Adresgegevens
Almere
Marktmeesterstraat 53
1315GB
Tel: 0365480870
info.almere@de4linden.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
18 september 2018
Door:
Diederik de K

Detailscore

Robert is een prettig persoon om mee samen te werken, zorgt dat de deal er komt!

8 , 3
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
13 september 2018
Door:
Michelle

Detailscore

Zeer goed

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
16 augustus 2018
Door:
Martin Schol

Detailscore

Vind Robert een zeer prettig en kundig persoon. Hij heeft verstand van zaken en is zeer prettig in omgang. Kortom onze ervaring was positief, mochten wij jullie in de toekomst nodig hebben weten wij jullie te vinden. Mvg Martin en Diana

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
16 augustus 2018
Door:
D van Hoogen

Detailscore

Topmakelaar! Bedankt Robert en Gert Jan voor alle goede service.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
24 juli 2018
Door:
Raoul Joemman

Detailscore

Dankzij Gert Jan heb ik een super mooie woning in Almere-Buiten kunnen kopen helemaal binnen budget. Gert Jan heeft zich aan alle afspraken gehouden en het proces is echt super verlopen. Ik ben er erg tevreden over.

8 , 9
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
23 juli 2018
Door:
Roy Nicolaas Ponder

Detailscore

We zijn zeer onder de indruk van de slagvaardigheid en kennis van Robert. Het was voor ons ook de bedoeling om zo snel mogelijk te handelen en ging Robert ook zo mee om. Dit resulteerde in een verkocht huis zonder zorgen. Wat wil je nog meer?!

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
19 juli 2018
Door:
Mohammed

Detailscore

TOP!!!

7 , 7
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
25 juni 2018
Door:
Mike van sante

Detailscore

Goede ervaringen met Gert Jan. Verstand van zaken en duidelijke afspraken.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
25 juni 2018
Door:
Corine Roukema

Detailscore

Prettig en snel contact. Goed ingelicht over de gang van zaken en ons huis werd snel en voor een prima prijs verkocht!

9 , 5
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
25 juni 2018
Door:
Daan Schotvanger

Detailscore

Zeer goed doet wat hij beloofd zeer prettig in de omgang ook na de opdracht stopt het contact niet en dient hij je van advies indien nodig

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
03 juni 2018
Door:
Sanne Krijgsman

Detailscore

Meteen een klik met de 4 linden als makelaar voor ons huis. Bert heeft de intake gedaan en kwam zeer bekwaam, commercieel slim maar straight over! En dat is ook gebleken in het traject. Uiteindelijk Robert als vast aanspreekpunt "gebruikt" aangezien hij de kopers rond geleid heeft. Vanaf zijn vakantie bleef hij bereikbaar en ons informeren. In 1 woord super! Alles wat je zoek vind je hier.

8 , 6
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
30 mei 2018
Door:
van Doorn

Detailscore

Wij hebben ons huidige huis gekocht via De 4 Linden en ons oude huis verkocht via De 4 Linden. Het contact was super fijn en voor beide huizen was Ilse onze makelaar. Enorm prettig om mee samen te werken! Alles verliep soepel en bij eventuele vragen was ze bereikbaar, was zij zelf niet bereikbaar pakte een collega het gewoon op. Niks bleef echt liggen super fijn is in een proces als een huis verkopen en kopen.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
18 mei 2018
Door:
Dhor

Detailscore

Ik ben erg tevreden, alles snel en goed geregeld. Ze hebben voor meer kunnen verkopen dan door de andere makelaars was toegezegd. Ik heb bijze deze makelaar het meeste overgehouden aan de verkoop. Dat is voor ons het belangrijkste.

9 , 5
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
02 mei 2018
Door:
Richard Lem

Detailscore

Zeer open persoon waarvan je een goed gevoel krijgt als je er mee samen werkt. Hij en ook de rest van de makelaardij werken hard voor je en zorgen voor een vertrouwd gevoel. En uiteindelijk met de laatste verkoop poging zeer snel alles kunnen regelen! Helemaal blij !

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
01 mei 2018
Door:
Anja

Detailscore

Een hardwerkende man die voor 100% klaar staat voor zijn klanten. Denk mee en zoekt naar een passende oplossing als dat nodig is. Top Makelaar.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
16 april 2018
Door:
Aysun Siyahoglu

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
12 april 2018
Door:
Natasja

Detailscore

Na de plezierige kennismaking met Bert werd al snel duidelijk dat ik met de juiste makelaar aan tafel zat. Dit werd bevestigd door de verkoop van mijn huis binnen een week en ook nog eens flink boven de vraagprijs. Ben ik tevreden? Absoluut, meer dan!! Dank Bert en Robert voor de geweldige samenwerking!

8 , 8
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
04 april 2018
Door:
Godelinde Schulte

Detailscore

Over de makelaardij had ik al goede berichten gehoord. Mij is die ook goed bevallen. Afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen. Gert Jan was ook behulpzaam toen er een lastig punt betreft de VVE was. Erg prettig!

7 , 7
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
21 maart 2018
Door:
D. Lemmer

Detailscore

Erg prettig werken met Ilse, maar ook zeker met de dames van de binnendienst! Ansich een goed makelaarskantoor, alleen lijkt het of men te druk/te weinig personeel heeft. De score is dus voor Ilse en de binnedienst. Mbt het kantoor, overal een cijfer of twee vanaf halen.

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
15 maart 2018
Door:
Jacqueline Verkaik

Detailscore

Erg prettig samen te werken met Robert, zeer accuraat en snelle afhandeling van verzoeken!

9 , 5
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
12 maart 2018
Door:
John Kraak

Detailscore

Een geweldige makelaardij. Klantgericht, kennis van zaken en een goed persoonlijk contact. Eerst met Bert wat al heel veel vertrouwen gaf en later met Gert Jan. Deze laatste heeft ons tijdens het hele proces p een professionele wijze begeleid. Geen vraag was hem teveel, zijn persoonlijke benadering verdiend alle lof en zijn humor ook. Gert Jan heeft veel kennis van zaken, bewaakt de voortgang en geeft de verkoper een gied gevoel

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
27 februari 2018
Door:
Mehmet Ozdemir

Detailscore

Zeer goed en klantvriendelijk, en alles volgens afspraak.

9 , 2
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
26 februari 2018
Door:
Corine Roukema

Detailscore

Met de makelaar zelf een goed contact gehad. Erg enthousiast in het eerste gesprek, ook leuk dat het met humor kan. Het verdere contact verliep voornamelijk via de whatsapp, we kregen snel antwoord op onze vragen.

9 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
11 februari 2018
Door:
Jordy Pauw

Detailscore

Buitengewoon plezierig contact met alle medewerkers van deze makelaar. Echter, deze beoordeling gaat met name over mijn makelaar Robert Mulder. Voor mij persoonlijk zijn 2 dingen heel belangrijk; de bereikbaarheid van mijn makelaar (hier heb ik dit meegenomen onder snelheid van reageren) en het nakomen van afspraken. Op beide punten kan ik, zelfs als ik echt mijn best zou doen en zou gaan "zoeken", echt geen enkel punt noemen wat mij is tegengevallen of wat beter zou kunnen. Alle afspraken [Meer]

Buitengewoon plezierig contact met alle medewerkers van deze makelaar. Echter, deze beoordeling gaat met name over mijn makelaar Robert Mulder. Voor mij persoonlijk zijn 2 dingen heel belangrijk; de bereikbaarheid van mijn makelaar (hier heb ik dit meegenomen onder snelheid van reageren) en het nakomen van afspraken. Op beide punten kan ik, zelfs als ik echt mijn best zou doen en zou gaan "zoeken", echt geen enkel punt noemen wat mij is tegengevallen of wat beter zou kunnen. Alle afspraken die ik met Robert heb gemaakt is hij nagekomen (en soms meer dan dat!) en op het vlak van bereikbaarheid had ik ook helemaal niets te klagen. Reacties op vragen of opmerkingen maximaal de volgende werkdag en vaak (via ons whatsapp gesprek) binnen een uur. Grote klasse! Minder

10 , 0
Kantoor:
De 4 Linden Makelaardij - Almere
Datum:
11 februari 2018
Door:
Danny

Detailscore

Een hele fijne ervaring, een geweldige opbrengst binnen en zeer korte periode

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.