Adresgegevens
Amsterdam
Kastanjelaan 69
1161VB


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
IJisberg Real Estate
Datum:
19 november 2019
Door:
Benito

Detailscore

Alles Zeer snel en vakkundig verlopen !

9 , 6
Kantoor:
IJisberg Real Estate
Datum:
06 november 2019
Door:
Mevr. Hatzidemou

Detailscore

Ik heb geen makelaar gehad. Slechts de 150 euro aanbieding om mn advertentie te plaatsen en heb hierdoor veel reacties gekregen!

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-06 09:57:14
Reactie:
IJisberg Real Estate

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zijn blij voor u dat de woning zo spoedig is verhuurd!

9 , 2
Kantoor:
IJisberg Real Estate
Datum:
02 september 2019
Door:
Evgeny

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-02 21:45:25
Reactie:
IJisberg Real Estate

It was our pleasure searching for you. Thank you for the feedback and review!

10 , 0
Kantoor:
IJisberg Real Estate
Datum:
30 augustus 2019
Door:
Irene

Detailscore

If you're looking for high service at a very reasonable fee then you should go to this agency!

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-30 11:44:22
Reactie:
IJisberg Real Estate

Thank you for your feedback, highly appreciated!

10 , 0
Kantoor:
IJisberg Real Estate
Datum:
30 augustus 2019
Door:
Marisa

Detailscore

Zeer betrouwbaar adres, alleen maar goede ervaringen mee. Ik kwam met dit bureau in aanraking na een minder goede ervaring met een andere makelaar. Ze kwamen heel snel met geschikte kandidaten en het huis was in no time verhuurd. Inmiddels is mijn huis wederom verhuurd. Tussentijds heb ik ze nog een keer benaderd voor een advies, ook toen hebben ze de tijd genomen om mij te helpen en daar niets voor in rekening gebracht.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-30 11:37:55
Reactie:
IJisberg Real Estate

Marisa, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Wij werken ook met plezier met u samen.

10 , 0
Kantoor:
IJisberg Real Estate
Datum:
01 juli 2019
Door:
Maria Ulanova

Detailscore

Gino is de beste agent ooit! Dit is de beste ervaring met een makelaar in onroerend goed! Maak je geen zorgen / slaap lekker - Gino zal alles voor je doen! Gino is altijd 24/7 beschikbaar en staat altijd klaar om te helpen! Zeer professioneel en ervaren! Ik raad aan!

10 , 0
Kantoor:
IJisberg Real Estate
Datum:
22 september 2017
Door:
Tom

Detailscore

Super tevreden, boven verwchting, alles wordt uit handen genomen tegen een normale prijs. Flexibel, daadkrachtig en kennis in huis. Topper

10 , 0
Kantoor:
IJisberg Real Estate
Datum:
14 september 2017
Door:
J. den Uilenstegenburger

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden over onze makelaar de heer Gino IJisberg tevens eigenaar van IJisberg Real Estate. Erg goed persoonlijk contact en super goed advies gegeven, waardoor ons huis ook binnen no-time werd verkocht. Wij willen IJisberg Real Estate en Team dan ook hartelijk bedanken voor de service. Verder raden wij IJisberg Real Estate dus ook bij iedereen aan!

10 , 0
Kantoor:
IJisberg Real Estate
Datum:
14 september 2017
Door:
J. den Uilenstegenburger

Detailscore

Team IJisberg Real Estate heeft tijdens de verkoopproces van ons woonhuis ook geholpen bij het aan huren van een nieuwe woning ( huurwoning ). Voor de levering was alles al verhuisd ons oude woning kon dus op tijd overgedragen worden aan de nieuwe eigenaren. We zijn opnieuw zeer tevreden en bevelen de diensten van IJisberg Real Estate zeker aan.

10 , 0
Kantoor:
IJisberg Real Estate
Datum:
24 augustus 2017
Door:
Debby Snell

Detailscore

Kundig, professioneel, punctueel, behulpzaam en communicatief vaardig. Dhr. heeft mij zeer goed begeleid/geholpen bij de aankoop van mijn eerste woning. Ik ben meer dan tevreden en raad iedereen ik mijn omgeving aan om Ijsberg Real Estate te benaderen voor de verkoop en/of aankoop van een woning.

9 , 0
Kantoor:
IJisberg Real Estate
Datum:
02 augustus 2017
Door:
Eigenaar

Detailscore

Super tevreden over IJisberg Real Estate. Contact verliep constant goed en zij namen ook echt de tijd voor ons. Wij werden goed op de hoogte gehouden na bezichtigingen en ons huis was al na 2 dagen verhuurd!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.