Adresgegevens
Almere
Wijsgeerbaan 104
1315LJ
Tel: 036-5339252
almere@woonaccent.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 4
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
23 februari 2019
Door:
Leander van Gijzel

Detailscore

Zeer positieve ervaring. Vincent is actief bezig als makelaar en zocht regelmatig contact met ondergetekende voor overleg. Tevens inspecteerde Vincent iedere bezichtigde woning grondig en voorzag ons van goed advies. Vincent onderhandelde namens ook zeer scherp en bewees zich op elk front als aankoopmalelaar. Zou Vincent zo aanraden bij derden.

9 , 1
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
19 februari 2019
Door:
Sheikh Joemmanbaks

Detailscore

Vlotte persoonlijkheid, erg gemotiveerd, dynamisch. Hij zet zich helemaal in voor wie hij aan de slag moet. Super kerel.???

8 , 4
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
10 februari 2019
Door:
Piet Van stee

Detailscore

Uitstekend

9 , 8
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
04 februari 2019
Door:
mevr. Boomdijk Galmo

Detailscore

hij heeft ons overtuigd dat de koper heel serieus was en kon goed onder handen. trouwens mevr. Kramer heel vriendelijk weet de klant naar binnen te halen ook de eerste makelaar die was komen beoordelen was ook mevr. Patty was vriendelijk een geweldige team

8 , 8
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
19 januari 2019
Door:
denis

Detailscore

zeer vriendelijk, meedenken prima makelaar. huis snel verkocht met mooie brochure en foto,s klein missertje om ergens op terug te komen en dit vergeten

8 , 9
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
19 januari 2019
Door:
Vanessa hoekstra

Detailscore

Prima

9 , 6
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
19 januari 2019
Door:
Marcia

Detailscore

Professioneel, had direct begrip voor mijn situatie, wist snel te bepalen wat de beste route zou zijn voor verkoop en zeer prettig om mee te communiceren. Reageert snel.

2 , 8
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
09 januari 2019
Door:
Jan

Detailscore

Het was er matig allemaal. Het contact kan stukken beter

Reactie makelaar
Datum:
2019-01-09 21:21:40
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Beste Jan, We vinden het vervelend om te vernemen dat je blijkbaar een slechte ervaring met ons hebt, terwijl wij niet weten wie je bent. We zouden graag met je in contact komen zodat wij weten waar het over gaat en de dienstverlening op uw wensen kunnen aanpassen. Norbert Terpstra

9 , 9
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
02 januari 2019
Door:
M H Becker

Detailscore

Vincent is zeer deskundig. De verkoop ging snel en voor een betere prijs dan door andere makelaars was aangegeven.

Reactie makelaar
Datum:
2019-01-02 11:37:04
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Bedankt voor het mooie cijfer en het vertrouwen. Ik wens jullie beiden heel veel geluk! Met hartelijke groet, Vincent

6 , 1
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
31 december 2018
Door:
Tamara

Detailscore

Het was een gemiddelde bezichtiging.

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-31 10:21:24
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Beste Tamara, we kunnen helaas niet terug vinden of en wanneer je een bezichtiging hebt gehad. Graag zouden wij van je vernemen wat we kunnen verbeteren. We hopen een reactie van je te horen. Anita

9 , 4
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
04 december 2018
Door:
Wally Eyra

Detailscore

Een uitstekende ervaring en hij komt zijn afspraken goed na.

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-04 17:08:43
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Dit was voor mij wederzijds. veel woongeluk! Met vriendelijke groet, Vincent

10 , 0
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
03 december 2018
Door:
Piet klein

Detailscore

Met wie je ook te doen had, iedereen was altijd even behulpzaam en vriendelijk. Kortom een :TOPTEAM:

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-03 14:28:36
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Bedankt voor je reactie en het mooie cijfer!. We hebben jullie heel graag geholpen. Bedankt voor het vertrouwen. Wij wensen jullie heel veel geluk in jullie nieuwe woning. Woonaccent team

9 , 0
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
24 november 2018
Door:
S. Roseboom

Detailscore

Woonaccent is een betrouwbare makelaar die zijn afspraken nakomt en kwaliteit levert tegen een goed tarief. Vincent Korthof heeft ons goed geadviseerd en is zijn afspraken altijd netjes en snel nagekomen. Verder hebben de meiden van kantoor ook altijd snel en adequaat op vragen gereageerd. We hebben als verkopers geen omkijken gehad naar het hele proces, zij hebben de verkoop snel en correct uitgevoerd. Wij raden deze makelaar zeker aan!

Reactie makelaar
Datum:
2018-11-24 17:49:51
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Bedankt voor je reactie. Fijn dat we je konden helpen bij de verkoop. We wensen je heel veel geluk in de toekomst. Groet, Woonaccent Makelaars Almere

10 , 0
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
10 november 2018
Door:
C bakvis

Detailscore

Alles was goed geregeld. Ik heb er geen omkijken naar gehad dus heel tevreden over alles

Reactie makelaar
Datum:
2018-11-10 17:56:19
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Dank je wel voor je mooie cijfer! Dat is fijn om te horen. We hebben je graag geholpen. Groetjes van het hele Woonaccent team

9 , 9
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
20 oktober 2018
Door:
Willem Venema

Detailscore

Een goede relatie en steeds goed bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Reactie op vragen worden snel afgehandeld.

Reactie makelaar
Datum:
2018-10-20 12:58:23
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Bedankt voor het mooie cijfer. Fijn dat we je konden helpen. Heel veel plezier en geluk in je nieuwe woning!

10 , 0
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
12 oktober 2018
Door:
Peter timman

Detailscore

Zeer goed hij was erg behulpzaam en altijd berijkbaar , ook buiten kantoor uren.hielt zich ook aan de afspraken gaf veel tips grandioos , een vakman dus.

Reactie makelaar
Datum:
2018-10-12 19:20:59
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Beste Peter en Femke, Dank voor de mooie woorden! Veel woonplezier in jullie nieuwe woning! Met Hartelijke groet, Vincent

1 , 7
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
08 oktober 2018
Door:
Roy

Detailscore

Er matig, de informatievoorziening liet echt te wensen over en het maken van een afspraak gaat moeizaam. Ik snap best dat het druk is op de woningmarkt maar gun iedereen een kans om te gaan kijken en daarna ook na te denken over deze grote uitgave.

7 , 8
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
08 oktober 2018
Door:
Pieter de Boer

Detailscore

Goed geholpen

9 , 1
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
15 september 2018
Door:
Thea Ubels

Detailscore

9 , 0
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
08 september 2018
Door:
Jacob Hakvoort

Detailscore

Ik heb naast Norbert ook goede ervaringen opgedaan met een aantal medewerkers/personeel van kantoor. Wij voelden ons altijd vriendelijk en klantgericht behandeld. Kregen ook altijd snel antwoord op onze vragen.

9 , 8
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
08 september 2018
Door:
Guney Yerden

Detailscore

Voor mij is dit de eerste keer dat ik een huis verkoop. Tevens een huis waar veel emotionele waarde aan verbonden is. Hierdoor ben ik geen makkelijke klant geweest voor het kantoor en voor de makelaar Vincent Korthof. Ondanks mijn twijfels en vele vragen is Vincent erg betrokken en behulpzaam gebleven. Mede door de ruimte, advies en snelle communicatie is mijn huis voor een prijs boven verwachting verkocht. Een laatste plus punt van dit kantoor en zijn werknemers is [Meer]

Voor mij is dit de eerste keer dat ik een huis verkoop. Tevens een huis waar veel emotionele waarde aan verbonden is. Hierdoor ben ik geen makkelijke klant geweest voor het kantoor en voor de makelaar Vincent Korthof. Ondanks mijn twijfels en vele vragen is Vincent erg betrokken en behulpzaam gebleven. Mede door de ruimte, advies en snelle communicatie is mijn huis voor een prijs boven verwachting verkocht. Een laatste plus punt van dit kantoor en zijn werknemers is de service , ik ben goed begeleid en geen vraag was te veel. Bedankt voor alle moeite en inzet! Minder

8 , 8
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
02 september 2018
Door:
MJB Maijer

Detailscore

Prettige communicatie en afhandeling in de verschillende fases van het verkooptraject. Tip: Na verkoop hebben we toch nog wat onverwachte situaties ondervonden zoals een oude levensverzekering die niet automatisch stopt en waar we iets mee moeten. Misschien had onze eigen hypotheek adviseur daar iets in moeten adviseren, maar dit zou voorafgaand aan de afwikkeling met de bank als tip opgebracht kunnen worden aan de verkopende partij.

Reactie makelaar
Datum:
2018-09-02 08:59:54
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Wat fijn om te horen dat de samenwerking als prettig is ervaren. We hebben je graag geholpen. Bedankt voor de tip. We wensen je heel veel geluk en plezier in je nieuwe woning! Groetjes van Woonaccent Makelaars Almere

8 , 8
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
25 augustus 2018
Door:
Jolanda t lam

Detailscore

Ik heb de samenwerking met Woonaccent Almere als zeer prettig ervaren. De makelaars zijn zeer ervaren en kundig, mijn huis was met 1.5 week verkocht. Ook de dames op kantoor staan meteen klaar om al ke vragen te beantwoorden. Korte lijnen, snel schakelen, no nonsense mentaliteit. Kortom...een aanrader als je een makelaar zoekt.

Reactie makelaar
Datum:
2018-08-25 21:43:49
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Dank je wel voor de mooie beoordeling. We hebben je heel graag geholpen. We wensen je heel veel geluk en woonplezier in je nieuwe woonomgeving. Groetjes van het hele team van Woonaccent Makelaars Almere

10 , 0
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
22 augustus 2018
Door:
Sander Schutten

Detailscore

Vincent heeft ons uitstekend geholpen bij de aan- en verkoop van onze woning. Hij heeft ons volledig ontzorgd. Dankzij zijn inzet hebben wij de optimale prijs gekregen voor onze woning en hebben we onze nieuwe woning tegen een scherpe prijs aangeschaft.

Reactie makelaar
Datum:
2018-08-22 15:27:02
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Dank je wel voor de mooie beoordeling en het vertrouwen! Ik heb jullie heel graag geholpen bij de aan- en verkoop van jullie woning. Veel woongeluk in jullie nieuwe woning. Groetjes van Vincent en de rest van het team

9 , 0
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
16 augustus 2018
Door:
J.H.M. van Gils

Detailscore

Mijn ervaring met het kantoor is zonder meer uitstekend. Alle afspraken worden keurig en op tijd nagekomen en dat geldt ook voor Vincent Korthof. Kortom een uiterst plezierige samenwerking. Al is het in deze tijd niet echt moeilijk om een appartement te verkopen.

Reactie makelaar
Datum:
2018-08-16 20:08:36
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Dank je wel voor de mooie beoordeling en het vertrouwen. Fijn om te horen dat de samenwerking als plezierig is ervaren. We hebben je heel graag geholpen. We wensen je heel veel geluk. Groetjes van het Woonaccent team

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.