Alle beoordelingen

Hoekstra en van Eck

Almere

Adresgegevens
Almere
Midwaystraat 3
1339 NM


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
14 juni 2019
Door:
F. Philippi

Detailscore

Maaike is deskundig, klantvriendelijk en charmant bovenal!Jeroen deze makelaar koesteren!

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
13 juni 2019
Door:
M. de Vink

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
12 juni 2019
Door:
M. van Benten

Detailscore

Geen

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
11 juni 2019
Door:
N. Sevim

Detailscore

Vriendelijk,lief en duidelijk. Heeft antwoord op alle vragen. luisterde ook meelevend naar mij verhaal. liefste makelaar die ik tot nu toe ben tegengekomen.

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
07 juni 2019
Door:
F. Hamaker

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
06 juni 2019
Door:
J. Burgemeestre

Detailscore

De Makelaar was vriendelijk, voorkomend, en goed op de hoogte van de woning. En ze dacht mee bij onze bij vragen.

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
04 juni 2019
Door:
C. Visser

Detailscore

Ondanks wij geen afspraak hadden gemaakt, konden wij de woning toch bezichtigen.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
04 juni 2019
Door:
R.D. Tewarie

Detailscore

Zijn heel vriendelijk en duidelijk in het verstrekken van info, 's.

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
03 juni 2019
Door:
M. van Veen

Detailscore

Kundig en prettig dat ze niet ' pusht'

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
03 juni 2019
Door:
G. R. Bar-Emun

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
03 juni 2019
Door:
. Nouzhat

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
31 mei 2019
Door:
A Beers

Detailscore

5 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
31 mei 2019
Door:
A. Mendel

Detailscore

Ik vind het op zijn zachtst gezegd vreemd, dat als ik een huis van 6 ton wil gaan bekijken, ik 2 weken moet wachten omdat de agenda van de makelaars vol is. dan nemen jullie teveel huizen aan, en gaat de dienstverlening naar beneden.Ik heb nu ook weer een afspraak staan voor een huis in Hout, en kan pas volgende week vrijdag terecht, terwijl ik de afspraak vorige week vrijdag maakte!Ik zou absoluut NIET mijn huis via Hoekstra & [Meer]

Ik vind het op zijn zachtst gezegd vreemd, dat als ik een huis van 6 ton wil gaan bekijken, ik 2 weken moet wachten omdat de agenda van de makelaars vol is. dan nemen jullie teveel huizen aan, en gaat de dienstverlening naar beneden.Ik heb nu ook weer een afspraak staan voor een huis in Hout, en kan pas volgende week vrijdag terecht, terwijl ik de afspraak vorige week vrijdag maakte!Ik zou absoluut NIET mijn huis via Hoekstra & Van Eck verkopen, voornamelijk om deze reden. Minder

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
29 mei 2019
Door:
M Immers

Detailscore

Prima bezichtiging met deskundige en aardige makelaar

7 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
28 mei 2019
Door:
M. de Brabander

Detailscore

Ivm zieke collega niet veel kennis over het huis maar kon wel veel vragen van ons beantwoorden

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
28 mei 2019
Door:
M.A.P. van Stijgeren

Detailscore

Vriendelijk en begripvol

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
24 mei 2019
Door:
M. Schenderling

Detailscore

Aardige en open contact met de hr. Vorsteveld

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
24 mei 2019
Door:
M. van Stijgeren

Detailscore

Eerlijk en oprecht

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
24 mei 2019
Door:
J. Wolters

Detailscore

Jeroen is een vriendelijke man, die kennis van zaken heeft. Prettig om een bezichtiging mee te doen.

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
24 mei 2019
Door:
S. Andriessen

Detailscore

Jeroen is een prettige makelaar

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
21 mei 2019
Door:
A. Sinha

Detailscore

Makelaar was very experienced and explained everything in detail as well as answered all questions patiently. Very satisfied!

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
21 mei 2019
Door:
N Nayebgeel

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
21 mei 2019
Door:
S. Huijer

Detailscore

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
21 mei 2019
Door:
K.P. van Dijk

Detailscore

we hadden een aankoop makelaar mee en die voert eigenlijk het gesprek en wijst ons op de punten .Jeroen kon wel overal antwoord op geven.een vriendelijke makelaar

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
20 mei 2019
Door:
W. Hussain

Detailscore

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.