Alle beoordelingen

Hoekstra en van Eck

Purmerend

Adresgegevens
Purmerend
Waterlandlaan 88
1441 MR


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
20 september 2019
Door:
A. Mulla

Detailscore

Hele leuke makelaar die vol energie en passie zijn verhaal deed.

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
20 september 2019
Door:
R.L. de Schulmeister

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
19 september 2019
Door:
S. Luppers

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
19 september 2019
Door:
C. van Rooijen

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
18 september 2019
Door:
E. Bierdrager

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
17 september 2019
Door:
E. Yildirim

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
16 september 2019
Door:
J. Baars

Detailscore

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
12 september 2019
Door:
R.J. Marks

Detailscore

Fijne makelaar, uitgebreide toelichting en toegankelijk!

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
12 september 2019
Door:
i Kruiswijk

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
12 september 2019
Door:
P. van Dranen

Detailscore

Mel was enthousiast en gaf wat dingen mee in de overweging. Dus dank Mel.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
11 september 2019
Door:
M. Overdiek

Detailscore

Bijzonder sympathieke makelaar. Goed inlevingsvermogen. Rustige prettige uitleg.Ze krijgt een 9.

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
06 september 2019
Door:
e van amson

Detailscore

Leuke enthousiaste open man!

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
06 september 2019
Door:
S.J. Cnossen

Detailscore

Prettige, sympathieke en empathische vrouw, stelt mensen makkelijk op hun gemak. Creativiteit kon ik in deze korte tijd niet goed beoordelen. Dienstverlening van Hoekstra in het algemeen kan ik niet goed beoordelen.

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
04 september 2019
Door:
e.a. Bos

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
04 september 2019
Door:
Y. EL Hani

Detailscore

Top!

6 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
03 september 2019
Door:
K. Schuddebeurs

Detailscore

Ik ben een aspirant koper en kijk door een andere bril dan Stijn, die vanuit de verkoper handelt. Als ik over een (oude) lekkage vragen stel, probeert hij mij naar buiten te leiden. Dus vraag ik het aan de huurder die daar aanwezig is. Antwoord is dat het klopt dat er lekkage was, maar inmiddels is opgelost (losse dakpan). Als ik vervolgens vraag wanneer het buiten schilderwerk is gedaan en Stijn zegt 2 jaar geleden, dan vind ik het [Meer]

Ik ben een aspirant koper en kijk door een andere bril dan Stijn, die vanuit de verkoper handelt. Als ik over een (oude) lekkage vragen stel, probeert hij mij naar buiten te leiden. Dus vraag ik het aan de huurder die daar aanwezig is. Antwoord is dat het klopt dat er lekkage was, maar inmiddels is opgelost (losse dakpan). Als ik vervolgens vraag wanneer het buiten schilderwerk is gedaan en Stijn zegt 2 jaar geleden, dan vind ik het behoorlijk irritant dat hij zijn schouders ophaalt en zegt dat ik dat mag vinden, als ik opmerk dat ik mijn ogen uit mijn kop zou schamen als ik de schilder was geweest. Het bladdert er nu af al en laat kale plekken zien. Als laatste was Stijn in zijn hoofd al weer op weg naar de volgende afspraak en kreeg ik het gevoel dat ik op moest schieten (duidelijk merkbaar na 30 minuten), terwijl ik de behulpzame huurder nog een aantal vragen stelde. Toen ik belde voor een bezichtiging heb ik expliciet gevraagd wanneer de allereerste mogelijk was om te bezichtigen, dat was dinsdag en ik zou nummer 2 zijn, maar toen ik dinsdag kwam en er naar vroeg, bleken er toch op maandag al meerdere bezichtigingen te zijn geweest. Als blijkt dat er wijzigingen zijn in de mogelijkheden, had Hoekstra en Van Eck mij ook kunnen bellen. Minder

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
30 augustus 2019
Door:
a.a.c. schermer

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
29 augustus 2019
Door:
M. Flohil

Detailscore

Een enthousiaste dam

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
28 augustus 2019
Door:
S. Smit

Detailscore

Zeer Aardig en vriendelijk legt alles duidelijk uit en je mag zoveel vragen als je wilt, en je mag overal kijken top!

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
28 augustus 2019
Door:
T Hendriks

Detailscore

N.v.t. Zeer geschikte makelaar

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
28 augustus 2019
Door:
L. Dorn

Detailscore

Een serieuze gesprekspartner die je op je gemak laat voeken.

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
27 augustus 2019
Door:
J. Held

Detailscore

Een vriendelijke dame die rustig zaken uitleg. heel prettig en ruimte geeft om alles goed te bekijken

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
23 augustus 2019
Door:
B. Korver

Detailscore

Hele aardige, meelevende vrouw. Heeft kennis van zaken, komt enthousiast over. Is menselijk.

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
21 augustus 2019
Door:
S. Reeders

Detailscore

Ontzettend leuke, spontane en vriendelijke dame.Was erg enthousiast, rustig en gaf ons een heel fijn gevoel.Kortom; een echte vakvrouw!

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
21 augustus 2019
Door:
i Kruiswijk

Detailscore

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.