Adresgegevens
Alkmaar
Kennemerstraatweg 117
1814GE
Tel: 06-52728023
info@mirandaheymakelaardij.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
01 april 2018
Door:
Yvonne en Peter

Detailscore

Miranda is doortastend, heeft verstand van zaken, is een stevige onderhandelaar en komt haar afspraken altijd na. Kortom, eigenschappen die bij een goede makelaar horen. En dat is Miranda! Miranda heeft ons op een kundige en ontwapende manier ontzorgd bij onze aankoop. Wij raden haar van harte aan.

Reactie makelaar
Datum:
2018-04-01 11:54:51
Reactie:
Miranda Hey Makelaardij

Fijn en tikkeltje trots om deze geweldige beoordeling te mogen ontvangen :-) Bedankt Yvonne/Peter en Nick. Klussen en sleutelen. Neem wat lekkers mee als ik langskom. ;-)

9 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
12 maart 2018
Door:
stanneveld

Detailscore

Enthousiaste aankoop makelaar erg prettig in omgang. Geeft goede adviezen omtrent wat er allemaal komt kijken bij de aankoop van een andere woning.

Reactie makelaar
Datum:
2018-03-12 09:04:33
Reactie:
Miranda Hey Makelaardij

Megablij met deze beoordeling en dat op de maandagmorgen :-) Melissa en Stephan bedankt voor deze geweldige beoordeling, ontzettend blij mee en bedankt voor de gezellige en fijne samenwerking. Ook via deze weg, heel veel geluk en woonplezier in jullie nieuwe (t)huis.

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
08 februari 2018
Door:
Mark

Detailscore

Pro actief, probleem oplossend, meedenkend, altijd bereikbaar en bovenal zeer slagvaardig. Kortom een aanrader om je wensen met nieuwe woning bij Miranda weg te leggen.

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
08 februari 2018
Door:
Liselot van de Langerijt

Detailscore

Miranda is zeer deskundig en bijt zich vast in de materie. Ze houdt je goed op de hoogte van alle zaken en is altijd bereikbaar als je haar nodig hebt. Miranda is, naast een erg prettig persoon, ook flexibel en werkt oplossingsgericht. Ze geeft je het vertrouwen dat de zaken positief en goed afgerond worden. Ik kan haar een ieder zeer aanbevelen bij de aankoop van een woning.

9 , 4
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
07 februari 2018
Door:
Maya en Juri

Detailscore

In begin januari kijken bij een woning en begin maart krijgen we al de sleutel. Zo snel kan het gaan. In de snelheid waarop alles ging heeft Miranda haar hoofd koel gehouden en heeft daardoor een flink bedrag van de vraagprijs weten te krijgen. Altijd mooi meegenomen. Met vragen is er altijd het juiste antwoord. Oftewel aan Miranda heb je een top aankoopmakelaar!

9 , 6
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
03 januari 2018
Door:
Joke Eyking

Detailscore

Mijn ervaring met Miranda was zeer goed. Zij was een grote steun voor mij in deze stressvolle periode. Zij heeft een grote kennis van zaken, let heel goed op de kleine lettertjes en werkt heel efficiënt. Daarnaast is zij ook erg hartelijk en sympathiek. De belangen voor haar cliënt verliest zij geen moment uit ogen.

9 , 8
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
29 november 2017
Door:
Berbee

Detailscore

Miranda heeft ons zeer goed geholpen en begeleid met onze zoektocht naar een nieuwe woning. Ze reageert zeer snel en heeft kennis van zaken. Daarnaast is zij een fijne down to earth persoonlijkheid. Ik zou Miranda aan iedereen aanbevelen.

8 , 6
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
29 november 2017
Door:
Claudia

Detailscore

Miranda is deskundig en zet het belang van de klant centraal. Ze heeft veel oog voor detail en voor zaken die je als koper bij een bezichtiging snel over het hoofd ziet. In haar communicatie is ze helder en ze houdt je als klant goed op de hoogte. Zeker aan te raden als je overweegt een huis te kopen.

9 , 6
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
21 oktober 2017
Door:
Bo Hu

Detailscore

I am a foreigner working in the Netherlands. Buying a house here is not an easy thing for me at all. Before I met Miranda, I was not really sure what to do and had a lot of concerns. However, When I first met her, I was sure that she is someone I can trust -- she is very nice, enthusiastic, and most of all, very honest. She helped me in all possible ways: telling me if the house [Meer]

I am a foreigner working in the Netherlands. Buying a house here is not an easy thing for me at all. Before I met Miranda, I was not really sure what to do and had a lot of concerns. However, When I first met her, I was sure that she is someone I can trust -- she is very nice, enthusiastic, and most of all, very honest. She helped me in all possible ways: telling me if the house is good or not (and why is so), giving me advice in making an offer, helping me arrange house inspections and notary, etc. I felt much confident and secured with her help. I was very impressed by her professionalism. When she visited the house with me (before making the offer), she checked every single point of the house -- from roof to base-- no matter how difficult it is. Then gave me very professional opinion about it. She also represents her customer's best interest. Once we had some different opinions about the price we should offer for a house. She called me at night (I was still awake) trying to stop me from making a ridiculous offer (my offer was too high, and eventually it proved that she was right!). She was so patient and sincere while talking to me. When she finally persuaded me, it was already 2:00 a.m, and she has an exam to take in the next morning! Miranda is very hardworking. She does a lot of research on the house I wanted to buy and always try to deliver the results as soon as possible. She also responds to my emails/messages so promptly, even in the weekends and evening. I really enjoyed the cooperation with her. She is not just my agent, but more a friend! Conclusion: Miranda is very nice, enthusiastic, professional, honest, responsible, hardworking and responsive. I absolutely recommend her to anyone who needs help in buying a house. ???Google???Miranda????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????Alkmaar?????Alkmaar???????????? ????????????? ----???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -- ?????????????????? ????????Miranda???????????????????????? Minder

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
07 augustus 2017
Door:
Vaida Rukaite

Detailscore

Miranda is very experienced, enthusiastic and highly professional. She provided us with excellent service and guidance through the cumbersome adventure of finding a house in the Netherlands. She is responsive, meticulous, with an eye for every detail. We felt that our interests were best represented and we were skilfully supported and timely informed. She is a true professional, very organised, delivering quality results. She manages the process perfectly well, and in case of unexpected circumstances is able to take [Meer]

Miranda is very experienced, enthusiastic and highly professional. She provided us with excellent service and guidance through the cumbersome adventure of finding a house in the Netherlands. She is responsive, meticulous, with an eye for every detail. We felt that our interests were best represented and we were skilfully supported and timely informed. She is a true professional, very organised, delivering quality results. She manages the process perfectly well, and in case of unexpected circumstances is able to take prompt actions and advice cleverly on taking the right decisions.I would not hesitate for a second to recommend Miranda, as a matter of fact we already did. And I am thankful to my colleague who recommended her to us. As a bonus, she is understanding the cultural differences and is an amazing and generous person. Minder

9 , 8
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
30 juli 2017
Door:
Daniel Hulsbergen

Detailscore

Ze kan als geen ander snel en adequaat handelen, vragen worden snel beantwoord, en eigenlijk altijd bereikbaar. Soort google translate voor hypothekers jargon. Altijd bereid om dat ene stapje meer te doen. Top meid!

7 , 4
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
03 juli 2017
Door:
elles Tensen

Detailscore

Ik ben tevreden omdat ze direct handelt, ze neemt de tijd voor haar klant. Luistert goed naar je wensen en denkt met je mee wat erg prettig is. Ze opent verschillende deuren en brengt je tevens met mensen in contact die je verder kunnen helpen.

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
01 juni 2017
Door:
Ellen Janssen en Gerard Bremmers

Detailscore

Wij bevelen deze makelaar aan omdat zij: -direct reageert op onze vragen en verzoeken, hetgeen wij als zeer belangrijk ervaren. Zij begrijpt nl. dat je het liefst zo snel mogelijk over informatie m.b.t. jouw droomhuis wilt beschikken; -een goed inzicht heeft in de markt, omdat zij al jarenlang deze regio als haar werkgebied heeft en veel ervaring heeft; -eerlijk en duidelijk is. Zij wijst op de "voors" en "tegens" van een woning; -de eventuele risico's voor de koper zoveel mogelijk probeert uit [Meer]

Wij bevelen deze makelaar aan omdat zij: -direct reageert op onze vragen en verzoeken, hetgeen wij als zeer belangrijk ervaren. Zij begrijpt nl. dat je het liefst zo snel mogelijk over informatie m.b.t. jouw droomhuis wilt beschikken; -een goed inzicht heeft in de markt, omdat zij al jarenlang deze regio als haar werkgebied heeft en veel ervaring heeft; -eerlijk en duidelijk is. Zij wijst op de "voors" en "tegens" van een woning; -de eventuele risico's voor de koper zoveel mogelijk probeert uit te sluiten, door alles goed uit te zoeken; -de tijd en moeite neemt voor een gezellige afsluiting. Minder

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
09 mei 2017
Door:
Guido en Ilinca

Detailscore

Wij hadden Miranda als aankoopmakelaar en zij heeft ons goed geholpen. Het prettige aan Miranda is haar no-nonsense aanpak en ze voelt de markt erg goed aan. Dankzij Miranda hebben wij ons droomhuis kunnen kopen voor een goede prijs. Wij raden haar aan iedereen aan.

9 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
03 april 2017
Door:
Daphne Beckers

Detailscore

Miranda is erg prettig in de omgang en helpt je met al je vragen voor en tijdens de zoektocht naar je droomhuis. Ik ben zelf een jonge starter en ze heeft me behoed voor verkeerde keuzes, dit vond ik zelf erg prettig. Een fijne en zeer betrouwbare makelaar dus. Echt een makelaar die aan jou en jouw perfecte koop denkt!

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
29 maart 2017
Door:
Nanda de Jong

Detailscore

Miranda is erg deskundig, enthousiast en accuraat. En staat altijd voor je klaar!

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
27 maart 2017
Door:
B. Zomerdijk

Detailscore

Verstand van zaken, accuraat, zeer behulpzaam. Enthousiaste vrouw!

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
01 februari 2017
Door:
Rebecca

Detailscore

Miranda is een enthousiaste aankoopmakelaar met oog voor de opdrachtgevers. Erg eerlijk of een woning wel/niet de vraagprijs waard is en ze heeft goed zicht op de huidige huizenmarkt. Ze neemt je werkelijk alle werk en zorg uit handen. Een makelaar die niet uit is zo snel mogelijk geld te verdienen, maar oprecht een passende woning wil vinden voor je. Wij zijn heel tevreden over de snelle en duidelijke aanpak van Miranda!

9 , 2
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
23 januari 2017
Door:
Jimmy

Detailscore

Miranda heeft veel kennis en inzicht op de woningmarkt. Dankzij haar hebben we een mooie woning gevonden.

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
15 september 2016
Door:
Frank

Detailscore

Ik ben via een andere makelaar bij Miranda terechtgekomen voor de aankoop van een appartement.Voor mij was dit de allereerste keer dat ik hiermee te maken heb gehad. Miranda is een vrolijke, enthousiaste makelaar die je alle "zorg" etc. uit handen neemt, en ze neemt ook alle tijd om alles uit te leggen. Stap voor stap in het koopproces , wat er allemaal gebeurd, etc. Erg goede makelaar die op een geruststellende manier mij als leek ( want ik vond het toch [Meer]

Ik ben via een andere makelaar bij Miranda terechtgekomen voor de aankoop van een appartement.Voor mij was dit de allereerste keer dat ik hiermee te maken heb gehad. Miranda is een vrolijke, enthousiaste makelaar die je alle "zorg" etc. uit handen neemt, en ze neemt ook alle tijd om alles uit te leggen. Stap voor stap in het koopproces , wat er allemaal gebeurd, etc. Erg goede makelaar die op een geruststellende manier mij als leek ( want ik vond het toch een beetje eng ), er doorheen heeft geholpen. Minder

9 , 6
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
07 augustus 2016
Door:
Theo Beckers

Detailscore

Ik had mij geen betere aankoopmakelaar kunnen wensen voor de aankoop van mijn nieuwe huis. De reden hiervoor is dat Miranda al je werk uit je handen neemt en je optimaal begeleidt bij de aankoop van je nieuwe huis. Ze zit werkelijk overal bovenop, houdt deadlines goed in de gaten en zorgt voor een efficiente afwikkeling tussen de verschillende partijen zoals de verkopers, hypotheekadviseur, taxateur, notaris etc... Als je een nieuw huis zoekt dan staat Miranda voor je klaar! [Meer]

Ik had mij geen betere aankoopmakelaar kunnen wensen voor de aankoop van mijn nieuwe huis. De reden hiervoor is dat Miranda al je werk uit je handen neemt en je optimaal begeleidt bij de aankoop van je nieuwe huis. Ze zit werkelijk overal bovenop, houdt deadlines goed in de gaten en zorgt voor een efficiente afwikkeling tussen de verschillende partijen zoals de verkopers, hypotheekadviseur, taxateur, notaris etc... Als je een nieuw huis zoekt dan staat Miranda voor je klaar! Niet verder zoeken, je bent bij haar in goede handen. Minder

9 , 4
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
25 juni 2016
Door:
Sandra van der Veer

Detailscore

Miranda sprak ons aan omdat ze zich had gespecialiseerd als aankoopmakelaar. Wij hebben gemerkt dat ze veel kennis van zaken heeft. Ze nam ons veel werk uit handen, wat erg fijn is. Een huis kopen is al spannend genoeg. Ze is goed bereikbaar, waardoor snel geschakeld kon worden. Door de juiste druk te leggen kon zij sommige dingen ook sneller voor elkaar krijgen dan wij zelf hadden gekund. Het is fijn als je niet lang hoeft te wachten op [Meer]

Miranda sprak ons aan omdat ze zich had gespecialiseerd als aankoopmakelaar. Wij hebben gemerkt dat ze veel kennis van zaken heeft. Ze nam ons veel werk uit handen, wat erg fijn is. Een huis kopen is al spannend genoeg. Ze is goed bereikbaar, waardoor snel geschakeld kon worden. Door de juiste druk te leggen kon zij sommige dingen ook sneller voor elkaar krijgen dan wij zelf hadden gekund. Het is fijn als je niet lang hoeft te wachten op het volgende bericht. Het geeft meer rust dat zij steeds advies geeft over het volgende bod of de volgende stap. Ik weet ook zeker dat ze meer van de prijs af heeft gekregen dan wij zelf zouden hebben gered. Ze heeft ook nog humor en was oprecht geïnteresseerd in ons. We hebben geen punten van kritiek en zouden het een eventuele volgende keer weer zo doen. Minder

9 , 6
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
31 mei 2016
Door:
Marielle Bos

Detailscore

Miranda is als aankoopmakelaar zeer betrokken. Zij is goed bereikbaar en handelt snel als de vraag daar is. Zij gaat direct mee naar bezichtigingen en geeft advies. Indien er aanvullende informatie over de woning gewenst is, vraagt zij daarvoor de stukken op. Wij zijn tevreden over hoe zij de onderhandelingen voor de koop van onze woning heeft aangepakt. Zij overlegt alles met de klant en houdt de klant ook van alles op de hoogte. Zodra een woning is aangekocht, [Meer]

Miranda is als aankoopmakelaar zeer betrokken. Zij is goed bereikbaar en handelt snel als de vraag daar is. Zij gaat direct mee naar bezichtigingen en geeft advies. Indien er aanvullende informatie over de woning gewenst is, vraagt zij daarvoor de stukken op. Wij zijn tevreden over hoe zij de onderhandelingen voor de koop van onze woning heeft aangepakt. Zij overlegt alles met de klant en houdt de klant ook van alles op de hoogte. Zodra een woning is aangekocht, houdt zij de termijnen goed in de gaten en onderhoudt zij contact met de klant. Minder

9 , 8
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
14 mei 2016
Door:
Jonne en Natasja

Detailscore

Miranda is: Enthousiast, meedenkend, eerlijk, altijd bereikbaar, betrouwbaar, doet wat ze zegt, neemt alles uit handen zodat wij een rustig gevoel hebben zonder dat zij de regie overneemt.

9 , 4
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
16 maart 2016
Door:
Barbera

Detailscore

Ze is grondig, kritisch en heeft plezier in haar vak. Een topper.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.