Alle beoordelingen

Hoekstra en van Eck

Zaandam

Adresgegevens
Zaandam
Behouden Haven 9
1506 VA


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

6 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
18 november 2019
Door:
S.A. Martens

Detailscore

Rustig, prettig en eerlijk in de communicatie tijdens de bezichtiging. Duidelijk over het gekozen koopproces en de bijbehorende verwachtingen, waarbij geen druk wordt opgevoerd. Reden voor de 6 op veel punten is omdat er bv geen concrete afspraken zijn gemaakt of er geen snelheid voor reageren nodig was - eigenlijk zou het dus n.v.t. moeten zijn.

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
15 november 2019
Door:
A. van de Mond

Detailscore

Ik vond het een hele aangename bezichtiging waarin ik ook veel heb geleerd.

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
11 november 2019
Door:
S. Voskuilen

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
11 november 2019
Door:
B. Troostheide

Detailscore

Geen opmerkingen, gewoon prima

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
05 november 2019
Door:
M Bozkurt

Detailscore

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
29 oktober 2019
Door:
T. Geerding

Detailscore

Geen

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
29 oktober 2019
Door:
W. Vos

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
28 oktober 2019
Door:
L. Martins

Detailscore

Kundig en professioneel. Op de hoogte van de markt. Eerlijk.

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
24 oktober 2019
Door:
R. Romero

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
23 oktober 2019
Door:
L. Wijkstra

Detailscore

Hele leuke en enthousiaste vrouw, die ons uitstekend heeft begeleid tijdens de bezichtiging.

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
23 oktober 2019
Door:
S. Levy

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
21 oktober 2019
Door:
H. Sade

Detailscore

Mevrouw was heel vriendelijk en vertelde ons alle informatie over de woning

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
15 oktober 2019
Door:
N.N. Pencheva

Detailscore

De makelaar was zeer vriendelijk en hulpzaam. Zij was ook in staat om alle vragen te beantwoorden.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
11 oktober 2019
Door:
O. de Ronde

Detailscore

Prima en hartelijk ontvangst, direct en concreet met duidelijke details die vertelt werden !

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
11 oktober 2019
Door:
J. Mantel

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
09 oktober 2019
Door:
R. Hafidi

Detailscore

Leuke makelaar

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
09 oktober 2019
Door:
R. Keck

Detailscore

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
02 oktober 2019
Door:
A. Schilders

Detailscore

Prima; één klein minpuntje: we hebben zowat een kwartier gewacht. Was wel zo aardig geweest om even een berichtje te sturen of te bellen!!

6 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
27 september 2019
Door:
E. Zelvelder

Detailscore

Aangezien mevrouw Hoekstra alleen bij deze bezichtiging ontmoet heb, kan ik een aantalvragen nog niet echt goed beoordelen. Ik heb daar '6' ingevuld, maar eigenlijk heb ikdaar geen oordeel over.

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
27 september 2019
Door:
D. Buntsma

Detailscore

Open, eerlijk en rustig. Was fijn rondgeleid te worden door Nathalie.

1 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
26 september 2019
Door:
Umair Ahmad

Detailscore

Worst property dealer I ever have to deal with . Not friendly , not creative and not considerate of seller wishes . I have to come with ideas for two months and in the end I have to sell the house myself and pay him 4 k for nothing

1 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
26 september 2019
Door:
Umair Ahmad

Detailscore

Worst company to work with . Not customer friendly, not creative and not honourable . Total waste of time and money

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
24 september 2019
Door:
D de Haan

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
23 september 2019
Door:
R.J. van Langen

Detailscore

Erg vriendelijk en meedenkend. Helder in zijn communicatie.

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
18 september 2019
Door:
D. Bosmans

Detailscore

Erg aardig voor de kids en zeer duidelijk gesprek gehad

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.