Bericht

Steef! Makelaars

Alblasserdam

Adresgegevens
Vestiging: Alblasserdam
Dam 77
2951GA

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 5 beoordelingen

 • 8 , 4
  Datum:
  19 nov 2011
  Beoordelaar:
  W.B. van Wijnen

  Het is een jong en energiek kantoor. Ze willen het maken en gaan ...

  Het is een jong en energiek kantoor. Ze willen het maken en gaan ervoor. Er is kennis over de markt en ze hebben een realistische kijk op wat haalbaar is en wat niet. Ze zetten net dat stapje meer dan de andere makelaars in het dorp. Dat stapje meer maakt de kans op de verkoop van je huis groter en dat is niet onbelangrijk in deze tijd. Je kunt ze jonge professionals noemen die voor de kwaliteit gaan en dat is o.a. terug te vinden in de fotoreportage. Een punt van aandacht is de bemiddelaarsrol. Het is de klant die bepaalt en in deze tijden hebben veel kopers naar mijn mening behoefte aan een sturende rol. Wie weet het nog tegenwoordig en je schakelt niet voor niets een makelaar in. Een beetje minder "bescheidenheid" kan wel.

 • 6 , 4
  Datum:
  17 nov 2011
  Beoordelaar:
  A.J. van Maren

  * Jong en enthousiast * Commercieel onervaren * Vertrouwen is goed, controleren beter * Afspraken worden ...

  * Jong en enthousiast * Commercieel onervaren * Vertrouwen is goed, controleren beter * Afspraken worden goed nagekomen * Bereikbaarheid is aandachtspuntje

 • 8 , 8
  Datum:
  14 apr 2011
  Beoordelaar:
  Erwin

  Toen wij opzoek waren naar een makelaar, kwam Steef! er als een jong, ...

  Toen wij opzoek waren naar een makelaar, kwam Steef! er als een jong, fris, nieuwe stijl makelaar in onze optiek als beste naar voren. Dit bleek een goede keuze. Steef! maakt professionele foto's welke in een eigentijdse brochure worden geplaatst en op een uitnodigende website worden getoond. In overleg met Steef! is een reële verkoop prijs bepaald. Dit bleekt ook wel omdat onze woning binnen 2 maanden hadden verkocht, echter de kopers kregen eea niet rond en werd de koop ontbonden. Dit was voorons een tegenslag waar Steef! goed en proactief op heeft gereageerd. Uiteindelijk hebben wij vorig jaar in een lastige periode binnen 7 maanden onze woning via Steef! Makelaars voor een reële prijs verkocht. Kortom wij kunnen een ieder Steef! Makelaars aanbevelen. Stephan, Frank en Gezina bedankt voor jullie inzet en betrokkenheid!

 • 9 , 0
  Datum:
  03 jan 2011
  Beoordelaar:
  E. Mans

  Steef! Makelaars bemiddelde bij de aankoop van onze eerste woning. Een prettige ...

  Steef! Makelaars bemiddelde bij de aankoop van onze eerste woning. Een prettige persoonlijke omgang, heldere wijze van communiceren en vakkennis zijn de belangrijkste redenen waarom wij zeer tevreden zijn over Steef! Makelaars.

 • 9 , 2
  Datum:
  28 dec 2010
  Beoordelaar:
  R. Williams

  Persoonlijk contact staat hier hoog in het vaanndel en wordt als zeer prettig ervaren!

Claimen

Hallo -en super dat je graag jouw pagina gratis wilt claimen. Vul hieronder het formulier in en we gaan jouw claim zsm voor je verwerken!

Met een geclaimde pagina krijg je veel extra mogelijkheden. De belangrijkste:

 • je kan reageren op ontvangen beoordelingen
 • overzicht van de geleverde diensten en je werkgebied
 • getoond worden bij zoekresultaten in jouw werkgebied (bij premium account)
 • overzicht van makelaars en medewerkers met individuele beoordelingen per makelaar

Na een handmatige en zorgvuldige persoonlijke controle wordt de toegang geactiveerd. Je ontvangt daar per e-mail een bevestiging van.
Uit ervaring weten we dat een geclaimde pagina extra business oplevert!


Uw naam *
Telefoonnummer
Email *

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.