Alle beoordelingen

Flevo Makelaars

Almere

Adresgegevens
Almere
Westeinde 2 A
1334 BK
Tel: 036-2024202
info@flevomakelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

6 , 0
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
11 december 2018
Door:
Marco

Detailscore

Ik heb marktkennis een gemiddeld cijfer gegeven omdat ik hier geen uitgesproken mening over heb. Ik heb geen specifieke vragen gesteld hierover. Creativiteit heb ik een gemiddeld cijfer gegeven omdat ik geen creativiteit heb ervaren tijdens mijn bezichtiging, maar dat had ik ook niet verwacht. Hoe heeft creativiteit bij te dragen aan een bezichtiging? Ik zou het overbodig vinden, het gaat me juist om de informatie die rechtoe rechtaan verteld wordt. De dame die ik aan de telefoon had [Meer]

Ik heb marktkennis een gemiddeld cijfer gegeven omdat ik hier geen uitgesproken mening over heb. Ik heb geen specifieke vragen gesteld hierover. Creativiteit heb ik een gemiddeld cijfer gegeven omdat ik geen creativiteit heb ervaren tijdens mijn bezichtiging, maar dat had ik ook niet verwacht. Hoe heeft creativiteit bij te dragen aan een bezichtiging? Ik zou het overbodig vinden, het gaat me juist om de informatie die rechtoe rechtaan verteld wordt. De dame die ik aan de telefoon had was erg aardig en plande eenvoudig een afspraak met mij in. Minder

10 , 0
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
08 november 2018
Door:
Matthijs Boon

Detailscore

Vorige week is mijn huis verkocht door Flevo Makelaars. De service was uitmuntend en professioneel vanaf het eerste contact tot de uiteindelijk overdracht via de notaris. De heldere en uitstekende communicatie door het gehele proces is in mijn optiek de belangrijkste reden waarom Rico de beste makelaar in Nederland is. Rico bedankt voor het begeleiden van de verkoop en raad een ieder aan om Flevo Makelaars de opdracht tot verkoop van je huis in Almere te gunnen!

9 , 8
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
08 oktober 2018
Door:
Ed

Detailscore

Rico doet alles wat mogelijk is om je woning snel en goed te verkopen, niets is hem teveel , zelfs in de weekenden en ‘s avonds bereikbaar voor vragen. Kortom super tevreden over Rico en Flevomakelaars

10 , 0
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
20 september 2018
Door:
Hanna

Detailscore

Heel goed. Goede ontvangst uitleg en begeleiding tijdens de verkoop v d woning

8 , 8
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
03 september 2018
Door:
Jurian Ubachs

Detailscore

Erg positief! Ronald schatte de waarde van mijn appartement goed in - zat hoger dan een andere makelaar in zijn inschatting, maar maakte dat ook waar. Ik ben er van overtuigd dat ik bij de andere makelaar waar ik mee in contact was, een minder goede deal zou hebben gekregen. Ronald heeft mij verder al het werk uit handen genomen en zelfs mijn papierwerk naar de notaris gestuurd - iets dat je eigenlijk zelf hoort te doen. Topwerk.

9 , 0
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
19 augustus 2018
Door:
Ko te Velde

Detailscore

Duidelijke afspraken vooraf, goede begeleiding, flexibel en ook buiten kantoortijden goed bereikbaar

10 , 0
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
17 augustus 2018
Door:
Bouali Kamel

Detailscore

Top maakelaar luistert vollédig jouw verhaal geeft advies met Ronald geen paniek , komt altijd goed ik ben zeer tevreden

10 , 0
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
31 mei 2018
Door:
Desiree van Leeuwen

Detailscore

Hans heeft zich behoorlijk ingespannen om voor mij een appartement te 'regelen', dit onder een altijd aanwezig enthousiasme, meedenken en empathie. Chapeau!

9 , 1
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
29 mei 2018
Door:
Julian de Ridder

Detailscore

Vriendelijk en betrokken. Laagdrempelig in contact en flexibel in het maken van afspraken.

10 , 0
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
28 mei 2018
Door:
A. Versteeg

Detailscore

Topmakelaar! Goed bereikbaar, laagdrempelig en een hoog service niveau. Onze woning was snel verkocht voor een goede prijs.

9 , 3
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
26 mei 2018
Door:
Frans Jaeqx

Detailscore

De kennis en verder de totale indruk van deze makelaar die hij bij ons heeft nagelaten (en natuurlijk het eindresultaat) is voor ons de reden om een top beoordeling te geven aan deze makelaar. Klasse.

9 , 3
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
26 mei 2018
Door:
Evelien Wouters

Detailscore

Onze ervaring met Hans van Dijk hebben wij als zeer prettig ervaren. Fijne makelaar, zowel bij het kopen van een woning, als het verkopen van onze eigen woning.

9 , 7
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
19 mei 2018
Door:
Henry Bulten

Detailscore

2 , 9
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
15 mei 2018
Door:
de Vries

Detailscore

Helaas kan hij privé /zakelijk niet gescheiden houden. Hij weet wel waarom...

10 , 0
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
06 april 2018
Door:
Jacqueline

Detailscore

Top makelaar! Eerlijk en oprecht en snel verkocht voor een goede prijs! Ziet mogelijkheden ipv moeilijkheden!

9 , 6
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
04 april 2018
Door:
fam. de Vries

Detailscore

Wij hebben Hans ervaren als zeer vriendelijk, geduldig en hij weet waar hij over praat, zeer vakkundig. Wij bevelen Hans zeker aan als makelaar.

Reactie makelaar
Datum:
2018-04-04 09:30:42
Reactie:
Flevo Makelaars

Dank jullie wel en heel veel plezier in jullie nieuwe woning

9 , 9
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
01 maart 2018
Door:
K.Anand

Detailscore

I had a wonderful experience in finding myself a place in Almere thanks to the team at Flevo makelaars. The team is really well organized and consistently stayed in touch with me to keep me updated on the progress. Mr. Ronald Peters who was my direct contact was really helpful in ensuring the process was smooth and hassle free. I would strongly recommend Flevo Makelaars to be your agent for housing related endeavors. Thanks K.Anand

9 , 7
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
27 februari 2018
Door:
Peter de Vries

Detailscore

Als ik mijn nieuwe huis ga verkopen, doe ik dat weer bij Flevo Makelaars. Top gasten! altijd bereikbaar, zeer vriendelijk en weten waar ze het over hebben. Aanrader!

9 , 6
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
27 februari 2018
Door:
Christel

Detailscore

Fantastisch geholpen bij de verkoop van mijn woning! Ik raad mijn vrienden zeker Flevo Makelaars aan. Ze zijn goed bereikbaar en reageren adequaat.

10 , 0
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
24 februari 2018
Door:
Nelly

Detailscore

Heerlijk en eerlijk kantoor, super snel geholpen altijd bereikbaar en snel en goed resultaat zeer aan te bevelen.

1 , 9
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
02 februari 2018
Door:
John

Detailscore

Onjuiste informatie ontvangen na contact met een van de medewerkers op een essentieel punt. Jammer maar erg matig

Reactie makelaar
Datum:
2018-02-02 23:06:34
Reactie:
Flevo Makelaars

john jammer om te horen, hoor graag van je met wie je kontakt heb gehad en waar je onjuiste informatie over heb ontvangen. Bel je mij even? Hans van Dijk 036 - 2024202

9 , 6
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
02 februari 2018
Door:
Henk serno

Detailscore

Hele goede makelaar snel en accuraat helpt mee te denken aam oplossingen zeker aan te bevelen hoor FLEVO MAKELAARS

Reactie makelaar
Datum:
2018-02-02 16:22:46
Reactie:
Flevo Makelaars

Henk dank je wel voor de beoordeling en heel veel plezier in jullie nieuwe woning.

9 , 4
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
01 februari 2018
Door:
Esther

Detailscore

Super enthousiast! Weet het leuk te maken. Weet veel. Helpt waar nodig

Reactie makelaar
Datum:
2018-02-01 21:19:43
Reactie:
Flevo Makelaars

dank je wel voor de leuke beoordeling, veel plezier in jullie mooie nieuwe woning. het was leuk en gezellig om jullie te helpen.

8 , 4
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
31 januari 2018
Door:
Danny van kleinwee

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
20 januari 2018
Door:
Tineke

Detailscore

Ontzettend fijn kantoor, komen de afspraken goed na en zijn creatief in het bedenken van oplossingen. Snel een mooie woning gevonden en voor een goede prijs dankzij de begeleiding van Flevo Makelaars. TOP!!!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.