Alle beoordelingen

Hoekstra en van Eck

Hoorn

Adresgegevens
Hoorn
Veemarkt 28
1621 JC


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
15 augustus 2019
Door:
H. Verhoek

Detailscore

Er is weinig over te zeggen. Het was een verschrikkelijke bende in het appartement .De makelaar had ons hier voor van te voren voor gewaarschuwd. Maar desondanks waren wij erg van de kaart.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
14 augustus 2019
Door:
Witteveen

Detailscore

3 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
26 juli 2019
Door:
A. Hopster

Detailscore

Het eerste wat Jeroen zegt: ik heb mij niet goed voorbereid. Dit vind ik raar. Want de afspraak stond al een week van te voren gepland. Vragen die ik stelde aan Jeroen. Jeroen moet kijken in de brochure. Die brochure heb ik natuurlijk al 100 keer doorgelezen. Erg slecht

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
23 juli 2019
Door:
E. Kuin

Detailscore

Vriendelijk en komt oprecht en betrouwbaar over. Droeg bij aan de positieve ervaring tav de bezichtiging.

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
23 juli 2019
Door:
M. Faber

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
04 juli 2019
Door:
P.J.M. Hoogland

Detailscore

vlot en prettig in de omgang.

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
04 juli 2019
Door:
D. Obbi

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
03 juli 2019
Door:
N. Visser

Detailscore

Open en spontaan. Verademing voor een makelaar.

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
02 juli 2019
Door:
P. Bouwman

Detailscore

Prettige bezichtiging, realistische kijk op het pand en de omgeving.Goed beeld kunnen krijgen van de mogelijkheden.

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
28 juni 2019
Door:
H. Eeken

Detailscore

6 , 9
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
26 juni 2019
Door:
Theo

Detailscore

Contacten met makelaar waren prima. Alleen een nare nasmaak overgehouden omdat verkopende makelaar OOK optrad als verkopende makelaar van de kopende partij. Kopende partij zou woning in verkoop zetten bij HvE als zij een/onze woning gekocht zouden.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
13 juni 2019
Door:
K. van der Zwan

Detailscore

Prima

3 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
28 mei 2019
Door:
C. Huijsman

Detailscore

Over enthousiasme niets dan goed ,maar een beetje te .Echt een verkoop makelaar. Nu begrijp ik waarom iedereen zegt dat je een aankoopmakelaar nodig hebt .dakraam lek , ohh we dachten je zet er wel een dakkapel op , enzovoort . En dat voor die prijs ????

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
28 mei 2019
Door:
R. van Neck

Detailscore

Een vriendelijke man met kennis van zaken

6 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
20 mei 2019
Door:
P Huynh

Detailscore

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
17 mei 2019
Door:
D. Verweij

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
14 mei 2019
Door:
M. Hordijk

Detailscore

9 , 5
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
10 mei 2019
Door:
N.Wilbers

Detailscore

Als aankoop makelaar heeft Marco uitstekend werk verricht. Zeer kundig, goede adviezen, denkt goed met je mee. Zeer correct en galant, [ook naar verkopers toe] Scherpe onderhandelingen en super goede begeleiding ! Kortom niets dan lof !!!

7 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
10 mei 2019
Door:
E.M. Laan

Detailscore

Eerlijk, helder, behulpzaam en komt afspraken na. De zoektocht naar een huis is een enorme stap. Fijn om een partner te hebben die zo betrouwbaar en behulpzaam te werk gaat. Er werd me zelfs gezegd dat ik wel erg snel door de woning ging, of ik niet langer wilde kijken en wilde afwegen. Absoluut een blijk van meedenken!

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
08 mei 2019
Door:
A.H.M. Neuhuijs

Detailscore

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
07 mei 2019
Door:
A. Rustenburg

Detailscore

Prima gedaan, kwam een klein beetje gehaast over.

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
26 april 2019
Door:
G.M. Bolt

Detailscore

De makelaar heeft ons een korte maar goede rondleiding door de woning gegeven. Onze vragen heeft hij allemaal beantwoordt. Alle onderdelen van de woning zijn aan bod gekomen.

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
25 april 2019
Door:
P. Kampstra

Detailscore

Keurige heer vriendelijk en begripvol super aardig

5 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
17 april 2019
Door:
H. Driessen

Detailscore

Bij de bezichtiging gaf ik meteen aan dat ik de woning wilde kopen voor de vraagprijs. Ik wilde meteen het koopcontract tekenen maar dit was niet mogelijk. De makelaar moest het eerst nog ‘overleggen’ met de verkoper. Uiteindelijk waren er ineens 2 andere bieders NA MIJ en vervolgens is de woning voor meer verkocht dan de vraagprijs. Al met al niet eerlijk zaken doen naar mijn mening!

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
17 april 2019
Door:
K. Griep

Detailscore

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.