Adresgegevens
Alkmaar
Kennemerstraatweg 303
1814 GM


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
27 augustus 2018
Door:
Marco

Detailscore

Zeer tevreden over Rob

10 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
02 augustus 2018
Door:
Andrej Vorobjov

Detailscore

Top! Bevel het aan iedereen aan!

8 , 6
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
20 juli 2018
Door:
W.M. van Vondel

Detailscore

Zeer prettige en vriendelijke samenwerking. Snelle en goede informatieverstrekking.

9 , 8
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
19 juli 2018
Door:
Tjarda Wolthuizen

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
04 juli 2018
Door:
Robert Bergman

Detailscore

Wij kunnen dit makelaarskantoor zeker aanbevelen. We kregen goed advies, ze denken met je mee en zaken worden snel en goed geregeld.

8 , 5
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
27 juni 2018
Door:
APC van de Lageweg

Detailscore

8 , 3
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
17 juni 2018
Door:
M. Slooves

Detailscore

De benadering was vanaf het begin open en eerlijk. Vragen konden altijd worden beantwoord. Overal werd aan gedacht, we hebben alles uit handen kunnen geven. Wij hebben de verkoop en tevens aankoop van onze nieuwe woning als enorm soepel ervaren.

8 , 9
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
08 juni 2018
Door:
Sjef Steinhaus

Detailscore

Een sterk en hecht team. Professioneel, betrokken, deskundig en enthousiast. Super aardig en behulpzaam.

8 , 6
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
31 mei 2018
Door:
Humphrey Pfaff

Detailscore

Teer Makelaars Alkmaar is een enthousiaste groep. Ze zijn zeer professioneel, en waar ik het meest van heb genoten is de snelheid en preciesie waarmee zaken worden opgepakt.

10 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
18 april 2018
Door:
Karin Schut

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
17 april 2018
Door:
K. M. Butler

Detailscore

Niets dan lof voor dit kantoor. Mijn huis is in een mum van tijd verkocht. Ben uiterst tevreden.

8 , 4
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
06 april 2018
Door:
Martin

Detailscore

Vanaf het eerste contact wisten wij, dat dit de makelaar was, die we zochten: duidelijk, open, eerlijk, serieus en realistisch. Ook Rob's team vormde de juiste representatie van zijn handelen. Van het eerste telefoongesprek tot de overdracht zijn wij excellent maar niet overdreven bijgestaan.

9 , 1
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
19 maart 2018
Door:
Merel Houter

Detailscore

Goede ervaring met Teer Makelaars. Rob heeft ons nu al meerdere malen geholpen met verkopen en aankopen van huizen. Duidelijk, enthousiast en nette prijs.

9 , 5
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
17 maart 2018
Door:
Paul Brakenhoff

Detailscore

Zeer positieve ervaring. Met name onze contactpersoon (Rob Ham) was prettig in omgang, kennis van zaken, kon de zaken goed verwoorden en uitleggen. Ook de ondersteuning vanuit het kantoor was uitstekend. Kortom positief.

9 , 9
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
15 maart 2018
Door:
Frans snijders

Detailscore

Heel goed, ter alle tijden behulpzaam en erg vriendelijk rob teer en zijn collega’s, bedankt voor alles!

9 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
14 maart 2018
Door:
Marianne Bouckaert - de Boer

Detailscore

Zeer goede ervaring met zowel makelaars als binnendienst. Zou het kantoor voor een volgende keer absoluut weer inschakelen.

10 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
13 maart 2018
Door:
A Visser

Detailscore

Helaas moest ik het appartement van mijn moeder verkopen en had totaal geen ervaring. Ik ben heel goed geholpen door het team van makelaar Teer in Alkmaar. Goede informatie, uitleg, begeleiding en snelle terug koppeling. Appartement was ook heel snel verkocht. Een aanrader voor iedereen die een makelaar nodig heeft. Ik kan niet anders dan allemaal 10en te geven.

10 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
13 maart 2018
Door:
Ismail

Detailscore

Na eerdere positieve ervaringen met Rob en zijn team ditmaal wederom gekozen voor Teer Makelaars. Een uitermate professionele organisatie waar vakmensen klaar voor je staan. Ik ben uiterst tevreden en beveel ze dan ook van harte aan!

10 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
13 maart 2018
Door:
Marieke

Detailscore

Verstand van zaken, snel schakelen, vlotte terugkoppeling en afhandeling, vriendelijk, correct.

8 , 3
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
06 maart 2018
Door:
Judith Kramer

Detailscore

Dit is de derde keer dat ik Teer makelaars Alkmaar inschakel voor verkoop en/of aankoop van een huis. Alledrie de keren een goede ervaring!

9 , 8
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
01 maart 2018
Door:
Rick

Detailscore

Zeer goed en professioneel. Houden de klant goed op de hoogte en ze zijn reëel. Ik vond het een zeer fijne samenwerking.

8 , 6
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
15 februari 2018
Door:
V. Mandemaker

Detailscore

Wij zijn heel blij dat we voor Teer Makelaars hebben gekozen bij de aankoop van onze woning: kundig advies, elke vraag werd vlot en serieus beantwoord. En door de scherpe onderhandelingen hebben we ons huis ver onder de vraagprijs kunnen aankopen!

9 , 3
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
31 januari 2018
Door:
Niek Kroon

Detailscore

Heel goed! Rob is een gedreven, enthousiaste en ervaren makelaar. Ik vond de samenwerking erg prettig en zouhem eenieder aanbevelen! Ook de andere medewerksters van het kantoor doen hun werk uitstekend.

8 , 4
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
16 januari 2018
Door:
Marion bachthaler

Detailscore

Super goed!

8 , 8
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
16 januari 2018
Door:
Frank Bilars

Detailscore

Prima team , werken goed samen en zijn er echt voor de verkoper (in ons geval) een zo goed mogelijke prijs uit de markt te halen.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.