Adresgegevens
Almere
Wijsgeerbaan 104
1315LJ
Tel: 036-5339252
almere@woonaccent.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 5
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
31 mei 2020
Door:
rob geerdink

Detailscore

Dit team weet wat ze doen, goed op elkaar afgestemd, van baas tot telefoniste is dit een team wat je zeker een opdracht kunt geven.................................

Reactie makelaar
Datum:
2020-05-31 09:02:00
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Bedankt voor de fijne samenwerking en het vertrouwen in Woonaccent! Uiteraard zijn we erg blij met het beoordelingscijfer die we hebben gekregen, bedankt hiervoor! Ook erg leuk om te lezen dat je goed contact hebt gehad met het kantoorpersoneel. Met vriendelijke groet, Norbert Terpstra

9 , 8
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
24 mei 2020
Door:
Charlotte

Detailscore

Norbert is zeer deskundig en heeft ons goed geadviseerd over alle aspecten die van belang zijn bij de aankoop van een woning; zoals locatie, VVE, technische staat van de woning en de buurt. Toen we hem belden kwam hij meteen in actie waardoor onze kansen enorm vergroot werden. Hij neemt de tijd om goed en volledig te adviseren. Wij hebben Norbert aangeraden als deskundig en betrouwbare makelaar in Almere aan vrienden en familie.

Reactie makelaar
Datum:
2020-05-24 15:20:00
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Bedankt voor je uitgebreide beoordeling! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent geweest. Uiteraard ben ik erg blij met de complimenten en het cijfer. Hier doen wij het voor! Heel veel woonplezier gewenst in je nieuwe woning. Als wij in de toekomst opnieuw iets voor je kunnen betekenen horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Norbert Terpstra

10 , 0
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
20 mei 2020
Door:
Rob & Ria Barkey

Detailscore

Prima empathische persoon, goed luisterend en pro-actief. Heeft erg goed begrepen wat onze wensen waren en heeft ons zeer adequaat geholpen als aankoop- EN verkoopmakelaar, het geen ook scheelde in de makelaarscourtage. Was ook bereikbaar buiten kantoortijden en kwam alle afspraken na. Norbert bleek ook zeer creatief met het aanbieden van oplossingen als ons zoeken naar huizen wat tegen zat. Binnen zijn netwerk hebben wij geweldig gebruik kunnen maken van diverse andere benodigde bedrijven, zoals een hypotheekadviseur en bouwvakkers. Dat scheelde ons [Meer]

Prima empathische persoon, goed luisterend en pro-actief. Heeft erg goed begrepen wat onze wensen waren en heeft ons zeer adequaat geholpen als aankoop- EN verkoopmakelaar, het geen ook scheelde in de makelaarscourtage. Was ook bereikbaar buiten kantoortijden en kwam alle afspraken na. Norbert bleek ook zeer creatief met het aanbieden van oplossingen als ons zoeken naar huizen wat tegen zat. Binnen zijn netwerk hebben wij geweldig gebruik kunnen maken van diverse andere benodigde bedrijven, zoals een hypotheekadviseur en bouwvakkers. Dat scheelde ons een hoop uitzoekerij, waarbij we ook het vertrouwen hadden - hetgeen later ook 100% bleek - dat het betrouwbare bedrijven waren: het werd een turn-key project! Het gaf ons een hoop rust en dat kunnen we iedereen aanraden! Inmiddels hebben we ook een aantal andere kennissen en vrienden geadviseerd om vooral met Woonaccent in zee te gaan. Minder

9 , 3
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
19 mei 2020
Door:
Lideke van Ewijk

Detailscore

Jammer dat je maar 1 persoon kunt aanklikken. Zie deze beoordeling maar voor twee. Ook helemaal blij met Rixt! Wij zijn van a tot z tevreden met jullie werk (inclusief de foto's/folders van het huis) en manier van communiceren! Heel fijn dat het huis goed verkocht is, hierdoor kunnen we nu zonder mate genieten van onze nieuwe stek. Dank, dank ook namens mijn 'ego'.

Reactie makelaar
Datum:
2020-05-19 15:37:24
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Helaas kan je er inderdaad maar 1 aanklikken, maar wij lezen het allemaal hoor! Wij vinden het heel fijn om te horen dat jullie tevreden zijn geweest over het gehele traject. De woning was dan ook erg snel verkocht. Bedankt voor dit mooie cijfer! Wij wensen jullie veel woonplezier in jullie nieuwe woning en mochten wij jullie (en je ego) ooit nog ergens mee helpen dan doen we dit uiteraard met plezier! Met vriendelijke groet, Rixt Westra

9 , 0
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
16 mei 2020
Door:
Christiaan Schram

Detailscore

Goed bereikbaar, helder in de communicatie en prettig in de omgang..

Reactie makelaar
Datum:
2020-05-16 14:21:11
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Fijn dat je onze dienstverlening als prettig hebt ervaren. Bedankt voor het compliment, het mooie cijfer en het vertrouwen. Met vriendelijke groet, Jimmy Siewe

8 , 6
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
10 mei 2020
Door:
Ad en Joke Vos

Detailscore

Zeer prettige samenwerking, heel onwerkelijke afsluiting door de inmiddels toegeslagen Corona crisis.

9 , 9
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
02 mei 2020
Door:
Helen & Chiel

Detailscore

Van het begin tot het eind heeft het kantoor ons de zorg van de verkoop van het huis uit handen genomen. Prettig, duidelijk, persoonlijk en vriendelijk was de service. We voelde vanaf het eerste gesprek een klik en hebben geen seconde spijt gehad van onze keus.

10 , 0
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
18 april 2020
Door:
Marja van Stijgeren

Detailscore

Dankzij de bemiddeling van Norbert, hebben wij ons droomhuis kunnen kopen. Er was veel belangstelling, maar Norbert deed de onderhandelingen. Hij heeft ons goed geadviseerd over de strategie en de aankoopprijs. Het huis is ons uiteindelijk gegund. Ik ben er nog iedere dag blij mee dat we deze stap hebben genomen. Dank, Norbert, voor je bemiddeling en je adviezen!

9 , 6
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
18 april 2020
Door:
Len Roubroeks

Detailscore

Jimmy heeft ons als makelaar geweldig geholpen met de verkoop van ons oude huis. Daarnaast hebben we ook veel contact gehad met Anita en Patty. Zij hebben ons steeds super goed geholpen met onze vragen en zaken die geregeld moesten worden. Steeds wanneer ik een mail stuurde kreeg ik binnen een paar uur reactie. Dat was echt heel erg fijn! Dank voor al het werk dat jullie voor ons hebben gedaan!

8 , 8
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
17 februari 2020
Door:
Sjahresa

Detailscore

Jimmy heeft de begeleidingen gedaan maar het contact met het hele team was erg fijn. Woning gekocht en verkocht onder goed vertrouwen.

8 , 9
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
19 januari 2020
Door:
Quirine Sluiter-Hoekstra

Detailscore

Fijne makelaar, goed op de hoogte van de huidige woningmarkt.

Reactie makelaar
Datum:
2020-01-19 11:11:32
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Beste Quirine, bedankt voor het mooie cijfer en de argumenten erbij. Ben ik heel blij mee. Veel plezier in jullie nieuwe woning. Groeten, Rixt

8 , 8
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
19 december 2019
Door:
Kees

Detailscore

Top makelaar. Veel verstand van zaken. Ook na het annuleren van het eerste bod bleef Norbert actief zoeken naar een koper met een goed bod.

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-19 11:37:24
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Beste Kees, soms lukt het inderdaad niet de 1e keer. Dat moest precies bij jullie gebeuren. Gelukkig konden we het "goedmaken" door snel nieuwe/betere klanten te vinden voor jullie woning. Fijn dat alle puzzelstukken in elkaar gevallen zijn en jullie nu op een mooie plek kunnen zitten. Veel plezier en graag tot een volgende keer! Norbert Terpstra

5 , 5
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
19 december 2019
Door:
Sophie

Detailscore

Contact was prima. Had wel wat meer uitleg verwacht en iets meer inlevingsvermogen. Toch zeker wel een voldoende waard.

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-19 08:55:51
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Beste Sophie, bedankt voor het delen van je mening over ons. Voor ons is een 5,5 geen voldoende en zullen daarom je opmerking zéker gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren. Omdat wij niet kunnen achterhalen om welke situatie het gaat, zouden wij het op prijs stellen als je contact met ons opneemt zodat wij hiervan kunnen leren. Met hartelijke groet, Norbert

9 , 7
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
07 december 2019
Door:
Bert en Idaline

Detailscore

Zowel nieuwe woning aangekocht als oude woning verkocht. Beide keren met zeer goed resultaat. Alle personeelsleden zijn betrokken en weten van de persoonlijke situatie af. Hartelijk dank team Woonaccent Almere!

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-07 19:12:38
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Bert en Idaline, jullie bedankt dat jullie weer voor ons hebben gekozen voor de aankoop en verkoop. Blij dat het nu weer net zo goed is verlopen als de vorige keer! Veel plezier op jullie nieuwe plek. Maar dat zal vast wel goed komen. Hartelijke groet, Norbert

10 , 0
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
16 november 2019
Door:
Frans & Yvon Beerman

Detailscore

Wij voelden ons beschermd en alsof wij in een superteam zaten. Hoe vertaal je dat gevoel, nou door hier gewoon een 10+ te geven. Bedankt Anita, Patty, Jimmy en Norbert, bedankt Woonaccent.

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-16 21:48:35
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Wij vonden ook dat wij samen met jullie een superteam waren! Bedankt voor de samenwerking zowel bij de koop van de woning bij ons en de verkoop van jullie woning bij ons. Hopelijk hebben jullie lang plezier van jullie mooie nieuwe woning.Veel geluk gewenst van ons allemaal. Woonaccent makelaars Almere

10 , 0
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
09 november 2019
Door:
Ruud

Detailscore

Top makelaar. Meerdere malen tegen gekomen tijdens bezichtigingen. Zeer respectvol naar de klant. Bewuste keuze gemaakt voor woonaccent. En dit hebben ze meer dan waar gemaakt.

9 , 4
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
15 september 2019
Door:
Gabriella

Detailscore

Professioneel en betrokken! Wij hebben met een enorm goed gevoel ons appartement verkocht dankzij Woonaccent.

9 , 2
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
31 augustus 2019
Door:
Martijn

Detailscore

Heeft kennis van zaken, is deskundig en komt zijn afspraken na.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-31 14:38:24
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Beste Martijn, bedankt voor dit mooie cijfer en de positieve steekwoorden. Vriendelijke groet, Patty

10 , 0
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
24 augustus 2019
Door:
Piet Cahuzak

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-24 21:27:25
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Beste Piet, heel erg bedankt dat je voor onze dienstverlening hebt gekozen. En dat je dit dan met een 10 waardeert is natuurlijk helemaal super! Heel veel plezier gewenst in je nieuwe woonomgeving. Team Woonaccent makelaars Almere

10 , 0
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
09 augustus 2019
Door:
Peggy

Detailscore

Het is als aankopende partij een hele fijne ervaring om ook vanuit de makelaar van de tegenpartij een zeer fijne ervaring te mogen hebben, dank! Woonaccent is de makelaar van de tegenpartij, maar ik heb ook het gevoel gehad dat zij mijn wensen zeer goed hebben behartigd. Zeer hulpvaardig en bijzonder geduldig zijn alle medewerkers van Woonaccent Makelaars (van de telefoniste, receptioniste tot aan de verkoopmakelaar op locatie!) Soms had ik een vraag of opmerking en belde ik hen; wat [Meer]

Het is als aankopende partij een hele fijne ervaring om ook vanuit de makelaar van de tegenpartij een zeer fijne ervaring te mogen hebben, dank! Woonaccent is de makelaar van de tegenpartij, maar ik heb ook het gevoel gehad dat zij mijn wensen zeer goed hebben behartigd. Zeer hulpvaardig en bijzonder geduldig zijn alle medewerkers van Woonaccent Makelaars (van de telefoniste, receptioniste tot aan de verkoopmakelaar op locatie!) Soms had ik een vraag of opmerking en belde ik hen; wat mij opvalt is dat zij altijd openstaan voor suggesties, maar zelf ook proactief zijn naar de aankoper! Alle medewerkers vormen een mooi team en zij weten welke cliënten van de (ver)kopende partij bij hen in het dossier zitten/lopende zijn; dit zorgt ervoor dat je als aankopende partij nooit een nummer bent! Bijzonder dat een verkoopmakelaar zich zo goed opstelt naar een koper. Dank en blijf deze manier van werken hanteren! Peggy Aquamarijnstraat Almere Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-09 14:59:01
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Beste Peggy, Dat we door onze verkopers vaak positief gewaardeerd worden is natuurlijk fijn. Maar als we dan ook nog eens door de kóper het hoogst haalbare cijfer krijgen is natuurlijk een kroon op ons werk! Bedankt en heel veel woonplezier in jullie nieuwe woning straks. Namens het hele team

9 , 2
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
22 juli 2019
Door:
Ruud

Detailscore

Bijzonder enthousiaste en vriendelijke medewerkster.

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-22 14:28:07
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Beste Ruud, Hartelijk bedankt voor je positieve review! Ik heb met veel plezier geholpen jouw woning te verkopen. Heel veel plezier in je nieuwe woning, Patty

9 , 5
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
05 juli 2019
Door:
John van Raalte

Detailscore

Uiterst tevreden over de samenwerking, als zeer prettig ervaren en zeker aan te bevelen, correct en snel.

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-05 19:29:04
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Heldere taal. Precies waar wij voor staan. En wat fijn dat dit door onze klanten wordt opgemerkt maar vooral mooi om te zien dat dit zo verwoord wordt in een review. Heel erg bedankt en graag tot ziens! Woonaccent makelaars Almere

9 , 6
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
27 juni 2019
Door:
Marja van Stijgeren

Detailscore

Jimmy is jong en enthousiast. Hij verkocht vrij snel mijn huis. Jimmy gaf steeds goede en eerlijke adviezen. Hierdoor zijn zowel de koper als de verkoper(ikzelf) zijn erg tevreden. Succes met je verdere loopbaan, Jimmy!

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-27 14:09:08
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Beste Marja, Bedankt voor deze positieve woorden over mij! Samen met het hele team proberen we onze uiterste best te doen om onze klanten tevreden te maken. Mooi dat ik daar nu ook weer een bijdrage in heb kunnen leveren. Graag tot een volgende keer, Jimmy

9 , 6
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
27 juni 2019
Door:
Marja van Stijgeren

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-27 14:02:16
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Heel hartelijk bedankt voor het mooie cijfer! Team Woonaccent Almere

10 , 0
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
27 juni 2019
Door:
Ellen van Eden

Detailscore

WoonAccent is een makelaarskantoor op top niveau met zeer professionele, vriendelijke medewerkers die weten waar ze het over hebben, ook luisteren naar wensen, altijd klaar staan maar vooral ook meedenken. Ook aan Anita de complimenten. Ik zou deze makelaar hoogst aanbevelen aan iedereen!

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-27 11:58:13
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Een 10! Dank je wel voor je mooie woorden en prachtige cijfer! Afgezien dat wij een uitstekende service vanzelfsprekend vinden, hebben wij ook passie voor ons werk. We hebben jullie heel graag geholpen met de verkoop van jullie woning. Met vriendelijke groet, Team Woonaccent Almere

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.