Adresgegevens
Alkmaar
Kennemerstraatweg 117
1814GE
Tel: 06-52728023
info@mirandaheymakelaardij.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
02 augustus 2019
Door:
Janine

Detailscore

Miranda werkt snel, doet erg haar best voor je en is zeer deskundig. Ze maakt veel foto's, zodat je thuis rustig kunt kijken wat je eventueel gemist hebt tijdens een bezichtiging. Ze geeft goed advies en bekijkt heel nauwkeurig het koopcontract. Ondanks dat ze het heel druk heeft, geeft ze je het gevoel dat je haar enige cliënt bent. Buitengewoon!

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
30 juli 2019
Door:
Marta

Detailscore

Naprawdę wiele można by pisać. To trochę jak niekończąca się historia. Ale dzięki Mirandzie wszystko zakończyło się zgodnie z planem ! Kupno mieszkania to cala masa pozytywnych jak i negatywnych emocji. Jeżeli ktoś chce sobie ułatwić sprawę i przeżywać tylko te pozytywne emocje to szczerze polecam !!! Zaangażowanie na bardzo wysokim poziomie. Wiedza bardzo bieżąca, a to bardzo ważne w tej działalności. Miranda przede wszystkim pracuje sercem, a teraz o to naprawdę trudno. Niezależnie od narodowości, wieku czy poglądów Miranda [Meer]

Naprawdę wiele można by pisać. To trochę jak niekończąca się historia. Ale dzięki Mirandzie wszystko zakończyło się zgodnie z planem ! Kupno mieszkania to cala masa pozytywnych jak i negatywnych emocji. Jeżeli ktoś chce sobie ułatwić sprawę i przeżywać tylko te pozytywne emocje to szczerze polecam !!! Zaangażowanie na bardzo wysokim poziomie. Wiedza bardzo bieżąca, a to bardzo ważne w tej działalności. Miranda przede wszystkim pracuje sercem, a teraz o to naprawdę trudno. Niezależnie od narodowości, wieku czy poglądów Miranda traktuje Cię jako człowieka, który potrzebuje tych swoich czterech kątów! Jest rzetelna, bardzo pomocna, ma ogromne doświadczenie i wiedzę. Jej entuzjazm dostarcza Ci siły i chęci działania. Jest osoba bardzo komunikacyjną i otwartą! Od poszukiwań wymarzonego domu do odebrania kluczy, naprawdę o nic się nie martwisz ! Potrafi doradzić w kazdej kwestii ! To godne polecenia i podziwu :) Jezeli zastanawiasz się nad kupnem mieszkania to warto umówić się na niezobowiazującę pierwsze spotkanie! Szczerze polecam i zawsze polecać będę! Minder

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
30 juli 2019
Door:
Sara

Detailscore

Miranda zasługuje na bardzo wiele komplementów odnośnie swojej działalności. Naprawdę trudno jest wybrać te najważniejsze, które mogą oddać to co dla Nas zrobiła. Rynek mieszkaniowy w Holandii jest bardzo gorący. Trzeba miec albo dobrego maklera albo duzo szczęścia aby znaleźć te właściwe miejsce, w którym z przyjemnością będzie się zasypiać i budzić :) Miranda jest po prostu człowiekiem i to chyba najważniejszy komplement. Podchodzi do ludzi z " sercem na dłoni ". Jest osoba bardzo profesjonalną, pamięta o [Meer]

Miranda zasługuje na bardzo wiele komplementów odnośnie swojej działalności. Naprawdę trudno jest wybrać te najważniejsze, które mogą oddać to co dla Nas zrobiła. Rynek mieszkaniowy w Holandii jest bardzo gorący. Trzeba miec albo dobrego maklera albo duzo szczęścia aby znaleźć te właściwe miejsce, w którym z przyjemnością będzie się zasypiać i budzić :) Miranda jest po prostu człowiekiem i to chyba najważniejszy komplement. Podchodzi do ludzi z " sercem na dłoni ". Jest osoba bardzo profesjonalną, pamięta o Twoich potrzebach w poszukiwaniu domu. Potrafi wspierać, ma ogromne poczucie humoru i mimo bariery językowej jej cierpliwość pozwala na powtarzanie prostych rzeczy, które dla emigrantów wcale nie są takie oczywiste :) Cieszy się razem z Tobą, motywuje, jest punktualna, zawsze wspiera i daje wskazówki. Ze strony formalnej nie trzeba się o nic martwić. Miranda przypomina, doradza i załatwia wszystko na czas. Od oglądania do odebrania kluczy. Prawdziwy makler to człowiek z pasją. Ona ma to wszystko ponad normę! Dziękuję Miranda Minder

9 , 9
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
24 juli 2019
Door:
José Tromp

Detailscore

Wat een topper ze is altijd scherp en weet overal andwoord te geven.

9 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
24 juli 2019
Door:
Joost Tromp

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
18 juli 2019
Door:
Jolande v Graafeiland

Detailscore

Miranda hay Is een hele goede aankoop makelaar , zij praat niet over koetjes en kalfjes, maar heeft echt goede kennis in het advies geven. En het begeleiden/ beschermen in het ingewikkelde proces. zij heeft ons enorm goed geholpen,

9 , 7
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
23 juni 2019
Door:
Pascale en Arnold

Detailscore

Miranda is een zeer aardige en deskundige aankoopmakelaar. Duidelijk in haar communicatie naar ons (de klant) als naar andere partijen. Ze luistert naar alle wensen en geeft desgewenst advies. Miranda heeft ons tijdens het geheel aankoopproces fantastische begeleid.

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
02 mei 2019
Door:
Jacqueline Albala

Detailscore

Miranda Hey heeft heel goed geluisterd en mij goed geadviseerd op allerlei vlakken. Uitstekend inzet en beoordeling van de bezochten huizen en uiteindelijk de perfecte woning voor mij gevonden. Ook heel rustgevend dat ze veel foto’s neemt en fijn dat ze ook positief en bereikbaar blijft. Heeft ook de prijs kunnen onderhandelen. Ik beveel haar zeker aan als je iemand wil die de waarheid vertelt, de zaak enthousiast aanpakt en je goed, eerlijk advies geeft.

9 , 3
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
22 april 2019
Door:
Marcel Overbeek

Detailscore

Deze gemotiveerde en zeer doortastende dame staat haar mannetje als het gaat om het vinden naar de juiste woning voor de juiste persoon met eerlijk advies en stelt je weer op het juiste spoor als de woning niet voor jou was bestemt om het weer in perpectief te zien zodat er dan vast een betere optie op je weg komt , ze maakt vele foto’s en ziet de dingen gebreken aan het huis die gezien moeten worden om een [Meer]

Deze gemotiveerde en zeer doortastende dame staat haar mannetje als het gaat om het vinden naar de juiste woning voor de juiste persoon met eerlijk advies en stelt je weer op het juiste spoor als de woning niet voor jou was bestemt om het weer in perpectief te zien zodat er dan vast een betere optie op je weg komt , ze maakt vele foto’s en ziet de dingen gebreken aan het huis die gezien moeten worden om een goed beeld te krijgen diept uit wat er nodig is aan info over de woning omgeving zodat je een juiste keuze kan maken zeer vakbekwame huizenjager de perfecte match voor teamwork Minder

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
01 april 2019
Door:
Lea van Dongen

Detailscore

Ik beveel Miranda aan iedereen aan. Ze is zeer klantgericht en betrokken, ze loodste ons deskundig en geduldig stap voor stap door het proces. Erg betrouwbaar en laagdrempelig.

9 , 6
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
28 maart 2019
Door:
sylvia van dongen

Detailscore

Miranda heeft ons heel goed geholpen met het kopen van ons huis. Ze is een ervaren onderhandelaar, kent de procedures en legt ze helder uit, houdt stevig vinger aan de pols. Ze reageert snel op vragen, werkt nauwkeurig en is een hartelijke vrouw. We bevelen haar dan ook van harte aan. Theo en Sylvia

9 , 9
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
28 februari 2019
Door:
Lisette

Detailscore

Super, Miranda heeft ons duidelijk en fijn geholpen bij de aankoop van ons eerste huis.

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
16 januari 2019
Door:
Alina Czeszejko-Dziedzina

Detailscore

Zakup domu z Miranda to niesamowite przeżycie. Świetna komunikacja, profesjonalizm, entuzjazm i zaangażowanie szybko zaowocowały doskonałym zrozumieniem naszych potrzeb i pełnym zaufaniem. Dla nas zakup domu to super proste zadanie. Musisz wybrać dom i złożyć pidpis u notariusza, ponieważ cała reszta to świetna robota Mirandy. Dziękuję bardzo za nasz nowy dom.

9 , 3
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
27 december 2018
Door:
Laura&Wilfried

Detailscore

Miranda helped us through the process of buying a house and put us in contact with important stakeholders to make everything happen. She's super friendly and gives honest advise on the state of a property. She is also very fast on the preparation of important documents which is key on the process. We enjoyed for sure doing business with her and we thoroughly recommend her.

8 , 8
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
19 oktober 2018
Door:
Cees Piet

Detailscore

Fijne en vooral betrokken makelaar die de tijd neemt en afhandeling goed begeleidt

8 , 4
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
07 oktober 2018
Door:
Tom en Josien

Detailscore

Miranda heeft ons geholpen bij de koop van ons eerste huis. Wij hebben de samenwerking als erg positief ervaren. Miranda is betrokken en enthousiast. De communicatie is altijd prettig verlopen en we hebben nooit lang hoeven wachten op een reactie op onze vragen. We zouden iedereen aanraden om Miranda in de arm te nemen!

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
12 september 2018
Door:
Jolanda

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
04 september 2018
Door:
Tom van Straaten

Detailscore

Miranda heeft mij begin april aan een huis geholpen. Miranda is professioneel, duidelijk en bovenal een ontzettend fijn mens om mee te communiceren. Zonder Miranda had ik nooit mijn woning gevonden/aan kunnen kopen! Tevens heeft zij icm mijn financieel adviseur een hoop geregeld! Tevens stond zij zelfs in de late uren beschikbaar voor vragen of advies! Kortom; Miranda ontzorgt!

9 , 5
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
28 augustus 2018
Door:
Christa Hartgers

Detailscore

Bijzonder plezierig zaken te doen met Miranda. Alles is in goede handen en er wordt goed door gepakt! Ook een leuke persoonlijke touch!

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
24 juli 2018
Door:
Burcu

Detailscore

Bij de zoektocht naar mijn eerste huisje heeft Miranda mij heel erg geholpen. Als starter heb je minder ervaring dan een huiseigenaar. Miranda zoekt direct alles voor je uit... scheelt een hoop zorgen en uitzoekwerk! Van mij krijg je een dikke 10!

9 , 9
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
16 juni 2018
Door:
Joyce Goedhart

Detailscore

Miranda geeft goed advies ,ze handelt op het juiste moment,en is stoer en inlevend.Ze heeft me behoed voor te hoog bieden in deze verkopersmarkt.ik kan haar van harte aanbevelen.Zonder haar hulp had ik mijn huis nooit gekocht.Dank je wel Miranda.

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
01 april 2018
Door:
Yvonne en Peter

Detailscore

Miranda is doortastend, heeft verstand van zaken, is een stevige onderhandelaar en komt haar afspraken altijd na. Kortom, eigenschappen die bij een goede makelaar horen. En dat is Miranda! Miranda heeft ons op een kundige en ontwapende manier ontzorgd bij onze aankoop. Wij raden haar van harte aan.

Reactie makelaar
Datum:
2018-04-01 11:54:51
Reactie:
Miranda Hey Makelaardij

Fijn en tikkeltje trots om deze geweldige beoordeling te mogen ontvangen :-) Bedankt Yvonne/Peter en Nick. Klussen en sleutelen. Neem wat lekkers mee als ik langskom. ;-)

9 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
12 maart 2018
Door:
stanneveld

Detailscore

Enthousiaste aankoop makelaar erg prettig in omgang. Geeft goede adviezen omtrent wat er allemaal komt kijken bij de aankoop van een andere woning.

Reactie makelaar
Datum:
2018-03-12 09:04:33
Reactie:
Miranda Hey Makelaardij

Megablij met deze beoordeling en dat op de maandagmorgen :-) Melissa en Stephan bedankt voor deze geweldige beoordeling, ontzettend blij mee en bedankt voor de gezellige en fijne samenwerking. Ook via deze weg, heel veel geluk en woonplezier in jullie nieuwe (t)huis.

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
08 februari 2018
Door:
Mark

Detailscore

Pro actief, probleem oplossend, meedenkend, altijd bereikbaar en bovenal zeer slagvaardig. Kortom een aanrader om je wensen met nieuwe woning bij Miranda weg te leggen.

10 , 0
Kantoor:
Miranda Hey Makelaardij
Datum:
08 februari 2018
Door:
Liselot van de Langerijt

Detailscore

Miranda is zeer deskundig en bijt zich vast in de materie. Ze houdt je goed op de hoogte van alle zaken en is altijd bereikbaar als je haar nodig hebt. Miranda is, naast een erg prettig persoon, ook flexibel en werkt oplossingsgericht. Ze geeft je het vertrouwen dat de zaken positief en goed afgerond worden. Ik kan haar een ieder zeer aanbevelen bij de aankoop van een woning.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.