Adresgegevens
Amsterdam
Amsteldijk 48
1074 HW
Tel: 020-2610284
info@francishelmig.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 5
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
18 mei 2018
Door:
Anneke

Detailscore

Plezierig. Komt haar afspraken na en is op snel met het reageren op onze vragen en bestudering van de relevante gegevens.

9 , 9
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
08 mei 2018
Door:
Thomas van Waarde

Detailscore

Wij zijn erg positief over Francis Helmig Makelaardij!! Fijn contact en ze hebben alles erg goed voor ons geregeld.

10 , 0
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
04 mei 2018
Door:
E. de Wolf

Detailscore

Superfijn makelaarskantoor. Goede begeleiding bij de aankoop van ons huis, let echt op de kleine puntjes die je in je enthousiaste snel over het hoofd ziet. Ik kan dit kantoor van harte aanbevelen. Bedankt voor de fijne samenwerking!

8 , 8
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
02 mei 2018
Door:
Evi

Detailscore

Hele fijne begeleiding. De makelaar had goed door waar ik naar op zoek was en heeft me tot aan het einde volledig ondersteunt bij alles.

9 , 0
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
18 april 2018
Door:
G. Verhoeff

Detailscore

De dames van makelaarskantoor Francis Helmig hebben een zeer succesvol verkooptraject georganiseerd. De contacten waren zeer plezierig. Met een uitstekend (verkoop) resultaat als gevolg.

9 , 3
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
05 april 2018
Door:
Eelco Wierda

Detailscore

Snelle en adequate afhandeling van het aankoopproces van A tot Z.

8 , 8
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
30 maart 2018
Door:
Anne Loef

Detailscore

Prettige samenwerking

8 , 7
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
26 maart 2018
Door:
Mevr. Kouw

Detailscore

Een zorgeloze en soepel verlopen verkoop van mijn huis via Francis Helmig Makelaardij. Nikki Blom was zeer prettig in de omgang en helder over alles wat er plaatsvond en diende te gebeuren. Ik vond de dienstverlening vakkundig en professioneel. De communicatie verliep gemakkelijk, accuraat en stipt. Ik ben zeer tevreden - bedankt!

8 , 8
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
22 maart 2018
Door:
Laura den Boer

Detailscore

De dienstverlening was professioneel maar voelde heel gemoedelijk en vertrouwelijk. Dat vind ik de kracht van Francis Helmig makelaardij. Ze zijn erg goed bereikbaar en stellen zich zeer flexibel op.

10 , 0
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
22 maart 2018
Door:
Caroline Combé

Detailscore

Francis Helmig is een uitstekende en deskundige makelaar. Zeer prettig in het contact. Ze kan goed alle opties neerleggen, alle relevante feiten achterhalen en betrekken in de overwegingen. Met haar kennis van de Amsterdams woningmarkt in relatie tot je persoonlijke situatie en wensen hebben we samen een goed en succesvol bod kunnen doen.

10 , 0
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
14 maart 2018
Door:
Laurie L

Detailscore

Francis Helmig was extremely helpful during our apartment search and purchasing process. We felt she perfectly understood our needs. She is very responsive and always gave us meaningful feedback in a timely manner. Her advice was precious and we definitely recommend her.

9 , 5
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
08 februari 2018
Door:
Stefan Molin

Detailscore

Francis heeft ons uitstekend geholpen bij de aankoop van ons huis. Voor ons was vooral belangrijk om met iemand met veel ervaring op de Amsterdamse markt tot een goede waardebepaling te komen van potentiële huizen. Op een oververhitte markt waar je snel moet bieden helpt dat enorm. Francis was daarin heel solide, nuchter en snel. En heel goed bereikbaar en flexibel!

9 , 6
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
10 januari 2018
Door:
Anne Formsma

Detailscore

9 , 9
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
09 januari 2018
Door:
Maria

Detailscore

Een zeer prettige ervaring gehad met Francis en haar team. Goede service, goede zorg en alles netjes geregeld. Ik ben erg blij en tevreden met hoe de verkoop is verlopen. Francis is altijd goed bereikbaar, professioneel en sympathiek. Mijn appartement is snel en netjes verkocht.

10 , 0
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
08 januari 2018
Door:
Helen Hulsker

Detailscore

Zeer professioneel, betrouwbaar en prettig contact met hele team

10 , 0
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
29 december 2017
Door:
Iris Pasternack

Detailscore

Professional touch, knowledge of good practices and functional selling strategies, transparent actions, good informing, good advice and support for the seller. They also take proactively actions to improve the sale.

10 , 0
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
13 december 2017
Door:
Patrick van Straalen

Detailscore

Het eerste gesprek ging zeer goed bij deze makelaar en zij gaven mij het gevoel dat ze goed voorbereid waren en ook een goede prijsstrategie hadden. Daarom mijn keuze gemaakt en daar helemaal geen spijt van gehad!

9 , 8
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
29 november 2017
Door:
Maria

Detailscore

Francis is een deskundige en fijne makelaar die goed bereikbaar is. Ze heeft een fijne manier van communiceren en zorgt ervoor dat alles zo goed mogelijk verloopt. Zij is duidelijk, rustig en transparant in het contactVoor mij was het belangrijk om een makelaar te vinden die prettig is in het contact en mij begrijpt en waar ik vertrouwen in heb. En dat is goed gelukt bij Francis en haar team.

9 , 4
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
01 november 2017
Door:
Marie Anne Borst

Detailscore

Francis Helmig is een zeer deskundige, oprechte, integere, flexibele en proactieve makelaar. Zij en haar collega's zorgen ervoor dat je in de drukte van de Amsterdamse woningmarkt het hoofd niet verliest als koper en adviseert helder en eerlijk. Ze deed extra moeite om ons als kopers te voorzien van alle mogelijke informatie, formeel en informeel en begeleidde het proces tot in de puntjes. Overigens de zorgvuldigheid deed niets af aan de snelheid waarin gehandeld moest worden. Kortom: wij bevelen haar [Meer]

Francis Helmig is een zeer deskundige, oprechte, integere, flexibele en proactieve makelaar. Zij en haar collega's zorgen ervoor dat je in de drukte van de Amsterdamse woningmarkt het hoofd niet verliest als koper en adviseert helder en eerlijk. Ze deed extra moeite om ons als kopers te voorzien van alle mogelijke informatie, formeel en informeel en begeleidde het proces tot in de puntjes. Overigens de zorgvuldigheid deed niets af aan de snelheid waarin gehandeld moest worden. Kortom: wij bevelen haar al aan in ons netwerk en ik zou u hetzelfde aanraden: neem contact op en ontdek zelf de voordelen van een betrouwbare aankoopmakelaar! Minder

7 , 4
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
28 september 2017
Door:
Frans

Detailscore

Gewoon prettig zakelijk. Ze komen afspraken goed na en begeleiden het verkoopproces zorgvuldig

9 , 6
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
21 september 2017
Door:
Pien Hoeben

Detailscore

Francis was voor ons een perfecte makelaar! Ze hielp ons zowel bij de koop van ons nieuwe huis als bij de verkoop van het oude. Steeds konden we op korte termijn terecht en zorgde ze ervoor dat ze ons bij iedere stap goed begeleidde. Ze werkt op een heel persoonlijke en rustige manier en is steeds goed georganiseerd. Ook de fotograaf was heel professioneel en maakte prachtige foto's voor Funda. Kortom, ik zou iedereen die een makelaar nodig heeft [Meer]

Francis was voor ons een perfecte makelaar! Ze hielp ons zowel bij de koop van ons nieuwe huis als bij de verkoop van het oude. Steeds konden we op korte termijn terecht en zorgde ze ervoor dat ze ons bij iedere stap goed begeleidde. Ze werkt op een heel persoonlijke en rustige manier en is steeds goed georganiseerd. Ook de fotograaf was heel professioneel en maakte prachtige foto's voor Funda. Kortom, ik zou iedereen die een makelaar nodig heeft aanraden met haar kantoor te werken. Minder

9 , 8
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
30 augustus 2017
Door:
Tim Bosman

Detailscore

No cure no pay lage fixed price, zeer betrokken en betrouwbaar.

8 , 8
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
16 augustus 2017
Door:
Robin Meijer

Detailscore

Uitermate vakkundig en prettige makelaar. Komt afspraken direct na, erg vakkundig in advisering, prettig en betrouwbaar contact. Enorm tevreden over de dienstverlening voor een prima prijs. Kan dit kantoor iedereen aanbevelen, het zal niet snel gebeuren maar als ik wederom een makelaar nodig heb, ga ik haar ongetwijfeld weer ik de arm nemen. Absolute aanrader!

9 , 8
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
08 augustus 2017
Door:
Netty Rahajaan

Detailscore

Goede service, duidelijke en open communicatie. Professioneel en goed benaderbaar. Als ik weer zou verkopen zou ik hun meteen weer inschakelen.

9 , 8
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
08 augustus 2017
Door:
irene Vlak

Detailscore

Wij zijn geweldig onder de indruk van de professionele en deskundige leiding die wij hebben ervaren met onze aankoop.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.