Alle beoordelingen

Hoekstra en van Eck

Almere

Adresgegevens
Almere
Midwaystraat 3
1339 NM


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
14 februari 2020
Door:
T.B.L. Nguyen

Detailscore

Eerste bezichtiging die we hebben gehad met echt persoonlijk contact. Zonder andere kijkers, waardoor we meer op ons gemak voelden. Jeroen heeft alle vragen kunnen beantwoorden. Zelf gaf Jeroen aan dat op zolder raam was dichtgekit en zou nog terugkomen op de reden waarom.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
13 februari 2020
Door:
P. Arbeider

Detailscore

Fijn en relax

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
13 februari 2020
Door:
. Sahebali

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
12 februari 2020
Door:
S.W.J. Jansen

Detailscore

Open vrouw die je op je gemak stelt

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
12 februari 2020
Door:
E. Meijer

Detailscore

Fijne, persoonlijke en integer overkomende stijl van begeleiding. Eerlijk over de woning en de mogelijkheden. Alom prettig en een geweldig visitekaartje voor uw kantoor.

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
11 februari 2020
Door:
. Liesany

Detailscore

Leuke enthousiaste makelaars!

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
10 februari 2020
Door:
K. Autar

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
07 februari 2020
Door:
H. de Graaf

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
07 februari 2020
Door:
R. Brandt

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
05 februari 2020
Door:
P. Carels

Detailscore

Goed luisterend, niet te aanwezig.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
05 februari 2020
Door:
A. Visser

Detailscore

Vrindelijk, ter zake kundig en eerlijk, bijvoorbeeld t.a.v. enkele gebreken van het huis.

6 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
05 februari 2020
Door:
C. Nauman

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
04 februari 2020
Door:
M. van de Weijer

Detailscore

Wederom een fijne bezichtiging gehad met een makelaar die alle tijd neemt. Vragen waar hij geen antwoord op kon geven werden de dag erna - na overleg met de verkoper - snel beantwoord zowel telefonisch als ook nog via de whatsapp.

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
31 januari 2020
Door:
E. Ampofo

Detailscore

SpontSpontaan en vriendelijk. Fijn dat kortdag de afspraak omgezet kin worden v vanwege een zieke bij u op kantoor.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
30 januari 2020
Door:
D. El Kabas

Detailscore

We zouden met Noël een afspraak hebben hij zou het meeste over de woning weten Rickie was er en wist wel veel hoor maar had prettig geweest als we dit hadden gehoord

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
30 januari 2020
Door:
R. Dam

Detailscore

Met Noel is het altijd prettig sparren en zakendoen. Hij is behulpzaam en denkt met je mee.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
28 januari 2020
Door:
C. Overes

Detailscore

Goed gedaan, prettige bezichtiging.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
28 januari 2020
Door:
E Norbuis

Detailscore

Prima begeleiding en goed gesprek

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
28 januari 2020
Door:
M Hillenaar

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
28 januari 2020
Door:
P.L. Verdier

Detailscore

Erg vriendelijk en rustig wat ik erg prettig heb ervaren

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
27 januari 2020
Door:
E.C. Jansen

Detailscore

we zijn zeer tevreden

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
27 januari 2020
Door:
M. ter Beek

Detailscore

Leuke makelaar, eerlijk en spontaan

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
27 januari 2020
Door:
H. van der Zalm

Detailscore

Prettige bijeenkomst met voldoende informatie.

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
27 januari 2020
Door:
A. Olfers

Detailscore

Prima bezichtiging, enthousiadt maar niet opdringerig, zeer prettig

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
23 januari 2020
Door:
M. van de Weijer

Detailscore

Vriendelijke jonge man. Duidelijk en helder. Nam ruim de tijd. Heel prettig geholpen.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.