Adresgegevens
Almere
Marktmeesterstraat 53
1315GB
Tel: 0365480870
info.almere@de4linden.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
17 maart 2020
Door:
Felicia Kuhlmann

Detailscore

Hele fijne samenwerking gehad! Alles top geregeld en super snel! Mailde je? Kreeg je binnen een uur antwoord. Appen en bellen het kon allemaal, wij zijn super tervreden met de samenwerking!

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
12 maart 2020
Door:
C

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
11 maart 2020
Door:
Raymond van der Veldt

Detailscore

Mijn ervaring met Robert is top! Vriendelijke man, totaal niet opdringerig, legt alles haarfijn uit en was altijd bereikbaar.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
09 maart 2020
Door:
Kim Bast

Detailscore

Ilse is een zeer enthousiaste en betrokken makelaar, zij heeft ons zeer goed begeleid bij de verkoop en aankoop van onze woning.

9 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
09 maart 2020
Door:
Glenn van der Kleij

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden en enthousiast met de dienst verlening van Ilse in de verkoop maar ook in de aankoop van een woning.

9 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
09 maart 2020
Door:
Glenn van der Kleij

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden en enthousiast met de dienst verlening van Ilse in de verkoop maar ook in de aankoop van een woning.

1 , 4
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
06 maart 2020
Door:
Katja

Detailscore

Ik vond Gert Jan communicatief zwak. We hoorden niet van hem op cruciale momenten, waaronder zelfs een bod. Ook ging hij bij zijn eerste bezichtiging van ons huis €25.000 lager zitten dan zijn collega’s. Het leek voor mij alsof ik met de aankoop makelaar van de kopers te maken had. Ik heb hierover diverse keren aan de bel getrokken bij hem zelf en zijn collega’s maar het maakte geen enkel verschil.

9 , 2
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
05 maart 2020
Door:
Cees Walet

Detailscore

Bij het eerste gesprek was er al een leuke klik met elkaar

9 , 4
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
14 januari 2020
Door:
Michel

Detailscore

Wij zijn goed geholpen door Robert bij de aankoop van ons nieuwe huis. Nadat wij zelf al een woning hadden bezichtigd hebben wij Robert ingeschakeld om ons te ondersteunen bij de aankoop hiervan. Hij hield ons goed op de hoogte van de vorderingen en adviseerde ons in dit traject. Tevens kon hij ons doorverwijzen naar een goede hypotheekadviseur. Wij konden snel schakelen met hem en Robert heeft op zijn vlotte eigen wijze gehandeld om de aankoop tot een succes te [Meer]

Wij zijn goed geholpen door Robert bij de aankoop van ons nieuwe huis. Nadat wij zelf al een woning hadden bezichtigd hebben wij Robert ingeschakeld om ons te ondersteunen bij de aankoop hiervan. Hij hield ons goed op de hoogte van de vorderingen en adviseerde ons in dit traject. Tevens kon hij ons doorverwijzen naar een goede hypotheekadviseur. Wij konden snel schakelen met hem en Robert heeft op zijn vlotte eigen wijze gehandeld om de aankoop tot een succes te maken! Minder

9 , 4
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
14 januari 2020
Door:
Sanna

Detailscore

De 4 Linden en in het bijzonder Robert Mulder hebben mij/ons uitstekend geholpen bij de verkoop van mijn flat. Ik werd door hem goed begeleidt in dit proces, waarbij ik altijd terecht kon voor vragen en advies m.b.t. de verkoop. Met zijn enthousiasme en vakkundigheid heeft hij ervoor gezorgd dat mijn woning binnen korte tijd is verkocht.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
13 januari 2020
Door:
Arthur Sadee

Detailscore

Erg enthousiast over de hele begeleiding van de verkoop van mijn huis. Zeer betrokken, vriendelijk, attent en helder in de communicatie, vakkundig in advies, zakelijk en oprecht in de onderhandeling. Reëel in de verwachtingen en goed op de hoogte van de markt. Geruststellend en bemoedigend (voor een life event als het verkopen van je huis erg belangrijk). Zeer aanbevelenswaardig om Bert van der Linden te betrekken bij dergelijke belangrijke grote woon beslissingen. Ik ben een zeer tevreden klant.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
13 januari 2020
Door:
Adriaan

Detailscore

Robert is een jackpot makelaar ?

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
02 januari 2020
Door:
Thomas

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
23 november 2019
Door:
Jeroen

Detailscore

Ilse (en Bert) hebben de verkoop van onze woning op een deskundige en prettige wijze tot een goed einde gebracht. Ook op de momenten dat er wat hobbels in het traject ontstonden hebben zij ons het vertrouwen gegeven dat het goed zou komen en dat vertrouwen ook waargemaakt!

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
18 november 2019
Door:
Eric Huigen

Detailscore

Super goede service en een persoonlijke benaderingswijze wat ik erg op prijs stelde. Met de aanwijzingen die Bert en de fotograaf gegeven hebben was mijn huis supersnel verkocht.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
07 november 2019
Door:
Tonny van 't Hof

Detailscore

Zowel met Robert als de overige medewerkers een hele goede samenwerking denken echt mee en een goede klantenservice

9 , 4
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
28 oktober 2019
Door:
Claudia Bawon

Detailscore

Gert Jan en Ilse en het team van 4 Linden hebben ons geweldig geholpen bij de verkoop van onze woning en de koop van onze nieuwe woning. Wij zijn zeer tevreden.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
11 oktober 2019
Door:
Ozcan

Detailscore

Deskundig en vriendelijk makelaar, altijd bereikbaar alle kwesties. Door hun inzet is de woning in no-time verkocht.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
11 september 2019
Door:
Warburton

Detailscore

Vriendelijk, deskundig en altijd bereikbaar voor vragen en overleg

9 , 9
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
20 augustus 2019
Door:
Edwin De Lange

Detailscore

Erg vlot en prettig om mee samen te werken. Robert houdt van korte lijnen en via whatsapp ook snelle reactie! Kortom erg goed

7 , 2
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
09 augustus 2019
Door:
Peggy

Detailscore

Prima kantoor, zeer aardige mensen van De 4 Linden, mis wel een connectie. Voel(de) mij soms aan mijn lot overgelaten, omdat ik met vragen zat en ik niet altijd bij iemand terecht kon van het kantoor. Als leek weet ik niet heel veel van de huidige koopmarkt, daar had ik meer begeleid in willen worden. Huis snel verkocht: marktwerking uiteraard! Zeer aan te raden makelaarskantoor. Peggy, Oktoberstraat Almere

9 , 6
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
10 juli 2019
Door:
Deborah Pinas

Detailscore

Ik heb de samenwerking met Robert als zeer prettig ervaren. Hij denkt goed mee en is helder en duidelijk in de uitleg van alles

8 , 8
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
28 juni 2019
Door:
Salco Dammes

Detailscore

Prettige communicatie en via Whatsapp altijd binnen 24 uur een antwoord.

8 , 9
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
27 juni 2019
Door:
Dimitri

Detailscore

Uitstekende makelaar! Had eerst een andere makelaar van een ander kantoor, waarbij al snel bleek dat deze zijn afspraken niet nakwam en niet pro-actief was. Overgestapt naar de 4 linden waarbij Gert-Jan onze makelaar werd. Vanaf dag 1 is hij alle afspraken nagekomen en had ik een regisseur waardoor ik zelf me bezig kon houden met de andere zaken. Absolute aanrader!

9 , 9
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
24 juni 2019
Door:
Mendy

Detailscore

Top gedaan! Super goede service en kwaliteit geleverd. Snel het huis verkocht. Binnen een no time. Een aanrader. Dikke 10.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.