Alle beoordelingen

Chris Constant

Amsterdam

Adresgegevens
Amsterdam
p/a Joop Geesinkweg 701

Tel: 0612062275
cconstant@collectiefmakelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
19 augustus 2019
Door:
Gidi van den Crommenacker

Detailscore

Chris ontzorgt je vanaf het eerste moment tot het laatste. Hij is duidelijk en geeft eerlijk advies. Gedurende het gehele proces is hij goed bereikbaar en laat hij regelmatig van zich horen met updates. Zeer prettige makelaar die ik zeker aanbeveel.

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
18 augustus 2019
Door:
Myrna

Detailscore

Heel tevreden over de aankoop van mijn huis, het leek onmogelijk met mijn eisen maar toch in een korte tijd gelukt door de samenwerking met Chris. Hij reageert altijd snel, met een antwoord waar je wat aan hebt en nieuwe kennis geeft en is punctueel. Fijne samenwerking!

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
09 augustus 2019
Door:
Michiel Hildering

Detailscore

geweldige service zeer blij met de verkoop en aankoop

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
17 mei 2019
Door:
chantal laan

Detailscore

zeer content met cris. ondanks zijn hectische tijd, heeft hij gewoon ons huisje perfect verkocht.

9 , 2
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
16 maart 2019
Door:
Marco van der Hulst

Detailscore

Aan- en verkoop van onze woning met Chris geregeld. Uiterst tevreden! Zal hem ook zeker aanraden als makelaar!!

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
12 maart 2019
Door:
Bart Mulder

Detailscore

Wij hebben Chris als zeer prettig, kundig en rustgevend ervaren. In deze tumultueuze huizenmarkt heeft hij ons zeer goed bijgestaan bij zowel aankoop als verkoop van onze woningen. Een heel groot pluspunt voor ons was dat hij altijd bereikbaar is en reageert (ook buiten kantoortijden). Chris, bedankt!

9 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
12 maart 2019
Door:
Teun Beemsterboer

Detailscore

Zeer positief. Altijd bereikbaar en ook bereid (ver) naast kantoortijden klaar te staan. Zeer gedreven en resultaatgericht. We hebben al eerder goede ervaringen met de samenwerking met Chris gehad, vandaar dat we nu voor zowel de aan- als verkoop weer met hem samen wilden werken. Zowel over de aankoopbegeleiding als de verkoop van ons eigen huis zijn we zeer tevreden.

9 , 5
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
11 maart 2019
Door:
Neelie Klop

Detailscore

We hebben een top koop EN Verkoop ervaring gehad met Chris! Ook de aankopers van ons huis hebben Chris als uitermate professioneel en prettig ervaren!

1 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
24 januari 2019
Door:
Dennis Jansen

Detailscore

Chris Constant aan de telefoon gehad, maar uiterst brutaal en totaal ongeschikt als makelaar. Dan bel je op voor een bezichtiging en dan krijg je met een man te maken die zegt, bezichtiging? nou nee kan niet. Heb al biedingen lopen. Zo behandel je toch geen potentiele klant? Je gaat juist na wat de klant wil en wellicht heb je andere woningen in je portefeuille.

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
21 januari 2019
Door:
Jilles kramer

Detailscore

Al 2x gekocht en 1x verkocht met Chris. Kan niet beter!

9 , 4
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
21 januari 2019
Door:
Bas Spaan

Detailscore

Chris heeft ons geholpen onze woning succesvol te verkopen.

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
20 november 2018
Door:
Debby Kee

Detailscore

Chris is heel makkelijk benaderbaar, er valt heel goed met hem te praten en hij luistert ook naar jouw eigen wensen en ideeën. Hij heeft ons huis fantastisch goed verkocht en we zijn heel blij dat hij onze aankoop- en verkopend makelaar is geweest!

9 , 4
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
11 november 2018
Door:
Fabrice

Detailscore

I highly recommend working with Chris. From our many visits, Chris has always been that thorough partner supporting me in making the best decisions. This from the initial exchange to the final signature. Thank you Chris for your very positive and friendly attitude and for making this experience a very exciting journey.

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
23 oktober 2018
Door:
hansteer

Detailscore

wij hebben de samen werking met chris als zeer prettig ervaren goede fotoshop direct handelend houd van korte lijnen en snel handelen en komt afspraken goed na zeer tevreden over onze verkoop van het huis wij bevelen hem dan ook aan

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
21 oktober 2018
Door:
C. de Leeuw

Detailscore

Mijn ervaring met Chris als makelaar is super! Had nog nooit een huis verkocht, en had geen idee wat er allemaal bij kwam kijken. Chris heeft alles geregeld en uitgelegd hoe we het gingen aanpakken, heeft duidelijk kennis van zaken en voor ik het wist was mijn huis binnen 1 week verkocht, voor een super goede prijs. Chris was ook altijd bereikbaar voor extra uitleg, tips en adviezen met resultaat hele mooie foto's.

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
18 oktober 2018
Door:
Dennis Hafkamp

Detailscore

Chris komt zijn afspraken na. Een super makelaar!

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
18 oktober 2018
Door:
Fabian

Detailscore

Onwijs snel, betrokken en betrouwbare makelaar met kennis van zaken. Wij zijn uitermate tevreden met het correct verloop van de verkoop van onze huidige en aankoop begeleiding van onze nieuwe woning

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
27 augustus 2018
Door:
Alex van Leeuwen

Detailscore

Kundig advies en fijne manier van samenwerken!

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
15 augustus 2018
Door:
Jeremy Meser

Detailscore

Zeer positief!!

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
14 augustus 2018
Door:
Edwin

Detailscore

Een prettige en correcte makelaar die alles keurig regelt en goed bereikbaar is.

9 , 6
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
14 augustus 2018
Door:
Peter Bakker

Detailscore

Een makelaar die zeer begaan is met zijn klant voor zowel aankoop als verkoop van woningen en zijn afspraken snel en goed nakomt. Hij weet een zeer goed resultaat te halen.

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
25 juni 2018
Door:
Frank

Detailscore

Mijn ervaring met Chris was zeer positief. Hij was altijd bereikbaar en heeft me goed bijgestaan in het aankoopproces

9 , 8
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
16 juni 2018
Door:
Els Rijkhoff

Detailscore

Wij zijn dolblij met Chris Constant. We ontvingen ( door Chris zijn advies lager in te zetten) € 53.000 meer dan de vraagprijs!! Hij was altijd goed bereikbaar en deed alles wat in zijn vermogen lag ons te helpen ondanks een moeilijke niet-Nederlandse koper.

9 , 5
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
31 mei 2018
Door:
Ana Lopez Swinkels

Detailscore

We hebben de contactgegevens van Chris via vrienden van ons verkregen. Zij waren destijds heel tevreden over Chris, en dat zijn wij nu ook! Het is in Amsterdam op dit moment een gekke markt en ik ben blij met alle hulp die we van Chris hebben gekregen. Bovendien reageert Chris heel snel en duidelijk en zat overal bovenop. Dat was heel fijn, aangezien het onze eerste woning was en we geen idee hadden waar het over ging ;) Ook [Meer]

We hebben de contactgegevens van Chris via vrienden van ons verkregen. Zij waren destijds heel tevreden over Chris, en dat zijn wij nu ook! Het is in Amsterdam op dit moment een gekke markt en ik ben blij met alle hulp die we van Chris hebben gekregen. Bovendien reageert Chris heel snel en duidelijk en zat overal bovenop. Dat was heel fijn, aangezien het onze eerste woning was en we geen idee hadden waar het over ging ;) Ook is Chris niet zo'n 'gladde makelaar', wat fijn was want daardoor voor ons makkelijk benaderbaar. Minder

9 , 8
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
15 mei 2018
Door:
Nicole Horak

Detailscore

Ons huis heeft een jaar te koop gestaan. Toen de keuze voor Chris gemaakt. Binnen een paar maanden verkocht.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.