Adresgegevens
Almere
Oranjegeelstraat 12
1339GJ


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
06 december 2018
Door:
Tamanna Hassankhan

Detailscore

Fijn contact en vlotte afhandeling

10 , 0
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
02 december 2018
Door:
Jaginder Kandhai

Detailscore

Wij hadden voor de verkoop van onze woning meerdere makelaars over de vloer gehad voor een waardebepaling. Ron kwam op ons veruit het beste over. Hij heeft verstand van zaken, is kalm en rustig, komt afspraken na, de communicatie o.a. via Whatsapp is uitstekend, helemaal handig als je zelf lastig telefonisch bereikbaar bent. Het belangrijkste voor ons was, dat hij de moeite nam om ons te leren kennen en ons huis niet zag als een van de vele projecten. Dit [Meer]

Wij hadden voor de verkoop van onze woning meerdere makelaars over de vloer gehad voor een waardebepaling. Ron kwam op ons veruit het beste over. Hij heeft verstand van zaken, is kalm en rustig, komt afspraken na, de communicatie o.a. via Whatsapp is uitstekend, helemaal handig als je zelf lastig telefonisch bereikbaar bent. Het belangrijkste voor ons was, dat hij de moeite nam om ons te leren kennen en ons huis niet zag als een van de vele projecten. Dit voorkomen heeft hij zeker waargemaakt. Binnen no time hadden we kopers die de perfecte prijs boden zonder verdere ontbinden voorwaarden. Ron hanteert een iets andere aanpak dan de standaard makelaar, waaronder het 1 op 1 rondleiden van de kopers in plaats van een open huis. Dit gaf ons ook het gevoel dat ons huis tijdens het bezichtigen in goede was. Daarnaast spreekt de prijs voor zich in vergelijking met andere makelaars. Ron nogmaals bedankt voor alles! Minder

9 , 2
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
28 november 2018
Door:
Geert

Detailscore

Vanaf het begin van het traject tot de overdracht tip top geregeld!

9 , 8
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
22 november 2018
Door:
Hans

Detailscore

Prima samenwerking en eerlijke benadering

10 , 0
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
14 september 2018
Door:
anita

Detailscore

Als na de verkoop en voor de oplevering van de woning jouw partner plotseling komt te overlijden, komt er heel wat bij kijken. Naast het werk dat Ron als makelaar heeft verzet, heeft hij mij werk uit handen genomen door informatie in te winnen over hetgeen nodig was om de woning alsnog op te kunnen leveren op de overdrachtsdatum. Het regelen van een akte van overlijden, akte van erfgenaam, beneficiaire aanvaarding e.d. Ron gaf aan wat er nodig was [Meer]

Als na de verkoop en voor de oplevering van de woning jouw partner plotseling komt te overlijden, komt er heel wat bij kijken. Naast het werk dat Ron als makelaar heeft verzet, heeft hij mij werk uit handen genomen door informatie in te winnen over hetgeen nodig was om de woning alsnog op te kunnen leveren op de overdrachtsdatum. Het regelen van een akte van overlijden, akte van erfgenaam, beneficiaire aanvaarding e.d. Ron gaf aan wat er nodig was en ik hoefde slechts de zaken te regelen. Dit was een pak van mijn hart, want van tijd tot tijd wist ik echt niet waar ik het zoeken moest. Maanden later besloot ik de woning waar wij naartoe zouden verhuizen, dit was een nog niet opgeleverde zelfbouw, ook in de verkoop te doen en samen met mijn kinderen ben ik buiten Almere gaan wonen. Doordat Ron geen NVM makelaar is, kreeg ik van bekenden het advies om in mijn situatie een NVM makelaar te nemen. Zodoende liet ik de woning door een NVM makelaar taxeren. De aanvraag en de communicatie per mail ging prima. Na de taxatie ging er behoorlijk iets aan mij knagen, ik wilde Ron als makelaar. Pas toen ik naar de bank ging om mijn nieuwe hypotheek te regelen, kwam er ter sprake dat ik nog niet zo goed wist wat ik met de situatie: “verkopende makelaar” aan moest. De bankmedewerkster heeft mij toen uitgelegd dat het niets uitmaakt of het nu een NVM makelaar is of niet. Het enige verschil is dat de koopovereenkomst door de NVM makelaar gemaakt op zijn kantoor getekend kan worden en door de andere makelaar gemaakt bij de notaris getekend wordt. Pak van mijn hart, het voelde zo goed en vertrouwd toen ik de stap kon nemen om Ron weer te benaderen. Door de dubbele verhuizing was heel veel papierwerk dat voornamelijk digitaal was aangeleverd verloren gegaan. Gelukkig was het bouwbedrijf ook zo goed om mee te werken en zodoende kon Ron rechtstreeks bij hen alle nodige informatie opvragen, de gemeente was inmiddels ook op de hoogte van de situatie en zodoende kon hij ook hen rechtstreeks benaderen. De communicatie en samenwerking met Ron was buitengewoon. Zodoende ging de informatie niet via driehoek en kreeg ik de terugkoppelingen van Ron. Door mijn verhuizing buiten Almere heeft Ron nog meer taken van mij uit handen genomen. Hij vond het bijv. niet nodig dat ik steeds terug kwam voor elke bezichtiging, ramen openen en sluiten bij goed en slecht weer zodat de woning goed kon doorluchten. Na de verkoop van de woning en voor de overdracht heeft hij de deuren geopend voor de kopers als zij iets wilden weten, opmeten of laten inspecteren. Hij is zelfs aanwezig geweest bij elke oplevering en gesprek met de aannemer en Vereniging Eigen Huis. De 2e woning was trouwens binnen 14 dagen verkocht, alles ging zo vlot dat de kopers de overdracht ook nog hebben laten vervroegen. Bij de verkoop van mijn eerste woning viel mijn blik via google op Eigen Huis Makelaar Almere, vooral de reviews gaven mij de doorslag en ook de 2e woning verkocht ik via hem. Binnen 1 jaar heb ik twee woningen verkocht en zeer nauw samengewerkt met Ron. Het was echt teamwerk zoals ik in de praktijk niet vaak heb gezien. Ik zou Ron dan ook willen beoordelen met een 10+ en hem aanraden aan een ieder die vooral geen kaas hebben gegeten over de huizenmarkt, over zelfbouw en over verkoop. Persoonlijke benadering, vlotte terugkoppeling, notariële zaken, gemeentelijke zaken en zeer veel kennis bij zelfbouw zijn hem niet vreemd. Ron, ik heb geen woorden en kan ook niet precies beschrijven wat jouw hulp en motivatie de afgelopen maanden voor mij hebben betekend. Woorden schieten mij tekort. Maar ware zegeningen komen van boven, daarvan overtuigd. “Het beroep van makelaar staat jou op het lijf geschreven. Ik weet zeker dat jij het met deze instelling en insteek op eigen krachten en kunnen gaat maken. Ik wens jou daarbij heel veel succes voor in de toekomst”. Hartelijke groet, Anita Minder

9 , 5
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
23 juli 2018
Door:
Frank Huisman

Detailscore

buitengewoon aimabele man, deskundig in zijn vak, en toegankelijk voor (mijn vele) vragen. Heel veel profijt gehad van zijn kennis m.b.t. de aankoop van Rietmeent 279. Excuses voor de late beoordeling, bij deze alsnog gedaan...................

10 , 0
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
23 juni 2018
Door:
Noriko Imai

Detailscore

Vanaf de eerste contact kreeg ik goede indruk van Ron. Hij praat rustig en duidelijk, bij intake heeft hij duidelijk uitgelegd. Mijn woning was heel snel verkocht!

9 , 5
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
10 juni 2018
Door:
Duco de Bea de Jong

Detailscore

We hebben een zeer goede ervaring met Ron. Hij is een competente makelaar, die zowel Almere als ook de markt goed kent. We hadden een uitdagende situatie vooral vanwege de tijd, en onze terugkeer vanuit het buitenland. Hij heeft veel vertrouwen uitgesproken en bleef kalm, ook toen het eerste bod niet doorging. Korte lijntjes qua communicatie en was beschikbaar als het nodig was. Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding maar nog meer over het resultaat!

10 , 0
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
12 maart 2018
Door:
Gerben Visser

Detailscore

De Eigen Huis Makelaar Almere komt op mij (verkoper) over als een rustig en aandachtig persoon. Goed luisteren naar de koper, eigen ideeën aanbrengen qua verkoop (verkoper) Onderling goed contact over de gemaakte afspraak, via telefoon of app. Kennis van de huizen markt ( Almere ) Voor mij(verkoper) dus een hele fijne ervaring om samen het huis te verkopen. Een echte aanrader deze Eigen Huis Makelaar Almere. Mvgr G.Visser

9 , 8
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
27 februari 2018
Door:
MARTEN

Detailscore

9 , 8
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
18 februari 2018
Door:
Eugenie

Detailscore

Uitstekend, altijd bereikbaar, snelle reacties op vragen. Zelfs in de avond of het weekend. Professioneel, vriendelijk en kent de markt.

10 , 0
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
09 februari 2018
Door:
Foekje Snippe

Detailscore

Je huis verkopen en uitkijken naar een ander huis, daar komt veel bij kijken. Gelukkig heeft Ron ons uitstekend geholpen hierbij. Vooral het werk achter de schermen, onderhandelen en zorgen dat alles perfect verloopt was bij hem in goede handen. Van harte dank hiervoor en een dikke tien. Foekje en Gerard

8 , 0
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
16 januari 2018
Door:
Frank Greiner

Detailscore

Vanaf het eerste tot het laatste contact uitstekend! Hij is zeer zorgvuldig.

9 , 2
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
20 december 2017
Door:
Robbert Kortekaas

Detailscore

-Zeer snelle reactie -zeer secure met informatie -probeert bezichtigingen aansluitend te plannen. -geeft een uitgebreide feedback na de bezichtigingen en biedingen. -zit bovenop de zaken als iets mis dreigd te lopen om alles toch in goede banen te leiden.

9 , 0
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
04 augustus 2017
Door:
R. Grooten

Detailscore

Ik heb Eigen Huis Makelaar gevraagd om mij te begeleiden bij de aankoop van een woning te Almere. Ik heb Ron Hoogendoorn daarbij leren kennen als een zeer toegewijd en uiterst preofessioneel makelaar, met kennis van zaken. Een man die te allen tijde zijn afspraken nakomt. Danzkij Eigen Huis Makelaar Almere kon ik de juiste beslissingen nemen, waarbij ik een zeer comfortabel gevoel had tijdens het gehele aankoop-proces. Ik kan hem derhalve van harte aanbevelen aan een ieder die [Meer]

Ik heb Eigen Huis Makelaar gevraagd om mij te begeleiden bij de aankoop van een woning te Almere. Ik heb Ron Hoogendoorn daarbij leren kennen als een zeer toegewijd en uiterst preofessioneel makelaar, met kennis van zaken. Een man die te allen tijde zijn afspraken nakomt. Danzkij Eigen Huis Makelaar Almere kon ik de juiste beslissingen nemen, waarbij ik een zeer comfortabel gevoel had tijdens het gehele aankoop-proces. Ik kan hem derhalve van harte aanbevelen aan een ieder die een degelijke makelaar zoekt. Minder

9 , 8
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
14 juli 2017
Door:
Rob

Detailscore

Ron is een professionele maar vriendelijke makelaar die altijd goed bereikbaar is voor vragen. Hij heeft niet alleen snel een koper gevonden voor ons appartement, maar het is ook nog eens voor een goede prijs weg gegaan. @ij zijn erg tevreden met de goede service van Ron en zouden hem zeker aanraden!

10 , 0
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
31 maart 2017
Door:
Hugo Snippe

Detailscore

Wij zijn goed geholpen door Ron met de adviezen en alle verdere hulp die we nodig hadden. Na het verkooptraject hebben wij Ron daarom ook tot volle tevredenheid aan het werk gezet voor het kooptraject. Na onze aanvraag voor een offerte hadden we al snel een afspraak gemaakt. Door het enthousiasme over ons huis waren we er al snel uit. Al gauw was er een goede creatieve beschrijving van ons huis en stond het huis te koop. Ron doet wat [Meer]

Wij zijn goed geholpen door Ron met de adviezen en alle verdere hulp die we nodig hadden. Na het verkooptraject hebben wij Ron daarom ook tot volle tevredenheid aan het werk gezet voor het kooptraject. Na onze aanvraag voor een offerte hadden we al snel een afspraak gemaakt. Door het enthousiasme over ons huis waren we er al snel uit. Al gauw was er een goede creatieve beschrijving van ons huis en stond het huis te koop. Ron doet wat hij zegt en weet goed wat er speelt in Almere. Minder

8 , 6
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
25 januari 2017
Door:
Gre Roos

Detailscore

Ron is een makelaar die zich aan de afspraken houd ruim van te voren krijg je bericht wanneer er een bezichiging is en kort daarna geeft Ron een telefoontje over wat de kijkers er van vonden Ook van de koper heb ik gehoord dat Ron een akelaar is die op alle vragen een antwoord had

10 , 0
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
27 december 2016
Door:
Chris en Esther Tims

Detailscore

Eigen Huis Makelaar geeft vakkundig advies en de aanpak is erg persoonlijk en klantgericht. Voor ons erg belangrijk was dat Ron, onze makelaar van Eigen Huis, de woning op de juist manier wist te presenteren met goede foto's en aansprekende tekst. Dat blijkt ook wel want onze woning was binnen 2 weken verkocht! Dat is toch wel bijzonder in Almere waar een concurrerende huizenmarkt heerst.

10 , 0
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
09 december 2016
Door:
Martin Javaux

Detailscore

Een huis kopen is niet niks. Het gaat tenslotte niet om een pakje brood. Als koper komt er een hoop op je af en is deze tijd zeer hectisch. Bij de verkoop van een huis komt veel kijken en moet er veel geregeld worden. Als klant wil je dan graag dat je ontzorgd wordt en dat het hele proces van aan- of verkoop goed verloopt. Zeker als je nog een hoop andere zaken aan je hoofd hebt die veel [Meer]

Een huis kopen is niet niks. Het gaat tenslotte niet om een pakje brood. Als koper komt er een hoop op je af en is deze tijd zeer hectisch. Bij de verkoop van een huis komt veel kijken en moet er veel geregeld worden. Als klant wil je dan graag dat je ontzorgd wordt en dat het hele proces van aan- of verkoop goed verloopt. Zeker als je nog een hoop andere zaken aan je hoofd hebt die veel aandacht van je vergen. Laat dat nu net de kracht zijn van Ron Hoogendoorn van Eigen Huis Makelaar Almere. Vlak voor de verkoop van ons huis kregen we te horen dat mijn vrouw ernstig ziek was. De vele bezoeken aan het ziekenhuis belette het om de focus te hebben op de verkoop en je raakt al snel in paniek. Hoe moet het als er kijkers komen, het huis moet steeds verkoop klaar zijn, wat als de kijkers vragen hebben, is het voorlopige koopcontract in orde, foto's voor op de website, afspraken met de notaris, en zo zijn er nog veel meer zaken. Gelukkig hadden we gekozen voor Eigen Huis Makelaar Almere. En eerlijk gezegd op basis van de goede referenties die hij heeft gekregen. Het is altijd afwachten natuurlijk maar ik kan u verzekeren dat de referenties kloppen. Wij hebben dat aan den lijve ondervonden. En dat bedoel ik heel positief. Ron Hoogendoorn is een rustige man en raakt niet in paniek. Van tevoren worden goede afspraken gemaakt zodat alle partijen weten waar ze aan toe zijn. Ron's motto is "afspraak is afspraak" en dat werkt fantastisch. Hij heeft veel kennis van zaken en heeft in een hectische tijd alle taken overgenomen en ons zeer goed op de hoogte gehouden. Hij heeft ons huis in zeer korte tijd voor een zeer goede prijs verkocht. Dat is nu een zorg minder en dat is wat je nodig hebt! Als je een goede makelaar zoekt waar je op kunt bouwen en je wil geen omkijken hebben en alles goed hebben geregeld dan kan ik alleen maar zeggen ga voor Eigen Huis Makelaar Almere! U zal er geen spijt van hebben! Minder

7 , 8
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
30 september 2016
Door:
Patrick en Irene

Detailscore

Ons huis is binnen 3 maanden verkocht. De communicatie was steeds duidelijk en over het algemeen steeds snel.

9 , 0
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
08 september 2016
Door:
Jannet Prinsen

Detailscore

Ik ben tevreden over Eigen Huis Makelaar, omdat ik rustig en gedegen ben bijgestaan tijdens de onderhandelingen. Ook toen ik voor lastige beslissingen kwam te staan, heb ik betrouwbare adviezen gekregen, waardoor de keuze makkelijker te maken was. Eigen Huis Makelaar is telefonisch goed te bereiken en mijn huis was binnen drie weken verkocht (onder voorwaarde financiering).

9 , 6
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
02 april 2016
Door:
Jacobus Stompé

Detailscore

Ron is een makelaar met verstand van zaken, ziet er representatief uit, neemt de tijd voor je en is erg betrokken. Daarnaast is hij via meerdere kanalen vrijwel altijd bereikbaar. Al met al een zeer goede makelaar, zijn dan ook erg tevreden!

9 , 6
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
16 maart 2016
Door:
Myriam

Detailscore

Mijn huis verkopen en hoe kies je dan een makelaar? Via Google kwam ik terecht bij Eigen Huis Makelaar Almere en een andere partij. Na een gesprek met Ron was ik er snel uit. Eigen Huis Makelaar Almere die mocht mij begeleiden bij het verkopen van mijn huis. Wat mij het meeste aanspraak was dat Ron niet met bedragen ging gooien maar met een gedegen onderbouwing kwam voor de vraagprijs en verkoopprijs. Ik had de voorkeur voor een bieden [Meer]

Mijn huis verkopen en hoe kies je dan een makelaar? Via Google kwam ik terecht bij Eigen Huis Makelaar Almere en een andere partij. Na een gesprek met Ron was ik er snel uit. Eigen Huis Makelaar Almere die mocht mij begeleiden bij het verkopen van mijn huis. Wat mij het meeste aanspraak was dat Ron niet met bedragen ging gooien maar met een gedegen onderbouwing kwam voor de vraagprijs en verkoopprijs. Ik had de voorkeur voor een bieden vanaf prijs en samen zijn we tot een goede prijsstelling gekomen. Ron heeft me gedurende het verkoopklaar maken, de foto's maken en het plannen van de bezichtigingen goed begeleid. Alle stappen heeft Ron in overleg met mij gedaan. Ik had echt het gevoel dat we een team waren. Wow en dan binnen een week al een bod, een goed bod! Wat heen en weer gebel en uiteindelijk een goede verkoopprijs! Ron heeft mij met beide benen op de grond gehouden en gezorgd dat een goede verkoopprijs ook resulteerde in een financiering die rond kwam bij de kopers. Ik kan Ron echt van harte aanbevelen; geen snelle makelaarspraatjes maar realistisch verhaal. Minder

10 , 0
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
11 september 2015
Door:
Dennis Hennekes & Lindsey van der Linden

Detailscore

Ron heeft ons vanaf het begin af aan laten merken vol vertrouwen te zijn om ons huis naar onze zin te kunnen verkopen. 4 weken na het te koop zetten was het hem dan ook al gelukt! Zeer flexibel voor ons in de service aangezien wij redelijk moeilijke tijden hadden qua werk e.d. Altijd bereikbaar, afspraken worden na gekomen en ruim voldoende tijd om ons de informatie te geven die wij nodig hadden. Zelfs het regelen dat we [Meer]

Ron heeft ons vanaf het begin af aan laten merken vol vertrouwen te zijn om ons huis naar onze zin te kunnen verkopen. 4 weken na het te koop zetten was het hem dan ook al gelukt! Zeer flexibel voor ons in de service aangezien wij redelijk moeilijke tijden hadden qua werk e.d. Altijd bereikbaar, afspraken worden na gekomen en ruim voldoende tijd om ons de informatie te geven die wij nodig hadden. Zelfs het regelen dat we toch iets langer in het huis konden wonen heeft hij netjes voor elkaar gekregen!! Bij verkoop van het nieuwe huis zal eigen huis makelaar de eerste zijn waar wij weer aan denken! Minder

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.