Adresgegevens
Amsterdam
Meer en Vaart 82
1068 ZZ


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
16 maart 2020
Door:
E.Y. Bernal

Detailscore

uitstekende service en aandacht

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
10 maart 2020
Door:
K. Eddiouane

Detailscore

Goed geholpen

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
09 maart 2020
Door:
R. Vriesde

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
05 maart 2020
Door:
A. Selu

Detailscore

Enthousiaste stijl !

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
04 maart 2020
Door:
L. Braun

Detailscore

Zeer kundig, professioneel en scherp. Echt een topper!

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
21 februari 2020
Door:
A. van Beusekom

Detailscore

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
22 januari 2020
Door:
P. van Leeuwen

Detailscore

Fijne bezichtiging

7 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
22 januari 2020
Door:
R. Rondeel

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
22 januari 2020
Door:
G. Singh

Detailscore

Niets mis mee.

6 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
21 januari 2020
Door:
H. van Lith

Detailscore

Stanley is heel professioneel en open in de communicatie en beantwoording van onze vragen.

6 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
17 januari 2020
Door:
M. Lammers

Detailscore

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
13 januari 2020
Door:
A. Boutakbach

Detailscore

Zeer vriendelijk en prima ontvangst..

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
08 januari 2020
Door:
. Rishi

Detailscore

7 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
30 december 2019
Door:
E. van der Ley

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
24 december 2019
Door:
A.A. Pirbux

Detailscore

Ze was goed om de info te geven

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
20 december 2019
Door:
. Rishi

Detailscore

7 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
18 december 2019
Door:
T. Zacharian

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
13 december 2019
Door:
J de Boer

Detailscore

.

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
12 december 2019
Door:
E. Veel

Detailscore

Ik heb geen klachten over de makelaardij alles verliep vlot en naar wens .

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
06 december 2019
Door:
. Kentrop

Detailscore

Prima

7 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
05 december 2019
Door:
R.L.W. van Wichen

Detailscore

ik heb stanley brugman niet gezien. wel 2 dame's.het is met niet duidelijk hoe ik een bod kan uitbrengen op het huis.

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
04 december 2019
Door:
M. Olijkan

Detailscore

zeer accuraat en juiste / prettige benadering van bezoekers

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
22 november 2019
Door:
R. Ozcan

Detailscore

Was vriendelijk bezich teging goede contact

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
20 november 2019
Door:
A. Jabli

Detailscore

De makelaar was heel beleefd en op tijd. Hij was ook heel toegankelijk. Ook werd er de tijd genomen voor vragen.Ook gaf hele goede adviezen.

5 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
05 november 2019
Door:
S. Pieters

Detailscore

De deur openen en zeggen kijk maar even rond doet het beroep makelaar geen eer aan. Vragen over de erfpacht niet correct kunnen beantwoorden vindt ik echt beneden de maat.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.