Alle beoordelingen

iBlue Makelaars

Amsterdam

Adresgegevens
Amsterdam
Johan Huijsenstraat 7
1087LC


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

1 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
25 april 2019
Door:
Donja Huidar

Detailscore

Zelfs 1 ster zijn ze niet eens waardig! Dit is mijn worst nightmare geweest tijdens de aanschaf van mijn penthouse in Rdam (april 2017). iBlue had de rol van aankoopmakelaar. De opdracht was dat ze mij zouden helpen met de onderhandeling, technische staat van de penthouse, en met name door snel de woning succesvol te kopen. De makelaar destijds was echt een DRAMAAAAAAA (Quint Vlot) die gast wist dat er met snelheid gewerkt moest worden en het tempo kon [Meer]

Zelfs 1 ster zijn ze niet eens waardig! Dit is mijn worst nightmare geweest tijdens de aanschaf van mijn penthouse in Rdam (april 2017). iBlue had de rol van aankoopmakelaar. De opdracht was dat ze mij zouden helpen met de onderhandeling, technische staat van de penthouse, en met name door snel de woning succesvol te kopen. De makelaar destijds was echt een DRAMAAAAAAA (Quint Vlot) die gast wist dat er met snelheid gewerkt moest worden en het tempo kon hij niet bijbenen. Voorbeeld: e-mails van de verkopende makelaar werden na een week beantwoord. Ik als klant zijnde moest hem chasen!! Te gek voor woorden en dat terwijl ik voor de service EUR 2500 / EUR 3000 moest aftikken! Nadat ik het kantoor gebeld had was niemand bereid om mij te helpen want het is immers de case van Quint. Quint ging tussendoor ook op vakantie en dat terwijl ik een deal voor wat betreft de penthouse snel moest sluiten. Ik moest notabeen via een Out of Office vernemen dat Quint met vakantie was?!!!! Ik explodeerde bijna! Wederom iBlue gebeld en een klacht ingediend - in de hoop dat ik serieus genomen zou worden. Ene Bennie Mustamu belde mij en deed zich voor als de man van iBlue. Hij gaf aan dat dit inderdaad niet kon wat betreft Quint en dat hij bij terugkomst van Quint het een en ander zou bespreken - wat zou betekenen een week later en dat terwijl de deal gesloten moest worden met de verkopende makelaar?!! Ongelooflijk! Deze topper Bennie moest het verhaal eerst verifiëren?! (WAUW – de klant werd behandeld als een stuk (str*nt). Ik kon mijn oren niet geloven. Na die call met Bennie heb ik een mail gestuurd naar hem dat ik zo niet tevreden was en het niet eens was met de oplossing gezien de urgentie van de aanschaf. Zijn voorstel was om een andere makelaar in te zetten binnen iBlue. Voor degene die dit leest, pak je popcorn er maar bij want dit wordt smeuïger! Die loser van die andere makelaar belde mij en gaf letterlijk aan: 'uhh ja, ik heb geen idee wat jij met Quint gedaan hebt, dus zou jij mij een mail kunnen sturen met wat er nog gedaan moet worden' ???????? Are you fucking kidding me, dacht ik....... Alsnog gedaan en toen hij de tijd had om te reageren was onze beste Quint terug van vakantie. Wat deed Quint, hij kreeg blijkbaar op zijn flikker van Bennie vanwege mijn klacht en zijn woede heeft hij geprojecteerd op de verkopende makelaar! Hij heeft de dame in kwestie uitscholden en beledigd!? (WAUWWWWW) de verkopende makelaar belde mij op om dit mede te delen en dat Quint alle fatsoen grenzen had overschreden, namelijk de verkopende makelaar uit te schelden voor HOER. Meneer Quint vergat even dat hij MIJN ZAKEN behartigde en dat van zijn werkgever iBlue........ ik wist op dat moment niet wat ik moest zeggen. Ik heb Quint geconfronteerd via mail en Bennie gebeld en die gaven er geen gehoor aan. In de tussentijd heb ik zelf mijn penthouse aangeschaft, zonder tussenkomst van een aankoopmakelaar. Het is dat ik een goede band heb met de verkopende makelaar en dat ze mij de woning gunden, anders was ik samen met Quint aan de kant gezet en had ik de woning op mijn BUIK kunnen schrijven. Het verhaal is nog niet klaar, dus pak je tweede bak popcorn er bij..... Na een aantal weken belde proleet Bennie Mustamu met de mededeling dat er een nota openstaat en of ik dat nog even wilde betalen! Hoe durf je dit te vragen na alle ellende en onprofessionele handelingen, de een na de ander. We zijn inmiddels 2 jaar verder en de status is dat ze mij twee jaar lang stalken met herinneringen, incassobureaus op mijn dak en nu zelfs een deurwaarder ingeschakeld. Lieve mensen, DOE GEEN ZAKEN met deze proleten en onbetrouwbare lui. Lang leve internet dat ik hier mijn verhaal kan doen om anderen te waarschuwen. iBlue - SCHAAM JE KAPOT stelletje losers! Minder

1 , 1
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
12 april 2019
Door:
Stef

Detailscore

Zeer slecht, luisteren niet, doen niet wat je ze vraagt en als je het dan zat bent hebben ze zelfs de brutaliteit om een rekening te sturen. Waardeloos bedrijf, waardeloze werknemers

9 , 8
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
05 maart 2019
Door:
Alicja

Detailscore

Since the first contact with this friendly expert in his field till the fantastic sale achievment I've had nothing but a great customer/ agent relationship experience. For my house on Ijburg we got the highest price in the neighbourhood and set a new level in the house market in Amsterdam. Egbert-Jan is a transparent communicator, good listener, knowing client's needs/ time frame and adapting accordingly to expectations. He's pro-active, keeps client well informed. He's constantly chasing new leads. I fully [Meer]

Since the first contact with this friendly expert in his field till the fantastic sale achievment I've had nothing but a great customer/ agent relationship experience. For my house on Ijburg we got the highest price in the neighbourhood and set a new level in the house market in Amsterdam. Egbert-Jan is a transparent communicator, good listener, knowing client's needs/ time frame and adapting accordingly to expectations. He's pro-active, keeps client well informed. He's constantly chasing new leads. I fully trusted his expertise and therefore I got a perfect result. Alicja Minder

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
22 januari 2019
Door:
Osman

Detailscore

Erg professioneel en betrouwbaar

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
05 december 2018
Door:
N. Ebbinkhuijsen

Detailscore

Professioneel, betrokken en persoonlijk. Perfecte begeleiding van begin tot eind. Transparant.

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
31 oktober 2018
Door:
J. Visser

Detailscore

Duidelijkheid en heldere afspraken De heer Jack Hulsebos zag door zijn kennis van zaken de plus punten van mijn woning wat tot een snelle verkoop heeft geleid Hij heeft mij ook goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en de eventuele mogelijkheden duidelijk besproken

9 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
02 oktober 2018
Door:
Atzema

Detailscore

Een zeer gedreven en prettige makelaar in omgang. Vakkundig en altijd antwoord op je vraag.

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
17 augustus 2018
Door:
Thijs Alma

Detailscore

Waarschijnlijk in tegenstelling tot de reden waarom u dit leest ben ik bij toeval terecht gekomen bij de heer Martin van Bodegraven, iBlue makelaars. Vanaf het eerste moment was er sprake van een fijne betrokken dienstbaarheid, duidelijk gebaseerd op kennis en ervaring. Met name een prettig intermenselijke samenwerking en, vanuit mijn wensen , een continue vinger aan de pols in overleg etc. heb ik als heel plezierig ervaren. Met dank en.., zo doorgaan iBlue..!

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
17 augustus 2018
Door:
Boubkari

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
17 augustus 2018
Door:
Olthof

Detailscore

Goed contact met Jack. Duidelijk naar ons en naar de mogelijke kopers. Draait er niet omheen en zegt zoals het is. Ook de fotograaf was prettig om mee te werken.

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
17 augustus 2018
Door:
Dirk

Detailscore

Goede makelaar

9 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
15 augustus 2018
Door:
Fluyt

Detailscore

De professionele en mensgerichte inzet van Remco van Leerdam, de makelaar. Daarnaast het vaste tarief voor de verkoop van de voormalige woning.

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
15 augustus 2018
Door:
Dennis en Meredith

Detailscore

Betrokkenheid Vriendelijkheid Deskundigheid Duidelijkheid Integriteit Rust Bereikbaarheid Martin is een zeer vriendelijke en persoonlijk betrokken makelaar. Hij is kundig en heeft zeer goed werk geleverd.

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
15 augustus 2018
Door:
Willemsen

Detailscore

9 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
20 juli 2018
Door:
Kelsey Oulad Abdelkrim

Detailscore

Wij waren echt ontzettend blij met de hulp van Remco van Leerdam, het ging soepel. Hij was altijd bereikbaar, wij konden alles vragen, waarop wij heel snel antwoord hadden! Wij hebben altijd het gevoel gehad dat het goed zou komen. En dat is het gekomen!! Dankzij jouw hulp!!! De communicatie was top! Echt super super super bedankt voor je hulp!!!

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
17 juli 2018
Door:
Pieters

Detailscore

Het feit dat we ook zelf de potentiële kopers op gezette momenten konden rondleiden hebben we als zeer positief ervaren. Wij kennen ons huis tenslotte het beste en hoe goed een makelaar zich ook voorbereidt, hij heeft geen compleet verhaal. Onze makelaar, Remco van Leerdam verdient in deze een dikke pluim. een 10 met een griffel...

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
17 juli 2018
Door:
Ron

Detailscore

Kennis gemaakt met Iblue makelaars (Martin van Bodegraven) via een woning bezichtiging. Zeer goede makelaar welke zeer rustig, beheerst en netjes overkomt. Besloten na kennis te hebben met diverse verschillende makelaars om onze woning via Iblue te koop zetten met een vast contactpersoon (Martin) en gekozen voor een pakket waarin de bezichtigingen gedeeld worden door enerzijds de makelaar en de bewoners zelf. Dit is goed verlopen en ook handig voor potentiële kopers waarin zij kennis kunnen maken met de [Meer]

Kennis gemaakt met Iblue makelaars (Martin van Bodegraven) via een woning bezichtiging. Zeer goede makelaar welke zeer rustig, beheerst en netjes overkomt. Besloten na kennis te hebben met diverse verschillende makelaars om onze woning via Iblue te koop zetten met een vast contactpersoon (Martin) en gekozen voor een pakket waarin de bezichtigingen gedeeld worden door enerzijds de makelaar en de bewoners zelf. Dit is goed verlopen en ook handig voor potentiële kopers waarin zij kennis kunnen maken met de huidige bewoners. Het pakket van Iblue is zeer goed en hierin zitten onverwachte verborgen kosten. Het is een fixed price. We zijn zeer te spreken over onze makelaar Martin van Bodegraven welke alles goed heeft begeleid van koopcontract tot aan de notaris. Goede contactmomenten ook buiten werktijd via de tel of app. Communicatie was top. Minder

8 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
17 juli 2018
Door:
Day

Detailscore

Aandacht, vriendelijkheid, luisterende, extra steun als jij het nodig hebt.

8 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
17 juli 2018
Door:
Willemsen

Detailscore

Goede en prettige samenwerking met de makelaar Martin Grave die altijd bereikbaar is.

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
17 juli 2018
Door:
Cooijman

Detailscore

Betrokken en kundige makelaar die absoluut mijn verkoopervaring heeft overtroffen

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
17 juli 2018
Door:
Brinkman

Detailscore

Alles goed geregeld

1 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
13 april 2018
Door:
M. Brusse

Detailscore

Zeer slechte ervaring met Iblue. Als je alles zelf wil doen en toch veel wil betalen, dan moet je naar Iblue gaan. Begon al met een verkeerd verhaal/foto's op funda, vervolgens niet op komen dagen bij bezichtigingen, bezichtigen inplannen zonder mij te laten weten, chronisch onbereikbaar zijn, niets over je huis weten te vertellen aan mensen, niet scherp kunnen onderhandelen, bij conflict met kopers geen steun of advies geven, niet voor mijn belangen opkomen, onkundig en onbeleefd personeel op IBlue [Meer]

Zeer slechte ervaring met Iblue. Als je alles zelf wil doen en toch veel wil betalen, dan moet je naar Iblue gaan. Begon al met een verkeerd verhaal/foto's op funda, vervolgens niet op komen dagen bij bezichtigingen, bezichtigen inplannen zonder mij te laten weten, chronisch onbereikbaar zijn, niets over je huis weten te vertellen aan mensen, niet scherp kunnen onderhandelen, bij conflict met kopers geen steun of advies geven, niet voor mijn belangen opkomen, onkundig en onbeleefd personeel op IBlue kantoor, onprofessioneel, geen informatie over potentiele kopers inwinnen, vragen over hun financiering etc. moest ik eerst allemaal voorkauwen. Geen stukken van het huis doorsturen als klanten daarom vragen, etc. etc. etc. en zo kan ik nog wel even doorgaan. Resultaat: heel veel stress en huis onder de vraagprijs verkocht en dat in deze tijd in Amsterdam. Minder

10 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
10 juli 2017
Door:
Straalen

Detailscore

Positieve uitstraling makelaar (Martin Grave). Accurate manier van werken.

9 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
10 juli 2017
Door:
Hauwert

Detailscore

Persoonlijke benadering door makelaar Remco van Leerdam. Korte lijnen en snel reactie op vragen.

8 , 0
Kantoor:
iBlue Makelaars
Datum:
10 juli 2017
Door:
leurs

Detailscore

Fijn om.een eigen inbreng te hebben. Zaken worden snel opgepakt.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.