Alle beoordelingen

Hoekstra en van Eck

Almere

Adresgegevens
Almere
Midwaystraat 3
1339 NM


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
19 november 2019
Door:
G.C. de Kroon

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
15 november 2019
Door:
L. Sungkar

Detailscore

Heel vriendelijk neem de tijd het was fijne Dames Dank u daar voor

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
15 november 2019
Door:
R. Weijs

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
14 november 2019
Door:
M. Feeterse

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
13 november 2019
Door:
G. Suresh

Detailscore

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
13 november 2019
Door:
N. van Beem

Detailscore

Gelukkig kon op korte termijn een afspraak worden ingepland. De makelaar is een vrouw met kennis van de markt, maar ook van de koper. Zij gaf alle ruimte om vragen te stellen en het huis te bekijken, maar kon tevens de vragen goed beantwoorden. Wel jammer dat zij nu vertrekt en wij een bod uit hebben gebracht bij haar en straks verder (hopen wij) in onderhandeling met een collega moeten.

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
12 november 2019
Door:
P. Groes

Detailscore

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
08 november 2019
Door:
A. Bobeldijk

Detailscore

Zeer correct en mee denken

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
08 november 2019
Door:
D. Lai

Detailscore

De makelaar was heel prettig in omgang. We voelden ons prettig en op ons gemak. Gaf ons ook veel informatie over Almere Poort aangezien we niet bekend waren met de omgeving.

7 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
07 november 2019
Door:
J Chai

Detailscore

Ricky is friendly and helpful

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
06 november 2019
Door:
C.S.A. Molenaar

Detailscore

Prima bezichtiging, prettig contact

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
06 november 2019
Door:
R Martina

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
04 november 2019
Door:
M Flick

Detailscore

Service gericht, meedenkend en enthousiast!

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
04 november 2019
Door:
R. Haas

Detailscore

9 , 7
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
03 november 2019
Door:
Marianne Nuvelstijn

Detailscore

Altijd vriendelijk en gemotiveerd om mijn huis zo goed mogelijk te verkopen. Maaike dacht altijd mee met mij. Elke keer beantwoordde ze me oordeelkundig, snel en vriendelijk al mijn vragen. Ze had goed voor ogen dat ik niet elke dag een huis verkoop terwijl het voor haar dagelijks werk is. Maaike was goed op de hoogte van de huizenmarkt in mijn buurt. Afspraken werden altijd nagekomen. Al met al heb ik mijn huis ver boven de vanaf prijs [Meer]

Altijd vriendelijk en gemotiveerd om mijn huis zo goed mogelijk te verkopen. Maaike dacht altijd mee met mij. Elke keer beantwoordde ze me oordeelkundig, snel en vriendelijk al mijn vragen. Ze had goed voor ogen dat ik niet elke dag een huis verkoop terwijl het voor haar dagelijks werk is. Maaike was goed op de hoogte van de huizenmarkt in mijn buurt. Afspraken werden altijd nagekomen. Al met al heb ik mijn huis ver boven de vanaf prijs verkocht. Maaike, dankjewel voor al je vriendelijke, kundige en professionele inzet. Minder

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
01 november 2019
Door:
R. Kuzee

Detailscore

Helemaal top! Was super aardig en wist tijdens de rondleiding van alles over de woning en de omgeving te vertellen.Bijzonder goede ervaring!

6 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
31 oktober 2019
Door:
Z. Slinger

Detailscore

Niks mis mee, veel vragen in deze vragenlijst niet echt van toepassing.

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
30 oktober 2019
Door:
A.A. Korthof

Detailscore

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
30 oktober 2019
Door:
M. ter Beek

Detailscore

Lekker vlot en moderne jongeman.Vriendelijk en gevoel voor humor.

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
30 oktober 2019
Door:
S. Coninck

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
30 oktober 2019
Door:
R. Verschuren

Detailscore

Enthousiast

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
30 oktober 2019
Door:
J.G. Veldhuis

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
30 oktober 2019
Door:
N. van Beem

Detailscore

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
29 oktober 2019
Door:
N. Im

Detailscore

Very kind and nice

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
29 oktober 2019
Door:
S Anakram

Detailscore

Jeroen kwam op ons over als een vriendelijke, enthousiaste en bekwame makelaar. Hij was prettig in het contact, kon helder en duidelijk over de woning vertellen en onze vragen goed beantwoorden.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.