Adresgegevens
Alkmaar
Kennemerstraatweg 303
1814 GM


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 4
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
02 februari 2020
Door:
J.Winkelman

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
31 januari 2020
Door:
Mark Slot

Detailscore

Rob is met zijn team een super makelaar. Afspraken worden nagekomen, Rob schakelt snel en geeft persoonlijk en goed advies.

8 , 4
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
21 januari 2020
Door:
arne bokhove

Detailscore

Goed geholpen met het traject van het kopen van mijn keuze. In hoofdzaak voor de financiën t.a.v. het bieden.

9 , 2
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
17 januari 2020
Door:
Paul Brakenhoff

Detailscore

Een prettig persoon, die vertrouwen geeft en die je belangen optimaal behartigt. Dit zie je ook terug in Rob zijn kantoormedewerkers.

10 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
16 januari 2020
Door:
Familie vd Burg& Potters

Detailscore

Rob en zijn collega's hebben onze familie geholpen met de verkoop, aankoop, en verkoop van een woning. Dit alles aan een gesloten, wat zorgt voor een stressvolle periode. Teer makelaars zorgt hiervoor voor overzicht, rust en duidelijkheid. Zij houden je goed op de hoogte van alle ontwikkelingen, en helpen overal bij nodig. Wij zijn dan ook ontzettend tevreden en kunnen iedereen aanraden Teer makelaars te betrekken bij een koop of verkoop van een woning.

10 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
07 januari 2020
Door:
Hanja de Weerd

Detailscore

Wij zijn erg tevreden over alle personen die werken bij Teer Makelaars te Alkmaar! Met AL onze vragen konden we bij hun terecht! Ze gaven ons allemaal een warm gevoel, zelfs na de koop-verkoop kregen wij nog een zak van bakkerij AC de Boer om die helemaal te laten vullen!!

10 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
05 november 2019
Door:
Sijmen van Hooff

Detailscore

Uitstekend! Snel, adequaat en kennis vol. Verstand van zaken, up to date en op de hoogte van alles. Aanrader dus.

9 , 2
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
16 oktober 2019
Door:
Lotte Tegel

Detailscore

Super goede ervaring met Rob, stond altijd voor ons klaar, handelde snel en adequaat. Best lang (anderhalf jaar) gebruik gemaakt van de diensten van Rob, maar hij heeft ons nooit het gevoel gegeven dat het te lang duurde of dat hij haast had. Fijne, onafhankelijke adviezen gegeven, waarbij eerlijkheid voorop stond. Echt top!

9 , 6
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
06 oktober 2019
Door:
Daisy van Dijk

Detailscore

Rob is zeer kundig , geeft goed en helder advies en doet alles in overleg. Zowel als verkopend en als aankopend makelaar een aanrader.

9 , 6
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
01 oktober 2019
Door:
H BOON

Detailscore

alle drie spontaan voor mijn

8 , 5
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
27 september 2019
Door:
Janet

Detailscore

Deskundig, rustig, goede adviezen: hij zorgt ervoor dat ie niet gelijk in de hoogste boom klimt

9 , 6
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
27 september 2019
Door:
Catelijne

Detailscore

Correct, attent, vriendelijk en adequaat.

8 , 4
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
30 augustus 2019
Door:
Jelle Burgering

Detailscore

Fijne ervaring. Komt afspraken goed na en is goed bereikbaar. Geen poespas maar duidelijkheid voor alle partijen. Snel schakelen en goed advies. Goede samenwerking met kantoor.

9 , 1
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
28 augustus 2019
Door:
Yolande Bont

Detailscore

Heb een positieve ervaring met Rob Ham, maar ook met Cindy en Tamara. De verkoop is snel en soepel verlopen en daar heeft Rob zich zeker voor ingezet.

8 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
20 augustus 2019
Door:
Jean Wittenberg

Detailscore

Prettig

9 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
17 augustus 2019
Door:
a. Lont

Detailscore

Deskundig, betrouwbaar en betrokken. Goede adviezen, van wezenlijk belang.

9 , 2
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
17 augustus 2019
Door:
Victor Lunsingh en Tika Kuijpers

Detailscore

Vanaf de kennismaking tot en met de verkoop, zijn we kundig en vriendelijk geholpen. Rob zorgde met zijn medewerkers voor de juiste strategie, waardoor we de maximale verkoopprijs hebben gekregen. Dank je wel Rob en collega's!

8 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
29 juli 2019
Door:
Remco Morsch

Detailscore

Makkelijk in de omgang. Makkelijk te bereiken en te overleggen, ook in de avond en weekend. Goede aanpak en uiteindelijk snel en boven verwachting verkocht.

8 , 9
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
17 juli 2019
Door:
Judith Kramer

Detailscore

Zeer goed! Voor de 4e keer in 16 jaar tijd met Rob Ham een huis gekocht of verkocht.

9 , 6
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
16 juli 2019
Door:
Armagan Babaoglu

Detailscore

Professionele begeleiding, een makelaar die met je meedenkt en gaat voor resultaat. Dicht op de bal en communiceert helder.

10 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
12 juli 2019
Door:
Jord de kreij

Detailscore

Zeer positief , zowel Rob in zijn uitleg voor wat betreft de werkwijzen ,als Cindy die langs kwam voor styling tips . De communicatie verliep zowel telefonisch als via whatsapp. Hierdoor werden we continu op de hoogte gehouden over ontwikkelingen m.b.t verkoop woning en kregen gedegen advies over de biedingen en tijdens de onverwachte bijzonderheden gedurende het verkoop proces.

8 , 5
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
06 juli 2019
Door:
Willem & Edith

Detailscore

Erg tevreden werden goed op de hoogte gehouden

9 , 4
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
12 juni 2019
Door:
Wim Dingjan

Detailscore

Mijn ervaring met deze makelaar is uitstekend. Veel ervaring en geeft goede adviezen, en is ook geduldig.

8 , 8
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
05 juni 2019
Door:
Thea

Detailscore

Prettig persoon, luistert goed naar wat je wilt en komt met goede (tegen)argumenten om het op een bepaalde manier aan te pakken, makkelijk contact, goed bereikbaar

8 , 7
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
21 mei 2019
Door:
Jeffrey

Detailscore

Heldere, snelle en eerlijke communicatie. Kennis van zaken in de gehele regio. Ons belang stond voorop.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.