Alle beoordelingen

Bob! Makelaardij

Amsterdam

Adresgegevens
Amsterdam
Olympisch Stadion 24
1076DE
Tel: 0203374226
info@bob-makelaardij.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
18 juni 2020
Door:
Julia Jessen

Detailscore

Bob is de beste makelaar! Bob heeft mij alles uit handen genomen en in onzekere tijden (begin Corona lockdown) mijn appartement voor een zeer goede prijs verkocht. Zijn hulp en toewijding zijn ongeëvenaard!

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
18 juni 2020
Door:
Sheila & Martín

Detailscore

In deze gekke woningmarkt van Amsterdam en omgeving heeft Bob ons geholpen met het vinden van ons droomhuis. Altijd attent en ook geruststellend wanneer een bezichtiging weer een desillusie was. Wij zijn heel tevreden met de persoonlijke aanpakt van Bob. De communicatie verliept erg goed en duidelijk. De dienst die Bob aanbiedt is iedere cent waard. Bedankt voor alles Bob!

9 , 2
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
25 april 2020
Door:
Martijn en Kyrie

Detailscore

Als je een relaxte, deskundige en nuchtere makelaar zoekt, dan ben je bij Bob absoluut aan het goede adres. Bob heeft ons geholpen bij zowel de aankoop als de verkoop van onze woning. Na de tweede bezichtiging hadden we ons droomhuis al gevonden. Ondanks dat onze vorige woning niet gelijk bij de eerste ronde was verkocht, hebben we er bij de tweede ronde een goede prijs voor gekregen. Bob kan helder uitleggen en gebruikt geen jargon. Hij is toegankelijk, [Meer]

Als je een relaxte, deskundige en nuchtere makelaar zoekt, dan ben je bij Bob absoluut aan het goede adres. Bob heeft ons geholpen bij zowel de aankoop als de verkoop van onze woning. Na de tweede bezichtiging hadden we ons droomhuis al gevonden. Ondanks dat onze vorige woning niet gelijk bij de eerste ronde was verkocht, hebben we er bij de tweede ronde een goede prijs voor gekregen. Bob kan helder uitleggen en gebruikt geen jargon. Hij is toegankelijk, vriendelijk en we kunnen hem van harte aanbevelen. Minder

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
15 april 2020
Door:
Guido Verasdonck

Detailscore

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Bob. Onze keuze voor Bob hebben we met name gemaakt op basis van zijn transparantie. Zo wilden bijvoorbeeld verschillende makelaars bij ons langs komen voordat ze duidelijkheid wilden geven over hun tarieven. Bob was van begin af aan transparant over de kosten. Verder werkt Bob zeer gedetailleerd en wordt over alles nagedacht. Zo heeft hij ons ondersteund met tips bij het maken van een MJOP voor de VVE. Pas wanneer elk [Meer]

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Bob. Onze keuze voor Bob hebben we met name gemaakt op basis van zijn transparantie. Zo wilden bijvoorbeeld verschillende makelaars bij ons langs komen voordat ze duidelijkheid wilden geven over hun tarieven. Bob was van begin af aan transparant over de kosten. Verder werkt Bob zeer gedetailleerd en wordt over alles nagedacht. Zo heeft hij ons ondersteund met tips bij het maken van een MJOP voor de VVE. Pas wanneer elk detail opgepakt is, wordt de woning in de verkoop gezet en dat komt de uiteindelijke verkoopprijs alleen maar ten goede! Tot slot reageert Bob snel en heeft hij veel kennis over de huidige woningmarkt. Wij raden hem zeker aan! Minder

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
17 januari 2020
Door:
Tobias

Detailscore

Super fijne makelaar! Deskundig, betrouwbaar, altijd goed bereikbaar en komt afspraken gewoon na.

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
05 december 2019
Door:
Cathalijne Speelberg

Detailscore

Ik ben enthousiast! Betrokken, deskundige én persoonlijke begeleiding bij de verkoop van onze woning die plezierig en bovendien heel succesvol was. Bob! is top.

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
07 oktober 2019
Door:
Maurice

Detailscore

Bob heeft ons op een bijzonder prettige manier begeleid bij de verkoop van onze woning in Amsterdam-Oost. Tijdens het kennismakingsgesprek was hij meteen al goed voorbereid en hij had ook een slimme verkoopstrategie uitgedacht. In aanloop naar de verkoop voorzag hij ons van gericht advies om onze woning verkoopklaar te maken, en ook de presentatie van de woning was dik in orde. De communicatie met Bob verloopt erg vlot en duidelijk. Prijs-/waliteitverhouding is zeer goed te noemen. Van harte [Meer]

Bob heeft ons op een bijzonder prettige manier begeleid bij de verkoop van onze woning in Amsterdam-Oost. Tijdens het kennismakingsgesprek was hij meteen al goed voorbereid en hij had ook een slimme verkoopstrategie uitgedacht. In aanloop naar de verkoop voorzag hij ons van gericht advies om onze woning verkoopklaar te maken, en ook de presentatie van de woning was dik in orde. De communicatie met Bob verloopt erg vlot en duidelijk. Prijs-/waliteitverhouding is zeer goed te noemen. Van harte aanbevolen! Minder

9 , 9
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
16 augustus 2019
Door:
Nienke

Detailscore

Bob was erg betrokken en deskundig. Zeker een vereiste als je een huis van 100 jaar oud koopt in Amsterdam. Hij heeft ons erg goed geholpen en kan Bob van harte aanbevelen!

8 , 7
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
13 augustus 2019
Door:
lot faber

Detailscore

Heel erg tevreden met Bob als onze makelaar! Rustige, oprechte en betrouwbare makelaar die je op het pad houdt in de hectiek van de hedendaagse woningmarkt. Hij heeft veel verstand van zaken en kan goede adviezen geven omtrent woning/verbouwing/kosten etc.

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
11 juli 2019
Door:
Mark Dingemans

Detailscore

Bob heeft met zijn enthousiaste aanpak en open communicatie met geïnteresseerden ervoor gezorgd dat iedereen (dus ook geïnteresseerden) het verkooptraject onder zijn hoede als uitermate plezierig hebben ervaren. Als opdrachtgevers zijn wij dan ook heel erg tevreden!

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
08 juli 2019
Door:
Lucas Herrmann

Detailscore

Highly recommend Bob! My experience with Bob was perfect from the beginning to the end. I really appreciate his market knowledge, understanding of technical questions and difficulties and professionalism. One of the things that was great is his very fast response time and availability through WhatsApp and calls which is extremely convenient. I could not have imagined buying a house in Amsterdam to be more pleasant.

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
28 juni 2019
Door:
Susan

Detailscore

Bob is goed bereikbaar (ook savonds en in het weekend!) en geeft eerlijk advies. Daarbij heeft hij ook nog de nodige kennis over o.a. verbouwen van woningen, wat zeer welkom was. Kortom: een aanrader!

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
03 januari 2019
Door:
Milena Stopic

Detailscore

I have just recently bought an apartment with Bob's help and would highly recommend his services. He stands out from other Amsterdam agents not only with his professionalism and market knowledge, but most importantly with his care and attention for clients. Bob was always available to answer my questions, acted promptly when needed and he also consulted me on a number of topics regarding real estate in general, outside of the buying process. His background in finance comes in [Meer]

I have just recently bought an apartment with Bob's help and would highly recommend his services. He stands out from other Amsterdam agents not only with his professionalism and market knowledge, but most importantly with his care and attention for clients. Bob was always available to answer my questions, acted promptly when needed and he also consulted me on a number of topics regarding real estate in general, outside of the buying process. His background in finance comes in really handy when evaluating opportunities of a property that would need renovation - extremely helpful in today's market in Amsterdam! It simply felt like you have a friendly helping hand all along, who always keeps your best interests in mind. We concluded the purchase within just a week (!!!) of getting in touch and everything went perfectly smooth through to the conclusion of the leveringsakte. Again - thank you very much Bob and wish you all the best with your future clients! Minder

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
01 december 2018
Door:
Oana

Detailscore

My husband and I were lucky to have been referred to Bob. He was instrumental in helping us find and buy our apartment. He is very professional in evaluating the pros and cons of each property. This helped us learn about the market and also what we exactly wanted to buy. We are very happy with the collaboration and we can highly recommend Bob as a real estate agent.

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
12 oktober 2018
Door:
R. Zuidgeest

Detailscore

Eindelijk iemand die het snapt. Bob is, anders dan de meeste makelaars in Amsterdam, wèl klantgericht. Naast dat hij bijzonder plezierig en professioneel in de omgang is, doet hij ook net dat extra stapje voor je. Kortom, iemand die je aan je zijde wilt bij de aankoop van jouw huis!

9 , 9
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
21 augustus 2018
Door:
C.M. Mutgeert

Detailscore

Bob heeft ons geholpen bij de aankoop van ons huis. Waarin Bob zich onderscheidt is zijn klantgerichtheid, hij denkt in mogelijkheden. Daarnaast verstaat hij zijn vak, heeft kennis van de markt en gaat hier op een professionele en integere manier mee om. Wat ik erg belangrijk vind bij de aankoop van een huis. Als je een betrouwbare makelaar zoekt in de regio Amsterdam, bel dan zeker even met Bob. Wij wonen op dit moment in ons droomhuis!

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
16 juli 2018
Door:
Marina Gambirasio

Detailscore

BOB is een uiterst betrouwbare kundige integere vriendelijke makelaar. Ik beveel hem iedereen aan!

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
26 mei 2018
Door:
Amy Gerritsma

Detailscore

Fijn advies, deskundig en betrouwbaar. Ps: en ook goed bereikbaar!

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
29 maart 2018
Door:
Pieter Verhagen

Detailscore

Mijn broer adviseerde mij Bob! Makelaardij. Hij had een erg goede ervaring bij de aankoop van zijn huis. En wij nu ook. Bob is een plezierige persoon. Hij begreep direct aan welke eisen ons droomhuis moest voldoen. Hij werkt accuraat, is kundig en komt afspraken na. Bob zet wel die extra stap, waar andere makelaars op hun Vespa blijven zitten.

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
19 maart 2018
Door:
N. Ten Bosch

Detailscore

Heel goede ervaring met Bob! makelaardij. Erg prettig in de samenwerking en communicatie. Zou hem aan iedereen aanraden!

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
17 maart 2018
Door:
Sander van Straaten

Detailscore

Goede voorbereiding bij aanbieding en intake. Nakomen van afspraken en de opvolging er van is prima. Bob is erg vriendelijk/betrokken en altijd goed bereikbaar geweest. Zeer aan te raden.

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
15 maart 2018
Door:
Eslam

Detailscore

Erg te vrede over Bob. Mij vrouw en ik waren 1,5 jaar bezig om een huis te kopen. Met hulp van Bob een mooi huis gekocht. Bedankt.

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
09 maart 2018
Door:
Merel de Korte

Detailscore

Snelle aankoop, en erg professionele ondersteuning. Heel tevreden over alles.

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
01 maart 2018
Door:
Gijs Verhagen

Detailscore

Mijn vriendin en ik zochten een huis in Hilversum. We wilden snel handelen omdat we samen met onze pas geboren zoon heel klein in Amsterdam woonden. Via via met Bob in contact gekomen. Bob heeft binnen een zeer korte periode ons droomhuis gevonden! Tevens heeft hij de onderhandelingen ook perfect uitgevoerd! Alles bij elkaar dus bijzonder te vrede!

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
27 februari 2018
Door:
Linda Pieterse

Detailscore

Heel positief. Alles wordt door Bob goed uitgelegd en je wordt goed op de hoogte gehouden van stappen die gezet moeten worden of gezet zijn. Communicatie is goed en duidelijk. Het enthousiasme om een woning voor mij te vinden was merkbaar aanwezig. Kan Bob zeker aanbevelen voor aankoop in Amsterdam.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.