Adresgegevens
Amerongen
Kon. Wilhelminaweg 85
3958CL


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 0
Kantoor:
Makelaardij Luckerhof
Datum:
19 november 2012
Door:
P.Tuik Beukenhof 13, 3956 BX Leersum

Detailscore

Kortgeleden verkocht de makelaar binnen enkele maanden onze woning voor een alleszins redelijke prijs. Tegelijkertijd kregen wij ondersteuning bij de aankoop van een andere woning. Ook daar kregen wij advies over de door ons te bieden prijs. En zij verzorgden niet alleen het verkoopcontract voor onze woning, maar ook het aankoopcontract voor onze nieuwe woning, alsmede regelden zij de betaling van borgsommen, enz. Kortom, zij hebben zich voor 100 % voor ons ingezet en daar zijn wij ze nog steeds dankbaar voor!

9 , 8
Kantoor:
Makelaardij Luckerhof
Datum:
13 juli 2012
Door:
Janine Guichard en Johan Berkhoudt

Detailscore

Twee vrouwen die enthousiasme voor hun vak uitstralen en die meedenken met de client. Meteen, toen ze ons huis en tuin aanschouwden, zeiden ze al dat ze mensen gingen bellen die al heel lang op zoek waren naar een grote tuin. De brochure was heel goed verzorgd met mooie foto's, die ze met veel plezier bij ons gemaakt hebben en die ze ons meteen lieten zien. Ook mocht ik tuinfoto's opsturen, die in de brochure werden geplaatst. Het contact was buitengewoon [Meer]

Twee vrouwen die enthousiasme voor hun vak uitstralen en die meedenken met de client. Meteen, toen ze ons huis en tuin aanschouwden, zeiden ze al dat ze mensen gingen bellen die al heel lang op zoek waren naar een grote tuin. De brochure was heel goed verzorgd met mooie foto's, die ze met veel plezier bij ons gemaakt hebben en die ze ons meteen lieten zien. Ook mocht ik tuinfoto's opsturen, die in de brochure werden geplaatst. Het contact was buitengewoon prettig, afspraken werden nagekomen en voor vragen konden wij altijd terecht. De hele procedure werd van tevoren met veel kennis van zaken met ons besproken en onze eigen inbreng werd zeer gewaardeerd. Kortom: prima! Uiteindelijk was al na 2 weken duidelijk dat de, door hen gebelde mensen, ons huis gingen kopen, hetgeen ook is gebeurd. En dat in deze tijd!! Minder

5 , 2
Kantoor:
Makelaardij Luckerhof
Datum:
06 maart 2012
Door:
Jan

Detailscore

Komt afspraken niet na, na koop of verkoop minder vriendelijk (gaat puur om de commissie), vraag me af of ze wel gecertificeerd zijn!

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.