Adresgegevens
Amsterdam
Meer en Vaart 82
1068 ZZ


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

4 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
24 juni 2020
Door:
A. Schaap

Detailscore

Beetje vreemd om te zeggen dat er beperkingen zijn aan het dakterras maar vervolgens niet weten wat die zijn. Verkoopmakelaar moet dossier paraat hebben.

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
24 juni 2020
Door:
K Piets

Detailscore

Erg enthousiast verteld over het huis en de woonwijk. Geeft duidelijk antwoord op de vragen die ik stel en zoekt ook nog even na of alles wel verteld is. Top!

7 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
22 juni 2020
Door:
K. Ural

Detailscore

Hoewel ik maar 10 minuten contact heb gehad met Stanley kwam wist hij de meeste vragen te beantwoorden. Hij kwam een beetje terughoudend over, maar dit was voor mij op geen enkele manier een belemmering (het was ook het einde van de dag - 17.15). Over de markt heb ik onvoldoende met hem gesproken om hem daarop te beoordelen.

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
22 juni 2020
Door:
L.S. van den Elshout

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
18 juni 2020
Door:
R.P. Singh

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
11 juni 2020
Door:
S. Yasar

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
11 juni 2020
Door:
A. Zagranichnov

Detailscore

Bob van Rijn is so far the best makelaar I have seen while looking for apartment in Amsterdam. He talked through all the points about apartment even before me asking any questions, while with other agents I have to pull this information out of them. Nice and positive. Keep up good work!

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
11 juni 2020
Door:
E. den Heijer

Detailscore

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
09 juni 2020
Door:
M. Kara

Detailscore

Top makelaar duidelijk en gezellig.

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
09 juni 2020
Door:
A. Locci

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
08 juni 2020
Door:
C. de la Porte

Detailscore

Goed, duidelijk en geïnteresseerd. Vragen konden goed beantwoord worden en er werd ingeleefd in de situatie.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
03 juni 2020
Door:
C. van Rooijen

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
03 juni 2020
Door:
J.J.A. Hoekema

Detailscore

Prima

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
02 juni 2020
Door:
S. Smit

Detailscore

Geen

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
29 mei 2020
Door:
R. Mouadden-el Haddar

Detailscore

Erg enthousiast en denkt veel mee. Niet zo'n afstandelijke en ongeïnteresseerde houding, zoals vaak het geval is bij makelaars in Amsterdam.

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
28 mei 2020
Door:
Fazil Koçak

Detailscore

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
26 mei 2020
Door:
A.M. Janssen

Detailscore

Correcte professionele houding

5 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
25 mei 2020
Door:
D. Verhoeven

Detailscore

'Kijk maar even rond en ik hoor het wel als er vragen zijn' vind ik niet echt een super aantrekkelijke verkoopstijl. Er werd wel adequaat gereageerd op de vragen en de makelaar kwam heel vriendelijk en likeable over.

5 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
22 mei 2020
Door:
J. Diebels

Detailscore

Ze was niet bepaald betrokken / aanwezig

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
22 mei 2020
Door:
T. Throm

Detailscore

wij kregen algemeen een verkoop makelaar aangeraden. Prima idee maar waar vind je een.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
22 mei 2020
Door:
R. Wooding

Detailscore

Geen opmerkingen

4 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
22 mei 2020
Door:
B. Ootes

Detailscore

Wij hebben een negatieve nasmaak na deze bezichtiging. Bij het plannen van de afspraak werden wij verzocht op tijd te zijn in verband met de corona situatie, dus stonden stipt om kwart voor 1 op de stoep. De makelaar deed na drie keer aanbellen pas open, we dachten dat er misschien nog andere klanten binnen waren, maar achteraf bleek dat hij aan de telefoon was. Hier werd geen excuses voor gemaakt. Gedurende de gehele bezichtiging gedroeg de makelaar zich [Meer]

Wij hebben een negatieve nasmaak na deze bezichtiging. Bij het plannen van de afspraak werden wij verzocht op tijd te zijn in verband met de corona situatie, dus stonden stipt om kwart voor 1 op de stoep. De makelaar deed na drie keer aanbellen pas open, we dachten dat er misschien nog andere klanten binnen waren, maar achteraf bleek dat hij aan de telefoon was. Hier werd geen excuses voor gemaakt. Gedurende de gehele bezichtiging gedroeg de makelaar zich erg passief; hij gaf enkel antwoord op vragen, maar vertelde niet veel uit zichzelf, en was continu op zij iPad bezig. Hij kwam erg ongeïnteresseerd en ook een beetje uit de hoogte over. Toen we het rondje afgemaakt hadden en nog wat praktische zaken doornamen, gaf hij ons met de opmerking 'nou, jullie hebben het wel gezien he?' het gevoel dat hij van ons af wilde. We hebben te doen met de verkopende partij, omdat wij het gevoel hebben dat de makelaar niet het onderste uit de kan haalt voor hen op deze manier. Wij hebben in ieder geval, mede door deze ervaring, besloten geen bod te doen, terwijl we van tevoren erg enthousiast waren over het huis en de kans dat we een bod zouden uitbrengen erg groot was. Minder

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
20 mei 2020
Door:
E. Veel

Detailscore

Uitstekend

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
20 mei 2020
Door:
J.K. van den Bosch

Detailscore

Prettig contact en fijn dat er, dankzij een afzegging, alsnog teruggebeld werd om een bezichtiging te plannen.

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
18 mei 2020
Door:
R. den Uyl

Detailscore

Hij stelde goede vragen om te begrijpen wat de koper zoekt.Hij had ook veel geduld en nam de tijd voor ons.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.