Alle beoordelingen

VDB Makelaars

Amersfoort

Adresgegevens
Amersfoort
Aziering 12



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 5
Kantoor:
VDB Makelaars
Datum:
29 oktober 2018
Door:
Robin & Mark

Detailscore

Vanaf het begin fijn contact met Jeannemarieke. De zoektocht naar een geschikt huis is in deze huizenmarkt niet eenvoudig, gelukkig hield Jeannemarieke het vertrouwen in een goede afloop en haar enthousiasme hierin heeft ons erg geholpen. We hebben een prachtig huis gevonden! De gezamenlijke whatsapp-groep helpt om snel te schakelen. Bedankt voor al je hulp!

9 , 8
Kantoor:
VDB Makelaars
Datum:
26 september 2018
Door:
Marieke

Detailscore

Jeannemarieke heeft ons super geholpen bij het vinden van ons nieuwe huis. Ze kon altijd snel schakelen en hielp ons goed bij het maken van lastige keuzes. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe woning met de huidige drukke woningmarkt.

10 , 0
Kantoor:
VDB Makelaars
Datum:
14 september 2018
Door:
Fam. Ruiter

Detailscore

Een enthousiaste, deskundig en sympathieke makelaar. Kortom, Jeannemarieke vd Biezenbos is een topmakelaar

9 , 5
Kantoor:
VDB Makelaars
Datum:
14 augustus 2018
Door:
Erwin en Karen

Detailscore

Jeannemarieke is een topvrouw met kennis van zaken, ze zorgt voor rust in deze hectische woningmarkt en ‘bewaakte’ onze woonwensen van het gehele gezin, tevens geeft ze gas op het juiste moment maar trapt ook op de rem wanneer het nodig is. We hebben door Jeannemarieke ons droomhuis gevonden !

9 , 5
Kantoor:
VDB Makelaars
Datum:
25 juli 2018
Door:
Frouke

Detailscore

Jeannemarieke heeft ons heel fijn en enthousiast geholpen. Wij hebben een klushuis gekocht en haar hulp stopte niet bij de aankoop maar zij hielp ons juist ook zeer op weg met contacten die wij nodig zoals een bouwkundig inspecteur, architect, constructeur, aannemer etc. Zij heeft zeker bijgedragen aan een goede start in ons nieuwe huis.

10 , 0
Kantoor:
VDB Makelaars
Datum:
23 juli 2018
Door:
Linda

Detailscore

Zonder Jeannemarieke had ik mijn huidige huis niet kunnen kopen! Hele fijne ervaring met Jeannemarieke gedurende mijn zoektocht. Het begon al bij het gesprek die ze graag bij mij thuis wilde voeren omdat ze zo echt kon zien hoe ik nu leef en wat mijn wensen zijn. Dit neemt ze ook echt mee in de bezichtigingen (dan kun je in die hoek je kast zetten en daar je tafel etc.). Tijdens bezichtigingen stelt ze de juiste vragen en je [Meer]

Zonder Jeannemarieke had ik mijn huidige huis niet kunnen kopen! Hele fijne ervaring met Jeannemarieke gedurende mijn zoektocht. Het begon al bij het gesprek die ze graag bij mij thuis wilde voeren omdat ze zo echt kon zien hoe ik nu leef en wat mijn wensen zijn. Dit neemt ze ook echt mee in de bezichtigingen (dan kun je in die hoek je kast zetten en daar je tafel etc.). Tijdens bezichtigingen stelt ze de juiste vragen en je hoeft zelf eigenlijk niks meer te doen, behalve te besluiten of je het huis leuk vindt. Daarna doet zij al het werk en onderhandelt ze goed met de 'tegenpartij'. Hele fijne samenwerking en zonder haar deskundigheid had ik mijn huidige huis nooit (onder de vraagprijs) kunnen krijgen in de huidige markt. Aanrader dus! Minder

10 , 0
Kantoor:
VDB Makelaars
Datum:
11 april 2018
Door:
Fam. Kreijne

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden en enthousiast over Jeannemarieke haar werkwijze. Het is een topvrouw uit duizenden. We hoefde zelfs (bijna) niets te doen, Jeannemarieke regelde alles voor ons. Ook de gesprekken met haar ervaren wij als super fijn. Als je met haar in zee gaat, wil je geen ander meer!!!

9 , 3
Kantoor:
VDB Makelaars
Datum:
02 april 2018
Door:
Sanne en Tom

Detailscore

Zeer prettig! Deskundig advies en eerlijk. Het duurde een tijd voor dat we ons huis hadden gevonden. Maar door Jeanmarieke is dit gelukt.

10 , 0
Kantoor:
VDB Makelaars
Datum:
20 maart 2018
Door:
Lois Lippmann

Detailscore

Jeanne-Marieke is met ons 1,5 jaar fanatiek opzoek geweest naar ons droomhuis. Geen bezichtiging, een telefoontje naar een collega, het uitzoeken van gegevens etc. was te gek. Een eerlijke mening tijdens een bezichtiging of van een (te hoge) vraagprijs, zal zij altijd met je delen. Zij laat je met beide benen op de grond staan en beseffen welke dromen en wensen de juiste prijs voor jou/jullie hebben. Bij het kopen van onze eerste woning in deze bizarre tijd, is [Meer]

Jeanne-Marieke is met ons 1,5 jaar fanatiek opzoek geweest naar ons droomhuis. Geen bezichtiging, een telefoontje naar een collega, het uitzoeken van gegevens etc. was te gek. Een eerlijke mening tijdens een bezichtiging of van een (te hoge) vraagprijs, zal zij altijd met je delen. Zij laat je met beide benen op de grond staan en beseffen welke dromen en wensen de juiste prijs voor jou/jullie hebben. Bij het kopen van onze eerste woning in deze bizarre tijd, is dit zo belangrijk en waardevol geweest voor ons. Wij raden Jeanne-Marieke absoluut aan, want het is gewoon een ontzettend leuke, lieve, meedenkende en hardwerkende vrouw, die geen ander doel heeft dan jou helpen aan droomhuis! Minder

10 , 0
Kantoor:
VDB Makelaars
Datum:
20 maart 2018
Door:
Jessica Hartog

Detailscore

Op advies van onze verkopende makelaar contact opgenomen met Jeannemarieke van VDB Makelaars voor de aankoop van onze nieuwe woning. Heerlijk dat er iemand is die alles uit handen neemt en alle problemen die je tegen kan komen voor je oplost :-). Ze is super enthousiast, deskundig, eerlijk en vrolijk. Ook is ze altijd goed (telefonisch) bereikbaar! Kortom, een TOPPER!

9 , 6
Kantoor:
VDB Makelaars
Datum:
20 maart 2018
Door:
Bart en Marleen

Detailscore

8.7 klopt niet! Dit mag een dikke 9.5 zijn wat ons betreft!

8 , 7
Kantoor:
VDB Makelaars
Datum:
20 maart 2018
Door:
Bart en Marleen

Detailscore

Jeanne-Marieke is een echte 'Pitbull', positief gezien natuurlijk. Ze zet er echt haar tanden in en laat niet zo makkelijk los. Ze is enorm gedreven. Ze zegt waar het op staat waardoor je weet wat je aan haar hebt. Ze heeft duidelijk verstand van zaken en luistert goed naar de wensen van de klant. Ze adviseert je op een correcte en eerlijke wijze door bijv. aan te geven dat een dergelijke vraagprijs/bod van/op een woning wel of niet realistisch [Meer]

Jeanne-Marieke is een echte 'Pitbull', positief gezien natuurlijk. Ze zet er echt haar tanden in en laat niet zo makkelijk los. Ze is enorm gedreven. Ze zegt waar het op staat waardoor je weet wat je aan haar hebt. Ze heeft duidelijk verstand van zaken en luistert goed naar de wensen van de klant. Ze adviseert je op een correcte en eerlijke wijze door bijv. aan te geven dat een dergelijke vraagprijs/bod van/op een woning wel of niet realistisch is. Jeanne-Marieke is een fijn persoon om mee samen te werken, enthousiast, keurig op tijd met afspraken/bezichtigingen, duidelijk en ze heeft zeker veel marktkennis. Helaas hadden wij achteraf wat 'pech' met onze nieuwe woning maar Jeanne-Marieke bleef ons hierin steunen en adviseren tot op de dag van vandaag! Minder

9 , 4
Kantoor:
VDB Makelaars
Datum:
25 november 2017
Door:
Gien

Detailscore

Mevr v d Biezenbos reageerde meteen op mijn mail met de vraag of ze mij het door haar gemaakte taxatierapport (een half jaar geleden) nog eens wilde toesturen. Door de verhuizing was het kwijtgeraakt. Service van de zaak. Heel fijn.

9 , 4
Kantoor:
VDB Makelaars
Datum:
04 augustus 2017
Door:
C. Pelster

Detailscore

Jeannemarieke is a skilled, enthusiastic and very involved broker who certainly provides an extra service. She is also very kind and accessible, also on the weekends. She helped us at every single step in the process of finding our house and even after that for renovation subjects. We do recommend VDB Makelaars

10 , 0
Kantoor:
VDB Makelaars
Datum:
29 juli 2017
Door:
Bahtiyar Memik

Detailscore

Betrokkenheid, enthousiasme en behulpzaamheid. Dit zijn absoluut de kernwoorden die ik kwijt moet over VDB makelaars. We zijn heel lang bezig geweest om financiering rond te krijgen voor een woning in Amersfoort. Hierbij was de taxatie enorm belangrijk. We wilden graag verbouwen en moesten dus een goede waarde na verbouwing hebben. Na een eerste poging bij een andere makelaar (taxateur) waren we helaas ontevreden. VDB heeft het huis opnieuw getaxeerd en ons uitstekend geholpen! Het huis heeft nu een [Meer]

Betrokkenheid, enthousiasme en behulpzaamheid. Dit zijn absoluut de kernwoorden die ik kwijt moet over VDB makelaars. We zijn heel lang bezig geweest om financiering rond te krijgen voor een woning in Amersfoort. Hierbij was de taxatie enorm belangrijk. We wilden graag verbouwen en moesten dus een goede waarde na verbouwing hebben. Na een eerste poging bij een andere makelaar (taxateur) waren we helaas ontevreden. VDB heeft het huis opnieuw getaxeerd en ons uitstekend geholpen! Het huis heeft nu een hogere waarde. Het huis hebben we inmiddes gekocht en kunnen dankzij de goede taxatie het huis helemaal naar ons wens verbouwen. We zijn in het bijzonder Jeannemarieke enorm dankbaar en raden VDB makelaars iedereen aan! Minder

9 , 8
Kantoor:
VDB Makelaars
Datum:
15 juli 2017
Door:
Patrick

Detailscore

Na een lange maar succesvolle zoektocht naar ons prachtige huis wil ik aangeven dat Jeanemarieke van VDB makelaars de aankoopmakelaar van Amersfoort en omgeving is. Door haar persoonlijke aandacht en betrokkenheid en het eerlijke en duidelijk advies verliest zij nooit het uiteindelijke doel voor ogen, namelijk het droomhuis zoeken voor haar klanten.

9 , 0
Kantoor:
VDB Makelaars
Datum:
14 mei 2017
Door:
Wiersma

Detailscore

Ervaren, deskundige en reële makelaar. Tevens goed bouwkundig onderlegd en houdt je scherp. Kortom alles wat je zoekt bij een aankoop makelaar.

9 , 8
Kantoor:
VDB Makelaars
Datum:
21 maart 2017
Door:
nelleke Burger

Detailscore

Ik ben heel erg tevreden. Jeannemarieke van den Biezenbos kent de markt, is doortastend en heeft creatieve oplossingen. Jeannemarieke werkt naar een realistisch doel toe en laat zich niet gek maken door de waan van de dag. Daarnaast is ze vooral een prettige persoonlijkheid met veel begrip en geduld voor omstandigheden waar dat nodig is. Zij heeft zelf geen huizen in de verkoop en daardoor altijd de behartiger van de belangen van de koper. Haar uitgebreide netwerk levert interessante verrassingen [Meer]

Ik ben heel erg tevreden. Jeannemarieke van den Biezenbos kent de markt, is doortastend en heeft creatieve oplossingen. Jeannemarieke werkt naar een realistisch doel toe en laat zich niet gek maken door de waan van de dag. Daarnaast is ze vooral een prettige persoonlijkheid met veel begrip en geduld voor omstandigheden waar dat nodig is. Zij heeft zelf geen huizen in de verkoop en daardoor altijd de behartiger van de belangen van de koper. Haar uitgebreide netwerk levert interessante verrassingen op! Minder

10 , 0
Kantoor:
VDB Makelaars
Datum:
03 maart 2017
Door:
Wouter van der Goot & Marlies van der Linden

Detailscore

Jeannemarieke heeft ons uitstekend geholpen. Met tomeloze energie, altijd veel enthousiasme en veel deskundigheid heeft ze ons begeleid bij de zoektocht naar onze nieuwe woning. Ook als wij het even niet meer zagen zitten of af wilden stevenen op een compromis, hield zij ons telkens onze eigen wensen en eisen weer voor. En mede omdat zij zo goed voet bij stuk hield, hebben wij nu ons droomhuis gekocht. Jeannemarieke is heel prettig in de omgang, niet te beroerd om even [Meer]

Jeannemarieke heeft ons uitstekend geholpen. Met tomeloze energie, altijd veel enthousiasme en veel deskundigheid heeft ze ons begeleid bij de zoektocht naar onze nieuwe woning. Ook als wij het even niet meer zagen zitten of af wilden stevenen op een compromis, hield zij ons telkens onze eigen wensen en eisen weer voor. En mede omdat zij zo goed voet bij stuk hield, hebben wij nu ons droomhuis gekocht. Jeannemarieke is heel prettig in de omgang, niet te beroerd om even in de buurt zaken na te vragen en heel goed bereikbaar, ook in het weekend. Minder

10 , 0
Kantoor:
VDB Makelaars
Datum:
28 februari 2017
Door:
Lennard en Marleen

Detailscore

Door de samenwerking met Jeannemarieke hebben wij in deze roerige tijd ons droomhuis gevonden! Jeannemarieke is een enorm betrokken en kundige makelaar, die je in het hele proces bijstaat. Ze is eerlijk in haar oordeel, waardoor je niet snel een misstap begaat. Haar pro-actieve houding zorgt ervoor dat je altijd het beste resultaat krijgt (zelfs in deze tijd). Een huis bezichtigen met Jeannemarieke is echt een feest; als koper kun je zorgeloos het huis bekijken en luisteren naar je gevoel, [Meer]

Door de samenwerking met Jeannemarieke hebben wij in deze roerige tijd ons droomhuis gevonden! Jeannemarieke is een enorm betrokken en kundige makelaar, die je in het hele proces bijstaat. Ze is eerlijk in haar oordeel, waardoor je niet snel een misstap begaat. Haar pro-actieve houding zorgt ervoor dat je altijd het beste resultaat krijgt (zelfs in deze tijd). Een huis bezichtigen met Jeannemarieke is echt een feest; als koper kun je zorgeloos het huis bekijken en luisteren naar je gevoel, terwijl Jeannemarieke (ook sterk bouwkundig onderlegd) kijkt naar de staat en de waarde. Haar vrolijke houding en optimisme maken het koopproces erg leuk. We raden VDB van harte aan! Minder

10 , 0
Kantoor:
VDB Makelaars
Datum:
19 februari 2017
Door:
Sanne Kok

Detailscore

Het is duidelijk dat Jeannemarieke een professional is. Ze is persoonlijk in haar communicatie, helder en gericht over dat wat er gebeuren moet en daarnaast flexibel wanneer een afspraak verplaats moet worden. Kortom, ik ben erg tevreden en zou haar zeker een aanraden als je een deskundig en betrouwbare makelaar nodig hebt.

9 , 4
Kantoor:
VDB Makelaars
Datum:
13 februari 2017
Door:
R.S. van Hutten

Detailscore

Jeannemarieke is een deskundige, enthousiaste en erg betrokken makelaar die echt een extra stap voor je zet. Daarbij verliest ze niet uit het oog wat er bij je past, haalbaar is en reëel qua prijs. Dat was precies wat ik nodig had bij de aankoop van mijn nieuwe woning op deze, momenteel lastige, markt! Ik kan haar van harte aanraden!

9 , 6
Kantoor:
VDB Makelaars
Datum:
12 februari 2017
Door:
Inge

Detailscore

Ik ben erg tevreden! Ik heb erg goede hulp gehad met het kiezen van mijn appartement. Mijn makelaar heeft overal kritisch naar gekeken en dat geeft vertrouwen. Al met al ben ik blij dat ik dit niet allemaal alleen heb hoeven doen!

10 , 0
Kantoor:
VDB Makelaars
Datum:
12 februari 2017
Door:
Marlies Tempelaar

Detailscore

Jeannemarieke en haar team hebben ons fantastisch geholpen bij de aankoop van ons huis. Ze nam al onze zorgen uit handen en meer. Door omstandigheden was ons aankooptraject veel heftiger dan gepland. Jeannemarieke heeft ons van A-Z begeleidt hierin en heeft nooit een steek laten vallen. Hierdoor hadden wij een veilig gevoel. We konden volledig vertrouwen op haar expertise. Wij kopen nooit meer een huis zonder haar begeleiding en zouden haar aan iedereen van harte aanraden.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.