Alle beoordelingen

Hoekstra en van Eck

Purmerend

Adresgegevens
Purmerend
Waterlandlaan 88
1441 MR


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
12 februari 2020
Door:
A. Haages

Detailscore

Fijne bezichtiging. Makelaar had veel kennis en leuke ideeen over hoe wij de woning zelf zouden kunnen inrichten en indelen

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
12 februari 2020
Door:
N. Karkili

Detailscore

Hij was echt aandachtig en goed. Nam de tijd en vertelde nogal veel zonder verveelt over te komen. Ik voelde me echt op mijn gemak toen ik aan het rondlopen was.

4 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
10 februari 2020
Door:
M. vd Veen

Detailscore

Makelaar belde dat hij niet de sleutel van het huis had. Echter stonden wij al voor de woning. 10 minuten voor afgesproken tijd. Goede oplossing dat de eigenaar met de sleutel kwam alleen kwam de makelaar niet. Omdat hij in de problemen zou komen met zijn vervolg afspraak. Dit terwijl de eigenaar met sleutel 16.10 uur aanwezig was. De eigenaar heeft wel een uitgebreide en duidelijke uitleg gegeven.

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
04 februari 2020
Door:
T. Janssen

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
31 januari 2020
Door:
. Louwen

Detailscore

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
30 januari 2020
Door:
Z. Ras

Detailscore

Prima!

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
24 januari 2020
Door:
M Hoogesteger

Detailscore

Vriendelijke makelaar, die snel reageert en behulpzaam is. Toen ik vroeg of ik in de woning mocht om het vast op te meten, kon ik meteen de volgende dag terecht. En ik mocht ook de digitale rolmaat van hem gebruiken, dus het opmeten was een fluitje van een cent.

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
23 januari 2020
Door:
A.R. Schrijver

Detailscore

Netjes geholpen zowel telefonisch en tijdens de bezichtiging

7 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
22 januari 2020
Door:
M. Stokman

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
21 januari 2020
Door:
D. Wiegersma

Detailscore

Prima ontvangen en begeleid tijdens bezichtiging

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
17 januari 2020
Door:
C. Dulkadir

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
17 januari 2020
Door:
F. de Kok

Detailscore

Prima makelaar ,wist alles goed te vertellen over de woning.

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
15 januari 2020
Door:
D. Hokkeling

Detailscore

-

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
14 januari 2020
Door:
B. van Leth

Detailscore

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
11 januari 2020
Door:
M. Brinkman

Detailscore

De makelaar was zeer deskundig en enthousiast.

4 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
09 januari 2020
Door:
j.r, Speet

Detailscore

Niet best

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
09 januari 2020
Door:
M. Bindels

Detailscore

Enthousiast, meedenkend en eerlijk

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
08 januari 2020
Door:
F. Senft-Lissenburg

Detailscore

Enthousiaste dame

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
07 januari 2020
Door:
L.J. Leerdam

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
06 januari 2020
Door:
P Duys

Detailscore

Niks meer aan doen!

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
06 januari 2020
Door:
K. Sharma

Detailscore

Netjes en duidelijk

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
06 januari 2020
Door:
H. van Rijn

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
03 januari 2020
Door:
P. Tesser

Detailscore

6 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
03 januari 2020
Door:
M. van Driest

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
02 januari 2020
Door:
R. de Waart

Detailscore

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.