Adresgegevens
Amsterdam
Joop Geesinkweg 701
1096AZ
Tel: 020 5356868
info@collectiefmakelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 4
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
12 oktober 2018
Door:
Afke

Detailscore

Vanaf het eerste contact wist ik dat het goed zat. Een zeer ervaren makelaar, duidelijk en laagdrempelig in de communicatie, en heel prettig om mee samen te werken.

9 , 0
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
25 september 2018
Door:
Rob Goede

Detailscore

Zeer positief, behulpzaam en terzakekundig.

9 , 9
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
30 augustus 2018
Door:
C.Gajadien

Detailscore

Onze makelaar was voor de 3e keer Michel de Haan van Collectief Makelaars en dat geeft al aan hoe goed hij omgaat met zijn klanten want dan wil je hem elke keer als makelaar terug hebben om jouw zaken te regelen.Michel is ook heel erg goed in zijn vakgebied.Al die keren hebben wij Michel ervaren als een zeer ervaren en enthousiaste makelaar, die goed meedenkt en met oplossingen komt. Michel is altijd bereikbaar en heeft veel geduld. Het [Meer]

Onze makelaar was voor de 3e keer Michel de Haan van Collectief Makelaars en dat geeft al aan hoe goed hij omgaat met zijn klanten want dan wil je hem elke keer als makelaar terug hebben om jouw zaken te regelen.Michel is ook heel erg goed in zijn vakgebied.Al die keren hebben wij Michel ervaren als een zeer ervaren en enthousiaste makelaar, die goed meedenkt en met oplossingen komt. Michel is altijd bereikbaar en heeft veel geduld. Het is erg prettig om hem als makelaar te hebben. Vanaf het eerste gesprek toe en met de afhandeling bij de notaris heeft Michel ons de afgelopen 3 keren zeer goed begeleid.Wij zouden Michel aan iedereen aanbevelen.Echt een hele fijne prettige makelaar om zaken mee te doen. Minder

9 , 3
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
24 augustus 2018
Door:
Shirley B.

Detailscore

Zeer fijne samenwerking met Ad van der Star! Hij is punctueel, realistisch, helder in de communicatie en de vergoeding is meer dan in verhouding met wat hij biedt. Zeer aan te raden!

8 , 9
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
24 augustus 2018
Door:
Remco

Detailscore

Zeer fijne makelaar! Hij schetst een realistisch beeld, vraagt een vergoeding die goed in verhouding is met de geleverde diensten en, voor mij persoonlijk heel fijn, heeft heel veel geduld.

10 , 0
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
03 augustus 2018
Door:
John Nederlof

Detailscore

Als u uw woning wilt verkopen neem dan even contact op met Ad van der Star van Collectief makelaars. Tijdens het verkoop traject verbleef ik in het buitenland. Ad heeft ervoor gezorgd dat de afstand geen enkel probleem was. De communicatie verliep, vlot, strak en efficiënt. Hij was altijd bereikbaar en duidelijk in de gevallen dat ik wensen had die niet realiseerbaar waren. De woning werd snel en voor een prima prijs verkocht, mede omdat hij met al [Meer]

Als u uw woning wilt verkopen neem dan even contact op met Ad van der Star van Collectief makelaars. Tijdens het verkoop traject verbleef ik in het buitenland. Ad heeft ervoor gezorgd dat de afstand geen enkel probleem was. De communicatie verliep, vlot, strak en efficiënt. Hij was altijd bereikbaar en duidelijk in de gevallen dat ik wensen had die niet realiseerbaar waren. De woning werd snel en voor een prima prijs verkocht, mede omdat hij met al zijn ervaring beschikt over een uitstekend netwerk. Ook op persoonlijk niveau is Ad prettig om mee samen te werken, hij heeft humor, is rechtdoor zee en houd van doorpakken. Minder

10 , 0
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
18 juli 2018
Door:
D. Beunk

Detailscore

Voor de verkoop van mijn appartement te Weesp had ik rondgekeken voor makelaars welke mijn verkoop konden verspoedigen door hun ervaring, dit scheelde mij veel tijd en moeite met het regelen van de nodige zaken om een woning klaar te maken voor verkoop. Ad van der Star maakte tijdens het kennismakingsgesprek de meeste indruk op mij van enkele geïnteresseerde makelaars welke hadden gereageerd op mijn uitgezete digitale offerte. Zijn arbeidsethos en brede kennis over de stand van zaken op de huidige [Meer]

Voor de verkoop van mijn appartement te Weesp had ik rondgekeken voor makelaars welke mijn verkoop konden verspoedigen door hun ervaring, dit scheelde mij veel tijd en moeite met het regelen van de nodige zaken om een woning klaar te maken voor verkoop. Ad van der Star maakte tijdens het kennismakingsgesprek de meeste indruk op mij van enkele geïnteresseerde makelaars welke hadden gereageerd op mijn uitgezete digitale offerte. Zijn arbeidsethos en brede kennis over de stand van zaken op de huidige woningmarkt was doorslaggevend voor mij om voor hem te kiezen. Gedurende de verkoop heeft Ad alle bezichtigingen en communicatie eigenhandig behandeld zoals hij zelf aangaf te willen doen voor kwaliteitswaarborging voor een goede verkoop. Ad was ook beschikbaar buiten kantoortijden voor contact, vragen maar ook bezichtigingen zodat er een bredere markt kon worden aangesproken van woningzoekenden. Vragen waren binnen luttele minuten al beantwoord en afgehandeld. Ik ben uiteindelijk zéér tevreden geworden met zijn behaalde resultaat, zowel als verkoopprijs van het appartement als zijn servicegerichtheid; van de checklisten voor de voorbereiding van een verhuizing, tot het doornemen van benodigde documenten voor kwaliteitscontrole alsmede de navraag aan potentieële kopers of dit hypothecair haalbaar zou zijn en/of zij al over enige financieële kennis beschikten voor hun aankoop. Al met al een kwaliteitsmakelaar! Minder

10 , 0
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
02 juli 2018
Door:
Daniel Beijnes

Detailscore

Perfect, kennis van zaken en geeft een geruststellend gevoel.

8 , 7
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
30 juni 2018
Door:
Jan van der Maten

Detailscore

Bijzonder plezierig: vriendelijk en duidelijk met een betrouwbare uitstraling doe ook helemaal bleek te kloppen; no nonsense! Heeft absoluut onze belangen goed vertegenwoordigd

10 , 0
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
29 juni 2018
Door:
Cuneyt Guney

Detailscore

Hans' proactive and client oriented approach made it very easy for me to choose him as my agent. He helped me sell my apartment with a great profit. Highly recommended for anyone selling or buying in Amsterdam.

9 , 6
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
25 mei 2018
Door:
Riet Nonneman

Detailscore

Hele fijne ervaring altijd bereikbaar en dienstbaar

8 , 6
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
18 mei 2018
Door:
martijn

Detailscore

Erg prettig! Snel, betrouwbaar, fijn in de omgang, meedenkend

10 , 0
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
11 mei 2018
Door:
Dwayne van Agt

Detailscore

Ad is een ontzettend persoonlijke makelaar met veel ervaring en praktische tips. Hij denk graag mee wanneer je zelf tegen een probleem aanloopt in het proces. Daarin is hij ontzettend flexibel en zet hij de extra stap, zodat jij het niet hoeft te doen. Los van zijn werk, is Ad ook een waar genoegen om over de vloer te hebben. Al met al omschrijf ik Ad als een ontzettend persoonlijke en toch professionele makelaar.

9 , 6
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
09 mei 2018
Door:
Daniel Peemen

Detailscore

Michel was een echte topper! Hij stond altijd voor ons klaar. Zowel met de verkoop als de aankoop van een woning. De woning was al ruim voor we een nieuwe woning hadden verkocht. Toch wist hij ons altijd gerust te stellen en heeft hij alle beloftes waargemaakt. Eigenlijk was niets te gek, we konden altijd bij hem terecht. Zelfs met de kleine dingen die voor hem niet belangrijk zijn maar voor ons wel stond hij klaar. Hij dacht mee, [Meer]

Michel was een echte topper! Hij stond altijd voor ons klaar. Zowel met de verkoop als de aankoop van een woning. De woning was al ruim voor we een nieuwe woning hadden verkocht. Toch wist hij ons altijd gerust te stellen en heeft hij alle beloftes waargemaakt. Eigenlijk was niets te gek, we konden altijd bij hem terecht. Zelfs met de kleine dingen die voor hem niet belangrijk zijn maar voor ons wel stond hij klaar. Hij dacht mee, en dacht verder. We zijn namelijk de leek op dit gebied. Nogmaals! Echt een topper. Zou Michel aan iedereen aanbevelen. Minder

10 , 0
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
26 april 2018
Door:
luca

Detailscore

Mijn ervaring met Ad was super. Ad was altijd betrokken, ervaren en gaf me altijd de juiste adviezen. Hij was altijd bereikbaar en ging mee naar bezichtigingen en hij ging zelfs mee naar de notaris. Hij had de juiste contacten en kennis van de markt. Ad heeft me geholpen aan mijn droom huis. Het is mijn 1ste huis dat ik heb gekocht, maar mijn volgende gaat sowieso weer bij Ad van Collectief Makelaars in de verkoop. Het was echt top.

10 , 0
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
13 april 2018
Door:
Usha Ramdjanamsingh

Detailscore

Super! De beste makelaar!

10 , 0
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
06 april 2018
Door:
Jacqueline Doodeman

Detailscore

Mijn ervaring was meer dan super. Hans was altijd betrokken. Gaf altijd dezelfde dag antwoord. Ging zelfs mee naar de notaris. Regelde dingen die een makelaar nog nooit voor mij geregeld heeft. Het is nu mijn 6de huis dat ik verkocht heb, maar mijn volgende gaat sowieso weer bij Hans van Collectief Makelaars in de verkoop. Echt top.

10 , 0
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
03 april 2018
Door:
Filippo Del Re

Detailscore

Carla is amazing! Always ready to help with a friendly but professional attitude. She listened and understood all our needs and was sympathetic to our concerns. Without her help, we could not find our perfect home. Actually, she was the one who found it in Funda since she was very proactive searching houses for us. We will recommend her to all our friends! She is simply the best.

10 , 0
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
03 april 2018
Door:
Jacqueline Doodeman

Detailscore

Mijn ervaring was enorm goed. Ik verhuis graag en heb aardig wat aardige en goede makelaars gehad, maar nu was er het extra schepje erbovenop waardoor ik volgende keer weg hier naartoe ga. Echt top. Thnxx

8 , 9
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
15 maart 2018
Door:
Esther Albus

Detailscore

Ik heb Ad ervaren als een betrokken makelaar, meebewegen waar nodig en duidelijk als de situatie daarom vraagt. Mijn verkoopsituatie was om persoonlijke redenen een zwaar traject, Ad heeft daar altijd begripvol op gereageerd en mij de ruimte gegeven. Ik zou iedereen Ad willen adviseren als verkoopmakelaar, je doet het echt samen, hij is open en eerlijk in het verstrekken van informatie en gedurende het gehele traject ook buiten kantooruren beschikbaar.

9 , 7
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
14 maart 2018
Door:
Renee

Detailscore

Ga een nieuwe uitdaging starten, dus moest op korte termijn een woning vinden in Hilversum! Heb gereageerd op een woning en super hulp van Ad gehad met de koop van mijn woning! Ik werd goed geïnformeerd en geholpen! Voor alle vragen kon ik bij hem terecht en kreeg direct reactie. Hij heeft veel kennis van zaken, en is fijn in omgang! Een goede ervaring met de koop van mijn eerste woning.

9 , 9
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
05 maart 2018
Door:
Dr T.M. Nieuwenhuizen

Detailscore

Wij hebben zeer positieve ervaring met Ad van der Star. Hij was onze aankoopmakelaar voor een appartement in de buurt van de Vrije Universiteit, voor onze neef die daar studeert. Ad werd uitgekozen door een van ons omdat ie prijsgericht en prettig in de omgang is, maar ook gewoon zakelijk. Dit bleek voor iedereen in het verdere traject: het bezichtigen van huizen of appartementen in de wijde omgeving, het bespreken of het al dan niet gunstig voor ons [Meer]

Wij hebben zeer positieve ervaring met Ad van der Star. Hij was onze aankoopmakelaar voor een appartement in de buurt van de Vrije Universiteit, voor onze neef die daar studeert. Ad werd uitgekozen door een van ons omdat ie prijsgericht en prettig in de omgang is, maar ook gewoon zakelijk. Dit bleek voor iedereen in het verdere traject: het bezichtigen van huizen of appartementen in de wijde omgeving, het bespreken of het al dan niet gunstig voor ons was, qua woning, qua buurt en qua afstand en vooral de prijs-kwaliteit verhouding. Enkele malen hebben we een bod gedaan op de manier die Ad voorstelde. Het werd dan voor meer verkocht, wij vonden dat dan toch ook te duur. Of het was al verkocht voor we er tussen kwamen, Ad baalde dan met ons mee. Toen wij op een zeker moment de hoop verloren, en Ad met veel werk opscheepten, bleef hij rustig. Uiteindelijk lukte het. Wij waren helemaal weg van een bepaald appartement en ik zei tegen Ad: Wij moeten dit hebben, ik heb geen zin nog een week te wachten met nog een open dag en vele biedingen, wat is een zinvol bod om het te krijgen? Aldus geschiedde. Ook in het neventraject is Ad zorgvuldig. We hadden een whatsapp groep voor de onderlinge communicatie en hij wees er altijd op als er weer een stap was: nieuwe appartementen op Funda, bezoektijden, en in het latere traject het rondmaken van de koop, de afspraken met de notaris etc. Wij zijn heel tevreden met het hele traject. Als wij nog eens een makelaar in Amsterdam nodig hebben, hoeven we niet te zoeken, dan wordt dit zeker Ad van der Star! Minder

8 , 9
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
18 februari 2018
Door:
Marcel

Detailscore

Fijn, helder en duidelijk, geen nonsens

10 , 0
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
18 februari 2018
Door:
Robin R

Detailscore

Via via kwam ik in contact met Carla van Look van Collectief Makelaars om een huis in Amsterdam aan te kopen. Het bleek de juiste beslissing om met haar op deze lastige zoektocht te gaan. Ze communiceert erg fijn, ze is deskundig en ze komt alle afspraken na. Daarnaast blijft ze altijd objectief en houd ze de juiste focus, wat zeker heeft geholpen met mijn uiteindelijke aankoop. De afronding van het aangekochte was daarnaast perfect geregeld. Kortom zeer aanbevolen!

8 , 0
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
24 januari 2018
Door:
Jeroen van Herk

Detailscore

Wij hebben gewerkt met Carla van Look van Makelaar Collectief Makelaars en we hebben dit als zeer positief ervaren.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.