Adresgegevens
Alkmaar
Kennemerstraatweg 303
1814 GM


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
11 december 2018
Door:
marion karsten

Detailscore

Super goed! zeer professioneel, geloofwaardig en betrouwbaar

9 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
27 november 2018
Door:
Thomas

Detailscore

Goede en snelle service en goed doordacht advies

9 , 1
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
21 november 2018
Door:
Dimitri Angevare

Detailscore

Ik kan niets anders zeggen dan dat wij uitstekend geholpen zijn. Aardig en goed onderlegd personeel.

10 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
05 november 2018
Door:
Theo en Jettie de Boer

Detailscore

Super enthousiaste medewerkers en makelaar Rob Ham stond ons met goede kennis van zaken geweldig bij. Gedreven makelaar, niets is teveel. Zelfs bij twijfel van onze kant voor aankoop van een huis gaf hij goede raad. Top kantoor en top makelaar.

9 , 2
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
01 november 2018
Door:
Nadine Schiller

Detailscore

9 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
31 oktober 2018
Door:
Felix Kramer

Detailscore

Rob is voor ons een goede en doelgerichte aan en verkoopmakelaar gebleken. Geen gladde praatjes. Rob laat het ook weten als hij denkt dat een huis geen goede koop lijkt. Hoefde ook niet overal zelf achteraan te zitten.

9 , 4
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
28 september 2018
Door:
Kiki Van sligter

Detailscore

Ontzettend goed geholpen, snelle acties en uitstekende service! Ik zal Rob zeker aanbevelen

9 , 5
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
27 september 2018
Door:
JW Freerkstra

Detailscore

Uitstekende ervaring met deze makelaar. Duidelijk en stipt in communicatie, bevestigt gemaakte afspraken netjes. Heeft zijn zaken goed op orde. Ik kan deze makelaar zeker aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
26 september 2018
Door:
Davin Smit

Detailscore

Perfect! Goed geholpen en duidelijke afspraken.

9 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
27 augustus 2018
Door:
Marco

Detailscore

Zeer tevreden over Rob

10 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
02 augustus 2018
Door:
Andrej Vorobjov

Detailscore

Top! Bevel het aan iedereen aan!

8 , 6
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
20 juli 2018
Door:
W.M. van Vondel

Detailscore

Zeer prettige en vriendelijke samenwerking. Snelle en goede informatieverstrekking.

9 , 8
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
19 juli 2018
Door:
Tjarda Wolthuizen

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
04 juli 2018
Door:
Robert Bergman

Detailscore

Wij kunnen dit makelaarskantoor zeker aanbevelen. We kregen goed advies, ze denken met je mee en zaken worden snel en goed geregeld.

8 , 5
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
27 juni 2018
Door:
APC van de Lageweg

Detailscore

8 , 3
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
17 juni 2018
Door:
M. Slooves

Detailscore

De benadering was vanaf het begin open en eerlijk. Vragen konden altijd worden beantwoord. Overal werd aan gedacht, we hebben alles uit handen kunnen geven. Wij hebben de verkoop en tevens aankoop van onze nieuwe woning als enorm soepel ervaren.

8 , 9
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
08 juni 2018
Door:
Sjef Steinhaus

Detailscore

Een sterk en hecht team. Professioneel, betrokken, deskundig en enthousiast. Super aardig en behulpzaam.

8 , 6
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
31 mei 2018
Door:
Humphrey Pfaff

Detailscore

Teer Makelaars Alkmaar is een enthousiaste groep. Ze zijn zeer professioneel, en waar ik het meest van heb genoten is de snelheid en preciesie waarmee zaken worden opgepakt.

10 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
18 april 2018
Door:
Karin Schut

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
17 april 2018
Door:
K. M. Butler

Detailscore

Niets dan lof voor dit kantoor. Mijn huis is in een mum van tijd verkocht. Ben uiterst tevreden.

8 , 4
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
06 april 2018
Door:
Martin

Detailscore

Vanaf het eerste contact wisten wij, dat dit de makelaar was, die we zochten: duidelijk, open, eerlijk, serieus en realistisch. Ook Rob's team vormde de juiste representatie van zijn handelen. Van het eerste telefoongesprek tot de overdracht zijn wij excellent maar niet overdreven bijgestaan.

9 , 1
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
19 maart 2018
Door:
Merel Houter

Detailscore

Goede ervaring met Teer Makelaars. Rob heeft ons nu al meerdere malen geholpen met verkopen en aankopen van huizen. Duidelijk, enthousiast en nette prijs.

9 , 5
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
17 maart 2018
Door:
Paul Brakenhoff

Detailscore

Zeer positieve ervaring. Met name onze contactpersoon (Rob Ham) was prettig in omgang, kennis van zaken, kon de zaken goed verwoorden en uitleggen. Ook de ondersteuning vanuit het kantoor was uitstekend. Kortom positief.

9 , 9
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
15 maart 2018
Door:
Frans snijders

Detailscore

Heel goed, ter alle tijden behulpzaam en erg vriendelijk rob teer en zijn collega’s, bedankt voor alles!

9 , 0
Kantoor:
Teer Makelaars Alkmaar
Datum:
14 maart 2018
Door:
Marianne Bouckaert - de Boer

Detailscore

Zeer goede ervaring met zowel makelaars als binnendienst. Zou het kantoor voor een volgende keer absoluut weer inschakelen.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.