Alle beoordelingen

Bob! Makelaardij

Amsterdam

Adresgegevens
Amsterdam
Olympisch Stadion 24
1076DE
Tel: 0203374226
info@bob-makelaardij.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
01 december 2018
Door:
Oana

Detailscore

My husband and I were lucky to have been referred to Bob. He was instrumental in helping us find and buy our apartment. He is very professional in evaluating the pros and cons of each property. This helped us learn about the market and also what we exactly wanted to buy. We are very happy with the collaboration and we can highly recommend Bob as a real estate agent.

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
12 oktober 2018
Door:
R. Zuidgeest

Detailscore

Eindelijk iemand die het snapt. Bob is, anders dan de meeste makelaars in Amsterdam, wèl klantgericht. Naast dat hij bijzonder plezierig en professioneel in de omgang is, doet hij ook net dat extra stapje voor je. Kortom, iemand die je aan je zijde wilt bij de aankoop van jouw huis!

9 , 9
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
21 augustus 2018
Door:
C.M. Mutgeert

Detailscore

Bob heeft ons geholpen bij de aankoop van ons huis. Waarin Bob zich onderscheidt is zijn klantgerichtheid, hij denkt in mogelijkheden. Daarnaast verstaat hij zijn vak, heeft kennis van de markt en gaat hier op een professionele en integere manier mee om. Wat ik erg belangrijk vind bij de aankoop van een huis. Als je een betrouwbare makelaar zoekt in de regio Amsterdam, bel dan zeker even met Bob. Wij wonen op dit moment in ons droomhuis!

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
16 juli 2018
Door:
Marina Gambirasio

Detailscore

BOB is een uiterst betrouwbare kundige integere vriendelijke makelaar. Ik beveel hem iedereen aan!

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
26 mei 2018
Door:
Amy Gerritsma

Detailscore

Fijn advies, deskundig en betrouwbaar. Ps: en ook goed bereikbaar!

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
29 maart 2018
Door:
Pieter Verhagen

Detailscore

Mijn broer adviseerde mij Bob! Makelaardij. Hij had een erg goede ervaring bij de aankoop van zijn huis. En wij nu ook. Bob is een plezierige persoon. Hij begreep direct aan welke eisen ons droomhuis moest voldoen. Hij werkt accuraat, is kundig en komt afspraken na. Bob zet wel die extra stap, waar andere makelaars op hun Vespa blijven zitten.

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
19 maart 2018
Door:
N. Ten Bosch

Detailscore

Heel goede ervaring met Bob! makelaardij. Erg prettig in de samenwerking en communicatie. Zou hem aan iedereen aanraden!

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
17 maart 2018
Door:
Sander van Straaten

Detailscore

Goede voorbereiding bij aanbieding en intake. Nakomen van afspraken en de opvolging er van is prima. Bob is erg vriendelijk/betrokken en altijd goed bereikbaar geweest. Zeer aan te raden.

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
15 maart 2018
Door:
Eslam

Detailscore

Erg te vrede over Bob. Mij vrouw en ik waren 1,5 jaar bezig om een huis te kopen. Met hulp van Bob een mooi huis gekocht. Bedankt.

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
09 maart 2018
Door:
Merel de Korte

Detailscore

Snelle aankoop, en erg professionele ondersteuning. Heel tevreden over alles.

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
01 maart 2018
Door:
Gijs Verhagen

Detailscore

Mijn vriendin en ik zochten een huis in Hilversum. We wilden snel handelen omdat we samen met onze pas geboren zoon heel klein in Amsterdam woonden. Via via met Bob in contact gekomen. Bob heeft binnen een zeer korte periode ons droomhuis gevonden! Tevens heeft hij de onderhandelingen ook perfect uitgevoerd! Alles bij elkaar dus bijzonder te vrede!

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
27 februari 2018
Door:
Linda Pieterse

Detailscore

Heel positief. Alles wordt door Bob goed uitgelegd en je wordt goed op de hoogte gehouden van stappen die gezet moeten worden of gezet zijn. Communicatie is goed en duidelijk. Het enthousiasme om een woning voor mij te vinden was merkbaar aanwezig. Kan Bob zeker aanbevelen voor aankoop in Amsterdam.

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
23 februari 2018
Door:
Alex en Ingrid Zalen

Detailscore

Wij zijn erg blij met Bob, hij weet precies wat er speelt op de markt in de omgeving Amsterdam. Tijdens het aankoopproces heeft hij ons voortdurend telefonisch en via WhatsApp + mail op de hoogte gehouden en het was erg fijn om snel te kunnen schakelen. Belangrijk voor ons was dat hij altijd eerlijk was, ook als hij het gevoel had dat een huis niet voor ons was. Dit heeft ons voor overhaast reageren is deze huizenmarkt behoed. Dat [Meer]

Wij zijn erg blij met Bob, hij weet precies wat er speelt op de markt in de omgeving Amsterdam. Tijdens het aankoopproces heeft hij ons voortdurend telefonisch en via WhatsApp + mail op de hoogte gehouden en het was erg fijn om snel te kunnen schakelen. Belangrijk voor ons was dat hij altijd eerlijk was, ook als hij het gevoel had dat een huis niet voor ons was. Dit heeft ons voor overhaast reageren is deze huizenmarkt behoed. Dat waarderen wij zeer. Genieten erg van onze woning in zuid. Nogmaals bedankt Bob! Minder

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
09 februari 2018
Door:
B.J. Troost

Detailscore

Bob Cordfunke van Bob makelaardij heeft gedurende het gehele proces van aankoop voor ons klaar gestaan. Hij heeft ons enorm het gevoel gegeven dat de klant koning is. Hij heeft met ons meegedacht, zijn gedachten verteld indien wij hierom vroegen, samen beslissingen genomen en alle activiteiten rondom de aankoop van ons huis uit handen genomen. Ik heb mij geen moment zorgen gemaakt of het allemaal wel goed ging en of hij op de juiste manier (voor ons) onze belangen [Meer]

Bob Cordfunke van Bob makelaardij heeft gedurende het gehele proces van aankoop voor ons klaar gestaan. Hij heeft ons enorm het gevoel gegeven dat de klant koning is. Hij heeft met ons meegedacht, zijn gedachten verteld indien wij hierom vroegen, samen beslissingen genomen en alle activiteiten rondom de aankoop van ons huis uit handen genomen. Ik heb mij geen moment zorgen gemaakt of het allemaal wel goed ging en of hij op de juiste manier (voor ons) onze belangen behartigde. Goede kennis van de Amsterdamse woningmarkt. Zeker aan te raden. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2018-02-09 13:27:55
Reactie:
Bob! Makelaardij

Bedankt voor deze mooie beoordeling en de fijne samenwerking!

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
07 februari 2018
Door:
Rob

Detailscore

Komt direct en snel afspraken na en denkt goed mee. Vanaf het eerste moment een goed gevoel!

Reactie makelaar
Datum:
2018-02-07 22:36:14
Reactie:
Bob! Makelaardij

Bedankt Rob!

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
06 februari 2018
Door:
Max de N.

Detailscore

Dankzij Bob recent mijn eerste appartement in Amsterdam gekocht. Na eerst enige tijd zelf zonder makelaar (en zonder succes) op woning zoektocht gegaan te zijn uiteindelijk toch maar gekozen voor aankoop makelaar. Erg blij met deze beslissing! Had binnen 2 weken mijn ideale appartement gevonden en dankzij Bob was alles snel geregeld. Thanks Bob!

Reactie makelaar
Datum:
2018-02-06 18:27:49
Reactie:
Bob! Makelaardij

Beste Max, Bedankt voor de mooie beoordeling. Heel veel woonplezier in je nieuwe huis!

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
06 februari 2018
Door:
Marije

Detailscore

Bob heeft bewezen een aankoopmakelaar te zijn met meerwaarde. Hij is betrokken, gemotiveerd, en gewaardeerd door beide partijen, heel plezierig. Begeleiding perfect en alle afspraken werden nagekomen. Het gehele proces verliep gewoon soepel, ik kan hem zonder meer aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
05 februari 2018
Door:
Dieneke

Detailscore

Dankzij Bob hebben wij ons appartement in Amstelveen gevonden. Wij wilden dichterbij onze dochter gaan wonen maar kenden de huizenmarkt daar niet. Bob had snel door wat wij zochten en vond het juiste appartement voor ons.

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
04 februari 2018
Door:
Maarten van den berg

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Bob! Makelaardij
Datum:
04 februari 2018
Door:
Rosanne

Detailscore

Ik schrijf niet snel een beoordeling, maar ik kan nu niet anders. De koop van mijn eerste huis (en ook nog eens in Amsterdam) vond ik erg spannend. Bij Bob had ik gelijk een goed gevoel. Afgelopen week heb ik met zijn hulp een fantastisch appartement in Bos en Lommer gekocht. Bob heeft kennis van de huizenmarkt en is betrouwbaar. Ook was hij enorm goed bereikbaar en heeft hij op al mijn vragen een snel antwoord gegeven. Dank voor [Meer]

Ik schrijf niet snel een beoordeling, maar ik kan nu niet anders. De koop van mijn eerste huis (en ook nog eens in Amsterdam) vond ik erg spannend. Bij Bob had ik gelijk een goed gevoel. Afgelopen week heb ik met zijn hulp een fantastisch appartement in Bos en Lommer gekocht. Bob heeft kennis van de huizenmarkt en is betrouwbaar. Ook was hij enorm goed bereikbaar en heeft hij op al mijn vragen een snel antwoord gegeven. Dank voor de prettige samenwerking!! Minder

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.