Alle beoordelingen

Hoekstra en van Eck

Haarlem

Adresgegevens
Haarlem
Schalkwijkerstraat 11B
2033 JB


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

6 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
11 februari 2020
Door:
E Griep

Detailscore

Degene die voor mij de afspraak maakte, vond ik niet erg vriendelijk (naam vergeten). De makelaar vd bezichtiging was erg vriendelijk, opgewekt en ze maakte er het beste van (gezien de staat vh app). Ik liep zelf tegen dingen aan, zoals de vreemde plek van de ingebouwde koelkast, dingen die bij zonder waren. Ik vind dat de makelaar die best meteen mag noemen. Anders lijkt het net alsof het was achtergehouden als ik er niet over begonnen was. Verder [Meer]

Degene die voor mij de afspraak maakte, vond ik niet erg vriendelijk (naam vergeten). De makelaar vd bezichtiging was erg vriendelijk, opgewekt en ze maakte er het beste van (gezien de staat vh app). Ik liep zelf tegen dingen aan, zoals de vreemde plek van de ingebouwde koelkast, dingen die bij zonder waren. Ik vind dat de makelaar die best meteen mag noemen. Anders lijkt het net alsof het was achtergehouden als ik er niet over begonnen was. Verder supertour gehad, nog tips over evt verbouwing en dat ik voor vragen altijd kon bellen. Minder

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
11 februari 2020
Door:
G. Drechsler

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
30 januari 2020
Door:
C.K. Boes

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
29 januari 2020
Door:
A. Schuuring

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
27 januari 2020
Door:
A.M. Turan

Detailscore

Gewoon super tevreden!

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
27 januari 2020
Door:
H.A. Zevenboom

Detailscore

Adequaat en informatief

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
23 januari 2020
Door:
M. Alshafay

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
17 januari 2020
Door:
M. van Dusseldorp

Detailscore

De makelaar was erg vriendelijk en had antwoord op al onze vragen. Het was een erg prettige bezichtiging.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
16 januari 2020
Door:
E. Verhelst

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
29 november 2019
Door:
C. Pit

Detailscore

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
08 november 2019
Door:
Marieke van Beem

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
08 november 2019
Door:
T. de Feijter

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
10 oktober 2019
Door:
R. Lamme

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
08 oktober 2019
Door:
S. Kranendonk

Detailscore

De oorspronkelijke afspraak kon niet doorgaan, omdat mevrouw van Leeuwn ziek was. Dit is ontzettend snel en correct opgelost. Dezelfde middag kwam er een andere makelaar buiten werktijd om alsnog de bezichtiging te doen. Marieke had, ondanks dat ze de vervangende makelaar was, meer dan genoeg kennis over de woning. Op elke vraag kwam een duidelijk en helder antwoord, ook op de vragen waarvoor meer detailkennis van de woning nodig was. Dit heeft ons zeer positief verrast.

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
04 oktober 2019
Door:
B. Akcatepe

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
04 oktober 2019
Door:
R. Burrichter

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
17 september 2019
Door:
S. Bos

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
10 september 2019
Door:
P. Zachaj

Detailscore

Vriendelijk snel komt afspraken naar.

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
23 augustus 2019
Door:
M. Holterman

Detailscore

Vriendelijk, beleefd. Denkt mee, komt met oplossingen en aanwijzingen.

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
21 augustus 2019
Door:
P. Strukova

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
16 augustus 2019
Door:
P.G. de Moel

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
29 juli 2019
Door:
S. Roest

Detailscore

7 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
09 juli 2019
Door:
C Vinkenborg

Detailscore

Vertelde weinig extra dingen uit zichzelf over het huis

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
08 juli 2019
Door:
M. van Kampen

Detailscore

Prettig en accuraat

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
17 juni 2019
Door:
A Scholz

Detailscore

Positieve indruk

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.