Adresgegevens
Heerhugowaard
Stationsplein 34-36
1703 WB


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
01 juli 2020
Door:
M. de Wit

Detailscore

Erg enthousiast en goede kennis over het huis. Ik heb een fijne rondleiding gehad en kreeg echt het gevoel dat ze de tijd voor ons nam, ondanks het strakke schema van bezichtigingen.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
30 juni 2020
Door:
A. de Groot

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
30 juni 2020
Door:
M. Klaver

Detailscore

Fijne makelaar, vriendelijk

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
29 juni 2020
Door:
R. Ootes

Detailscore

Op zich zijn we tevreden. Maar we zijn ook maar 15 minuten binnen geweest en dus ook maar zeer kort contact met de makelaar gesproken,, dus moeilijk een oordeel te geven.

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
27 juni 2020
Door:
L Greeve

Detailscore

Zowel het telefoongesprek en de bezichtiging hebben wij als hartelijk en klantvriendelijk ervaren.Rogier heeft ons een fijne rondleiding gegeven zodat we een goede indruk van de woning hebben.

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
26 juni 2020
Door:
M. De Jong

Detailscore

Leuke vrouw! Heel aardig en enthousiast

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
25 juni 2020
Door:
J Ezhar

Detailscore

Fijne begeleiding tijdens de bezichtiging gehad

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
25 juni 2020
Door:
R. Van den Berg

Detailscore

Prima rondleiding, enthousiast.duidelijk

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
18 juni 2020
Door:
B. Paauw

Detailscore

Lekker positief, aardig en direct!

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
18 juni 2020
Door:
M. Gillebaard

Detailscore

Enthousiaste / meedenkende makelares met veel kennis van de wijk en het type woning. Kwam professioneel maar wel toegankelijk over.

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
18 juni 2020
Door:
R.J.W. ten Rouwelaar

Detailscore

Voor de bezichtiging hebben wij op tijd de voor ons benodigde inlichtingen omtrent de te bezichtigen woning ontvangen.Danique was keurig op tijd aanwezig en heeft ons met kennis van zaken tijdens de bezichtiging begeleid .

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
18 juni 2020
Door:
D. Van der Heijden

Detailscore

Heel vriendelijk

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
17 juni 2020
Door:
G. Andreazzoli

Detailscore

Een makelaar die weet wat hij doet en zijn creatieve gedachtes toepast tijdens de bezichtiging.

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
17 juni 2020
Door:
F. vd Kamer

Detailscore

Vriendelijke mevrouw. Vertelde enthousiast over het huis en stond open voor vragen.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
16 juni 2020
Door:
A. van de Bult

Detailscore

Uitstekend.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
16 juni 2020
Door:
G. Giulio

Detailscore

soort is erg behulpzaam

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
15 juni 2020
Door:
J. Hendriks

Detailscore

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
10 juni 2020
Door:
M. de Widt

Detailscore

Prima ervaring met de makelaar gehad.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
10 juni 2020
Door:
G. Beylouni

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
09 juni 2020
Door:
J. Groot

Detailscore

Vriendelijke makelaar met een rustige , prettige uitstraling

7 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
09 juni 2020
Door:
S. Macnack

Detailscore

Op het eerste zicht keurig

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
08 juni 2020
Door:
N. de Ridder

Detailscore

Het kwam op ons over alsof de makelaar niet alle kennis van het huis had. Het was netjes dat de lekkage aangegeven werd, echter werd de cv ketel op zolder een ander verhaal. Daar werd over gezegd 'hij kan morgen stuk zijn of hij kan nog 10 jaar mee'. Wij hebben dan zoiets, draai er niet om heen en geef aan dat die vervangen moet worden.

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
08 juni 2020
Door:
S. Ortmann

Detailscore

Een super leuke en blije makelaar, ook hielp ze ons direcht met vragen en regelde ze een afspraak bij de hypotheek adviseur die ons zou bellen voor een afspraak, dit gebeurde 2 uur later al super!

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
08 juni 2020
Door:
G.M Zwart

Detailscore

Kundige makelaar,enthousiast liet ons rustig kijken Gaf duidelijke antwoorden op onze vragen

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
08 juni 2020
Door:
G.M Zwart

Detailscore

Enthousiaste makelaar ,gaf goede informatie en liet ons rustig kijken en sfeer proeven

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.