Adresgegevens
Almere
Marktmeesterstraat 53
1315GB
Tel: 0365480870
info.almere@de4linden.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
11 oktober 2019
Door:
Ozcan

Detailscore

Deskundig en vriendelijk makelaar, altijd bereikbaar alle kwesties. Door hun inzet is de woning in no-time verkocht.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
24 september 2019
Door:
Sandra

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
11 september 2019
Door:
Warburton

Detailscore

Vriendelijk, deskundig en altijd bereikbaar voor vragen en overleg

9 , 9
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
20 augustus 2019
Door:
Edwin De Lange

Detailscore

Erg vlot en prettig om mee samen te werken. Robert houdt van korte lijnen en via whatsapp ook snelle reactie! Kortom erg goed

7 , 2
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
09 augustus 2019
Door:
Peggy

Detailscore

Prima kantoor, zeer aardige mensen van De 4 Linden, mis wel een connectie. Voel(de) mij soms aan mijn lot overgelaten, omdat ik met vragen zat en ik niet altijd bij iemand terecht kon van het kantoor. Als leek weet ik niet heel veel van de huidige koopmarkt, daar had ik meer begeleid in willen worden. Huis snel verkocht: marktwerking uiteraard! Zeer aan te raden makelaarskantoor. Peggy, Oktoberstraat Almere

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
09 augustus 2019
Door:
Den Brave

Detailscore

Het is allemaal op een zeer prettige manier verlopen rnnde afspraken zijn nagekomen. De inzet was voortreffelijk en onze woning is SUPER SNEL verkocht. Echt top gedaan we zijn enorm tevreden alles boven verwachting.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
17 juli 2019
Door:
S. van Dijk

Detailscore

Meedenkend makelaarskantoor waar men veel informatie verstrekt heeft richting ons. Ze hebben voor ons voor de aankoop van het huis een scherpe prijs eruit weten te halen met gunstige voorwaarden.

9 , 6
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
10 juli 2019
Door:
Deborah Pinas

Detailscore

Ik heb de samenwerking met Robert als zeer prettig ervaren. Hij denkt goed mee en is helder en duidelijk in de uitleg van alles

8 , 8
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
28 juni 2019
Door:
Salco Dammes

Detailscore

Prettige communicatie en via Whatsapp altijd binnen 24 uur een antwoord.

8 , 9
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
27 juni 2019
Door:
Dimitri

Detailscore

Uitstekende makelaar! Had eerst een andere makelaar van een ander kantoor, waarbij al snel bleek dat deze zijn afspraken niet nakwam en niet pro-actief was. Overgestapt naar de 4 linden waarbij Gert-Jan onze makelaar werd. Vanaf dag 1 is hij alle afspraken nagekomen en had ik een regisseur waardoor ik zelf me bezig kon houden met de andere zaken. Absolute aanrader!

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
24 juni 2019
Door:
P. Wortel

Detailscore

Top ervaring! Vanaf het eerste telefonisch contact tot aan de overdracht van mijn woning verliep alles perfect. Gert Jan is heel prettig in de omgang en ook bijna altijd bereikbaar. Alle stappen in het verkoopproces werden helder en duidelijk uitgelegd, geen verrassingen. Ook de binnendienst was erg goed betrokken bij de verkoop. De presentatie van mijn woning zag er perfect uit met o.a. mooie foto's en duidelijke plattegronden. Ook op de social media timmeren ze goed aan de weg. [Meer]

Top ervaring! Vanaf het eerste telefonisch contact tot aan de overdracht van mijn woning verliep alles perfect. Gert Jan is heel prettig in de omgang en ook bijna altijd bereikbaar. Alle stappen in het verkoopproces werden helder en duidelijk uitgelegd, geen verrassingen. Ook de binnendienst was erg goed betrokken bij de verkoop. De presentatie van mijn woning zag er perfect uit met o.a. mooie foto's en duidelijke plattegronden. Ook op de social media timmeren ze goed aan de weg. Mijn huis is snel verkocht en voor een betere prijs dan ik had verwacht. Ik ben over totale resultaat zeer tevreden. De 4 Linden makelaars is een aanrader! Minder

9 , 9
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
24 juni 2019
Door:
Mendy

Detailscore

Top gedaan! Super goede service en kwaliteit geleverd. Snel het huis verkocht. Binnen een no time. Een aanrader. Dikke 10.

9 , 9
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
24 juni 2019
Door:
Wendy Vogelenzang

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
21 juni 2019
Door:
Marion

Detailscore

Professioneel, weloverwogen en met een goed gevoel voor humor. Blinkt uit in adequate terugkoppeling. Uiteraard commercieel, maar met een fijn gevoel voor de mens achter zijn klant die centraal staat in het hele avontuur van de verkoop.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
15 juni 2019
Door:
S.P. Borghaerts

Detailscore

Ben heel erg tevreden ben goed geholpen door Gertjan

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
13 juni 2019
Door:
Marco

Detailscore

Wij hebben ons appartement met hulp van Gert Jan te koop gezet. Makelaardij de 4 Linden en hun team hebben ons door het hele proces geholpen en ervoor gezorgd dat het allemaal tot in de puntjes perfect gepresenteerd online werd gezet. Alle vooraf gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen en de bereikbaarheid van Gert Jan hebben wij als zeer prettig ervaren. Zelfs was Gert Jan goed bereikbaar in het weekend. De verkoop is erg vlot verlopen van begin tot eind [Meer]

Wij hebben ons appartement met hulp van Gert Jan te koop gezet. Makelaardij de 4 Linden en hun team hebben ons door het hele proces geholpen en ervoor gezorgd dat het allemaal tot in de puntjes perfect gepresenteerd online werd gezet. Alle vooraf gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen en de bereikbaarheid van Gert Jan hebben wij als zeer prettig ervaren. Zelfs was Gert Jan goed bereikbaar in het weekend. De verkoop is erg vlot verlopen van begin tot eind en we kunnen niet anders zeggen dat als wij ooit weer een makelaar nodig hebben, dat wij bij De 4 Linden makelaardij weer terugkomen. Veel dank aan Gert Jan en het team van De 4 Linden en wij raden hen zeker aan! Minder

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
09 juni 2019
Door:
Erroll grave

Detailscore

Super goed, ik had gelijk een klik met hem, begreep ook meteen wat ik wilde

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
05 juni 2019
Door:
Christina

Detailscore

100% inzet,houdt zich aan afspraken

1 , 5
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
05 juni 2019
Door:
sam tomlow

Detailscore

ongelofelijk slechte organisatie die niet zorgvuldig omgaat met persoonlijke gegevens, een email van de koper met een vraag, omzet in een afspraak in het koopcontract en die mij meerdere keren van verkeerde informatie heeft voorzien. Zoals een onjuist beeld van degene die een bod hadden uitgebracht, een onjuiste voorstelling van wie mijn zaken zou behartigen en zeer gebrekkige communicatie

9 , 2
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
29 mei 2019
Door:
Bianca

Detailscore

Robert heeft de verkoop van ons huis heel goed begeleid. Een betrouwbare en eerlijke makelaar. We zijn blij met hem.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
17 mei 2019
Door:
Cindy en Niels

Detailscore

Bij verkoop van onze eerste woning heeft het team van de 4 linden en met name Gert Jan ons uitstekend begeleid. Ook bij de tweede woning zijn wij weer enorm tevreden. Alles werd duidelijk en helder gecommuniceerd en vragen werden snel en goed beantwoord. Absoluut een aanrader!

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
17 mei 2019
Door:
Cindy en Niels

Detailscore

Bij verkoop van onze eerste woning heeft het team van de 4 linden en met name Gert Jan ons uitstekend begeleid. Ook bij de tweede woning zijn wij weer enorm tevreden. Alles werd duidelijk en helder gecommuniceerd en vragen werden snel en goed beantwoord. Absoluut een aanrader!

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
14 mei 2019
Door:
Chris

Detailscore

Uitstekende service, een goed verkoopplan, op elk moment direct terugkoppeling en advies op maat, kennis van zaken én kennis van mensen. We zijn zeer tevreden over het hele proces

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
29 april 2019
Door:
R. Bas

Detailscore

Erg goede ervaring met Ilse! Ze heeft onze huis snel verkocht en heeft ons goed geadviseerd. Daarnaast werken ze met hele goede fotografen. De fotograaf die onze woning had gefotografeerd was erg goed en wist goed hoe hij een ruimte in beeld moest brengen.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
08 april 2019
Door:
fami

Detailscore

Ik ben wederom uitstekend geholpen, deze makelaar heeft me al eerder geholpen bij een verkoop en aankoop van een woning. De makelaar komt heel prettig en betrouwbaar over. Geen stoere verhalen maar gewoon goed werk! Mijn huis is snel verkocht voor een goede prijs, de makelaar stond dag en nacht voor mij klaar en heeft het hele proces goed begeleid. Ik zou voor een volgende aan- of verkoop zonder enige twijfel weer naar deze makelaar terug keren. Bedankt GertJan

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.