Adresgegevens
Almere
Marktmeesterstraat 53
1315GB
Tel: 0365480870
info.almere@de4linden.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 9
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
06 april 2019
Door:
Jasvhant Ramkisoensingh

Detailscore

Ik heb vanaf dag 1 een goed gevoel gehad over de 4 Linden makelaardij. Dit komt door het gesprek wat ik heb gehad met Robert. Robert is uiterst behulpzaam geweest tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe woning en verkoop van de huidige woning. Ik beveel de 4 Linden makelaardij dan ook aan bij een ieder die ik spreek en adviseer om te vragen naar Robert.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
04 april 2019
Door:
Vincent

Detailscore

Zeer goede ervaring. Altijd bereikbaar en altijd bereid te helpen! Na de bezichtigingen een uitgebreide terugkoppeling van wie er over de vloer was geweest. Huis snel verkocht. Zeer tevreden!

8 , 6
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
03 april 2019
Door:
dick burer

Detailscore

Heeft ons prima geholpen bij de verkoop van de woning. Luisterde en reageerde uitstekend op onze vragen en opmerkingen.

8 , 6
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
03 april 2019
Door:
dick burer

Detailscore

Een zeer vriendelijke en vakbekwame makelaar. Heeft meegedacht en heeft ons uitstekend geadviseerd.

9 , 6
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
01 april 2019
Door:
Maarten van Slooten

Detailscore

Goede vriendelijke, deskundige makelaar die verstand heeft van zijn vak. Heeft ons zeer goed geholpen met de verkoop van ons huis.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
28 maart 2019
Door:
Elly van den Boezem

Detailscore

Bij Robert krijg je echt het gevoel dat hij er voor je is. Van begin tot eind uitstekende service

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
11 maart 2019
Door:
Sman

Detailscore

Heel prettig persoonlijk kontakt, duidelijke afspraken en inhoudelijk goed geinformeerd en kennis van zaken. Kan ik van harte aanbevelen!!

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
04 maart 2019
Door:
Tom

Detailscore

Gert Janis jong, energiek, eerlijk en wat heel belangrijk is betrouwbaar en verstand van zaken. Gert Jan heeft mijn huis binnen 1 week verkocht, ongelooflijk hoe blij wij waren. Ik raad iedereen aan om met hem in zee te gaan.

9 , 3
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
19 februari 2019
Door:
Rowan Smits

Detailscore

Oprecht, snel en professioneel. Mijn partner en ik hadden gelijk een goed gevoel bij de samenwerking en zijn erg tevreden.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
14 februari 2019
Door:
rogier rtolsma

Detailscore

Robert heeft de verkoop gestart maar uiteindelijk in zijn vakantie is alles afgehandeld door Ilse , beide zeer goede makelaars en ontzettend bedankt dan ook voor jullie snelle afhandeling .

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
05 februari 2019
Door:
Esra B

Detailscore

Zeer betrokken makelaarskantoor die alle administratie rondom verkoop van onze woning snel, netjes en correct afgehandeld heeft.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
03 februari 2019
Door:
Fam. Kooistra

Detailscore

De ervaringen met Gert Jan waren vanaf moment één meer dan prima. Beginnend bij het begin waren wij van plan om onze woning te verkopen eind 2017 in afwachting van een nieuwbouwhuis. Gert Jan gebeld en een plezierige eerste afspraak mee gehad. Gert Jan zag direct de potentie en we hebben de zaken doorgenomen. Toch gaf Gert Jan het advies om wellicht toch te wachten met de verkoop totdat we meer duidelijkheid hadden over onze nieuwe woning, dit was [Meer]

De ervaringen met Gert Jan waren vanaf moment één meer dan prima. Beginnend bij het begin waren wij van plan om onze woning te verkopen eind 2017 in afwachting van een nieuwbouwhuis. Gert Jan gebeld en een plezierige eerste afspraak mee gehad. Gert Jan zag direct de potentie en we hebben de zaken doorgenomen. Toch gaf Gert Jan het advies om wellicht toch te wachten met de verkoop totdat we meer duidelijkheid hadden over onze nieuwe woning, dit was prima advies maar tegelijkertijd heeft Gert Jan op de achtergrond alles in stelling gebracht voor het moment dat we wilden gaan verkopen. Alles was al geregeld door Gert Jan, vanaf het door ons gegeven startsein lopende 2018 te gaan verkopen is onze woning binnen 10 werkdagen verkocht. Soepeltjes is hier sleutelwoord! Door pro-actief te zijn op de achtergrond heeft ons dit veel zorgen en tijd bespaard. Afspraken worden nagekomen en van elke stap hield hij ons uitmuntend op de hoogte. Service en persoonlijke aandacht is meer dan prima en Gert Jan, verdient dan ook alle lof voor de snelle en vakkundige verkoop. Minder

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
02 februari 2019
Door:
D. W. Middelkoop

Detailscore

Erg goed, Gert Jan is een prima makelaar, erg kundig, heeft ons zeer goed geholpen met de verkoop van ons huis, goede tips gegeven, fijn mens om mee om te gaan, kortom, top!

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
29 januari 2019
Door:
Esra B

Detailscore

Fijn om mee samen te werken. Luistert naar wensen verkoper. Informeel maar ook zeker professioneel. Snelle afhandeling.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
25 januari 2019
Door:
Fam de Boet

Detailscore

Vanaf het eerste contact wist ik dat het goed zat. Een zeer ervaren makelaar, duidelijk en laagdrempelig in de communicatie, en heel prettig om mee samen te werken.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
24 januari 2019
Door:
Schouten

Detailscore

Gert Jan legt van tevoren zijn strategie uit en onderbouwt waarom hij zo werkt. Van de makelaars met wie we vooraf contact hebben gehad, had hij naar onze mening het beste onderbouwde verhaal. Hij houdt continu contact (telefonisch, mail en/of app) en geeft je het gevoel dat men gaat voor het beste resultaat. Hij wil alles van de woning weten zodat hij alle vragen van potentiële kopers kan beantwoorden en niet voor verrassingen komt te staan. We kunnen de [Meer]

Gert Jan legt van tevoren zijn strategie uit en onderbouwt waarom hij zo werkt. Van de makelaars met wie we vooraf contact hebben gehad, had hij naar onze mening het beste onderbouwde verhaal. Hij houdt continu contact (telefonisch, mail en/of app) en geeft je het gevoel dat men gaat voor het beste resultaat. Hij wil alles van de woning weten zodat hij alle vragen van potentiële kopers kan beantwoorden en niet voor verrassingen komt te staan. We kunnen de 4 Linden makelaars aan een ieder aanbevelen Minder

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
23 januari 2019
Door:
Niels

Detailscore

Super deskundig en en fijn makelaarskantoor. De dames zijn altijd vriendelijk en positief en zeer makkelijk in het contact. Ook toen onze situatie veranderde, waren ze heel flexibel en dachten ze enorm goed met ons mee. Verder zijn ze heel open en eerlijk in alles. Uiteindelijk ons huis snel verkocht en voor een goede prijs. Wij raden iedereen dit kantoor aan!

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
18 januari 2019
Door:
Hans

Detailscore

Helder, fris en modern bedrijf met handige tips voor verkoopklaar maken van huis, snelle en adequate actie, reactie en communicatie. Kortom de ideale makelaar om uw huis te verkopen of droomhuis aan te kopen!

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
16 januari 2019
Door:
Jessica

Detailscore

Goed bereikbaar, ook na kantoortijden. Geen 9-5 mentaliteit. Persoonlijke en betrokken manier van werken. Komt afspraken goed na. Ben echt tevreden.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
15 januari 2019
Door:
Mick Lieuwes

Detailscore

Onze kennismaking met Robert was zeer aangenaam. Duidelijke adviezen en informatie. De prijs van de 4 Linden is zeer redelijk en gezien de klant beleving door ons zo prettig is geweest. Zullen wij de 4 Linden en met name Robert Mulder zeker aanbevelen. Groeten Mick Lieuwes

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
15 januari 2019
Door:
Dirk

Detailscore

Gert-Jan is een hele enthousiaste makelaar, die mij enorm geholpen heeft en goed aanvoelt wat bij me past. Hij geeft deskundig advies en het contact is persoonlijk, energiek, vrolijk en accuraat. Dankzij zijn inzet en de prachtige foto’s van het huis, zijn er veel belangstellenden voor de woning op bezichtiging geweest. Ook het contact met de dames van kantoor verliep prettig en heel klantvriendelijk. Ik ben meer dan tevreden!

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
14 januari 2019
Door:
Y Meijer

Detailscore

Ik ben zeer te spreken over De 4 Linden Makelaardij! Het is dat ik mijn droomhuis nu gevonden heb, anders zou ik direct weer met deze makelaar in zee gaan. Met name het contact vond ik voortreffelijk. Geen 9 tot 5 mentaliteit, maar ook prima 's avonds bereikbaar en - nog fijner - via Whatsapp! Als je een huis koopt is dat een spannende aangelegenheid en ben je natuurlijk telkens nieuwsgierig of er al een reactie of tegenbod is. [Meer]

Ik ben zeer te spreken over De 4 Linden Makelaardij! Het is dat ik mijn droomhuis nu gevonden heb, anders zou ik direct weer met deze makelaar in zee gaan. Met name het contact vond ik voortreffelijk. Geen 9 tot 5 mentaliteit, maar ook prima 's avonds bereikbaar en - nog fijner - via Whatsapp! Als je een huis koopt is dat een spannende aangelegenheid en ben je natuurlijk telkens nieuwsgierig of er al een reactie of tegenbod is. Gert Jan begrijpt dat volkomen en is niet te beroerd om daarvoor dan meerdere keren per dag of 's avonds te bellen of whatsappen. Vooral dat is uniek en heel prettig! De bezichtiging van het appartement is door Gert Jan ook zeer grondig en op een aangename manier gedaan. Klasse!. Hij gaf tips waar ik echt wat aan had! Kortom, niet twijfelen maar De 4 Linden Makelaardij bellen! Ik kan het iedereen aanraden Minder

9 , 3
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
14 januari 2019
Door:
Monique

Detailscore

Heel hartelijk dank voor de goede service met betrekking tot onze fantastische aankoop. We zijn blij met Robert Mulder als (aankoop)makelaar; heeft verstand van zaken, accuraat, reageert snel en is betrokken en eerlijk.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
12 januari 2019
Door:
Jeroen

Detailscore

Zeer prettig contact bij eerste oriënterende gesprek. Goede uitleg van algemene procedures en eigen werkwijze. Goed inzicht in lokale markt. Regelt snel de noodzakelijke dingen (foto's, presentatie op sites, kijkmomenten). Handelt zeer snel en pro-actief. Uiteindelijk binnen een maand mijn huis kwijtgeraakt voor een zeer goede prijs. Kortom: professioneel, kundig, vriendelijk, snelle/uitstekende service!

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
11 januari 2019
Door:
Nick

Detailscore

Gert Jan is zeer enthousiast, vriendelijk en heeft een prettige no-nonsense uitstraling. Alle afspraken zijn prima nagekomen. Hij is goed bereikbaar, telefoontjes en mails worden snel beantwoord. De woning is goed geprijsd in de markt gezet waardoor de verkoop snel verliep. De belangrijkste reden voor dit cijfer 10 is dat Gert Jan ons enorm geholpen en heeft zeer creatief meegedacht en ons gesteund. Hij is zeker iemand die in ieder probleem een uitdaging ziet. Wij raden hem zeker aan!!!!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.