Alle beoordelingen

Hoekstra en van Eck

Enkhuizen

Adresgegevens
Enkhuizen
Venedie 23
1601 HA


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
08 november 2019
Door:
R. Hartog

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
05 november 2019
Door:
I. van den Boer

Detailscore

Makelaar Jeroen is een fijne en zeer vriendelijk persoon! We ontvingen goede uitleg en feedback!

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
30 oktober 2019
Door:
H. Uijen

Detailscore

Enthousiaste meid, zeer correcte

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
17 september 2019
Door:
S. Overbeek

Detailscore

Geen klachten, top geholpen!!

6 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
21 augustus 2019
Door:
J.M.A. Faijdherbe

Detailscore

Makelaar deed naar omstandigheden zijn best.

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
26 juli 2019
Door:
T. Koster

Detailscore

Wij hebben de makelaar als goede makelaar ervaren, die goed met zijn klanten omgaat.

6 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
12 juli 2019
Door:
W. H.M. Buijsman

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
26 april 2019
Door:
X van Aalst

Detailscore

Zeer vriendelijk en open in contact.Komt eerlijk over.

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
14 maart 2019
Door:
E. Sabatini

Detailscore

7 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
14 maart 2019
Door:
K.A.H. van Heeringen

Detailscore

De cijfers hebben ook betrekking op het feit dat de makelaar met reden een aantal vragen niet goed kon beantwoorden inzake de woning.Fijn dat er duidelijkheid gegeven werd dat de woning verkocht werd met een aantal aandachtspunten rondom de staat en het onderhoud en de consequenties die dit voor een koper heeft.Verder begrijp ik niet goed binnen welke context ik het begrip ´creativiteit´ moet zien?

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
08 maart 2019
Door:
S. Toetenel

Detailscore

Enthousiaste man. Jammer dat de bouwplannen tegenover de woning niet werden benoemd, dat heeft mijn vriendin die mee was gedaan.

7 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
22 februari 2019
Door:
J.A. Derksen

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
29 november 2018
Door:
J. Roggeveld

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
19 september 2018
Door:
E. Pieterz

Detailscore

6 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
12 september 2018
Door:
H. Faas-Poppe

Detailscore

Wij hebben zó kort gesproken, dat daar geen oordeel aan gegeven kan worden, wij vonden het huis zo slecht (zeker voor ons) dat wij de rondleiding niet eens helemaal afgemaakt hebben.Het contact via de telefoon daarvoor vond ik heel onpersoonlijk en ronduit kortaf, dat wil ik wel nog even kwijt.

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
24 augustus 2018
Door:
R. Harlaar

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
24 augustus 2018
Door:
K van Heeringen

Detailscore

6 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
04 augustus 2018
Door:
H. Miedema

Detailscore

Sharon deed de bezichtiging goed.Maar, rond de beschikbaarheid van de woning was veel onduidelijkheid. Stond nog op funda, maar was verkocht, toen weer niet, toen weer wel, vonden we er verwarrend. Zou ik wel iets aan doen, dat mensen op kantoor weten wat er speelt rond woning.

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
05 juli 2018
Door:
N. van Soerland

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
20 juni 2018
Door:
T. Moederzoon-Zwarthoed

Detailscore

Ze was enthousiast en wist alle vragen te beantwoorden.

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
11 juni 2018
Door:
N. Schut

Detailscore

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
26 april 2018
Door:
A. Winter

Detailscore

Sehr nett und kompetent

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
11 april 2018
Door:
S.F. Jochims

Detailscore

-

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
12 december 2017
Door:
K. Reus

Detailscore

Goede indruk, aardig, enthousiast.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
11 augustus 2017
Door:
K.J. Gorter

Detailscore

Goed

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.