Adresgegevens
Amsterdam
Blasiusstraat 60 hs
1091CV


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 4
Kantoor:
Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs
Datum:
12 september 2019
Door:
Arends

Detailscore

Makelaar Martin Burger weet alles van de Amsterdamse huizenmarkt. Hij is rustig, komt afspraken na en communiceert duidelijk en snel. Uitstekende onderhandelaar.

8 , 7
Kantoor:
Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs
Datum:
11 september 2019
Door:
Geertje Henrichs

Detailscore

Martin en Astrid zijn bijzonder betrouwbare mensen. Mijn ervaringen met deze makelaar over een langere periode zijn zonder meer uitstekend!

9 , 2
Kantoor:
Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs
Datum:
18 mei 2019
Door:
Ronald

Detailscore

Martin is rustig en communiceert heel duidelijk. Zijn aanpak voor de verkoop werkte zoals bedacht. Daarnaast houdt hij de vaart er in. Als het nodig is, dan merk je duidelijk dat hij voor jouw belangen opkomt. Het belangrijkste: Martin regelt alles, waardoor mijn bijdrage aan de verkoop beperkt was. Je merkt daarbij duidelijk zijn deskundigheid. Ik vond dat heel prettig, omdat ik weinig kennis van de woningmarkt heb en geen tijd had om zelf dingen te doen/organiseren.

10 , 0
Kantoor:
Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs
Datum:
28 maart 2019
Door:
Antoine

Detailscore

Je kan je geen betere makelaar wensen dan Martin Burger. Hij is professioneel en oprecht vriendelijk. Wij hebben zowel de aankoop van onze nieuwe woning als de verkoop laten verzorgen en hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren.

10 , 0
Kantoor:
Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs
Datum:
21 maart 2019
Door:
Alexander Kok

Detailscore

Met Martin Burger heb ik een geweldige makelaar getroffen die buitengewoon veel aandacht aan de verkoop geeft. Alles is perfect verlopen. Mijn situatie was lastiger dan de gemiddelde verkoop omdat ik mijn Amsterdamse appartement vanuit Australië wilde verkopen. Ik had voortijds verschillende makelaars in de buurt van mijn appartement vergeleken en telefonisch gesproken. Burger Elkerbout gaf me het beste gevoel. Als verkoper vond ik Martin’s aanpak duidelijk, eerlijk, transparant, en erg persoonlijk. Zonder vooraf iets te beloven had hij een [Meer]

Met Martin Burger heb ik een geweldige makelaar getroffen die buitengewoon veel aandacht aan de verkoop geeft. Alles is perfect verlopen. Mijn situatie was lastiger dan de gemiddelde verkoop omdat ik mijn Amsterdamse appartement vanuit Australië wilde verkopen. Ik had voortijds verschillende makelaars in de buurt van mijn appartement vergeleken en telefonisch gesproken. Burger Elkerbout gaf me het beste gevoel. Als verkoper vond ik Martin’s aanpak duidelijk, eerlijk, transparant, en erg persoonlijk. Zonder vooraf iets te beloven had hij een duidelijk plan om het appartement op een goed tijdstip in de markt te zetten en een hoog aantal bezichtigingen te krijgen. Voor mij werkte deze strategie werkte goed en ik heb mijn appartement snel voor een goede prijs kunnen verkopen. De fotos waren mooi en de beschrijving goed verwoord. Martin is zeer vakkundig en profesioneel. Hij is altijd makkelijk te bereiken en kent de buurt goed door jarenlange lokale ervaring. Hij onderscheidde zich door de extra moeite die hij voor mij heeft gedaan van bezichtigingen tot en met het passeren bij de notaris. Hij heeft fantastisch geholpen om een aantal zaken te helpen coordineren die ik op afstand moest regelen; onder andere het coordineren met vaklieden en wat papierwerk betreffende mijn situatie. Alles is hierdoor makkelijk verlopen met een zeer mooi resultaat. Ik heb mijn appartement kunnen verkopen zonder ter plekke aanwezig te zijn. Bedankt Martin! Minder

10 , 0
Kantoor:
Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs
Datum:
01 oktober 2018
Door:
Nadine Myk

Detailscore

Ik heb een zeer prettige ervaring gehad met beide makelaars van dit kantoor. Rustig, duidelijk, geduldig, vriendelijk, menselijk, echt een prettige stijl.

10 , 0
Kantoor:
Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs
Datum:
04 april 2018
Door:
Wim van der Wal

Detailscore

Contact was heel prettig. Ik werd gedurende het verkoopproces steeds zeer goed op de hoogte gehouden, waardoor er nooit sprake was van onduidelijkheid. De makelaar/kantoor kwam op mij heel professioneel over.

9 , 4
Kantoor:
Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs
Datum:
09 maart 2018
Door:
E. Verduin

Detailscore

Zeer deskundige en servicegerichte makelaar. Ondanks de 'eenvoudige' verkoopmarkt in Amsterdam zette deze makelaar een stapje extra om voor het optimale resultaat te gaan. Ik heb mij hierdoor totaal geen zorgen hoeven te maken gedurende het gehele proces.

10 , 0
Kantoor:
Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs
Datum:
21 februari 2018
Door:
Chiel

Detailscore

Contact met Martin verliep soepel. Hij is vriendelijk, betrokken, kundig en meedenkend en reeel in zijn verwachtingen. We zijn goed op de hoogte gehouden van de voortgang en zeer tevreden over de resultaten. Wij zouden hem als verkopend makelaar aan iedereen aanraden.

10 , 0
Kantoor:
Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs
Datum:
15 februari 2018
Door:
Gijsbert van de Vuurst

Detailscore

Makelaar heeft onze woning zeer goed gepresenteerd op Funda met goede tekst (ook in Engels) and mooie foto's. Daarna hebben ze in korte tijd heel veel bezichtigingen gemanaged en ook het biedingsproces verliep soepel. Wij zijn zeer tevreden en raden deze makelaar dan ook zeker aan!

10 , 0
Kantoor:
Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs
Datum:
30 december 2017
Door:
Liska.Koekoek

Detailscore

- super vriendelijk - verplaatsen zich in jouw situatie, onthouden je wensen, blijven neutraal - zijn zeer bereikbaar, komen afspraken na - houden rust en voeten op de grond (zonder star te zijn) in deze hectische markt. - zetten puntjes op i, zorgvuldig en netjes. - prima betaalbaar

10 , 0
Kantoor:
Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs
Datum:
29 oktober 2017
Door:
Marie-Anne Defesche

Detailscore

Burger en Elkerbout zijn betrokken en zeer professioneel, begrijpen ECHT waar je naar op zoek bent en zetten zich in om dat voor je te bereiken. Ik ben fantastisch geholpen bij iedere stap.

10 , 0
Kantoor:
Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs
Datum:
05 oktober 2017
Door:
Koops

Detailscore

Makelaar die doet wat ie zegt, zeer professionele benadering, kent de markt zeer goed en is zeer vriendelijk in de omgang houdt bovendien de klant goed op de hoogte van de voortgang van het proces.

10 , 0
Kantoor:
Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs
Datum:
14 augustus 2017
Door:
B.K.

Detailscore

De heer Martin Burger heeft mij geholpen bij de aankoop van mijn eerste appartement en ik heb alleen maar lovende woorden. Ik heb de meest positieve ervaring gehad. Martin is een uitstekende onderhandelaar, waardoor ik het appartement dat ik wilde ook echt kreeg en daarnaast ook voor een zeer goede prijs! Ik ben bij veel verschillende aspecten van de aankoop begeleid, wat de juiste resultaten heeft opgeleverd. Dit maakte het proces voor mij vrij zorgeloos, omdat ik wist dat [Meer]

De heer Martin Burger heeft mij geholpen bij de aankoop van mijn eerste appartement en ik heb alleen maar lovende woorden. Ik heb de meest positieve ervaring gehad. Martin is een uitstekende onderhandelaar, waardoor ik het appartement dat ik wilde ook echt kreeg en daarnaast ook voor een zeer goede prijs! Ik ben bij veel verschillende aspecten van de aankoop begeleid, wat de juiste resultaten heeft opgeleverd. Dit maakte het proces voor mij vrij zorgeloos, omdat ik wist dat Martin 'on top of it all' was. Alles verliep eigenlijk heel erg soepel! Martin is vriendelijk en behulpzaam en gewoon enorm prettig om mee te werken. Ik ben blij dat ik het geluk had om zo een geweldige makelaar te hebben getroffen en zal hem aan iedereen aanraden!! Minder

9 , 8
Kantoor:
Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs
Datum:
12 juli 2017
Door:
J. (Judith) Zijlstra

Detailscore

Het contact met de heer Martin Burger verliep erg prettig. Hij gaf blijk van grote deskundigheid, gaf duidelijke en heldere adviezen en gaf een reële inschatting van de waarde van de woning. Bovendien gaf hij goede feedback over de bezichtigigen en was was hij goed bereikbaar. Ik kan Burger Eikerbout Makelaars zeker aanbevelen!

9 , 4
Kantoor:
Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs
Datum:
04 juli 2017
Door:
Bram de Koster

Detailscore

Fantastische dienstverlening, zeer snel en efficient in de communicatie. Bovendien waren zowel Martin als Astrid zeer vriendelijk en behulpzaam. Een fijne partij om samen mee te werken en dankzij hun kennis en ervaring hebben we ons huis snel en voor een juist bedrag kunnen verkopen.

9 , 8
Kantoor:
Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs
Datum:
11 mei 2017
Door:
Kees-Jan den Adel

Detailscore

Martin heeft ons in het gehele verkooptraject goed begeleid. Geeft goede adviezen en weet en potentiële kopers goed in te schatten

10 , 0
Kantoor:
Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs
Datum:
13 april 2017
Door:
R. Schendelaar

Detailscore

Met het makelaarskantoor Burger Elkerbout was het bijzonder prettig samenwerken. De adviezen waren zakelijk en deskundig, de communicatie was duidelijk en correct. Tijdens de gehele periode van verkoop werden wij constant op de hoogte gehouden. Afspraken werden nagekomen. De presentatie en de foto 's van de woning waren prima verzorgd. Wij zijn zeer tevreden.

9 , 8
Kantoor:
Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs
Datum:
11 april 2017
Door:
Sibe Nijholt

Detailscore

Op alle fronten positief Professionele,nuchtere en zakelijke advisering Altijd bereikbaar Nakomen afspraken Directe terugkoppeling Professionele en persoonlijke begeleiding Hecht team met korte communicatielijnen Kortom no nonsens

10 , 0
Kantoor:
Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs
Datum:
09 februari 2017
Door:
Gijs van Bussel

Detailscore

Een perfecte mix van deskundigheid, marktkennis, service-gerichtheid en prijs/kwaliteitverhouding. We zijn in ons leven nogal actief geweest en vaak verhuisd. Alle negatieve beelden die we hebben opgedaan ten aanzien van makelaars hebben zij weten weg te poetsen. Buitengewoon!

9 , 6
Kantoor:
Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs
Datum:
07 februari 2017
Door:
Irene Bieszke

Detailscore

Met Burger Elkerbout Makelaars hadden wij van begin af aan niet alleen een professioneel goede relatie maar ook een plezierige omgang. Omdat wij zelf tijdens het verkoopproces in het buitenland verbleven werd ons veel uit handen genomen en steeds op een tijdige, zorgvuldige en betrouwbare manier. Mw Elkerbout fungeerde daarmee voor ons maar ook voor de kopers als goed bereikbare en uitstekend geïnformeerde tussenpersoon, met name ook voor de formele onderdelen van het traject zoals de financiële en contractuele [Meer]

Met Burger Elkerbout Makelaars hadden wij van begin af aan niet alleen een professioneel goede relatie maar ook een plezierige omgang. Omdat wij zelf tijdens het verkoopproces in het buitenland verbleven werd ons veel uit handen genomen en steeds op een tijdige, zorgvuldige en betrouwbare manier. Mw Elkerbout fungeerde daarmee voor ons maar ook voor de kopers als goed bereikbare en uitstekend geïnformeerde tussenpersoon, met name ook voor de formele onderdelen van het traject zoals de financiële en contractuele afhandeling, de overdracht van VVE-informatie en de oplevering. Mw Elkerbout heeft ons bovendien een paar interessante suggesties doen toekomen voor een eventuele aankoop van ons volgende huis in Nederland. Wij bevelen Burger Elkerbout daarom zowel als verkopende én aankopende makelaar van harte aan. Minder

9 , 6
Kantoor:
Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs
Datum:
19 december 2016
Door:
Mark

Detailscore

Goede en prettige makelaar met ervaring en kennis van de markt. Helder in adviezen, pragmatisch en was gedurende het hele proces op een goede manier 'in control'. Dit gaf een geruststellend gevoel. Aanbevelenswaardig.

9 , 2
Kantoor:
Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs
Datum:
03 december 2016
Door:
D. Offringa

Detailscore

Na ons telefoontje snel gehandeld; dag er na al eerste gesprek. Professionele aanpak van zowel Astrid in het intakegesprek en de verdere begeleiding van Martin in het gehele traject. Ik raad dit makelaarskantoor ten zeerste aan!

10 , 0
Kantoor:
Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs
Datum:
06 augustus 2016
Door:
coen

Detailscore

het is heel simpel: als je voor de derde keer zaken doet en het is weer goed dan moet het wel kloppen. Ik vind Martin en straight erg prettig, ze zijn helder, transparant en hebben kennis van zaken. In een markt die gek lijkt zijn zij mijn ankerpuntje als het gaat om strategie. Ik vertrouw ze blind, en al hoop ik dat het niet hoeft, moet ik weer kopen en verkopen... dan kom ik terug bij hen.... Deze 10 is dik [Meer]

het is heel simpel: als je voor de derde keer zaken doet en het is weer goed dan moet het wel kloppen. Ik vind Martin en straight erg prettig, ze zijn helder, transparant en hebben kennis van zaken. In een markt die gek lijkt zijn zij mijn ankerpuntje als het gaat om strategie. Ik vertrouw ze blind, en al hoop ik dat het niet hoeft, moet ik weer kopen en verkopen... dan kom ik terug bij hen.... Deze 10 is dik verdient en 100% oprecht... en nee, ik heb geen bedrijfsbelangen. Minder

10 , 0
Kantoor:
Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs
Datum:
07 mei 2016
Door:
Loes van der Beele

Detailscore

Ik kan alleen maar positief zijn over Burger Elkerbout makelaars. Als ik een 11 kon geven, gaf ik deze. Kundig, eerlijk, klantgericht, netjes. Ik kan iedereen Burger Elkerbout aanraden. Ze geven je het gevoel alsof ze hun eigen huis aan het verkopen zijn. Ze doen net dat extra stapje. Zonder twijfel het beste makelaarskantoor van Amsterdam en omstreken... Ik zal ze altijd dankbaar zijn, voor het helpen verkopen van mijn huis...

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.