Adresgegevens
Akkrum
De Slachterij 6
8491AT


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 7
Kantoor:
Ter Hart Huiskoopadvies & Taxaties
Datum:
28 februari 2018
Door:
Fred Wildschut

Detailscore

9 , 0
Kantoor:
Ter Hart Huiskoopadvies & Taxaties
Datum:
28 februari 2018
Door:
Fred Wildschut

Detailscore

9 , 0
Kantoor:
Ter Hart Huiskoopadvies & Taxaties
Datum:
26 februari 2018
Door:
Johan

Detailscore

Prima

8 , 0
Kantoor:
Ter Hart Huiskoopadvies & Taxaties
Datum:
31 maart 2017
Door:
Lieuwe Eiling

Detailscore

Wij hebben goede ervaring met Arno`s begeleiding. Hij is vlot met afspraken, accuraat met informatie en prettig in geprek. Bovendien heeft hij een goed onderhandelingsresultaat voor ons geboekt. Daarvoor hadden wij zijn expertise ook nodig. Kort en goed een prima adviseur bij het aankopen van een huis.

9 , 2
Kantoor:
Ter Hart Huiskoopadvies & Taxaties
Datum:
22 maart 2017
Door:
Djoke Houwer

Detailscore

Arno deed precies wat hij beloofde, afspraak is afspraak. Hield zich exact aan de gemaakte belafspraken, zelfs toen we in het buitenland waren met vakantie.

9 , 0
Kantoor:
Ter Hart Huiskoopadvies & Taxaties
Datum:
21 maart 2017
Door:
Henri Admiraal

Detailscore

Om te beginnen jouw website, no nonsense! Deze weerspiegelt jou precies, of andersom. Vakbekwaam, attent en vlot van reageren op school zou je een 9 scoren. Juiste dosering van bevlogenheid, om op een relaxte wijze de klant te begeleiden. Of het contact per e-mail of telefonisch gaat, er wordt altijd snel gereageerd. Wat bij de intake wordt genoemd betreft de te verlenen diensten, deze worden zeker waargemaakt lopende het proces tot aankoop. Het huis dat wij op het oog hadden [Meer]

Om te beginnen jouw website, no nonsense! Deze weerspiegelt jou precies, of andersom. Vakbekwaam, attent en vlot van reageren op school zou je een 9 scoren. Juiste dosering van bevlogenheid, om op een relaxte wijze de klant te begeleiden. Of het contact per e-mail of telefonisch gaat, er wordt altijd snel gereageerd. Wat bij de intake wordt genoemd betreft de te verlenen diensten, deze worden zeker waargemaakt lopende het proces tot aankoop. Het huis dat wij op het oog hadden en later gekocht hebben, is door Arno goed neergezet, in die zin; bepalen van de waarde van het huis door diverse criteria te wegen, waardoor we tot een goed bod en koopprijs konden komen. Minder

9 , 4
Kantoor:
Ter Hart Huiskoopadvies & Taxaties
Datum:
21 maart 2017
Door:
Martijn Kramer

Detailscore

Prettig, professioneel en alert contact. Arno denkt aan alles, is behulpzaam en denkt vooruit. Ik voelde me erg gesteund tijdens het hele aankooptraject!

9 , 8
Kantoor:
Ter Hart Huiskoopadvies & Taxaties
Datum:
22 september 2016
Door:
Jan Auke Veenstra

Detailscore

Geweldig meegedacht, goede aankoopbegeleiding, zeer veel kennis en super onderhandeld. Arno is zijn geld meer dan waard!

7 , 6
Kantoor:
Ter Hart Huiskoopadvies & Taxaties
Datum:
15 september 2016
Door:
Arina Klokke

Detailscore

Persoonlijk contact Vriendelijk Flexibel Goed bereikbaar zelfs tijdens vakanties Inhoudelijk goed op de hoogte

8 , 8
Kantoor:
Ter Hart Huiskoopadvies & Taxaties
Datum:
11 september 2016
Door:
Mieke Ytsma / Miichiel Wiersma

Detailscore

- objectief -eerlijk -duidelijk

8 , 2
Kantoor:
Ter Hart Huiskoopadvies & Taxaties
Datum:
03 juli 2015
Door:
Hielkje Poiesz

Detailscore

Arno ter Hart heeft ons veel werk uit handen genomen bij de aankoop van onze nieuwe huis. Naast uiteraard de onderhandelingen, heeft hij ook de contacten met de notaris, gemeente en de belastingdienst gedaan., waarbij hij ons steeds goed op de hoogte hield van de voortgang. Erg prettig.

9 , 0
Kantoor:
Ter Hart Huiskoopadvies & Taxaties
Datum:
13 april 2015
Door:
Sietse

Detailscore

Prima begeleiding tijdens de aankoop van ons eerste huis. Vriendelijk, informerend en to-the-point.

8 , 2
Kantoor:
Ter Hart Huiskoopadvies & Taxaties
Datum:
11 december 2014
Door:
Fetze Andringa

Detailscore

Tevreden vanwege de vlotte communicatie en afhandeling die ons tijdens ons aankoop werd geboden. Verder verliep het geheel proces erg goed en was de onderlinge afstemming tussen de verschillende partijen in deze optimaal te noemen.

8 , 6
Kantoor:
Ter Hart Huiskoopadvies & Taxaties
Datum:
11 december 2014
Door:
A.Weurding

Detailscore

zeer correcte persoon en weet waar hij over praat

9 , 4
Kantoor:
Ter Hart Huiskoopadvies & Taxaties
Datum:
11 december 2014
Door:
Amarens en Doni

Detailscore

Zeer adequate reactie. Kundig en helder advies. Geeft vertrouwen

9 , 2
Kantoor:
Ter Hart Huiskoopadvies & Taxaties
Datum:
11 december 2014
Door:
Linda Terpstra-Roos

Detailscore

Betrokken, behulpzaam, begripvol, zakelijk wanneer nodig, adequate kennis, open houding, goede communicatie

8 , 4
Kantoor:
Ter Hart Huiskoopadvies & Taxaties
Datum:
08 september 2014
Door:
Marc

Detailscore

Onafhankelijke aankoopmakelaar, zonder belang voor verkoop. No nonsense mentaliteit Goede bereikbaarheid Meedenkend Zeer tevreden over totale begeleiding bij de aankoop van ons huis

8 , 4
Kantoor:
Ter Hart Huiskoopadvies & Taxaties
Datum:
08 december 2013
Door:
Lindenberg

Detailscore

Arno heeft ons van begin tot eind ontzorgd en heeft een aanzienlijk deel van de vraagprijs afgeboden (ca 1/10). Snelle en duidelijke communicatie.

8 , 4
Kantoor:
Ter Hart Huiskoopadvies & Taxaties
Datum:
22 november 2013
Door:
D.Steenbeek - van Laarhoven

Detailscore

Erg tevreden, er wordt goed naar je geluisterd en voor je onderhandeld.

8 , 6
Kantoor:
Ter Hart Huiskoopadvies & Taxaties
Datum:
28 januari 2013
Door:
Josje

Detailscore

Onze ervaring met de makelaar was dat hij betrouwbaar overkwam, zijn afspraken altijd nakwam en de onderhandelingen met de verkoper (voor ons een moeilijk onderdeel) naar tevredenheid afrondde. Hij was snel bereikbaar, dacht met ons mee en was zelfs een jaar na aankoop nog bereid om mee te denken (en te werken) bij de oplossing van een probleem. Dat probleem hadden we misschien kunnen voorkomen als we toch een bouwkundige keuring hadden laten uitvoeren. De makelaar vond die keuring [Meer]

Onze ervaring met de makelaar was dat hij betrouwbaar overkwam, zijn afspraken altijd nakwam en de onderhandelingen met de verkoper (voor ons een moeilijk onderdeel) naar tevredenheid afrondde. Hij was snel bereikbaar, dacht met ons mee en was zelfs een jaar na aankoop nog bereid om mee te denken (en te werken) bij de oplossing van een probleem. Dat probleem hadden we misschien kunnen voorkomen als we toch een bouwkundige keuring hadden laten uitvoeren. De makelaar vond die keuring niet nodig en wij hebben ons door zijn advies laten leiden. Minder

7 , 8
Kantoor:
Ter Hart Huiskoopadvies & Taxaties
Datum:
14 augustus 2012
Door:
Jacob Jongejan

Detailscore

Arno heeft ons, tijdens ons bijzonder lange en moeilijke aankoopproces, op de juiste wijze voorzien van advies zodat wij uiteindelijk zelf tot de juiste beslissing hebben kunnen komen. Zonder het advies en de bemiddelende rol van Arno was onze aankoop zeker niet tot stand gekomen.

9 , 4
Kantoor:
Ter Hart Huiskoopadvies & Taxaties
Datum:
07 augustus 2012
Door:
Janie van galen

Detailscore

Zeer accuraat, meedenkend en inventief!

9 , 2
Kantoor:
Ter Hart Huiskoopadvies & Taxaties
Datum:
06 augustus 2012
Door:
Janneke Eizema

Detailscore

Compleet tevreden. Snap echt niet dat zoveel mensen een huis kopen zonder aankoopmakelaar. Goed advies, spiegelen, onderhandelingen. Bovendien verdient hij zichzelf snel terug.

7 , 6
Kantoor:
Ter Hart Huiskoopadvies & Taxaties
Datum:
27 juli 2012
Door:
William Niemarkt & Arjanne Nijp

Detailscore

Arno is een zeer kundige makelaar die ons erg goed heeft geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. Hij wist ons op iedere vraag antwoord te geven, en was bereid overal mee te helpen.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.