Alle beoordelingen

GoedVast Makelaars

Alkmaar

Adresgegevens
Alkmaar
Pettemerstraat 14
1823 CW
Tel: 072 - 220 14 62
info@goedvastmakelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
GoedVast Makelaars
Datum:
28 oktober 2019
Door:
Ryan

Detailscore

Wij hebben een hele goede ervaring met Dennis, echt een top makelaar zoekt alles voor je uit en heeft altijd tijd voor je! Kennis in het vak is heel groot en leuke humor! Bedankt Dennis

10 , 0
Kantoor:
GoedVast Makelaars
Datum:
28 oktober 2019
Door:
Natasja Bos

Detailscore

Wij hebben een super goede ervaring met Dennis, Dennis is een aardige en professionele makelaar met humor en een zeer goede kijk op de huizenmarkt! Wij zijn met Dennis in contact gekomen via onze hypotheekadviseur Eric Lemckert en gelijk na het eerste contact (bij ons thuis) voelde het goed aan. Dennis wilde onze wensen weten en ging daar mee aan de slag. Bij onze eerste ontmoeting liet Dennis weten welke weg wij moesten bewandelen tot ons eerste huisje. Dennis [Meer]

Wij hebben een super goede ervaring met Dennis, Dennis is een aardige en professionele makelaar met humor en een zeer goede kijk op de huizenmarkt! Wij zijn met Dennis in contact gekomen via onze hypotheekadviseur Eric Lemckert en gelijk na het eerste contact (bij ons thuis) voelde het goed aan. Dennis wilde onze wensen weten en ging daar mee aan de slag. Bij onze eerste ontmoeting liet Dennis weten welke weg wij moesten bewandelen tot ons eerste huisje. Dennis kwam al snel met een appartement wat compleet aan onze wensen voldeet en wij konden er de zelfde week al kijken. Dennis wist alle ins en outs te vertellen over het appartement en zelfs over de omgeving dit maakt echt het verschil met een andere makelaar. Wij raden iedereen Dennis aan beste makelaar die er is! Minder

10 , 0
Kantoor:
GoedVast Makelaars
Datum:
24 september 2019
Door:
Remko Mohr

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
GoedVast Makelaars
Datum:
11 juli 2019
Door:
Samantha

Detailscore

Top makelaar die zijn vak goed begrijpt . Hij heeft geduld en is altijd bereikbaar. Hij heeft heel veel geduld waardoor hij misschien wel is wat 2 x moet uitleggen maar hij zorgt ervoor dat je het goed begrijpt. In 1 woord fantastisch

10 , 0
Kantoor:
GoedVast Makelaars
Datum:
07 mei 2019
Door:
Steven Blijleven

Detailscore

Als verkopend makelaar heb ik Wim Lemckert ervaren als een zeer betrokken en betrouwbare makelaar met een goede marktkennis en veel ervaring. Wim is altijd bereikbaar, komt afspraken tijdig na en stelt zich pro-actief op. Het hele proces ben ik goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en waar gewenst heb ik een goed en duidelijk advies ontvangen. Bedankt!

10 , 0
Kantoor:
GoedVast Makelaars
Datum:
03 mei 2019
Door:
Jelle Broerse

Detailscore

Hele goeie ervaring met Dennis gehad. Tweede woning waar we actief mee bezig zijn geweest heeft hij kunnen aankopen voor ons voor een goede prijs.

9 , 4
Kantoor:
GoedVast Makelaars
Datum:
30 april 2019
Door:
Marinus

Detailscore

Enthousiast, nuchter en erg betrokken; gewoon een fijne makelaar! Ook meteen antwoord op alle vragen die wij hadden

10 , 0
Kantoor:
GoedVast Makelaars
Datum:
03 april 2019
Door:
Mathijs & Lucielle

Detailscore

Wim Lemckert heeft ons inmiddels al bij 3 vastgoedtransacties fantastisch geholpen. Zojuist is onze woning binnen 2 weken, boven de vraagprijs verkocht en dat terwijl er andere woningen in de straat al tijden de koop staan! Wij kunnen ons geen betere makelaar wensen; Wim is betrouwbaar, accuraat en is altijd bereikbaar. Bedankt!

9 , 5
Kantoor:
GoedVast Makelaars
Datum:
25 januari 2019
Door:
Muriel en Thijs

Detailscore

Wim heeft zich door het hele verkoopproces van onze woning laten zien als een zeer flexibele makelaar die gevraagd en ongevraagd goede adviezen geeft ten tijde van deze hectische woningmarkt. Als klant voelden wij daarbij dat Wim een zeer ervaren makelaar is die een goede vakkennis heeft. Wim in het kort: Zeer toegankelijk, gedreven, resultaatgericht, no-nonsense, sociaal, goede expertise en zeer veel ervaring in de makelaardij! Wim, bedankt voor de goede zorgen!

10 , 0
Kantoor:
GoedVast Makelaars
Datum:
30 december 2018
Door:
Nanda

Detailscore

Erg goed, geweldig geholpen

10 , 0
Kantoor:
GoedVast Makelaars
Datum:
30 december 2018
Door:
Jim

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
GoedVast Makelaars
Datum:
30 december 2018
Door:
Ellen korhorn

Detailscore

Helemaal prima

10 , 0
Kantoor:
GoedVast Makelaars
Datum:
30 december 2018
Door:
Hein

Detailscore

We hebben Dennis leren kennen als een enthousiaste en gedreven makelaar. Onze woning is dan ook vrij snel verkocht en zelfs nog ruim boven de vraagprijs. Dennis reageert snel op vragen, zelfs buiten kantoortijden. Daar kunnen menig makelaar een voorbeeld aan nemen. Dennis bedankt en ga zo door.

10 , 0
Kantoor:
GoedVast Makelaars
Datum:
30 december 2018
Door:
Hans

Detailscore

Hij heeft de verkoop van het huis goed geregeld, hij doet meer dan ik verwacht had, hij nam mijn alle zorgen over, is altijd bereikbaar en dacht mee, hij ziet geen problemmen hij ziet uitdagingen gewoon een top makelaar

10 , 0
Kantoor:
GoedVast Makelaars
Datum:
30 december 2018
Door:
Corina

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
GoedVast Makelaars
Datum:
30 december 2018
Door:
Lis

Detailscore

Top makelaar! Beste die er is!

10 , 0
Kantoor:
GoedVast Makelaars
Datum:
30 december 2018
Door:
René Schoen

Detailscore

Super enthousiaste makelaar, die weet wat er speelt in de markt. Ik heb 1,5 jaar woningen in mogen meten voor Dennis.

9 , 6
Kantoor:
GoedVast Makelaars
Datum:
30 december 2018
Door:
Jos de Boer

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
GoedVast Makelaars
Datum:
18 december 2018
Door:
Sas

Detailscore

prima informatieverstrekking en begeleiding

10 , 0
Kantoor:
GoedVast Makelaars
Datum:
17 december 2018
Door:
Kim Huyen Vu

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
GoedVast Makelaars
Datum:
15 december 2018
Door:
Katrien de Beer

Detailscore

Zeer goede ervaring. Gedreven, professioneel en snel.

10 , 0
Kantoor:
GoedVast Makelaars
Datum:
14 december 2018
Door:
Aviya Bootsma Boots

Detailscore

Heel fijne begeleiding gehad tijdens onze aankoop!!

9 , 8
Kantoor:
GoedVast Makelaars
Datum:
14 december 2018
Door:
Robin Pankras

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
GoedVast Makelaars
Datum:
14 december 2018
Door:
Martijn Kuijs

Detailscore

Dennis is persoonlijk en zakelijk. Verder waardeer ik zijn eerlijkheid over zaken en weet hij goed mee te denken.

10 , 0
Kantoor:
GoedVast Makelaars
Datum:
14 december 2018
Door:
Michael Groot Obbink

Detailscore

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.