Adresgegevens
Amsterdam
Weteringschans 143 huis
1017SE
Tel: 0203080650
info@amsterdam-athome.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 4
Kantoor:
Amsterdam at Home makelaars
Datum:
28 november 2019
Door:
Mustafa Sıkıer

Detailscore

Wij hebben ons appartement verkocht via Amsterdam @Home Makelaars. Wij hebben een zeer fijne ervaring gehad met Danique Helmers. Vanaf het eerste intakegesprek had ik al een goed gevoel (had al 3 makelaars op gesprek gehad). Ze kan goed communiceren, blijft rustig en kan goed adviseren. Bij het schieten van de foto’s voor Funda was Kaylee ook aanwezig om te helpen de laatste puntjes op de i te zetten. Fotograaf is trouwens ook heel goed bezig geweest. Prachtige foto’s. [Meer]

Wij hebben ons appartement verkocht via Amsterdam @Home Makelaars. Wij hebben een zeer fijne ervaring gehad met Danique Helmers. Vanaf het eerste intakegesprek had ik al een goed gevoel (had al 3 makelaars op gesprek gehad). Ze kan goed communiceren, blijft rustig en kan goed adviseren. Bij het schieten van de foto’s voor Funda was Kaylee ook aanwezig om te helpen de laatste puntjes op de i te zetten. Fotograaf is trouwens ook heel goed bezig geweest. Prachtige foto’s. En het eindresultaat? Dat was Fenomenaal!! Echt een record neergezet! Minder

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam at Home makelaars
Datum:
29 september 2019
Door:
Peter Kel

Detailscore

Topkantoor, ze weten op dit kantoor waar ze het over hebben, schakelen snel, antwoorden zijn paraat, geven goede feedback, schatten de verkoop goed in, plezierig in de omgang, ze waren het eerste kantoor wat reageerde op mijn contactverzoek, meteen een goed gevoel en niet onterecht blijkt. En wat fijn is....dat ze je achter de broek aan zitten ?.

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam at Home makelaars
Datum:
25 september 2019
Door:
Yavor

Detailscore

From start to finish perfect service, great knowledge of the market and lots of experience.

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam at Home makelaars
Datum:
25 september 2019
Door:
Yavor

Detailscore

I have not had the opportunity to work with a better realtor than Shanna, she is not only intelligent but also cares and understands the market really well! Very positive.

9 , 6
Kantoor:
Amsterdam at Home makelaars
Datum:
25 augustus 2019
Door:
Marianne Scheele

Detailscore

De samenwerking met Wouter Thöne verliep bijzonder vlot en plezierig. Hij heeft mij goed geadviseerd en soepel door het verkoopproces heen geleid. Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke en kundige aanpak van Wouter Thöne en de prima begeleiding vanuit het kantoor door Kaylee Römer.

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam at Home makelaars
Datum:
07 augustus 2019
Door:
Ido van Maldegem

Detailscore

Bijzonder prettig en resultaat gericht

9 , 8
Kantoor:
Amsterdam at Home makelaars
Datum:
07 augustus 2019
Door:
Marta & Sam

Detailscore

We were really happy with the help we received from Shanna, her professional approach, great knowledge of English language and understanding of other culture. Sometimes it felt like she was really busy and we did not receive enough attention but at the end, we have purchase beautiful house within the time frame that Shanna promised to us. She always made sure that she saw the house we liked with at least one of us and she gave us very [Meer]

We were really happy with the help we received from Shanna, her professional approach, great knowledge of English language and understanding of other culture. Sometimes it felt like she was really busy and we did not receive enough attention but at the end, we have purchase beautiful house within the time frame that Shanna promised to us. She always made sure that she saw the house we liked with at least one of us and she gave us very good feedback on the asking price and the technical state of all the properties we wanted to bid on, she would not let us overbid too much. This was our first purchase and she made it almost stress-free, which is not that easy in the current market in Amsterdam. She has great knowledge of the real estate business and great enthusiasm. We couldn't have done it without her. Next to that, she also made sure that we got all the house and permits sorted afterwards, so I would definitely highly recommend her. The office is small but very open and helpful, we were really happy with the notary office recommendation and evaluation specialist, also recommended by Amsterdam @ Home. Minder

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam at Home makelaars
Datum:
31 juli 2019
Door:
Milo Weijers

Detailscore

Danique heeft me super geholpen bij het vinden van een nieuw appartement in Amsterdam. Er zat tijdsdruk achter mijn verzoek en een snel en soepele communicatie was hierdoor een pre, dit is honderd procent nagekomen. Tijdens de bezichtigingen werden er kritische vragen gesteld en na iedere bezichtiging werden de vervolgstappen helder doorgenomen en ze kwam alle afspraken na. Er werd zelfs tot in de avonduren doorgewerkt om het uiteindelijke appartement te kunnen bemachtigen, een topper! Ik raad Amsterdam at [Meer]

Danique heeft me super geholpen bij het vinden van een nieuw appartement in Amsterdam. Er zat tijdsdruk achter mijn verzoek en een snel en soepele communicatie was hierdoor een pre, dit is honderd procent nagekomen. Tijdens de bezichtigingen werden er kritische vragen gesteld en na iedere bezichtiging werden de vervolgstappen helder doorgenomen en ze kwam alle afspraken na. Er werd zelfs tot in de avonduren doorgewerkt om het uiteindelijke appartement te kunnen bemachtigen, een topper! Ik raad Amsterdam at Home makelaars en in het speciaal Danique zeker aan mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe plek in Amsterdam. Minder

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam at Home makelaars
Datum:
28 juni 2019
Door:
Julian Forshaw

Detailscore

Vanaf het eerste contact met Amsterdam@home makelaars voelde ik dat zij het bedrijf om mijn appartement te verkopen waren. De inzet van Shanna Kroon was professioneel en vriendelijk en haar advies was nuchter en 'to the point'. Alles was snel geregeld en zonder onnodig gedoe en eens online het appartement zag er heel goed uit. Knap werk. Het appartement is dan ook vlug verkocht. Ik heb in mijn leven met meerdere makelaars te maken gehad en Amsterdam@home zijn echte [Meer]

Vanaf het eerste contact met Amsterdam@home makelaars voelde ik dat zij het bedrijf om mijn appartement te verkopen waren. De inzet van Shanna Kroon was professioneel en vriendelijk en haar advies was nuchter en 'to the point'. Alles was snel geregeld en zonder onnodig gedoe en eens online het appartement zag er heel goed uit. Knap werk. Het appartement is dan ook vlug verkocht. Ik heb in mijn leven met meerdere makelaars te maken gehad en Amsterdam@home zijn echte diamanten. Minder

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam at Home makelaars
Datum:
13 mei 2019
Door:
Bart & Annalyn

Detailscore

Het hele kantoor, maar vooral Shanna Kroon heeft ons enorm geholpen met het vinden van het perfecte stekje voor ons. We hebben zo'n beetje ieder stadsdeel bezichtigd, hebben een aantal teleurstellingen gekend (niet gek in de huidige markt), maar Shanna bleef positief en behulpzaam. Heel veel dank!

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam at Home makelaars
Datum:
01 mei 2019
Door:
tom adolfsen

Detailscore

Danique Helmers heeft mij goed geholpen met de zoektocht naar een woning en het begeleiden van het koopproces, goed advies gegeven, was snel bereikbaar, was erg professioneel, en had veel kennis. Echt een aanrader.

9 , 8
Kantoor:
Amsterdam at Home makelaars
Datum:
26 maart 2019
Door:
Sandra

Detailscore

Wij zijn zeer professioneel en proactief geholpen door Shanna van @Home. Een jonge ambitieuze meid. Het kantoor is kleinschalig en dat is prettig in de communicatie. Korte lijnen, snelle reacties.

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam at Home makelaars
Datum:
01 maart 2019
Door:
Peter Sluijter

Detailscore

Je voelt dat de verkoop van je huis in vertrouwde handen is. Ze maken meer dan waar wat ze beloven. Je krijgt bij vragen altijd snel en duidelijk antwoord.

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam at Home makelaars
Datum:
19 februari 2019
Door:
B. de Vries

Detailscore

In één woord geweldig. Buiten de uitstekende service en professioneel advies heeft mevr. Kroon op persoonlijke titel ook enorm veel extra wetkzaamheden verricht om de verkoop binnen twee weken af te ronden. Daardoor heb ik vol vertrouwen ren volmacht af kunnen geven voor het passeren. En tot slot, niet onbelangrijk, een zeer goed financieel resultaat!

9 , 6
Kantoor:
Amsterdam at Home makelaars
Datum:
28 januari 2019
Door:
Paul Josephus Jitta

Detailscore

Het team van Amsterdam@home heeft mij enorm geholpen bij mijn zoektocht naar een nieuwe huurwoning. Ze droegen me dagelijks nieuwe woningen aan en regelden alle bezichtigingen. Daarbij werd doortastend gehandeld en kon ik soms al voor de markt uit bezichtigen. In een paar weken was het al raak! De deskundigheid, het enthousiasme en de klantvriendelijkheid zijn top! Hier kom ik zeker terug als ik weer een huis zoek!

9 , 0
Kantoor:
Amsterdam at Home makelaars
Datum:
23 januari 2019
Door:
David

Detailscore

Wij hebben hele goede en prettige ervaring met @Home en Shanna in het specifiek. Service gericht, prettig in de omgang en altijd adviserend!

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam at Home makelaars
Datum:
14 januari 2019
Door:
Martin Bezemer

Detailscore

Ik belde om advies te vragen over een vastgoed kwestie. Dhr Thöne vertelde mij op een integere en prettige wijze over de markt en analyseerde mijn probleem feilloos. De informatie die Dhr Thöne verstrekte was realistisch, deskundig en betrouwbaar.

9 , 8
Kantoor:
Amsterdam at Home makelaars
Datum:
04 januari 2019
Door:
thomas meulen

Detailscore

Goede service zoals je het mag verwachten, erg tevreden. Met de juiste aanpak was het huis zo verkocht!

9 , 8
Kantoor:
Amsterdam at Home makelaars
Datum:
02 januari 2019
Door:
J. Hu

Detailscore

Fijn kantoor! Wouter is een enthousiaste en ervaren makelaar met goede adviezen. Komt op de juiste momenten in actie en is erg betrokken tijdens het proces. Daarnaast (bijna dagelijks) enorm fijn geholpen door Kaylee: super snelle reacties, fijne adviezen en heldere communicatie. Top!

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam at Home makelaars
Datum:
22 december 2018
Door:
Willem jan Buijs

Detailscore

9 , 8
Kantoor:
Amsterdam at Home makelaars
Datum:
21 december 2018
Door:
Hinta Gravestein

Detailscore

Onze ervaring met het kantoor en de medewerkers was heel goed. Goede communicatie en helder advies.

9 , 9
Kantoor:
Amsterdam at Home makelaars
Datum:
19 december 2018
Door:
Vahid Zaheri

Detailscore

Ik heb het genoegen gehad met Danique te werken in het voortraject, tijdens de verkoop en bij de after sales fase van het traject, en ik moet zeggen “het KON niet beter!” Ze heeft alles netjes op tijd gecommuniceerd, afspraken zijn afspraken en zelfs het beoogde verkoopbedrag kunnen krijgen waar Danique nogmaals haar waarde als makelaar heeft bewezen! Daarom kan en wil ik haar ook geen mindere cijfer geven dan een 9,9 er moet uiteraard ruimte voor verbetering blijven [Meer]

Ik heb het genoegen gehad met Danique te werken in het voortraject, tijdens de verkoop en bij de after sales fase van het traject, en ik moet zeggen “het KON niet beter!” Ze heeft alles netjes op tijd gecommuniceerd, afspraken zijn afspraken en zelfs het beoogde verkoopbedrag kunnen krijgen waar Danique nogmaals haar waarde als makelaar heeft bewezen! Daarom kan en wil ik haar ook geen mindere cijfer geven dan een 9,9 er moet uiteraard ruimte voor verbetering blijven ? helemaal top ?? Super bedankt Danique ✅ ik ga een nieuwe fase in mijn leven tegemoet mede door jouw hulp! Minder

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam at Home makelaars
Datum:
19 december 2018
Door:
Julia

Detailscore

Ontzettend prettig en welkom gevoel tijdens de intake. Vanaf dat moment was het altijd snel schakelen met de makelaars. Altijd up to date met het huizenaanbod. En ontzettend behulpzaam bij het plannen van bezichtingen en het meegaan naar de locaties. Weten echt de fijne kneepjes van het vak. Professioneel, enthousiast en behulpzaam. Shanna heeft voor mij het alles van A tot Z en tot in detail kunnen regelen! Eeuwig dank!

8 , 8
Kantoor:
Amsterdam at Home makelaars
Datum:
17 december 2018
Door:
jaap graber

Detailscore

zeer goede ervaring met Shanna Kroon, ze was eerst de verkopende makelaar van het huis wat we gekocht hebben en daarna heeft ze ons huis verkocht, dus we hebben haar op 2 manieren meegemaakt, ze heeft ons in beide trajecten precies goed aangevoeld en begeleid, en er voor gezorgd dat alles soepel, precies en professioneel verlopen is: wij vonden het leuk om de twee spannende trajecten met haar te doen

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam at Home makelaars
Datum:
06 november 2018
Door:
Nick D.

Detailscore

Zeer fijne ervaring met verkoopmakelaar Danique. Ze is professioneel en persoonlijk en het was prettig om met haar samen te werken. Danique heeft altijd snel geschakeld wanneer dat nodig was en was altijd goed te bereiken. Mooi resultaat!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.