Adresgegevens
Amersfoort
Bergstraat 39

Tel: 033 465 2602
amersfoort@drenthmakelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
04 december 2019
Door:
Laura en Jacco

Detailscore

Wij hebben de samenwerkingen het contact als zeer prettig ervaren. Er werd heel snel geschakeld en dingen werden goed en snel geregeld.

9 , 8
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
18 november 2019
Door:
Geréne Koelewijn

Detailscore

Voor alle medewerkers van Drenth hebben zich goed ingezet.

10 , 0
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
17 november 2019
Door:
Lisette

Detailscore

Een top kantoor met fijne en deskundige mensen. Reageren altijd heel snel; zelfs in het weekend! Hebben extra service met een goede fotograaf en verkoop styliste. Hebben goed onderhandeld bij de aankoop van mijn huis. Daarnaast hebben ze het verkopen van mijn huis goed begeleid. Dit is het beste makelaarskantoor waar ik tot nu toe mee te maken heb gehad. Echt een aanrader als je een goede makelaar zoekt in Amersfoort.

10 , 0
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
31 oktober 2019
Door:
Jort Buwalda

Detailscore

Drenth makelaars heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van ons appartement in Amersfoort. Deskundig advies, goed plan van aanpak, snelle communicatie en een enthousiast team.

10 , 0
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
30 oktober 2019
Door:
Jascha

Detailscore

Zowel bij de aankoop van ons eerste huis als bij de verkoop drie jaar later heeft Drenth makelaars ons erg goed geholpen. Wij zijn van mening dat we destijds zonder hen niet door de veiling zouden zijn gekomen en het huis nu niet met zo'n enorme overwaarde hadden kunnen verkopen!

9 , 4
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
25 oktober 2019
Door:
Maarten

Detailscore

Het kennismakingsgesprek met Sander was prettig. Hij is een deskundige makelaar en we wisten gelijk waar we aan toe waren. Het aangeboden marketingpakket hielp ons goed in het voorbereidingstraject naar de verkoop. Tijdens de bezichtigingen zijn we goed op de hoogte gehouden door Manuel. Alles bij elkaar zijn we goed te spreken over de communicatie en het nakomen van afspraken. Bijkomend voordeel was dat ons huis heel snel verkocht was. We raden Drenth Makelaars absoluut aan.

9 , 9
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
25 september 2019
Door:
Marco Rebergen

Detailscore

Zeer fijn persoon Duidelijk, helder, direct, meedenkend Het kantoor over het algemeen als prettig, snel, en professioneel ervaren Dikke pluim voor het hele Drenth team

10 , 0
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
18 augustus 2019
Door:
Else van Malland

Detailscore

Al in het allereerste gesprek werd duidelijk dat Sander een makelaar is met visie. Overal is goed over nagedacht en uitermate helder en duidelijk, dat sprak ons erg aan. Ons huis is snel en goed verkocht. Sander heeft daarin goed geadviseerd. Contact met het makelaarskantoor is altijd prettig. Informatie wordt goed overgedragen waardoor wij wie we dan ook spraken goed geïnformeerd zijn.

10 , 0
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
14 augustus 2019
Door:
Patrick Boor

Detailscore

Zeer tevreden over deze makelaar. Vanaf het eerste contactmoment kreeg ik duidelijkheid over het verkoopproces en de afhandeling met de vruchtgebruiker. Dankzij de flexibiliteit, expertise en ervaring van Sander verliep de verkoop van het huis voor alle partijen soepel. Ook als er onvoorziene zaken opdoken, was de makelaar altijd bereikbaar, duidelijk naar alle partijen en slagvaardig. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant!

10 , 0
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
10 augustus 2019
Door:
Corrie en Chris Brandsen

Detailscore

Je huis verkopen blijft een grote, maar zeker ook een emotionele stap. Naar aanleiding van een eerdere plezierige ervaring met dit kantoor zijn we weer naar Drenth Makelaars gestapt. Direct vallen je een aantal dingen op: Sander van Dronkelaar is altijd bereikbaar en komt zijn afspraken na. Toen hij bij ons binnenkwam was er meteen weer de gezellige, maar ook zeker de zakelijke klik. Hij is een vakman die zich voor 100% voor je inzet en waar nodig Raad geeft. Hij denkt [Meer]

Je huis verkopen blijft een grote, maar zeker ook een emotionele stap. Naar aanleiding van een eerdere plezierige ervaring met dit kantoor zijn we weer naar Drenth Makelaars gestapt. Direct vallen je een aantal dingen op: Sander van Dronkelaar is altijd bereikbaar en komt zijn afspraken na. Toen hij bij ons binnenkwam was er meteen weer de gezellige, maar ook zeker de zakelijke klik. Hij is een vakman die zich voor 100% voor je inzet en waar nodig Raad geeft. Hij denkt in alles met je mee. Hun werkwijze is doeltreffend en werkt heel snel. De styliste en de fotograaf werken ook met hart en ziel mee aan een goed resultaat. Ze vertellen wat ze gaan doen en vooral waarom ze dat doen. Al met al leverde dat mooie foto's en video op. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ons huis binnen 2 weken verkocht was. Loop je het kantoor binnen, dan kom je meteen in een warm bad. Allemaal vriendelijke en gastvrije mensen, die allemaal bijdragen aan een plezierige sfeer en een goed resultaat. Wij zijn dik tevreden en raden dit kantoor van ganser harte aan. Minder

10 , 0
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
22 juli 2019
Door:
Vincent Vel Tromp

Detailscore

Sander is een vakman die het makelaarsvak verstaat. Hij is prettig in de communicatie, eerlijk over dingen en zoekt naar de beste oplossing. Hij is altijd bereikbaar en open in zijn plannen. Ik ben erg tevreden over mijn contact en weet waar ik de volgende keer weer mijn huis verkoop!

10 , 0
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
21 juni 2019
Door:
Lein

Detailscore

Zoals in mijn beoordeling op 26 januari 2018 aangegeven, zijn wij onze belofte nagekomen aan Sander en zijn team van Drent! Wij hebben opnieuw een samenwerking opgezet, deze keer voor de verkoop van ons appartement. Ook deze keer weer uitstekend begeleid en perfecte communicatie. Proactive benadering van ons bij vragen en antwoorden, inspringen op verzoeken wanneer nodig en een lach en veel gezelligheid tussen door. Wederom is het resultaat een goed georganiseerde verkoop, volledig naar wens! De persoonlijke en [Meer]

Zoals in mijn beoordeling op 26 januari 2018 aangegeven, zijn wij onze belofte nagekomen aan Sander en zijn team van Drent! Wij hebben opnieuw een samenwerking opgezet, deze keer voor de verkoop van ons appartement. Ook deze keer weer uitstekend begeleid en perfecte communicatie. Proactive benadering van ons bij vragen en antwoorden, inspringen op verzoeken wanneer nodig en een lach en veel gezelligheid tussen door. Wederom is het resultaat een goed georganiseerde verkoop, volledig naar wens! De persoonlijke en laagdrempelige benadering in combinatie met de hoogwaardige klantgerichte houding blijven hun succes formule!!! Wederom een dikke pluim voor Sander en zijn team!! Minder

9 , 7
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
19 juni 2019
Door:
W.J. Bouterse

Detailscore

9 , 5
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
19 juni 2019
Door:
Vivienne

Detailscore

Professioneel. Weten wat zij doen. Hebben een duidelijke aanpak.

8 , 9
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
28 mei 2019
Door:
Josien

Detailscore

Bij Drenth Makelaars werkt een fijn en professioneel team. ze zijn flexibel en denken mee. het was een fijne samenwerking en het heeft ervoor gezorgd dat mijn huis binnen 2 weken was verkocht! Ze werken zelf ook met fijne partijen zoals een goede fotograaf wat super foto's opleverde. Kortom: een aanrader qua makelaarskantoor!

9 , 2
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
08 mei 2019
Door:
mr. A.J.M. Keizer

Detailscore

Als Michelin - naast restaurants - ook sterren zou gaan uitdelen aan makelaarskantoren, dan belandt het kantoor van Drenth wis en zeker in de hoogste regionen.

9 , 9
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
07 mei 2019
Door:
Dick Lucassen

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
02 mei 2019
Door:
Leonie de Boer

Detailscore

Sander is een makelaar met een duidelijke strategie wat voortreffelijk werkt. Het huis was binnen 1,5 week verkocht! Hij is altijd bereikbaar voor vragen, vriendelijk en behoud goed het overzicht waardoor je altijd op de hoogte blijft van wat er speelt. Het personeel is zeer vriendelijk, goed bereikbaar per telefoon en email.

9 , 9
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
25 april 2019
Door:
Alfons Ravelli

Detailscore

Zeer prettig en professioneel

9 , 5
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
14 april 2019
Door:
Marike Hippe

Detailscore

We hebben Drenth makelaars - in het bijzonder in de persoon van Sander van Dronkelaar - ervaren als een zeer ter zake kundig en klant gericht kantoor. Er is sprake van een nuchtere aanpak en er wordt steeds tijdig - ook buiten kantoortijden - gereageerd. In het onderhandelingsproces voor de aankoop van onze woning heeft Sander zeer goed opgetreden. We vinden zijn aanpak en die van het kantoor van toegevoegde waarde in het aankoopproces.

8 , 8
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
11 april 2019
Door:
Martijn van Eijk

Detailscore

De medewerkers van Drenth makelaars zijn vriendelijk en hebben kennis van zaken en van de markt. Het contact verliep goed en snel. Acties worden snel opgevolgd en we werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Over het algemeen heb ik geen hoge pet op van makelaars. Vragen ze te veel geld voor wat ze doen en proberen ze je te verleiden tot allerlei extra zaken die weinig toevoegen voor hoge bedragen. Dat doet Drenth Makelaars niet. Ze [Meer]

De medewerkers van Drenth makelaars zijn vriendelijk en hebben kennis van zaken en van de markt. Het contact verliep goed en snel. Acties worden snel opgevolgd en we werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Over het algemeen heb ik geen hoge pet op van makelaars. Vragen ze te veel geld voor wat ze doen en proberen ze je te verleiden tot allerlei extra zaken die weinig toevoegen voor hoge bedragen. Dat doet Drenth Makelaars niet. Ze hebben een vast zeer redelijk tarief voor een basis pakket waarmee je goed uit de voeten kan. Zeer tevreden over Drenth Makelaars. Minder

10 , 0
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
18 maart 2019
Door:
Janneke van Gog

Detailscore

Met Sander van Drenth Makelaars in zee gegaan voor de verkoop van mijn huis. Het contact was van het hele proces prettig. Met het hele kantoor trouwens. Makkelijke en to the point communicatie, duidelijke strategie voor de verkoop, eerlijk over wat te verwachten en ook over wat er wel/niet binnen de invloedssfeer van de makelaar lig. Proces snel in gang gezet en ik voelde me enorm 'ontzorgd'.

10 , 0
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
07 maart 2019
Door:
HOEKSTRA

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
02 maart 2019
Door:
Sander Klein Nijenhuis

Detailscore

Uitstekende no-nonsense makelaar met zeer goede marktkennis en heldere communicatie. Zeker weten een aanrader.

9 , 1
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
20 februari 2019
Door:
Judith

Detailscore

Mijn appartement binnen no time verkocht voor een mooie prijs! Wat wil je nog meer?! Met zowel Sander en Manuel heel goed en erg plezierig contact. Ze denken goed met je mee,je kunt ze altijd bellen of mailen voor vragen. Zijn erg goed bereikbaar. Maar het hele kantoor is heel prettig om samen mee te werken! Hele fijne en aardige mensen en heel erg belangrijk, heel erg goed bereikbaar!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.