Adresgegevens
Almere
Marktmeesterstraat 53
1315GB
Tel: 0365480870
info.almere@de4linden.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 4
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
23 november 2019
Door:
Jeroen

Detailscore

Ilse (en Bert) hebben de verkoop van onze woning op een deskundige en prettige wijze tot een goed einde gebracht. Ook op de momenten dat er wat hobbels in het traject ontstonden hebben zij ons het vertrouwen gegeven dat het goed zou komen en dat vertrouwen ook waargemaakt!

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
18 november 2019
Door:
Eric Huigen

Detailscore

Super goede service en een persoonlijke benaderingswijze wat ik erg op prijs stelde. Met de aanwijzingen die Bert en de fotograaf gegeven hebben was mijn huis supersnel verkocht.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
07 november 2019
Door:
Tonny van 't Hof

Detailscore

Zowel met Robert als de overige medewerkers een hele goede samenwerking denken echt mee en een goede klantenservice

9 , 4
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
28 oktober 2019
Door:
Claudia Bawon

Detailscore

Gert Jan en Ilse en het team van 4 Linden hebben ons geweldig geholpen bij de verkoop van onze woning en de koop van onze nieuwe woning. Wij zijn zeer tevreden.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
11 oktober 2019
Door:
Ozcan

Detailscore

Deskundig en vriendelijk makelaar, altijd bereikbaar alle kwesties. Door hun inzet is de woning in no-time verkocht.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
24 september 2019
Door:
Sandra

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
11 september 2019
Door:
Warburton

Detailscore

Vriendelijk, deskundig en altijd bereikbaar voor vragen en overleg

9 , 9
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
20 augustus 2019
Door:
Edwin De Lange

Detailscore

Erg vlot en prettig om mee samen te werken. Robert houdt van korte lijnen en via whatsapp ook snelle reactie! Kortom erg goed

7 , 2
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
09 augustus 2019
Door:
Peggy

Detailscore

Prima kantoor, zeer aardige mensen van De 4 Linden, mis wel een connectie. Voel(de) mij soms aan mijn lot overgelaten, omdat ik met vragen zat en ik niet altijd bij iemand terecht kon van het kantoor. Als leek weet ik niet heel veel van de huidige koopmarkt, daar had ik meer begeleid in willen worden. Huis snel verkocht: marktwerking uiteraard! Zeer aan te raden makelaarskantoor. Peggy, Oktoberstraat Almere

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
09 augustus 2019
Door:
Den Brave

Detailscore

Het is allemaal op een zeer prettige manier verlopen rnnde afspraken zijn nagekomen. De inzet was voortreffelijk en onze woning is SUPER SNEL verkocht. Echt top gedaan we zijn enorm tevreden alles boven verwachting.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
17 juli 2019
Door:
S. van Dijk

Detailscore

Meedenkend makelaarskantoor waar men veel informatie verstrekt heeft richting ons. Ze hebben voor ons voor de aankoop van het huis een scherpe prijs eruit weten te halen met gunstige voorwaarden.

9 , 6
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
10 juli 2019
Door:
Deborah Pinas

Detailscore

Ik heb de samenwerking met Robert als zeer prettig ervaren. Hij denkt goed mee en is helder en duidelijk in de uitleg van alles

8 , 8
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
28 juni 2019
Door:
Salco Dammes

Detailscore

Prettige communicatie en via Whatsapp altijd binnen 24 uur een antwoord.

8 , 9
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
27 juni 2019
Door:
Dimitri

Detailscore

Uitstekende makelaar! Had eerst een andere makelaar van een ander kantoor, waarbij al snel bleek dat deze zijn afspraken niet nakwam en niet pro-actief was. Overgestapt naar de 4 linden waarbij Gert-Jan onze makelaar werd. Vanaf dag 1 is hij alle afspraken nagekomen en had ik een regisseur waardoor ik zelf me bezig kon houden met de andere zaken. Absolute aanrader!

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
24 juni 2019
Door:
P. Wortel

Detailscore

Top ervaring! Vanaf het eerste telefonisch contact tot aan de overdracht van mijn woning verliep alles perfect. Gert Jan is heel prettig in de omgang en ook bijna altijd bereikbaar. Alle stappen in het verkoopproces werden helder en duidelijk uitgelegd, geen verrassingen. Ook de binnendienst was erg goed betrokken bij de verkoop. De presentatie van mijn woning zag er perfect uit met o.a. mooie foto's en duidelijke plattegronden. Ook op de social media timmeren ze goed aan de weg. [Meer]

Top ervaring! Vanaf het eerste telefonisch contact tot aan de overdracht van mijn woning verliep alles perfect. Gert Jan is heel prettig in de omgang en ook bijna altijd bereikbaar. Alle stappen in het verkoopproces werden helder en duidelijk uitgelegd, geen verrassingen. Ook de binnendienst was erg goed betrokken bij de verkoop. De presentatie van mijn woning zag er perfect uit met o.a. mooie foto's en duidelijke plattegronden. Ook op de social media timmeren ze goed aan de weg. Mijn huis is snel verkocht en voor een betere prijs dan ik had verwacht. Ik ben over totale resultaat zeer tevreden. De 4 Linden makelaars is een aanrader! Minder

9 , 9
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
24 juni 2019
Door:
Mendy

Detailscore

Top gedaan! Super goede service en kwaliteit geleverd. Snel het huis verkocht. Binnen een no time. Een aanrader. Dikke 10.

9 , 9
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
24 juni 2019
Door:
Wendy Vogelenzang

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
21 juni 2019
Door:
Marion

Detailscore

Professioneel, weloverwogen en met een goed gevoel voor humor. Blinkt uit in adequate terugkoppeling. Uiteraard commercieel, maar met een fijn gevoel voor de mens achter zijn klant die centraal staat in het hele avontuur van de verkoop.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
15 juni 2019
Door:
S.P. Borghaerts

Detailscore

Ben heel erg tevreden ben goed geholpen door Gertjan

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
13 juni 2019
Door:
Marco

Detailscore

Wij hebben ons appartement met hulp van Gert Jan te koop gezet. Makelaardij de 4 Linden en hun team hebben ons door het hele proces geholpen en ervoor gezorgd dat het allemaal tot in de puntjes perfect gepresenteerd online werd gezet. Alle vooraf gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen en de bereikbaarheid van Gert Jan hebben wij als zeer prettig ervaren. Zelfs was Gert Jan goed bereikbaar in het weekend. De verkoop is erg vlot verlopen van begin tot eind [Meer]

Wij hebben ons appartement met hulp van Gert Jan te koop gezet. Makelaardij de 4 Linden en hun team hebben ons door het hele proces geholpen en ervoor gezorgd dat het allemaal tot in de puntjes perfect gepresenteerd online werd gezet. Alle vooraf gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen en de bereikbaarheid van Gert Jan hebben wij als zeer prettig ervaren. Zelfs was Gert Jan goed bereikbaar in het weekend. De verkoop is erg vlot verlopen van begin tot eind en we kunnen niet anders zeggen dat als wij ooit weer een makelaar nodig hebben, dat wij bij De 4 Linden makelaardij weer terugkomen. Veel dank aan Gert Jan en het team van De 4 Linden en wij raden hen zeker aan! Minder

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
09 juni 2019
Door:
Erroll grave

Detailscore

Super goed, ik had gelijk een klik met hem, begreep ook meteen wat ik wilde

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
08 juni 2019
Door:
Peter

Detailscore

In een woord: GEWELDIG!!!!!

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
08 juni 2019
Door:
Peter

Detailscore

In een woord: GEWELDIG!!!!!

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
08 juni 2019
Door:
Peter

Detailscore

In een woord: GEWELDIG!!!!!

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
08 juni 2019
Door:
Mark

Detailscore

Gert Jan is deskundig , legt alles duidelijk uit en neemt de tijd voor zijn klant. Een fijne en goede samenwerking heeft geleid tot een goede verkoop van ons huis.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.