Alle beoordelingen

De Makelaers

Amsterdam

Adresgegevens
Amsterdam
Nieuwpoortstraat 82
1055 RZ
Tel: 020-215 6 215
info@demakelaers.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
01 april 2020
Door:
N. Demirtas

Detailscore

Zelden heb ik zo’n betrokken makelaar meegemaakt als Bart Starink van De Makelaers! Hij heeft er vanaf de dag één alles aan gedaan om mijn huis voor een goede prijs te verkopen en mij bij te staan. Geen vraag was hem te veel, met engelengeduld heeft hij mij keer op keer kunnen geruststellen als ik dat nodig had. En zijn kantoor De Makelaers heeft meer dan goede service verleend:zo was Sandra altijd bereikbaar en behulpzaam als ik vragen had. [Meer]

Zelden heb ik zo’n betrokken makelaar meegemaakt als Bart Starink van De Makelaers! Hij heeft er vanaf de dag één alles aan gedaan om mijn huis voor een goede prijs te verkopen en mij bij te staan. Geen vraag was hem te veel, met engelengeduld heeft hij mij keer op keer kunnen geruststellen als ik dat nodig had. En zijn kantoor De Makelaers heeft meer dan goede service verleend:zo was Sandra altijd bereikbaar en behulpzaam als ik vragen had. Ik zou dit kantoor en Bart dan ook aan iedereen van harte aanbevelen! Minder

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
23 maart 2020
Door:
Damien Zwart

Detailscore

Mijn ervaring met Bart en ook zijn Collega's van de Makelaers is uitstekend. Ik werd goed op de hoogte gehouden, kon altijd een vraag stellen en werd altijd vriendelijk te woord gestaan. Ik ben zeer tevreden over het resultaat van de verkoop en zal de volgende keer ook weer de Makelaers inschakelen, mocht ik weer gaan verhuizen ooit. Aan iedereen die een goede makelaar zoekt zal ik de Makelaers zeker aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
16 maart 2020
Door:
Fleur Terpstra

Detailscore

Meteen een prettige samenwerking met Gilaine, het hele proces werd duidelijk uitgelegd en gedurende het verkoopproces werd ik heel goed op de hoogte gehouden. Ze had een duidelijke planning en aanpak, waardoor ik met veel vertrouwen de verkoop via de Makelaers heb laten lopen. Vanaf eerste kennismaking tot en met de verkoop prettig en snel contact gehad met Gilaine. Echt een top makelaar!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
05 maart 2020
Door:
Soraya

Detailscore

Wat ik erg fijn vind aan de Makelaars dat ze altijd bereikbaar zijn voor vragen. Ze geven goede professionele hulp waar je echt wat aan hebt. Ik heb totaal geen stres gehad van het verkoop van mijn woning. Top service gekregen !

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
21 februari 2020
Door:
Benny Luitjens

Detailscore

Bart was zeer prettig om mee samen te werken en hij heeft van de verkoop van onze woning een succes gemaakt. Ik raad hem zeker aan als aankoop makelaar.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
17 februari 2020
Door:
Vladimiro Menchini

Detailscore

Deze makelaar komt met een duidelijk verhaal en heeft een duidelijke visie. No nonsense. Veel kennis en ervaring. Desalniettemin is alles bespreekbaar en worden de eigen wensen niet vergeten. Mocht ik weer gaan verkopen dan zeker weer samen met De Makelaers.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
13 februari 2020
Door:
Mandy Daerden

Detailscore

Ik had me geen betere makelaar kunnen wensen. David heeft het huis van mijn vriend destijds verkocht en mijn vriend was hier zo over te spreken dat het voor mij een hele simpele keuze was om David voor de verkoop van mijn huis te vragen. Hij heeft voor de verkoop samen met mij om tafel gezeten en alles heel vakkundig en professioneel besproken! Toen bleek dat er op Funda zoveel mensen het huis bekeken en onder favoriete werd opgeslagen [Meer]

Ik had me geen betere makelaar kunnen wensen. David heeft het huis van mijn vriend destijds verkocht en mijn vriend was hier zo over te spreken dat het voor mij een hele simpele keuze was om David voor de verkoop van mijn huis te vragen. Hij heeft voor de verkoop samen met mij om tafel gezeten en alles heel vakkundig en professioneel besproken! Toen bleek dat er op Funda zoveel mensen het huis bekeken en onder favoriete werd opgeslagen is hier op ingespeeld! Ik zou David aan iedereen willen adviseren. Hij is vriendelijk, eerlijk, denkt met je mee, vakkundig en zeer bekwaam!! David dankjewel zonder jou was dit nooit op deze manier gelukt Minder

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
30 januari 2020
Door:
Joaquim

Detailscore

Wij hebben David leren kennen als een zeer deskundig , snel en flexibele makelaar, die ons constant op de hoogte hield van elke ontwikkeling gedurende de verkoopproces. Onze woning was snel verkocht,veel animo door zijn brede marktkennis. Een 10 plus bestaat niet, maar deze makelaar verdient het wel.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
29 januari 2020
Door:
Daan Weijsenborn

Detailscore

Het contact met David liep altijd erg soepel en punctueel. David gaat grondig te werk en is veeleisend mbt tot het aanleveren van documentatie. Dit heeft als groot voordeel dat er een compleet beeld is van de situatie, alle vragen beantwoord kunnen worden en dat alles zeer duidelijk in de koopovereenkomst terechtkomt. Het is erg goed en prettig samenwerken met David. Een aanrader.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
24 januari 2020
Door:
Martijn

Detailscore

De Makelaers heeft 4 jaar geleden ons eigen huis succesvol verkocht. We twijfelde dus geen moment toen het huis van mijn moeder verkocht moest worden om wederom David in te schakelen. David is altijd bereikbaar, transparant, goede marktkennis en maakt uitstekend gebruik van de digitale middelen van deze tijd. David komt altijd zijn afspraken na en heeft ons uitstekend op de hoogte gehouden van alle relevante zaken omtrent de verkoop van mijn moeders huis. Wij zouden David bij iedereen [Meer]

De Makelaers heeft 4 jaar geleden ons eigen huis succesvol verkocht. We twijfelde dus geen moment toen het huis van mijn moeder verkocht moest worden om wederom David in te schakelen. David is altijd bereikbaar, transparant, goede marktkennis en maakt uitstekend gebruik van de digitale middelen van deze tijd. David komt altijd zijn afspraken na en heeft ons uitstekend op de hoogte gehouden van alle relevante zaken omtrent de verkoop van mijn moeders huis. Wij zouden David bij iedereen aan willen raden die plannen heeft om een huis te (ver)kopen. Minder

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
22 januari 2020
Door:
Jeroen Grinwis

Detailscore

Vanaf het begin heel goed en persoonlijk contact. Zeer veel inzet en goed advies. Een makelaar die met je mee denkt en het beste wil voor haar klant. Zeker aan te bevelen!!!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
13 januari 2020
Door:
Paul Groen

Detailscore

David was mij aangeraden door een kennis want deze was zeer tevreden geweest over de verkoop van haar huis en de rol die David hierbij heeft gespeeld. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dit met de verkoop van mijn huis zeker dik onderstreep. Hij is direct, realistisch en transparant en komt op mij over als een vakman. Ik zeg nodig David uit en je zult het zelf ervaren want iets aannemen van een onbekende blijft lastig.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
10 december 2019
Door:
Floor

Detailscore

Topservice! Kwam met de aanbeveling van vrienden en kan ik op mijn beurt na een vlotte en succesvolle verkoop iedereen aanraden! Professioneel, goed bereikbaar en denkt met je mee!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
10 december 2019
Door:
Edwin van de Ketterij

Detailscore

We zijn met David in zee gegaan voor de verkoop van ons huis en hebben er geen moment spijt van gehad. Voor mij was het de derde keer dat ik een huis verkocht en deze keer liep veruit het best (en voor een hele goede prijs). David is enthousiast, gaat er voor en is altijd te bereiken voor vraag en antwoord.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
29 november 2019
Door:
Jan Willem Vos

Detailscore

Helemaal top!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
12 november 2019
Door:
Fallon Borg

Detailscore

Ons huis moest verkocht worden vanwege persoonlijke omstandigheden, de makelaar had echt een luisterend oor en heel veel geduld, ook is alles alsnog spoedig verlopen en heeft hij ons huis razendsnel verkocht voor een hele goede prijs, ik zou hem aan iedereen aanraden!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
06 november 2019
Door:
Rob en Paula Mendel

Detailscore

Het contact was meteen goed. Geen afstand en zeer deskundig advies. Afhandeling van alle zaken ging voorspoedig. Kortom...Geen negatieve zaken te melden..alleen maar positief.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
04 november 2019
Door:
De Graaf

Detailscore

Wij hadden Bart Starink als makelaar. De service was zeer goed en servicegericht. Altijd goed op de hoogte gehouden en het huis was snel verkocht voor de goede prijs. Bart bedankt voor je expertise en je hulp bij de verkoop van onze woning

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
18 oktober 2019
Door:
Fleur

Detailscore

Het gehele verkoopproces verliep uitstekend met David als grote steun en toeverlaat. Vanaf het eerste moment had ik vertrouwen in zijn deskundigheid en betrokkenheid. Hij heeft mij altijd perfect op de hoogte gehouden, ik wist steeds precies waar ik aan toe was. Mijn appartement was snel verkocht, voor een ondenkbare prijs! David, heel veel dank!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
08 oktober 2019
Door:
Jos & Irma Lemmens

Detailscore

Perfecte communicatie met zowel koper als verkoper, het door "De Makelaers" gebruikte programma "Move" draagt hier zeer zeker aan bij. David van de Wetering is een correct, kundig en prettig persoon.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
04 oktober 2019
Door:
Adriana Kramar Heinhuis

Detailscore

David is a very nice person, communicative, proactive, professional and experienced agent. He knows the market. David has looked after our interests in every single aspect of our dealings and up to the very last detail of the selling contract closure.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
01 oktober 2019
Door:
Charlotte Schouten

Detailscore

Wij waren heel tevreden over Bart en het team van De Makelaers. Wat we van te voren hadden besproken is ook zo uitgewerkt. Mochten we ooit weer verhuizen dan komen we bij Bart terug. Dank je wel Bart en het team De Makelaers!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
25 september 2019
Door:
Erwin

Detailscore

We hadden het geluk dat we met David van de Makelaers in zee zijn gegaan! David is duidelijk ervaren en was super gemotiveerd om ons appartement te verkopen. Van het begin tot het einde heeft hij ons volledig ontzorgd en gaf daarmee een belangrijk stuk houvast aan ons. Van elke nieuwe ontwikkeling werden we op de hoogte gehouden. David had al meerdere appartementen aan de Carnapstraat verkocht en kent dus alle ins en outs van de appartementen en het [Meer]

We hadden het geluk dat we met David van de Makelaers in zee zijn gegaan! David is duidelijk ervaren en was super gemotiveerd om ons appartement te verkopen. Van het begin tot het einde heeft hij ons volledig ontzorgd en gaf daarmee een belangrijk stuk houvast aan ons. Van elke nieuwe ontwikkeling werden we op de hoogte gehouden. David had al meerdere appartementen aan de Carnapstraat verkocht en kent dus alle ins en outs van de appartementen en het complex. Niets dan lof voor deze voorkomende en deskundige makelaar. David, bedankt! Minder

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
20 september 2019
Door:
Suzan Heijmans

Detailscore

Wij zijn uitstekend geholpen door David van de Wetering van de Makelaers. David zijn jarenlange ervaring is merkbaar. Hij is zeer kundig en heeft veel kennis van de markt. Daarnaast is David een vriendelijke persoonlijkheid, dus zeer prettig om mee samen te werken.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
05 september 2019
Door:
Frank Ten veen

Detailscore

het was erg prettig dat de makelaers goed aanvoelde wat wij wilden bij het verkopen van de woning. erg prettig dat alles op het laatste moment nog even kon. donderdags eerste gesprek, dinsdag foto's, woensdagochtend nog de makelaar voor de sleutels, en gesprek, woensdag middag zaten we in het vliegtuig op vakantie, thuis gekomen, meteen verkocht, Top Werk!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.