Alle beoordelingen

Leygraaf Makelaars

Alkmaar

Adresgegevens
Alkmaar
Stationsweg 74
1815CD


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 0
Kantoor:
Leygraaf Makelaars
Datum:
17 augustus 2017
Door:
MARISKA DE BLIECK

Detailscore

Binnen twee weken mijn appartement verkocht voor een prijs waar ik super blij mee ben. Dit allemaal door de prettige professionele manier van werken. Mijn makelaar Wendy broer dacht mee, gaf goed advies en was eerlijk.

8 , 6
Kantoor:
Leygraaf Makelaars
Datum:
19 september 2016
Door:
Hans Boezelijn

Detailscore

Na eerste kennismaking met Wendy direct veel vertrouwen in haar kennis van de markt en realistische kijk op vraagprijs, die achteraf ook nagenoeg gehaald werd. Prima terugkoppeling na elke bezichtiging en tijdens onderhandeling bij definitieve verkoop. Bij dit alles mag zeker de prettige en deskundige back-office begeleiding van Asha niet onvermeld blijven. Verkocht binnen 2 weken lijkt met voldoende aanbeveling! .

10 , 0
Kantoor:
Leygraaf Makelaars
Datum:
10 juni 2016
Door:
A.E.E.

Detailscore

Deskundig bedrijf met kennis van zaken

9 , 6
Kantoor:
Leygraaf Makelaars
Datum:
04 augustus 2015
Door:
Nathalie de Jongh

Detailscore

Wij zijn super blij dat wij hebben gekozen voor Leygraaf Makelaar. Met Fionnuala en Wendy hebben wij het meeste contact gehad en kan niet anders zeggen dat we meer dan zeer tevreden zijn. Ik kan zelf nog wel eens ongeduldig zijn en stuur dan snel een WhatsApp, mail of hang aan de telefoon. Altijd werd er gereageerd. Vriendelijk en duidelijk. Alles is bij ons super snel gegaan en dat komt zeker mede door Leygraaf. Ook de eerlijkheid (ook [Meer]

Wij zijn super blij dat wij hebben gekozen voor Leygraaf Makelaar. Met Fionnuala en Wendy hebben wij het meeste contact gehad en kan niet anders zeggen dat we meer dan zeer tevreden zijn. Ik kan zelf nog wel eens ongeduldig zijn en stuur dan snel een WhatsApp, mail of hang aan de telefoon. Altijd werd er gereageerd. Vriendelijk en duidelijk. Alles is bij ons super snel gegaan en dat komt zeker mede door Leygraaf. Ook de eerlijkheid (ook al wil je het soms niet horen) kan ik zeer waarderen. Super bedankt voor de samenwerking Leygraaf. En dat de aankomende tijd net zo een fijne samenwerking zal worden met het aankopen van een nieuwe woning (nieuwbouw) die via jullie verkocht wordt. We kunnen niet wachten. Minder

7 , 6
Kantoor:
Leygraaf Makelaars
Datum:
21 november 2013
Door:
H. Saygi

Detailscore

zeer professionele en tegelijkertijd een menselijke houding

8 , 6
Kantoor:
Leygraaf Makelaars
Datum:
21 november 2013
Door:
Eric de Lange

Detailscore

FIonnuala heeft ons prima geholpen en geadviseerd bij verkoop en aankoop van een woning. Het was snel en makkelijk schakelen en de communicatie en dienstverlening was prima!

9 , 2
Kantoor:
Leygraaf Makelaars
Datum:
18 oktober 2012
Door:
Martijn de Boer

Detailscore

Harold en Fionualle zijn mij prima van dienst geweest bij aankoop en verkoop. Door hun goede marktkennis, open communicatie en goede onderhandelingstrategie hebben we samen efficiënt en effectief zaken kunnen doen.

8 , 4
Kantoor:
Leygraaf Makelaars
Datum:
11 oktober 2012
Door:
John de Jong

Detailscore

Per saldo: Tevreden, dat zeker! In de verkoop: een 2-kamer appartement in de binnenstad van Alkmaar, aan de Laat... Ik dacht: 'een makkie'. Gaandeweg bleek de realiteit een andere. In 1 jaar tijd 2x open huis zonder bezoekers, 2x een bezichtiging...het bleef stil. 1x verkocht, dat ging niet door.... Finally, lukte het toch; duur bijna 1,5 jaar. Mevrouw Dollé van De Leygraaf was steeds enthousiast, gedreven en creatief; met volharding kwam ze tot een deal, die resulteerde in een overdracht zonder [Meer]

Per saldo: Tevreden, dat zeker! In de verkoop: een 2-kamer appartement in de binnenstad van Alkmaar, aan de Laat... Ik dacht: 'een makkie'. Gaandeweg bleek de realiteit een andere. In 1 jaar tijd 2x open huis zonder bezoekers, 2x een bezichtiging...het bleef stil. 1x verkocht, dat ging niet door.... Finally, lukte het toch; duur bijna 1,5 jaar. Mevrouw Dollé van De Leygraaf was steeds enthousiast, gedreven en creatief; met volharding kwam ze tot een deal, die resulteerde in een overdracht zonder problemen. Eind goed, al goed. Minder

9 , 8
Kantoor:
Leygraaf Makelaars
Datum:
14 augustus 2012
Door:
Ania Winogrodzka

Detailscore

Zeer enthousiaste en deskundige begeleiding in de context van zoekopdracht koophuis; veel aandacht en rekening houden met specifieke wensen. Kortom zeer fijne en genuanceerde begeleiding.

5 , 0
Kantoor:
Leygraaf Makelaars
Datum:
18 juli 2012
Door:
Mike

Detailscore

Dit is een rectificatie op mijn beoordeling van 15 Juli 2012. Die beoordeling had ik ingevuld naar gevoel en tot op dat moment had ik een te negatief gevoel over hoe alles was gegaan omtrent de verkoop van onze woning. De kennismaking was veelbelovend, professionele aanpak en een grondige aanpak. Maar na verloop van tijd was er naar onze verwachting weinig terugkoppeling. Telefoontjes bleven soms onbeantwoord en verdere suggesties over hoe we de verkoop moesten aanpakken miste ik. We moesten [Meer]

Dit is een rectificatie op mijn beoordeling van 15 Juli 2012. Die beoordeling had ik ingevuld naar gevoel en tot op dat moment had ik een te negatief gevoel over hoe alles was gegaan omtrent de verkoop van onze woning. De kennismaking was veelbelovend, professionele aanpak en een grondige aanpak. Maar na verloop van tijd was er naar onze verwachting weinig terugkoppeling. Telefoontjes bleven soms onbeantwoord en verdere suggesties over hoe we de verkoop moesten aanpakken miste ik. We moesten veel dingen rond de aanpak van de verkoop zelf maar verzinnen en als we iets hadden bedacht werden niet gewezen op de mogelijke voor- en/of nadelen. Nadat ons huis was verkocht verwachte ik dat er snel een “Verkocht“ bord/sticker op het te koop bord zou komen, maar dat kwam pas na mij eerdere (te negatieve-) beoordeling. Leygraaf is een best wel een goede makelaar, maar ik verwachte een meer klant gerichter aanpak en meer proactieve aanpak. Waarschijnlijk een verkeerde aanname van mijn kant, maar ja, hoe vaak verkoopt men een huis? Dus veel ervaring met makelaars doet men nooit op. Gelukkig zijn er nu internet sites zoals deze met beoordelingen en hopelijk kloppen deze beoordeling zodat men een goed beeld kan krijgen van wat een makelaar voor je kan betekenen. Minder

9 , 6
Kantoor:
Leygraaf Makelaars
Datum:
15 juli 2012
Door:
Josanne de Graaf

Detailscore

Goede voorlichting, komen afspraken na, reageren snel op vragen/ email, eerlijk advies, prettig contact, gevoel dat er echt wordt meegedacht en inzet is om mijn woning te verkopen.

1 , 4
Kantoor:
Leygraaf Makelaars
Datum:
15 juli 2012
Door:
Mike

Detailscore

De kennismaking was veelbelovend, maar na verloop van tijd was er weinig tot geen terugkoppeling. Telefoontjes bleven onbeantwoord en suggesties over hoe we de verkoop moesten aanpakken. We moesten alles rond de verkoop zelf maar verzinnen en werden niet gewezen op de mogelijke nadelen. We hebben zelfs zelf kijkers+makelaar rondleiden omdat hun agenda vol zat. Wordt vast niet verrekend. En dan is het huis eindelijk verkocht na zelf besloten prijsverlaginge, horen we niets meer. Gelukkig heeft de notaris van de [Meer]

De kennismaking was veelbelovend, maar na verloop van tijd was er weinig tot geen terugkoppeling. Telefoontjes bleven onbeantwoord en suggesties over hoe we de verkoop moesten aanpakken. We moesten alles rond de verkoop zelf maar verzinnen en werden niet gewezen op de mogelijke nadelen. We hebben zelfs zelf kijkers+makelaar rondleiden omdat hun agenda vol zat. Wordt vast niet verrekend. En dan is het huis eindelijk verkocht na zelf besloten prijsverlaginge, horen we niets meer. Gelukkig heeft de notaris van de kopers laten weten dat bv de bankgarantie was gestort, iets wat de verkopendmakelaar zou moeten laten weten aan zijn klanten. En oja, Te Koop bord staat nog steeds met "Te Koop" in de tuin. Als er niet snel een sticker verkocht op komt verwijder ik 'm zelf wel. Minder

1 , 2
Kantoor:
Leygraaf Makelaars
Datum:
13 juni 2012
Door:
Lebens

Detailscore

Hun dienstverlening is uiterst beroerd: ze maken fouten, reageren nergens op en durven daar dan ook nog een rekening voor te sturen.

8 , 8
Kantoor:
Leygraaf Makelaars
Datum:
17 april 2012
Door:
Anieta van der Kolk

Detailscore

Heel duidelijk, goede communicatie

9 , 6
Kantoor:
Leygraaf Makelaars
Datum:
22 september 2011
Door:
Jolanda van de Kamer

Detailscore

tevreden omdat we zeer veel bezichtigingen gehad hebben en uiteindelijk een verkoop

8 , 0
Kantoor:
Leygraaf Makelaars
Datum:
18 september 2011
Door:
P. Otter

Detailscore

helder in hun werkzaamheden en het scheppen van reële verwachtingen.

7 , 8
Kantoor:
Leygraaf Makelaars
Datum:
14 juli 2011
Door:
A Stam

Detailscore

Persoonlijke benadering van Fionnuala Dollé, van start tot verkoop, was zeer prettig. Heldere uitleg en altijd gelegenheid voor overleg en afstemmen van verwachtingen. De markt veranderde wel aanzienlijk in de periode van begin tot einde verkoop, maar ondanks dat kijken we terug op een goed traject en zijn we tevreden over de uiteindelijke verkoop.

8 , 0
Kantoor:
Leygraaf Makelaars
Datum:
06 juli 2011
Door:
E. de Jager

Detailscore

Wij zijn zeer tevereden over het makelaars kantoor Leygraaf. In deze moeilijke tijden om een huis te verkopen hebben ze ons goed begeleid. De uitgestippelde strategie voor het verkopen van ons huis die wij in gedachten hadden kwam vrijwel overeen met die van de makelaar. Daarom was de samenwerking erg prettig. Deze heeft geresulteerd in de verkoop van ons huis. Wat ook prettig was waren de adviesen voor ons nieuwe huis die de makelaar gaf, we konden altijd bellen. Ook buiten kantoor tijden. Dit was tevens voor ons [Meer]

Wij zijn zeer tevereden over het makelaars kantoor Leygraaf. In deze moeilijke tijden om een huis te verkopen hebben ze ons goed begeleid. De uitgestippelde strategie voor het verkopen van ons huis die wij in gedachten hadden kwam vrijwel overeen met die van de makelaar. Daarom was de samenwerking erg prettig. Deze heeft geresulteerd in de verkoop van ons huis. Wat ook prettig was waren de adviesen voor ons nieuwe huis die de makelaar gaf, we konden altijd bellen. Ook buiten kantoor tijden. Dit was tevens voor ons de tweede keer dat leygraaf een huis voor ons verkocht heeft. Met andere woorden kunnen wij Leygraaf erg aanraden. Minder

9 , 2
Kantoor:
Leygraaf Makelaars
Datum:
14 juni 2011
Door:
Carol Korringa

Detailscore

Mijn huis, in het dure segment van de markt in Alkmaar, is snel verkocht door Leygraaf Makelaars. Ik heb met name de gerichte aandacht voor mijn huis op prijs gesteld. Ik werd sensitief en correct behandeld. Mijn complimenten voor de verkoopvaardigheden van mevrouw Dolle, mijn makelaar.

8 , 8
Kantoor:
Leygraaf Makelaars
Datum:
14 juni 2011
Door:
Evelyn Meilink

Detailscore

- Fijne makelaar die goed bereikbaar was, net als het kantoor en de medewerkers. - Onze makelaar heeft eerlijke, realistische adviezen gegeven, ze ging uit van wat haalbaar was in de huidige markt. - Op vakkundige wijze heeft ze voor ons onderhandeld, waardoor ons huis binnen 4 maanden voor een goede prijs verkocht is!

7 , 4
Kantoor:
Leygraaf Makelaars
Datum:
26 mei 2011
Door:
P.Kranenburg

Detailscore

Tevreden, goede samenwerking en communicatie

8 , 6
Kantoor:
Leygraaf Makelaars
Datum:
23 april 2011
Door:
E.Nijman

Detailscore

Zeer tevreden. Werden vriendelijk geholpen. Veel handige tips, die ook uitvoerbaar waren voor ons.

9 , 2
Kantoor:
Leygraaf Makelaars
Datum:
20 april 2011
Door:
Carolien Kramer

Detailscore

Wij zijn in aanraking gekomen met Leygraaf wonen i.v.m. ons nieuwe huurappartement. Zowel mijn partner als ik zijn zeer tevreden over de rol die deze makelaar hierin heeft gespeeld. Men houdt zich aan afspraken en is zeer betrokken. Vooral een groot compliment aan Danielle Best.

9 , 2
Kantoor:
Leygraaf Makelaars
Datum:
19 april 2011
Door:
Hans den Das

Detailscore

Al bekend met Leygraaf n.a.v. eerdere verkoop/aankoop. Die ervaring was dan ook mede de reden dat wij bij de verkoop oude huis (ná vergelijkend onderzoek!)en ik bij de aankoop nieuw huis de betreffende makelaar F. Dollé van Leygraaf opnieuw heb ingeschakeld en naar volle tevredenheid. De open, eerlijke en flexibele opstelling heeft het hele traject voor mij en mijn kinderen makkelijker gemaakt.

10 , 0
Kantoor:
Leygraaf Makelaars
Datum:
19 april 2011
Door:
C. Struijlaart

Detailscore

Voor iedereen die een eerlijke, enthousiaste, goede makelaar zoekt is bij Leygraaf aan het juiste adres! Zij hebben eerder geholpen met het zoeken van een woning en dat is prima gelukt toen ik deze wilde verkopen hoefde ik dan ook niet lang na te denken welke makelaar ik zou inschakelen! En mocht ik ooit weer eens op zoek zijn naar een makelaar, zou ik ze zeker weer benaderen.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.