Adresgegevens
Amsterdam
Weteringschans 143 huis
1017SE
Tel: 0203080650
info@amsterdam-athome.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
06 november 2018
Door:
Nick D.

Detailscore

Zeer fijne ervaring met verkoopmakelaar Danique. Ze is professioneel en persoonlijk en het was prettig om met haar samen te werken. Danique heeft altijd snel geschakeld wanneer dat nodig was en was altijd goed te bereiken. Mooi resultaat!

9 , 9
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
05 november 2018
Door:
Josien Herder

Detailscore

Erg prettig. Het overleg was goed, afspraken waren duidelijk en werden goed nagekomen. De kennis om in te schatten hoe het huis verkocht kon worden was zeer adequaat. Ook tijdens het bieden werd er kundig advies gegeven. Ook de foto's, verzorgd door Amsterdam@home waren heel smaakvol.

9 , 9
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
30 oktober 2018
Door:
MRv

Detailscore

Persoonlijk, laagdrempelig én super professioneel. Ik wist niet dat het tegenwoordig nog bestond

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
30 oktober 2018
Door:
Kevin

Detailscore

8 , 9
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
26 oktober 2018
Door:
Herman Nagtegaal

Detailscore

De ze jongedame heeft inlevingsvermogen, geduld en kennis van zaken.

3 , 6
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
25 oktober 2018
Door:
PMG

Detailscore

The office team diligently received our requests and booked viewings. Apart from this, we felt pretty much neglected and I am sure we ended up overbidding more that we needed to. Zero advise/ guidance was provided and a couple of questions after we agreed to buy were enough to understand they never set a foot in the flat.

9 , 7
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
15 oktober 2018
Door:
JWE Smal

Detailscore

Prettig persoonlijk contact. Naar mijn gevoel te vroeg voorgesteld om vraagprijs te verlagen. Niet lang daarna voor ruim boven de (niet aangepaste) vraagprijs verkocht. Heb dat (bij gebrek aan betere keuze hiervoor) bij cijfer voor kennis naar voren laten komen.

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
01 oktober 2018
Door:
marianne

Detailscore

Fijn dat we op zo’n persoonlijke, geduldige en deskundige manier werd begeleid. Juist in deze overspannen markt is dat weldadig en bemoedigend. We vonden het een heel leerzaam en leuk proces en hebben van het begin af aan het vertrouwen gehad dat het zou gaan lukken.

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
27 september 2018
Door:
Kitty

Detailscore

Shanna heeft mij zeer kundig en vriendelijk bijgestaan

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
31 augustus 2018
Door:
Marjanne Maarse

Detailscore

Zeer goede en snelle service. Prettig contact. Heel erg tevreden!

9 , 8
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
20 augustus 2018
Door:
Priscilla

Detailscore

Bemiddeling bij verkoop van studio is heel goed gegaan. De makelaar is prettig om mee te werken, open en snel in communicatie, heeft een persoonlijke benadering en beschikt over goede kennis van de markt. Vooral de enthousiasme en betrokkenheid hebben gezorgd voor een fijn proces. Danique heeft de goede verwachtingen zeker waargemaakt. Heel erg bedankt hiervoor!

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
30 juli 2018
Door:
Petra van Groningen

Detailscore

Zeer postitief en vlot met kennis van zaken

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
28 juli 2018
Door:
G.T. Vedder

Detailscore

We zijn erg blij met de voortvarende tussenkomst van Danique. Binnen twee weken hebben we dankzij haar hulp een studio kunnen verkrijgen naar alle tevredenheid. Het contact hebben we als heel prettig ervaren.

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
13 juli 2018
Door:
Daniëlle Winkel

Detailscore

Nu twee maal een huis gekocht en verkocht met Anouk Monnik en Shanna Kroon. Communicatie zeer prettig en helpen me waar ze kunnen. Goede combinatie van erg persoonlijk maar zakelijk waar nodig. Zeer tevreden! 100 %!

9 , 6
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
13 juli 2018
Door:
Franske van Hassel

Detailscore

Mijn ervaring m.b.t. de verkoop van mijn studio door Amsterdam@home Makelaars was zeer goed. Het was een prettige en vertrouwde samenwerking en de communicatie vanuit hen was duidelijk en goed. Ik kreeg duidelijk antwoord op mijn vragen en werd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen m.b.t. de verkoop. De inzet vanuit hen heb ik tevens als goed ervaren. Ik ben erg tevreden.

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
11 juni 2018
Door:
Madara Petersone

Detailscore

@Home Makelaars and Anouk helped me to find the dream house my 3 months old daughter and dog in less than a month, and for the price that was even slightly below my budget! At first i thought i can find a house myself, but during the process i realized that without Anouk’s and her team’s help it wouldnt work. The cooperation was amazing, they were so friendly, flexible, helping with many other things even beyond their services... and [Meer]

@Home Makelaars and Anouk helped me to find the dream house my 3 months old daughter and dog in less than a month, and for the price that was even slightly below my budget! At first i thought i can find a house myself, but during the process i realized that without Anouk’s and her team’s help it wouldnt work. The cooperation was amazing, they were so friendly, flexible, helping with many other things even beyond their services... and with any other selling agent i spoke they all knew Anouk and valued her very highly, Anouk has very good network and connections. @Home Makelaars even recommended me reconstruction company which I chose and had the best offer! My friend was searching for a house the same time like me and i could see that the support she got from her makelaar was like a night and day comparing with Anouk and her team. Highly recommended! Minder

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
01 juni 2018
Door:
Wallie

Detailscore

Ik ben enorm goed geholpen door Kaylee. Ze is was erg vriendelijk en had veel kennis van zaken. Ze ging tot het uiterste om het beste voor ons te bereiken. Ik zou AtHome makelaars aanraden voor een iedereen die totaal ontzorgd wilt worden, echter stonden ze er ook voor open als ik zelf een inbreng wou hebben in specifieke zaken! In een woord, fantastisch!

8 , 8
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
28 mei 2018
Door:
Astrid Meijer

Detailscore

Overall prima verkooptraject doorlopen. De initiële respons was erg laag (vraagprijs toch te hoog ingeschat?? lager cijfer op kennis is hieraan toe te schrijven). We hebben in goed overleg de nodige bijsturingen gedaan met een uiteindelijke verkoopprijs dicht bij de originele vraagprijs, zij het een stuk later dan gehoopt. De makelaar heeft veel gaten dichtgelopen voor mij omdat ik gedeeltelijk in het buitenland verbleef, zonder extra kosten. Dit waardeer ik enorm: een dikke thumbs up voor Danique!

9 , 4
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
28 mei 2018
Door:
Fred Sterk

Detailscore

Positief.

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
24 mei 2018
Door:
Kees

Detailscore

Mijn ervaring was top. Het kantoor en Wouter waren altijd bereikbaar voor het plannen van bezichtigingen of vragen over bezochte woningen. Proactief en snel werden zaken uitgezocht als bijvoorbeeld de hoogte van een bod, de staat van het bezochte pand of de VvE. Het heeft even geduurd voordat ik iets vond maar @home bleef gedurende het hele proces actief mee zoeken, mee denken en eerlijk advies geven om ergens wel of niet voor te gaan... Bij de uiteindelijke koop was [Meer]

Mijn ervaring was top. Het kantoor en Wouter waren altijd bereikbaar voor het plannen van bezichtigingen of vragen over bezochte woningen. Proactief en snel werden zaken uitgezocht als bijvoorbeeld de hoogte van een bod, de staat van het bezochte pand of de VvE. Het heeft even geduurd voordat ik iets vond maar @home bleef gedurende het hele proces actief mee zoeken, mee denken en eerlijk advies geven om ergens wel of niet voor te gaan... Bij de uiteindelijke koop was ook alles snel en goed geregeld. Kortom zeer goede ervaring met Amsterdam@Home makelaars Minder

9 , 7
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
17 april 2018
Door:
William van den Hoorn

Detailscore

Fijn contact gehad met de makelaar (Danique). Prettige kennismaking, goede kennis van de markt en omgeving, kwam afspraken na. Laagdrempelig contact mogelijk en hield alles goed in de gaten.

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
01 maart 2018
Door:
Nathalie Tappin

Detailscore

Zeer prettig!

9 , 7
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
22 februari 2018
Door:
Peter Schouwenburg

Detailscore

Zeer aangename wijze van samenwerking zowel met de makelaar(s) als kantoor.

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
19 januari 2018
Door:
Floris

Detailscore

Voor het vinden van mijn eerste koopwoning heeft amsterdam@home mij boven elke verwachting erg goed geholpen. Als toenmalig leek op dit vlak, de terminologie, papierwerk, het zoeken en bezichtigen van woningen, was voor mij het enthousiasme en persoonlijke begeleiding zeer waardevol. Alles verliep soepel. Scherpe onderhandelingen voor een goede prijs en ook interesse en ondersteuning bij vragen zelfs NA de sleuteloverdracht :-) Bedankt Wouter en Anouk!

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
17 januari 2018
Door:
Pleuni

Detailscore

Heel prettige ervaring met Amsterdam@home makelaars. Wouter heeft me enorm goed geholpen. Hij maakte meteen dezelfde dag dat we hadden afgesproken voor een kennismaking tijd om later die dag mee te gaan naar een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging gaf hij me goed advies. Ook bij het bieden en onderhandelen heeft hij me uitstekend geholpen. Zonder hem was ik zeker een stuk duurder uit geweest. Kortom, een makelaar die ik in de toekomst zeker weer zou benaderen en eentje die [Meer]

Heel prettige ervaring met Amsterdam@home makelaars. Wouter heeft me enorm goed geholpen. Hij maakte meteen dezelfde dag dat we hadden afgesproken voor een kennismaking tijd om later die dag mee te gaan naar een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging gaf hij me goed advies. Ook bij het bieden en onderhandelen heeft hij me uitstekend geholpen. Zonder hem was ik zeker een stuk duurder uit geweest. Kortom, een makelaar die ik in de toekomst zeker weer zou benaderen en eentje die ik iedereen aanraad. Minder

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.