Alle beoordelingen

Hoekstra en van Eck

Hoofddorp

Adresgegevens
Hoofddorp
Kruisweg 941
2132 CD


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
14 november 2019
Door:
K. van Kampen

Detailscore

X

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
12 november 2019
Door:
C.R.J. Schonenberg

Detailscore

De makelaar was enthousiast en wist veel dingen te melden/vertellen.

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
07 november 2019
Door:
C van den Bos

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
07 november 2019
Door:
V. Chrysikou-Soldatos

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
25 oktober 2019
Door:
B Madhur

Detailscore

I was Happy with the viewings

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
24 oktober 2019
Door:
Y. Rastagy

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
22 oktober 2019
Door:
P. Vloeijbergs

Detailscore

Gewoon goed

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
17 oktober 2019
Door:
M. Kroon

Detailscore

Was een leuk gesprek

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
10 oktober 2019
Door:
. Farid

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
03 oktober 2019
Door:
G.J. Franssen

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
27 september 2019
Door:
F.G. Wilson

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
27 september 2019
Door:
I.M.R. Dryander

Detailscore

Marieke komt prettig, rustig, betrouwbaar en oprecht overWat een vereiste is van een goede makelaar. Kun je niet over iedereen zeggen.Zeer behulpzaam en to the point met een innemende vriendelijkheid.

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
27 september 2019
Door:
S. Unal

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
17 september 2019
Door:
M.A. Homan

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
09 september 2019
Door:
P. van der Kamp

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
23 augustus 2019
Door:
I. Wever

Detailscore

Geen

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
15 augustus 2019
Door:
B. Berings

Detailscore

Vriendelijk en open. Komt oprecht over.

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
15 augustus 2019
Door:
F. Mauser

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
07 augustus 2019
Door:
J. Rip

Detailscore

4 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
01 augustus 2019
Door:
R. Zivkara

Detailscore

Ik heb dhr Royen gebeld om een afspraak te arrangeren om te onderhandelen en mogelijkerwijs tot een overeenkomst te komen. Ik kreeg deze afspraak niet omdat hij iedereen een kans wilt geven. Dit is gek want je kunt het huis niet aan 50 mensen tegelijkertijd verkopen. Ik moest maar kantoor bellen terwijl hij de aangewezen makelaar is voor dit woonhuis. Hij belt mij terug met de mededeling dat hij geen tijd heeft omdat hij elders met bezichtiging bezig [Meer]

Ik heb dhr Royen gebeld om een afspraak te arrangeren om te onderhandelen en mogelijkerwijs tot een overeenkomst te komen. Ik kreeg deze afspraak niet omdat hij iedereen een kans wilt geven. Dit is gek want je kunt het huis niet aan 50 mensen tegelijkertijd verkopen. Ik moest maar kantoor bellen terwijl hij de aangewezen makelaar is voor dit woonhuis. Hij belt mij terug met de mededeling dat hij geen tijd heeft omdat hij elders met bezichtiging bezig is. Ik zou zeggen; bel dan terug wanneer je tijd hebt. Hij mist commercie; dhr Royen kan in mijn ogen geroyeerd worden. Minder

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
28 juni 2019
Door:
Iy Silva

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
17 juni 2019
Door:
A.L. Rietberg

Detailscore

Lekker direct, duidelijk en eerlijk. Dat waarderen wij.

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
14 juni 2019
Door:
A.P de Raat

Detailscore

De makelaar is daar niet voor de koper maar de verkoper

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
13 juni 2019
Door:
A. Slotboom

Detailscore

Erg prettig ontvangen! Goede informatie.

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
11 juni 2019
Door:
T. Boute

Detailscore

Erg vriendelijke, betrokken vrouw. Prettig contact met haar gehad.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.