Gilaine Hunkemöller

De Makelaers, Amsterdam


Contactinformatie
Nieuwpoortstraat 82
1055 RZ Amsterdam
Tel:06-12 26 01 73
E-mail:gilaine@demakelaers.nl
Home:http://www.demakelaers.nl

Over Gilaine Hunkemöller


Makelaarskantoor

De Makelaers

Amsterdam

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Meest recente beoordelingen

Sinds kort is het mogelijk om op individueel niveau te beoordelen. Dat hieronder mogelijk weinig beoordelingen staan komt doordat alle beoordelingen voorheen op naam van het kantoor stonden.

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Gilaine Hunkemöller
  Datum:
  2020-06-03 19:48:03
  Beoordelaar:
  Martijn Borrenbergen

  In een woord geweldig! Gilaine Hunkemöller is zeer gedreven en enthousiast daarnaast ook ...

  In een woord geweldig! Gilaine Hunkemöller is zeer gedreven en enthousiast daarnaast ook erg deskundig. Alles verliep vlot en supersnel, Het gevoel dat je alles veilig uit handen kon geven gaf een zekere mate van rust in een spannende tijd. Kortom wil je zekerheid en rust met een goed eindresultaat neem contact op met Gilaine Hunkemöller van de Makelaers.

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Gilaine Hunkemöller
  Datum:
  2020-03-16 10:14:37
  Beoordelaar:
  Fleur Terpstra

  Meteen een prettige samenwerking met Gilaine, het hele proces werd duidelijk uitgelegd en ...

  Meteen een prettige samenwerking met Gilaine, het hele proces werd duidelijk uitgelegd en gedurende het verkoopproces werd ik heel goed op de hoogte gehouden. Ze had een duidelijke planning en aanpak, waardoor ik met veel vertrouwen de verkoop via de Makelaers heb laten lopen. Vanaf eerste kennismaking tot en met de verkoop prettig en snel contact gehad met Gilaine. Echt een top makelaar!

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Gilaine Hunkemöller
  Datum:
  2019-03-22 16:19:21
  Beoordelaar:
  Debra Clarke

  An exceptionally personable and professional broker. Gilaine's approach from the outset immediately made ...

  An exceptionally personable and professional broker. Gilaine's approach from the outset immediately made her stand out from other brokers I'd encountered. She is open, approachable and took the time to ensure that the service she was offering was exemplary. I was delighted with the entire experience and have recommended Gilaine to many friends since. An all-round excellent experience!

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Gilaine Hunkemöller
  Datum:
  2019-01-15 16:37:13
  Beoordelaar:
  Nina

  Mijn man en ik hebben een geweldige ervaring gehad met Gilaine van de ...

  Mijn man en ik hebben een geweldige ervaring gehad met Gilaine van de Makelaers. Ze heeft alles tot in details voor ons uitgezocht en geregeld. Ze kwam altijd met oplossingen in plaats van ‘problemen’. Wij hebben Gilaine ervaren als een hele klantgerichte makelaar die er alles aan doet om het zo makkelijk mogelijk en zo goed mogelijk te doen voor de klant. Wij kunnen haar aan iedereen aanbevelen.

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Gilaine Hunkemöller
  Datum:
  2018-11-14 15:26:05
  Beoordelaar:
  Myrjam Harrewijn

  Gilaine Hunkemőller heeft mij - ondanks de overhitte Amsterdamse vastgoedmarkt - binnen zeer ...

  Gilaine Hunkemőller heeft mij - ondanks de overhitte Amsterdamse vastgoedmarkt - binnen zeer korte tijd aan een appartementje geholpen als aankoopmakelaar! Ik had de hoop al opgegeven, omdat er idioot hoog wordt overboden, maar het is gelukt! En ik ben er heel erg blij mij. Haar begeleiding tijdens de hele aankoopprocedure was zeer goed. Snelle reactie op mijn vragen, meegaan naar bezichtigingen, sociaal, en het belangrijkste: iemand die de Amsterdamse vastgoedmarkt kent en eerlijk adviseert! Je zit namelijk niet te wachten op een makelaar die jou overhaalt om te (over)bieden op het eerste beste appartement dat je hebt gezien, zodat een makelaar zo snel mogelijk haar courtage ontvangt. Ik heb Gilaine Hunkmőller's naam ook al doorgegeven aan een vriendin van mij die ook op zoek is naar een koopappartement in Amsterdam. En ik hoop dat zij net zo tevreden is over de service, expertise en haar goede humeur als ik. Ze komt haar afspraken na en is realistisch (niet onbelangrijk) in haar adviezen en verwachtingen over een mogelijk geschikt appartement. Als je op zoek bent naar een kundige makelaar die de Amsterdamse huizenmarkt goed kent en geode begeleiding, dan moet je bij Gilaine Hunkemőller zijn!

Contact-Makelaar-WIDBM

Contact-Makelaar WIDBM

Invalid Input
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.