Adresgegevens
Almere
Marktmeesterstraat 53
1315GB
Tel: 0365480870
info.almere@de4linden.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
16 april 2018
Door:
Aysun Siyahoglu

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
12 april 2018
Door:
Natasja

Detailscore

Na de plezierige kennismaking met Bert werd al snel duidelijk dat ik met de juiste makelaar aan tafel zat. Dit werd bevestigd door de verkoop van mijn huis binnen een week en ook nog eens flink boven de vraagprijs. Ben ik tevreden? Absoluut, meer dan!! Dank Bert en Robert voor de geweldige samenwerking!

8 , 8
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
04 april 2018
Door:
Godelinde Schulte

Detailscore

Over de makelaardij had ik al goede berichten gehoord. Mij is die ook goed bevallen. Afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen. Gert Jan was ook behulpzaam toen er een lastig punt betreft de VVE was. Erg prettig!

7 , 7
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
21 maart 2018
Door:
D. Lemmer

Detailscore

Erg prettig werken met Ilse, maar ook zeker met de dames van de binnendienst! Ansich een goed makelaarskantoor, alleen lijkt het of men te druk/te weinig personeel heeft. De score is dus voor Ilse en de binnedienst. Mbt het kantoor, overal een cijfer of twee vanaf halen.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
15 maart 2018
Door:
Jacqueline Verkaik

Detailscore

Erg prettig samen te werken met Robert, zeer accuraat en snelle afhandeling van verzoeken!

9 , 5
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
12 maart 2018
Door:
John Kraak

Detailscore

Een geweldige makelaardij. Klantgericht, kennis van zaken en een goed persoonlijk contact. Eerst met Bert wat al heel veel vertrouwen gaf en later met Gert Jan. Deze laatste heeft ons tijdens het hele proces p een professionele wijze begeleid. Geen vraag was hem teveel, zijn persoonlijke benadering verdiend alle lof en zijn humor ook. Gert Jan heeft veel kennis van zaken, bewaakt de voortgang en geeft de verkoper een gied gevoel

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
27 februari 2018
Door:
Mehmet Ozdemir

Detailscore

Zeer goed en klantvriendelijk, en alles volgens afspraak.

9 , 2
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
26 februari 2018
Door:
Corine Roukema

Detailscore

Met de makelaar zelf een goed contact gehad. Erg enthousiast in het eerste gesprek, ook leuk dat het met humor kan. Het verdere contact verliep voornamelijk via de whatsapp, we kregen snel antwoord op onze vragen.

9 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
11 februari 2018
Door:
Jordy Pauw

Detailscore

Buitengewoon plezierig contact met alle medewerkers van deze makelaar. Echter, deze beoordeling gaat met name over mijn makelaar Robert Mulder. Voor mij persoonlijk zijn 2 dingen heel belangrijk; de bereikbaarheid van mijn makelaar (hier heb ik dit meegenomen onder snelheid van reageren) en het nakomen van afspraken. Op beide punten kan ik, zelfs als ik echt mijn best zou doen en zou gaan "zoeken", echt geen enkel punt noemen wat mij is tegengevallen of wat beter zou kunnen. Alle afspraken [Meer]

Buitengewoon plezierig contact met alle medewerkers van deze makelaar. Echter, deze beoordeling gaat met name over mijn makelaar Robert Mulder. Voor mij persoonlijk zijn 2 dingen heel belangrijk; de bereikbaarheid van mijn makelaar (hier heb ik dit meegenomen onder snelheid van reageren) en het nakomen van afspraken. Op beide punten kan ik, zelfs als ik echt mijn best zou doen en zou gaan "zoeken", echt geen enkel punt noemen wat mij is tegengevallen of wat beter zou kunnen. Alle afspraken die ik met Robert heb gemaakt is hij nagekomen (en soms meer dan dat!) en op het vlak van bereikbaarheid had ik ook helemaal niets te klagen. Reacties op vragen of opmerkingen maximaal de volgende werkdag en vaak (via ons whatsapp gesprek) binnen een uur. Grote klasse! Minder

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
11 februari 2018
Door:
Danny

Detailscore

Een hele fijne ervaring, een geweldige opbrengst binnen en zeer korte periode

8 , 8
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
09 februari 2018
Door:
Denise

Detailscore

5 jaar geleden heb mijn prachtige appartement mogen kopen met behulp van Robert. Na er 5 jaar met veel plezier te hebben gewoond hebben we het appartement weer in de verkoop gezet. Na een plezierig gesprek met Robert besloten wij om het weer via de 4 linden te verkopen. Robert is een makelaar met veel kennis van zaken, is goed op de hoogte van de markt en houdt zich aan afspraken. Daardoor was het appartement binnen zeer korte termijn [Meer]

5 jaar geleden heb mijn prachtige appartement mogen kopen met behulp van Robert. Na er 5 jaar met veel plezier te hebben gewoond hebben we het appartement weer in de verkoop gezet. Na een plezierig gesprek met Robert besloten wij om het weer via de 4 linden te verkopen. Robert is een makelaar met veel kennis van zaken, is goed op de hoogte van de markt en houdt zich aan afspraken. Daardoor was het appartement binnen zeer korte termijn verkocht. De oplevering met Gert Jan verliep precies zoals wij in gedachten hadden; duidelijk en snel. Minder

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
04 februari 2018
Door:
Familie van Buuren

Detailscore

Weer een goede ervaring erbij wederom fantastich gesteund door Gert Jan Mulder en alle collega’s van kantoor de 4 Linden Makelaardij. Altijd uitermate vriendelijk en goed bereikbaar voor vragen. Onze woning binnen 1 week verkocht en een goede afhandeling tot en met de overdracht bij de notaris. Ik raad iedereen aan om naar dit kantoor te gaan als je je huis wilt kopen en/of verkopen.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
02 februari 2018
Door:
John

Detailscore

Een zeer prettig contact en we zijn steeds goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen indien nodig. Hij heeft zelfs nog een paar duizend extra voor onze woning weten te krijgen terwijl wij al akkoord hadden gegeven voor een lager bedrag. Deze makelaar is zijn geld meer dan waard omdat we door dit extraatje de makelaar eigenlijk dus niet eens betaald hebben.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
08 januari 2018
Door:
Karin

Detailscore

Wij zijn wederom zeer tevreden met het kantoor. Ik kan het kantoor aanraden. Ze zijn prettig in de omgang en komen de gemaakte afspraken keurig na.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
05 januari 2018
Door:
olaf

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
03 januari 2018
Door:
Jan Straatman

Detailscore

Erg plezierige en goede ervaring, door meedenken, betrokkenheid, en inzet. Jaren geleden deze makelaar leren kennen als makelaar van de verkopende partij. Toen wij de woning door omstandigheden recentelijk weer wilden verkopen, was de keuze niet zo moeilijk. Na een 1ste gesprek lag er een plan en prijs op tafel waar wij ons in konden vinden. Vervolgens hebben wij er geen omkijken naar gehad en was de verkoop inclusief overdracht bij de notaris in enkele weken geregeld. Gewoon klasse !

7 , 4
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
21 december 2017
Door:
Albert de Vries

Detailscore

Het huis is naar tevredenheid en gezien het karakter van het huis ook binnen een redelijke termijn verkocht. De onderlinge communicatie had nog wel iets beter, sneller en duidelijker gekund, maar het gebrek daaraan heeft geen afbreuk gedaan aan het behaalde resultaat.

9 , 2
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
20 december 2017
Door:
Ans Tesselaar

Detailscore

Ben super tevreden over makelaar Gert Jan Mulder. Hij is duidelijk in zijn taalgebruik en eerlijk. Vooral in deze overspannen huizenmarkt een verademing. Ook de administratieve ondersteuning op zijn kantoor is prima.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
19 december 2017
Door:
Fieke Jager

Detailscore

Robert Mulder van de 4 Linden Makelaardij heeft ons voortreffelijk geholpen met de verkoop van ons huis. Robert is erg toegankelijk, eerlijk en punctueel. Ook nadat er een kleine kink in de kabel leek bij de verkoop van ons huis heeft Robert zich voor 100% ingezet en ons ontzettend goed geadviseerd en geholpen. Meer dan hij eigenlijk had hoeven doen. De volgende keer zouden wij zeker voor de 4 Linden Makelaardij kiezen en dan weer voor Robert Mulder.

9 , 6
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
15 december 2017
Door:
Lisette de Greef

Detailscore

Zeer tevreden, omdat ik bijna geen omkijken had naar het verkoopproces en de (voorlopige) verkoop heel erg snel ging! Papierwerk misschien een beetje veel invulwerk, maar dat hoort nu eenmaal bij het verkopen van een huis. Vooral Gert Jan was erg vriendelijk en handelde snel en efficiënt. Leuk samenwerken met 4Linden!

9 , 4
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
12 december 2017
Door:
Dick Prevoo

Detailscore

Het kennismakingsgesprek met Robert Mulder voelde direct goed. Hij is vriendelijk, lekker direct en deed ons (mijn zussen en mij) een scherp aanbod voor het verkopen van de woning die wij van onze vader hadden geërfd. Robert wad gedurende het proces heel goed bereikbaar en antwoordde snel op vragen. Hij nam ook zelf contact op over ontwikkelingen m.b.t. de verkoop. De woning is in zeer korte tijd verkocht tegen een mooie prijs, dankzij een zeer succesvol 'open huis', georganiseerd [Meer]

Het kennismakingsgesprek met Robert Mulder voelde direct goed. Hij is vriendelijk, lekker direct en deed ons (mijn zussen en mij) een scherp aanbod voor het verkopen van de woning die wij van onze vader hadden geërfd. Robert wad gedurende het proces heel goed bereikbaar en antwoordde snel op vragen. Hij nam ook zelf contact op over ontwikkelingen m.b.t. de verkoop. De woning is in zeer korte tijd verkocht tegen een mooie prijs, dankzij een zeer succesvol 'open huis', georganiseerd door Robert. Het feit dat wij op een uur rijden van Almere wonen en dus weinig ter plaatse konden zijn, heeft geen enkele invloed gehad op het verkoopproces. Dat zegt veel over de kwaliteit van de makelaar, wat mij betreft. Ook de medewerkers op het kantoor in Almere, waar ik één keer ben geweest, waren aardig en handelden snel en kordaat. Minder

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
11 december 2017
Door:
Danny en Linda Terluin

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden over de 4 linden omdat ze ons huis snel verkocht hebben voor een mooie prijs. Gert-Jan was altijd bereid (zelfs in het weekend) om ons te woord te staan voor eventuele vragen. Wij raden de 4 linden zeker aan bij verkoop van je huis!

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
13 november 2017
Door:
Miranda Boks

Detailscore

Ik ben zeer tevreden over de diensten van de 4 linden. Met name Gert Jan heeft mij goed geholpen met de verkoop. De vragen die ik had zijn goed en duidelijk afgehandeld en ik zou deze makelaar zeker aanraden bij mijn vrienden en kennissen.

9 , 4
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
13 november 2017
Door:
Marcel

Detailscore

Meteen bij de eerste afspraak met Gert-Jan was hij duidelijk met zijn verhaal m.b.t het bepalen van de vraagprijs. Hadden een goed vergelijk met een eerder verkochte woning in slechtere staat qua onderhoud iets verderop in de straat. Het contact na deze afspraak verliep erg soepel en duidelijk zowel per mail als via de App. Gert-Jan gaf al aan dat er veel mensen zouden gaan reageren en dat hij boven de vraagprijs verkocht zou gaan worden. Wij hadden zoiets van. Nou [Meer]

Meteen bij de eerste afspraak met Gert-Jan was hij duidelijk met zijn verhaal m.b.t het bepalen van de vraagprijs. Hadden een goed vergelijk met een eerder verkochte woning in slechtere staat qua onderhoud iets verderop in de straat. Het contact na deze afspraak verliep erg soepel en duidelijk zowel per mail als via de App. Gert-Jan gaf al aan dat er veel mensen zouden gaan reageren en dat hij boven de vraagprijs verkocht zou gaan worden. Wij hadden zoiets van. Nou dat gaan we wel zien. Dit omdat de vraagprijs al een stuk boven de prijs lag die wij in gedachten hadden. Binnen een aantal dagen werd door de vele aanmeldingen besloten een open huis te organiseren. De helft van de bezoekers heeft een bod uitgebracht. Allemaal boven de vraagprijs!! Gert-Jan heeft de verkoopprijs nog een flink stuk weten op te schroeven door slim in te spelen op het verhaal van de koper dit huis echt te willen omdat hij al een hele tijd op zoek was. Top gewoon !!! Gert-Jan en team, Super bedankt voor de service en snelle verkoop Minder

9 , 2
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
12 november 2017
Door:
John Kraak

Detailscore

Een zeer goede makelaardij, gedegen, kritisch, ondersteunend. Continue wordt je op een uitstekende wijze geïnformeerd, begeleid, geadviseerd. Fijne persoonlijke benadering, open en eerlijk wat een goed vertrouwen geeft. Er worden geen koeien met gouden horens beloofd, maar wel wat je als verkoper zou kunnen krijgen voor je huis. In een woord TOP

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.