Alle beoordelingen

De Makelaers

Amsterdam

Adresgegevens
Amsterdam
Nieuwpoortstraat 82
1055 RZ
Tel: 020-215 6 215
info@demakelaers.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
20 september 2019
Door:
Suzan Heijmans

Detailscore

Wij zijn uitstekend geholpen door David van de Wetering van de Makelaers. David zijn jarenlange ervaring is merkbaar. Hij is zeer kundig en heeft veel kennis van de markt. Daarnaast is David een vriendelijke persoonlijkheid, dus zeer prettig om mee samen te werken.

1 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
16 september 2019
Door:
Helen

Detailscore

onvriendelijk, onbetrouwbaar

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
05 september 2019
Door:
Frank Ten veen

Detailscore

het was erg prettig dat de makelaers goed aanvoelde wat wij wilden bij het verkopen van de woning. erg prettig dat alles op het laatste moment nog even kon. donderdags eerste gesprek, dinsdag foto's, woensdagochtend nog de makelaar voor de sleutels, en gesprek, woensdag middag zaten we in het vliegtuig op vakantie, thuis gekomen, meteen verkocht, Top Werk!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
25 augustus 2019
Door:
ankie coenen

Detailscore

David heeft mij heel goed begeleid bij de verkoop van mijn appartement in Amsterdam. Hij gaf me deskundig advies. David hield mij goed op de hoogte, koppelde na bezichtigingen altijd terug hoe de bezichtiging verliep. David neemt uitgebreid de tijd om vragen rondom koopcontract te beantwoorden. Ik zou David zeker aan mensen aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
19 augustus 2019
Door:
F.J. van den Eeckhout en H. van den Eeckhout-Weijma

Detailscore

Bijzonder goed contact, konden voor fragments/advise altijd bij hem terecht. Vriendelijkheid en vooral deskundigheid kenmerkten zijn contact met ons. Beveel hem zeker aan aan derden. Kortom: zeer tevreden.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
19 augustus 2019
Door:
Bart van Engeland

Detailscore

De makelaar wist goed hoe de markt in elkaar zat, gaf ons meerdere verkoop strategieën en liet ons volledig vrij in onze keuze.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
19 augustus 2019
Door:
Hans van Stekelenburg

Detailscore

Vriendelijk, kennis van zaken, accuraat,professioneel, correct, afspraken nakomen, prettig kantoor.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
18 augustus 2019
Door:
R. Hendriks

Detailscore

Ik ben zeer tevreden over De Makelaers (David v.d. Wetering). Ze zijn toegewijd, ter zake kundig en geven je het vertrouwen dat ze er alles aan doen om de woning tegen de beste voorwaarden te verkopen. Ik had een zeer slechte ervaring bij Heeren Makelaars (arrogant, slordig en ongeïnteresseerd) en daarna is David van De Makelaers een absolute verademing. Ik kan De Makelaers een ieder dan ook van harte aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
09 augustus 2019
Door:
Frank van Zanten

Detailscore

Bart Starink is een zeer kundig makelaar. Hij heeft veel kennis van de vastgoedmarkt. Zijn service is snel en goed. Hij draait er niet omheen en is open eerlijk naar koper en verkoper! Bart heeft ons zeer goed begeleid bij de verkoop van onze woning en voorzag ons van nuttige tips en adviezen. Ben zeer tevreden!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
29 juli 2019
Door:
Caroline van Huigenbos

Detailscore

Super vriendelijk. Fijn om mee samen te werken. Alles nagekomen en mijn huis snel en goed verkocht. Net dat extra beetje meer service. Aanrader!!!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
13 juni 2019
Door:
George Kroon

Detailscore

Kennissen van ons hadden hun huis via Bart verkocht. Omdat zij zo enthousiast waren hebben wij hem ook uitgenodigd toen wij voornemens waren ons huis te verkopen. Wat een portie enthousiasme komt er in je huis tijdens de afspraak. We hoefden er niet over na te denken en besloten de samenwerking aan te gaan. De dynamische aanpak van Bart heeft z'n vruchten afgeworpen. In no time het huis verkocht op een efficiënte manier. In onze ogen een soort moderne [Meer]

Kennissen van ons hadden hun huis via Bart verkocht. Omdat zij zo enthousiast waren hebben wij hem ook uitgenodigd toen wij voornemens waren ons huis te verkopen. Wat een portie enthousiasme komt er in je huis tijdens de afspraak. We hoefden er niet over na te denken en besloten de samenwerking aan te gaan. De dynamische aanpak van Bart heeft z'n vruchten afgeworpen. In no time het huis verkocht op een efficiënte manier. In onze ogen een soort moderne aanpak. Bart is erg betrokken en voert goed overleg. De Makelaers nemen je veel zorgen uit handen en hebben verstand van zaken . Ik denk dat dit ook de reden is dat er ondertussen in korte tijd al vele huizen in onze omtrek de samenwerking met hen zijn aangegaan . Het moge duidelijk zijn, wij zijn enthousiast en kunnen Bart , De Makelaers, Van harte aanbevelen. Minder

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
28 mei 2019
Door:
Naw

Detailscore

David heeft ons ontzettend goed geholpen bij de verkoop van onze woning. David is betrokken, reageert adequaat, professioneel en staat dag en nacht voor je klaar. Alles werd tot in de puntjes verzorgd. De Makelaers raden wij ten zeerste aan!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
23 mei 2019
Door:
Rohied Mokiem

Detailscore

Uitstekende begeleiding en bijzonder goede service. Wij zijn enorm blij dat we voor de Makelaers gekozen hebben.

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
20 mei 2019
Door:
Martha Kaizer

Detailscore

• Onze makelaar was David van Wateringen van de Makelaers uit Amsterdam. Wij zijn uitstekend te spreken over David! Over werkelijk alles hield hij ons op de hoogte, hij belde regelmatig en gaf advies of vroeg hoe het ging. Ook bij de bezichtigingen liet hij weten wanneer hij in het huis was, en dit was altijd ruim van te voren, 15 a 20 minuten. Als hij weg ging belde hij altijd meteen weer op dat je je huis weer in kon [Meer]

• Onze makelaar was David van Wateringen van de Makelaers uit Amsterdam. Wij zijn uitstekend te spreken over David! Over werkelijk alles hield hij ons op de hoogte, hij belde regelmatig en gaf advies of vroeg hoe het ging. Ook bij de bezichtigingen liet hij weten wanneer hij in het huis was, en dit was altijd ruim van te voren, 15 a 20 minuten. Als hij weg ging belde hij altijd meteen weer op dat je je huis weer in kon en vertelde dan meteen hoe de bezichtiging was gegaan. Wij hebben vaker een huis verkocht via een makelaar, maar eerlijk is eerlijk, deze makelaar, David van Wateringen, stak hier met kop en schouder bovenuit! Meestal doet een makelaar wel moeite om je als klant binnen te krijgen, maar daarna zwakt het contact vaak af. Dit is bij David niet gebeurd! Hij houdt je werkelijk van alles op de hoogte. Kortom, een perfecte, persoonlijke makelaar die ik iedereen kan aanbevelen! David, bedankt!! Minder

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
17 mei 2019
Door:
Boban

Detailscore

Superblij dat wij ook voor de Makelaers hebben gekozen. David weet waar hij over praat, doet wat hij belooft, is betrouwbaar, en ook nog eens altijd bereikbaar. Zonder twijfel kiezen wij de volgende keer weer voor de Makelaers. Topper !

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
14 mei 2019
Door:
Bernard Waardijk

Detailscore

"Een geweldig team!!!" Vanwege de opgedane positieve ervaring door onze buren bij de verkoop van hun appartement door makelaarskantoor "De Makelaers" te Amsterdam was onze verwachting, om met hen in zee te gaan, hoog gespannen. Bij de eerste ontmoeting met David was er meteen een klik. Wat ons erg opviel was de duidelijkheid en zijn realistische aanpak welke hij voorstond en ook heeft uitgevoerd. De verkoop werd binnen enkele dagen gerealiseerd en afgerond. Tijdens het korte proces werden wij regelmatig op [Meer]

"Een geweldig team!!!" Vanwege de opgedane positieve ervaring door onze buren bij de verkoop van hun appartement door makelaarskantoor "De Makelaers" te Amsterdam was onze verwachting, om met hen in zee te gaan, hoog gespannen. Bij de eerste ontmoeting met David was er meteen een klik. Wat ons erg opviel was de duidelijkheid en zijn realistische aanpak welke hij voorstond en ook heeft uitgevoerd. De verkoop werd binnen enkele dagen gerealiseerd en afgerond. Tijdens het korte proces werden wij regelmatig op de hoogte gehouden. Niet alleen David verdient een pluim, maar ook op de achtergrond de medewerk(st)ers op het kantoor. Ook daar waren zij volledig met òns belang bezig. Minder

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
06 mei 2019
Door:
Kathy van woerkom

Detailscore

Ontzettend tevreden over de dienstverlening. David denkt en leeft met je mee! Is altijd bereikbaar bij vragen. Bij een volgende verkoop ga ik hem zeker weer inschakelen.  Dikke 10+ voor David en zijn team!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
26 april 2019
Door:
Wensie Cheung

Detailscore

We zijn heel blij dat we met De Makelaars in zee zijn gegaan. David maakte op ons een zeer professionele indruk en hij kwam goed voorbereid, met een goed verhaal naar het eerste gesprek. We voelden ons gelijk op ons gemak en er was direct een goeie klik. Het verkoopproces is erg soepel verlopen, met name ook omdat we regelmatig op de hoogte werden gehouden van alle ontwikkelingen. Het is jammer dat we geen 10+ kunnen geven want dat [Meer]

We zijn heel blij dat we met De Makelaars in zee zijn gegaan. David maakte op ons een zeer professionele indruk en hij kwam goed voorbereid, met een goed verhaal naar het eerste gesprek. We voelden ons gelijk op ons gemak en er was direct een goeie klik. Het verkoopproces is erg soepel verlopen, met name ook omdat we regelmatig op de hoogte werden gehouden van alle ontwikkelingen. Het is jammer dat we geen 10+ kunnen geven want dat is wel wat David en het volledige team van De Makelaers verdient. Minder

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
26 april 2019
Door:
M.D. Kliffen

Detailscore

Bart Starink is een fijne en goede makelaar. Hij heeft veel plezier in z’n werk, werkt hard en is erg betrokken. Hij heeft ons heel fijn begeleid met het verkopen en kopen van ons huis. We raden hem zeker aan als makelaar!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
23 april 2019
Door:
Patricia hol

Detailscore

Super fijne samenwerking met David en het kantoor, ons huis was binnen een paar dagen verkocht! Ze deden bij ons ook twee kijkdagen en dat vond ik zelf erg fijn!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
22 april 2019
Door:
Paul Ranzijn

Detailscore

Ondanks dat we een woning hadden in Alkmaar zijn we in zee gegaan met De Makelaers. Van deze beslissing hebben we geen seconde spijt gehad! Direct tijdens het oriënterende gesprek met David van de Wetering hadden we al een goed gevoel. David heeft een realistische kijk op de zaken en verkoopt geen luchtkastelen. Op een professionele en bekwame wijze (overigens met een enorme drive en passie) is hij voor ons aan de slag gegaan om het beste resultaat te realiseren. [Meer]

Ondanks dat we een woning hadden in Alkmaar zijn we in zee gegaan met De Makelaers. Van deze beslissing hebben we geen seconde spijt gehad! Direct tijdens het oriënterende gesprek met David van de Wetering hadden we al een goed gevoel. David heeft een realistische kijk op de zaken en verkoopt geen luchtkastelen. Op een professionele en bekwame wijze (overigens met een enorme drive en passie) is hij voor ons aan de slag gegaan om het beste resultaat te realiseren. David is afkomstig uit de regio Alkmaar en was hierdoor goed op de hoogte van de lokale markt. Gezamenlijk hebben we vooraf de verkoopstrategie bepaald; een werkwijze die ons een goed en vertrouwd gevoel gaf. Het contact verliep gedurende het verkooptraject tevens uitermate prettig (overigens ook met Sandra Patregnani op kantoor). We werden continu op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen (zowel telefonisch als middels onze whatsapp-groep). Nogmaals bedankt voor de samenwerking en het behaalde resultaat! Minder

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
16 april 2019
Door:
Elske van Liesdonk

Detailscore

Contact met Bart verliep heel goed! Duidelijke afspraken kunnen maken en we werden zeer goed geïnformeerd en geadviseerd. Aanrader!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
08 april 2019
Door:
R.J.N. Dalhuijsen

Detailscore

Onze ervaring, aanbevolen via familie, is ons prima bevallen ! De Makelaers, dhr. David van de Wetering , Buitendienst en persoonlijk kontakt persoon, was serieus, hartelijk, meevoelend, en onze wensen en bedoelingen goed inschattend. Gecombineerd met markt kennis van heden, een hektische tijd. Die aanpassingen verlangt en know how. Ook vanuit de Binnendienst, kantoor, werd gemerkt dat er een warme belangstelling voor ons was. Hier als we toch wel een [Meer]

Onze ervaring, aanbevolen via familie, is ons prima bevallen ! De Makelaers, dhr. David van de Wetering , Buitendienst en persoonlijk kontakt persoon, was serieus, hartelijk, meevoelend, en onze wensen en bedoelingen goed inschattend. Gecombineerd met markt kennis van heden, een hektische tijd. Die aanpassingen verlangt en know how. Ook vanuit de Binnendienst, kantoor, werd gemerkt dat er een warme belangstelling voor ons was. Hier als we toch wel een van onze belangrijkste keuzes maken, met ook financieël veel impact, voor langere tijd. Dank voor uw bemiddeling. Minder

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
04 april 2019
Door:
R Plak

Detailscore

Korte lijnen, totaal ontzorgt. Kan niet anders dan lof uitspreken over het behaalde resultaat!

10 , 0
Kantoor:
De Makelaers
Datum:
01 april 2019
Door:
shivani

Detailscore

Goed contact erg blij mee . Kennis van zaken resultaatgericht. Kantoor ook behulpzaam en Vriendelijk. Zeker een aanrader

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.