Adresgegevens
Almere
Marktmeesterstraat 53
1315GB
Tel: 0365480870
info.almere@de4linden.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
15 juni 2019
Door:
S.P. Borghaerts

Detailscore

Ben heel erg tevreden ben goed geholpen door Gertjan

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
13 juni 2019
Door:
Marco

Detailscore

Wij hebben ons appartement met hulp van Gert Jan te koop gezet. Makelaardij de 4 Linden en hun team hebben ons door het hele proces geholpen en ervoor gezorgd dat het allemaal tot in de puntjes perfect gepresenteerd online werd gezet. Alle vooraf gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen en de bereikbaarheid van Gert Jan hebben wij als zeer prettig ervaren. Zelfs was Gert Jan goed bereikbaar in het weekend. De verkoop is erg vlot verlopen van begin tot eind [Meer]

Wij hebben ons appartement met hulp van Gert Jan te koop gezet. Makelaardij de 4 Linden en hun team hebben ons door het hele proces geholpen en ervoor gezorgd dat het allemaal tot in de puntjes perfect gepresenteerd online werd gezet. Alle vooraf gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen en de bereikbaarheid van Gert Jan hebben wij als zeer prettig ervaren. Zelfs was Gert Jan goed bereikbaar in het weekend. De verkoop is erg vlot verlopen van begin tot eind en we kunnen niet anders zeggen dat als wij ooit weer een makelaar nodig hebben, dat wij bij De 4 Linden makelaardij weer terugkomen. Veel dank aan Gert Jan en het team van De 4 Linden en wij raden hen zeker aan! Minder

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
09 juni 2019
Door:
Erroll grave

Detailscore

Super goed, ik had gelijk een klik met hem, begreep ook meteen wat ik wilde

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
05 juni 2019
Door:
Christina

Detailscore

100% inzet,houdt zich aan afspraken

1 , 5
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
05 juni 2019
Door:
sam tomlow

Detailscore

ongelofelijk slechte organisatie die niet zorgvuldig omgaat met persoonlijke gegevens, een email van de koper met een vraag, omzet in een afspraak in het koopcontract en die mij meerdere keren van verkeerde informatie heeft voorzien. Zoals een onjuist beeld van degene die een bod hadden uitgebracht, een onjuiste voorstelling van wie mijn zaken zou behartigen en zeer gebrekkige communicatie

9 , 2
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
29 mei 2019
Door:
Bianca

Detailscore

Robert heeft de verkoop van ons huis heel goed begeleid. Een betrouwbare en eerlijke makelaar. We zijn blij met hem.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
14 mei 2019
Door:
Chris

Detailscore

Uitstekende service, een goed verkoopplan, op elk moment direct terugkoppeling en advies op maat, kennis van zaken én kennis van mensen. We zijn zeer tevreden over het hele proces

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
29 april 2019
Door:
R. Bas

Detailscore

Erg goede ervaring met Ilse! Ze heeft onze huis snel verkocht en heeft ons goed geadviseerd. Daarnaast werken ze met hele goede fotografen. De fotograaf die onze woning had gefotografeerd was erg goed en wist goed hoe hij een ruimte in beeld moest brengen.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
08 april 2019
Door:
fami

Detailscore

Ik ben wederom uitstekend geholpen, deze makelaar heeft me al eerder geholpen bij een verkoop en aankoop van een woning. De makelaar komt heel prettig en betrouwbaar over. Geen stoere verhalen maar gewoon goed werk! Mijn huis is snel verkocht voor een goede prijs, de makelaar stond dag en nacht voor mij klaar en heeft het hele proces goed begeleid. Ik zou voor een volgende aan- of verkoop zonder enige twijfel weer naar deze makelaar terug keren. Bedankt GertJan

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
08 april 2019
Door:
fami

Detailscore

Ik ben wederom uitstekend geholpen, deze makelaar heeft me al eerder geholpen bij een verkoop en aankoop van een woning. De makelaar komt heel prettig en betrouwbaar over. Geen stoere verhalen maar gewoon goed werk! Mijn huis is snel verkocht voor een goede prijs, de makelaar stond dag en nacht voor mij klaar en heeft het hele proces goed begeleid. Ik zou voor een volgende aan- of verkoop zonder enige twijfel weer naar deze makelaar terug keren. Bedankt GertJan

8 , 9
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
06 april 2019
Door:
Jasvhant Ramkisoensingh

Detailscore

Ik heb vanaf dag 1 een goed gevoel gehad over de 4 Linden makelaardij. Dit komt door het gesprek wat ik heb gehad met Robert. Robert is uiterst behulpzaam geweest tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe woning en verkoop van de huidige woning. Ik beveel de 4 Linden makelaardij dan ook aan bij een ieder die ik spreek en adviseer om te vragen naar Robert.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
04 april 2019
Door:
Vincent

Detailscore

Zeer goede ervaring. Altijd bereikbaar en altijd bereid te helpen! Na de bezichtigingen een uitgebreide terugkoppeling van wie er over de vloer was geweest. Huis snel verkocht. Zeer tevreden!

8 , 6
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
03 april 2019
Door:
dick burer

Detailscore

Heeft ons prima geholpen bij de verkoop van de woning. Luisterde en reageerde uitstekend op onze vragen en opmerkingen.

8 , 6
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
03 april 2019
Door:
dick burer

Detailscore

Een zeer vriendelijke en vakbekwame makelaar. Heeft meegedacht en heeft ons uitstekend geadviseerd.

9 , 6
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
01 april 2019
Door:
Maarten van Slooten

Detailscore

Goede vriendelijke, deskundige makelaar die verstand heeft van zijn vak. Heeft ons zeer goed geholpen met de verkoop van ons huis.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
28 maart 2019
Door:
Elly van den Boezem

Detailscore

Bij Robert krijg je echt het gevoel dat hij er voor je is. Van begin tot eind uitstekende service

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
11 maart 2019
Door:
Sman

Detailscore

Heel prettig persoonlijk kontakt, duidelijke afspraken en inhoudelijk goed geinformeerd en kennis van zaken. Kan ik van harte aanbevelen!!

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
04 maart 2019
Door:
Tom

Detailscore

Gert Janis jong, energiek, eerlijk en wat heel belangrijk is betrouwbaar en verstand van zaken. Gert Jan heeft mijn huis binnen 1 week verkocht, ongelooflijk hoe blij wij waren. Ik raad iedereen aan om met hem in zee te gaan.

9 , 3
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
19 februari 2019
Door:
Rowan Smits

Detailscore

Oprecht, snel en professioneel. Mijn partner en ik hadden gelijk een goed gevoel bij de samenwerking en zijn erg tevreden.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
14 februari 2019
Door:
rogier rtolsma

Detailscore

Robert heeft de verkoop gestart maar uiteindelijk in zijn vakantie is alles afgehandeld door Ilse , beide zeer goede makelaars en ontzettend bedankt dan ook voor jullie snelle afhandeling .

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
05 februari 2019
Door:
Esra B

Detailscore

Zeer betrokken makelaarskantoor die alle administratie rondom verkoop van onze woning snel, netjes en correct afgehandeld heeft.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
03 februari 2019
Door:
Fam. Kooistra

Detailscore

De ervaringen met Gert Jan waren vanaf moment één meer dan prima. Beginnend bij het begin waren wij van plan om onze woning te verkopen eind 2017 in afwachting van een nieuwbouwhuis. Gert Jan gebeld en een plezierige eerste afspraak mee gehad. Gert Jan zag direct de potentie en we hebben de zaken doorgenomen. Toch gaf Gert Jan het advies om wellicht toch te wachten met de verkoop totdat we meer duidelijkheid hadden over onze nieuwe woning, dit was [Meer]

De ervaringen met Gert Jan waren vanaf moment één meer dan prima. Beginnend bij het begin waren wij van plan om onze woning te verkopen eind 2017 in afwachting van een nieuwbouwhuis. Gert Jan gebeld en een plezierige eerste afspraak mee gehad. Gert Jan zag direct de potentie en we hebben de zaken doorgenomen. Toch gaf Gert Jan het advies om wellicht toch te wachten met de verkoop totdat we meer duidelijkheid hadden over onze nieuwe woning, dit was prima advies maar tegelijkertijd heeft Gert Jan op de achtergrond alles in stelling gebracht voor het moment dat we wilden gaan verkopen. Alles was al geregeld door Gert Jan, vanaf het door ons gegeven startsein lopende 2018 te gaan verkopen is onze woning binnen 10 werkdagen verkocht. Soepeltjes is hier sleutelwoord! Door pro-actief te zijn op de achtergrond heeft ons dit veel zorgen en tijd bespaard. Afspraken worden nagekomen en van elke stap hield hij ons uitmuntend op de hoogte. Service en persoonlijke aandacht is meer dan prima en Gert Jan, verdient dan ook alle lof voor de snelle en vakkundige verkoop. Minder

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
02 februari 2019
Door:
D. W. Middelkoop

Detailscore

Erg goed, Gert Jan is een prima makelaar, erg kundig, heeft ons zeer goed geholpen met de verkoop van ons huis, goede tips gegeven, fijn mens om mee om te gaan, kortom, top!

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
29 januari 2019
Door:
Esra B

Detailscore

Fijn om mee samen te werken. Luistert naar wensen verkoper. Informeel maar ook zeker professioneel. Snelle afhandeling.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
25 januari 2019
Door:
Fam de Boet

Detailscore

Vanaf het eerste contact wist ik dat het goed zat. Een zeer ervaren makelaar, duidelijk en laagdrempelig in de communicatie, en heel prettig om mee samen te werken.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.