Bericht

Van der Laarse Makelaardij o.g.

Aalsmeer

Adresgegevens
Vestiging: Aalsmeer
Stationsweg 1 1
1431EG

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 1 beoordelingen

 • 2 , 8
  Datum:
  18 nov 2015
  Beoordelaar:
  Eugénie Hylkema

  Als het geen standaardverhaal of taxatie is, laat hij het afweten. Dan heb ...

  Als het geen standaardverhaal of taxatie is, laat hij het afweten. Dan heb je een ontmoeting met hem en legt het allemaal heel precies uit en hij stemt toe. Hoeft hij niet te doen als hij het te ingewikkeld is. Het ging om een taxatie met splitsing in een huis en dat is geen standaard verhaal. Echter laat hij het niet meteen afweten, zodat je weet waar je aan toe bent. Nee hij laat het eerst drie weken sudderen en is dan telefonisch niet bereikbaar. Als je dan voor de vierde keer belt omdat het langzaam dringend wordt, komt ie vervolgens met dan met een flutantwoord dat hij ook meteen had kunnen zeggen bij de eerste ontmoeting. En als je dan laat weten dat je daar absoluut niet mee geholpen bent, is hij helemaal verongelijkt en gaat zitten mokken en is zo beledigt (terwijl je niets beledigends schrijft behalve dan dat je niets hebt aan zijn antwoord en daar al weken op wacht) en laat je vervolgens in de steek. Hij was wel erg happig om het af te schuiven, zelfs als hij daarmee toch een klant verliest. Eerdere ervaringen waren ook niet denderend maar we kenden hem tenminste. maar een klant zo in de steek laten waar hij al genoeg aan verdiend heeft. Dat vind ik echt laag. Voor hele standaard simpele vragen kun je bij hem terecht maar zorg dat je geen ingewikkelde zaken het want dat gaat hem heel snel boven zijn pet. En als je echt op iemand aan wilt kunnen, is hij kennelijk ook niet de beste keuze

Claimen

Hallo -en super dat je graag jouw pagina gratis wilt claimen. Vul hieronder het formulier in en we gaan jouw claim zsm voor je verwerken!

Met een geclaimde pagina krijg je veel extra mogelijkheden. De belangrijkste:

 • je kan reageren op ontvangen beoordelingen
 • overzicht van de geleverde diensten en je werkgebied
 • getoond worden bij zoekresultaten in jouw werkgebied (bij premium account)
 • overzicht van makelaars en medewerkers met individuele beoordelingen per makelaar

Na een handmatige en zorgvuldige persoonlijke controle wordt de toegang geactiveerd. Je ontvangt daar per e-mail een bevestiging van.
Uit ervaring weten we dat een geclaimde pagina extra business oplevert!


Uw naam *
Telefoonnummer
Email *

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.