Adresgegevens
Amsterdam
Amsteldijk 48
1074 HW
Tel: 020-2610284
info@francishelmig.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 8
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
12 december 2018
Door:
Eert Moonen

Detailscore

Ervaring was positief, vooraf werd goed overzicht gegeven wat er moest gebeuren, alles werd in overleg ingepland, foto's waren mooi en verkoopbedrag uiteindelijk ook.

10 , 0
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
12 december 2018
Door:
Hedwig

Detailscore

Francis Helmig is de perfecte makelaar! Ik raad haar zeker aan.

9 , 5
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
30 november 2018
Door:
Saida Ahyad

Detailscore

Ik heb een hele goede en positieve ervaring gehad. Er komt heel veel kijken bij het kopen en verkopen van een huis en Francis en haar team hebben mij in elke stap goed geholpen.

9 , 0
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
26 oktober 2018
Door:
Edward Keek

Detailscore

Onze ervaring met Francis Helmig Makelaardij is erg postitief. Zowel met de verkoop en aankoop van onze huizen zijn Francis en Danielle onmisbare schakels geweest. Aanrader!

9 , 8
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
25 oktober 2018
Door:
Maurits kalff

Detailscore

Ervaring met het kantoor Francis Helmig en haar personeel was erg goed. Van het intake gesprek tot aan de uiteindelijk koop van ons nieuwe huis. Communicatie liep erg makkelijk en plezierig en stonden altijd voor ons klaar.

9 , 3
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
19 oktober 2018
Door:
Maroun Nader

Detailscore

Twee verschillende vrienden adviseerden mij om met Francis Helmig in Te schakelen als makelaar toen ik op zoek ging naar een huis is Amsterdam. Zij hadden erg goede ervaringen, zowel op het persoonlijk vlak als in de kennis en kunde. Mijn ervaring was zeker zo goed. Nikki heeft mij begeleid. Ze hielp me bij het vinden van een huis, het doen van een passend bod en het sluitend maken van de overeenkomst. Het kopen van een huis vraagt aandacht [Meer]

Twee verschillende vrienden adviseerden mij om met Francis Helmig in Te schakelen als makelaar toen ik op zoek ging naar een huis is Amsterdam. Zij hadden erg goede ervaringen, zowel op het persoonlijk vlak als in de kennis en kunde. Mijn ervaring was zeker zo goed. Nikki heeft mij begeleid. Ze hielp me bij het vinden van een huis, het doen van een passend bod en het sluitend maken van de overeenkomst. Het kopen van een huis vraagt aandacht en tijd, iets wat ik in de eerste periode na de intake niet altijd kon combineren met werk. Nikki hielp me betrokken te blijven zonder ooit te pushen (het no cure no pay principe dat het kantoor hanteert hielp daarbij). Toen er eenmaal actie kwam was ze in control, betrouwbaar en heeft ze me er echt doorheen geholpen. Daarbij was ze altijd even enthousiast en alert. Wat ik erg prettig vond is dat ze erg duidelijk communiceert, daardoor was mij altijd duidelijk wat me te wachten stond. Op momenten dat advies nodig was had ze duidelijk kennis van zaken. Dit was nodig bij het doen van een goed maar verstandig bod in de overspannen huizenmarkt van dit moment. Al met al ben ik heel erg blij met de ondersteuning van Nikki en zou ik de makelaarsdiensten van Francis Helmig van harte aanbevelen. Minder

9 , 7
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
15 oktober 2018
Door:
Roseanne Ashley-Lahiff

Detailscore

Super good. Nikki, Britt and Danielle were incredibly knowledgeable, friendly, sharp and professional. Couldn’t be happier with the service!

9 , 1
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
07 oktober 2018
Door:
Leonie

Detailscore

Fracis is professioneel, vriendelijk en persoonlijk. Ze was altijd goed te bereiken, pro actief en prettig in de omgang. Ik was ontzettend blij met haar advies en blij dat ze me bij het hele traject van het kopen van mijn huis heeft bijgestaan. Het kost wel wat, maar heeft mij ontzettend veel rust gebracht en vertrouwen dat het allemaal goed geregeld werd.

10 , 0
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
28 september 2018
Door:
I. Roos

Detailscore

Fantastische verkoopmakelaar! Allen betrokken medewerkers die als een team samenwerken en volledig op de hoogte zijn wanneer je contact hebt. Indrukwekkend.

9 , 7
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
28 september 2018
Door:
Amber

Detailscore

Hele fijne samenwerking. Duidelijke uitleg, goed te bereiken en goede tactiek. Ook aandacht voor de koper wat ik als verkoper belangrijk vondt. Daarnaast hebben Danielle en Francis een topprijs voor mijn woning voor elkaar gekregen.

8 , 8
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
31 augustus 2018
Door:
Ellen

Detailscore

Enorm keurige service en heel erg behulpzaam. Als ik vragen had werd ik snel geholpen, ook in het weekend

8 , 4
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
29 augustus 2018
Door:
Evelien van der Molen

Detailscore

Zeer goed: betrokken makelaar, soepel contact en scherpe blik (zowel m.b.t. bezichtigingen als bij biedingsproces en doorspitten stukken). Ook snelle afstemming via backoffice/secretariaat bij inplannen bezichtigingen en dergelijke.

9 , 6
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
14 augustus 2018
Door:
Roel Timmermans

Detailscore

Heel goed, snelle actie. Snel uitzoekwerk bij extra werkzaamheden. Binnen 2 maanden hebben we een huis gevonden in deze tijd en in deze markt.

9 , 7
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
01 augustus 2018
Door:
Sandra

Detailscore

Makelaarskantoor Francis Helmig heeft haar zaakjes prima op orde. Afspraken worden nagekomen, communicatie is goed, en bereikbaarheid is prima. 'Mijn' makelaar, Nikki, heeft vakkennis en is heel prettig in de omgang. En, het belangrijkste, ik heb mijn woning snel en voor een goede prijs kunnen verkopen.

8 , 4
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
18 juni 2018
Door:
Gerhard Meerdink

Detailscore

Zeer positief! Na een aantal hectische weken met veel bezichtigingen, was het bij de 2e bieding raak. Ze wist eea goed te begeleiden en volgde al onze vragen elke keer weer snel op met de juiste informatie. We kunnen het kantoor en Danielle van harte aanbevelen!

10 , 0
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
27 mei 2018
Door:
Luc Janmaat

Detailscore

Erg vriendelijke en correcte omgang. Mooie foto's en zeer mooie video opname van het appartement.

8 , 5
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
18 mei 2018
Door:
Anneke

Detailscore

Plezierig. Komt haar afspraken na en is op snel met het reageren op onze vragen en bestudering van de relevante gegevens.

9 , 9
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
08 mei 2018
Door:
Thomas van Waarde

Detailscore

Wij zijn erg positief over Francis Helmig Makelaardij!! Fijn contact en ze hebben alles erg goed voor ons geregeld.

10 , 0
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
04 mei 2018
Door:
E. de Wolf

Detailscore

Superfijn makelaarskantoor. Goede begeleiding bij de aankoop van ons huis, let echt op de kleine puntjes die je in je enthousiaste snel over het hoofd ziet. Ik kan dit kantoor van harte aanbevelen. Bedankt voor de fijne samenwerking!

8 , 8
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
02 mei 2018
Door:
Evi

Detailscore

Hele fijne begeleiding. De makelaar had goed door waar ik naar op zoek was en heeft me tot aan het einde volledig ondersteunt bij alles.

9 , 0
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
18 april 2018
Door:
G. Verhoeff

Detailscore

De dames van makelaarskantoor Francis Helmig hebben een zeer succesvol verkooptraject georganiseerd. De contacten waren zeer plezierig. Met een uitstekend (verkoop) resultaat als gevolg.

9 , 3
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
05 april 2018
Door:
Eelco Wierda

Detailscore

Snelle en adequate afhandeling van het aankoopproces van A tot Z.

8 , 8
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
30 maart 2018
Door:
Anne Loef

Detailscore

Prettige samenwerking

8 , 7
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
26 maart 2018
Door:
Mevr. Kouw

Detailscore

Een zorgeloze en soepel verlopen verkoop van mijn huis via Francis Helmig Makelaardij. Nikki Blom was zeer prettig in de omgang en helder over alles wat er plaatsvond en diende te gebeuren. Ik vond de dienstverlening vakkundig en professioneel. De communicatie verliep gemakkelijk, accuraat en stipt. Ik ben zeer tevreden - bedankt!

8 , 8
Kantoor:
Francis Helmig Makelaardij
Datum:
22 maart 2018
Door:
Laura den Boer

Detailscore

De dienstverlening was professioneel maar voelde heel gemoedelijk en vertrouwelijk. Dat vind ik de kracht van Francis Helmig makelaardij. Ze zijn erg goed bereikbaar en stellen zich zeer flexibel op.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.