Alle beoordelingen

De Makelaers

Amsterdam

Adresgegevens
Amsterdam
Nieuwpoortstraat 82
1055 RZ
Tel: 020-215 6 215
info@demakelaers.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
13 juni 2019
Door:
George Kroon

Detailscore

Kennissen van ons hadden hun huis via Bart verkocht. Omdat zij zo enthousiast waren hebben wij hem ook uitgenodigd toen wij voornemens waren ons huis te verkopen. Wat een portie enthousiasme komt er in je huis tijdens de afspraak. We hoefden er niet over na te denken en besloten de samenwerking aan te gaan. De dynamische aanpak van Bart heeft z'n vruchten afgeworpen. In no time het huis verkocht op een efficiënte manier. In onze ogen een soort moderne [Meer]

Kennissen van ons hadden hun huis via Bart verkocht. Omdat zij zo enthousiast waren hebben wij hem ook uitgenodigd toen wij voornemens waren ons huis te verkopen. Wat een portie enthousiasme komt er in je huis tijdens de afspraak. We hoefden er niet over na te denken en besloten de samenwerking aan te gaan. De dynamische aanpak van Bart heeft z'n vruchten afgeworpen. In no time het huis verkocht op een efficiënte manier. In onze ogen een soort moderne aanpak. Bart is erg betrokken en voert goed overleg. De Makelaers nemen je veel zorgen uit handen en hebben verstand van zaken . Ik denk dat dit ook de reden is dat er ondertussen in korte tijd al vele huizen in onze omtrek de samenwerking met hen zijn aangegaan . Het moge duidelijk zijn, wij zijn enthousiast en kunnen Bart , De Makelaers, Van harte aanbevelen. Minder

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
28 mei 2019
Door:
Naw

Detailscore

David heeft ons ontzettend goed geholpen bij de verkoop van onze woning. David is betrokken, reageert adequaat, professioneel en staat dag en nacht voor je klaar. Alles werd tot in de puntjes verzorgd. De Makelaers raden wij ten zeerste aan!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
23 mei 2019
Door:
Rohied Mokiem

Detailscore

Uitstekende begeleiding en bijzonder goede service. Wij zijn enorm blij dat we voor de Makelaers gekozen hebben.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
20 mei 2019
Door:
Martha Kaizer

Detailscore

• Onze makelaar was David van Wateringen van de Makelaers uit Amsterdam. Wij zijn uitstekend te spreken over David! Over werkelijk alles hield hij ons op de hoogte, hij belde regelmatig en gaf advies of vroeg hoe het ging. Ook bij de bezichtigingen liet hij weten wanneer hij in het huis was, en dit was altijd ruim van te voren, 15 a 20 minuten. Als hij weg ging belde hij altijd meteen weer op dat je je huis weer in kon [Meer]

• Onze makelaar was David van Wateringen van de Makelaers uit Amsterdam. Wij zijn uitstekend te spreken over David! Over werkelijk alles hield hij ons op de hoogte, hij belde regelmatig en gaf advies of vroeg hoe het ging. Ook bij de bezichtigingen liet hij weten wanneer hij in het huis was, en dit was altijd ruim van te voren, 15 a 20 minuten. Als hij weg ging belde hij altijd meteen weer op dat je je huis weer in kon en vertelde dan meteen hoe de bezichtiging was gegaan. Wij hebben vaker een huis verkocht via een makelaar, maar eerlijk is eerlijk, deze makelaar, David van Wateringen, stak hier met kop en schouder bovenuit! Meestal doet een makelaar wel moeite om je als klant binnen te krijgen, maar daarna zwakt het contact vaak af. Dit is bij David niet gebeurd! Hij houdt je werkelijk van alles op de hoogte. Kortom, een perfecte, persoonlijke makelaar die ik iedereen kan aanbevelen! David, bedankt!! Minder

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
17 mei 2019
Door:
Boban

Detailscore

Superblij dat wij ook voor de Makelaers hebben gekozen. David weet waar hij over praat, doet wat hij belooft, is betrouwbaar, en ook nog eens altijd bereikbaar. Zonder twijfel kiezen wij de volgende keer weer voor de Makelaers. Topper !

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
14 mei 2019
Door:
Bernard Waardijk

Detailscore

"Een geweldig team!!!" Vanwege de opgedane positieve ervaring door onze buren bij de verkoop van hun appartement door makelaarskantoor "De Makelaers" te Amsterdam was onze verwachting, om met hen in zee te gaan, hoog gespannen. Bij de eerste ontmoeting met David was er meteen een klik. Wat ons erg opviel was de duidelijkheid en zijn realistische aanpak welke hij voorstond en ook heeft uitgevoerd. De verkoop werd binnen enkele dagen gerealiseerd en afgerond. Tijdens het korte proces werden wij regelmatig op [Meer]

"Een geweldig team!!!" Vanwege de opgedane positieve ervaring door onze buren bij de verkoop van hun appartement door makelaarskantoor "De Makelaers" te Amsterdam was onze verwachting, om met hen in zee te gaan, hoog gespannen. Bij de eerste ontmoeting met David was er meteen een klik. Wat ons erg opviel was de duidelijkheid en zijn realistische aanpak welke hij voorstond en ook heeft uitgevoerd. De verkoop werd binnen enkele dagen gerealiseerd en afgerond. Tijdens het korte proces werden wij regelmatig op de hoogte gehouden. Niet alleen David verdient een pluim, maar ook op de achtergrond de medewerk(st)ers op het kantoor. Ook daar waren zij volledig met òns belang bezig. Minder

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
06 mei 2019
Door:
Kathy van woerkom

Detailscore

Ontzettend tevreden over de dienstverlening. David denkt en leeft met je mee! Is altijd bereikbaar bij vragen. Bij een volgende verkoop ga ik hem zeker weer inschakelen.  Dikke 10+ voor David en zijn team!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
26 april 2019
Door:
Wensie Cheung

Detailscore

We zijn heel blij dat we met De Makelaars in zee zijn gegaan. David maakte op ons een zeer professionele indruk en hij kwam goed voorbereid, met een goed verhaal naar het eerste gesprek. We voelden ons gelijk op ons gemak en er was direct een goeie klik. Het verkoopproces is erg soepel verlopen, met name ook omdat we regelmatig op de hoogte werden gehouden van alle ontwikkelingen. Het is jammer dat we geen 10+ kunnen geven want dat [Meer]

We zijn heel blij dat we met De Makelaars in zee zijn gegaan. David maakte op ons een zeer professionele indruk en hij kwam goed voorbereid, met een goed verhaal naar het eerste gesprek. We voelden ons gelijk op ons gemak en er was direct een goeie klik. Het verkoopproces is erg soepel verlopen, met name ook omdat we regelmatig op de hoogte werden gehouden van alle ontwikkelingen. Het is jammer dat we geen 10+ kunnen geven want dat is wel wat David en het volledige team van De Makelaers verdient. Minder

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
26 april 2019
Door:
M.D. Kliffen

Detailscore

Bart Starink is een fijne en goede makelaar. Hij heeft veel plezier in z’n werk, werkt hard en is erg betrokken. Hij heeft ons heel fijn begeleid met het verkopen en kopen van ons huis. We raden hem zeker aan als makelaar!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
23 april 2019
Door:
Patricia hol

Detailscore

Super fijne samenwerking met David en het kantoor, ons huis was binnen een paar dagen verkocht! Ze deden bij ons ook twee kijkdagen en dat vond ik zelf erg fijn!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
22 april 2019
Door:
Paul Ranzijn

Detailscore

Ondanks dat we een woning hadden in Alkmaar zijn we in zee gegaan met De Makelaers. Van deze beslissing hebben we geen seconde spijt gehad! Direct tijdens het oriënterende gesprek met David van de Wetering hadden we al een goed gevoel. David heeft een realistische kijk op de zaken en verkoopt geen luchtkastelen. Op een professionele en bekwame wijze (overigens met een enorme drive en passie) is hij voor ons aan de slag gegaan om het beste resultaat te realiseren. [Meer]

Ondanks dat we een woning hadden in Alkmaar zijn we in zee gegaan met De Makelaers. Van deze beslissing hebben we geen seconde spijt gehad! Direct tijdens het oriënterende gesprek met David van de Wetering hadden we al een goed gevoel. David heeft een realistische kijk op de zaken en verkoopt geen luchtkastelen. Op een professionele en bekwame wijze (overigens met een enorme drive en passie) is hij voor ons aan de slag gegaan om het beste resultaat te realiseren. David is afkomstig uit de regio Alkmaar en was hierdoor goed op de hoogte van de lokale markt. Gezamenlijk hebben we vooraf de verkoopstrategie bepaald; een werkwijze die ons een goed en vertrouwd gevoel gaf. Het contact verliep gedurende het verkooptraject tevens uitermate prettig (overigens ook met Sandra Patregnani op kantoor). We werden continu op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen (zowel telefonisch als middels onze whatsapp-groep). Nogmaals bedankt voor de samenwerking en het behaalde resultaat! Minder

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
16 april 2019
Door:
Elske van Liesdonk

Detailscore

Contact met Bart verliep heel goed! Duidelijke afspraken kunnen maken en we werden zeer goed geïnformeerd en geadviseerd. Aanrader!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
08 april 2019
Door:
R.J.N. Dalhuijsen

Detailscore

Onze ervaring, aanbevolen via familie, is ons prima bevallen ! De Makelaers, dhr. David van de Wetering , Buitendienst en persoonlijk kontakt persoon, was serieus, hartelijk, meevoelend, en onze wensen en bedoelingen goed inschattend. Gecombineerd met markt kennis van heden, een hektische tijd. Die aanpassingen verlangt en know how. Ook vanuit de Binnendienst, kantoor, werd gemerkt dat er een warme belangstelling voor ons was. Hier als we toch wel een [Meer]

Onze ervaring, aanbevolen via familie, is ons prima bevallen ! De Makelaers, dhr. David van de Wetering , Buitendienst en persoonlijk kontakt persoon, was serieus, hartelijk, meevoelend, en onze wensen en bedoelingen goed inschattend. Gecombineerd met markt kennis van heden, een hektische tijd. Die aanpassingen verlangt en know how. Ook vanuit de Binnendienst, kantoor, werd gemerkt dat er een warme belangstelling voor ons was. Hier als we toch wel een van onze belangrijkste keuzes maken, met ook financieël veel impact, voor langere tijd. Dank voor uw bemiddeling. Minder

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
04 april 2019
Door:
R Plak

Detailscore

Korte lijnen, totaal ontzorgt. Kan niet anders dan lof uitspreken over het behaalde resultaat!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
01 april 2019
Door:
shivani

Detailscore

Goed contact erg blij mee . Kennis van zaken resultaatgericht. Kantoor ook behulpzaam en Vriendelijk. Zeker een aanrader

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
22 maart 2019
Door:
Debra Clarke

Detailscore

An exceptionally personable and professional broker. Gilaine's approach from the outset immediately made her stand out from other brokers I'd encountered. She is open, approachable and took the time to ensure that the service she was offering was exemplary. I was delighted with the entire experience and have recommended Gilaine to many friends since. An all-round excellent experience!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
17 maart 2019
Door:
Milena Stopic

Detailscore

I was truly happy to have worked with Bart Starink for the sale of my apartment. His relentless attention to detail, excellent knowledge of the market, natural salesmanship and professionalism were evident from the very beginning of the collaboration. Bart made sure I was fully informed on all details of the sales process, every step of the way – gathering all necessary documentation, preparing the funda ad as best as possible, publishing it, managing the replies and visitation moments, [Meer]

I was truly happy to have worked with Bart Starink for the sale of my apartment. His relentless attention to detail, excellent knowledge of the market, natural salesmanship and professionalism were evident from the very beginning of the collaboration. Bart made sure I was fully informed on all details of the sales process, every step of the way – gathering all necessary documentation, preparing the funda ad as best as possible, publishing it, managing the replies and visitation moments, as well as ultimately accepting the winning bid. He was always generously available to advise over email or phone, sometimes on very specific questions and situations regarding my apartment. After each viewing moment, he would fully update me on the proceedings – and he worked extremely hard to accommodate all the people interested to view the apartment! All in all, I always felt Bart is there for me, listening to what I have to say and always working in my best interest. I could not have asked for more from a makelaar! Most importantly, Bart advised on the right pricing and sales strategy that resulted in a great number of viewings and favorable bids. The sales process took only 2 work weeks and everything went smooth – from taking the photographs (he will ensure you prep your place the best way and that you get the best photographer!) to signing the koopakte. More than anything, it’s his enthusiasm, friendliness and utmost respect for the client that sets him miles apart from the competition. It has been pleasure to work with Bart – a clean 10/10, I recommend him wholeheartedly and without any reservation. I look forward to having an opportunity to commission Bart for my next buy or sale. Minder

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
16 maart 2019
Door:
Fam. Van den kommer

Detailscore

Goede deskundige maar vooral ook aardige en meedenkende makelaar. Heeft ons van begin tot eind goed bijgestaan en bij vragen snelle reactie.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
04 februari 2019
Door:
J.E. ten Bosch

Detailscore

De Makelaers zitten bovenop je belangen, altijd goed bereikbaar, bellen zo snel mogelijk terug als je de voicemail inspreekt. Houden je zeer snel op de hoogte van ontwikkelingen. Adviseren je zeer accuraat, kortom top makelaars.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
16 januari 2019
Door:
R. de Bruin

Detailscore

We hadden met onze makelaar een zeer prettig contact. Hij communiceerde helder, nam doortastend initiatief, en gaf blijk van veel verstand van zaken. Dank je wel Bart!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
15 januari 2019
Door:
Nina

Detailscore

Mijn man en ik hebben een geweldige ervaring gehad met Gilaine van de Makelaers. Ze heeft alles tot in details voor ons uitgezocht en geregeld. Ze kwam altijd met oplossingen in plaats van ‘problemen’. Wij hebben Gilaine ervaren als een hele klantgerichte makelaar die er alles aan doet om het zo makkelijk mogelijk en zo goed mogelijk te doen voor de klant. Wij kunnen haar aan iedereen aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
14 januari 2019
Door:
Fam. Scheffer

Detailscore

We zijn blij dat wij continu erg goed op de hoogte werden gehouden. Het gevoel dat David er bovenop zit en er alles voor doet om ons huis te verkopen is fijn. Goed bereikbaar en reageert altijd snel. Helder in communicatie, vakbekwaam, betrokken. Kortom, vakwerk! Het team van de Makelaers is een absolute aanrader!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
14 januari 2019
Door:
Mariska van Oeffelen

Detailscore

Het contact met De Makelaers, en meer specifiek onze makelaar Bart Starink, verliep gedurende het hele proces erg soepel. Bart was altijd goed te bereiken of belde/appte snel terug. Zijn persoonlijke aandacht en kennis van zaken maakten de verkoop heel prettig en zorgden dat wij het hele traject vol vertrouwen hebben doorlopen. Wij zouden De Makelaers en in het bijzonder Bart Starink zeker aanbevelen!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
04 januari 2019
Door:
Maxim Heynens

Detailscore

Door de kennis van David en zijn team was mijn woning na 2 kijkdagen verkocht. David weet waar hij over praat ook al gaat zijn aanpak soms tegen je gevoel in. Door zijn aanpak en op het juiste moment schakelen trekt hij het hoogst haalbare uit de woning. De Makelaers bedankt voor de goede service.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
18 december 2018
Door:
Brord Brugman

Detailscore

We hadden een bijzondere verkoop van ons huis. David was er steeds om advies te geven en pakte alles op wat wij op dat moment niet voor elkaar konden boksen. Door strategische zetten hebben wij een prijs voor ons huis gekregen die ver boven ons verwachting lag. Daarbij is de communicatie heel erg prettig. Wij zijn continu op de hoogte gehouden. Een aanrader!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.