Bericht

Molenaar|Cové Makelaars

Alblasserdam

Adresgegevens
Vestiging: Alblasserdam
Nieuwland Parc 307

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 2 beoordelingen

 • 9 , 6
  Datum:
  10 juli 2012
  Beoordelaar:
  Erik en Xanthe

  Marco Molenaar heeft ons geholpen bij de verkoop van onze flat. Hij heeft ...

  Marco Molenaar heeft ons geholpen bij de verkoop van onze flat. Hij heeft ons goed geadviseerd voor welke prijs wij onze flat het beste te koop konden zetten in verband met de vele concurrentie in het gebouw. We hadden al vrij snel kijkers met biedingen. Uiteindelijk hebben we de flat na 4 maanden verkocht. Nadat we het voorlopige koopcontract getekend hadden, bleek er bij de kopende partij nog het een en ander te veranderen. Hij heeft daardoor extra tijd in de verkoop moeten zetten, maar dit was geen probleem. Kortom een goede service met kwaliteit!

 • 9 , 0
  Datum:
  14 okt 2011
  Beoordelaar:
  monique verheul

  Teunie Cove van Vrijehuizenmarkt heeft ons geholpen met de aankoop van onze woning ...

  Teunie Cove van Vrijehuizenmarkt heeft ons geholpen met de aankoop van onze woning in Papendrecht. Dit ging echt super, we hadden een aantal woningen gezien en uiteindelijk wilden we met 2 woningen evt. verder. Dus is Teunie met die 2 woningen verder gegaan. Uiteindelijk na wat adviezen, kwamen we uit op ons favoriete huis en daarop zijn we gaan onderhandelen. Teunie heeft de woning voor 8.000 euro minder aangekocht als het maximale wat wij wilden betalen, dus geweldige besparing. Administratief werd alles geregeld, een taxatie, notaris (echt een goedkope) en een goede hypotheek adviseur. Daarna hebben wij onze woning te koop gezet en na 6 weken en 4 bezichtigingen verkocht voor een redelijke prijs. Het viel ons wel op dat kopers wel echt laag bieden, daar schrokken we wel van, maar uiteindelijk toch nog verkocht voor 2.000 euro minder als we in gedachte hadden. In ieder geval hebben we geen dubbele lasten want we moesten de overdracht van onze nieuwe woning nog vervroegen!!

Claimen

Hallo -en super dat je graag jouw pagina gratis wilt claimen. Vul hieronder het formulier in en we gaan jouw claim zsm voor je verwerken!

Met een geclaimde pagina krijg je veel extra mogelijkheden. De belangrijkste:

 • je kan reageren op ontvangen beoordelingen
 • overzicht van de geleverde diensten en je werkgebied
 • getoond worden bij zoekresultaten in jouw werkgebied (bij premium account)
 • overzicht van makelaars en medewerkers met individuele beoordelingen per makelaar

Na een handmatige en zorgvuldige persoonlijke controle wordt de toegang geactiveerd. Je ontvangt daar per e-mail een bevestiging van.
Uit ervaring weten we dat een geclaimde pagina extra business oplevert!


Uw naam *
Telefoonnummer
Email *

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.