Alle beoordelingen

Hoekstra en van Eck

Alkmaar

Adresgegevens
Alkmaar
Limmerhoek 63-64
1811 BA


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
13 februari 2020
Door:
S. de Wit

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
10 februari 2020
Door:
E.B.S. de Klerk

Detailscore

Vriendelijk en deskundig.

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
07 februari 2020
Door:
R. Folbers

Detailscore

7 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
23 januari 2020
Door:
M. Hol

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
13 januari 2020
Door:
J. Escabache

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
13 januari 2020
Door:
I. Kuit

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
06 januari 2020
Door:
J. Kuhne

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
06 januari 2020
Door:
K.J. Klaver

Detailscore

Terzake kundig en professioneel

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
03 januari 2020
Door:
R. Elzinga

Detailscore

Komt over als een oprechte makelaar

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
27 december 2019
Door:
J. Kieft

Detailscore

Kundig, prettig, duidelijk . We hebben al veel bezichtigingen gedaan en makelaars ontmoet. Robert met stip op 1!

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
20 december 2019
Door:
F.A. Kuiper

Detailscore

eerlijk en open, meedenkend en vriendelijk! Fijne rondleiding gehad en nam ook echt de tijd voor ons.

7 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
20 december 2019
Door:
B. van Heugten

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
18 december 2019
Door:
R. Dekker

Detailscore

Hele fijne man die echt de tijd neemt om met je het huis te bezichtigen. Is op de hoogte van alles en deelt dit op een prettige manier.

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
18 december 2019
Door:
R. van Veen

Detailscore

De makelaar heeft ons erg prettig ontvangen en rondgeleid. Met een vrolijke en vriendelijke uitstraling wist hij ons veel te vertellen. Fijne ervaring.

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
12 december 2019
Door:
L. Adriani

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
11 december 2019
Door:
I. deijkers

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
09 december 2019
Door:
S. Quiring

Detailscore

De makelaar was erg prettig en vriendelijk en ik had een goede indruk

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
04 december 2019
Door:
C.M.J. Jansen-Saan

Detailscore

De makelaar was niet opdringerig en liet ons rustig rondkijken.

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
04 december 2019
Door:
J. van Gemerden

Detailscore

Fijn contact. Voorbereid. Geen poespas.

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
03 december 2019
Door:
R. Runia

Detailscore

Erg vriendelijk, relaxed en duidelijk. Geen gladde praatjesmaker, heel prettig iemand. Goed gevoel.

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
03 december 2019
Door:
N. van den Hout

Detailscore

No nonsense makelaar. Prima vent.

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
28 november 2019
Door:
E. Sterker

Detailscore

Correct, prettig in contact, deskundig

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
25 november 2019
Door:
A.S. Cuperus

Detailscore

Nette en correcte voorlichting

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
22 november 2019
Door:
M. Neele-Gauw

Detailscore

Kundig, vriendelijk en goed op de hoogte van alles

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
21 november 2019
Door:
F. Lemkes

Detailscore

Plezierige rondleiding, vakkundig gedaan en de vragen die wij hadden goed en duidelijk beantwoord.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.