Alle beoordelingen

Flevo Makelaars

Almere

Adresgegevens
Almere
Westeinde 2 A
1334 BK
Tel: 036-2024202
info@flevomakelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 8
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
24 september 2019
Door:
Rob

Detailscore

Het is zo lekker om met iemand samen te werken die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. De verhouding tussen het gezin en werk moet in balans zijn.

10 , 0
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
30 juli 2019
Door:
Varun

Detailscore

Robbert is really a professional and helped me in every thing to me a nice house. Thanks Robbert for all the support and help . Keep it up.

10 , 0
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
30 juli 2019
Door:
Anil Andrew

Detailscore

Heel goed

10 , 0
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
29 juli 2019
Door:
Mark Link

Detailscore

Enthousiasme : Verkoper 1e klas, meelevend met de verkoper. Snelheid van reageren: dag en nacht Afspraken nakomen: spot on. Creativiteit Marktkennis Tja, het huis was al verkocht voordat ie op de markt was, dus wat kan ik zeggen over creativiteit en kennis... marktkennis is overduidelijk en creativiteit, goede contact/afspraken tussen verkoper en koper Ik heb niks meer dan lof voor Robbert, een makelaar boven verwachting. Zeer fijn om mee te werken. Neemt de tijd voor ''client''

10 , 0
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
16 juli 2019
Door:
M. Bijlhout

Detailscore

Uiterst bekwame en deskundige professional! Hij presteerde het om mijn huis te verkopen voordat het op Funda stond en voor het gewenste streefbedrag! Een Topper!!

1 , 0
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
21 mei 2019
Door:
Edwin

Detailscore

Het kantoor weet niet wat ze aan het doen zijn. Reageer ik op een woning, in dit geval een woning in Seizoenenbuurt, is die op Funda gekomen met de verkeerde prijs, oeps moest €20.000 meer zijn, maar dan wist ik dat even. Lekker als je verkoper bent nu iedereen denkt dat het uitgangspunt 20000 lager lag en krijg je nooit meer zoveel dan als het gelijk goed was gegaan. Wil je een afspraak maken dan heeft dat op deze [Meer]

Het kantoor weet niet wat ze aan het doen zijn. Reageer ik op een woning, in dit geval een woning in Seizoenenbuurt, is die op Funda gekomen met de verkeerde prijs, oeps moest €20.000 meer zijn, maar dan wist ik dat even. Lekker als je verkoper bent nu iedereen denkt dat het uitgangspunt 20000 lager lag en krijg je nooit meer zoveel dan als het gelijk goed was gegaan. Wil je een afspraak maken dan heeft dat op deze woning ook geen zin, we hebben er al genoeg dus u mag reserve zijn. Wellicht had ik wel een heel hoog bod gedaan ten opzichte van de rest, fijn toch dat je alle kansen benut voor je verkoper!!!! Helaas weten ze echt niet wat ze aan het doen zijn en uitleg geven is er ook niet bij. Snel doorlopen want dit kost je teveel geld voor gebakken lucht. Minder

10 , 0
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
21 mei 2019
Door:
Menno

Detailscore

Professionele EN persoonlijke benadering

10 , 0
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
21 mei 2019
Door:
T Kuiper

Detailscore

Zeer betrokken makelaar. 24/7 te bereiken. Reageert snel en adequaat. Met humor. Weet wat de cliënt wil. Zeer attent en duidelijk. Je weet wat je kan verwachten. Zeer klantvriendelijk.

8 , 8
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
18 mei 2019
Door:
Ron Henriet

Detailscore

Prettig persoonlijkheid met veel inzicht en aandacht voor de verkopende partij. Neemt echt de tijd voor de bezichtigingen en probeert een goede prijs te realiseren. We hebben in een week alles rond gemaakt qua bemiddeling, fotosessie en de 1e bezichtiging. Vooral de 360graden foto's en de bijbehorende video waren fantastisch en heeft veel reacties gegenereerd

9 , 6
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
09 mei 2019
Door:
Tamara de Graaf

Detailscore

Enthousiaste aardige vent, goede communicatie en altijd goed telefonisch te bereiken. Prettige samenwerking gehad en huis was zeer snel verkocht.

10 , 0
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
15 maart 2019
Door:
annelies consemulder

Detailscore

het was een goede ervaring. alles werd netjes geregeld en ik mocht alles vragen. een fijne samenwerking ook met de koper.

9 , 1
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
01 maart 2019
Door:
Harm Hoen

Detailscore

Zeer goed, ook met Robbert winnemuller

10 , 0
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
20 februari 2019
Door:
Dennis

Detailscore

Hans heeft mij en mijn vrouw geweldig geholpen, daar waar er bij andere niks mogelijk was en niks kon. Wist Hans het toch voor elkaar te krijgen. Een hele fijne, snelle communicatie zonder te veel administratieve rompslomp. 100 punten.

9 , 9
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
30 januari 2019
Door:
Nienke

Detailscore

Gemakkelijk om mee te communiceren; via mail of telefoon. Goed op de hoogte van de markt en voor de taxatie van mijn huis een heel fijne professional; snel, duidelijk, zakelijk, vriendelijk en met kennis van zaken. Ik raad Rico Mijsen bij iedereen aan!

9 , 0
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
18 januari 2019
Door:
Els Klijn

Detailscore

Vanaf het eerste moment een goede klik en deze is blijven bestaan

1 , 0
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
16 januari 2019
Door:
Jesse

Detailscore

Ik vindt het belachelijk dat ik een afspraak wil maken en er doodleuk wordt gezegd: er zijn al twee kijkmomenten en die zitten vol dus je kan niet meer komen. Daarnaast had ik wel het beste bod kunnen doen ten opzichte van anderen en loop je als verkoper wellicht een mooi bod mis, echt geen service naar je cliënt en de klant toe. Ik zou mijn woning daar dus nooit verkopen.

10 , 0
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
11 januari 2019
Door:
Guorui Zheng

Detailscore

Wij kom uit buitenland. Wij kunnen niet goed Nederlands spreken. Voor ons is het niet makkelijk om een nieuwe woning te kopen. Gelukkig hebben wij Ronald kennis gemaakt. Hij heeft ons veel goede advies en hij heeft ons geholpen om een leuk huis gekocht met goede prijs. Ik ben er heel blij mee. Ik ben dankbaar en zeer tevreden.

9 , 8
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
03 januari 2019
Door:
Sylvia

Detailscore

Hans van Dijk heb ik meegemaakt als een makelaar die denkt in mogelijkheden. Persoonlijk | Betrokken | Maatwerk

6 , 0
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
11 december 2018
Door:
Marco

Detailscore

Ik heb marktkennis een gemiddeld cijfer gegeven omdat ik hier geen uitgesproken mening over heb. Ik heb geen specifieke vragen gesteld hierover. Creativiteit heb ik een gemiddeld cijfer gegeven omdat ik geen creativiteit heb ervaren tijdens mijn bezichtiging, maar dat had ik ook niet verwacht. Hoe heeft creativiteit bij te dragen aan een bezichtiging? Ik zou het overbodig vinden, het gaat me juist om de informatie die rechtoe rechtaan verteld wordt. De dame die ik aan de telefoon had [Meer]

Ik heb marktkennis een gemiddeld cijfer gegeven omdat ik hier geen uitgesproken mening over heb. Ik heb geen specifieke vragen gesteld hierover. Creativiteit heb ik een gemiddeld cijfer gegeven omdat ik geen creativiteit heb ervaren tijdens mijn bezichtiging, maar dat had ik ook niet verwacht. Hoe heeft creativiteit bij te dragen aan een bezichtiging? Ik zou het overbodig vinden, het gaat me juist om de informatie die rechtoe rechtaan verteld wordt. De dame die ik aan de telefoon had was erg aardig en plande eenvoudig een afspraak met mij in. Minder

10 , 0
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
08 november 2018
Door:
Matthijs Boon

Detailscore

Vorige week is mijn huis verkocht door Flevo Makelaars. De service was uitmuntend en professioneel vanaf het eerste contact tot de uiteindelijk overdracht via de notaris. De heldere en uitstekende communicatie door het gehele proces is in mijn optiek de belangrijkste reden waarom Rico de beste makelaar in Nederland is. Rico bedankt voor het begeleiden van de verkoop en raad een ieder aan om Flevo Makelaars de opdracht tot verkoop van je huis in Almere te gunnen!

9 , 8
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
08 oktober 2018
Door:
Ed

Detailscore

Rico doet alles wat mogelijk is om je woning snel en goed te verkopen, niets is hem teveel , zelfs in de weekenden en ‘s avonds bereikbaar voor vragen. Kortom super tevreden over Rico en Flevomakelaars

10 , 0
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
20 september 2018
Door:
Hanna

Detailscore

Heel goed. Goede ontvangst uitleg en begeleiding tijdens de verkoop v d woning

8 , 8
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
03 september 2018
Door:
Jurian Ubachs

Detailscore

Erg positief! Ronald schatte de waarde van mijn appartement goed in - zat hoger dan een andere makelaar in zijn inschatting, maar maakte dat ook waar. Ik ben er van overtuigd dat ik bij de andere makelaar waar ik mee in contact was, een minder goede deal zou hebben gekregen. Ronald heeft mij verder al het werk uit handen genomen en zelfs mijn papierwerk naar de notaris gestuurd - iets dat je eigenlijk zelf hoort te doen. Topwerk.

9 , 0
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
19 augustus 2018
Door:
Ko te Velde

Detailscore

Duidelijke afspraken vooraf, goede begeleiding, flexibel en ook buiten kantoortijden goed bereikbaar

10 , 0
Kantoor:
Flevo Makelaars
Datum:
17 augustus 2018
Door:
Bouali Kamel

Detailscore

Top maakelaar luistert vollédig jouw verhaal geeft advies met Ronald geen paniek , komt altijd goed ik ben zeer tevreden

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.