Adresgegevens
Weert
Emmasingel 34
6001 BC


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 0
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Weert
Datum:
16 april 2019
Door:
T Lemmers

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Weert
Datum:
13 april 2019
Door:
E Vink

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Weert
Datum:
02 april 2019
Door:
R.L.J. Crommentuijn

Detailscore

Iwan kwam op ons heel oprecht over. Was eerlijk in zijn antwoorden en vertelde een duidelijk verhaal. Al met al waren wij erg tevreden met Iwan als makelaar.

8 , 4
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Weert
Datum:
25 maart 2019
Door:
E. Gerits

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Weert
Datum:
23 maart 2019
Door:
X. van Ballegooijen

Detailscore

Erg prettige bezichtiging, zeker t.o.v. andere makelaars. Wij bevelen deze makelaar aan!

7 , 2
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Weert
Datum:
23 maart 2019
Door:
I. Veugen

Detailscore

-

8 , 0
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Weert
Datum:
22 maart 2019
Door:
. Vleeshouwers

Detailscore

4 , 8
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Weert
Datum:
15 maart 2019
Door:
D Biemans

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Weert
Datum:
13 maart 2019
Door:
D. Kennis

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Weert
Datum:
11 maart 2019
Door:
K Langhout

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Weert
Datum:
05 maart 2019
Door:
H. Volleberg

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Weert
Datum:
27 februari 2019
Door:
F. Hendricks

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Weert
Datum:
26 februari 2019
Door:
M. Pleunis

Detailscore

Rob was erg vriendelijk en liet ons op oba gemak de woning bekijken

9 , 6
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Weert
Datum:
23 februari 2019
Door:
R. van Rooij

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Weert
Datum:
22 februari 2019
Door:
E. Strous

Detailscore

Enthousiaste, sociale makelaar

9 , 6
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Weert
Datum:
14 februari 2019
Door:
S. Coenraad

Detailscore

Prettig persoon!

10 , 0
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Weert
Datum:
01 februari 2019
Door:
F.a,j. Caelen

Detailscore

De Heer Rob de Rechter heeft me op een integere wijze bijgestaan ,Chapeau !!

8 , 4
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Weert
Datum:
31 januari 2019
Door:
K. Linders

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Weert
Datum:
23 januari 2019
Door:
C.J.C. Sanders-Dielesen

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Weert
Datum:
23 januari 2019
Door:
J.W. van Est

Detailscore

Iwan had zich zeergoed voorbereid en kon opal onze eerste vragen direct antwoord geven.erwaren nog twee vragen waar hij nog op terug komt.het was een zeer plezierige rond leiding en er was in no time een uur verstreken

10 , 0
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Weert
Datum:
21 januari 2019
Door:
T. Rietjens

Detailscore

Zeer sociaal en een goede begeleiding

10 , 0
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Weert
Datum:
15 januari 2019
Door:
Rob van Neeritter

Detailscore

Ons huis stond nog te koop terwijl wij al geemigreerd waren en na een zeer slechte ervaring met een andere makelaar uit Weert (opdracht uiteindelijk beeindigd) was Hendriks een verademing. Vriendelijke mensen, uitstekende communicatie, afspraken werden nagekomen, echt HEEL goed. Uiteraard zijn zij er WEL in geslaagd het huis te verkopen. Een absolute aanrader

8 , 0
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Weert
Datum:
12 januari 2019
Door:
P. Reijnen

Detailscore

goede uitleg

8 , 0
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Weert
Datum:
08 januari 2019
Door:
C Dinger

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Weert
Datum:
05 januari 2019
Door:
E. Hoeben

Detailscore

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.