Adresgegevens
Alphen aan den Rijn
Bloemhofstraat 15



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 0
Kantoor:
Ilse Lamers aankoopmakelaar
Datum:
27 december 2017
Door:
Dennis Bakker

Detailscore

Zonder Ilse hadden wij onze geweldige woning nooit gevonden laat staan gekocht. Ze staat altijd voor je klaar en geeft een eerlijk advies over onder andere de reëel waarde van een woning en de bouwkundige staat van een woning (waar zelf bijzonder veel vanaf weet). Door haar contacten is de kans aanwezig dat je woningen voordat ze op Funda staan kan bezichtigen. Zeker in deze markt vind ik dat een enorme pre. Daarnaast neemt ze alle zorgen en [Meer]

Zonder Ilse hadden wij onze geweldige woning nooit gevonden laat staan gekocht. Ze staat altijd voor je klaar en geeft een eerlijk advies over onder andere de reëel waarde van een woning en de bouwkundige staat van een woning (waar zelf bijzonder veel vanaf weet). Door haar contacten is de kans aanwezig dat je woningen voordat ze op Funda staan kan bezichtigen. Zeker in deze markt vind ik dat een enorme pre. Daarnaast neemt ze alle zorgen en werkzaamheden uit handen vanaf de bezichtiging tot aan de overdracht. Ook in de omgang een heel prettig persoon dus kortom; Echt een topper! Minder

9 , 2
Kantoor:
Ilse Lamers aankoopmakelaar
Datum:
14 december 2017
Door:
Jennifer Poort

Detailscore

Onze koopervaring met Ilse was bijzonder fijn. Ilse is betrokken, professioneel en weet waar ze naar moet kijken. Ze is een volledig onafhankelijke aankoopmakelaar, die haar geld meer dan waard is en door haar contacten in makelaarsland ook vaak eerder op de hoogte is van vrijkomende huizen dan Funda. Ilse doet net dat beetje extra, is vrijwel altijd bereikbaar en heeft ons al het papierwerk (en afspraken maken ed. ) uit handen genomen. Laat ik niet vergeten te melden [Meer]

Onze koopervaring met Ilse was bijzonder fijn. Ilse is betrokken, professioneel en weet waar ze naar moet kijken. Ze is een volledig onafhankelijke aankoopmakelaar, die haar geld meer dan waard is en door haar contacten in makelaarsland ook vaak eerder op de hoogte is van vrijkomende huizen dan Funda. Ilse doet net dat beetje extra, is vrijwel altijd bereikbaar en heeft ons al het papierwerk (en afspraken maken ed. ) uit handen genomen. Laat ik niet vergeten te melden dat haar fee lager bleek dan het bedrag dat zij van de uiteindelijke koopprijs wist af te onderhandelen. Ik raad daarom Ilse van harte aan aan iedere huizenkoper! Minder

10 , 0
Kantoor:
Ilse Lamers aankoopmakelaar
Datum:
23 december 2016
Door:
P. Muns

Detailscore

Wat wij prettig vonden is dat we vooraf precies wisten waar we aan toe waren bij Ilse qua prijs en bijbehorende dienstverlening. Zij maakt meerdere berekeningen wat de waarde van de aan te kopen woning zou moeten zijn. Dit benadert ze vanuit de oorspronkelijk koopsom door de verkopers en een vergelijking met vergelijkbare en recent verkochte woningen in de buurt. Hierdoor heb je zelf meteen een duidelijk beeld wat je zelf voor de woning zou willen betalen. Daarna bespraken [Meer]

Wat wij prettig vonden is dat we vooraf precies wisten waar we aan toe waren bij Ilse qua prijs en bijbehorende dienstverlening. Zij maakt meerdere berekeningen wat de waarde van de aan te kopen woning zou moeten zijn. Dit benadert ze vanuit de oorspronkelijk koopsom door de verkopers en een vergelijking met vergelijkbare en recent verkochte woningen in de buurt. Hierdoor heb je zelf meteen een duidelijk beeld wat je zelf voor de woning zou willen betalen. Daarna bespraken we de insteek van het biedproces, welke Ilse met iedere stap heeft begeleid, toegelicht en steeds weer besproken wat de volgende stap zou worden. Zo heb je aan het eind van het traject echt het gevoel wat de meerwaarde van Ilse is geweest. Voor ons onmisbaar in het aankoopproces! Ilse bedankt! Minder

10 , 0
Kantoor:
Ilse Lamers aankoopmakelaar
Datum:
06 oktober 2016
Door:
Sandra

Detailscore

Ze heeft ons heel goed geholpen in het zoeken naar een woning. Wij kwamen niet uit de regio en heeft ons goed wegwijs gemaakt in welke wijken/dorpen we wel of niet zouden passen. Ze heeft erg kritisch meegedacht over de huizen waar we interesse in hadden en het heeft uiteindelijk geleidt tot een prachtig huis op een prachtige plek tegen een goede prijs. Ze is bereid net dat beetje extra te doen. Ze doet een hoop werk en krijgt [Meer]

Ze heeft ons heel goed geholpen in het zoeken naar een woning. Wij kwamen niet uit de regio en heeft ons goed wegwijs gemaakt in welke wijken/dorpen we wel of niet zouden passen. Ze heeft erg kritisch meegedacht over de huizen waar we interesse in hadden en het heeft uiteindelijk geleidt tot een prachtig huis op een prachtige plek tegen een goede prijs. Ze is bereid net dat beetje extra te doen. Ze doet een hoop werk en krijgt alles duidelijk aangeleverd. Ook met bezichtigingen is Ilse erg kritisch. En ze heeft een hele prettige persoonlijkheid. Minder

9 , 0
Kantoor:
Ilse Lamers aankoopmakelaar
Datum:
25 september 2016
Door:
Janneke

Detailscore

Alleen je eerste huis kopen is best een stap. Op aanraden heb ik daarom contact gezocht met Ilse. Nu hoor ik je denken "ja maar, een aankoopmakelaar..". Precies, zo dacht ik ook. Maar sinds onze eerste kennismaking in januari van dit jaar, heb ik geen moment spijt gehad. Wát is het fijn om iemand bij je te hebben met verstand van zaken, met je meezoekt en die je, ik wil bijna zeggen, ontzorgt. Álles wordt tot in detail uitgezocht [Meer]

Alleen je eerste huis kopen is best een stap. Op aanraden heb ik daarom contact gezocht met Ilse. Nu hoor ik je denken "ja maar, een aankoopmakelaar..". Precies, zo dacht ik ook. Maar sinds onze eerste kennismaking in januari van dit jaar, heb ik geen moment spijt gehad. Wát is het fijn om iemand bij je te hebben met verstand van zaken, met je meezoekt en die je, ik wil bijna zeggen, ontzorgt. Álles wordt tot in detail uitgezocht en met je besproken. In april was daar, sneller dan verwacht, het moment.. Hét bod.. Geaccepteerd.. Huis gekocht! Op 1 augustus heb ik de sleutels in ontvangst genomen en een aankoopmakelaar? Ik kan het íedereen aanraden! Ilse, enorm bedankt!! Minder

10 , 0
Kantoor:
Ilse Lamers aankoopmakelaar
Datum:
26 juni 2016
Door:
Paul en Esther

Detailscore

Op aanraden van onze hypotheekadviseur zijn we bij Ilse Lamers Aankoopmakelaar terecht gekomen. Een keuze die we iedereen zullen aanbevelen! Haar manier van werken is persoonlijk en zeer prettig. Wij hebben beide een baan met onregelmatige diensten en we hebben het als erg fijn ervaren dat Ilse zoveel regelzaken voor ons uit handen nam. We hebben een zeer compleet dossier kunnen opbouwen met alle stukken die Ilse aangeleverd heeft met betrekking tot het huis en de wijk. Ook tijdens de [Meer]

Op aanraden van onze hypotheekadviseur zijn we bij Ilse Lamers Aankoopmakelaar terecht gekomen. Een keuze die we iedereen zullen aanbevelen! Haar manier van werken is persoonlijk en zeer prettig. Wij hebben beide een baan met onregelmatige diensten en we hebben het als erg fijn ervaren dat Ilse zoveel regelzaken voor ons uit handen nam. We hebben een zeer compleet dossier kunnen opbouwen met alle stukken die Ilse aangeleverd heeft met betrekking tot het huis en de wijk. Ook tijdens de bezichtigingen was haar onafhankelijke kijk op de zaak een groot voordeel. Het gehele huis werd van beneden tot boven geïnspecteerd, wanden werden gecheckt op loszittende tegels en alle kranen en spoelbakken getest. Tijdens het proces van onderhandelingen heeft zij ons ook goed geïnformeerd en geadviseerd. Zij hield het contact met de verkoopmakelaar waardoor wij niet beïnvloed werden door de verhalen bij het tegenbod. We zijn er dan ook met een prima bod uitgekomen. Wij zijn zeer tevreden en kunnen deze zomer genieten van ons eigen huis en tuin. Bedankt voor alle hulp! We hopen dat je nog veel mensen aan de sleutel van hun droomhuis kunt helpen. Minder

9 , 6
Kantoor:
Ilse Lamers aankoopmakelaar
Datum:
25 mei 2016
Door:
Fam. Zintel

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Ilse. Ze heeft ons het hele aankooptraject uitstekend begeleid en geadviseerd. Juist doordat Ilse zich gespecialiseerd heeft in het aankopen van woningen kan ze zich hier volledig op focussen en op die manier het onderste uit de kan halen voor haar client. Haar kennis van zaken en gedrevenheid hebben er zeker aan bijgedragen dat de aankoop van onze nieuwe woning een super positieve ervaring voor ons is geweest! Daarbij hebben wij [Meer]

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Ilse. Ze heeft ons het hele aankooptraject uitstekend begeleid en geadviseerd. Juist doordat Ilse zich gespecialiseerd heeft in het aankopen van woningen kan ze zich hier volledig op focussen en op die manier het onderste uit de kan halen voor haar client. Haar kennis van zaken en gedrevenheid hebben er zeker aan bijgedragen dat de aankoop van onze nieuwe woning een super positieve ervaring voor ons is geweest! Daarbij hebben wij Ilse leren kennen als een vrolijke en charmante vrouw met een hele positieve instelling. Heel fijn om met haar samen te werken. Minder

9 , 2
Kantoor:
Ilse Lamers aankoopmakelaar
Datum:
09 mei 2016
Door:
Nadja Frankl

Detailscore

Ilse heeft de ons heel goed begeleid in ons trajekt om een huis te kopen. Zij heeft onze persoonlijke wensen heel goed begrepen en is vaker ook nog een stap verder gegaan boven op de oorspronkelijke afspraken. Ik kon volledig op haar kennis and advies vertrouwen en zij heeft heel veel geduld getoond. Haar werkwijze is heel professioneel en zij heeft een besparing op de koopsom gedaan die ons zonder haar niet gelukt was.

10 , 0
Kantoor:
Ilse Lamers aankoopmakelaar
Datum:
16 april 2016
Door:
Richard van Wijk

Detailscore

Ilse is een fijn persoon. Prettig in de omgang en oprecht geïnteresseerd in haar klanten. Daarnaast is zij zeer kundig, denkt met je mee en geeft niet op. Ze laat er ook geen gras over groeien. Dankzij haar hebben wij onze nieuwe woning snel en voor een zeer goede prijs kunnen kopen.

10 , 0
Kantoor:
Ilse Lamers aankoopmakelaar
Datum:
16 april 2016
Door:
Cora en René

Detailscore

De makelaar is een zeer betrokken vrouw die ons goed heeft geholpen bij de keuze van het huis. Ook bij de aankoop die ineens snel moest gaan heeft ze ons goed geadviseerd. Ook geeft ze goed advies over de ligging van het huis, waarde vastheid en verkoopbaarheid van een buurt waar het huis staat. En dat altijd met een gulle lach en vriendelijke benadering en altijd tijd voor je hebben.

10 , 0
Kantoor:
Ilse Lamers aankoopmakelaar
Datum:
15 april 2016
Door:
Lieselotte

Detailscore

Wij zijn blij dat Ilse al onze zorgen uit handen nam. Ze heeft de bouwkundige en juridische kennis op orde. Het begeleiden en onderzoeken deed ze heel nauwkeurig. Het contact was prima via email, telefoon en whats app. Ze is flexibel en zet zich 100% in om aan jouw wensen te voldoen. Door haar kennis en advies heeft ze ons behoed voor een miskoop en geholpen aan ons droomhuis. Alle lof voor Ilse!

10 , 0
Kantoor:
Ilse Lamers aankoopmakelaar
Datum:
13 april 2016
Door:
Berna Aktas

Detailscore

Ilse Lamers is betrouwbaar, recht voor z'n georganiseerd raap en georganiseerd. Ze heeft me ontzettend goed geholpen met de aankoop van mijn eerste huis, goed geïnformeerd en alles geregeld.

10 , 0
Kantoor:
Ilse Lamers aankoopmakelaar
Datum:
07 april 2016
Door:
Joel en Jose

Detailscore

Lieve Ilse, Bedankt dat je ons droomhuis gevonden hebt! We verklaarden je eerst voor gek dat je met dit huis aan kwam zetten. Het lag wel in de juiste wijk, was groot genoeg en had een tuin op het zuiden. Maar de inrichting was sterk verouderd. Je was hartstikke enthousiast en had stiekem al een bezichtiging gepland :-) Bij onze andere gezamenlijke bezichtigingen (stuk of 8) was je altijd kritisch. Je ging zelfs met je schroevendraaier alle tegeltjes in de huizen [Meer]

Lieve Ilse, Bedankt dat je ons droomhuis gevonden hebt! We verklaarden je eerst voor gek dat je met dit huis aan kwam zetten. Het lag wel in de juiste wijk, was groot genoeg en had een tuin op het zuiden. Maar de inrichting was sterk verouderd. Je was hartstikke enthousiast en had stiekem al een bezichtiging gepland :-) Bij onze andere gezamenlijke bezichtigingen (stuk of 8) was je altijd kritisch. Je ging zelfs met je schroevendraaier alle tegeltjes in de huizen controleren, je kroop de kruipruimtes in en met hetzelfde gemak stond je bovenaan de ladder elektra te bekijken. Mede hierdoor heb je ons meerdere malen voor een miskoop behoed. Bij de bezichtiging van ons (reeds gekochte) huis begrepen we direct je enthousiasme. Je had de woning gevonden die aan al onze wensen van nu en voor de toekomst voldoet. Doordat je heel goed je kennis en ervaring weet te delen en op ons kon overbrengen konden ook wij door de oude inrichting heenkijken. Gelukkig voerde jij de onderhandelingen en hebben we geen cent teveel betaald! Zelfs in de akte van de notaris constateerde jij een foutje waardoor we wederom geen cent teveel hebben betaald. Dankjewel Ilse voor je input, deskundigheid en gezellige gesprekken. We hebben het als erg plezierig ervaren om met je samen te werken. Lieve groeten, Joël en José Minder

10 , 0
Kantoor:
Ilse Lamers aankoopmakelaar
Datum:
19 maart 2016
Door:
dick

Detailscore

Goed geholpen, deskundig advies, denkt met je mee. Goede service.

9 , 8
Kantoor:
Ilse Lamers aankoopmakelaar
Datum:
10 maart 2016
Door:
Remko Voorzaat

Detailscore

Erg prettig en vakkundig

10 , 0
Kantoor:
Ilse Lamers aankoopmakelaar
Datum:
29 februari 2016
Door:
Heavenly

Detailscore

Ilse heeft alles tot in de puntjes voor ons geregeld. Wij zaten in een moeilijke periode, gezondheidsproblemen, veel ziekenhuis bezoeken en toen was het heel fijn dat we Ilse hadden. Ons huis was al verkocht en de gezondheidsproblemen werden erger toen we met een nieuwe woning bezig waren. We hadden weinig tijd en waren meer in het ziekenhuis te vinden. Verschillende onderzoeken waren toen alleen nog maar aan de orde voor mijn huisgenoot.Ilse is zelfs met ons mee geweest [Meer]

Ilse heeft alles tot in de puntjes voor ons geregeld. Wij zaten in een moeilijke periode, gezondheidsproblemen, veel ziekenhuis bezoeken en toen was het heel fijn dat we Ilse hadden. Ons huis was al verkocht en de gezondheidsproblemen werden erger toen we met een nieuwe woning bezig waren. We hadden weinig tijd en waren meer in het ziekenhuis te vinden. Verschillende onderzoeken waren toen alleen nog maar aan de orde voor mijn huisgenoot.Ilse is zelfs met ons mee geweest om de maten op te meten in onze nieuwe woning. de voormalige eigenaar woonde er toen nog en zij zei dat ze zoiets nog nooit eerder gezien had. Een makelaar die meegaat om de maten op te meten. Ilse had een apparaatje waarmee ze alles op ging meten, waarvan wij de maten wilden weten, wij hoefden alleen nog maar de maten te noteren. Heel lief. Minder

10 , 0
Kantoor:
Ilse Lamers aankoopmakelaar
Datum:
29 februari 2016
Door:
Jacqueline

Detailscore

Goede adviezen en uitstekende begeleiding bij de aankoop van ons appartement.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.