Alle beoordelingen

De Makelaers

Amsterdam

Adresgegevens
Amsterdam
Nieuwpoortstraat 82
1055 RZ
Tel: 020-215 6 215
info@demakelaers.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
16 januari 2019
Door:
R. de Bruin

Detailscore

We hadden met onze makelaar een zeer prettig contact. Hij communiceerde helder, nam doortastend initiatief, en gaf blijk van veel verstand van zaken. Dank je wel Bart!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
15 januari 2019
Door:
Nina

Detailscore

Mijn man en ik hebben een geweldige ervaring gehad met Gilaine van de Makelaers. Ze heeft alles tot in details voor ons uitgezocht en geregeld. Ze kwam altijd met oplossingen in plaats van ‘problemen’. Wij hebben Gilaine ervaren als een hele klantgerichte makelaar die er alles aan doet om het zo makkelijk mogelijk en zo goed mogelijk te doen voor de klant. Wij kunnen haar aan iedereen aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
14 januari 2019
Door:
Fam. Scheffer

Detailscore

We zijn blij dat wij continu erg goed op de hoogte werden gehouden. Het gevoel dat David er bovenop zit en er alles voor doet om ons huis te verkopen is fijn. Goed bereikbaar en reageert altijd snel. Helder in communicatie, vakbekwaam, betrokken. Kortom, vakwerk! Het team van de Makelaers is een absolute aanrader!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
14 januari 2019
Door:
Mariska van Oeffelen

Detailscore

Het contact met De Makelaers, en meer specifiek onze makelaar Bart Starink, verliep gedurende het hele proces erg soepel. Bart was altijd goed te bereiken of belde/appte snel terug. Zijn persoonlijke aandacht en kennis van zaken maakten de verkoop heel prettig en zorgden dat wij het hele traject vol vertrouwen hebben doorlopen. Wij zouden De Makelaers en in het bijzonder Bart Starink zeker aanbevelen!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
04 januari 2019
Door:
Maxim Heynens

Detailscore

Door de kennis van David en zijn team was mijn woning na 2 kijkdagen verkocht. David weet waar hij over praat ook al gaat zijn aanpak soms tegen je gevoel in. Door zijn aanpak en op het juiste moment schakelen trekt hij het hoogst haalbare uit de woning. De Makelaers bedankt voor de goede service.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
18 december 2018
Door:
Brord Brugman

Detailscore

We hadden een bijzondere verkoop van ons huis. David was er steeds om advies te geven en pakte alles op wat wij op dat moment niet voor elkaar konden boksen. Door strategische zetten hebben wij een prijs voor ons huis gekregen die ver boven ons verwachting lag. Daarbij is de communicatie heel erg prettig. Wij zijn continu op de hoogte gehouden. Een aanrader!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
16 december 2018
Door:
E. Groen

Detailscore

Uitstekend begeleid bij de verkoop van ons huis vanaf de eerste minuut tot het uiteindelijk transport. Het was geen gemakkelijke klus met financieringen bij de aankopende partij die niet rond kwamen. Maar dankzij de adequate aanpak van David van de Wetering tot uitstekend resultaat gekomen Eerlijk, reëel, vlot en met een resultaat waar we in eerste instantie niet van durfden dromen!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
05 december 2018
Door:
Herman Wolken

Detailscore

Bart Starink heeft ons met zijn deskundigheid en empathisch vermogen optimaal begeleid bij de verkoop van ons huis. Niets dan lof !

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
28 november 2018
Door:
Wesley versteeg

Detailscore

In eerste instantie onze woning door David laten verkopen. De strategie die hij bedacht had werkte perfect en zodoende zijn wij van mening absoluut de beste prijs voor ons huis gekregen te hebben. Na de verkoop zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe woning. Ons eerste keus viel uiteraard wederom op David of in ieder geval diens kantoor. David moest ons helaas teleurstellenomdat wij ver buiten zijn regio gingen aankopen en hij zichzelf dus niet geschiktgenoeg vond om ons hierin [Meer]

In eerste instantie onze woning door David laten verkopen. De strategie die hij bedacht had werkte perfect en zodoende zijn wij van mening absoluut de beste prijs voor ons huis gekregen te hebben. Na de verkoop zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe woning. Ons eerste keus viel uiteraard wederom op David of in ieder geval diens kantoor. David moest ons helaas teleurstellenomdat wij ver buiten zijn regio gingen aankopen en hij zichzelf dus niet geschiktgenoeg vond om ons hierin bij te staan omdat hij dan de regio en de markt niet kent. Na teleurgesteld te zijn geraakt door een lokale makelaar die afspraken slecht of niet na kwam , hebben we besloten zonder aankoop makelaar verder te gaan. David hoorde dit en vertelde ons dat wij hem altijd om advies konden vragen. Een huis uitkiezen is zelf prima te doen , maar er komen natuurlijk nogal wat meer dingen kijken bij een huis kopen. Wij hebben David te pas en onpas lastig gevallen met al onze zaken. Uiteindelijk heeft hij , zonder officieel onze aankoopmakelaar te zijn, bijna alle zaken geregeld. Alleen de bezichtiging en de uiteindelijke sleuteloverdracht hebben we zelf gedaan. David heeft verder alle juridische zaken en documenten nagelopen en ons geadviseerd als er iets niet klopte of anders kon. Ook heeft hij ons geadviseerd omtrent ons bod op de woning , waarbij hijin eigen tijd op internet is gaan speuren voor achtergrondinformatie. Wij hebben deze woning gekocht en tot op heden uiterst tevreden over de volledige gang van zaken , wat zonder David simpelweg anders had geweest. Betrouwbaarheid , zeggen wat je doet en ook doen wat je zegt zijn dingen die wij en zeker ook David hoog in het vaandel hebben staan. Erg prettig in de omgang en ook Sandra van zijn kantoor komt zeer spontaan en vriendelijk over aan de telefoon. In regio Amsterdam by far the best. Wens David en zijn collega’s een gezond en succesvol leven toe. Minder

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
18 november 2018
Door:
Trees Van Meurs

Detailscore

Onze verkoopmakelaar heeft ons uitstekend geholpen, Veel ervaring en deskundigheid en duidelijke vragen en antwoorden. Goede nazorg en ons op de hoogte houden van de kleinste ontwikkelingen zodat wij ons beslist geen zorgen hoefden te maken over het gehele verkoopproces. Ik raad deze makelaar iedereen aan.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
14 november 2018
Door:
Myrjam Harrewijn

Detailscore

Gilaine Hunkemőller heeft mij - ondanks de overhitte Amsterdamse vastgoedmarkt - binnen zeer korte tijd aan een appartementje geholpen als aankoopmakelaar! Ik had de hoop al opgegeven, omdat er idioot hoog wordt overboden, maar het is gelukt! En ik ben er heel erg blij mij. Haar begeleiding tijdens de hele aankoopprocedure was zeer goed. Snelle reactie op mijn vragen, meegaan naar bezichtigingen, sociaal, en het belangrijkste: iemand die de Amsterdamse vastgoedmarkt kent en eerlijk adviseert! Je zit [Meer]

Gilaine Hunkemőller heeft mij - ondanks de overhitte Amsterdamse vastgoedmarkt - binnen zeer korte tijd aan een appartementje geholpen als aankoopmakelaar! Ik had de hoop al opgegeven, omdat er idioot hoog wordt overboden, maar het is gelukt! En ik ben er heel erg blij mij. Haar begeleiding tijdens de hele aankoopprocedure was zeer goed. Snelle reactie op mijn vragen, meegaan naar bezichtigingen, sociaal, en het belangrijkste: iemand die de Amsterdamse vastgoedmarkt kent en eerlijk adviseert! Je zit namelijk niet te wachten op een makelaar die jou overhaalt om te (over)bieden op het eerste beste appartement dat je hebt gezien, zodat een makelaar zo snel mogelijk haar courtage ontvangt. Ik heb Gilaine Hunkmőller's naam ook al doorgegeven aan een vriendin van mij die ook op zoek is naar een koopappartement in Amsterdam. En ik hoop dat zij net zo tevreden is over de service, expertise en haar goede humeur als ik. Ze komt haar afspraken na en is realistisch (niet onbelangrijk) in haar adviezen en verwachtingen over een mogelijk geschikt appartement. Als je op zoek bent naar een kundige makelaar die de Amsterdamse huizenmarkt goed kent en geode begeleiding, dan moet je bij Gilaine Hunkemőller zijn! Minder

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
08 november 2018
Door:
S. Cheung

Detailscore

Van begin tot eind van verkoop van mijn woning in Amsterdam een fijne/duidelijke communicatieverloop met mijn makelaar David gehad. Iemand met veel ervaring, vakkennis en zakelijk goed met mij meedacht en daarnaar met goed advies en overleg naar handelde. Met als top prestatie & resultaat dat mijn woning in een zeer korte tijd van 3 weken verkocht is. Dank voor de perfecte begeleiding :-)

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
02 november 2018
Door:
Arno lutter

Detailscore

Via Bart heb ik mijn huis binnen week kunnen verkopen, dat was een hele geruststelling omdat een eerdere poging via een andere makelaar op niets uitliep. En dit voor een apartement in Amsterdam Oost. Ik ben daarom ook op zoek gegaan naar een andere makelaar en dat is Bart Starink geworden. Bart heeft op een creative manier geholpen om mijn huis beter te presenteren door het vinden van een goede fotograaf en haar van een aantal instructies te [Meer]

Via Bart heb ik mijn huis binnen week kunnen verkopen, dat was een hele geruststelling omdat een eerdere poging via een andere makelaar op niets uitliep. En dit voor een apartement in Amsterdam Oost. Ik ben daarom ook op zoek gegaan naar een andere makelaar en dat is Bart Starink geworden. Bart heeft op een creative manier geholpen om mijn huis beter te presenteren door het vinden van een goede fotograaf en haar van een aantal instructies te voorzien. Ik ben erg blij met de resultaat die zelfs boven verwachting was. Bedankt Bart. Minder

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
02 november 2018
Door:
Coby Kramer

Detailscore

Zeer enthousiast zeer gedreven met zeer veel kennis. Komt zijn afspraken na.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
01 november 2018
Door:
Eline Schaar

Detailscore

Het was voor mij de eerste keer dat ik een woning ging verkopen. Deze makelaar heeft mij daar zeer goed bij geholpen. Hij legt alles op zo’n manier uit dat het voor mij allemaal zeer begrijpbaar is. Voor al mijn vragen kon ik dagelijks bij hem terecht. Hij heeft mij ook dagelijks op de hoogte gehouden van alle bezigheden en dat gaf ook zeer veel vertrouwen. Ik zou deze makelaar aan iedereen aanraden.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
30 oktober 2018
Door:
Leonie Zwart

Detailscore

• David heeft ons ontzettend goed geholpen bij de verkoop van ons huis en wij zijn dik tevreden met de service van de Makelaers. Van begin tot het einde hebben wij altijd volledig de aandacht gekregen en bij vragen stond David en het kantoor altijd voor ons klaar. Wij zullen deze makelaar bij iedereen aanraden

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
30 oktober 2018
Door:
Tim Dekker

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
30 oktober 2018
Door:
Lindsey Vrolijk

Detailscore

Na een lange zoektocht op deze overspannen markt heeft David van de Wetering ons heel goed geholpen met de aankoop van ons huis. Hij doet wat hij beloofd. Ook het contact met de binnendienst hebben wij als erg aangenaam ervaren.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
24 oktober 2018
Door:
Dino Previti

Detailscore

Was een top service, en zeer goed plan van aanpak van David met prima en uitstekend resultaat! Kortom toppers!!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
18 oktober 2018
Door:
Edward Bonger

Detailscore

De Makelaers (David) heeft mij bijgestaan bij de koop en verkoop van verschillende woningen. David is een eerlijke en open persoon met veel kennis en ervaring. Geeft goeie adviezen en is altijd bereikbaar. Voor mij is er geen betere makelaar! Dank je wel bij de aankoop van mijn geweldige nieuwe thuis!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
17 oktober 2018
Door:
Arzu Israfiloglu-Katanalp

Detailscore

Wij hebben David als erg deskundig ervaren. Hij was meedenkend en gaf goede begeleiding in het gehele proces. Wij zijn erg tevreden over David en het kantoor en zouden ze zeker aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
17 oktober 2018
Door:
W. de Graaf

Detailscore

Top ervaring! Zeer deskundige makelaar en prettig in de omgang. Service staat hoog in het vaandel bij de Makelaers.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
14 september 2018
Door:
E. Valk

Detailscore

Bart is een ontzettend prettige makelaar. Gedurende het hele traject heeft hij zeer professionele adviezen gegeven, kennis van de markt gedeeld en de afwikkeling zeer zorgvuldig gedaan. Ik kan hem absoluut aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
08 september 2018
Door:
Thomas Betlem

Detailscore

Bart Starink van "De Makelaers" is vakkundig, betrokken en heeft een doortastende en integere aanpak.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
06 september 2018
Door:
Bart

Detailscore

Wat een topmakelaar is Gilaine! Snel, heel communicatief en prettig om mee samen te werken. Een 11!!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.