Adresgegevens
Amersfoort
Everard Meijsterweg 58 A
3817HE
Tel: 332474090
info@schoofmakelaardij.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Margitte Schoof Makelaardij
Datum:
11 november 2019
Door:
Kees van der Wilden

Detailscore

De hele dienstverlening was van begin tot eind uitmuntend. Vanaf de eerste afspraak werden alle afspraken nagekomen. Bij verschil van mening met de verkopende partij werd er adequaat gereageerd. Geen vraag was te veel. Een aanrader!!

9 , 7
Kantoor:
Margitte Schoof Makelaardij
Datum:
09 juli 2019
Door:
Marloes Naber

Detailscore

Vanaf het moment dat Margitte binnenkwam lopen voor een oriënterend gesprek tot en met de verkoop heb ik mij echt Koning als klant gevoeld. Alle 3 haar medewerkers en zijzelf zijn zeer betrokken, deskundig en professioneel maar ook warm en hartelijk. Als je belt weten ze wie ze aan de telefoon hebben en nemen zelfs op met hallo Marloes. ( ; Na elke bezichtiging krijg je een telefoontje over hoe het verlopen is en of iemand serieus interesse heeft. [Meer]

Vanaf het moment dat Margitte binnenkwam lopen voor een oriënterend gesprek tot en met de verkoop heb ik mij echt Koning als klant gevoeld. Alle 3 haar medewerkers en zijzelf zijn zeer betrokken, deskundig en professioneel maar ook warm en hartelijk. Als je belt weten ze wie ze aan de telefoon hebben en nemen zelfs op met hallo Marloes. ( ; Na elke bezichtiging krijg je een telefoontje over hoe het verlopen is en of iemand serieus interesse heeft. .Alles gaat in goed overleg en altijd vriendelijk en begripvol en naar jouw wensen en toch zakelijk genoeg om het het hoogst haalbare eruit te halen. Er zijn prachtige foto’s gemaakt (de fotograaf neemt er echt de tijd voor)en er komt een hele fijne styliste om goeie tips te geven. Iedereen die de foto’s gezien heeft was onder de indruk hoe mijn huisje eruit zag en over de mooie omschrijving. Ik heb zoveel complimenten gehad. 3 dagen voordat de ontbindende voorwaarden afliepen haakte de eerste koper onverwacht af en dat is niet fijn en geeft stress. Maar een paar dagen later had Margitte een 2de koper met hetzelfde bod gevonden en verliep het alsof er niks aan de hand was geweest door hun inzet en betrokkenheid. Ik ben zeer tevreden en heel blij dat dat mijn kleine paradijs (want ik ga met pijn in mijn hart mijn huisje verlaten) met zoveel toewijding en zorg in handen is gekomen van de juiste kopers en ik er financieel ook goed uitspring. Ik kan Margitte Schoof en haar team echt aanbevelen dat heb ik inmiddels ook al gedaan en ook mijn buurvrouw verkoopt haar huis nu via Margitte. Bedankt Margitte,Heleen,Caroline en Gracia, mocht ik ooit weer een huis kopen in Amersfoort zien jullie mij terug. Minder

9 , 7
Kantoor:
Margitte Schoof Makelaardij
Datum:
13 mei 2019
Door:
Monique

Detailscore

Het eerste gesprek met Margitte Schoof was heel prettig, eigenlijk klikte het meteen. Nu zijn we een jaar verder, is ons huis verkocht aan hele leuke kopers en zijn we nog steeds blij met Margitte, Heleen, Caroline en Gracia. Altijd vrolijk en vriendelijk, denken mee en zorgen met inventieve oplossingen voor tevreden klanten.

9 , 2
Kantoor:
Margitte Schoof Makelaardij
Datum:
24 april 2019
Door:
Nelleke Klop

Detailscore

Doordat ik op het laatste moment besloot om niet naar een nieuwbouwproject te gaan, ik mijn huis al verkocht had en hoogzwanger was, wilde ik zo snel mogelijk een huis kopen. In de voor mij onbekende stad Amersfoort had ik iemand nodig die de markt kende en mij snel kon helpen. Ik kreeg meteen een goed gevoel bij de kennismaking. Al bij mijn allereerste bezichtiging stond ik in het huis dat ik graag wilde. Dus konden er meteen spijkers [Meer]

Doordat ik op het laatste moment besloot om niet naar een nieuwbouwproject te gaan, ik mijn huis al verkocht had en hoogzwanger was, wilde ik zo snel mogelijk een huis kopen. In de voor mij onbekende stad Amersfoort had ik iemand nodig die de markt kende en mij snel kon helpen. Ik kreeg meteen een goed gevoel bij de kennismaking. Al bij mijn allereerste bezichtiging stond ik in het huis dat ik graag wilde. Dus konden er meteen spijkers met koppen worden geslagen. En dat deed makelaar Caroline! In no time was het huis van mij. In het korte maar gehele proces was de communicatie zowel met de makelaar als het kantoor erg prettig en ik zou dit bedrijf dan ook zeker aanraden. Minder

10 , 0
Kantoor:
Margitte Schoof Makelaardij
Datum:
23 april 2019
Door:
Coby Lohmeijer

Detailscore

Het contact met de gehele crew was goed, vriendelijke dames, erg behulpzaam en vooral meedenkend. Kon al mijn vragen bij hun kwijt . Ze adviseerden mij heel goed. Ben tenslotte een leek op het gebied van huizen verkoop, zoals velen met mij (denk ik) zullen zijn.

10 , 0
Kantoor:
Margitte Schoof Makelaardij
Datum:
23 april 2019
Door:
Armanda de Ruijter

Detailscore

Vanaf het begin al meteen super goed contact. Bij ons ging het wat anders dan anders. We hadden snel een aankoopmakelaar nodig omdat we al een huis op het oog hadden waar we een bod op wilde uitbrengen. Meteen werden we goed geholpen en werd het bod uitgebracht. Dit was op vrijdag en op maandag is Caroline meteen zelf gaan kijken bij het huis. Uiteindelijk werd het een loting en werden wij het niet. Bij dit huis wat we [Meer]

Vanaf het begin al meteen super goed contact. Bij ons ging het wat anders dan anders. We hadden snel een aankoopmakelaar nodig omdat we al een huis op het oog hadden waar we een bod op wilde uitbrengen. Meteen werden we goed geholpen en werd het bod uitgebracht. Dit was op vrijdag en op maandag is Caroline meteen zelf gaan kijken bij het huis. Uiteindelijk werd het een loting en werden wij het niet. Bij dit huis wat we nu hebben gekocht is Caroline ook mee geweest en heeft meteen nadat wij aangaven een bod gedaan. Ook hierbij werd na het weekend een inschrijving ervan gemaakt. Na goed overleg en denken wat wij wilden een definitief bod gedaan en deze werd geaccepteerd. Als je vragen heb kun je ze altijd bellen en word je echt persoonlijk geholpen. De telefoon word zelfs opgenomen met hoi en dan je naam. Ik raad deze makelaar zeker aan. Zijn zeer persoonlijke vrouwen en hebben altijd tijd voor je. Minder

10 , 0
Kantoor:
Margitte Schoof Makelaardij
Datum:
16 april 2019
Door:
Heleen Bijvoet

Detailscore

Test

9 , 2
Kantoor:
Margitte Schoof Makelaardij
Datum:
28 november 2010
Door:
Freek Duveen

Detailscore

Margitte Schoof denkt mee over hoe je een huis aantrekkelijk kunt maken voor de verkoop. Maar tegelijkertijd schept ze geen valse verwachtingen over het resultaat in deze "kopersmarkt". Ze is volstrekt transparant tegenover kopers, waardoor gedurende de onderhandeling de verhoudingen sympathiek en zuiver blijven. Gevolg: een huis in de duurdere prijsklasse is toch na zo'n half jaar verkocht tegen een aanvardbare prijs.

10 , 0
Kantoor:
Margitte Schoof Makelaardij
Datum:
16 november 2010
Door:
Martijn van Elteren

Detailscore

Margitte Schoof is een makelaar die haar vak verstaat. Zij heeft een actief lokaal netwerk en gebruikt dit netwerk volop om haar werk te doen. Bij Margitte is afspraak = afspraak. Ze komt op tijd bij bezichtigingen en zij heeft ons perfect geadviseerd om een nieuw huis te kopen. Bij vragen over ons huis zijn alle medewerkers goed op de hoogte om specifieke vragen te beantwoorden. Dit alles resulteerde in een goede verkoop binnen twee maanden.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.