Alle beoordelingen

Chris Constant

Amsterdam

Adresgegevens
Amsterdam
p/a Joop Geesinkweg 701

Tel: 0612062275
cconstant@collectiefmakelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
25 april 2020
Door:
Iordanis Gravanis

Detailscore

We contacted Chris through recommendation to help us buy a flat in Ams. Chris was very straight and honest from the 1st appointment which appealed to us. He is very punctual and takes the time during appointments to talk to you and explain, ask and answer questions and give true and honest advice and guidance. He particularly helped with the language barrier and wilfully read all the documents and explained everything especially during the purchase process. Chris is very [Meer]

We contacted Chris through recommendation to help us buy a flat in Ams. Chris was very straight and honest from the 1st appointment which appealed to us. He is very punctual and takes the time during appointments to talk to you and explain, ask and answer questions and give true and honest advice and guidance. He particularly helped with the language barrier and wilfully read all the documents and explained everything especially during the purchase process. Chris is very polite, understanding and supportive during times of doubt and frustration which happen with the specific market. Most importantly, Chris is very effective as he successfully handled negotiations for the flat and we managed to get it. We would definitely recommend Chris Constant. Minder

9 , 4
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
23 maart 2020
Door:
van Assema

Detailscore

Chris was duidelijk, prettig om mee samen te werken, met kennis van vraag en aanbod. Ontzettend veel kijkers bij het huis gekregen. Helemaal top! Zowel bij aankoop als verkoop heeft Chris Constant ons super goed geholpen. Bedankt!

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
18 maart 2020
Door:
Eliane

Detailscore

Chris is zeer vakkundig, legt alles helder uit, komt afspraken na, is altijd bereikbaar en is razendsnel. Vond het een plezierige samenwerking en zou hem bij een volgende aan- of verkoop zeker weer bellen.

9 , 6
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
09 maart 2020
Door:
Petet Bakker

Detailscore

Mijn ervaring is zeer goed met Chris Constant. Wij hebben meerder opdrachten door hem laten uitvoeren en waren dar zeer tevreden over. Goed en frequent communiceren en snelheid van handelen is zeer goed.

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
06 maart 2020
Door:
Joyce Lagerweij

Detailscore

We hebben 5 jaar geleden met Chris ons eerste appartement gekocht. Daarbij had hij ons zo goed geholpen en hadden we het contact zo prettig gevonden dat we hem weer benaderd hebben toen we op een onverwacht moment verliefd werden op ons volgende huis. Chris heeft ons op heel korte termijn geholpen het huis voor een goede prijs aan te kopen en daarna ons vorige appartement voor een ontzettend goede prijs verkocht. Chris was altijd goed bereikbaar, eerlijk en [Meer]

We hebben 5 jaar geleden met Chris ons eerste appartement gekocht. Daarbij had hij ons zo goed geholpen en hadden we het contact zo prettig gevonden dat we hem weer benaderd hebben toen we op een onverwacht moment verliefd werden op ons volgende huis. Chris heeft ons op heel korte termijn geholpen het huis voor een goede prijs aan te kopen en daarna ons vorige appartement voor een ontzettend goede prijs verkocht. Chris was altijd goed bereikbaar, eerlijk en gewoon heel fijn om mee samen te werken. Minder

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
06 maart 2020
Door:
Ber Luttik

Detailscore

Super ervaringen gehad met Chris en ik zou hem iedereen aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
05 maart 2020
Door:
Courtney Thornton

Detailscore

We hebben een goede ervaring gehad met Chris, hij geeft goed advies en gaf erg snel reactie op al onze vragen. We raden zijn service zeker aan !

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
04 maart 2020
Door:
Marcel Dozy

Detailscore

Chris heeft mij geholpen met de aan en verkoop van mijn huis. Bij de aankoop heeft hij mij dingen laten zien waar ik zelf nooit bij stil had gestaan. Bij de verkoop heeft hij het beste uit de verkoop weten te halen. Voor mij was het een succes en raad hem ten zeerste aan voor aanbenen verkoop!

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
04 maart 2020
Door:
William

Detailscore

Chris obviously loves what he does, and delivered well above expectations. Incredibly patient, knows both sides of coin. Would highly recommend.

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
10 oktober 2019
Door:
Gertjan van de Ree

Detailscore

De verkoop is op alle vlakken perfect gelopen. Vanaf het eerste moment heeft Chris zeer goede tips gegeven om de woning zo aantrekkelijk mogelijk op ze markt te zetten. Hij heeft het hele proces volledig in de hand gehad, en de woning snel en efficiënt verkocht voor een hele mooie prijs.

9 , 6
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
21 augustus 2019
Door:
Inge van Laarhoven

Detailscore

Chris is een waardevolle samenwerkingspartner. Hij is betrokken, bereikbaar en eerlijk. Omdat we Chris als verkopend makelaar hebben meegemaakt bij het huis dat we aankochten, wisten we dat hij ook betrokken en bereikbaar is voor de kopers. Dat vonden we belangrijk bij de verkoop van ons huis. Hij heeft dit perfect en snel gedaan.

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
19 augustus 2019
Door:
Gidi van den Crommenacker

Detailscore

Chris ontzorgt je vanaf het eerste moment tot het laatste. Hij is duidelijk en geeft eerlijk advies. Gedurende het gehele proces is hij goed bereikbaar en laat hij regelmatig van zich horen met updates. Zeer prettige makelaar die ik zeker aanbeveel.

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
18 augustus 2019
Door:
Myrna

Detailscore

Heel tevreden over de aankoop van mijn huis, het leek onmogelijk met mijn eisen maar toch in een korte tijd gelukt door de samenwerking met Chris. Hij reageert altijd snel, met een antwoord waar je wat aan hebt en nieuwe kennis geeft en is punctueel. Fijne samenwerking!

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
09 augustus 2019
Door:
Michiel Hildering

Detailscore

geweldige service zeer blij met de verkoop en aankoop

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
17 mei 2019
Door:
chantal laan

Detailscore

zeer content met cris. ondanks zijn hectische tijd, heeft hij gewoon ons huisje perfect verkocht.

9 , 2
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
16 maart 2019
Door:
Marco van der Hulst

Detailscore

Aan- en verkoop van onze woning met Chris geregeld. Uiterst tevreden! Zal hem ook zeker aanraden als makelaar!!

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
12 maart 2019
Door:
Bart Mulder

Detailscore

Wij hebben Chris als zeer prettig, kundig en rustgevend ervaren. In deze tumultueuze huizenmarkt heeft hij ons zeer goed bijgestaan bij zowel aankoop als verkoop van onze woningen. Een heel groot pluspunt voor ons was dat hij altijd bereikbaar is en reageert (ook buiten kantoortijden). Chris, bedankt!

9 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
12 maart 2019
Door:
Teun Beemsterboer

Detailscore

Zeer positief. Altijd bereikbaar en ook bereid (ver) naast kantoortijden klaar te staan. Zeer gedreven en resultaatgericht. We hebben al eerder goede ervaringen met de samenwerking met Chris gehad, vandaar dat we nu voor zowel de aan- als verkoop weer met hem samen wilden werken. Zowel over de aankoopbegeleiding als de verkoop van ons eigen huis zijn we zeer tevreden.

9 , 5
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
11 maart 2019
Door:
Neelie Klop

Detailscore

We hebben een top koop EN Verkoop ervaring gehad met Chris! Ook de aankopers van ons huis hebben Chris als uitermate professioneel en prettig ervaren!

1 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
24 januari 2019
Door:
Dennis Jansen

Detailscore

Chris Constant aan de telefoon gehad, maar uiterst brutaal en totaal ongeschikt als makelaar. Dan bel je op voor een bezichtiging en dan krijg je met een man te maken die zegt, bezichtiging? nou nee kan niet. Heb al biedingen lopen. Zo behandel je toch geen potentiele klant? Je gaat juist na wat de klant wil en wellicht heb je andere woningen in je portefeuille.

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
21 januari 2019
Door:
Jilles kramer

Detailscore

Al 2x gekocht en 1x verkocht met Chris. Kan niet beter!

9 , 4
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
21 januari 2019
Door:
Bas Spaan

Detailscore

Chris heeft ons geholpen onze woning succesvol te verkopen.

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
20 november 2018
Door:
Debby Kee

Detailscore

Chris is heel makkelijk benaderbaar, er valt heel goed met hem te praten en hij luistert ook naar jouw eigen wensen en ideeën. Hij heeft ons huis fantastisch goed verkocht en we zijn heel blij dat hij onze aankoop- en verkopend makelaar is geweest!

9 , 4
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
11 november 2018
Door:
Fabrice

Detailscore

I highly recommend working with Chris. From our many visits, Chris has always been that thorough partner supporting me in making the best decisions. This from the initial exchange to the final signature. Thank you Chris for your very positive and friendly attitude and for making this experience a very exciting journey.

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
23 oktober 2018
Door:
hansteer

Detailscore

wij hebben de samen werking met chris als zeer prettig ervaren goede fotoshop direct handelend houd van korte lijnen en snel handelen en komt afspraken goed na zeer tevreden over onze verkoop van het huis wij bevelen hem dan ook aan

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.