Adresgegevens
Amsterdam
Amsteldijk 48
1074 HW
Tel: 020-2610284
info@francishelmig.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

7 , 6
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
27 maart 2020
Door:
Marleen ter Linden

Detailscore

Ik ben ontzettend positief over Danielle. Een heel fijn mens, om in dit spannende, enerverende traject vol met ups en down, als makelaar te hebben. Danielle is duidelijk, zegt waar het op staat, geeft duidelijk de koers aan en brengt structuur. Haar enthousiasme en spontaniteit vond ik ook erg leuk.

9 , 8
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
09 maart 2020
Door:
Daan Posneetn

Detailscore

Wij hebben onze samenwerking met Karlijn als bijzonder plezierig ervaren. Ze gaf ons echt het gevoel met ons mee te leven en mee te denken en heeft dat ook meer dan waargemaakt. Afspraken voor bezichtigingen werden snel geregeld. Met meerdere gegadigden voor het appartement dat wij op het oog hadden, slaagde zij erin ons bod geaccepteerd te krijgen. Vanwege zwangerschapsverlof moest Karlijn net voor de afronding de zaken overdragen aan Daniëlle die er uitstekend voor zorgde dat de [Meer]

Wij hebben onze samenwerking met Karlijn als bijzonder plezierig ervaren. Ze gaf ons echt het gevoel met ons mee te leven en mee te denken en heeft dat ook meer dan waargemaakt. Afspraken voor bezichtigingen werden snel geregeld. Met meerdere gegadigden voor het appartement dat wij op het oog hadden, slaagde zij erin ons bod geaccepteerd te krijgen. Vanwege zwangerschapsverlof moest Karlijn net voor de afronding de zaken overdragen aan Daniëlle die er uitstekend voor zorgde dat de laatste puntjes op de laatste i werden gezet. Mid november begon onze zoektocht: op 24 februari kregen we de sleutel. Chapeau !! Minder

9 , 8
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
29 februari 2020
Door:
Helena D

Detailscore

Het is simpelweg een genoegen om Saranke als mijn makelaar te noemen. Super vriendelijk, persoonlijk, professioneel, goed bereikbaar en altijd bereid om zo veel mogelijk te helpen, ook buiten werkuren. Ik kon altijd op haar rekenen en was altijd gerust omdat ik volle vertrouwen in mijn makelaar had. In het geval dat Saranke er op een bepaalde dag niet kon zijn spreek ik ook vol lof over de collega's die het moeiteloos overnamen. Als de tijd komt om mijn [Meer]

Het is simpelweg een genoegen om Saranke als mijn makelaar te noemen. Super vriendelijk, persoonlijk, professioneel, goed bereikbaar en altijd bereid om zo veel mogelijk te helpen, ook buiten werkuren. Ik kon altijd op haar rekenen en was altijd gerust omdat ik volle vertrouwen in mijn makelaar had. In het geval dat Saranke er op een bepaalde dag niet kon zijn spreek ik ook vol lof over de collega's die het moeiteloos overnamen. Als de tijd komt om mijn stulpje te gaan verkopen moet ik niet twee keer nadenken waar ik naartoe ga. In kort, een felle aanrader om Francis Helmig als makelaar te nemen! Minder

8 , 5
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
28 februari 2020
Door:
Jacco

Detailscore

We zijn tot inmiddels herhaaldelijk geholpen door Francis, en haar collega Saranke, in de koop en verkoop van huizen in Amsterdam. We zijn zeer tevreden, mede door hun deskundigheid, betrouwbaarheid en het niveau van de service. We zouden graag in de toekomst weer bij hen aankloppen.

9 , 1
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
23 februari 2020
Door:
Saskia

Detailscore

uitstekend!

9 , 6
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
29 januari 2020
Door:
Peter van Westing

Detailscore

Met Saranke vd Broek als eerste aanspreekpunt heb ik vanaf het begin een heel goed contact gehad. Het klikte gewoon! Ze heeft zich zeer kordaat en adequaat opgesteld.

9 , 7
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
28 januari 2020
Door:
Annelies

Detailscore

In een hele korte tijd een heel mooi resultaat. Daniëlle heeft mij super begeleid bij de verkoop!

8 , 3
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
15 januari 2020
Door:
Yuri Tchong

Detailscore

Enthousiaste en efficiënte aanpak van de verkoop. Al het werk werd me uit handen genomen en professioneel aangepakt. Advisering rondom de verkoop over prijs, moment van in de markt zetten en afwegingen rondom de biedingen was to the point en erg prettig.

9 , 2
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
08 januari 2020
Door:
Nicolette Gast

Detailscore

Zeer goede en accurate makelaar. Een topteam van vrouwen.

9 , 0
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
16 december 2019
Door:
Ilse & Gigl

Detailscore

Karlijn Volgers heeft ons onzettend goed geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis! Ondanks de krapte op de markt, hadden we binnen 3 maanden een huis. Zo merk je dat Karlijn al veel ervaring heeft in op de huizenmarkt. Gedurende de (vrij stressvolle) onderhandelingen hielp haar inzet ons om het hoofd koel te houden. Toen het bovendien nodig bleek om derde partijen in te schakelen, zijn we ook daar goed geadviseerd door Karlijn en heeft zij het contact [Meer]

Karlijn Volgers heeft ons onzettend goed geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis! Ondanks de krapte op de markt, hadden we binnen 3 maanden een huis. Zo merk je dat Karlijn al veel ervaring heeft in op de huizenmarkt. Gedurende de (vrij stressvolle) onderhandelingen hielp haar inzet ons om het hoofd koel te houden. Toen het bovendien nodig bleek om derde partijen in te schakelen, zijn we ook daar goed geadviseerd door Karlijn en heeft zij het contact op zich genomen. Wij zijn dus erg tevreden! Minder

10 , 0
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
13 december 2019
Door:
Jakob

Detailscore

Erg goed

9 , 6
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
10 oktober 2019
Door:
Geerd Schlangen

Detailscore

Contactpersoon/makelaar Danielle Butter was snel en deskundig. Zij en ook het team van Francis Helmig pakten zaken voortvarend op en stelden eer in een goede regie, voorspoedig tempo en een mooi resultaat.

9 , 9
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
30 augustus 2019
Door:
Alexandru Lazarescu

Detailscore

Francis Helmig helped me purchasing my new home. Everything was perfect. They were always available for my questions. I could only recommend them.

9 , 7
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
07 augustus 2019
Door:
Lee Cumberbatch

Detailscore

Saranke was a pleasure to work with. Great knowledgeable and thorough in the process and viewings. Understands the market really well and gave me confidence in the bidding process.

8 , 8
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
02 augustus 2019
Door:
Jochum Stienstra

Detailscore

Daniëlle heeft ons heel goed geadviseerd bij de verkoop. Bijvoorbeeld het advies om het huis in maart i.p.v. januari te koop te zetten. Daarbij is het contact met haar heel fijn omdat ze heel betrokken is.

9 , 6
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
02 juli 2019
Door:
J.B. Verkerk

Detailscore

Zakelijk en toch persoonlijk, adequaat en to the point. Meer kan je niet verwachten

9 , 8
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
02 mei 2019
Door:
Casper Polhout

Detailscore

Uitstekend! Zeer behulpzaam!

9 , 5
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
29 april 2019
Door:
David Walden

Detailscore

Francis and her team were equally friendly and professional in their constant support and expert guidance through our sales process. Responses to questions were prompt and thorough so that we were always (re)assured at every step. We highly recommend Francis Helmig Makelaardij to anyone wanting to sell property in Amsterdam.

9 , 0
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
27 april 2019
Door:
Rob A.C. de Vries

Detailscore

snel, deskundig, goed communicerend, klantgericht

9 , 4
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
05 april 2019
Door:
Gerbrig

Detailscore

In 1 woord: geweldig. Pro-actief en zeer deskundig.

10 , 0
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
20 februari 2019
Door:
Thijs Luijf

Detailscore

De verkoop van mijn appartement in Amsterdam ging zeer voorspoeding onder de professionele begeleiding van de makelaars van Francis Helmig. Communicatie was altijd goed en tijdig. Het kantoor heeft een uitstekende kennis van de markt en weet een huis juist in te markt te zetten. Vrienden en familie die in Amsterdam een huis willen kopen/verkopen, krijgen zeker de naam van Francis Helmig door van mij.

9 , 1
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
28 januari 2019
Door:
Miro Capka

Detailscore

Bij het aankoop van een huis moeten er veel dingen geregeld worden. Bijna alles werd door mijn makelaar geregeld. Bouwkundig inspectie, taxatie, keuze en regelen van notaris, etc. Het spaart een hoop tijd en zorgen. Bij Francis Helmig heb ik het gevoel van betrouwbaarheid gehad. Aanrader!

10 , 0
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
08 januari 2019
Door:
Pieter

Detailscore

Uitstekend, professioneel en prettig makelaarskantoor. Korte lijnen in de communicatie, goed advies en begeleiding bij de verkoop van mijn appartement.

8 , 8
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
12 december 2018
Door:
Eert Moonen

Detailscore

Ervaring was positief, vooraf werd goed overzicht gegeven wat er moest gebeuren, alles werd in overleg ingepland, foto's waren mooi en verkoopbedrag uiteindelijk ook.

10 , 0
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
12 december 2018
Door:
Hedwig

Detailscore

Francis Helmig is de perfecte makelaar! Ik raad haar zeker aan.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.