Adresgegevens
Almere
Oranjegeelstraat 12
1339 GJ
Tel: 0365213290
info@eigenhuismakelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 6
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
06 september 2019
Door:
Basma

Detailscore

We hebben Ron ingeschakeld voor zowel het verkoopproces als het aankoopproces. Hij overlegt, legt rustig en duidelijk uit, weegt samen met je de voors en tegens en geeft deskundig advies. Ook achter de schermen regelt hij veel voor je, met de kopers, verkopers, de makelaars en de notarissen. Hij checkt de juridische documenten en wijzigt dingen waar nodig. Echt fijn om zo iemand bij je te hebben in een proces die je niet vaak meemaakt en waar deskundigheid erg [Meer]

We hebben Ron ingeschakeld voor zowel het verkoopproces als het aankoopproces. Hij overlegt, legt rustig en duidelijk uit, weegt samen met je de voors en tegens en geeft deskundig advies. Ook achter de schermen regelt hij veel voor je, met de kopers, verkopers, de makelaars en de notarissen. Hij checkt de juridische documenten en wijzigt dingen waar nodig. Echt fijn om zo iemand bij je te hebben in een proces die je niet vaak meemaakt en waar deskundigheid erg gewaardeerd wordt. Ron is een aardige, humorvolle rustige man, soms iets te voorzichtig, maar beter zo dan teveel risico nemen. Niets is teveel, zelfs op vakantie was hij bereikbaar. Ik vind een persoonlijke, laagdrempelige benadering erg fijn en heb Ron ook daarop uitgekozen en hij heeft me niet teleurgesteld. Keep it up Ron en ik zal je zeker aanbevelen bij bekenden! Minder

10 , 0
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
15 augustus 2019
Door:
Jim en Jolanda

Detailscore

Ron verstaat zijn vak als makelaar uitstekend. Heeft een realistische kijk op de woningmarkt, geeft goede adviezen en laat voldoende ruimte voor de inbreng en ideeën van ons, de verkopers. Tijdens het verkoopproces schetst hij verschillende scenario's mer de daarbij behorende consequenties. Afspraken worden prima nagekomen. Hij is goed bereikbaar en houd je tijdig op de hoogte via berichten en whats-app van de ontwikkelingen tijdens de verkoop. Ron gaf ons het vertrouwen dat de verkoop van ons huis in [Meer]

Ron verstaat zijn vak als makelaar uitstekend. Heeft een realistische kijk op de woningmarkt, geeft goede adviezen en laat voldoende ruimte voor de inbreng en ideeën van ons, de verkopers. Tijdens het verkoopproces schetst hij verschillende scenario's mer de daarbij behorende consequenties. Afspraken worden prima nagekomen. Hij is goed bereikbaar en houd je tijdig op de hoogte via berichten en whats-app van de ontwikkelingen tijdens de verkoop. Ron gaf ons het vertrouwen dat de verkoop van ons huis in goede handen was. Minder

10 , 0
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
11 augustus 2019
Door:
Maarten

Detailscore

Wij hebben de samenwerking met Ron als zeer prettig ervaren. Natuurlijk heeft het meegeholpen dat ons huis binnen een week na plaatsing op Funda verkocht was, maar het gehele proces eromheen is door Ron uitstekend begeleid. Eigenlijk vanaf de eerste contactafspraak, tot het moment van de sleuteloverdracht bij de notaris hebben wij een goed gevoel gehad.

9 , 9
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
08 juli 2019
Door:
Saskia de Ruijter

Detailscore

Vanwege ons werk moesten wij voor een langere periode naar het buitenland en waren wij op zoek naar een geschikte makelaar. Op basis van de goede referenties kwamen wij bij Eigen Huis Makelaar Almere terecht. Ron Hoogendoorn heeft ons deskundig door het hele traject geloodst en door zijn voortvarende aanpak is onze woning niet alleen voor een goede prijs verkocht maar ook aan kopers die we het ook echt gunnen. We wilden niet dat onze woning zou worden verhuurd [Meer]

Vanwege ons werk moesten wij voor een langere periode naar het buitenland en waren wij op zoek naar een geschikte makelaar. Op basis van de goede referenties kwamen wij bij Eigen Huis Makelaar Almere terecht. Ron Hoogendoorn heeft ons deskundig door het hele traject geloodst en door zijn voortvarende aanpak is onze woning niet alleen voor een goede prijs verkocht maar ook aan kopers die we het ook echt gunnen. We wilden niet dat onze woning zou worden verhuurd of zou worden gekocht door een investeerder. Al met al zijn we erg blij met deze makelaar. Als we ooit weer een makelaar nodig hebben dan zullen we zeker weer met Ron contact opnemen. Ron, nogmaals dank voor alles! Minder

10 , 0
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
02 juli 2019
Door:
Suzanne Jaspers

Detailscore

Erg goede ervaring gehad met dit kantoor. Ze hebben ons vanaf het begin tot het eind zeer deskundig geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning. De bereikbaarheid en de servicegerichtheid sprak ons erg aan en we bevelen dit kantoor van harte aan.

1 , 4
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
13 juni 2019
Door:
Sabine

Detailscore

Ik vond het contact erg tegenvallen. Gezien de verhalen had ik hoge verwachtingen maar niet bleek minder waar te zijn helaas.

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-13 20:14:19
Reactie:
Eigen Huis Makelaar Almere

Beste Sabine, Jammer te lezen dat u niet tevreden bent. Alleen heb ik geen idee wie u bent; we hebben geen afspraak gehad of elkaar zelfs geeneens gesproken. Ik kom graag met u in contact om te vernemen waar het precies over gaat. Ik ben ervan overtuigd dat we dit misverstand uit de weg kunnen ruimen en uw onvrede weg kunnen nemen. Ron Hoogendoorn

9 , 9
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
12 juni 2019
Door:
Preeti Prasad

Detailscore

We are extremely happy with the services provided by Ron as a buying agent . We have been searching on our own for more than 8 months and it has been very tiring in terms of time ,effort and money. Not only did Ron help us get the first house we wanted , he was also very fast and efficient throughout the whole process .He was able to negotiate a very good deal for us as well ,always prompt [Meer]

We are extremely happy with the services provided by Ron as a buying agent . We have been searching on our own for more than 8 months and it has been very tiring in terms of time ,effort and money. Not only did Ron help us get the first house we wanted , he was also very fast and efficient throughout the whole process .He was able to negotiate a very good deal for us as well ,always prompt in providing all the needed information . He is very approachable and is always available if you have doubts or questions during this whole process All the information he gave us let us know that he has very good knowledge of the properties in the area and vast expertise in dealing with agents and sellers I would definitely recommend Ron to anyone looking out to buy a house in Almere Minder

10 , 0
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
07 mei 2019
Door:
Cindi Sheridan-Heller

Detailscore

Ron is wat ons betreft zijn gewicht in goud waard. Wij wonen nu een kleine 9 jaar in de VS, maar hadden nog steeds een woning in Almere. Met de aantrekkende huizenmarkt besloten we onze woning in de verkoop te zetten. Omdat we aan de andere kant van de wereld wonen, zochten wij naar een makelaar die we 100% konden vertrouwen en waar we volledig op konden bouwen. Ron bleek de juiste keuze. Niet alleen is hij erg rustig, [Meer]

Ron is wat ons betreft zijn gewicht in goud waard. Wij wonen nu een kleine 9 jaar in de VS, maar hadden nog steeds een woning in Almere. Met de aantrekkende huizenmarkt besloten we onze woning in de verkoop te zetten. Omdat we aan de andere kant van de wereld wonen, zochten wij naar een makelaar die we 100% konden vertrouwen en waar we volledig op konden bouwen. Ron bleek de juiste keuze. Niet alleen is hij erg rustig, geduldig en uitermate prettig in de omgang, hij is zeer kundig in zijn vak en pakt door wanneer nodig. Het verkooptraject was niet altijd makkelijk vanwege allerlei administratieve rompslomp waar we telkens tegenaan liepen en die niet altijd even gemakkelijk op te lossen was. Ron navigeerde ons kundig en onvervaard langs alle hindernissen, ging continu weer op zoek naar een oplossing, voorzag ons van benodigde documenten, communiceerde met onze klusjesman - ga zo maar door. De verkoopmaterialen zagen perfect uit met een goede verkooptekst en foto's en hij heeft ons goed geadviseerd omtrent vraagprijs en werkzaamheden die we hebben laten uitvoeren voor we de woning op de markt hebben gezet. Uiteindelijk hebben we onze woning met goed resultaat binnen 2 weken kunnen verkopen en dat hebben we aan Ron te danken. Ik kan iedereen die zijn huis wil verkopen dan ook van harte aanraden Ron Hoogendoorn van Eigen Huis Makelaar Almere in de arm te nemen. Minder

10 , 0
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
15 april 2019
Door:
Monica de Vries

Detailscore

Wij hadden Ron benaderd n.a.v. erg positieve reviews. Ron is een kundige makelaar die alles rustig uitlegt, ook was hij goed bereikbaar. Hij heeft ons huis na de 2e bezichtiging al verkocht met hele goede afspraken waar wij erg tevreden mee waren.

9 , 8
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
08 april 2019
Door:
Morticia Egstorf

Detailscore

Ron heeft mij enorm goed geholpen met het verkopen van mijn woning, waarop een IBBA regeling zat. Ron heeft mij alles uit handen genomen en ervoor gezorgd dat de benodigde stukken door IBBA werden aangeleverd om zo een vlotte doorloop van het verkoopproces te bewerkstelligen. Dit had mij nooit gelukt. Echt een super fijne samenwerking.

10 , 0
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
03 april 2019
Door:
Jessica

Detailscore

Ron is een ontzettend goede en betrouwbare makelaar. Mijn huis was binnen 1 week verkocht. Hij is goed bereikbaar, ook in de avonduren. Je kunt hem altijd appen. Hij gaat voor een persoonlijke aanpak, dat was voor mij ook een grote reden om voor hem te kiezen.

10 , 0
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
26 februari 2019
Door:
Dennis Hennekes & Lindsey van der Linden

Detailscore

Ron Hoogendoorn van Eigen huis makelaar heeft voor de tweede keer een woning van ons verkocht! Door zijn goede werk bij de eerste verkoop (2015) was het voor ons meteen duidelijk dat wij bij deze verkoop (eind 2018) weer met Ron in zee zouden gaan! Wederom zijn wij deze keer niet teleurgesteld door Ron. Vanaf het moment dat wij hem belden over een eventuele verkoop opdracht is Ron uitermate nauw betrokken geweest om alles in goede banen te leiden. [Meer]

Ron Hoogendoorn van Eigen huis makelaar heeft voor de tweede keer een woning van ons verkocht! Door zijn goede werk bij de eerste verkoop (2015) was het voor ons meteen duidelijk dat wij bij deze verkoop (eind 2018) weer met Ron in zee zouden gaan! Wederom zijn wij deze keer niet teleurgesteld door Ron. Vanaf het moment dat wij hem belden over een eventuele verkoop opdracht is Ron uitermate nauw betrokken geweest om alles in goede banen te leiden. Dit alles heeft weer een super fijn resultaat bereikt en ons gisteren de sleutels doen overdragen aan de nieuwe bewoners. Wij gaan er vanuit nu langer van de nieuwe woning te gaan genieten, maar mochten we ooit weer willen verkopen.. Dan bellen wij wederom Ron!!!!!! Minder

10 , 0
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
13 februari 2019
Door:
Yoran ten Brinke

Detailscore

Ron is de beste makelaar die je jezelf kunt toewensen. In de eerste instantie hadden we gekozen voor een groot Almeers makelaarskantoor. Mogelijke kopers werden als vee door ons huis geleid en de uiteindelijke koper werd niet goed gescreend waardoor we uiteindelijk bij het verlopen van de ontbindende voorwaarden de stekker uit alles hebben moeten laten trekken. We besloten ons huis uit de verkoop te halen en het over een andere boeg te gooien, een kleine speler. Ron is geen snelle jongen. [Meer]

Ron is de beste makelaar die je jezelf kunt toewensen. In de eerste instantie hadden we gekozen voor een groot Almeers makelaarskantoor. Mogelijke kopers werden als vee door ons huis geleid en de uiteindelijke koper werd niet goed gescreend waardoor we uiteindelijk bij het verlopen van de ontbindende voorwaarden de stekker uit alles hebben moeten laten trekken. We besloten ons huis uit de verkoop te halen en het over een andere boeg te gooien, een kleine speler. Ron is geen snelle jongen. En dat is ook meteen zijn sterkste kant. Hij heeft een rustige aanpak die meteen vertrouwd voelt. En laat wel iedereen, persoonlijk en zonder tijdsdruk, je woning zien. Hij gaat niet alleen voor een goede verkoopprijs, maar zoekt ook de juiste koper bij je huis. En dat zorgt ervoor dat je zonder obstakels en gedoe bij de notaris aan tafel komt te zitten. Onze woning is uiteindelijk erg snel en voor een goede prijs verkocht. En ook nog eens aan mensen die we maar al te graag als nieuwe buren aan onze oude buren achterlaten. Minder

9 , 5
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
01 februari 2019
Door:
Frans Schreuder

Detailscore

Fijn contact. Vriendelijk, stipt en snel reagerend.

7 , 0
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
12 december 2018
Door:
Marion

Detailscore

prettige makelaar, toegankelijk en vriendelijk.

10 , 0
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
06 december 2018
Door:
Tamanna Hassankhan

Detailscore

Fijn contact en vlotte afhandeling

10 , 0
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
02 december 2018
Door:
Jaginder Kandhai

Detailscore

Wij hadden voor de verkoop van onze woning meerdere makelaars over de vloer gehad voor een waardebepaling. Ron kwam op ons veruit het beste over. Hij heeft verstand van zaken, is kalm en rustig, komt afspraken na, de communicatie o.a. via Whatsapp is uitstekend, helemaal handig als je zelf lastig telefonisch bereikbaar bent. Het belangrijkste voor ons was, dat hij de moeite nam om ons te leren kennen en ons huis niet zag als een van de vele projecten. Dit [Meer]

Wij hadden voor de verkoop van onze woning meerdere makelaars over de vloer gehad voor een waardebepaling. Ron kwam op ons veruit het beste over. Hij heeft verstand van zaken, is kalm en rustig, komt afspraken na, de communicatie o.a. via Whatsapp is uitstekend, helemaal handig als je zelf lastig telefonisch bereikbaar bent. Het belangrijkste voor ons was, dat hij de moeite nam om ons te leren kennen en ons huis niet zag als een van de vele projecten. Dit voorkomen heeft hij zeker waargemaakt. Binnen no time hadden we kopers die de perfecte prijs boden zonder verdere ontbinden voorwaarden. Ron hanteert een iets andere aanpak dan de standaard makelaar, waaronder het 1 op 1 rondleiden van de kopers in plaats van een open huis. Dit gaf ons ook het gevoel dat ons huis tijdens het bezichtigen in goede was. Daarnaast spreekt de prijs voor zich in vergelijking met andere makelaars. Ron nogmaals bedankt voor alles! Minder

9 , 2
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
28 november 2018
Door:
Geert

Detailscore

Vanaf het begin van het traject tot de overdracht tip top geregeld!

9 , 8
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
22 november 2018
Door:
Hans

Detailscore

Prima samenwerking en eerlijke benadering

10 , 0
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
14 september 2018
Door:
anita

Detailscore

Als na de verkoop en voor de oplevering van de woning jouw partner plotseling komt te overlijden, komt er heel wat bij kijken. Naast het werk dat Ron als makelaar heeft verzet, heeft hij mij werk uit handen genomen door informatie in te winnen over hetgeen nodig was om de woning alsnog op te kunnen leveren op de overdrachtsdatum. Het regelen van een akte van overlijden, akte van erfgenaam, beneficiaire aanvaarding e.d. Ron gaf aan wat er nodig was [Meer]

Als na de verkoop en voor de oplevering van de woning jouw partner plotseling komt te overlijden, komt er heel wat bij kijken. Naast het werk dat Ron als makelaar heeft verzet, heeft hij mij werk uit handen genomen door informatie in te winnen over hetgeen nodig was om de woning alsnog op te kunnen leveren op de overdrachtsdatum. Het regelen van een akte van overlijden, akte van erfgenaam, beneficiaire aanvaarding e.d. Ron gaf aan wat er nodig was en ik hoefde slechts de zaken te regelen. Dit was een pak van mijn hart, want van tijd tot tijd wist ik echt niet waar ik het zoeken moest. Maanden later besloot ik de woning waar wij naartoe zouden verhuizen, dit was een nog niet opgeleverde zelfbouw, ook in de verkoop te doen en samen met mijn kinderen ben ik buiten Almere gaan wonen. Doordat Ron geen NVM makelaar is, kreeg ik van bekenden het advies om in mijn situatie een NVM makelaar te nemen. Zodoende liet ik de woning door een NVM makelaar taxeren. De aanvraag en de communicatie per mail ging prima. Na de taxatie ging er behoorlijk iets aan mij knagen, ik wilde Ron als makelaar. Pas toen ik naar de bank ging om mijn nieuwe hypotheek te regelen, kwam er ter sprake dat ik nog niet zo goed wist wat ik met de situatie: “verkopende makelaar” aan moest. De bankmedewerkster heeft mij toen uitgelegd dat het niets uitmaakt of het nu een NVM makelaar is of niet. Het enige verschil is dat de koopovereenkomst door de NVM makelaar gemaakt op zijn kantoor getekend kan worden en door de andere makelaar gemaakt bij de notaris getekend wordt. Pak van mijn hart, het voelde zo goed en vertrouwd toen ik de stap kon nemen om Ron weer te benaderen. Door de dubbele verhuizing was heel veel papierwerk dat voornamelijk digitaal was aangeleverd verloren gegaan. Gelukkig was het bouwbedrijf ook zo goed om mee te werken en zodoende kon Ron rechtstreeks bij hen alle nodige informatie opvragen, de gemeente was inmiddels ook op de hoogte van de situatie en zodoende kon hij ook hen rechtstreeks benaderen. De communicatie en samenwerking met Ron was buitengewoon. Zodoende ging de informatie niet via driehoek en kreeg ik de terugkoppelingen van Ron. Door mijn verhuizing buiten Almere heeft Ron nog meer taken van mij uit handen genomen. Hij vond het bijv. niet nodig dat ik steeds terug kwam voor elke bezichtiging, ramen openen en sluiten bij goed en slecht weer zodat de woning goed kon doorluchten. Na de verkoop van de woning en voor de overdracht heeft hij de deuren geopend voor de kopers als zij iets wilden weten, opmeten of laten inspecteren. Hij is zelfs aanwezig geweest bij elke oplevering en gesprek met de aannemer en Vereniging Eigen Huis. De 2e woning was trouwens binnen 14 dagen verkocht, alles ging zo vlot dat de kopers de overdracht ook nog hebben laten vervroegen. Bij de verkoop van mijn eerste woning viel mijn blik via google op Eigen Huis Makelaar Almere, vooral de reviews gaven mij de doorslag en ook de 2e woning verkocht ik via hem. Binnen 1 jaar heb ik twee woningen verkocht en zeer nauw samengewerkt met Ron. Het was echt teamwerk zoals ik in de praktijk niet vaak heb gezien. Ik zou Ron dan ook willen beoordelen met een 10+ en hem aanraden aan een ieder die vooral geen kaas hebben gegeten over de huizenmarkt, over zelfbouw en over verkoop. Persoonlijke benadering, vlotte terugkoppeling, notariële zaken, gemeentelijke zaken en zeer veel kennis bij zelfbouw zijn hem niet vreemd. Ron, ik heb geen woorden en kan ook niet precies beschrijven wat jouw hulp en motivatie de afgelopen maanden voor mij hebben betekend. Woorden schieten mij tekort. Maar ware zegeningen komen van boven, daarvan overtuigd. “Het beroep van makelaar staat jou op het lijf geschreven. Ik weet zeker dat jij het met deze instelling en insteek op eigen krachten en kunnen gaat maken. Ik wens jou daarbij heel veel succes voor in de toekomst”. Hartelijke groet, Anita Minder

9 , 5
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
23 juli 2018
Door:
Frank Huisman

Detailscore

buitengewoon aimabele man, deskundig in zijn vak, en toegankelijk voor (mijn vele) vragen. Heel veel profijt gehad van zijn kennis m.b.t. de aankoop van Rietmeent 279. Excuses voor de late beoordeling, bij deze alsnog gedaan...................

10 , 0
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
23 juni 2018
Door:
Noriko Imai

Detailscore

Vanaf de eerste contact kreeg ik goede indruk van Ron. Hij praat rustig en duidelijk, bij intake heeft hij duidelijk uitgelegd. Mijn woning was heel snel verkocht!

9 , 5
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
10 juni 2018
Door:
Duco de Bea de Jong

Detailscore

We hebben een zeer goede ervaring met Ron. Hij is een competente makelaar, die zowel Almere als ook de markt goed kent. We hadden een uitdagende situatie vooral vanwege de tijd, en onze terugkeer vanuit het buitenland. Hij heeft veel vertrouwen uitgesproken en bleef kalm, ook toen het eerste bod niet doorging. Korte lijntjes qua communicatie en was beschikbaar als het nodig was. Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding maar nog meer over het resultaat!

10 , 0
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
12 maart 2018
Door:
Gerben Visser

Detailscore

De Eigen Huis Makelaar Almere komt op mij (verkoper) over als een rustig en aandachtig persoon. Goed luisteren naar de koper, eigen ideeën aanbrengen qua verkoop (verkoper) Onderling goed contact over de gemaakte afspraak, via telefoon of app. Kennis van de huizen markt ( Almere ) Voor mij(verkoper) dus een hele fijne ervaring om samen het huis te verkopen. Een echte aanrader deze Eigen Huis Makelaar Almere. Mvgr G.Visser

9 , 8
Kantoor:
Eigen Huis Makelaar Almere
Datum:
27 februari 2018
Door:
MARTEN

Detailscore

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.