Adresgegevens
Almere
Marktmeesterstraat 53
1315GB
Tel: 0365480870
info.almere@de4linden.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 4
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
14 januari 2020
Door:
Michel

Detailscore

Wij zijn goed geholpen door Robert bij de aankoop van ons nieuwe huis. Nadat wij zelf al een woning hadden bezichtigd hebben wij Robert ingeschakeld om ons te ondersteunen bij de aankoop hiervan. Hij hield ons goed op de hoogte van de vorderingen en adviseerde ons in dit traject. Tevens kon hij ons doorverwijzen naar een goede hypotheekadviseur. Wij konden snel schakelen met hem en Robert heeft op zijn vlotte eigen wijze gehandeld om de aankoop tot een succes te [Meer]

Wij zijn goed geholpen door Robert bij de aankoop van ons nieuwe huis. Nadat wij zelf al een woning hadden bezichtigd hebben wij Robert ingeschakeld om ons te ondersteunen bij de aankoop hiervan. Hij hield ons goed op de hoogte van de vorderingen en adviseerde ons in dit traject. Tevens kon hij ons doorverwijzen naar een goede hypotheekadviseur. Wij konden snel schakelen met hem en Robert heeft op zijn vlotte eigen wijze gehandeld om de aankoop tot een succes te maken! Minder

9 , 4
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
14 januari 2020
Door:
Sanna

Detailscore

De 4 Linden en in het bijzonder Robert Mulder hebben mij/ons uitstekend geholpen bij de verkoop van mijn flat. Ik werd door hem goed begeleidt in dit proces, waarbij ik altijd terecht kon voor vragen en advies m.b.t. de verkoop. Met zijn enthousiasme en vakkundigheid heeft hij ervoor gezorgd dat mijn woning binnen korte tijd is verkocht.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
13 januari 2020
Door:
Arthur Sadee

Detailscore

Erg enthousiast over de hele begeleiding van de verkoop van mijn huis. Zeer betrokken, vriendelijk, attent en helder in de communicatie, vakkundig in advies, zakelijk en oprecht in de onderhandeling. Reëel in de verwachtingen en goed op de hoogte van de markt. Geruststellend en bemoedigend (voor een life event als het verkopen van je huis erg belangrijk). Zeer aanbevelenswaardig om Bert van der Linden te betrekken bij dergelijke belangrijke grote woon beslissingen. Ik ben een zeer tevreden klant.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
13 januari 2020
Door:
Adriaan

Detailscore

Robert is een jackpot makelaar ?

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
02 januari 2020
Door:
Thomas

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
23 november 2019
Door:
Jeroen

Detailscore

Ilse (en Bert) hebben de verkoop van onze woning op een deskundige en prettige wijze tot een goed einde gebracht. Ook op de momenten dat er wat hobbels in het traject ontstonden hebben zij ons het vertrouwen gegeven dat het goed zou komen en dat vertrouwen ook waargemaakt!

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
18 november 2019
Door:
Eric Huigen

Detailscore

Super goede service en een persoonlijke benaderingswijze wat ik erg op prijs stelde. Met de aanwijzingen die Bert en de fotograaf gegeven hebben was mijn huis supersnel verkocht.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
07 november 2019
Door:
Tonny van 't Hof

Detailscore

Zowel met Robert als de overige medewerkers een hele goede samenwerking denken echt mee en een goede klantenservice

9 , 4
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
28 oktober 2019
Door:
Claudia Bawon

Detailscore

Gert Jan en Ilse en het team van 4 Linden hebben ons geweldig geholpen bij de verkoop van onze woning en de koop van onze nieuwe woning. Wij zijn zeer tevreden.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
11 oktober 2019
Door:
Ozcan

Detailscore

Deskundig en vriendelijk makelaar, altijd bereikbaar alle kwesties. Door hun inzet is de woning in no-time verkocht.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
11 september 2019
Door:
Warburton

Detailscore

Vriendelijk, deskundig en altijd bereikbaar voor vragen en overleg

9 , 9
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
20 augustus 2019
Door:
Edwin De Lange

Detailscore

Erg vlot en prettig om mee samen te werken. Robert houdt van korte lijnen en via whatsapp ook snelle reactie! Kortom erg goed

7 , 2
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
09 augustus 2019
Door:
Peggy

Detailscore

Prima kantoor, zeer aardige mensen van De 4 Linden, mis wel een connectie. Voel(de) mij soms aan mijn lot overgelaten, omdat ik met vragen zat en ik niet altijd bij iemand terecht kon van het kantoor. Als leek weet ik niet heel veel van de huidige koopmarkt, daar had ik meer begeleid in willen worden. Huis snel verkocht: marktwerking uiteraard! Zeer aan te raden makelaarskantoor. Peggy, Oktoberstraat Almere

9 , 6
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
10 juli 2019
Door:
Deborah Pinas

Detailscore

Ik heb de samenwerking met Robert als zeer prettig ervaren. Hij denkt goed mee en is helder en duidelijk in de uitleg van alles

8 , 8
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
28 juni 2019
Door:
Salco Dammes

Detailscore

Prettige communicatie en via Whatsapp altijd binnen 24 uur een antwoord.

8 , 9
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
27 juni 2019
Door:
Dimitri

Detailscore

Uitstekende makelaar! Had eerst een andere makelaar van een ander kantoor, waarbij al snel bleek dat deze zijn afspraken niet nakwam en niet pro-actief was. Overgestapt naar de 4 linden waarbij Gert-Jan onze makelaar werd. Vanaf dag 1 is hij alle afspraken nagekomen en had ik een regisseur waardoor ik zelf me bezig kon houden met de andere zaken. Absolute aanrader!

9 , 9
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
24 juni 2019
Door:
Mendy

Detailscore

Top gedaan! Super goede service en kwaliteit geleverd. Snel het huis verkocht. Binnen een no time. Een aanrader. Dikke 10.

9 , 9
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
24 juni 2019
Door:
Wendy Vogelenzang

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
15 juni 2019
Door:
S.P. Borghaerts

Detailscore

Ben heel erg tevreden ben goed geholpen door Gertjan

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
09 juni 2019
Door:
Erroll grave

Detailscore

Super goed, ik had gelijk een klik met hem, begreep ook meteen wat ik wilde

1 , 5
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
05 juni 2019
Door:
sam tomlow

Detailscore

ongelofelijk slechte organisatie die niet zorgvuldig omgaat met persoonlijke gegevens, een email van de koper met een vraag, omzet in een afspraak in het koopcontract en die mij meerdere keren van verkeerde informatie heeft voorzien. Zoals een onjuist beeld van degene die een bod hadden uitgebracht, een onjuiste voorstelling van wie mijn zaken zou behartigen en zeer gebrekkige communicatie

9 , 2
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
29 mei 2019
Door:
Bianca

Detailscore

Robert heeft de verkoop van ons huis heel goed begeleid. Een betrouwbare en eerlijke makelaar. We zijn blij met hem.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
29 april 2019
Door:
R. Bas

Detailscore

Erg goede ervaring met Ilse! Ze heeft onze huis snel verkocht en heeft ons goed geadviseerd. Daarnaast werken ze met hele goede fotografen. De fotograaf die onze woning had gefotografeerd was erg goed en wist goed hoe hij een ruimte in beeld moest brengen.

8 , 9
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
06 april 2019
Door:
Jasvhant Ramkisoensingh

Detailscore

Ik heb vanaf dag 1 een goed gevoel gehad over de 4 Linden makelaardij. Dit komt door het gesprek wat ik heb gehad met Robert. Robert is uiterst behulpzaam geweest tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe woning en verkoop van de huidige woning. Ik beveel de 4 Linden makelaardij dan ook aan bij een ieder die ik spreek en adviseer om te vragen naar Robert.

8 , 6
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
03 april 2019
Door:
dick burer

Detailscore

Heeft ons prima geholpen bij de verkoop van de woning. Luisterde en reageerde uitstekend op onze vragen en opmerkingen.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.