Adresgegevens
Amsterdam
Meer en Vaart 82
1068 ZZ


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
17 april 2019
Door:
M.L. de Booij

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
16 april 2019
Door:
N. cerezci

Detailscore

Vriendelijk en behulpzaam is ze geweest

3 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
15 april 2019
Door:
R Kirli

Detailscore

Begeleider was heleTijd maar met 1 koppel bezig, ik en mijn partner hebben zelfs woning gezien zonder haar begeleiding. Ze was denk ik niet geïnteresseerd in ons

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
12 april 2019
Door:
C Klingeman

Detailscore

Ik voelde me volledig op m'n gemak bij haar.Als iets niet perfect was, zei ze dat ook eerlijk.Ze gaf mij ruim de tijd.

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
10 april 2019
Door:
S. Bhattoe

Detailscore

Heb drie afspraken gehad; Leontien, die heel creatief omging met het meedenken hoe ik de kleine slaapkamer moest inzetten. Vertelde over de overige bewoners, veiligheid. 2e afspraak met Eveliene, die een goede dosis humor heeft. Het was niet haar project, maar ze begeleide ons goed en gaf netjes aan dat als er vragen ware met details, Leontien dit zou kunnen beantwoorden. 3e afspraak met Dorien, die nog een laatste afspraak samen met mijn dochter inzette.

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
09 april 2019
Door:
J. Niesink

Detailscore

x

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
04 april 2019
Door:
P. Vakalopoulos

Detailscore

Veel ervaring in Amsterdam en zeer helpvol met het vinden van een huis en de financiele kant.

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
15 maart 2019
Door:
R. Illman

Detailscore

Very good service. Positive, friendly and good knowledge. A good employee, and a very good experience. Would use him again.

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
14 maart 2019
Door:
M.C.S. Rijken

Detailscore

Correct en net ontvangst

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
12 maart 2019
Door:
J. Palmen

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
11 maart 2019
Door:
e vd oord

Detailscore

Mijn ervaring met Leonie Rump van makelaarskantoor HVE was in één woord fantastisch, van het begin tot het einde. Empathisch, geinteresseerd en vooral deskundig. Goed op de hoogte van de markt. Creatief in de uitvoering. En vooral betrokken. Nooit was haar iets te veel. Binnen twee weken was mijn huis verkocht voor een erg mooie prijs. Chapeau Leonie!

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
07 maart 2019
Door:
T. Pagrach

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
25 februari 2019
Door:
A. van Tits

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
30 januari 2019
Door:
F. Grootswagers

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
22 januari 2019
Door:
Y. Artozoul

Detailscore

Stanley was very helpful and I was lucky enough to be the only one to visit the flat. I couldn't assess all the criteria above so that's the only reason I put 8, but I was very happy about Stanley's help.

6 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
24 december 2018
Door:
R. Scholte

Detailscore

Erg aardig

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
30 november 2018
Door:
R. van den Herik

Detailscore

Goed op de hoogte, behulpzaam.

7 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
30 november 2018
Door:
G. van Vliet

Detailscore

Ik heb marktkennis een gemiddeld cijfer gegeven omdat ik hier geen uitgesproken mening over heb. Ik heb geen specifieke vragen gesteld hierover. Creativiteit heb ik een gemiddeld cijfer gegeven omdat ik geen creativiteit heb ervaren tijdens mijn bezichtiging, maar dat had ik ook niet verwacht. Hoe heeft creativiteit bij te dragen aan een bezichtiging? Ik zou het overbodig vinden, het gaat me juist om de informatie die rechtoe rechtaan verteld wordt. De dame die ik aan de telefoon had [Meer]

Ik heb marktkennis een gemiddeld cijfer gegeven omdat ik hier geen uitgesproken mening over heb. Ik heb geen specifieke vragen gesteld hierover. Creativiteit heb ik een gemiddeld cijfer gegeven omdat ik geen creativiteit heb ervaren tijdens mijn bezichtiging, maar dat had ik ook niet verwacht. Hoe heeft creativiteit bij te dragen aan een bezichtiging? Ik zou het overbodig vinden, het gaat me juist om de informatie die rechtoe rechtaan verteld wordt. De dame die ik aan de telefoon had was erg aardig en plande eenvoudig een afspraak met mij in. De jongen die me rondleidde, Stanley, was erg verwelkomend en wist waanzinnig veel te vertellen over de woning. Ontzettend aardige jongen ook. Hij heeft me vanalles uitgelegd over blokverwarming. Wat ik nog even wil benoemen is dat ik een hele fijne mail heb ontvangen na het maken van de bezichtiging afspraak. Heel netjes met de naam van de makelaar, telefoonnummers etc. Ik ergerde me er laatst nog aan toen ik van een andere woning een bevestiging kreeg waar niet eens het nummer in stond waarmee ik de makelaar kon bereiken. Dus dat zit allemaal goed! Minder

5 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
26 november 2018
Door:
A. Kahraman

Detailscore

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
21 november 2018
Door:
Bo

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
20 november 2018
Door:
R. van der Linde

Detailscore

Enthousiaste (zonder opdringerigheid) en plezierige makelaar. Geeft goede toelichting op de woning, en toont interesse in klant wensen/overwegingen.

7 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
20 november 2018
Door:
A. Ozdemir

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
02 november 2018
Door:
J. Poortier

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
01 november 2018
Door:
B. Aarts Vrielink

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck Amsterdam West
Datum:
31 oktober 2018
Door:
N. Raggani

Detailscore

Het is jammer dat de huizen snel worden verkocht alvorens ieder geïnteresseerde een bod heeft gebracht

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.