Alle beoordelingen

MAKELAAR BERT

Amsterdam

Adresgegevens
Amsterdam
Jacob van Lennepkade 298
1053 NG
Tel: 0202613470
info@makelaarbert.nu



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
26 oktober 2018
Door:
Alejandro Gomez

Detailscore

I first contacted Makelaar Bert because it was highly reviewed. I had the pleasure to talk to Kirsten. Then, talking to colleagues they mentioned that Kirsten was great, which confirmed my impression when I met her. That was the main reason to finally choose Makelaar Bert (on top of the other 4 makelaars with whom I was talking).

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
19 oktober 2018
Door:
Arjen

Detailscore

Heel positief, goede begeleiding en nazorg

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
16 oktober 2018
Door:
Joel Bennett

Detailscore

Bas heeft mij vanaf het begin tot het eind van het proces perfect geholpen. Zijn markt inzicht, briljante ideeën en sales technieken waren essentieel in de verkoop van mijn woning. Ben meer dan tevreden over zijn manier van werken en ik zou hem aan iedereen aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
15 oktober 2018
Door:
Jorge

Detailscore

Kirsten and the team are excellent, extremely proactive and supportive, great knowledge of the market. She helped me to find my apartment quickly and painlessly. They arranged for everything, resolved all matters, clarified any doubts. I felt very well taken care of and dealing with great professionals. I can only recommend to work with her and the team.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
15 oktober 2018
Door:
George

Detailscore

Bas surprised me with his knowledge and confidence. He knew exactly the price the house will be sold and everything went well during the negotiations with the seller. He was always available whenever I tried to make contact with him. He helped me a lot with what followed afterwards: the notary, the taxation report, the technical inspection. He recommended me to very good professionals. Overall, the interaction with him and the office of Makelaar Bert was very positive.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
05 oktober 2018
Door:
Sjoerd Noordewier

Detailscore

Bert heeft ons super goed geholpen in de aankoop van ons huis. Je kan 'm voor alles bellen, hij is heel realistisch en gezond kritisch. We hebben meerdere huizen met hem bezichtigd en hij ziet dingen die wij zelf niet zagen. Hij neemt altijd de tijd om dingen goed uit te leggen en ook na de koop heeft hij ons uitstekend begeleid met vragen over contracten, verbouwing e.d. Heeft goede reputatie bij andere makelaars wat ook helpt in onderhandeling. [Meer]

Bert heeft ons super goed geholpen in de aankoop van ons huis. Je kan 'm voor alles bellen, hij is heel realistisch en gezond kritisch. We hebben meerdere huizen met hem bezichtigd en hij ziet dingen die wij zelf niet zagen. Hij neemt altijd de tijd om dingen goed uit te leggen en ook na de koop heeft hij ons uitstekend begeleid met vragen over contracten, verbouwing e.d. Heeft goede reputatie bij andere makelaars wat ook helpt in onderhandeling. Een 10! Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
05 oktober 2018
Door:
Marleen van der Meulen

Detailscore

We zijn enorm tevreden over Makelaar Bert. In deze tijden is een huis kopen in Amsterdam uitdagend maar met Makelaar Bert is het een feestje! Bert is altijd bereikbaar, zet je met beide benen op de grond, pusht NOOIT, kent de markt op z'n duimpje en is ook nog eens een heel leuk persoon. Hij heeft geen dubbele agenda, adviseert eerlijk en heeft een goede naam in de markt en bij andere makelaars. Uiteindelijk heeft Bert een huis voor [Meer]

We zijn enorm tevreden over Makelaar Bert. In deze tijden is een huis kopen in Amsterdam uitdagend maar met Makelaar Bert is het een feestje! Bert is altijd bereikbaar, zet je met beide benen op de grond, pusht NOOIT, kent de markt op z'n duimpje en is ook nog eens een heel leuk persoon. Hij heeft geen dubbele agenda, adviseert eerlijk en heeft een goede naam in de markt en bij andere makelaars. Uiteindelijk heeft Bert een huis voor ons aangekocht onder de vraagprijs, ongelofelijk! We zouden hem aan iedereen aanbevelen. Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
30 september 2018
Door:
Lennart ten Hove

Detailscore

Bert heeft ons uitstekend geholpen met aan- en verkoop. Altijd bereikbaar, reageert snel, geeft uitstekende adviezen en heeft ons van begin tot eind goed begeleid. Wij zijn super blij met zijn dienstverlening!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
28 september 2018
Door:
Stephan van lammeren

Detailscore

Bert heeft ons super goed geholpen bij de aanschaf van ons huis! In de huidige markt is het lastig een huis te krijgen, maar met de hulp van Bert hebben wij binnen 4 weken een huis kunnen kopen! Wij wisten heel weinig over het kopen van een huis voordat wij in contact kwame met bert. Hij heeft het ons zo goed uitgelegd dat wij zonder twijfel verder zijn gegaan. Topper!!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
28 augustus 2018
Door:
Ruerd ruben

Detailscore

Kirsten was de perfecte makelaar! Gedreven, enthousiast, zeer attent en met een prima beoordelingsvermogen. Zij kent de markt en de mensen en brengt dat op haar eigen persoonlijke manier bij elkaar. TOP !

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
26 augustus 2018
Door:
Mark

Detailscore

Bas is gedreven, persoonlijk en ontzettend goed bereikbaar. Goed op de hoogte vd verkoopmogelijkheden. Denkt mee, goede terugkoppeling na bezichtiging en goede onderhandelingspartner. Hij ontzorgt je bij de verkoop v je woning.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
26 augustus 2018
Door:
Sietske

Detailscore

Fantastische begeleiding gehad van Bas Smit bij de verkoop van onze woning. Het tijdspad was erg krap ivm start nieuwe baan. Maar in minder dan een maand van start verkoop naar tekenen voorlopig koopcontract. Goede uitleg v mogelijkheden, perfecte verkoopfoto’s, Bas is erg goed bereikbaar telefonisch en per whatsapp, goede terukoppeling na bezichtiging en backoffice ook snel bereikbaar en op de hoogte v je dossier.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
28 juli 2018
Door:
Rosemary

Detailscore

Makelaar Bert was highly recommended to us by friends who recently purchased a flat with their help, and we are very happy we took the recommendation. The whole process of finding and purchasing a flat through Makelaar Bert has been wonderfully quick and easy. Kirsten has been completely professional, pleasant and easy to deal with in every way. She has explained everything to us very clearly and been highly energetic, knowledgable and proactive in advising us and negotiating on [Meer]

Makelaar Bert was highly recommended to us by friends who recently purchased a flat with their help, and we are very happy we took the recommendation. The whole process of finding and purchasing a flat through Makelaar Bert has been wonderfully quick and easy. Kirsten has been completely professional, pleasant and easy to deal with in every way. She has explained everything to us very clearly and been highly energetic, knowledgable and proactive in advising us and negotiating on our behalf. She has also helped us with finding a notary, translation service, mortgage adviser and technical surveyor, making recommendations based on her knowledge of different companies but making sure we had a variety of quotes and leaving the choice to us. She has been flexible, accommodating and transparent throughout. We (first-time buyers) have felt very safe and well-supported throughout the house-hunting and buying process, and we highly recommend Kirsten and Makelaar Bert to other buyers. Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
27 juli 2018
Door:
Hugh Mackay

Detailscore

Not only did Makelaar Bert itself find our ideal property, but Kirsten's enthusiasm, energy and good judgement got us to the point of sale far more quickly than we could have hoped. She's clearly a born property agent!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
26 juli 2018
Door:
Floor de Wit

Detailscore

Kirsten heeft ons super goed geholpen. Ze is een aanpakker en houdt de vaart erin! Nogal belangrijk in deze huizenmarkt. Zo is het haar gelukt om voor ons een huis met tuin te vinden.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
26 juli 2018
Door:
Sean de Hoon

Detailscore

We hadden ons geen betere makelaar kunnen wensen voor de aankoop van ons huis in Amsterdam. Kirsten heeft ons in slechts 3 maanden geholpen bij het vinden van ons huis met tuin.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
23 juli 2018
Door:
Nadine Nijman

Detailscore

Bert werd ons aangeraden door een kennis, en zij had helemaal gelijk! Bert is ontzettend vriendelijk, professioneel, betrouwbaar, helder qua advies en communicatie en het hele verkoopproces verliep uitermate snel en soepel. Binnen no-time was ons appartement voor een mooie prijs verkocht. Wij kijken terug op een hele fijne samenwerking en kunnen Makelaar Bert van harte aanraden!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
13 juli 2018
Door:
Lard Joordens

Detailscore

Via via kwamen wij bij Makelaar Bert terecht. Bas Smit heeft de verkoop vakkundig, duidelijk en op een prettige manier begeleid waardoor we onze woning binnen een week voor een goede prijs hebben verkocht. De zorgvuldig gekozen verkoopstrategie en de kwaliteit van de verkoopstukken heeft hier absoluut aan bijgedragen. Ook erg tevreden over de nazorg en de communicatie met Bas en collega's bij het opstellen van het koopcontract en controle van de definitieve verkoopstukken. Bas stond op elk moment [Meer]

Via via kwamen wij bij Makelaar Bert terecht. Bas Smit heeft de verkoop vakkundig, duidelijk en op een prettige manier begeleid waardoor we onze woning binnen een week voor een goede prijs hebben verkocht. De zorgvuldig gekozen verkoopstrategie en de kwaliteit van de verkoopstukken heeft hier absoluut aan bijgedragen. Ook erg tevreden over de nazorg en de communicatie met Bas en collega's bij het opstellen van het koopcontract en controle van de definitieve verkoopstukken. Bas stond op elk moment voor ons klaar en is een man van zijn woord kortom; ik kan Makelaar Bert (en Bas) van harte aanbevelen! Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
13 juli 2018
Door:
Renee Peeters

Detailscore

Bas is een super fijne no-nonsens makelaar. Tegenovergestelde van het stereotype, een verademing dus! Ons huis is in 1 week verkocht voor een top prijs. Bas was altijd op tijd en op ieder moment (ook in het weekend en avonduren) bereikbaar. Ik zou makelaar Bert en specifiek Bas aan iedereen aanraden!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
11 juli 2018
Door:
Claudio

Detailscore

I bought 2 houses and sold 1 with the help of Bas Smit and Bert of Makelaar Bert. Very good service!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
11 juli 2018
Door:
Susanne Koornstra

Detailscore

Ik heb zeer fijn samengewerkt met Bas. Wanneer ik een woning vond waarover ik meer informatie nodig had reageerde hij zeer snel. Bas gaf kundig advies, ook wanneer het niet in zijn voordeel was, door mij bijvoorbeeld af te raden op een woning te bieden wanneer deze te duur was. Bas heeft kennis van alle wijken in Amsterdam en gaf mij een realistisch idee van de vraagprijs en kundig advies over de staat van een woning. Makelaar Bert heeft [Meer]

Ik heb zeer fijn samengewerkt met Bas. Wanneer ik een woning vond waarover ik meer informatie nodig had reageerde hij zeer snel. Bas gaf kundig advies, ook wanneer het niet in zijn voordeel was, door mij bijvoorbeeld af te raden op een woning te bieden wanneer deze te duur was. Bas heeft kennis van alle wijken in Amsterdam en gaf mij een realistisch idee van de vraagprijs en kundig advies over de staat van een woning. Makelaar Bert heeft ons ook ondersteund bij de verkoop van mijn woning. Dit verliep super soepel, ondanks een probleem bij de kant van de koper. Bas heeft inmiddels mijn familie en vrienden ook aan een woning geholpen. Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
10 juli 2018
Door:
Arachne

Detailscore

Gewldige makelaar! Wist snel te schakelen, goed advies en echt altijd bereikbaar! Zeer aangenaam in contact en het belangrijkste... het is hem gelukt om ons droomhuis te bemachtigen! Bedankt Bas van Bert! Makelaar Bert, een jong, gedreven, professioneel en enthousiast team, een echte aanrader!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
09 juli 2018
Door:
Thomas

Detailscore

I highly recommend Makelaar Bert, they have a great knowledge about the market and a great network. What I like the most is that they didn't try to rush us, they carrefully listened to our criteria and always shared relevant feedbacks during visits to facilitate the Go/NoGo decision.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
04 juli 2018
Door:
Nienke en Kenny

Detailscore

Bert heeft ons in de zoektocht naar, en de uiteindeijke aankoop van ons huis perfect begeleid. Zijn kundigheid en kennis, maar ook die van zijn netwerk (financieel adviseur, bouwkundige) hebben ons veel werk en zorgen uit handen genomen. Bert en team, heel erg bedankt!!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
02 juli 2018
Door:
Marijn Schilling

Detailscore

Ik vond het heel prettig om Kirsten aan mijn zeide te hebben bij het kopen van mijn eerste huis. Ik kon vertrouwen op haar deskundigheid en eerlijke oordelen over de bezochte woningen en voelde me daardoor verzekerd bij het doen van biedingen. Dit heeft me heel veel twijfel en slapeloze nachten bespaard. Dus ik zou haar absoluut aanraden!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.