Alle beoordelingen

Hoekstra en van Eck

Hoorn

Adresgegevens
Hoorn
Veemarkt 28
1621 JC


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
04 december 2019
Door:
M.J. von der Oever

Detailscore

Marco heeft onze smaak heel goed ingeschat en alle verwachtingen overtroffen. Het is heel prettig dat hij altijd een terugkoppeling geeft, via mail, telefoon of whatsapp. Hij denkt ook goed met je mee en zorgt ook dat je soms even je roze bril af zet bij een bezichtiging. Dit geeft veel vertrouwen. Ook het contact met de andere medewerkers verliep heel prettig. Ilona is heel behulpzaam en komt al haar afspraken na. Een topteam daar in Monnickendam.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
25 november 2019
Door:
J. Bombeeck

Detailscore

7 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
18 november 2019
Door:
R. Zandbergen

Detailscore

Ze was heel goed op de hoogte van de problemen van het huis en heeft ons voor zover kon al inzicht gegeven voor wat reparatiekosten

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
14 november 2019
Door:
W. Groote

Detailscore

Erg prettig open en eerlijk. Ook over de wat mindere punten van de woning

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
14 november 2019
Door:
C. Bakker

Detailscore

Zarah gaf ons een prima rondleiding

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
18 oktober 2019
Door:
P Faro

Detailscore

Geen

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
21 september 2019
Door:
PHA Leeuwin-Waterval

Detailscore

zeer professioneel en vindingrijk goede indruk en uitleg

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
16 september 2019
Door:
N. van Zadel

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
13 september 2019
Door:
H. Baas

Detailscore

Hooge loyaliteit voor zijn klant.

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
12 september 2019
Door:
- Jongbloed

Detailscore

Zeer professioneel, goede luisteraar. Goed op de hoogte van het huis. Relaxed

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
12 september 2019
Door:
H. Armnious

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
09 september 2019
Door:
L Hoogewerf

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
09 september 2019
Door:
E. Netz

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
05 september 2019
Door:
A.R.J. Kuijpers

Detailscore

goed, ik heb 4 huizen van jullie bezocht en ben daar tevreden over, openstaande vragen worden goed beantwoord.

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
04 september 2019
Door:
M. van Veen

Detailscore

Prima vent!

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
26 augustus 2019
Door:
N Louman

Detailscore

Zeer enthousiast ontvangen. Het was makkelijk om een afspraak te maken en in te plannen. Hebben continu het gevoel gehad dat we niet alleen met iemand stonden te praten, die ons een huis wilde verkopen. Maar ook meedacht vanuit ons perspectief.

6 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
22 augustus 2019
Door:
H. de Leeuw

Detailscore

Geen

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
22 augustus 2019
Door:
K de Decker

Detailscore

Aardig en leuk contact; was aangenaam

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
15 augustus 2019
Door:
H. Verhoek

Detailscore

Er is weinig over te zeggen. Het was een verschrikkelijke bende in het appartement .De makelaar had ons hier voor van te voren voor gewaarschuwd. Maar desondanks waren wij erg van de kaart.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
14 augustus 2019
Door:
Witteveen

Detailscore

3 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
26 juli 2019
Door:
A. Hopster

Detailscore

Het eerste wat Jeroen zegt: ik heb mij niet goed voorbereid. Dit vind ik raar. Want de afspraak stond al een week van te voren gepland. Vragen die ik stelde aan Jeroen. Jeroen moet kijken in de brochure. Die brochure heb ik natuurlijk al 100 keer doorgelezen. Erg slecht

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
23 juli 2019
Door:
E. Kuin

Detailscore

Vriendelijk en komt oprecht en betrouwbaar over. Droeg bij aan de positieve ervaring tav de bezichtiging.

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
23 juli 2019
Door:
M. Faber

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
04 juli 2019
Door:
P.J.M. Hoogland

Detailscore

vlot en prettig in de omgang.

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
04 juli 2019
Door:
D. Obbi

Detailscore

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.