Bericht

Makelaardij Luckerhof

Amerongen

Adresgegevens
Vestiging: Amerongen
Kon. Wilhelminaweg 85
3958CL

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 3 beoordelingen

 • 8 , 0
  Datum:
  19 nov 2012
  Beoordelaar:
  P.Tuik Beukenhof 13, 3956 BX Leersum

  Kortgeleden verkocht de makelaar binnen enkele maanden onze woning voor een alleszins redelijke prijs. Tegelijkertijd ...

  Kortgeleden verkocht de makelaar binnen enkele maanden onze woning voor een alleszins redelijke prijs. Tegelijkertijd kregen wij ondersteuning bij de aankoop van een andere woning. Ook daar kregen wij advies over de door ons te bieden prijs. En zij verzorgden niet alleen het verkoopcontract voor onze woning, maar ook het aankoopcontract voor onze nieuwe woning, alsmede regelden zij de betaling van borgsommen, enz. Kortom, zij hebben zich voor 100 % voor ons ingezet en daar zijn wij ze nog steeds dankbaar voor!

 • 9 , 8
  Datum:
  13 juli 2012
  Beoordelaar:
  Janine Guichard en Johan Berkhoudt

  Twee vrouwen die enthousiasme voor hun vak uitstralen en die meedenken met de ...

  Twee vrouwen die enthousiasme voor hun vak uitstralen en die meedenken met de client. Meteen, toen ze ons huis en tuin aanschouwden, zeiden ze al dat ze mensen gingen bellen die al heel lang op zoek waren naar een grote tuin. De brochure was heel goed verzorgd met mooie foto's, die ze met veel plezier bij ons gemaakt hebben en die ze ons meteen lieten zien. Ook mocht ik tuinfoto's opsturen, die in de brochure werden geplaatst. Het contact was buitengewoon prettig, afspraken werden nagekomen en voor vragen konden wij altijd terecht. De hele procedure werd van tevoren met veel kennis van zaken met ons besproken en onze eigen inbreng werd zeer gewaardeerd. Kortom: prima! Uiteindelijk was al na 2 weken duidelijk dat de, door hen gebelde mensen, ons huis gingen kopen, hetgeen ook is gebeurd. En dat in deze tijd!!

 • 5 , 2
  Datum:
  06 mrt 2012
  Beoordelaar:
  Jan

  Komt afspraken niet na, na koop of verkoop minder vriendelijk (gaat puur om ...

  Komt afspraken niet na, na koop of verkoop minder vriendelijk (gaat puur om de commissie), vraag me af of ze wel gecertificeerd zijn!

Claimen

Hallo -en super dat je graag jouw pagina gratis wilt claimen. Vul hieronder het formulier in en we gaan jouw claim zsm voor je verwerken!

Met een geclaimde pagina krijg je veel extra mogelijkheden. De belangrijkste:

 • je kan reageren op ontvangen beoordelingen
 • overzicht van de geleverde diensten en je werkgebied
 • getoond worden bij zoekresultaten in jouw werkgebied (bij premium account)
 • overzicht van makelaars en medewerkers met individuele beoordelingen per makelaar

Na een handmatige en zorgvuldige persoonlijke controle wordt de toegang geactiveerd. Je ontvangt daar per e-mail een bevestiging van.
Uit ervaring weten we dat een geclaimde pagina extra business oplevert!


Uw naam *
Telefoonnummer
Email *

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.