Alle beoordelingen

Hoekstra en van Eck

Zaandam

Adresgegevens
Zaandam
Behouden Haven 9
1506 VA


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

7 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
13 september 2019
Door:
L.I. Kuldipsingh

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
13 september 2019
Door:
N. Nazarenco

Detailscore

Honest

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
12 september 2019
Door:
D. Buntsma

Detailscore

Kundig, prettig in de omgang; vlot erdoorheen.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
11 september 2019
Door:
A. Ebeltjes

Detailscore

Deskundigheid en enthousiasme straalt er van af

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
10 september 2019
Door:
W. de Witte

Detailscore

Erg aardige makelaar met kennis van zakenZeer prettig gesprek en rondleiding

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
10 september 2019
Door:
M. Krul

Detailscore

6 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
10 september 2019
Door:
F. Parren

Detailscore

Vriendelijk en nam de tijd

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
09 september 2019
Door:
S Cetiner

Detailscore

De makelaar was erg aardig en ontzettend vriendelijk! We hebben een fijn gesprek gehad en ze kon ons duidelijk vertellen over de woning.

7 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
05 september 2019
Door:
B. Troostheide

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
05 september 2019
Door:
P. Schram

Detailscore

De desbetreffende makelaar heeft voldoende tijd genomen om het huis te laten zien en was zeer kundig over de staat van de woning.

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
28 augustus 2019
Door:
S. Lachman

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
28 augustus 2019
Door:
M. Batterman

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
28 augustus 2019
Door:
N. Scholten

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
27 augustus 2019
Door:
Charlotte van Brakel

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
27 augustus 2019
Door:
D. Hielkema

Detailscore

1 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
27 augustus 2019
Door:
Umair Ahmad

Detailscore

We were promised a lot but reality was different. Once hired, the broker was not at all enthusiastic about the sale and didn't adhere to his promises. He mostly didn't fill the data base after viewing as agreed. Communication quality was not good and he didn't follow up with the appointments as he was promised. His usual response was he couldn't reach which was not the case as I tried reaching two appointments and was successful. The advice he [Meer]

We were promised a lot but reality was different. Once hired, the broker was not at all enthusiastic about the sale and didn't adhere to his promises. He mostly didn't fill the data base after viewing as agreed. Communication quality was not good and he didn't follow up with the appointments as he was promised. His usual response was he couldn't reach which was not the case as I tried reaching two appointments and was successful. The advice he gave didn't worked (Facebook extra and Funda extra), after 15-16 viewings, didn't have a single bid and in the end I have to post my house on Facebook and found the buyer myself. Broker is a true box sifter. If you want to pay some one to sell your house and do all the work yourself then be sure to go for this company. Otherwise save your money and time. Minder

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
23 augustus 2019
Door:
I. Gorter

Detailscore

Komt erg eerlijk en betrouwbaar over. Open over de mogelijkheden en onmogelijkheden van het huis, fundering en niet meedoen van de buren aan funderingsherstel.

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
22 augustus 2019
Door:
R.J. ter Kuile

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
20 augustus 2019
Door:
H. Grahame

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
12 augustus 2019
Door:
L.I. Span

Detailscore

Erg relaxed en open, geen verkooppraatje of standaard rondleiding. Interesse voor ons als kijkers. Goede uitleg over erfpacht.

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
06 augustus 2019
Door:
M. Broersen

Detailscore

Prettige manier van informatie delen. Goed op de hoogte van details v.d. woning.

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
22 juli 2019
Door:
L. Kef

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
15 juli 2019
Door:
E.B.S. de Klerk

Detailscore

Prima, vriendelijk en ter zake kundig.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
09 juli 2019
Door:
M. Dresselhuizen

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
06 juli 2019
Door:
. Anna

Detailscore

Geen

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.