Adresgegevens
Alkmaar
Kennemerstraatweg 117
1814GE
Tel: 06-52728023
info@mirandaheymakelaardij.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
07 januari 2020
Door:
Jeffrey en Britt

Detailscore

Waar wij eerst van plan waren alles zelf te doen zijn we achteraf erg blij dat wij met Miranda in zee zijn gegaan. Miranda is erg fijn om mee samen te werken, ze zit overal achteraan en bovenop, leeft oprecht mee tijdens de aankoop van het huis en heeft altijd wel een passend advies.

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
30 december 2019
Door:
Denisa

Detailscore

Vanaf onze eerste kennismaking wisten wij het direct, wij willen Miranda als onze aankoopmakelaar. In onze ogen is Miranda een makelaar met pit en mensenkennis, die duidelijk, meedenkend en grappig is. Zij heeft absoluut geen verborgen agenda en je weet van te voren waar zij samen met jou voor gaat! Zowel het financiële plaatje is duidelijk als het stappenplan wat ingezet moet worden om je droomhuis te bemachtigen! Voor het eerst hadden wij het gevoel dat er iemand naast [Meer]

Vanaf onze eerste kennismaking wisten wij het direct, wij willen Miranda als onze aankoopmakelaar. In onze ogen is Miranda een makelaar met pit en mensenkennis, die duidelijk, meedenkend en grappig is. Zij heeft absoluut geen verborgen agenda en je weet van te voren waar zij samen met jou voor gaat! Zowel het financiële plaatje is duidelijk als het stappenplan wat ingezet moet worden om je droomhuis te bemachtigen! Voor het eerst hadden wij het gevoel dat er iemand naast ons stond en niet boven ons, en op een nare manier geld wilde verdienen. Miranda is voor ons een rots in de branding geweest tijdens het kopen van ons eerste huis. Wat kwam er toch een hoop onduidelijkheid en stress op ons pad. Veel gehuild en vooral veel gelachen, maar tijdens deze momenten konden wij altijd bij haar terecht. Nogmaals bedankt hiervoor. Miranda heeft altijd vlot en secuur gewerkt. Zij gaat bij wijze van door het vuur voor je als het gaat om het kopen van je (droom)huis. Voor ons klopte het hele proces met haar: van de kennismaking tot het koopcontract tekenen. Mochten wij ons droomhuis voor nu verkopen en iets nieuws willen dan weten wij zeker naar wie wij toe moeten! Minder

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
16 december 2019
Door:
The Clarkes

Detailscore

Miranda ha sido la luz que hos ha guiado en este pais. Se pueden decir muchas cosas de Miranda, y los problemas que comprar una casa desde el extranjero supone. Su entusiasmo es contagioso, su conocimento de la zona y del estado de las casas es increible, algo que es muy util cuando no se saben las regulaciones del pais. La comunicacion con ella siempre ha sido muy fluida y eficiente. Ella ha sido nuestro ojos y oidos, dandonos [Meer]

Miranda ha sido la luz que hos ha guiado en este pais. Se pueden decir muchas cosas de Miranda, y los problemas que comprar una casa desde el extranjero supone. Su entusiasmo es contagioso, su conocimento de la zona y del estado de las casas es increible, algo que es muy util cuando no se saben las regulaciones del pais. La comunicacion con ella siempre ha sido muy fluida y eficiente. Ella ha sido nuestro ojos y oidos, dandonos animos y consejos. Miranda es una persona muy honesta y abierta. Se adapto a nuestras necesidades que no eran pocas, siempre hizo lo imposible por acomodar nuestras visitas. Nos aconsejo desde el corazon cuando algo no estaba del todo correcto, miro por nuestros intereses de forma incondicional. Solo tengo palabras de eterno agradecimiento para ella. Minder

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
11 december 2019
Door:
Beate & Aleksander

Detailscore

Miranda Hey was our agent which resulted into the transfer of ownership quickly. Mirandas professional and friendly manner, along with her language skills made the procedure fast and actually pleasant. If you are looking for the feeling that your interests are in good hands - that´s it.

9 , 4
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
23 november 2019
Door:
Marc

Detailscore

Dankzij Miranda heb ik in zeer korte tijd en zonder zorgen mijn eerste huis gekocht. Ze heeft veel kennis, geeft goed advies en is erg enthousiast. Daarnaast is ze altijd bereikbaar en flexibel. Zo heeft ze voor mij een woning bezichtigd terwijl ik zelf in het buitenland was. Al met al kan ik deze sympathieke en no-nonsens topmakelaar iedereen aanbevelen!

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
02 augustus 2019
Door:
Janine

Detailscore

Miranda werkt snel, doet erg haar best voor je en is zeer deskundig. Ze maakt veel foto's, zodat je thuis rustig kunt kijken wat je eventueel gemist hebt tijdens een bezichtiging. Ze geeft goed advies en bekijkt heel nauwkeurig het koopcontract. Ondanks dat ze het heel druk heeft, geeft ze je het gevoel dat je haar enige cliënt bent. Buitengewoon!

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
30 juli 2019
Door:
Marta

Detailscore

Naprawdę wiele można by pisać. To trochę jak niekończąca się historia. Ale dzięki Mirandzie wszystko zakończyło się zgodnie z planem ! Kupno mieszkania to cala masa pozytywnych jak i negatywnych emocji. Jeżeli ktoś chce sobie ułatwić sprawę i przeżywać tylko te pozytywne emocje to szczerze polecam !!! Zaangażowanie na bardzo wysokim poziomie. Wiedza bardzo bieżąca, a to bardzo ważne w tej działalności. Miranda przede wszystkim pracuje sercem, a teraz o to naprawdę trudno. Niezależnie od narodowości, wieku czy poglądów Miranda [Meer]

Naprawdę wiele można by pisać. To trochę jak niekończąca się historia. Ale dzięki Mirandzie wszystko zakończyło się zgodnie z planem ! Kupno mieszkania to cala masa pozytywnych jak i negatywnych emocji. Jeżeli ktoś chce sobie ułatwić sprawę i przeżywać tylko te pozytywne emocje to szczerze polecam !!! Zaangażowanie na bardzo wysokim poziomie. Wiedza bardzo bieżąca, a to bardzo ważne w tej działalności. Miranda przede wszystkim pracuje sercem, a teraz o to naprawdę trudno. Niezależnie od narodowości, wieku czy poglądów Miranda traktuje Cię jako człowieka, który potrzebuje tych swoich czterech kątów! Jest rzetelna, bardzo pomocna, ma ogromne doświadczenie i wiedzę. Jej entuzjazm dostarcza Ci siły i chęci działania. Jest osoba bardzo komunikacyjną i otwartą! Od poszukiwań wymarzonego domu do odebrania kluczy, naprawdę o nic się nie martwisz ! Potrafi doradzić w kazdej kwestii ! To godne polecenia i podziwu :) Jezeli zastanawiasz się nad kupnem mieszkania to warto umówić się na niezobowiazującę pierwsze spotkanie! Szczerze polecam i zawsze polecać będę! Minder

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
30 juli 2019
Door:
Sara

Detailscore

Miranda zasługuje na bardzo wiele komplementów odnośnie swojej działalności. Naprawdę trudno jest wybrać te najważniejsze, które mogą oddać to co dla Nas zrobiła. Rynek mieszkaniowy w Holandii jest bardzo gorący. Trzeba miec albo dobrego maklera albo duzo szczęścia aby znaleźć te właściwe miejsce, w którym z przyjemnością będzie się zasypiać i budzić :) Miranda jest po prostu człowiekiem i to chyba najważniejszy komplement. Podchodzi do ludzi z " sercem na dłoni ". Jest osoba bardzo profesjonalną, pamięta o [Meer]

Miranda zasługuje na bardzo wiele komplementów odnośnie swojej działalności. Naprawdę trudno jest wybrać te najważniejsze, które mogą oddać to co dla Nas zrobiła. Rynek mieszkaniowy w Holandii jest bardzo gorący. Trzeba miec albo dobrego maklera albo duzo szczęścia aby znaleźć te właściwe miejsce, w którym z przyjemnością będzie się zasypiać i budzić :) Miranda jest po prostu człowiekiem i to chyba najważniejszy komplement. Podchodzi do ludzi z " sercem na dłoni ". Jest osoba bardzo profesjonalną, pamięta o Twoich potrzebach w poszukiwaniu domu. Potrafi wspierać, ma ogromne poczucie humoru i mimo bariery językowej jej cierpliwość pozwala na powtarzanie prostych rzeczy, które dla emigrantów wcale nie są takie oczywiste :) Cieszy się razem z Tobą, motywuje, jest punktualna, zawsze wspiera i daje wskazówki. Ze strony formalnej nie trzeba się o nic martwić. Miranda przypomina, doradza i załatwia wszystko na czas. Od oglądania do odebrania kluczy. Prawdziwy makler to człowiek z pasją. Ona ma to wszystko ponad normę! Dziękuję Miranda Minder

9 , 9
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
24 juli 2019
Door:
José Tromp

Detailscore

Wat een topper ze is altijd scherp en weet overal andwoord te geven.

9 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
24 juli 2019
Door:
Joost Tromp

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
18 juli 2019
Door:
Jolande v Graafeiland

Detailscore

Miranda hay Is een hele goede aankoop makelaar , zij praat niet over koetjes en kalfjes, maar heeft echt goede kennis in het advies geven. En het begeleiden/ beschermen in het ingewikkelde proces. zij heeft ons enorm goed geholpen,

9 , 7
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
23 juni 2019
Door:
Pascale en Arnold

Detailscore

Miranda is een zeer aardige en deskundige aankoopmakelaar. Duidelijk in haar communicatie naar ons (de klant) als naar andere partijen. Ze luistert naar alle wensen en geeft desgewenst advies. Miranda heeft ons tijdens het geheel aankoopproces fantastische begeleid.

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
02 mei 2019
Door:
Jacqueline Albala

Detailscore

Miranda Hey heeft heel goed geluisterd en mij goed geadviseerd op allerlei vlakken. Uitstekend inzet en beoordeling van de bezochten huizen en uiteindelijk de perfecte woning voor mij gevonden. Ook heel rustgevend dat ze veel foto’s neemt en fijn dat ze ook positief en bereikbaar blijft. Heeft ook de prijs kunnen onderhandelen. Ik beveel haar zeker aan als je iemand wil die de waarheid vertelt, de zaak enthousiast aanpakt en je goed, eerlijk advies geeft.

9 , 3
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
22 april 2019
Door:
Marcel Overbeek

Detailscore

Deze gemotiveerde en zeer doortastende dame staat haar mannetje als het gaat om het vinden naar de juiste woning voor de juiste persoon met eerlijk advies en stelt je weer op het juiste spoor als de woning niet voor jou was bestemt om het weer in perpectief te zien zodat er dan vast een betere optie op je weg komt , ze maakt vele foto’s en ziet de dingen gebreken aan het huis die gezien moeten worden om een [Meer]

Deze gemotiveerde en zeer doortastende dame staat haar mannetje als het gaat om het vinden naar de juiste woning voor de juiste persoon met eerlijk advies en stelt je weer op het juiste spoor als de woning niet voor jou was bestemt om het weer in perpectief te zien zodat er dan vast een betere optie op je weg komt , ze maakt vele foto’s en ziet de dingen gebreken aan het huis die gezien moeten worden om een goed beeld te krijgen diept uit wat er nodig is aan info over de woning omgeving zodat je een juiste keuze kan maken zeer vakbekwame huizenjager de perfecte match voor teamwork Minder

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
01 april 2019
Door:
Lea van Dongen

Detailscore

Ik beveel Miranda aan iedereen aan. Ze is zeer klantgericht en betrokken, ze loodste ons deskundig en geduldig stap voor stap door het proces. Erg betrouwbaar en laagdrempelig.

9 , 6
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
28 maart 2019
Door:
sylvia van dongen

Detailscore

Miranda heeft ons heel goed geholpen met het kopen van ons huis. Ze is een ervaren onderhandelaar, kent de procedures en legt ze helder uit, houdt stevig vinger aan de pols. Ze reageert snel op vragen, werkt nauwkeurig en is een hartelijke vrouw. We bevelen haar dan ook van harte aan. Theo en Sylvia

9 , 9
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
28 februari 2019
Door:
Lisette

Detailscore

Super, Miranda heeft ons duidelijk en fijn geholpen bij de aankoop van ons eerste huis.

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
16 januari 2019
Door:
Alina Czeszejko-Dziedzina

Detailscore

Zakup domu z Miranda to niesamowite przeżycie. Świetna komunikacja, profesjonalizm, entuzjazm i zaangażowanie szybko zaowocowały doskonałym zrozumieniem naszych potrzeb i pełnym zaufaniem. Dla nas zakup domu to super proste zadanie. Musisz wybrać dom i złożyć pidpis u notariusza, ponieważ cała reszta to świetna robota Mirandy. Dziękuję bardzo za nasz nowy dom.

9 , 3
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
27 december 2018
Door:
Laura&Wilfried

Detailscore

Miranda helped us through the process of buying a house and put us in contact with important stakeholders to make everything happen. She's super friendly and gives honest advise on the state of a property. She is also very fast on the preparation of important documents which is key on the process. We enjoyed for sure doing business with her and we thoroughly recommend her.

8 , 8
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
19 oktober 2018
Door:
Cees Piet

Detailscore

Fijne en vooral betrokken makelaar die de tijd neemt en afhandeling goed begeleidt

8 , 4
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
07 oktober 2018
Door:
Tom en Josien

Detailscore

Miranda heeft ons geholpen bij de koop van ons eerste huis. Wij hebben de samenwerking als erg positief ervaren. Miranda is betrokken en enthousiast. De communicatie is altijd prettig verlopen en we hebben nooit lang hoeven wachten op een reactie op onze vragen. We zouden iedereen aanraden om Miranda in de arm te nemen!

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
12 september 2018
Door:
Jolanda

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
04 september 2018
Door:
Tom van Straaten

Detailscore

Miranda heeft mij begin april aan een huis geholpen. Miranda is professioneel, duidelijk en bovenal een ontzettend fijn mens om mee te communiceren. Zonder Miranda had ik nooit mijn woning gevonden/aan kunnen kopen! Tevens heeft zij icm mijn financieel adviseur een hoop geregeld! Tevens stond zij zelfs in de late uren beschikbaar voor vragen of advies! Kortom; Miranda ontzorgt!

9 , 5
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
28 augustus 2018
Door:
Christa Hartgers

Detailscore

Bijzonder plezierig zaken te doen met Miranda. Alles is in goede handen en er wordt goed door gepakt! Ook een leuke persoonlijke touch!

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
24 juli 2018
Door:
Burcu

Detailscore

Bij de zoektocht naar mijn eerste huisje heeft Miranda mij heel erg geholpen. Als starter heb je minder ervaring dan een huiseigenaar. Miranda zoekt direct alles voor je uit... scheelt een hoop zorgen en uitzoekwerk! Van mij krijg je een dikke 10!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.