Adresgegevens
Alkmaar
Kennemerstraatweg 303
1814 GM


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 7
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
21 mei 2019
Door:
Jeffrey

Detailscore

Heldere, snelle en eerlijke communicatie. Kennis van zaken in de gehele regio. Ons belang stond voorop.

9 , 5
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
24 april 2019
Door:
Jeroen Bakker

Detailscore

Enorm positief. Rob is erg enthousiast, open, betrouwbaar en duidelijk.

9 , 3
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
24 april 2019
Door:
Hans Dekker

Detailscore

Uitstekende ervaring zowel met de makelaar als het kantoor. Korte lijnen, snelle reacties en deskundige begeleiding van de verkoop. Geen snelle praatjes maar een strakke en duidelijke opzet om de verkoop goed te laten verlopen. Goede interne communicatie

10 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
16 april 2019
Door:
Wesley Dennenbroek

Detailscore

Zeer fijne samenwerking. Waardoor de aankoop van ons huis met weinig zorgen is verlopen

9 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
28 maart 2019
Door:
Siem

Detailscore

Rob was een zeer professionele en meegaande makelaar, top! Prijs kwaliteit, was meer dan goed, geen stomme verkoop praatjes en beloftes! vaste prijs, dus geen moeilijke constructies met courtage! Ik zal dan ook mensen adviseren om met Rob Ham (Teer makelaars) te gaan werken.

8 , 6
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
20 maart 2019
Door:
Ernst

Detailscore

De hele verkoopbegeleiding is prettig verlopen, met een positief resultaat.

9 , 7
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
04 maart 2019
Door:
Matthijs en Marloes

Detailscore

Na meerdere makelaars met elkaar vergeleken te hebben kwam Rob er met kop en schouders boven uit. Zowel qua prijs als inhoud van de offerte. Gedurende het proces van zowel aankoop als verkoop werd dit goede gevoel steeds weer bevestigd.

8 , 7
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
14 februari 2019
Door:
Rinus Reus

Detailscore

De ervaringen met Teer zijn over het algemeen zeer positief.

9 , 4
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
11 februari 2019
Door:
Stephan

Detailscore

Fijne ervaring met Teer! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Deskundig advies van Rob en een vlotte afhandeling van alles. We zijn erg tevreden over hoe de verkoop verlopen is. Prettige ervaring!

7 , 4
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
21 januari 2019
Door:
Wilko Kistemaker

Detailscore

Zeer betrokken en goed bereikbaar. Luisterde goed en nam benodigde acties.

7 , 7
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
17 januari 2019
Door:
Wesley

Detailscore

Het contact verliep heel makkelijk, erg goed geholpen en bij met de service

9 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
11 januari 2019
Door:
Martin Affourtit

Detailscore

Een zeer positieve ervaring

10 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
25 december 2018
Door:
Paul Kloeg

Detailscore

Aan Rob kun je met een gerust hart je opdracht toevertrouwen. Uitstekend op de hoogte van de plaatselijke woningmarkt, helpt hij je snel en vakkundig tot in de kleinste puntjes. Een prettige makelaar en goed in de communicatie. Prima kantoor! Toekomstige opdracht gaat er weer heen.

8 , 3
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
19 december 2018
Door:
M Hendrix

Detailscore

Fijn kantoor waar je duidelijke afspraken mee kan maken. Weten veel van de huizenmarkt en geven goed advies daarover.

10 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
11 december 2018
Door:
marion karsten

Detailscore

Super goed! zeer professioneel, geloofwaardig en betrouwbaar

9 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
27 november 2018
Door:
Thomas

Detailscore

Goede en snelle service en goed doordacht advies

9 , 1
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
21 november 2018
Door:
Dimitri Angevare

Detailscore

Ik kan niets anders zeggen dan dat wij uitstekend geholpen zijn. Aardig en goed onderlegd personeel.

10 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
05 november 2018
Door:
Theo en Jettie de Boer

Detailscore

Super enthousiaste medewerkers en makelaar Rob Ham stond ons met goede kennis van zaken geweldig bij. Gedreven makelaar, niets is teveel. Zelfs bij twijfel van onze kant voor aankoop van een huis gaf hij goede raad. Top kantoor en top makelaar.

9 , 2
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
01 november 2018
Door:
Nadine Schiller

Detailscore

9 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
31 oktober 2018
Door:
Felix Kramer

Detailscore

Rob is voor ons een goede en doelgerichte aan en verkoopmakelaar gebleken. Geen gladde praatjes. Rob laat het ook weten als hij denkt dat een huis geen goede koop lijkt. Hoefde ook niet overal zelf achteraan te zitten.

9 , 4
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
28 september 2018
Door:
Kiki Van sligter

Detailscore

Ontzettend goed geholpen, snelle acties en uitstekende service! Ik zal Rob zeker aanbevelen

9 , 5
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
27 september 2018
Door:
JW Freerkstra

Detailscore

Uitstekende ervaring met deze makelaar. Duidelijk en stipt in communicatie, bevestigt gemaakte afspraken netjes. Heeft zijn zaken goed op orde. Ik kan deze makelaar zeker aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
26 september 2018
Door:
Davin Smit

Detailscore

Perfect! Goed geholpen en duidelijke afspraken.

9 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
27 augustus 2018
Door:
Marco

Detailscore

Zeer tevreden over Rob

10 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
02 augustus 2018
Door:
Andrej Vorobjov

Detailscore

Top! Bevel het aan iedereen aan!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.