Adresgegevens
Amersfoort
Bergstraat 39

Tel: 033 465 2602
amersfoort@drenthmakelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
14 augustus 2019
Door:
Patrick Boor

Detailscore

Zeer tevreden over deze makelaar. Vanaf het eerste contactmoment kreeg ik duidelijkheid over het verkoopproces en de afhandeling met de vruchtgebruiker. Dankzij de flexibiliteit, expertise en ervaring van Sander verliep de verkoop van het huis voor alle partijen soepel. Ook als er onvoorziene zaken opdoken, was de makelaar altijd bereikbaar, duidelijk naar alle partijen en slagvaardig. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant!

10 , 0
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
22 juli 2019
Door:
Vincent Vel Tromp

Detailscore

Sander is een vakman die het makelaarsvak verstaat. Hij is prettig in de communicatie, eerlijk over dingen en zoekt naar de beste oplossing. Hij is altijd bereikbaar en open in zijn plannen. Ik ben erg tevreden over mijn contact en weet waar ik de volgende keer weer mijn huis verkoop!

10 , 0
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
21 juni 2019
Door:
Lein

Detailscore

Zoals in mijn beoordeling op 26 januari 2018 aangegeven, zijn wij onze belofte nagekomen aan Sander en zijn team van Drent! Wij hebben opnieuw een samenwerking opgezet, deze keer voor de verkoop van ons appartement. Ook deze keer weer uitstekend begeleid en perfecte communicatie. Proactive benadering van ons bij vragen en antwoorden, inspringen op verzoeken wanneer nodig en een lach en veel gezelligheid tussen door. Wederom is het resultaat een goed georganiseerde verkoop, volledig naar wens! De persoonlijke en [Meer]

Zoals in mijn beoordeling op 26 januari 2018 aangegeven, zijn wij onze belofte nagekomen aan Sander en zijn team van Drent! Wij hebben opnieuw een samenwerking opgezet, deze keer voor de verkoop van ons appartement. Ook deze keer weer uitstekend begeleid en perfecte communicatie. Proactive benadering van ons bij vragen en antwoorden, inspringen op verzoeken wanneer nodig en een lach en veel gezelligheid tussen door. Wederom is het resultaat een goed georganiseerde verkoop, volledig naar wens! De persoonlijke en laagdrempelige benadering in combinatie met de hoogwaardige klantgerichte houding blijven hun succes formule!!! Wederom een dikke pluim voor Sander en zijn team!! Minder

9 , 7
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
19 juni 2019
Door:
W.J. Bouterse

Detailscore

9 , 5
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
19 juni 2019
Door:
Vivienne

Detailscore

Professioneel. Weten wat zij doen. Hebben een duidelijke aanpak.

8 , 9
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
28 mei 2019
Door:
Josien

Detailscore

Bij Drenth Makelaars werkt een fijn en professioneel team. ze zijn flexibel en denken mee. het was een fijne samenwerking en het heeft ervoor gezorgd dat mijn huis binnen 2 weken was verkocht! Ze werken zelf ook met fijne partijen zoals een goede fotograaf wat super foto's opleverde. Kortom: een aanrader qua makelaarskantoor!

9 , 2
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
08 mei 2019
Door:
mr. A.J.M. Keizer

Detailscore

Als Michelin - naast restaurants - ook sterren zou gaan uitdelen aan makelaarskantoren, dan belandt het kantoor van Drenth wis en zeker in de hoogste regionen.

9 , 9
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
07 mei 2019
Door:
Dick Lucassen

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
02 mei 2019
Door:
Leonie de Boer

Detailscore

Sander is een makelaar met een duidelijke strategie wat voortreffelijk werkt. Het huis was binnen 1,5 week verkocht! Hij is altijd bereikbaar voor vragen, vriendelijk en behoud goed het overzicht waardoor je altijd op de hoogte blijft van wat er speelt. Het personeel is zeer vriendelijk, goed bereikbaar per telefoon en email.

9 , 9
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
25 april 2019
Door:
Alfons Ravelli

Detailscore

Zeer prettig en professioneel

9 , 5
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
14 april 2019
Door:
Marike Hippe

Detailscore

We hebben Drenth makelaars - in het bijzonder in de persoon van Sander van Dronkelaar - ervaren als een zeer ter zake kundig en klant gericht kantoor. Er is sprake van een nuchtere aanpak en er wordt steeds tijdig - ook buiten kantoortijden - gereageerd. In het onderhandelingsproces voor de aankoop van onze woning heeft Sander zeer goed opgetreden. We vinden zijn aanpak en die van het kantoor van toegevoegde waarde in het aankoopproces.

8 , 8
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
11 april 2019
Door:
Martijn van Eijk

Detailscore

De medewerkers van Drenth makelaars zijn vriendelijk en hebben kennis van zaken en van de markt. Het contact verliep goed en snel. Acties worden snel opgevolgd en we werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Over het algemeen heb ik geen hoge pet op van makelaars. Vragen ze te veel geld voor wat ze doen en proberen ze je te verleiden tot allerlei extra zaken die weinig toevoegen voor hoge bedragen. Dat doet Drenth Makelaars niet. Ze [Meer]

De medewerkers van Drenth makelaars zijn vriendelijk en hebben kennis van zaken en van de markt. Het contact verliep goed en snel. Acties worden snel opgevolgd en we werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Over het algemeen heb ik geen hoge pet op van makelaars. Vragen ze te veel geld voor wat ze doen en proberen ze je te verleiden tot allerlei extra zaken die weinig toevoegen voor hoge bedragen. Dat doet Drenth Makelaars niet. Ze hebben een vast zeer redelijk tarief voor een basis pakket waarmee je goed uit de voeten kan. Zeer tevreden over Drenth Makelaars. Minder

10 , 0
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
18 maart 2019
Door:
Janneke van Gog

Detailscore

Met Sander van Drenth Makelaars in zee gegaan voor de verkoop van mijn huis. Het contact was van het hele proces prettig. Met het hele kantoor trouwens. Makkelijke en to the point communicatie, duidelijke strategie voor de verkoop, eerlijk over wat te verwachten en ook over wat er wel/niet binnen de invloedssfeer van de makelaar lig. Proces snel in gang gezet en ik voelde me enorm 'ontzorgd'.

10 , 0
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
07 maart 2019
Door:
HOEKSTRA

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
02 maart 2019
Door:
Sander Klein Nijenhuis

Detailscore

Uitstekende no-nonsense makelaar met zeer goede marktkennis en heldere communicatie. Zeker weten een aanrader.

9 , 1
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
20 februari 2019
Door:
Judith

Detailscore

Mijn appartement binnen no time verkocht voor een mooie prijs! Wat wil je nog meer?! Met zowel Sander en Manuel heel goed en erg plezierig contact. Ze denken goed met je mee,je kunt ze altijd bellen of mailen voor vragen. Zijn erg goed bereikbaar. Maar het hele kantoor is heel prettig om samen mee te werken! Hele fijne en aardige mensen en heel erg belangrijk, heel erg goed bereikbaar!

9 , 4
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
31 januari 2019
Door:
William C

Detailscore

Voor de 2e keer in 10 jaar succesvol gebruik gemaakt van Drenth makelaars in Amersfoort Niet voor niets weer terug gegaan naar dezelfde makelaar!

10 , 0
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
30 januari 2019
Door:
M. vd Wal

Detailscore

Uiterst plezierig, professioneel.

10 , 0
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
22 december 2018
Door:
Esther Alblas

Detailscore

Onze ervaring met Sander en de rest van zijn collega’s (kantoor en makelaars) was meer dan prettig. Een betrouwbare inschatting van de prijs van ons huis, duidelijke begeleiding en snelle reacties. Het hele proces is goed geregeld en de samenwerking en communicatie verliep erg prettig.

10 , 0
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
18 december 2018
Door:
Bob Bakker

Detailscore

Als beoordeling heb ik het hele kantoor gekozen. Allemaal zeer aimabele en hardwerkende mensen. Hier bovenuit steekt Sander van Dronkelaar! Een allesweter en dito regelaar! Niets is hem teveel en alles vol inzet. Na het eerste contact met hem was het duidelijk dat hij onze aan en verkoopmakelaar werd! Een schot in de roos! Hij heeft ons in alles begeleid en geadviseerd zodat het resultaat was : Appartement gekocht en eigen huis verkocht in zeer korte tijd! Hulde aan [Meer]

Als beoordeling heb ik het hele kantoor gekozen. Allemaal zeer aimabele en hardwerkende mensen. Hier bovenuit steekt Sander van Dronkelaar! Een allesweter en dito regelaar! Niets is hem teveel en alles vol inzet. Na het eerste contact met hem was het duidelijk dat hij onze aan en verkoopmakelaar werd! Een schot in de roos! Hij heeft ons in alles begeleid en geadviseerd zodat het resultaat was : Appartement gekocht en eigen huis verkocht in zeer korte tijd! Hulde aan dit perfecte team! Een absolute aanrader! Minder

9 , 8
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
17 december 2018
Door:
wimjans

Detailscore

Een heel goede samenwerking.

9 , 6
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
16 december 2018
Door:
Ruben & Michelle

Detailscore

Onze samenwerking met Sander was erg prettig. Hij dacht goed met ons mee, gaf goed advies en hield ons goed op de hoogte over het verloop van de verkoop.

10 , 0
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
20 november 2018
Door:
hoekstra

Detailscore

9 , 9
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
08 november 2018
Door:
Hans Koning

Detailscore

Zeer goede ervaring. Hij komt zijn afspraken netjes na, is realistisch en betrouwbaar. Daarnaast komt hij plezierig over en neemt de tijd voor je. Resultaat was overigens ook top, ons huis was snel verkocht en we hadden er zelf geen werk aan.

10 , 0
Kantoor:
Drenth Makelaars Amersfoort
Datum:
21 oktober 2018
Door:
Cees de Groot

Detailscore

Vanaf de eerste kennismaking met Sander van Dronkelaar, de informatie, begeleiding en afwikkeling als zeer professioneel ervaren. Gehele procedure werd voortvarend en effectief aangepakt. Wij waren onder de indruk van de inzet van hem en zijn medewerkers. Top.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.