Bericht

Ilse Lamers aankoopmakelaar

Alphen aan den Rijn

Adresgegevens
Vestiging: Alphen aan den Rijn
Bloemhofstraat 15

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 5 beoordelingen

 • 9 , 0
  Datum:
  27 dec 2017
  Beoordelaar:
  Dennis Bakker

  Zonder Ilse hadden wij onze geweldige woning nooit gevonden laat staan gekocht. Ze ...

  Zonder Ilse hadden wij onze geweldige woning nooit gevonden laat staan gekocht. Ze staat altijd voor je klaar en geeft een eerlijk advies over onder andere de reëel waarde van een woning en de bouwkundige staat van een woning (waar zelf bijzonder veel vanaf weet). Door haar contacten is de kans aanwezig dat je woningen voordat ze op Funda staan kan bezichtigen. Zeker in deze markt vind ik dat een enorme pre. Daarnaast neemt ze alle zorgen en werkzaamheden uit handen vanaf de bezichtiging tot aan de overdracht. Ook in de omgang een heel prettig persoon dus kortom; Echt een topper!

 • 9 , 2
  Datum:
  14 dec 2017
  Beoordelaar:
  Jennifer Poort

  Onze koopervaring met Ilse was bijzonder fijn. Ilse is betrokken, professioneel en weet ...

  Onze koopervaring met Ilse was bijzonder fijn. Ilse is betrokken, professioneel en weet waar ze naar moet kijken. Ze is een volledig onafhankelijke aankoopmakelaar, die haar geld meer dan waard is en door haar contacten in makelaarsland ook vaak eerder op de hoogte is van vrijkomende huizen dan Funda. Ilse doet net dat beetje extra, is vrijwel altijd bereikbaar en heeft ons al het papierwerk (en afspraken maken ed. ) uit handen genomen. Laat ik niet vergeten te melden dat haar fee lager bleek dan het bedrag dat zij van de uiteindelijke koopprijs wist af te onderhandelen. Ik raad daarom Ilse van harte aan aan iedere huizenkoper!

 • 10 , 0
  Datum:
  23 dec 2016
  Beoordelaar:
  P. Muns

  Wat wij prettig vonden is dat we vooraf precies wisten waar we aan ...

  Wat wij prettig vonden is dat we vooraf precies wisten waar we aan toe waren bij Ilse qua prijs en bijbehorende dienstverlening. Zij maakt meerdere berekeningen wat de waarde van de aan te kopen woning zou moeten zijn. Dit benadert ze vanuit de oorspronkelijk koopsom door de verkopers en een vergelijking met vergelijkbare en recent verkochte woningen in de buurt. Hierdoor heb je zelf meteen een duidelijk beeld wat je zelf voor de woning zou willen betalen. Daarna bespraken we de insteek van het biedproces, welke Ilse met iedere stap heeft begeleid, toegelicht en steeds weer besproken wat de volgende stap zou worden. Zo heb je aan het eind van het traject echt het gevoel wat de meerwaarde van Ilse is geweest. Voor ons onmisbaar in het aankoopproces! Ilse bedankt!

 • 10 , 0
  Datum:
  06 okt 2016
  Beoordelaar:
  Sandra

  Ze heeft ons heel goed geholpen in het zoeken naar een woning. Wij ...

  Ze heeft ons heel goed geholpen in het zoeken naar een woning. Wij kwamen niet uit de regio en heeft ons goed wegwijs gemaakt in welke wijken/dorpen we wel of niet zouden passen. Ze heeft erg kritisch meegedacht over de huizen waar we interesse in hadden en het heeft uiteindelijk geleidt tot een prachtig huis op een prachtige plek tegen een goede prijs. Ze is bereid net dat beetje extra te doen. Ze doet een hoop werk en krijgt alles duidelijk aangeleverd. Ook met bezichtigingen is Ilse erg kritisch. En ze heeft een hele prettige persoonlijkheid.

 • 9 , 0
  Datum:
  25 sept 2016
  Beoordelaar:
  Janneke

  Alleen je eerste huis kopen is best een stap. Op aanraden heb ik ...

  Alleen je eerste huis kopen is best een stap. Op aanraden heb ik daarom contact gezocht met Ilse. Nu hoor ik je denken "ja maar, een aankoopmakelaar..". Precies, zo dacht ik ook. Maar sinds onze eerste kennismaking in januari van dit jaar, heb ik geen moment spijt gehad. Wát is het fijn om iemand bij je te hebben met verstand van zaken, met je meezoekt en die je, ik wil bijna zeggen, ontzorgt. Álles wordt tot in detail uitgezocht en met je besproken. In april was daar, sneller dan verwacht, het moment.. Hét bod.. Geaccepteerd.. Huis gekocht! Op 1 augustus heb ik de sleutels in ontvangst genomen en een aankoopmakelaar? Ik kan het íedereen aanraden! Ilse, enorm bedankt!!

Claimen

Hallo -en super dat je graag jouw pagina gratis wilt claimen. Vul hieronder het formulier in en we gaan jouw claim zsm voor je verwerken!

Met een geclaimde pagina krijg je veel extra mogelijkheden. De belangrijkste:

 • je kan reageren op ontvangen beoordelingen
 • overzicht van de geleverde diensten en je werkgebied
 • getoond worden bij zoekresultaten in jouw werkgebied (bij premium account)
 • overzicht van makelaars en medewerkers met individuele beoordelingen per makelaar

Na een handmatige en zorgvuldige persoonlijke controle wordt de toegang geactiveerd. Je ontvangt daar per e-mail een bevestiging van.
Uit ervaring weten we dat een geclaimde pagina extra business oplevert!


Uw naam *
Telefoonnummer
Email *

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.