Adresgegevens
Amsterdam
Weteringschans 143 huis
1017SE
Tel: 0203080650
info@amsterdam-athome.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
19 februari 2019
Door:
B. de Vries

Detailscore

In één woord geweldig. Buiten de uitstekende service en professioneel advies heeft mevr. Kroon op persoonlijke titel ook enorm veel extra wetkzaamheden verricht om de verkoop binnen twee weken af te ronden. Daardoor heb ik vol vertrouwen ren volmacht af kunnen geven voor het passeren. En tot slot, niet onbelangrijk, een zeer goed financieel resultaat!

9 , 6
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
28 januari 2019
Door:
Paul Josephus Jitta

Detailscore

Het team van Amsterdam@home heeft mij enorm geholpen bij mijn zoektocht naar een nieuwe huurwoning. Ze droegen me dagelijks nieuwe woningen aan en regelden alle bezichtigingen. Daarbij werd doortastend gehandeld en kon ik soms al voor de markt uit bezichtigen. In een paar weken was het al raak! De deskundigheid, het enthousiasme en de klantvriendelijkheid zijn top! Hier kom ik zeker terug als ik weer een huis zoek!

9 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
23 januari 2019
Door:
David

Detailscore

Wij hebben hele goede en prettige ervaring met @Home en Shanna in het specifiek. Service gericht, prettig in de omgang en altijd adviserend!

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
14 januari 2019
Door:
Martin Bezemer

Detailscore

Ik belde om advies te vragen over een vastgoed kwestie. Dhr Thöne vertelde mij op een integere en prettige wijze over de markt en analyseerde mijn probleem feilloos. De informatie die Dhr Thöne verstrekte was realistisch, deskundig en betrouwbaar.

9 , 8
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
04 januari 2019
Door:
thomas meulen

Detailscore

Goede service zoals je het mag verwachten, erg tevreden. Met de juiste aanpak was het huis zo verkocht!

9 , 8
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
02 januari 2019
Door:
J. Hu

Detailscore

Fijn kantoor! Wouter is een enthousiaste en ervaren makelaar met goede adviezen. Komt op de juiste momenten in actie en is erg betrokken tijdens het proces. Daarnaast (bijna dagelijks) enorm fijn geholpen door Kaylee: super snelle reacties, fijne adviezen en heldere communicatie. Top!

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
22 december 2018
Door:
Willem jan Buijs

Detailscore

9 , 8
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
21 december 2018
Door:
Hinta Gravestein

Detailscore

Onze ervaring met het kantoor en de medewerkers was heel goed. Goede communicatie en helder advies.

9 , 9
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
19 december 2018
Door:
Vahid Zaheri

Detailscore

Ik heb het genoegen gehad met Danique te werken in het voortraject, tijdens de verkoop en bij de after sales fase van het traject, en ik moet zeggen “het KON niet beter!” Ze heeft alles netjes op tijd gecommuniceerd, afspraken zijn afspraken en zelfs het beoogde verkoopbedrag kunnen krijgen waar Danique nogmaals haar waarde als makelaar heeft bewezen! Daarom kan en wil ik haar ook geen mindere cijfer geven dan een 9,9 er moet uiteraard ruimte voor verbetering blijven [Meer]

Ik heb het genoegen gehad met Danique te werken in het voortraject, tijdens de verkoop en bij de after sales fase van het traject, en ik moet zeggen “het KON niet beter!” Ze heeft alles netjes op tijd gecommuniceerd, afspraken zijn afspraken en zelfs het beoogde verkoopbedrag kunnen krijgen waar Danique nogmaals haar waarde als makelaar heeft bewezen! Daarom kan en wil ik haar ook geen mindere cijfer geven dan een 9,9 er moet uiteraard ruimte voor verbetering blijven ? helemaal top ?? Super bedankt Danique ✅ ik ga een nieuwe fase in mijn leven tegemoet mede door jouw hulp! Minder

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
19 december 2018
Door:
Julia

Detailscore

Ontzettend prettig en welkom gevoel tijdens de intake. Vanaf dat moment was het altijd snel schakelen met de makelaars. Altijd up to date met het huizenaanbod. En ontzettend behulpzaam bij het plannen van bezichtingen en het meegaan naar de locaties. Weten echt de fijne kneepjes van het vak. Professioneel, enthousiast en behulpzaam. Shanna heeft voor mij het alles van A tot Z en tot in detail kunnen regelen! Eeuwig dank!

8 , 8
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
17 december 2018
Door:
jaap graber

Detailscore

zeer goede ervaring met Shanna Kroon, ze was eerst de verkopende makelaar van het huis wat we gekocht hebben en daarna heeft ze ons huis verkocht, dus we hebben haar op 2 manieren meegemaakt, ze heeft ons in beide trajecten precies goed aangevoeld en begeleid, en er voor gezorgd dat alles soepel, precies en professioneel verlopen is: wij vonden het leuk om de twee spannende trajecten met haar te doen

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
06 november 2018
Door:
Nick D.

Detailscore

Zeer fijne ervaring met verkoopmakelaar Danique. Ze is professioneel en persoonlijk en het was prettig om met haar samen te werken. Danique heeft altijd snel geschakeld wanneer dat nodig was en was altijd goed te bereiken. Mooi resultaat!

9 , 9
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
05 november 2018
Door:
Josien Herder

Detailscore

Erg prettig. Het overleg was goed, afspraken waren duidelijk en werden goed nagekomen. De kennis om in te schatten hoe het huis verkocht kon worden was zeer adequaat. Ook tijdens het bieden werd er kundig advies gegeven. Ook de foto's, verzorgd door Amsterdam@home waren heel smaakvol.

9 , 9
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
30 oktober 2018
Door:
MRv

Detailscore

Persoonlijk, laagdrempelig én super professioneel. Ik wist niet dat het tegenwoordig nog bestond

8 , 9
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
26 oktober 2018
Door:
Herman Nagtegaal

Detailscore

De ze jongedame heeft inlevingsvermogen, geduld en kennis van zaken.

3 , 6
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
25 oktober 2018
Door:
PMG

Detailscore

The office team diligently received our requests and booked viewings. Apart from this, we felt pretty much neglected and I am sure we ended up overbidding more that we needed to. Zero advise/ guidance was provided and a couple of questions after we agreed to buy were enough to understand they never set a foot in the flat.

9 , 7
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
15 oktober 2018
Door:
JWE Smal

Detailscore

Prettig persoonlijk contact. Naar mijn gevoel te vroeg voorgesteld om vraagprijs te verlagen. Niet lang daarna voor ruim boven de (niet aangepaste) vraagprijs verkocht. Heb dat (bij gebrek aan betere keuze hiervoor) bij cijfer voor kennis naar voren laten komen.

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
01 oktober 2018
Door:
marianne

Detailscore

Fijn dat we op zo’n persoonlijke, geduldige en deskundige manier werd begeleid. Juist in deze overspannen markt is dat weldadig en bemoedigend. We vonden het een heel leerzaam en leuk proces en hebben van het begin af aan het vertrouwen gehad dat het zou gaan lukken.

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
27 september 2018
Door:
Kitty

Detailscore

Shanna heeft mij zeer kundig en vriendelijk bijgestaan

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
31 augustus 2018
Door:
Marjanne Maarse

Detailscore

Zeer goede en snelle service. Prettig contact. Heel erg tevreden!

9 , 8
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
20 augustus 2018
Door:
Priscilla

Detailscore

Bemiddeling bij verkoop van studio is heel goed gegaan. De makelaar is prettig om mee te werken, open en snel in communicatie, heeft een persoonlijke benadering en beschikt over goede kennis van de markt. Vooral de enthousiasme en betrokkenheid hebben gezorgd voor een fijn proces. Danique heeft de goede verwachtingen zeker waargemaakt. Heel erg bedankt hiervoor!

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
30 juli 2018
Door:
Petra van Groningen

Detailscore

Zeer postitief en vlot met kennis van zaken

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
28 juli 2018
Door:
G.T. Vedder

Detailscore

We zijn erg blij met de voortvarende tussenkomst van Danique. Binnen twee weken hebben we dankzij haar hulp een studio kunnen verkrijgen naar alle tevredenheid. Het contact hebben we als heel prettig ervaren.

10 , 0
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
13 juli 2018
Door:
Daniëlle Winkel

Detailscore

Nu twee maal een huis gekocht en verkocht met Anouk Monnik en Shanna Kroon. Communicatie zeer prettig en helpen me waar ze kunnen. Goede combinatie van erg persoonlijk maar zakelijk waar nodig. Zeer tevreden! 100 %!

9 , 6
Kantoor:
Amsterdam@home makelaars
Datum:
13 juli 2018
Door:
Franske van Hassel

Detailscore

Mijn ervaring m.b.t. de verkoop van mijn studio door Amsterdam@home Makelaars was zeer goed. Het was een prettige en vertrouwde samenwerking en de communicatie vanuit hen was duidelijk en goed. Ik kreeg duidelijk antwoord op mijn vragen en werd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen m.b.t. de verkoop. De inzet vanuit hen heb ik tevens als goed ervaren. Ik ben erg tevreden.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.