Alle beoordelingen

Chris Constant

Amsterdam

Adresgegevens
Amsterdam
p/a Joop Geesinkweg 701

Tel: 0612062275
cconstant@collectiefmakelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
20 november 2018
Door:
Debby Kee

Detailscore

Chris is heel makkelijk benaderbaar, er valt heel goed met hem te praten en hij luistert ook naar jouw eigen wensen en ideeën. Hij heeft ons huis fantastisch goed verkocht en we zijn heel blij dat hij onze aankoop- en verkopend makelaar is geweest!

9 , 4
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
11 november 2018
Door:
Fabrice

Detailscore

I highly recommend working with Chris. From our many visits, Chris has always been that thorough partner supporting me in making the best decisions. This from the initial exchange to the final signature. Thank you Chris for your very positive and friendly attitude and for making this experience a very exciting journey.

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
23 oktober 2018
Door:
hansteer

Detailscore

wij hebben de samen werking met chris als zeer prettig ervaren goede fotoshop direct handelend houd van korte lijnen en snel handelen en komt afspraken goed na zeer tevreden over onze verkoop van het huis wij bevelen hem dan ook aan

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
21 oktober 2018
Door:
C. de Leeuw

Detailscore

Mijn ervaring met Chris als makelaar is super! Had nog nooit een huis verkocht, en had geen idee wat er allemaal bij kwam kijken. Chris heeft alles geregeld en uitgelegd hoe we het gingen aanpakken, heeft duidelijk kennis van zaken en voor ik het wist was mijn huis binnen 1 week verkocht, voor een super goede prijs. Chris was ook altijd bereikbaar voor extra uitleg, tips en adviezen met resultaat hele mooie foto's.

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
18 oktober 2018
Door:
Dennis Hafkamp

Detailscore

Chris komt zijn afspraken na. Een super makelaar!

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
18 oktober 2018
Door:
Fabian

Detailscore

Onwijs snel, betrokken en betrouwbare makelaar met kennis van zaken. Wij zijn uitermate tevreden met het correct verloop van de verkoop van onze huidige en aankoop begeleiding van onze nieuwe woning

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
27 augustus 2018
Door:
Alex van Leeuwen

Detailscore

Kundig advies en fijne manier van samenwerken!

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
15 augustus 2018
Door:
Jeremy Meser

Detailscore

Zeer positief!!

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
14 augustus 2018
Door:
Edwin

Detailscore

Een prettige en correcte makelaar die alles keurig regelt en goed bereikbaar is.

9 , 6
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
14 augustus 2018
Door:
Peter Bakker

Detailscore

Een makelaar die zeer begaan is met zijn klant voor zowel aankoop als verkoop van woningen en zijn afspraken snel en goed nakomt. Hij weet een zeer goed resultaat te halen.

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
25 juni 2018
Door:
Frank

Detailscore

Mijn ervaring met Chris was zeer positief. Hij was altijd bereikbaar en heeft me goed bijgestaan in het aankoopproces

9 , 8
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
16 juni 2018
Door:
Els Rijkhoff

Detailscore

Wij zijn dolblij met Chris Constant. We ontvingen ( door Chris zijn advies lager in te zetten) € 53.000 meer dan de vraagprijs!! Hij was altijd goed bereikbaar en deed alles wat in zijn vermogen lag ons te helpen ondanks een moeilijke niet-Nederlandse koper.

9 , 5
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
31 mei 2018
Door:
Ana Lopez Swinkels

Detailscore

We hebben de contactgegevens van Chris via vrienden van ons verkregen. Zij waren destijds heel tevreden over Chris, en dat zijn wij nu ook! Het is in Amsterdam op dit moment een gekke markt en ik ben blij met alle hulp die we van Chris hebben gekregen. Bovendien reageert Chris heel snel en duidelijk en zat overal bovenop. Dat was heel fijn, aangezien het onze eerste woning was en we geen idee hadden waar het over ging ;) Ook [Meer]

We hebben de contactgegevens van Chris via vrienden van ons verkregen. Zij waren destijds heel tevreden over Chris, en dat zijn wij nu ook! Het is in Amsterdam op dit moment een gekke markt en ik ben blij met alle hulp die we van Chris hebben gekregen. Bovendien reageert Chris heel snel en duidelijk en zat overal bovenop. Dat was heel fijn, aangezien het onze eerste woning was en we geen idee hadden waar het over ging ;) Ook is Chris niet zo'n 'gladde makelaar', wat fijn was want daardoor voor ons makkelijk benaderbaar. Minder

9 , 8
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
15 mei 2018
Door:
Nicole Horak

Detailscore

Ons huis heeft een jaar te koop gestaan. Toen de keuze voor Chris gemaakt. Binnen een paar maanden verkocht.

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
15 mei 2018
Door:
Angela

Detailscore

Ons huis was snel verkocht. Top makelaar!

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
14 mei 2018
Door:
Marian de Smit

Detailscore

Chris is een prima makelaar. Ons huis was zo verkocht. Alles tot in de puntjes geregeld.

9 , 8
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
14 mei 2018
Door:
Mark Kasander

Detailscore

Chris heeft ons erg goed geholpen in een turbulente markt in Amsterdam. - Chris is goed bereikbaar. - Chris onderhoudt goed contact met verkoopmakelaar. - Chris weet scherpe prijs te bepalen na 1 bezichtiging. - Chris zegt gelukkig heel duidelijk 'nee', als wij een te hoog bod wilden doen.

9 , 7
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
04 mei 2018
Door:
verbakel

Detailscore

Goede makelaar. Heeft ons prima geholpen met advies en met biedingen. Uiteindelijk een mooi appartement kunnen kopen.

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
19 april 2018
Door:
Koen

Detailscore

Erg netjes afgehandeld, met oog voor onze specifieke stiuatie en wensen.

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
18 april 2018
Door:
Jelle

Detailscore

Prima makelaar, zeker te spreken over de nazorg. Chris stopt niet bij passeren van de woning.

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
06 april 2018
Door:
sander

Detailscore

<p>Zeer prettig in de omgang, enthousiaste no-nonsense makelaar.</p>

9 , 6
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
21 maart 2018
Door:
Jerry Bongers

Detailscore

Enorm tevreden met de aanpak van Chris en hoe het hele proces is verlopen. Zeer professioneel en behulpzaam.

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
20 maart 2018
Door:
Johan M

Detailscore

Prettig contact, zeer goede bereikbaarheid, goede verkoopstrategie en goede adviezen. Zeer betrokken gedurende het hele verkoopproces (t/m oplevering). Zeer aan te bevelen!

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
08 maart 2018
Door:
Johan

Detailscore

De verkoop van onze woning is uitzonderlijk goed verzorgd door Chris Constant. Door zijn inzicht en ervaring is de woning fraai in beeld gebracht en vervolgens binnen enkele dagen verkocht. Het contact met Chris verloopt zeer prettig. Altijd bereikbaar, snel antwoord op e-mail en Chris komt zijn afspraken consequent na. Ook houdt hij de vinger aan de pols omtrent al het papierwerk en neemt het initiatief en de tijd om alles door te nemen, zodat je als klant niet met [Meer]

De verkoop van onze woning is uitzonderlijk goed verzorgd door Chris Constant. Door zijn inzicht en ervaring is de woning fraai in beeld gebracht en vervolgens binnen enkele dagen verkocht. Het contact met Chris verloopt zeer prettig. Altijd bereikbaar, snel antwoord op e-mail en Chris komt zijn afspraken consequent na. Ook houdt hij de vinger aan de pols omtrent al het papierwerk en neemt het initiatief en de tijd om alles door te nemen, zodat je als klant niet met vragen blijft zitten. Ik kan Chris Constant dus zeker aanbevelen! Minder

10 , 0
Kantoor:
Chris Constant
Datum:
06 maart 2018
Door:
Simon

Detailscore

TOP

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.