Bericht

Jacobus Recourt B.V.

Amsterdam

Adresgegevens
Vestiging: Amsterdam
Barbara Strozzilaan 336
1083HN

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 5 beoordelingen

 • 9 , 6
  Datum:
  20 nov 2017
  Beoordelaar:
  Fiona Yauw

  Ik ben fantastisch geholpen door Stephan Schipper. Hij hield rekening met mijn wensen ...

  Ik ben fantastisch geholpen door Stephan Schipper. Hij hield rekening met mijn wensen en heeft grote vakkennis. In Amsterdam is de huizenmarkt een hele uitdaging. We zijn selectief gaan kijken naar woningen en zijn doorgegaan met zoeken en bieden tot ik mijn droomhuisje had gevonden. Zonder hem was het nooit gelukt en ik ben ontzettend blij dat hij mij heeft ondersteund. Hij heeft me echt ontzorgt en bleef aan mijn zijde gedurende het hele koopproces. Ik woon nu in een heerlijk appartement!

 • 1 , 4
  Datum:
  19 sept 2016
  Beoordelaar:
  Lorrena

  Op Funda viel ons een huis op in Vinkeveen. Wij snel contact opgenomen met ...

  Op Funda viel ons een huis op in Vinkeveen. Wij snel contact opgenomen met Jacobus Recourt. Al snel werd ons duidelijk dat de communicatie over en weer wat rommelig verliep. Wij gaan zeker niet doen alsof het van onze kant perfect verliep , maar EN HIER WI IK IEDEREEN DIE ZAKEN WILT OF GAAT DOEN MET Jacobus Recourt op ATTENDEREN !!!!! Wij kregen vragen zoals: -waarom staat er op uw facebook dat u nog student bent ? -Waarom staat er op uw linkedin nog geen gegevens over uw nieuwe baan ? -Waarom heeft u werkgever een ander postadres dan waar het bedrijf gevestigd is ? - Waarom heeft het bedrijf geen website ? vragen waar je niet altijd antwoord op kan geven omdat je ze simpel weg niet weet !!! Deze vragen zette bij ons al enige vraagtekens over het huren bij Jacobus Wij zijn jonge hardwerkende mensen die graag nu uit huis willen maar niet meer in aanmerking komen voor de sociale huur. Uiteindelijk kwam het negatief advies omdat er toch na aanleiding van het recherche werk van Jacobus recourt er veel vraagtekens werden gezet bij stukken , die wel klopte maar met het oog op de vele vervalsingen die zij tegenwoordig krijgen hun extra alert maakte , dat is een deel wat ik goed kan begrijpen. Alleen dit zijn onze officiele echte papieren die wij niet willen vervalsen en als ze niet goed genoeg of overtuigend genoeg zijn zit er niets anders op dan het te laten voor wat het is. Echter omdat wij nog inwonend zijn heeft jacobus navraag gedaan bij vesteda , omdat mijn vriend die al 5 jaar volgens het GBA bij ons samenwoont in het huis van mijn ouders van vesteda , of het klopt dat wij daar daadwerkelijk wonen ? nu laten wij geen huurhuis achter en lijkt het ons dat het gba voldoende was. hierop doormiddels het handelen van Jacobus stond vandaag vesteda bij mijn ouders voor de deur. HET HUIS WAAR WIJ AL JAREN WONEN OMDAT ZEI DOOR JACOBUS TOEDOEN DE INDRUK HADDEN GEKREGEN DAT MIJN OUDERS HUN HUIS WELLICHT AAN ONS ONERVERHUURDE OF WELKE GEDACHTEN ER OOK MOCHT ZIJN ? De vraag of jacobus dit wou oplossen doormiddel van een persoonlijk gesprek was hun standpunt dat wij dat maar moesten doen. En het juist nu raar was om er nog meer aandacht aan te besteden !!!!! HOE BEDOEL JE APART !!!!!

 • 10 , 0
  Datum:
  01 dec 2013
  Beoordelaar:
  Gijs Schoneveld

  Op tijd, correct, vriendelijk en adequaat. Zeer tevreden! Een verademing nadat ik daarvoor ...

  Op tijd, correct, vriendelijk en adequaat. Zeer tevreden! Een verademing nadat ik daarvoor met andere partijen een zeer onaangename en niet klantvriendelijke ervaring had opgedaan.

 • 6 , 2
  Datum:
  14 juli 2013
  Beoordelaar:
  Charles Blakemore

  Jacqueline Fransen has worked very well for us. She has been accommodating and ...

  Jacqueline Fransen has worked very well for us. She has been accommodating and helpful, and understands our wishes and needs. She has tried to send us to places we would like, and arranged showings according to our calendar. We like her a lot.

 • 4 , 2
  Datum:
  05 juli 2013
  Beoordelaar:
  Charles Blakemore

  They've been okay. I've seen very little interest from them regarding our business, ...

  They've been okay. I've seen very little interest from them regarding our business, perhaps because there are more people looking than there are empty apartments. But I think Nathalie might help us out. We have a pretty clear idea of what we want and I've explained this. Now let's see if we ever get called back (so far, we never have).

Claimen

Hallo -en super dat je graag jouw pagina gratis wilt claimen. Vul hieronder het formulier in en we gaan jouw claim zsm voor je verwerken!

Met een geclaimde pagina krijg je veel extra mogelijkheden. De belangrijkste:

 • je kan reageren op ontvangen beoordelingen
 • overzicht van de geleverde diensten en je werkgebied
 • getoond worden bij zoekresultaten in jouw werkgebied (bij premium account)
 • overzicht van makelaars en medewerkers met individuele beoordelingen per makelaar

Na een handmatige en zorgvuldige persoonlijke controle wordt de toegang geactiveerd. Je ontvangt daar per e-mail een bevestiging van.
Uit ervaring weten we dat een geclaimde pagina extra business oplevert!


Uw naam *
Telefoonnummer
Email *

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.