Alle beoordelingen

Cocq Makelaars

Amsterdam

Adresgegevens
Amsterdam
Ceintuurbaan 65 hs
1072 EV
Tel: +31 20 70 77 978
contact@cocqmakelaars.amsterdam



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 8
Kantoor:
Cocq Makelaars
Datum:
04 juni 2018
Door:
Nanning

Detailscore

Zeer betrokken en betrouwbaar! Kan Rosalie zeker aanraden voor aankopen huis / aantrekken expat met goede huurprijs

9 , 0
Kantoor:
Cocq Makelaars
Datum:
02 september 2015
Door:
kirsten van ham

Detailscore

Betrouwbaar, doortastend, persoonlijk, zeer goed bereikbaar!

8 , 4
Kantoor:
Cocq Makelaars
Datum:
24 februari 2015
Door:
Jordi van Baaren

Detailscore

Profesioneel gedreven en vakkundig maar bovendien menselijke makelaardij

10 , 0
Kantoor:
Cocq Makelaars
Datum:
20 februari 2015
Door:
Antonio Schaller

Detailscore

In my time of trying to find the right place for myself i stumbled upon Cocq Makelaars.We met up and instantly i felt the connection with Anneke.Lovely woman and great broker,service is quick,friendly and most important she understands who you are and what you are looking for and that in an honest way. I found the best home in my range and she made it happen. Only downpart is now that i bought the place i am less in contact [Meer]

In my time of trying to find the right place for myself i stumbled upon Cocq Makelaars.We met up and instantly i felt the connection with Anneke.Lovely woman and great broker,service is quick,friendly and most important she understands who you are and what you are looking for and that in an honest way. I found the best home in my range and she made it happen. Only downpart is now that i bought the place i am less in contact with her,i really enjoyed our search together. I can only say if you look for someone who cares and really understands what it means to give a good service...go for her and her colleagues. Minder

9 , 0
Kantoor:
Cocq Makelaars
Datum:
15 oktober 2014
Door:
Yunfei

Detailscore

I worked with Anneke at Cocq Makelaars for the purchase of my home in Amsterdam. As an expat and a first-time buyer, Anneke was instrumental in helping me navigate the Dutch housing market and landing an apartment that I'm very happy with. She's patient, responsive, and positive. She's experienced in working with expats. I recommend her to everyone.

8 , 6
Kantoor:
Cocq Makelaars
Datum:
30 augustus 2013
Door:
Margot

Detailscore

Cocq Makelaars zijn enthousiast, betrokken en zorgvuldig. Na een zoektocht van een half jaar heb ik door hun advies, kennis en ervaring een prachtig huis gekocht. Sjoerd was betrokken bij zowel de zoektocht, de onderhandelingen, adviezen rondom de aankoop met betrekking tot taxatie, bouwkundige keuring etc en de overdracht. Hij is altijd bereid tot uitleg en zal altijd de moeite nemen om dingen uit te zoeken indien je dit vraagt.

9 , 0
Kantoor:
Cocq Makelaars
Datum:
12 maart 2013
Door:
Jules van de Winckel

Detailscore

Sjoerd Kok heeft ons bij de aankoop van ons huis begeleid. Om te beginnen is zijn voorkomen goed - niet pretentieus, maar eerlijk en betrouwbaar. Sjoerd nam altijd uitgebreid de tijd vragen te beantwoorden (hoe onbenullig ze soms ook mochten lijken) en zijn betrokkenheid is uniek en zeer bewonderenswaardig. Het bestuderen van stukken gebeurde zeer secuur en daardoor worden mogelijke risico's in een vroegtijdig stadium gesignaleerd. Om kort te gaan: Cocq Makelaars combineert kundigheid met een bijzonder prettige attitude, waardoor je je [Meer]

Sjoerd Kok heeft ons bij de aankoop van ons huis begeleid. Om te beginnen is zijn voorkomen goed - niet pretentieus, maar eerlijk en betrouwbaar. Sjoerd nam altijd uitgebreid de tijd vragen te beantwoorden (hoe onbenullig ze soms ook mochten lijken) en zijn betrokkenheid is uniek en zeer bewonderenswaardig. Het bestuderen van stukken gebeurde zeer secuur en daardoor worden mogelijke risico's in een vroegtijdig stadium gesignaleerd. Om kort te gaan: Cocq Makelaars combineert kundigheid met een bijzonder prettige attitude, waardoor je je als cliënt direct en bijzonder op je gemak voelt. Dit lijkt ons de combinatie waar iedere makelaar naar zou moeten streven. Minder

10 , 0
Kantoor:
Cocq Makelaars
Datum:
27 februari 2013
Door:
Letty van den Berg

Detailscore

Mitchell en team weten waar ze het over hebben, gedegen vakkennis, service en creativiteit staan hoog in het vaandel. Kortom staat uw huis te koop of wilt u verkopen... Cocq Makelaars!!!

9 , 2
Kantoor:
Cocq Makelaars
Datum:
27 februari 2013
Door:
Charlotte de Bruijn

Detailscore

Ik ben heel uitgebreid geholpen met het zoeken van mijn eerste huis. Ook is er extra veel uitgelegd over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een huis aangezien het mijn eerste keer was en ik er nog niet zo veel van wist.

9 , 0
Kantoor:
Cocq Makelaars
Datum:
27 februari 2013
Door:
Daniel

Detailscore

Mitchell Westerduin is vanaf ons eerste gesprek erg enthousiast geweest en is een doorzetter. Hij is een slimme onderhandelaar en is betrokken. Wijkt in zeer positieve zin af van het soms negatieve beeld dat van makelaars bestaat. Dit alles heeft er toe geleid dat ik nu in een geweldig huis woon.

9 , 0
Kantoor:
Cocq Makelaars
Datum:
27 februari 2013
Door:
Antonio Bumanti

Detailscore

Persoonlijk, vakkundig en recht door zee.

9 , 4
Kantoor:
Cocq Makelaars
Datum:
16 december 2012
Door:
Marjolijn Lindeman

Detailscore

Cocq makelaars (Sjoerd) was mijn steun en toeverlaat bij de aankoop van mijn eerste huis. Hij heeft me ontzettend veel werk uit handen genomen, goed geadviseerd, kwam altijd alle afspraken na en stond altijd klaar als dat nodig was. Ik heb geen moment het gevoel gehad dat hij er op uit was om snel een deal te sluiten, ookal kostte het flink wat bezichtingen voordat ik mijn droomhuis uiteindelijk vond.

9 , 0
Kantoor:
Cocq Makelaars
Datum:
11 september 2012
Door:
Niels Scherling

Detailscore

Na een relatief lange periode van 4-5 maanden ben ik na nauw samengewerkt te hebben met Cocq Makelaars (Mitch) uiteindelijk uitstekend geslaagd in het kopen van een appartement dat uitstekend paste bij mijn wensen. Ik werd meermaals per week door Mitch ondersteund in het kiezen van de te bezichtigen appartement en inplannen van de juiste bezichtigingen. De deskundigheid/ervaring van Cocq makelaars hebben mij enorm geholpen in het maken van de juiste keuzes. Zo ben ik behoed voor appartementen met [Meer]

Na een relatief lange periode van 4-5 maanden ben ik na nauw samengewerkt te hebben met Cocq Makelaars (Mitch) uiteindelijk uitstekend geslaagd in het kopen van een appartement dat uitstekend paste bij mijn wensen. Ik werd meermaals per week door Mitch ondersteund in het kiezen van de te bezichtigen appartement en inplannen van de juiste bezichtigingen. De deskundigheid/ervaring van Cocq makelaars hebben mij enorm geholpen in het maken van de juiste keuzes. Zo ben ik behoed voor appartementen met ontbrekende vergunningen, vreemde pachtconstructies en te hoge vraagprijzen. In de aankoop van mijn appartement ben ik uitstekend geholpen om op de beste prijs met de juiste voorwaarden te komen. Tevens ben ik goed geholpen in het selecteren van de juiste notaris. Al met al is mijn 'investering' in Cocq Makelaars dubbel en dwars terugverdiend. Absoluut een aanrader, ongeacht of het je 1e, 2e of 3e huis is. Minder

9 , 4
Kantoor:
Cocq Makelaars
Datum:
08 september 2012
Door:
Deniece de Waardt

Detailscore

Mitchell is een super makelaar! Hij heeft er voor mijn gevoel echt alles aan gedaan om mijn huis zsm verhuurd te krijgen. Daarnaast merk je dat hij heel veel verstand van zijn werk heeft en alles daar omheen. En als laatste puntje, zeker niet onbelangrijk, hij is ook ontzettend aardig!!

9 , 0
Kantoor:
Cocq Makelaars
Datum:
08 juli 2012
Door:
Femke

Detailscore

Cocq makelaars ; uiterst betrouwbaar, vriendelijk en vakkundig. Echt een aanrader!

8 , 6
Kantoor:
Cocq Makelaars
Datum:
06 juli 2012
Door:
Ludzer Scheepstra

Detailscore

Daar waar anderen strandden, lukte het Cocq Makelaars wél mijn appartement te verhuren. Ze staan voor wat ze op hun website zeggen: "We willen het geborgen, betrouwbare gevoel van thuis meegeven aan onze klanten." Ze hebben voor zeer nette huurders gezorgd, waarmee het contact tot op heden erg goed is (een grote onzekerheid in deze markt). Klantbelang en tevredenheid staan voorop tegen een zeer reëel tarief. Ik heb gemerkt dat er, zeker in de verhuurbemiddeling, een hoop cowboys op de [Meer]

Daar waar anderen strandden, lukte het Cocq Makelaars wél mijn appartement te verhuren. Ze staan voor wat ze op hun website zeggen: "We willen het geborgen, betrouwbare gevoel van thuis meegeven aan onze klanten." Ze hebben voor zeer nette huurders gezorgd, waarmee het contact tot op heden erg goed is (een grote onzekerheid in deze markt). Klantbelang en tevredenheid staan voorop tegen een zeer reëel tarief. Ik heb gemerkt dat er, zeker in de verhuurbemiddeling, een hoop cowboys op de markt opereren. Wat een verademing om tegen de professionaliteit van Cocq Makelaars aan te lopen! Dus niet alleen voor de aan- of verkoop, maar ook voor huurbemiddeling kan ik Cocq Makelaar van harte aanbevelen! Minder

9 , 2
Kantoor:
Cocq Makelaars
Datum:
06 juli 2012
Door:
Willem van Oene

Detailscore

Sjoerd is een zeer enthousiaste makelaar die direkt voor ons aan de slag ging om er voor te zorgen dat we de eerste bieders waren voor het betreffende appartement. Hij bleef ons steeds met raad en daad bijstaan. Mooi onderhandelingsresultaat behaald. Kortom een makelaar die heel erg veel doet voor de klant

8 , 8
Kantoor:
Cocq Makelaars
Datum:
05 juli 2012
Door:
Seppe Astudillo

Detailscore

Duidelijke voorlichting over alle kosten, Actieve en zinvolle assistentie bij het zoeken van een woning, Goede begeleiding van het bezichtingings-traject, Goede begeleiding van de aankoop-procedure.

7 , 4
Kantoor:
Cocq Makelaars
Datum:
11 mei 2012
Door:
Marcel Vlieger

Detailscore

Mitchell van Cocq makelaar heeft ons puur geholpen met de inventarisatie en de onderhandelingen betreffende ons nieuwe huis. De selectie hadden we eigenlijk al gedaan. De onderhandelingsfase ging soepel. De begeleiding richting notaris e.d. was ook prettig. Voornamelijk voor starters die nog onbekend zijn in Amsterdam en weinig weten van de markt hier zou ik hem zeker aanbevelen.

7 , 4
Kantoor:
Cocq Makelaars
Datum:
10 mei 2012
Door:
Laura de Rek

Detailscore

Ik ben tevreden, omdat Cocq Makelaars mij goed heeft begeleid in de aankoop van mijn huis. Zij hebben contact gehad met de verkopende partij en hielden mij volledig op de hoogte van alle mogelijkheden. Daarnaast hebben zij veel informatie kunnen verzamelen van bijvoorbeeld de gemeente, waar ik zelf niet zo makkelijk aan zou kunnen komen. Kortom, Cocq Makelaars heeft het aankoopproces voor mij enorm vereenvoudigd en daar ben ik erg blij mee.

8 , 4
Kantoor:
Cocq Makelaars
Datum:
20 april 2012
Door:
SR

Detailscore

Hield gehele proces van onderhandeling tot aan transport in de gaten (incl. aanjagen financieel adviseur).

9 , 2
Kantoor:
Cocq Makelaars
Datum:
19 april 2012
Door:
Fenna Mutsters

Detailscore

Cocq Makelaars bieden een perfect service, staan dag en nacht voor je klaar. Ze werken snel en effectief, zodat je ook als klant met een drukke agenda de mogelijkheid krijgt om voldoende woningaabod te bezichtigen. Beide makelaars hebben kennis van zaken en zijn zeer inlevend in de wensen van de klant, zodat zij deze kunnen vertalen naar een passend woningaanbod. Daarnaast werken zij op een prettige wijze samen met de klant tijdens de onderhandelingen.

8 , 8
Kantoor:
Cocq Makelaars
Datum:
19 april 2012
Door:
Jordi Rosendahl

Detailscore

Cocq makelaars heeft mij vanaf het begin van het traject begeleid. Als onervaren koper, onbekend met de huizenmarkt en de financiële kant van het kopen van een huis hebben ze uitgebreid de tijd genomen mij wegwijs te maken en uit te leggen hoe alles in zijn werk gaat. We hebben vervolgens verschillende huizen bezocht. Ik heb geen moment het idee gehad dat er zo snel mogelijk naar een deal werd toegewerkt. Cocq was kritisch, ging de discussie met de verkopende [Meer]

Cocq makelaars heeft mij vanaf het begin van het traject begeleid. Als onervaren koper, onbekend met de huizenmarkt en de financiële kant van het kopen van een huis hebben ze uitgebreid de tijd genomen mij wegwijs te maken en uit te leggen hoe alles in zijn werk gaat. We hebben vervolgens verschillende huizen bezocht. Ik heb geen moment het idee gehad dat er zo snel mogelijk naar een deal werd toegewerkt. Cocq was kritisch, ging de discussie met de verkopende partij aan en was eerlijk of het een geschikt huis was of niet. Indien ik zelf een huis aandroeg werd er op zeer korte termijn een afspraak gemaakt. Ik denk dat het hele huizen zoeken voor mij op de minst bezwaarlijke manier is gegaan. Het heeft me relatief gezien weinig tijd gekost. Iedere afspraak is te allen tijde nagekomen. Uiteindelijk hebben we een huis gevonden en zijn we tot overeenstemming bereikt. Cocq gaf hierbij heel duidelijk aan wat mijn grens zou moeten zijn. Hoewel het erom heeft gehangen is dat gelukt. Ook bij het vinden van een hypotheek en het bewaken van alle termijnen hebben ze me geholpen. Alles werd tijdig aangeleverd en het vinden van een hypotheek verliep, zeker voor deze tijd, relatief soepel. Sinds ik in de woning woon bleken er een paar verborgen gebreken. Ook hier heeft Cocq echter mij alles uit handen genomen en direct gezorgd dat het in orde kwam. Ook de nazorg is derhalve uitstekend. De mannen zijn enthousiast, servicegericht, draaien er niet omheen, iedere afspraak is te allen tijde nagekomen, hebben laten zien op de hoogte te zijn van wat er speelt en begeleiden werkelijk het hele traject, vanaf het moment dat je binnenkomt als nieuwe klant, na het moment dat je in je huis zit. Ik ben zeer tevreden, beveel ze iedereen aan en heb mijn makelaar voor een volgende keer (verkoop en aankoop) alvast gevonden. Jordi Rosendahl Minder

9 , 8
Kantoor:
Cocq Makelaars
Datum:
09 april 2012
Door:
HATICE

Detailscore

Ik ben erg tevreden en blij met Mitch. Ik heb hem leren kennen via deze site. Hij heeft verstand van zijn werk, hij luisterd goed,heeft geduld reageerd snel op vragen ook in het weekend. Ik had mijn woning sinds 2 jaar in verkoop bij een andere makelaar hij kreeg uit elkaar mijn appertement in zeer korte periode te gaan verhuren voor een acceptabel bedrag.

9 , 4
Kantoor:
Cocq Makelaars
Datum:
15 maart 2012
Door:
George Haddad

Detailscore

My experience with purchasing my first home was just perfect. As a non-Dutch living in Amsterdam, I definitely needed guidance with the system and the language difference. And guidance I got! Sjoerd and Mitchell walked me through every step of the process clearly and quickly. They were flexible with showing times and pro-active in suggesting properties. 8 weeks after seeing the home I wanted, I was sleeping in it. I would highly recommend Cocq Makelaars to any International living [Meer]

My experience with purchasing my first home was just perfect. As a non-Dutch living in Amsterdam, I definitely needed guidance with the system and the language difference. And guidance I got! Sjoerd and Mitchell walked me through every step of the process clearly and quickly. They were flexible with showing times and pro-active in suggesting properties. 8 weeks after seeing the home I wanted, I was sleeping in it. I would highly recommend Cocq Makelaars to any International living in the Netherlands as well as "gewoon Nederlanders". Minder

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.