Adresgegevens
Amsterdam
Weteringschans 143 huis
1017SE
Tel: 0203080650
info@amsterdam-athome.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
11 juni 2018
Door:
Madara Petersone

Detailscore

@Home Makelaars and Anouk helped me to find the dream house my 3 months old daughter and dog in less than a month, and for the price that was even slightly below my budget! At first i thought i can find a house myself, but during the process i realized that without Anouk’s and her team’s help it wouldnt work. The cooperation was amazing, they were so friendly, flexible, helping with many other things even beyond their services... and [Meer]

@Home Makelaars and Anouk helped me to find the dream house my 3 months old daughter and dog in less than a month, and for the price that was even slightly below my budget! At first i thought i can find a house myself, but during the process i realized that without Anouk’s and her team’s help it wouldnt work. The cooperation was amazing, they were so friendly, flexible, helping with many other things even beyond their services... and with any other selling agent i spoke they all knew Anouk and valued her very highly, Anouk has very good network and connections. @Home Makelaars even recommended me reconstruction company which I chose and had the best offer! My friend was searching for a house the same time like me and i could see that the support she got from her makelaar was like a night and day comparing with Anouk and her team. Highly recommended! Minder

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
01 juni 2018
Door:
Wallie

Detailscore

Ik ben enorm goed geholpen door Kaylee. Ze is was erg vriendelijk en had veel kennis van zaken. Ze ging tot het uiterste om het beste voor ons te bereiken. Ik zou AtHome makelaars aanraden voor een iedereen die totaal ontzorgd wilt worden, echter stonden ze er ook voor open als ik zelf een inbreng wou hebben in specifieke zaken! In een woord, fantastisch!

8 , 8
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
28 mei 2018
Door:
Astrid Meijer

Detailscore

Overall prima verkooptraject doorlopen. De initiële respons was erg laag (vraagprijs toch te hoog ingeschat?? lager cijfer op kennis is hieraan toe te schrijven). We hebben in goed overleg de nodige bijsturingen gedaan met een uiteindelijke verkoopprijs dicht bij de originele vraagprijs, zij het een stuk later dan gehoopt. De makelaar heeft veel gaten dichtgelopen voor mij omdat ik gedeeltelijk in het buitenland verbleef, zonder extra kosten. Dit waardeer ik enorm: een dikke thumbs up voor Danique!

9 , 4
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
28 mei 2018
Door:
Fred Sterk

Detailscore

Positief.

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
24 mei 2018
Door:
Kees

Detailscore

Mijn ervaring was top. Het kantoor en Wouter waren altijd bereikbaar voor het plannen van bezichtigingen of vragen over bezochte woningen. Proactief en snel werden zaken uitgezocht als bijvoorbeeld de hoogte van een bod, de staat van het bezochte pand of de VvE. Het heeft even geduurd voordat ik iets vond maar @home bleef gedurende het hele proces actief mee zoeken, mee denken en eerlijk advies geven om ergens wel of niet voor te gaan... Bij de uiteindelijke koop was [Meer]

Mijn ervaring was top. Het kantoor en Wouter waren altijd bereikbaar voor het plannen van bezichtigingen of vragen over bezochte woningen. Proactief en snel werden zaken uitgezocht als bijvoorbeeld de hoogte van een bod, de staat van het bezochte pand of de VvE. Het heeft even geduurd voordat ik iets vond maar @home bleef gedurende het hele proces actief mee zoeken, mee denken en eerlijk advies geven om ergens wel of niet voor te gaan... Bij de uiteindelijke koop was ook alles snel en goed geregeld. Kortom zeer goede ervaring met Amsterdam@Home makelaars Minder

9 , 7
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
17 april 2018
Door:
William van den Hoorn

Detailscore

Fijn contact gehad met de makelaar (Danique). Prettige kennismaking, goede kennis van de markt en omgeving, kwam afspraken na. Laagdrempelig contact mogelijk en hield alles goed in de gaten.

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
01 maart 2018
Door:
Nathalie Tappin

Detailscore

Zeer prettig!

9 , 7
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
22 februari 2018
Door:
Peter Schouwenburg

Detailscore

Zeer aangename wijze van samenwerking zowel met de makelaar(s) als kantoor.

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
19 januari 2018
Door:
Floris

Detailscore

Voor het vinden van mijn eerste koopwoning heeft amsterdam@home mij boven elke verwachting erg goed geholpen. Als toenmalig leek op dit vlak, de terminologie, papierwerk, het zoeken en bezichtigen van woningen, was voor mij het enthousiasme en persoonlijke begeleiding zeer waardevol. Alles verliep soepel. Scherpe onderhandelingen voor een goede prijs en ook interesse en ondersteuning bij vragen zelfs NA de sleuteloverdracht :-) Bedankt Wouter en Anouk!

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
17 januari 2018
Door:
Pleuni

Detailscore

Heel prettige ervaring met Amsterdam@home makelaars. Wouter heeft me enorm goed geholpen. Hij maakte meteen dezelfde dag dat we hadden afgesproken voor een kennismaking tijd om later die dag mee te gaan naar een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging gaf hij me goed advies. Ook bij het bieden en onderhandelen heeft hij me uitstekend geholpen. Zonder hem was ik zeker een stuk duurder uit geweest. Kortom, een makelaar die ik in de toekomst zeker weer zou benaderen en eentje die [Meer]

Heel prettige ervaring met Amsterdam@home makelaars. Wouter heeft me enorm goed geholpen. Hij maakte meteen dezelfde dag dat we hadden afgesproken voor een kennismaking tijd om later die dag mee te gaan naar een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging gaf hij me goed advies. Ook bij het bieden en onderhandelen heeft hij me uitstekend geholpen. Zonder hem was ik zeker een stuk duurder uit geweest. Kortom, een makelaar die ik in de toekomst zeker weer zou benaderen en eentje die ik iedereen aanraad. Minder

9 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
10 januari 2018
Door:
marc

Detailscore

Wouter kent de Amsterdamse woning markt goed en idem de vraag, aanbod en biedingsdynamiek. Heeft een sterk netwerk. Het is prettig communiceren met Wouter en hij begrijpt snel welke soort woning bij jou past. Bij die zoektocht helpt hij je goed.

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
10 januari 2018
Door:
Emre Yuce

Detailscore

Amsterdam@home was recommended strongly by a colleague of mine and we got the result in a very short period of time! Working with Wouter was a pleasure. His professional approach and effort for us to get the house that we were looking for were remarkable. Not only him but the entire team were dedicated and focused. I also strongly recommend amsterdam@home.

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
06 januari 2018
Door:
Jasper schouwenburg

Detailscore

Zeer goed geholpen door Wouter! Neemt uitgebreid de tijd voor je en durft ook alle negatieve kanten van een woning aan te dragen, zodat je in je enthousiasme geen overhaaste beslissingen neemt. Kon ook altijd contact opnemen als ik met vragen zat en had dan vrijwel meteen antwoord.

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
04 januari 2018
Door:
Kasia

Detailscore

Working with Arja is always a pleasure! She's knowledgable, professional and confident. Many of my friends have also successfully worked with her, reaching their housing goals in a timely fashion. Highly recommended!

9 , 8
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
03 januari 2018
Door:
Marloes van Eijk - van Wijk

Detailscore

Super!! Ik zou Anouk aan iedereen aanbevelen. Betrouwbaar, professioneel, kundig, neemt en maakt tijd voor jou als klant en ontzettend aardig!

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
27 december 2017
Door:
r v emmerik

Detailscore

Heel erg goed geholpen door at home makelaars. Ik had eigenlijk alleen een paar vragen en heb daar heel goed advies over gekregen.En de telefoon wordt daar nog gewoon direct opgenomen!

9 , 6
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
19 december 2017
Door:
rob van der boom

Detailscore

Hele prettige samenwerking en communicatie. Goed advies over hoe de woning het beste in de markt te zetten om binnen de gevraagde wensen zoals termijn en minimale vraagprijs. Aan alle wensen voldaan naar alle tevredenheid !

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
17 december 2017
Door:
Hans & Emmeke

Detailscore

Wij zijn vonden het contact zeer prettig. Naast de inhoudelijke kennis van de markt vinden wij het belangrijk dat het contact soepel verloopt. Dat wij proactief worden geinformeerd en dat de samenwerking goed is. Daarom zjjn wij erg te spreken over Arja. Niet formeel maar gewoon tonthe point. We konden mailen, bellen of appen waardoor we meteen antwoord kregen op vragen.

6 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
08 december 2017
Door:
evgeny

Detailscore

Not much initiative was seen. I would have to really reach out and bug the makelaar for all the questions. When they did their job, it was done well, however it didn't feel like I got my money's worth of service

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
02 november 2017
Door:
SOMERS JOHANNES

Detailscore

FROM THE FIRST MOMENT THEY LISTENED TO OUR REQUIREMENTS AND ASKED APPROPRIATE QUESTIONS. WITH CLARITY ABOUT OUR NEEDS THEY SET TO WORK IMMIDIATE. NOT ONLY WOUTER BUT THE WHOLE SUPPORT TEAM WERE VERY FOCUSED. I COULD NOT HAVE EXPECTED A MORE PROFESSIONAL APPROACH.

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
23 oktober 2017
Door:
Onne Walsmit

Detailscore

Amsterda@home makelaars is de beste makelaar van Amsterdam. Ze hebben ons geweldig geholpen. Zeer duidelijk de verschillende mogelijkheden besproken over hoe we de verkoop zouden kunnen laten verlopen. En ze hebben met veel enthousiasme hieraan gewerkt. Daarnaast stonden ze altijd klaar voor onze vragen en hebben ze zelfs mee geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis. Dus bel Anouk en je verkoopt zorgenloos je huis.

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
19 september 2017
Door:
Esther van der Eijk

Detailscore

Vanaf de eerste ontmoeting met met Anouk en later met Kaylee was het contact aangenaam en open. Het voelde dat de verkoop in goede handen was bij hen. Het hele verkoopproces bleek minder eenvoudig dan we in eerste instantie voorzien hadden maar met veel strijdvaardigheid, daadkracht en fantasie is de verkoop toch goed gelukt! We vonden Anouk en Kaylee ook 'gewoon' hele leuke mensen. Een plezier om contact mee te hebben. Kortom, nu alles rond is missen we bijna de eeuwig [Meer]

Vanaf de eerste ontmoeting met met Anouk en later met Kaylee was het contact aangenaam en open. Het voelde dat de verkoop in goede handen was bij hen. Het hele verkoopproces bleek minder eenvoudig dan we in eerste instantie voorzien hadden maar met veel strijdvaardigheid, daadkracht en fantasie is de verkoop toch goed gelukt! We vonden Anouk en Kaylee ook 'gewoon' hele leuke mensen. Een plezier om contact mee te hebben. Kortom, nu alles rond is missen we bijna de eeuwig optimistische vrouwen met wie het contact zo prettig is. We zijn ze zeer dankbaar voor hun toewijding en noeste arbeid. Minder

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
06 september 2017
Door:
Wicher Meinema

Detailscore

Zeer betrokken makelaar!

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
06 september 2017
Door:
hetty van boekhout

Detailscore

Zeer aangename ontmoeting met Anouk Zij beschikt over Inzicht, Bekwaamheid, enthousiasme, en ervaring ! Ik werd steeds goed en helder op de hoogte gehouden , met de ontwikkelingen , en reacties van de bezoekers, Tijdens de verkoop periode kon ik gerust in het buitenland verblijven , ,en waren er ook aangename contacten met de collega s

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
24 augustus 2017
Door:
Hans van de Pas

Detailscore

Goed luisteren naar de wensen van de klant. Uitstekende uitvoering van de wensen van de klant.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.