Alle beoordelingen

Hoekstra en van Eck

Enkhuizen

Adresgegevens
Enkhuizen
Venedie 23
1601 HA


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
17 juni 2020
Door:
M Kommers

Detailscore

6 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
12 maart 2020
Door:
N.G.C. Krop

Detailscore

Fijn ontvangen, duidelijke uitleg. Zeker positief.

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
11 maart 2020
Door:
E. van de Kooij

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
21 februari 2020
Door:
S. Schenk

Detailscore

6 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
17 februari 2020
Door:
A de Bruin

Detailscore

Had zich weinig verdiept in het huis qua bouwtechnische mogelijkheden.

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
17 februari 2020
Door:
I. van Dulmen

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
29 januari 2020
Door:
N. Abear

Detailscore

wel vriendelijke jonge dame.

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
11 december 2019
Door:
C. van Zeijl

Detailscore

Alles was prima geregeld en ook de individuele bezichting wordt gewaardeerd. Wij waren blij met het feit dat het geen open huis was.Voor wat betreft het maken van een afspraak: er waren vaste tijdblokken gereserveerd voor de bezichtigingen van de woning. Aangezien wij beiden full-time werken en veel op pad zijn moesten we heel wat regelen/ verzetten. Iets meer flexibilitijd van jullie kant zijn prettiger zijn geweest.

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
08 november 2019
Door:
R. Hartog

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
05 november 2019
Door:
I. van den Boer

Detailscore

Makelaar Jeroen is een fijne en zeer vriendelijk persoon! We ontvingen goede uitleg en feedback!

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
30 oktober 2019
Door:
H. Uijen

Detailscore

Enthousiaste meid, zeer correcte

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
17 september 2019
Door:
S. Overbeek

Detailscore

Geen klachten, top geholpen!!

6 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
21 augustus 2019
Door:
J.M.A. Faijdherbe

Detailscore

Makelaar deed naar omstandigheden zijn best.

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
26 juli 2019
Door:
T. Koster

Detailscore

Wij hebben de makelaar als goede makelaar ervaren, die goed met zijn klanten omgaat.

6 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
12 juli 2019
Door:
W. H.M. Buijsman

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
26 april 2019
Door:
X van Aalst

Detailscore

Zeer vriendelijk en open in contact.Komt eerlijk over.

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
14 maart 2019
Door:
E. Sabatini

Detailscore

7 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
14 maart 2019
Door:
K.A.H. van Heeringen

Detailscore

De cijfers hebben ook betrekking op het feit dat de makelaar met reden een aantal vragen niet goed kon beantwoorden inzake de woning.Fijn dat er duidelijkheid gegeven werd dat de woning verkocht werd met een aantal aandachtspunten rondom de staat en het onderhoud en de consequenties die dit voor een koper heeft.Verder begrijp ik niet goed binnen welke context ik het begrip ´creativiteit´ moet zien?

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
08 maart 2019
Door:
S. Toetenel

Detailscore

Enthousiaste man. Jammer dat de bouwplannen tegenover de woning niet werden benoemd, dat heeft mijn vriendin die mee was gedaan.

7 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
22 februari 2019
Door:
J.A. Derksen

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
29 november 2018
Door:
J. Roggeveld

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
19 september 2018
Door:
E. Pieterz

Detailscore

6 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
12 september 2018
Door:
H. Faas-Poppe

Detailscore

Wij hebben zó kort gesproken, dat daar geen oordeel aan gegeven kan worden, wij vonden het huis zo slecht (zeker voor ons) dat wij de rondleiding niet eens helemaal afgemaakt hebben.Het contact via de telefoon daarvoor vond ik heel onpersoonlijk en ronduit kortaf, dat wil ik wel nog even kwijt.

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
24 augustus 2018
Door:
R. Harlaar

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
24 augustus 2018
Door:
K van Heeringen

Detailscore

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.