Adresgegevens
Almere
Marktmeesterstraat 53
1315GB
Tel: 0365480870
info.almere@de4linden.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
11 december 2018
Door:
Car

Detailscore

9 , 3
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
11 december 2018
Door:
Fam Boot

Detailscore

Onze ervaring is top geweest! Heeft zekers zijn best gedaan om ons zo goed mogelijk bij te staan en reageert zo spoedig mogelijk op vragen. Zekers een goede ervaring!!

8 , 1
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
11 december 2018
Door:
R. D

Detailscore

Vriendelijk kantoor, goede service. Afspraken worden nagekomen

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
11 december 2018
Door:
Carien

Detailscore

Gert Jan heeft mij ontzettend goed geholpen met de aankoop van mijn woning. Een makelaar met ontzettend veel kennis, betrokkenheid en bovenal erg relax in de omgang. Gert Jan is altijd bereikbaar en bereid om een stapje extra te zetten. Super!

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
05 november 2018
Door:
Familie Swagerman

Detailscore

9 , 4
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
01 november 2018
Door:
Familie Swagerman

Detailscore

Een hele fijne ervaring, goed contact.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
25 oktober 2018
Door:
Chantal Bosman

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
08 oktober 2018
Door:
Schippers

Detailscore

Woning gekocht en verkocht. Helemaal goed gegaan

Reactie makelaar
Datum:
2018-10-08 22:18:42
Reactie:
De 4 Linden Makelaardij - Almere

Veel woonplezier en bedankt voor de prettige samenwerking.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
24 september 2018
Door:
Debbie

Detailscore

Goed geregeld en alles vlot afgehandeld.

Reactie makelaar
Datum:
2018-09-24 15:32:12
Reactie:
De 4 Linden Makelaardij - Almere

Dat doen we graag natuurlijk. Bedankt voor de fijne samenwerking.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
18 september 2018
Door:
Diederik de K

Detailscore

Robert is een prettig persoon om mee samen te werken, zorgt dat de deal er komt!

Reactie makelaar
Datum:
2018-09-18 14:10:47
Reactie:
De 4 Linden Makelaardij - Almere

Graag gedaan en de prettige samenwerking is wederzijds. Veel woongeluk.

8 , 3
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
13 september 2018
Door:
Michelle

Detailscore

Zeer goed

Reactie makelaar
Datum:
2018-09-13 07:30:38
Reactie:
De 4 Linden Makelaardij - Almere

Bedankt voor de opdracht en ga lekker genieten van jullie nieuwe woning aan het water. Ik kom vast nog wel een keer vissen.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
16 augustus 2018
Door:
Martin Schol

Detailscore

Vind Robert een zeer prettig en kundig persoon. Hij heeft verstand van zaken en is zeer prettig in omgang. Kortom onze ervaring was positief, mochten wij jullie in de toekomst nodig hebben weten wij jullie te vinden. Mvg Martin en Diana

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
16 augustus 2018
Door:
D van Hoogen

Detailscore

Topmakelaar! Bedankt Robert en Gert Jan voor alle goede service.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
24 juli 2018
Door:
Raoul Joemman

Detailscore

Dankzij Gert Jan heb ik een super mooie woning in Almere-Buiten kunnen kopen helemaal binnen budget. Gert Jan heeft zich aan alle afspraken gehouden en het proces is echt super verlopen. Ik ben er erg tevreden over.

8 , 9
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
23 juli 2018
Door:
Roy Nicolaas Ponder

Detailscore

We zijn zeer onder de indruk van de slagvaardigheid en kennis van Robert. Het was voor ons ook de bedoeling om zo snel mogelijk te handelen en ging Robert ook zo mee om. Dit resulteerde in een verkocht huis zonder zorgen. Wat wil je nog meer?!

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
19 juli 2018
Door:
Mohammed

Detailscore

TOP!!!

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
25 juni 2018
Door:
Dhor

Detailscore

Zeer tevreden, afspraken werden goed en snel nagekomenCommunicatie mogelijk op meerdere manieren ook in het weekend en avond en zijn enthousiaste was super. Meerdere makelaars op bezoek Gehad met uitgeklede pakketjes maar ik weet zeker dat ik er nu meer aan overgehouden heb dan via een makelaar die even snel je woning verkoopt maar wel tegen een lagere prijs en niet de HOOFDPRIJS

7 , 7
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
25 juni 2018
Door:
Mike van sante

Detailscore

Goede ervaringen met Gert Jan. Verstand van zaken en duidelijke afspraken.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
25 juni 2018
Door:
Corine Roukema

Detailscore

Prettig en snel contact. Goed ingelicht over de gang van zaken en ons huis werd snel en voor een prima prijs verkocht!

9 , 5
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
25 juni 2018
Door:
Daan Schotvanger

Detailscore

Zeer goed doet wat hij beloofd zeer prettig in de omgang ook na de opdracht stopt het contact niet en dient hij je van advies indien nodig

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
03 juni 2018
Door:
Sanne Krijgsman

Detailscore

Meteen een klik met de 4 linden als makelaar voor ons huis. Bert heeft de intake gedaan en kwam zeer bekwaam, commercieel slim maar straight over! En dat is ook gebleken in het traject. Uiteindelijk Robert als vast aanspreekpunt "gebruikt" aangezien hij de kopers rond geleid heeft. Vanaf zijn vakantie bleef hij bereikbaar en ons informeren. In 1 woord super! Alles wat je zoek vind je hier.

8 , 6
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
30 mei 2018
Door:
van Doorn

Detailscore

Wij hebben ons huidige huis gekocht via De 4 Linden en ons oude huis verkocht via De 4 Linden. Het contact was super fijn en voor beide huizen was Ilse onze makelaar. Enorm prettig om mee samen te werken! Alles verliep soepel en bij eventuele vragen was ze bereikbaar, was zij zelf niet bereikbaar pakte een collega het gewoon op. Niks bleef echt liggen super fijn is in een proces als een huis verkopen en kopen.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
18 mei 2018
Door:
Dhor

Detailscore

Ik ben erg tevreden, alles snel en goed geregeld. Ze hebben voor meer kunnen verkopen dan door de andere makelaars was toegezegd. Ik heb bijze deze makelaar het meeste overgehouden aan de verkoop. Dat is voor ons het belangrijkste.

9 , 5
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
02 mei 2018
Door:
Richard Lem

Detailscore

Zeer open persoon waarvan je een goed gevoel krijgt als je er mee samen werkt. Hij en ook de rest van de makelaardij werken hard voor je en zorgen voor een vertrouwd gevoel. En uiteindelijk met de laatste verkoop poging zeer snel alles kunnen regelen! Helemaal blij !

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
01 mei 2018
Door:
Anja

Detailscore

Een hardwerkende man die voor 100% klaar staat voor zijn klanten. Denk mee en zoekt naar een passende oplossing als dat nodig is. Top Makelaar.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.