Alle beoordelingen

iBlue Makelaars

Amsterdam

Adresgegevens
Amsterdam
Johan Huijsenstraat 7
1087LC


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
05 december 2018
Door:
N. Ebbinkhuijsen

Detailscore

Professioneel, betrokken en persoonlijk. Perfecte begeleiding van begin tot eind. Transparant.

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
31 oktober 2018
Door:
J. Visser

Detailscore

Duidelijkheid en heldere afspraken De heer Jack Hulsebos zag door zijn kennis van zaken de plus punten van mijn woning wat tot een snelle verkoop heeft geleid Hij heeft mij ook goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en de eventuele mogelijkheden duidelijk besproken

9 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
02 oktober 2018
Door:
Atzema

Detailscore

Een zeer gedreven en prettige makelaar in omgang. Vakkundig en altijd antwoord op je vraag.

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
17 augustus 2018
Door:
Thijs Alma

Detailscore

Waarschijnlijk in tegenstelling tot de reden waarom u dit leest ben ik bij toeval terecht gekomen bij de heer Martin van Bodegraven, iBlue makelaars. Vanaf het eerste moment was er sprake van een fijne betrokken dienstbaarheid, duidelijk gebaseerd op kennis en ervaring. Met name een prettig intermenselijke samenwerking en, vanuit mijn wensen , een continue vinger aan de pols in overleg etc. heb ik als heel plezierig ervaren. Met dank en.., zo doorgaan iBlue..!

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
17 augustus 2018
Door:
Boubkari

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
17 augustus 2018
Door:
Olthof

Detailscore

Goed contact met Jack. Duidelijk naar ons en naar de mogelijke kopers. Draait er niet omheen en zegt zoals het is. Ook de fotograaf was prettig om mee te werken.

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
17 augustus 2018
Door:
Dirk

Detailscore

Goede makelaar

9 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
15 augustus 2018
Door:
Fluyt

Detailscore

De professionele en mensgerichte inzet van Remco van Leerdam, de makelaar. Daarnaast het vaste tarief voor de verkoop van de voormalige woning.

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
15 augustus 2018
Door:
Dennis en Meredith

Detailscore

Betrokkenheid Vriendelijkheid Deskundigheid Duidelijkheid Integriteit Rust Bereikbaarheid Martin is een zeer vriendelijke en persoonlijk betrokken makelaar. Hij is kundig en heeft zeer goed werk geleverd.

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
15 augustus 2018
Door:
Willemsen

Detailscore

9 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
20 juli 2018
Door:
Kelsey Oulad Abdelkrim

Detailscore

Wij waren echt ontzettend blij met de hulp van Remco van Leerdam, het ging soepel. Hij was altijd bereikbaar, wij konden alles vragen, waarop wij heel snel antwoord hadden! Wij hebben altijd het gevoel gehad dat het goed zou komen. En dat is het gekomen!! Dankzij jouw hulp!!! De communicatie was top! Echt super super super bedankt voor je hulp!!!

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
17 juli 2018
Door:
Pieters

Detailscore

Het feit dat we ook zelf de potentiële kopers op gezette momenten konden rondleiden hebben we als zeer positief ervaren. Wij kennen ons huis tenslotte het beste en hoe goed een makelaar zich ook voorbereidt, hij heeft geen compleet verhaal. Onze makelaar, Remco van Leerdam verdient in deze een dikke pluim. een 10 met een griffel...

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
17 juli 2018
Door:
Ron

Detailscore

Kennis gemaakt met Iblue makelaars (Martin van Bodegraven) via een woning bezichtiging. Zeer goede makelaar welke zeer rustig, beheerst en netjes overkomt. Besloten na kennis te hebben met diverse verschillende makelaars om onze woning via Iblue te koop zetten met een vast contactpersoon (Martin) en gekozen voor een pakket waarin de bezichtigingen gedeeld worden door enerzijds de makelaar en de bewoners zelf. Dit is goed verlopen en ook handig voor potentiële kopers waarin zij kennis kunnen maken met de [Meer]

Kennis gemaakt met Iblue makelaars (Martin van Bodegraven) via een woning bezichtiging. Zeer goede makelaar welke zeer rustig, beheerst en netjes overkomt. Besloten na kennis te hebben met diverse verschillende makelaars om onze woning via Iblue te koop zetten met een vast contactpersoon (Martin) en gekozen voor een pakket waarin de bezichtigingen gedeeld worden door enerzijds de makelaar en de bewoners zelf. Dit is goed verlopen en ook handig voor potentiële kopers waarin zij kennis kunnen maken met de huidige bewoners. Het pakket van Iblue is zeer goed en hierin zitten onverwachte verborgen kosten. Het is een fixed price. We zijn zeer te spreken over onze makelaar Martin van Bodegraven welke alles goed heeft begeleid van koopcontract tot aan de notaris. Goede contactmomenten ook buiten werktijd via de tel of app. Communicatie was top. Minder

8 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
17 juli 2018
Door:
Day

Detailscore

Aandacht, vriendelijkheid, luisterende, extra steun als jij het nodig hebt.

8 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
17 juli 2018
Door:
Willemsen

Detailscore

Goede en prettige samenwerking met de makelaar Martin Grave die altijd bereikbaar is.

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
17 juli 2018
Door:
Cooijman

Detailscore

Betrokken en kundige makelaar die absoluut mijn verkoopervaring heeft overtroffen

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
17 juli 2018
Door:
Brinkman

Detailscore

Alles goed geregeld

1 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
13 april 2018
Door:
M. Brusse

Detailscore

Zeer slechte ervaring met Iblue. Als je alles zelf wil doen en toch veel wil betalen, dan moet je naar Iblue gaan. Begon al met een verkeerd verhaal/foto's op funda, vervolgens niet op komen dagen bij bezichtigingen, bezichtigen inplannen zonder mij te laten weten, chronisch onbereikbaar zijn, niets over je huis weten te vertellen aan mensen, niet scherp kunnen onderhandelen, bij conflict met kopers geen steun of advies geven, niet voor mijn belangen opkomen, onkundig en onbeleefd personeel op IBlue [Meer]

Zeer slechte ervaring met Iblue. Als je alles zelf wil doen en toch veel wil betalen, dan moet je naar Iblue gaan. Begon al met een verkeerd verhaal/foto's op funda, vervolgens niet op komen dagen bij bezichtigingen, bezichtigen inplannen zonder mij te laten weten, chronisch onbereikbaar zijn, niets over je huis weten te vertellen aan mensen, niet scherp kunnen onderhandelen, bij conflict met kopers geen steun of advies geven, niet voor mijn belangen opkomen, onkundig en onbeleefd personeel op IBlue kantoor, onprofessioneel, geen informatie over potentiele kopers inwinnen, vragen over hun financiering etc. moest ik eerst allemaal voorkauwen. Geen stukken van het huis doorsturen als klanten daarom vragen, etc. etc. etc. en zo kan ik nog wel even doorgaan. Resultaat: heel veel stress en huis onder de vraagprijs verkocht en dat in deze tijd in Amsterdam. Minder

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
10 juli 2017
Door:
Straalen

Detailscore

Positieve uitstraling makelaar (Martin Grave). Accurate manier van werken.

9 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
10 juli 2017
Door:
Hauwert

Detailscore

Persoonlijke benadering door makelaar Remco van Leerdam. Korte lijnen en snel reactie op vragen.

8 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
10 juli 2017
Door:
leurs

Detailscore

Fijn om.een eigen inbreng te hebben. Zaken worden snel opgepakt.

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
22 juni 2017
Door:
Ilse

Detailscore

Snelle communicatie, duidelijke afspraken, goede feedback, keurig tarief. En niet te vergeten: fijne medewerkers

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
07 juni 2017
Door:
John Franssen

Detailscore

Duidelijke uitleg over hetgeen geboden wordt (1e contact) Kundige aankoop-makelaar (i.c. Will de Jonge) Prima begeleiding tijdens alle fasen van het aankoopproces (van bezichtiging en bieden tot tekenen contracten) Tijdige en volledige emailberichten aangaande de aankomende afspraken

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
07 juni 2017
Door:
Arjan van Buijtene

Detailscore

Volledige ontzorging van het gehele proces, van seconde 1 tot de laatste en er daarna. Mijn geval had onverwachte wendingen, maar toch continue de juiste begeleiding gekregen.

8 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
07 juni 2017
Door:
Koper

Detailscore

huis ge- en verkocht

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.