Alle beoordelingen

Hoekstra en van Eck

Alkmaar

Adresgegevens
Alkmaar
Limmerhoek 63-64
1811 BA


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
15 maart 2019
Door:
B. Burger

Detailscore

zeer prettige communicatie en eerlijkheid.

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
14 maart 2019
Door:
A.J.L.C. Hendrix

Detailscore

Vakbekwaam

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
12 maart 2019
Door:
Y. Afman

Detailscore

Keurig op tijd en volledig gericht op de bezichtiging.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
12 maart 2019
Door:
L. van Soest

Detailscore

Vriendelijk. Stelt vragen terug om een beeld te krijgen van onze situatie en denkt met ons mee. Bruikbare tips gekregen. Rustige rondleiding. Kreeg het idee dat ik vrij was om rustig een indruk te kunnen krijgen en de woning te beoordelen. Kon veel vragen stellen en deze werden eerlijk beantwoord.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
08 maart 2019
Door:
H. Middelbeek

Detailscore

Enige kritiekpuntje: het ging erg gehaast. De volgende klant stond al aan te bellen toen wij nog met de rondleiding bezig waren. We konden niet met een relaxed gevoel alles op ons gemak bekijken.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
07 maart 2019
Door:
R Lassche

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
28 februari 2019
Door:
s van Dongen

Detailscore

prettige rondleiding, tijd genomen, kennis van zaken, schetst realistisch beeld

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
19 februari 2019
Door:
J. de Vries

Detailscore

Op basis van één-malig contact prima.

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
12 februari 2019
Door:
N. Wünsch

Detailscore

Het was een prettige bezichtiging. De makelaar was sympathiek en enthousiast.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
08 februari 2019
Door:
M.J. van Kemenade

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
07 februari 2019
Door:
M. Rinia

Detailscore

Wist al mijn vragen voorafgaande en tijdens de bezichtiging duidelijk te beantwoorden. Eerlijke antwoorden.

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
06 februari 2019
Door:
M. de Boer

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
05 februari 2019
Door:
L. Oudhoff

Detailscore

Ik was zelf helaas wat matig voorbereid omdat ik niet had verwacht dat ik de woning kon bezichtigen. Ad hoc kon ik er nog tussen geplaatst worden. Dit vond ik erg prettig. De communicatie hierover ook. De makelaar kwam rustig en professioneel op mij over.

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
05 februari 2019
Door:
R. Schouten

Detailscore

Goede rondleiding, deskundig advies & snelle reactie op vragen.

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
05 februari 2019
Door:
D. Molenaar

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
02 februari 2019
Door:
M. Teimori

Detailscore

Goede indruk, duidelijk...

6 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
30 januari 2019
Door:
C. van Beek

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
28 januari 2019
Door:
M.J. van Kemenade

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
26 januari 2019
Door:
N. van der Weij

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
24 januari 2019
Door:
D. Lover

Detailscore

Prima. Goede rondleiding, goede informatie

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
22 januari 2019
Door:
D. Entius

Detailscore

Keurig geen op of aanmerkingen ! Super snelle reactie van de binnendienst !

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
18 januari 2019
Door:
M. Sanou

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
15 januari 2019
Door:
G. Hol

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
02 januari 2019
Door:
Rana

Detailscore

De makelaar is profetioneel, duidelijk en informatief.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
02 januari 2019
Door:
C. de Klerk

Detailscore

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.