Adresgegevens
Alkmaar
Kennemerstraatweg 117
1814GE
Tel: 06-52728023
info@mirandaheymakelaardij.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
02 mei 2019
Door:
Jacqueline Albala

Detailscore

Miranda Hey heeft heel goed geluisterd en mij goed geadviseerd op allerlei vlakken. Uitstekend inzet en beoordeling van de bezochten huizen en uiteindelijk de perfecte woning voor mij gevonden. Ook heel rustgevend dat ze veel foto’s neemt en fijn dat ze ook positief en bereikbaar blijft. Heeft ook de prijs kunnen onderhandelen. Ik beveel haar zeker aan als je iemand wil die de waarheid vertelt, de zaak enthousiast aanpakt en je goed, eerlijk advies geeft.

9 , 3
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
22 april 2019
Door:
Marcel Overbeek

Detailscore

Deze gemotiveerde en zeer doortastende dame staat haar mannetje als het gaat om het vinden naar de juiste woning voor de juiste persoon met eerlijk advies en stelt je weer op het juiste spoor als de woning niet voor jou was bestemt om het weer in perpectief te zien zodat er dan vast een betere optie op je weg komt , ze maakt vele foto’s en ziet de dingen gebreken aan het huis die gezien moeten worden om een [Meer]

Deze gemotiveerde en zeer doortastende dame staat haar mannetje als het gaat om het vinden naar de juiste woning voor de juiste persoon met eerlijk advies en stelt je weer op het juiste spoor als de woning niet voor jou was bestemt om het weer in perpectief te zien zodat er dan vast een betere optie op je weg komt , ze maakt vele foto’s en ziet de dingen gebreken aan het huis die gezien moeten worden om een goed beeld te krijgen diept uit wat er nodig is aan info over de woning omgeving zodat je een juiste keuze kan maken zeer vakbekwame huizenjager de perfecte match voor teamwork Minder

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
01 april 2019
Door:
Lea van Dongen

Detailscore

Ik beveel Miranda aan iedereen aan. Ze is zeer klantgericht en betrokken, ze loodste ons deskundig en geduldig stap voor stap door het proces. Erg betrouwbaar en laagdrempelig.

9 , 6
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
28 maart 2019
Door:
sylvia van dongen

Detailscore

Miranda heeft ons heel goed geholpen met het kopen van ons huis. Ze is een ervaren onderhandelaar, kent de procedures en legt ze helder uit, houdt stevig vinger aan de pols. Ze reageert snel op vragen, werkt nauwkeurig en is een hartelijke vrouw. We bevelen haar dan ook van harte aan. Theo en Sylvia

9 , 9
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
28 februari 2019
Door:
Lisette

Detailscore

Super, Miranda heeft ons duidelijk en fijn geholpen bij de aankoop van ons eerste huis.

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
16 januari 2019
Door:
Alina Czeszejko-Dziedzina

Detailscore

Zakup domu z Miranda to niesamowite przeżycie. Świetna komunikacja, profesjonalizm, entuzjazm i zaangażowanie szybko zaowocowały doskonałym zrozumieniem naszych potrzeb i pełnym zaufaniem. Dla nas zakup domu to super proste zadanie. Musisz wybrać dom i złożyć pidpis u notariusza, ponieważ cała reszta to świetna robota Mirandy. Dziękuję bardzo za nasz nowy dom.

9 , 3
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
27 december 2018
Door:
Laura&Wilfried

Detailscore

Miranda helped us through the process of buying a house and put us in contact with important stakeholders to make everything happen. She's super friendly and gives honest advise on the state of a property. She is also very fast on the preparation of important documents which is key on the process. We enjoyed for sure doing business with her and we thoroughly recommend her.

8 , 8
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
19 oktober 2018
Door:
Cees Piet

Detailscore

Fijne en vooral betrokken makelaar die de tijd neemt en afhandeling goed begeleidt

8 , 4
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
07 oktober 2018
Door:
Tom en Josien

Detailscore

Miranda heeft ons geholpen bij de koop van ons eerste huis. Wij hebben de samenwerking als erg positief ervaren. Miranda is betrokken en enthousiast. De communicatie is altijd prettig verlopen en we hebben nooit lang hoeven wachten op een reactie op onze vragen. We zouden iedereen aanraden om Miranda in de arm te nemen!

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
12 september 2018
Door:
Jolanda

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
04 september 2018
Door:
Tom van Straaten

Detailscore

Miranda heeft mij begin april aan een huis geholpen. Miranda is professioneel, duidelijk en bovenal een ontzettend fijn mens om mee te communiceren. Zonder Miranda had ik nooit mijn woning gevonden/aan kunnen kopen! Tevens heeft zij icm mijn financieel adviseur een hoop geregeld! Tevens stond zij zelfs in de late uren beschikbaar voor vragen of advies! Kortom; Miranda ontzorgt!

9 , 5
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
28 augustus 2018
Door:
Christa Hartgers

Detailscore

Bijzonder plezierig zaken te doen met Miranda. Alles is in goede handen en er wordt goed door gepakt! Ook een leuke persoonlijke touch!

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
24 juli 2018
Door:
Burcu

Detailscore

Bij de zoektocht naar mijn eerste huisje heeft Miranda mij heel erg geholpen. Als starter heb je minder ervaring dan een huiseigenaar. Miranda zoekt direct alles voor je uit... scheelt een hoop zorgen en uitzoekwerk! Van mij krijg je een dikke 10!

9 , 9
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
16 juni 2018
Door:
Joyce Goedhart

Detailscore

Miranda geeft goed advies ,ze handelt op het juiste moment,en is stoer en inlevend.Ze heeft me behoed voor te hoog bieden in deze verkopersmarkt.ik kan haar van harte aanbevelen.Zonder haar hulp had ik mijn huis nooit gekocht.Dank je wel Miranda.

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
01 april 2018
Door:
Yvonne en Peter

Detailscore

Miranda is doortastend, heeft verstand van zaken, is een stevige onderhandelaar en komt haar afspraken altijd na. Kortom, eigenschappen die bij een goede makelaar horen. En dat is Miranda! Miranda heeft ons op een kundige en ontwapende manier ontzorgd bij onze aankoop. Wij raden haar van harte aan.

Reactie makelaar
Datum:
2018-04-01 11:54:51
Reactie:
Miranda Hey Makelaardij

Fijn en tikkeltje trots om deze geweldige beoordeling te mogen ontvangen :-) Bedankt Yvonne/Peter en Nick. Klussen en sleutelen. Neem wat lekkers mee als ik langskom. ;-)

9 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
12 maart 2018
Door:
stanneveld

Detailscore

Enthousiaste aankoop makelaar erg prettig in omgang. Geeft goede adviezen omtrent wat er allemaal komt kijken bij de aankoop van een andere woning.

Reactie makelaar
Datum:
2018-03-12 09:04:33
Reactie:
Miranda Hey Makelaardij

Megablij met deze beoordeling en dat op de maandagmorgen :-) Melissa en Stephan bedankt voor deze geweldige beoordeling, ontzettend blij mee en bedankt voor de gezellige en fijne samenwerking. Ook via deze weg, heel veel geluk en woonplezier in jullie nieuwe (t)huis.

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
08 februari 2018
Door:
Mark

Detailscore

Pro actief, probleem oplossend, meedenkend, altijd bereikbaar en bovenal zeer slagvaardig. Kortom een aanrader om je wensen met nieuwe woning bij Miranda weg te leggen.

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
08 februari 2018
Door:
Liselot van de Langerijt

Detailscore

Miranda is zeer deskundig en bijt zich vast in de materie. Ze houdt je goed op de hoogte van alle zaken en is altijd bereikbaar als je haar nodig hebt. Miranda is, naast een erg prettig persoon, ook flexibel en werkt oplossingsgericht. Ze geeft je het vertrouwen dat de zaken positief en goed afgerond worden. Ik kan haar een ieder zeer aanbevelen bij de aankoop van een woning.

9 , 4
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
07 februari 2018
Door:
Maya en Juri

Detailscore

In begin januari kijken bij een woning en begin maart krijgen we al de sleutel. Zo snel kan het gaan. In de snelheid waarop alles ging heeft Miranda haar hoofd koel gehouden en heeft daardoor een flink bedrag van de vraagprijs weten te krijgen. Altijd mooi meegenomen. Met vragen is er altijd het juiste antwoord. Oftewel aan Miranda heb je een top aankoopmakelaar!

9 , 6
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
03 januari 2018
Door:
Joke Eyking

Detailscore

Mijn ervaring met Miranda was zeer goed. Zij was een grote steun voor mij in deze stressvolle periode. Zij heeft een grote kennis van zaken, let heel goed op de kleine lettertjes en werkt heel efficiënt. Daarnaast is zij ook erg hartelijk en sympathiek. De belangen voor haar cliënt verliest zij geen moment uit ogen.

9 , 8
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
29 november 2017
Door:
Berbee

Detailscore

Miranda heeft ons zeer goed geholpen en begeleid met onze zoektocht naar een nieuwe woning. Ze reageert zeer snel en heeft kennis van zaken. Daarnaast is zij een fijne down to earth persoonlijkheid. Ik zou Miranda aan iedereen aanbevelen.

8 , 6
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
29 november 2017
Door:
Claudia

Detailscore

Miranda is deskundig en zet het belang van de klant centraal. Ze heeft veel oog voor detail en voor zaken die je als koper bij een bezichtiging snel over het hoofd ziet. In haar communicatie is ze helder en ze houdt je als klant goed op de hoogte. Zeker aan te raden als je overweegt een huis te kopen.

9 , 6
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
21 oktober 2017
Door:
Bo Hu

Detailscore

I am a foreigner working in the Netherlands. Buying a house here is not an easy thing for me at all. Before I met Miranda, I was not really sure what to do and had a lot of concerns. However, When I first met her, I was sure that she is someone I can trust -- she is very nice, enthusiastic, and most of all, very honest. She helped me in all possible ways: telling me if the house [Meer]

I am a foreigner working in the Netherlands. Buying a house here is not an easy thing for me at all. Before I met Miranda, I was not really sure what to do and had a lot of concerns. However, When I first met her, I was sure that she is someone I can trust -- she is very nice, enthusiastic, and most of all, very honest. She helped me in all possible ways: telling me if the house is good or not (and why is so), giving me advice in making an offer, helping me arrange house inspections and notary, etc. I felt much confident and secured with her help. I was very impressed by her professionalism. When she visited the house with me (before making the offer), she checked every single point of the house -- from roof to base-- no matter how difficult it is. Then gave me very professional opinion about it. She also represents her customer's best interest. Once we had some different opinions about the price we should offer for a house. She called me at night (I was still awake) trying to stop me from making a ridiculous offer (my offer was too high, and eventually it proved that she was right!). She was so patient and sincere while talking to me. When she finally persuaded me, it was already 2:00 a.m, and she has an exam to take in the next morning! Miranda is very hardworking. She does a lot of research on the house I wanted to buy and always try to deliver the results as soon as possible. She also responds to my emails/messages so promptly, even in the weekends and evening. I really enjoyed the cooperation with her. She is not just my agent, but more a friend! Conclusion: Miranda is very nice, enthusiastic, professional, honest, responsible, hardworking and responsive. I absolutely recommend her to anyone who needs help in buying a house. ???Google???Miranda????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????Alkmaar?????Alkmaar???????????? ????????????? ----???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -- ?????????????????? ????????Miranda???????????????????????? Minder

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
07 augustus 2017
Door:
Vaida Rukaite

Detailscore

Miranda is very experienced, enthusiastic and highly professional. She provided us with excellent service and guidance through the cumbersome adventure of finding a house in the Netherlands. She is responsive, meticulous, with an eye for every detail. We felt that our interests were best represented and we were skilfully supported and timely informed. She is a true professional, very organised, delivering quality results. She manages the process perfectly well, and in case of unexpected circumstances is able to take [Meer]

Miranda is very experienced, enthusiastic and highly professional. She provided us with excellent service and guidance through the cumbersome adventure of finding a house in the Netherlands. She is responsive, meticulous, with an eye for every detail. We felt that our interests were best represented and we were skilfully supported and timely informed. She is a true professional, very organised, delivering quality results. She manages the process perfectly well, and in case of unexpected circumstances is able to take prompt actions and advice cleverly on taking the right decisions.I would not hesitate for a second to recommend Miranda, as a matter of fact we already did. And I am thankful to my colleague who recommended her to us. As a bonus, she is understanding the cultural differences and is an amazing and generous person. Minder

9 , 8
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
30 juli 2017
Door:
Daniel Hulsbergen

Detailscore

Ze kan als geen ander snel en adequaat handelen, vragen worden snel beantwoord, en eigenlijk altijd bereikbaar. Soort google translate voor hypothekers jargon. Altijd bereid om dat ene stapje meer te doen. Top meid!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.