Alle beoordelingen

Hoekstra en van Eck

Zaandam

Adresgegevens
Zaandam
Behouden Haven 9
1506 VA


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
14 januari 2020
Door:
M. Sanders

Detailscore

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
23 december 2019
Door:
Dhr van der Voort

Detailscore

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
29 november 2019
Door:
A. Seijbel

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
29 november 2019
Door:
L. Geers

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
29 november 2019
Door:
E.B.S. de Klerk

Detailscore

Weinig tijd om te kijken maar ik begrijp door veel kijkers.

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
28 november 2019
Door:
D. Nachbar

Detailscore

Prima ontvangen door de makelaar. Helaas hebben we niet voor deze woning gekozen. Misschien dat we elkaar nog tegen komen bij een huis wat iets beter bij ons past.Bedankt voor de service.

6 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
28 november 2019
Door:
B. Schenk

Detailscore

Hele korte tijd om het huis te bezichtigen. Binnen en kwartier was er alweer een ander en de aandacht ging meteen over. We hadden het gevoel dat we we de voordeur in kwamen en de achterdeur weerbuitmoesten. Ook al werd het gemeld het voelde niet prettig.

6 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
18 november 2019
Door:
S.A. Martens

Detailscore

Rustig, prettig en eerlijk in de communicatie tijdens de bezichtiging. Duidelijk over het gekozen koopproces en de bijbehorende verwachtingen, waarbij geen druk wordt opgevoerd. Reden voor de 6 op veel punten is omdat er bv geen concrete afspraken zijn gemaakt of er geen snelheid voor reageren nodig was - eigenlijk zou het dus n.v.t. moeten zijn.

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
15 november 2019
Door:
A. van de Mond

Detailscore

Ik vond het een hele aangename bezichtiging waarin ik ook veel heb geleerd.

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
11 november 2019
Door:
S. Voskuilen

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
11 november 2019
Door:
B. Troostheide

Detailscore

Geen opmerkingen, gewoon prima

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
05 november 2019
Door:
M Bozkurt

Detailscore

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
29 oktober 2019
Door:
T. Geerding

Detailscore

Geen

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
29 oktober 2019
Door:
W. Vos

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
28 oktober 2019
Door:
L. Martins

Detailscore

Kundig en professioneel. Op de hoogte van de markt. Eerlijk.

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
24 oktober 2019
Door:
R. Romero

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
23 oktober 2019
Door:
L. Wijkstra

Detailscore

Hele leuke en enthousiaste vrouw, die ons uitstekend heeft begeleid tijdens de bezichtiging.

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
23 oktober 2019
Door:
S. Levy

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
21 oktober 2019
Door:
H. Sade

Detailscore

Mevrouw was heel vriendelijk en vertelde ons alle informatie over de woning

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
15 oktober 2019
Door:
N.N. Pencheva

Detailscore

De makelaar was zeer vriendelijk en hulpzaam. Zij was ook in staat om alle vragen te beantwoorden.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
11 oktober 2019
Door:
O. de Ronde

Detailscore

Prima en hartelijk ontvangst, direct en concreet met duidelijke details die vertelt werden !

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
11 oktober 2019
Door:
J. Mantel

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
09 oktober 2019
Door:
R. Hafidi

Detailscore

Leuke makelaar

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
09 oktober 2019
Door:
R. Keck

Detailscore

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
02 oktober 2019
Door:
A. Schilders

Detailscore

Prima; één klein minpuntje: we hebben zowat een kwartier gewacht. Was wel zo aardig geweest om even een berichtje te sturen of te bellen!!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.