Adresgegevens
Amsterdam
Joop Geesinkweg 701
1096AZ
Tel: 020 5356868
info@collectiefmakelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 8
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
08 april 2019
Door:
Bas

Detailscore

Ad heeft mij uitstekend begeleidt gedurende het hele aankoopproces. Mede door zijn kennis en ervaring heb ik binnen een maand een mooi appartement kunnen kopen in Amsterdam voor een marktconforme prijs. Ook de communicatie verliep prettig. Er was contact via whatsapp en we konden snel handelen. Al met al een dikke aanrader!

9 , 5
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
06 maart 2019
Door:
Joëla van Dantzig

Detailscore

De eerste ervaring met Michel was al weer 4 jaar geleden voor de verkoop van ons appartement. Toen we besloten om ons huis te verkopen, was er geen twijfel bij ons om Michel weer te benaderen. En ook deze keer zijn we heel tevreden en blij met het hele proces rondom de verkoop. Michel is enthousiast, kundig en houdt zich goed aan afspraken.

10 , 0
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
16 februari 2019
Door:
Petra Danckaarts

Detailscore

Ik vind Ad een zeer gedreven, enthousiaste en vrolijke makelaar die mij vertrouwen gaf in zijn werk en persoonlijk. Hij heeft goede kennis van de markt en luistert naar wat de vraag is. Hij geeft ook extra advies als ik erom vraag en belde ook regelmatig op om te kijken hoe het ervoor stond met hoe ver ik was voor de verkoop van mijn Appartement in Weesp en alles ging goed in overleg. Mijn huis is in 1 dag verkocht en [Meer]

Ik vind Ad een zeer gedreven, enthousiaste en vrolijke makelaar die mij vertrouwen gaf in zijn werk en persoonlijk. Hij heeft goede kennis van de markt en luistert naar wat de vraag is. Hij geeft ook extra advies als ik erom vraag en belde ook regelmatig op om te kijken hoe het ervoor stond met hoe ver ik was voor de verkoop van mijn Appartement in Weesp en alles ging goed in overleg. Mijn huis is in 1 dag verkocht en dat zegt iets over de gedrevenheid en netwerken van Ad en zijn collega's. Ad nogmaals bedankt voor de goede en fijne samenwerking en ik raad je zeer zeker aan bij andere mensen. Minder

9 , 5
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
11 februari 2019
Door:
Vitalie Ceban

Detailscore

Ik heb voor het eerst bij Collectief Makelaars in 2017 aangeklopt voor het aankopen van een huis. Ad van de Star werd mijn aankoop makelaar en heeft mij uiteindelijk 2 jaar lang geholpen met verschillende bezichtigingen en het verstrekken van diverse informatie over de objecten. Ad is altijd positief en geduldig gebleven, ongeacht mijn kieskeurigheid naar het vinden van het juiste huis. En onlangs heb ik eindelijk de sleutels van mijn eerste huis overhandigd gekregen. Ik ben zeer tevreden [Meer]

Ik heb voor het eerst bij Collectief Makelaars in 2017 aangeklopt voor het aankopen van een huis. Ad van de Star werd mijn aankoop makelaar en heeft mij uiteindelijk 2 jaar lang geholpen met verschillende bezichtigingen en het verstrekken van diverse informatie over de objecten. Ad is altijd positief en geduldig gebleven, ongeacht mijn kieskeurigheid naar het vinden van het juiste huis. En onlangs heb ik eindelijk de sleutels van mijn eerste huis overhandigd gekregen. Ik ben zeer tevreden over het verloop van mijn aankooptraject en ik raad dit kantoor van harte aan. Minder

9 , 0
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
04 februari 2019
Door:
Jane

Detailscore

Michel is vakkundig. Veel kennis van de ontwikkelingen binnen de huizenmarkt, zowel voor kopers als verkopers. Prettig in de omgang en Michel is flexibel. Ook s avonds/ weekend telefonisch bereikbaar voor vragen.

9 , 4
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
28 januari 2019
Door:
Deborah Neves

Detailscore

Getting our house was a very good experience! Michel was attentive and patient to support us and help us find the perfect place! The communication was great and the explanations of the process for expats ideal. Thanks again!

9 , 1
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
16 januari 2019
Door:
Theo

Detailscore

Zeer goeie ervaring gehad, vlot en deskundig gegaan.

9 , 3
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
01 januari 2019
Door:
Claudia

Detailscore

Een hele goede ervaring met Michel. Een hele prettige en open persoon. Hij verstaat zijn vak ook goed.

9 , 9
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
29 december 2018
Door:
Ingrid

Detailscore

Top

10 , 0
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
28 december 2018
Door:
Antoinette de Groot

Detailscore

Helemaal netjes afgehandeld Michel de Haan staat altijd klaar voor alle vragen.

9 , 1
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
27 november 2018
Door:
Ralf

Detailscore

Kundige makelaar met een nuchtere blik. Heeft gehele proces op zich genomen incl nazorg. Goed bereikbaar en vriendelijk. Geen gladde sales praatjes.

10 , 0
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
09 november 2018
Door:
Ernst Bartels

Detailscore

Ontzettend prettige aankoopmakelaar. Michel is snel, reageert altijd op berichtjes. Pakt vragen direct op en lost problemen direct op. Onze hypotheekadviseur reageerde vaak niet op vragen, maar Michel pakte die direct op. In de aankoop van een huis is Michel heel eerlijk (geeft direct minpunten in een huis aan). Hij zorgt ervoor dat je je niet opgejaagd voelt. Gewoon een hele fijne, eerlijke en snelle aankoopmakelaar.

8 , 4
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
12 oktober 2018
Door:
Afke

Detailscore

Vanaf het eerste contact wist ik dat het goed zat. Een zeer ervaren makelaar, duidelijk en laagdrempelig in de communicatie, en heel prettig om mee samen te werken.

9 , 0
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
25 september 2018
Door:
Rob Goede

Detailscore

Zeer positief, behulpzaam en terzakekundig.

9 , 9
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
30 augustus 2018
Door:
C.Gajadien

Detailscore

Onze makelaar was voor de 3e keer Michel de Haan van Collectief Makelaars en dat geeft al aan hoe goed hij omgaat met zijn klanten want dan wil je hem elke keer als makelaar terug hebben om jouw zaken te regelen.Michel is ook heel erg goed in zijn vakgebied.Al die keren hebben wij Michel ervaren als een zeer ervaren en enthousiaste makelaar, die goed meedenkt en met oplossingen komt. Michel is altijd bereikbaar en heeft veel geduld. Het [Meer]

Onze makelaar was voor de 3e keer Michel de Haan van Collectief Makelaars en dat geeft al aan hoe goed hij omgaat met zijn klanten want dan wil je hem elke keer als makelaar terug hebben om jouw zaken te regelen.Michel is ook heel erg goed in zijn vakgebied.Al die keren hebben wij Michel ervaren als een zeer ervaren en enthousiaste makelaar, die goed meedenkt en met oplossingen komt. Michel is altijd bereikbaar en heeft veel geduld. Het is erg prettig om hem als makelaar te hebben. Vanaf het eerste gesprek toe en met de afhandeling bij de notaris heeft Michel ons de afgelopen 3 keren zeer goed begeleid.Wij zouden Michel aan iedereen aanbevelen.Echt een hele fijne prettige makelaar om zaken mee te doen. Minder

8 , 9
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
24 augustus 2018
Door:
Remco

Detailscore

Zeer fijne makelaar! Hij schetst een realistisch beeld, vraagt een vergoeding die goed in verhouding is met de geleverde diensten en, voor mij persoonlijk heel fijn, heeft heel veel geduld.

10 , 0
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
03 augustus 2018
Door:
John Nederlof

Detailscore

Als u uw woning wilt verkopen neem dan even contact op met Ad van der Star van Collectief makelaars. Tijdens het verkoop traject verbleef ik in het buitenland. Ad heeft ervoor gezorgd dat de afstand geen enkel probleem was. De communicatie verliep, vlot, strak en efficiënt. Hij was altijd bereikbaar en duidelijk in de gevallen dat ik wensen had die niet realiseerbaar waren. De woning werd snel en voor een prima prijs verkocht, mede omdat hij met al [Meer]

Als u uw woning wilt verkopen neem dan even contact op met Ad van der Star van Collectief makelaars. Tijdens het verkoop traject verbleef ik in het buitenland. Ad heeft ervoor gezorgd dat de afstand geen enkel probleem was. De communicatie verliep, vlot, strak en efficiënt. Hij was altijd bereikbaar en duidelijk in de gevallen dat ik wensen had die niet realiseerbaar waren. De woning werd snel en voor een prima prijs verkocht, mede omdat hij met al zijn ervaring beschikt over een uitstekend netwerk. Ook op persoonlijk niveau is Ad prettig om mee samen te werken, hij heeft humor, is rechtdoor zee en houd van doorpakken. Minder

10 , 0
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
18 juli 2018
Door:
D. Beunk

Detailscore

Voor de verkoop van mijn appartement te Weesp had ik rondgekeken voor makelaars welke mijn verkoop konden verspoedigen door hun ervaring, dit scheelde mij veel tijd en moeite met het regelen van de nodige zaken om een woning klaar te maken voor verkoop. Ad van der Star maakte tijdens het kennismakingsgesprek de meeste indruk op mij van enkele geïnteresseerde makelaars welke hadden gereageerd op mijn uitgezete digitale offerte. Zijn arbeidsethos en brede kennis over de stand van zaken op de huidige [Meer]

Voor de verkoop van mijn appartement te Weesp had ik rondgekeken voor makelaars welke mijn verkoop konden verspoedigen door hun ervaring, dit scheelde mij veel tijd en moeite met het regelen van de nodige zaken om een woning klaar te maken voor verkoop. Ad van der Star maakte tijdens het kennismakingsgesprek de meeste indruk op mij van enkele geïnteresseerde makelaars welke hadden gereageerd op mijn uitgezete digitale offerte. Zijn arbeidsethos en brede kennis over de stand van zaken op de huidige woningmarkt was doorslaggevend voor mij om voor hem te kiezen. Gedurende de verkoop heeft Ad alle bezichtigingen en communicatie eigenhandig behandeld zoals hij zelf aangaf te willen doen voor kwaliteitswaarborging voor een goede verkoop. Ad was ook beschikbaar buiten kantoortijden voor contact, vragen maar ook bezichtigingen zodat er een bredere markt kon worden aangesproken van woningzoekenden. Vragen waren binnen luttele minuten al beantwoord en afgehandeld. Ik ben uiteindelijk zéér tevreden geworden met zijn behaalde resultaat, zowel als verkoopprijs van het appartement als zijn servicegerichtheid; van de checklisten voor de voorbereiding van een verhuizing, tot het doornemen van benodigde documenten voor kwaliteitscontrole alsmede de navraag aan potentieële kopers of dit hypothecair haalbaar zou zijn en/of zij al over enige financieële kennis beschikten voor hun aankoop. Al met al een kwaliteitsmakelaar! Minder

10 , 0
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
02 juli 2018
Door:
Daniel Beijnes

Detailscore

Perfect, kennis van zaken en geeft een geruststellend gevoel.

8 , 7
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
30 juni 2018
Door:
Jan van der Maten

Detailscore

Bijzonder plezierig: vriendelijk en duidelijk met een betrouwbare uitstraling doe ook helemaal bleek te kloppen; no nonsense! Heeft absoluut onze belangen goed vertegenwoordigd

10 , 0
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
29 juni 2018
Door:
Cuneyt Guney

Detailscore

Hans' proactive and client oriented approach made it very easy for me to choose him as my agent. He helped me sell my apartment with a great profit. Highly recommended for anyone selling or buying in Amsterdam.

9 , 6
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
25 mei 2018
Door:
Riet Nonneman

Detailscore

Hele fijne ervaring altijd bereikbaar en dienstbaar

8 , 6
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
18 mei 2018
Door:
martijn

Detailscore

Erg prettig! Snel, betrouwbaar, fijn in de omgang, meedenkend

10 , 0
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
11 mei 2018
Door:
Dwayne van Agt

Detailscore

Ad is een ontzettend persoonlijke makelaar met veel ervaring en praktische tips. Hij denk graag mee wanneer je zelf tegen een probleem aanloopt in het proces. Daarin is hij ontzettend flexibel en zet hij de extra stap, zodat jij het niet hoeft te doen. Los van zijn werk, is Ad ook een waar genoegen om over de vloer te hebben. Al met al omschrijf ik Ad als een ontzettend persoonlijke en toch professionele makelaar.

9 , 6
Kantoor:
Collectief Makelaars
Datum:
09 mei 2018
Door:
Daniel Peemen

Detailscore

Michel was een echte topper! Hij stond altijd voor ons klaar. Zowel met de verkoop als de aankoop van een woning. De woning was al ruim voor we een nieuwe woning hadden verkocht. Toch wist hij ons altijd gerust te stellen en heeft hij alle beloftes waargemaakt. Eigenlijk was niets te gek, we konden altijd bij hem terecht. Zelfs met de kleine dingen die voor hem niet belangrijk zijn maar voor ons wel stond hij klaar. Hij dacht mee, [Meer]

Michel was een echte topper! Hij stond altijd voor ons klaar. Zowel met de verkoop als de aankoop van een woning. De woning was al ruim voor we een nieuwe woning hadden verkocht. Toch wist hij ons altijd gerust te stellen en heeft hij alle beloftes waargemaakt. Eigenlijk was niets te gek, we konden altijd bij hem terecht. Zelfs met de kleine dingen die voor hem niet belangrijk zijn maar voor ons wel stond hij klaar. Hij dacht mee, en dacht verder. We zijn namelijk de leek op dit gebied. Nogmaals! Echt een topper. Zou Michel aan iedereen aanbevelen. Minder

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.