Alle beoordelingen

Hoekstra en van Eck

Hoofddorp

Adresgegevens
Hoofddorp
Kruisweg 941
2132 CD


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
09 september 2019
Door:
P. van der Kamp

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
23 augustus 2019
Door:
I. Wever

Detailscore

Geen

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
15 augustus 2019
Door:
B. Berings

Detailscore

Vriendelijk en open. Komt oprecht over.

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
15 augustus 2019
Door:
F. Mauser

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
07 augustus 2019
Door:
J. Rip

Detailscore

4 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
01 augustus 2019
Door:
R. Zivkara

Detailscore

Ik heb dhr Royen gebeld om een afspraak te arrangeren om te onderhandelen en mogelijkerwijs tot een overeenkomst te komen. Ik kreeg deze afspraak niet omdat hij iedereen een kans wilt geven. Dit is gek want je kunt het huis niet aan 50 mensen tegelijkertijd verkopen. Ik moest maar kantoor bellen terwijl hij de aangewezen makelaar is voor dit woonhuis. Hij belt mij terug met de mededeling dat hij geen tijd heeft omdat hij elders met bezichtiging bezig [Meer]

Ik heb dhr Royen gebeld om een afspraak te arrangeren om te onderhandelen en mogelijkerwijs tot een overeenkomst te komen. Ik kreeg deze afspraak niet omdat hij iedereen een kans wilt geven. Dit is gek want je kunt het huis niet aan 50 mensen tegelijkertijd verkopen. Ik moest maar kantoor bellen terwijl hij de aangewezen makelaar is voor dit woonhuis. Hij belt mij terug met de mededeling dat hij geen tijd heeft omdat hij elders met bezichtiging bezig is. Ik zou zeggen; bel dan terug wanneer je tijd hebt. Hij mist commercie; dhr Royen kan in mijn ogen geroyeerd worden. Minder

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
28 juni 2019
Door:
Iy Silva

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
17 juni 2019
Door:
A.L. Rietberg

Detailscore

Lekker direct, duidelijk en eerlijk. Dat waarderen wij.

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
14 juni 2019
Door:
A.P de Raat

Detailscore

De makelaar is daar niet voor de koper maar de verkoper

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
13 juni 2019
Door:
A. Slotboom

Detailscore

Erg prettig ontvangen! Goede informatie.

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
11 juni 2019
Door:
T. Boute

Detailscore

Erg vriendelijke, betrokken vrouw. Prettig contact met haar gehad.

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
07 juni 2019
Door:
J. Lazid

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
04 juni 2019
Door:
P. Kouwenhoven

Detailscore

Goede ervaring en zeer prettige rondleiding gekregen

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
03 juni 2019
Door:
L Lentz

Detailscore

Top

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
28 mei 2019
Door:
H. Blok

Detailscore

Positief

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
28 mei 2019
Door:
M.E.J. Niermans

Detailscore

Makelaar was goed

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
17 mei 2019
Door:
L. van der Zon

Detailscore

Erg vriendelijke makelaar, zeer professioneel en kon al onze vragen beantwoorden

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
09 mei 2019
Door:
A. Meeuwesen

Detailscore

Fijne bezichtiging. Ook mogelijkheid op zelf even de woning door te lopen wordt gewaardeerd.

7 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
08 mei 2019
Door:
S Nieuweveen

Detailscore

Prima nette makelaar.

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
08 mei 2019
Door:
A. Koussa

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
07 mei 2019
Door:
J. Stevense

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
07 mei 2019
Door:
. Haak

Detailscore

Correct en goed informerend

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
07 mei 2019
Door:
M. Hollander

Detailscore

Erg vriendelijke dame die met een lach en wat goed gedoseerde humor de bezichtiging heeft gedaan. Erg ontspannen sfeer en we konden alles vragen wat we wilden weten. Kortom, erg fijne bezichtiging.

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
06 mei 2019
Door:
M. Ossa

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
03 mei 2019
Door:
Verhoeven

Detailscore

Enthousiast en meedenkend. Realistisch.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.