Alle beoordelingen

De Makelaers

Amsterdam

Adresgegevens
Amsterdam
Nieuwpoortstraat 82
1055 RZ
Tel: 020-215 6 215
info@demakelaers.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
14 november 2018
Door:
Myrjam Harrewijn

Detailscore

Gilaine Hunkemőller heeft mij - ondanks de overhitte Amsterdamse vastgoedmarkt - binnen zeer korte tijd aan een appartementje geholpen als aankoopmakelaar! Ik had de hoop al opgegeven, omdat er idioot hoog wordt overboden, maar het is gelukt! En ik ben er heel erg blij mij. Haar begeleiding tijdens de hele aankoopprocedure was zeer goed. Snelle reactie op mijn vragen, meegaan naar bezichtigingen, sociaal, en het belangrijkste: iemand die de Amsterdamse vastgoedmarkt kent en eerlijk adviseert! Je zit [Meer]

Gilaine Hunkemőller heeft mij - ondanks de overhitte Amsterdamse vastgoedmarkt - binnen zeer korte tijd aan een appartementje geholpen als aankoopmakelaar! Ik had de hoop al opgegeven, omdat er idioot hoog wordt overboden, maar het is gelukt! En ik ben er heel erg blij mij. Haar begeleiding tijdens de hele aankoopprocedure was zeer goed. Snelle reactie op mijn vragen, meegaan naar bezichtigingen, sociaal, en het belangrijkste: iemand die de Amsterdamse vastgoedmarkt kent en eerlijk adviseert! Je zit namelijk niet te wachten op een makelaar die jou overhaalt om te (over)bieden op het eerste beste appartement dat je hebt gezien, zodat een makelaar zo snel mogelijk haar courtage ontvangt. Ik heb Gilaine Hunkmőller's naam ook al doorgegeven aan een vriendin van mij die ook op zoek is naar een koopappartement in Amsterdam. En ik hoop dat zij net zo tevreden is over de service, expertise en haar goede humeur als ik. Ze komt haar afspraken na en is realistisch (niet onbelangrijk) in haar adviezen en verwachtingen over een mogelijk geschikt appartement. Als je op zoek bent naar een kundige makelaar die de Amsterdamse huizenmarkt goed kent en geode begeleiding, dan moet je bij Gilaine Hunkemőller zijn! Minder

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
08 november 2018
Door:
S. Cheung

Detailscore

Van begin tot eind van verkoop van mijn woning in Amsterdam een fijne/duidelijke communicatieverloop met mijn makelaar David gehad. Iemand met veel ervaring, vakkennis en zakelijk goed met mij meedacht en daarnaar met goed advies en overleg naar handelde. Met als top prestatie & resultaat dat mijn woning in een zeer korte tijd van 3 weken verkocht is. Dank voor de perfecte begeleiding :-)

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
02 november 2018
Door:
Arno lutter

Detailscore

Via Bart heb ik mijn huis binnen week kunnen verkopen, dat was een hele geruststelling omdat een eerdere poging via een andere makelaar op niets uitliep. En dit voor een apartement in Amsterdam Oost. Ik ben daarom ook op zoek gegaan naar een andere makelaar en dat is Bart Starink geworden. Bart heeft op een creative manier geholpen om mijn huis beter te presenteren door het vinden van een goede fotograaf en haar van een aantal instructies te [Meer]

Via Bart heb ik mijn huis binnen week kunnen verkopen, dat was een hele geruststelling omdat een eerdere poging via een andere makelaar op niets uitliep. En dit voor een apartement in Amsterdam Oost. Ik ben daarom ook op zoek gegaan naar een andere makelaar en dat is Bart Starink geworden. Bart heeft op een creative manier geholpen om mijn huis beter te presenteren door het vinden van een goede fotograaf en haar van een aantal instructies te voorzien. Ik ben erg blij met de resultaat die zelfs boven verwachting was. Bedankt Bart. Minder

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
02 november 2018
Door:
Coby Kramer

Detailscore

Zeer enthousiast zeer gedreven met zeer veel kennis. Komt zijn afspraken na.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
01 november 2018
Door:
Eline Schaar

Detailscore

Het was voor mij de eerste keer dat ik een woning ging verkopen. Deze makelaar heeft mij daar zeer goed bij geholpen. Hij legt alles op zo’n manier uit dat het voor mij allemaal zeer begrijpbaar is. Voor al mijn vragen kon ik dagelijks bij hem terecht. Hij heeft mij ook dagelijks op de hoogte gehouden van alle bezigheden en dat gaf ook zeer veel vertrouwen. Ik zou deze makelaar aan iedereen aanraden.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
30 oktober 2018
Door:
Leonie Zwart

Detailscore

• David heeft ons ontzettend goed geholpen bij de verkoop van ons huis en wij zijn dik tevreden met de service van de Makelaers. Van begin tot het einde hebben wij altijd volledig de aandacht gekregen en bij vragen stond David en het kantoor altijd voor ons klaar. Wij zullen deze makelaar bij iedereen aanraden

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
30 oktober 2018
Door:
Tim Dekker

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
30 oktober 2018
Door:
Lindsey Vrolijk

Detailscore

Na een lange zoektocht op deze overspannen markt heeft David van de Wetering ons heel goed geholpen met de aankoop van ons huis. Hij doet wat hij beloofd. Ook het contact met de binnendienst hebben wij als erg aangenaam ervaren.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
24 oktober 2018
Door:
Dino Previti

Detailscore

Was een top service, en zeer goed plan van aanpak van David met prima en uitstekend resultaat! Kortom toppers!!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
18 oktober 2018
Door:
Edward Bonger

Detailscore

De Makelaers (David) heeft mij bijgestaan bij de koop en verkoop van verschillende woningen. David is een eerlijke en open persoon met veel kennis en ervaring. Geeft goeie adviezen en is altijd bereikbaar. Voor mij is er geen betere makelaar! Dank je wel bij de aankoop van mijn geweldige nieuwe thuis!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
17 oktober 2018
Door:
Arzu Israfiloglu-Katanalp

Detailscore

Wij hebben David als erg deskundig ervaren. Hij was meedenkend en gaf goede begeleiding in het gehele proces. Wij zijn erg tevreden over David en het kantoor en zouden ze zeker aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
17 oktober 2018
Door:
W. de Graaf

Detailscore

Top ervaring! Zeer deskundige makelaar en prettig in de omgang. Service staat hoog in het vaandel bij de Makelaers.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
14 september 2018
Door:
E. Valk

Detailscore

Bart is een ontzettend prettige makelaar. Gedurende het hele traject heeft hij zeer professionele adviezen gegeven, kennis van de markt gedeeld en de afwikkeling zeer zorgvuldig gedaan. Ik kan hem absoluut aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
08 september 2018
Door:
Thomas Betlem

Detailscore

Bart Starink van "De Makelaers" is vakkundig, betrokken en heeft een doortastende en integere aanpak.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
06 september 2018
Door:
Bart

Detailscore

Wat een topmakelaar is Gilaine! Snel, heel communicatief en prettig om mee samen te werken. Een 11!!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
04 september 2018
Door:
Khwaje Sikander

Detailscore

Heel professioneel, altijd bereikbaar. Hij heeft veel kennis over zijn vak. Hij hield ons op de hoogte van de gang zaken, zelfs toen we in het buitenland waren. We zijn zeer tevreden over hem!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
22 augustus 2018
Door:
fam. van Ruler

Detailscore

Dikke 10-en voor Giliane Hunkemöller! Vanaf het eerste moment tot ver na de verkoop van onze woning is Giliane betrokken, actief en immer enthousiast geweest. De verkoop van onze woning duurde iets langer dan we hadden verwacht, maar door de positieve instelling en het geduld (en wederom het enthousiasme) is de woning toch goed verkocht. Giliane is zeker een aanrader wat ons betreft!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
20 augustus 2018
Door:
I.Heijblom-Teensma

Detailscore

2 jaar terug ontmoeten we David bij een bezichting van een huis. We hadden meteen een goed gevoel bij hem. Nu we zover zijn om ons huis te verkopen hebben wij aan de De Makelaers gedacht. Dus ons gevoel nog steeds goed na afspraak. David stelt je op je gemak doet geen overhaasten dingen en luistert goed naar ons. Binnen 2 weken was ons huis verkocht. Top David wij zijn heel blij. Dus zoekt u een makelaar ga naar [Meer]

2 jaar terug ontmoeten we David bij een bezichting van een huis. We hadden meteen een goed gevoel bij hem. Nu we zover zijn om ons huis te verkopen hebben wij aan de De Makelaers gedacht. Dus ons gevoel nog steeds goed na afspraak. David stelt je op je gemak doet geen overhaasten dingen en luistert goed naar ons. Binnen 2 weken was ons huis verkocht. Top David wij zijn heel blij. Dus zoekt u een makelaar ga naar De Makelaers. Ook altijd bereikbaar voor vragen. Veel succes De Makelaers. Minder

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
17 augustus 2018
Door:
Pien

Detailscore

Contact met makelaar ging heel soepel, snel en duidelijk. Heel professioneel, weet exact wat hij doet, goede tips, realistisch. Erg betrokken, niets was te veel gevraagd, alles was perfect!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
15 augustus 2018
Door:
Rene Peeters

Detailscore

David legt van tevoren zijn strategie uit en onderbouwt waarom hij zo werkt. Van de makelaars met wie we vooraf contact hebben gehad, had hij naar onze mening het beste onderbouwde verhaal. Hij houdt continu contact (telefonisch, mail en/of app) en geeft je het gevoel dat men gaat voor het beste resultaat. Hij wil alles van de woning weten zodat hij alle vragen van potentiële kopers kan beantwoorden en niet voor verrassingen komt te staan. Doordat de verkoop van ons huis gedeeltelijk tijdens [Meer]

David legt van tevoren zijn strategie uit en onderbouwt waarom hij zo werkt. Van de makelaars met wie we vooraf contact hebben gehad, had hij naar onze mening het beste onderbouwde verhaal. Hij houdt continu contact (telefonisch, mail en/of app) en geeft je het gevoel dat men gaat voor het beste resultaat. Hij wil alles van de woning weten zodat hij alle vragen van potentiële kopers kan beantwoorden en niet voor verrassingen komt te staan. Doordat de verkoop van ons huis gedeeltelijk tijdens zijn vakantie plaatsvond werd e.e.a. overgedragen aan een ander medewerker van het kantoor, Gilaine. Ook zij is zeer kundig en we zijn zeer tevreden over haar. Zij heeft e.e.a. uitstekend overgenomen. We kunnen de Makelaers aan een ieder aanbevelen Minder

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
13 augustus 2018
Door:
Familie Ruiter

Detailscore

Zeer positief: steekt met kop en schouders boven de andere makelaars, waar ik ervaring mee heb, uit.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
13 augustus 2018
Door:
Hans Verver

Detailscore

Wij hadden de heer Bart Starink / "De Makelaers" als makelaar. Perfecte service, pro-aktief, excellente communicatie en persoonlijke betrokkenheid, in een woord indrukwekkend! Top kwaliteit tegen zeer redelijk tarief, de ideale makelaar !!!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
03 augustus 2018
Door:
Brigitte

Detailscore

David is top! Hij is de beste makelaar die je kunt kiezen! Hij is goed bereikbaar, heeft goede kennis van zaken en kan alles heel duidelijk uitleggen. Van begin tot einde regelt hij echt alles! Super fijn! De verkoop van mijn woning is perfect en snel verlopen. Ook de mensen van zijn kantoor zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom, een makelaarskantoor dat echt begaan is met zijn klanten! Top service!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
31 juli 2018
Door:
Annemarie Hoang

Detailscore

Hele fijne samenwerking met David van de Makelaers. Hij was altijd bereikbaar en wij zijn goed op de hoogte gehouden over de verloop van het verkoop. David had veel verstand van de Amsterdamse markt en hoe hij hier moest op inspelen.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
27 juli 2018
Door:
Sanne Meijer

Detailscore

Zeer positieve ervaringen met Gilaine (en tussendoor Bart). Ontzettend fijn en open contact gehad en ze hebben zich goed ingezet om mijn woning te verkopen! Vooral de betrokkenheid vond ik heel positief.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.