Contactinformatie
Olympisch Stadion 24
1076DE Amsterdam

Over Bob Cordfunke

Al tijdens mijn studie Management, Economie en Recht ben ik via stages in aanraking gekomen met het makelaarsvak. De afgelopen jaren heb ik hier verder mijn ervaring in opgedaan. Tien jaar geleden ben ik van Breda naar Amsterdam verhuisd en gaan werken voor een grote Nederlandse bank. Hier heb ik ervaring opgedaan in het adviseren van particuliere en zakelijke klanten, waaronder het geven van hypotheekadvies.

Ik heb altijd al de droom gehad om voor mijzelf te beginnen als makelaar. Na een studie en certificering als K-RMT is deze droom werkelijkheid geworden!

Ik ben een makelaarskantoor in Amsterdam en Amstelveen gestart omdat ik ervan overtuigd ben dat het qua dienstverlening anders kan. Ik geloof en sta voor een dienstverlening waarin jij als klant, écht centraal staat. Ik sta voor transparantie. Dit uit zich in de manier waarop ik communiceer, de service die ik verleen en in de prijsstelling die ik hanteer. Helder en duidelijk.

Ik zie je snel!


Makelaarskantoor

Bob! Makelaardij

Amsterdam

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Meest recente beoordelingen

Sinds kort is het mogelijk om op individueel niveau te beoordelen. Dat hieronder mogelijk weinig beoordelingen staan komt doordat alle beoordelingen voorheen op naam van het kantoor stonden.

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Bob Cordfunke
  Datum:
  2019-12-05 21:47:53
  Beoordelaar:
  Cathalijne Speelberg

  Ik ben enthousiast! Betrokken, deskundige én persoonlijke begeleiding bij de verkoop van onze ...

  Ik ben enthousiast! Betrokken, deskundige én persoonlijke begeleiding bij de verkoop van onze woning die plezierig en bovendien heel succesvol was. Bob! is top.

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Bob Cordfunke
  Datum:
  2019-10-07 14:48:38
  Beoordelaar:
  Maurice

  Bob heeft ons op een bijzonder prettige manier begeleid bij de verkoop van ...

  Bob heeft ons op een bijzonder prettige manier begeleid bij de verkoop van onze woning in Amsterdam-Oost. Tijdens het kennismakingsgesprek was hij meteen al goed voorbereid en hij had ook een slimme verkoopstrategie uitgedacht. In aanloop naar de verkoop voorzag hij ons van gericht advies om onze woning verkoopklaar te maken, en ook de presentatie van de woning was dik in orde. De communicatie met Bob verloopt erg vlot en duidelijk. Prijs-/waliteitverhouding is zeer goed te noemen. Van harte aanbevolen!

 • 9 , 9
  Makelaar:
  Bob Cordfunke
  Datum:
  2019-08-16 13:27:04
  Beoordelaar:
  Nienke

  Bob was erg betrokken en deskundig. Zeker een vereiste als je een huis ...

  Bob was erg betrokken en deskundig. Zeker een vereiste als je een huis van 100 jaar oud koopt in Amsterdam. Hij heeft ons erg goed geholpen en kan Bob van harte aanbevelen!

 • 8 , 7
  Makelaar:
  Bob Cordfunke
  Datum:
  2019-08-13 17:55:07
  Beoordelaar:
  lot faber

  Heel erg tevreden met Bob als onze makelaar! Rustige, oprechte en betrouwbare makelaar ...

  Heel erg tevreden met Bob als onze makelaar! Rustige, oprechte en betrouwbare makelaar die je op het pad houdt in de hectiek van de hedendaagse woningmarkt. Hij heeft veel verstand van zaken en kan goede adviezen geven omtrent woning/verbouwing/kosten etc.

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Bob Cordfunke
  Datum:
  2019-07-11 17:57:17
  Beoordelaar:
  Mark Dingemans

  Bob heeft met zijn enthousiaste aanpak en open communicatie met geïnteresseerden ervoor gezorgd ...

  Bob heeft met zijn enthousiaste aanpak en open communicatie met geïnteresseerden ervoor gezorgd dat iedereen (dus ook geïnteresseerden) het verkooptraject onder zijn hoede als uitermate plezierig hebben ervaren. Als opdrachtgevers zijn wij dan ook heel erg tevreden!

Contact-Makelaar-WIDBM

Contact-Makelaar WIDBM

Invalid Input
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.