Adresgegevens
Almere
Wijsgeerbaan 104
1315LJ
Tel: 036-5339252
almere@woonaccent.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 8
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
17 februari 2020
Door:
Sjahresa

Detailscore

Jimmy heeft de begeleidingen gedaan maar het contact met het hele team was erg fijn. Woning gekocht en verkocht onder goed vertrouwen.

8 , 9
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
19 januari 2020
Door:
Quirine Sluiter-Hoekstra

Detailscore

Fijne makelaar, goed op de hoogte van de huidige woningmarkt.

Reactie makelaar
Datum:
2020-01-19 11:11:32
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Beste Quirine, bedankt voor het mooie cijfer en de argumenten erbij. Ben ik heel blij mee. Veel plezier in jullie nieuwe woning. Groeten, Rixt

8 , 8
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
19 december 2019
Door:
Kees

Detailscore

Top makelaar. Veel verstand van zaken. Ook na het annuleren van het eerste bod bleef Norbert actief zoeken naar een koper met een goed bod.

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-19 11:37:24
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Beste Kees, soms lukt het inderdaad niet de 1e keer. Dat moest precies bij jullie gebeuren. Gelukkig konden we het "goedmaken" door snel nieuwe/betere klanten te vinden voor jullie woning. Fijn dat alle puzzelstukken in elkaar gevallen zijn en jullie nu op een mooie plek kunnen zitten. Veel plezier en graag tot een volgende keer! Norbert Terpstra

5 , 5
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
19 december 2019
Door:
Sophie

Detailscore

Contact was prima. Had wel wat meer uitleg verwacht en iets meer inlevingsvermogen. Toch zeker wel een voldoende waard.

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-19 08:55:51
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Beste Sophie, bedankt voor het delen van je mening over ons. Voor ons is een 5,5 geen voldoende en zullen daarom je opmerking zéker gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren. Omdat wij niet kunnen achterhalen om welke situatie het gaat, zouden wij het op prijs stellen als je contact met ons opneemt zodat wij hiervan kunnen leren. Met hartelijke groet, Norbert

9 , 7
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
07 december 2019
Door:
Bert en Idaline

Detailscore

Zowel nieuwe woning aangekocht als oude woning verkocht. Beide keren met zeer goed resultaat. Alle personeelsleden zijn betrokken en weten van de persoonlijke situatie af. Hartelijk dank team Woonaccent Almere!

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-07 19:12:38
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Bert en Idaline, jullie bedankt dat jullie weer voor ons hebben gekozen voor de aankoop en verkoop. Blij dat het nu weer net zo goed is verlopen als de vorige keer! Veel plezier op jullie nieuwe plek. Maar dat zal vast wel goed komen. Hartelijke groet, Norbert

10 , 0
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
16 november 2019
Door:
Frans & Yvon Beerman

Detailscore

Wij voelden ons beschermd en alsof wij in een superteam zaten. Hoe vertaal je dat gevoel, nou door hier gewoon een 10+ te geven. Bedankt Anita, Patty, Jimmy en Norbert, bedankt Woonaccent.

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-16 21:48:35
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Wij vonden ook dat wij samen met jullie een superteam waren! Bedankt voor de samenwerking zowel bij de koop van de woning bij ons en de verkoop van jullie woning bij ons. Hopelijk hebben jullie lang plezier van jullie mooie nieuwe woning.Veel geluk gewenst van ons allemaal. Woonaccent makelaars Almere

10 , 0
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
09 november 2019
Door:
Ruud

Detailscore

Top makelaar. Meerdere malen tegen gekomen tijdens bezichtigingen. Zeer respectvol naar de klant. Bewuste keuze gemaakt voor woonaccent. En dit hebben ze meer dan waar gemaakt.

9 , 4
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
15 september 2019
Door:
Gabriella

Detailscore

Professioneel en betrokken! Wij hebben met een enorm goed gevoel ons appartement verkocht dankzij Woonaccent.

9 , 2
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
31 augustus 2019
Door:
Martijn

Detailscore

Heeft kennis van zaken, is deskundig en komt zijn afspraken na.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-31 14:38:24
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Beste Martijn, bedankt voor dit mooie cijfer en de positieve steekwoorden. Vriendelijke groet, Patty

10 , 0
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
24 augustus 2019
Door:
Piet Cahuzak

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-24 21:27:25
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Beste Piet, heel erg bedankt dat je voor onze dienstverlening hebt gekozen. En dat je dit dan met een 10 waardeert is natuurlijk helemaal super! Heel veel plezier gewenst in je nieuwe woonomgeving. Team Woonaccent makelaars Almere

10 , 0
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
09 augustus 2019
Door:
Peggy

Detailscore

Het is als aankopende partij een hele fijne ervaring om ook vanuit de makelaar van de tegenpartij een zeer fijne ervaring te mogen hebben, dank! Woonaccent is de makelaar van de tegenpartij, maar ik heb ook het gevoel gehad dat zij mijn wensen zeer goed hebben behartigd. Zeer hulpvaardig en bijzonder geduldig zijn alle medewerkers van Woonaccent Makelaars (van de telefoniste, receptioniste tot aan de verkoopmakelaar op locatie!) Soms had ik een vraag of opmerking en belde ik hen; wat [Meer]

Het is als aankopende partij een hele fijne ervaring om ook vanuit de makelaar van de tegenpartij een zeer fijne ervaring te mogen hebben, dank! Woonaccent is de makelaar van de tegenpartij, maar ik heb ook het gevoel gehad dat zij mijn wensen zeer goed hebben behartigd. Zeer hulpvaardig en bijzonder geduldig zijn alle medewerkers van Woonaccent Makelaars (van de telefoniste, receptioniste tot aan de verkoopmakelaar op locatie!) Soms had ik een vraag of opmerking en belde ik hen; wat mij opvalt is dat zij altijd openstaan voor suggesties, maar zelf ook proactief zijn naar de aankoper! Alle medewerkers vormen een mooi team en zij weten welke cliënten van de (ver)kopende partij bij hen in het dossier zitten/lopende zijn; dit zorgt ervoor dat je als aankopende partij nooit een nummer bent! Bijzonder dat een verkoopmakelaar zich zo goed opstelt naar een koper. Dank en blijf deze manier van werken hanteren! Peggy Aquamarijnstraat Almere Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-09 14:59:01
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Beste Peggy, Dat we door onze verkopers vaak positief gewaardeerd worden is natuurlijk fijn. Maar als we dan ook nog eens door de kóper het hoogst haalbare cijfer krijgen is natuurlijk een kroon op ons werk! Bedankt en heel veel woonplezier in jullie nieuwe woning straks. Namens het hele team

9 , 2
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
22 juli 2019
Door:
Ruud

Detailscore

Bijzonder enthousiaste en vriendelijke medewerkster.

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-22 14:28:07
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Beste Ruud, Hartelijk bedankt voor je positieve review! Ik heb met veel plezier geholpen jouw woning te verkopen. Heel veel plezier in je nieuwe woning, Patty

9 , 5
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
05 juli 2019
Door:
John van Raalte

Detailscore

Uiterst tevreden over de samenwerking, als zeer prettig ervaren en zeker aan te bevelen, correct en snel.

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-05 19:29:04
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Heldere taal. Precies waar wij voor staan. En wat fijn dat dit door onze klanten wordt opgemerkt maar vooral mooi om te zien dat dit zo verwoord wordt in een review. Heel erg bedankt en graag tot ziens! Woonaccent makelaars Almere

9 , 6
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
27 juni 2019
Door:
Marja van Stijgeren

Detailscore

Jimmy is jong en enthousiast. Hij verkocht vrij snel mijn huis. Jimmy gaf steeds goede en eerlijke adviezen. Hierdoor zijn zowel de koper als de verkoper(ikzelf) zijn erg tevreden. Succes met je verdere loopbaan, Jimmy!

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-27 14:09:08
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Beste Marja, Bedankt voor deze positieve woorden over mij! Samen met het hele team proberen we onze uiterste best te doen om onze klanten tevreden te maken. Mooi dat ik daar nu ook weer een bijdrage in heb kunnen leveren. Graag tot een volgende keer, Jimmy

9 , 6
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
27 juni 2019
Door:
Marja van Stijgeren

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-27 14:02:16
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Heel hartelijk bedankt voor het mooie cijfer! Team Woonaccent Almere

10 , 0
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
27 juni 2019
Door:
Ellen van Eden

Detailscore

WoonAccent is een makelaarskantoor op top niveau met zeer professionele, vriendelijke medewerkers die weten waar ze het over hebben, ook luisteren naar wensen, altijd klaar staan maar vooral ook meedenken. Ook aan Anita de complimenten. Ik zou deze makelaar hoogst aanbevelen aan iedereen!

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-27 11:58:13
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Een 10! Dank je wel voor je mooie woorden en prachtige cijfer! Afgezien dat wij een uitstekende service vanzelfsprekend vinden, hebben wij ook passie voor ons werk. We hebben jullie heel graag geholpen met de verkoop van jullie woning. Met vriendelijke groet, Team Woonaccent Almere

8 , 5
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
02 juni 2019
Door:
J.B. Vogels

Detailscore

Goede makelaar, kundige medewerkers. Vriendelijke en klantgericht.

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-02 12:13:28
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Beste heer Vogels, Bedankt voor deze korte en bondige review. Precies waar wij voor proberen te staan. Leuk om te zien dat dit dan ook door klanten wordt herkend! Woonaccent NVM makelaars Almere

9 , 6
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
20 april 2019
Door:
Dennis

Detailscore

Waar een andere makelaar het helaas niet waar kon maken maakte Woonaccent dit wel waar. Binnen een aantal dagen liep de woning vol met kijkers en waren er al snel meerdere biedingen. Er waren een aantal beren op de weg maar de deskundigheid en bereikbaarheid van de makelaars zorgde daar prima voor. Ondanks dat de prijs een stuk hoger lag dan de andere makelaar ben ik zeer tevreden met de makelaars van Woonaccent.

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-20 17:26:54
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Bedankt voor je review. Wij zijn blij voor je dat je de stap uiteindelijk hebt kunnen maken. Bedankt dat je voor ons hebt gekozen. Groeten, Norbert en team

8 , 8
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
15 april 2019
Door:
Edo Smitz

Detailscore

Ben erg te spreken over zowel de buitendienst medewerkers als de dames op kantoor. Snelle reaktie, goede nakomst afspraken, tijdig informatie vertrekking.

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-15 09:05:44
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Beste Edo, Bedankt voor de waardering. Zowel de aankoop als de verkoop hebben we graag voor je gedaan. En je weet het: we proeven graag nog eens van de kookkunsten van je vrouw! Team Woonaccent makelaars Almere

8 , 9
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
08 april 2019
Door:
Neillon Carmichael

Detailscore

Norbert komt zijn afspraken netjes na. Daarnaast heeft hij veel kennis van zijn vak en de markt. Meest opvallend was de overtuiging in zijn kunnen en wat hij voor je kan betekenen. Dat heeft me overgehaald om met hem aan de slag te gaan... en ik heb daar geen moment spijt van gehad!

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-08 16:23:29
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Bedankt voor je positieve waardering en je positieve woorden! Het doet ons altijd goed als blijkt dat we weer goed werk hebben kunnen leveren. Succes met de volgende stap. Groeten, Norbert

10 , 0
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
01 april 2019
Door:
Thijs van der Spil

Detailscore

Wij zijn uitstekend geholpen door Norbert vanaf het eerste gesprek tot aan het passeren van de akte bij de notaris. Ik ben zeer tevreden over zijn advies, de manier waarop de woning te koop is aangeboden en alle hulp die we daarbij hebben gekregen. Zeer vriendelijk, zeer professioneel en zeer deskundig echt een sublieme ervaring. Ik zou hem en Woonaccent bij iedereen aanbevelen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-01 12:02:32
Reactie:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.

Een beter cijfer kunnen wij niet krijgen! Hartelijk bedankt. Dit is waar wij het voor doen. Wij helpen je graag een volgende keer weer. Hartelijke groeten van Woonaccent makelaars Almere

9 , 4
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
23 februari 2019
Door:
Leander van Gijzel

Detailscore

Zeer positieve ervaring. Vincent is actief bezig als makelaar en zocht regelmatig contact met ondergetekende voor overleg. Tevens inspecteerde Vincent iedere bezichtigde woning grondig en voorzag ons van goed advies. Vincent onderhandelde namens ook zeer scherp en bewees zich op elk front als aankoopmalelaar. Zou Vincent zo aanraden bij derden.

9 , 1
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
19 februari 2019
Door:
Sheikh Joemmanbaks

Detailscore

Vlotte persoonlijkheid, erg gemotiveerd, dynamisch. Hij zet zich helemaal in voor wie hij aan de slag moet. Super kerel.???

8 , 4
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
10 februari 2019
Door:
Piet Van stee

Detailscore

Uitstekend

9 , 8
Kantoor:
Woonaccent NVM makelaars Almere B.V.
Datum:
04 februari 2019
Door:
mevr. Boomdijk Galmo

Detailscore

hij heeft ons overtuigd dat de koper heel serieus was en kon goed onder handen. trouwens mevr. Kramer heel vriendelijk weet de klant naar binnen te halen ook de eerste makelaar die was komen beoordelen was ook mevr. Patty was vriendelijk een geweldige team

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.