Alle beoordelingen

MAKELAAR BERT

Amsterdam

Adresgegevens
Amsterdam
Jacob van Lennepkade 298
1053 NG
Tel: 0202613470
info@makelaarbert.nu



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
31 december 2018
Door:
Louis Lafleur

Detailscore

Het kantoor is zeer proffesioneel en heeft goede adviezen gegeven. Het huis was in notime verkocht. Voorbereiding en presentatie super. Een echte aanrader. Toppertje.

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-31 20:50:50
Reactie:
MAKELAAR BERT

Bedankt Louis!!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
31 december 2018
Door:
Gavin McIntosh

Detailscore

Positive experience with Makelaar Bert. He’s very helpful, friendly and informative. Contact is easygoing. Bert is very knowledgeable and above all a nice guy. Top shelf. Highly recommended also for expats as he knows how to deal with the market in perfect English if needed.

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-31 20:42:01
Reactie:
MAKELAAR BERT

Thank you very much Gavin for the positive review! It was very nice to be able to help you!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
31 december 2018
Door:
Olga

Detailscore

Top makelaar, goed advies en het allerbelangrijkste; hij heeft ons droomhuis gevonden

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-31 13:53:58
Reactie:
MAKELAAR BERT

Bedankt Olga! Het was leuk jullie te mogen helpen!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
31 december 2018
Door:
Marjolein Weidema

Detailscore

Bert Jonker heeft ons enorm goed geholpen met de aankoop van ons eerste koophuis. Hoewel alle huizen snel en boven de vraagprijs verkocht worden, waren we bang dat ook dit huis aan onze neus voorbij zou gaan. Maar gelukkig niet! Onder de vraagprijs en sneller dan verwacht konden we dit mooie huis kopen. Super! Goed advies, klantvriendelijk, altijd goed bereikbaar en een goede onderhandelaar.

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-31 13:33:16
Reactie:
MAKELAAR BERT

Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat we jullie hebben mogen helpen en goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Veel geluk in jullie nieuwe huis!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
25 december 2018
Door:
Marcel Groothuismink

Detailscore

Uitstekende ervaring. Vakmensen met forward momentum, zeer effectieve en efficiënte communicatie. Verzoeken / opdrachten worden onmiddellijk pro actief opgepakt.

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-25 20:24:41
Reactie:
MAKELAAR BERT

Heel hartelijk bedankt Marcel voor de mooie beoordeling!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
17 december 2018
Door:
Gráinne van Woensel

Detailscore

Zeer fijn persoon en daadkrachtig en professioneel geholpen. Hij helpt je verder en komt met goeie adviezen

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
17 december 2018
Door:
M. Hermans

Detailscore

Wij hadden een super prettige ervaring met Bert en zijn collega's. Persoonlijk contact, meedenkend en altijd snel en uitgebreid antwoord op onze vragen. Mede dankzij de hulp van Makelaar Bert hebben we een heerlijk huis waar we ons nu (na 3 weken klussen en 2 dagen na de verhuizing) al helemaal thuis voelen. Bedankt!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
17 december 2018
Door:
Hayo Jongejans

Detailscore

Dit was de tweede keer dat ik met Kirsten heb samengewerkt. Haar kennis en vaardigheden hebben ook deze keer een grote bijdrage geleverd, zowel tijdens het proces als de goede afwikkeling ervan. Ze is altijd goed bereikbaar en bereid om een stapje extra te zetten. Zeer aan te raden!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
15 december 2018
Door:
Maarten

Detailscore

Denkt pro-actief mee naar de verschillende opties, geeft ook eerlijk der mening! Prettig persoonlijk contact! Warme sfeer bij bezoek makelaar Bert!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
14 december 2018
Door:
Roy Krijnen

Detailscore

Bas is deskundig, enthousiast en een held in communiceren. Mijn woning is zonder zorgen verkocht.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
12 december 2018
Door:
Sarah Nolst Trenité

Detailscore

We zijn echt zo goed geholpen! Op een frisse, gezellige manier. Zonder de overbekende makelaarsbabbel maar juist lekker to the point zodat we meteen wisten waar we aan toe waren. We communiceerden snel met de app, mail en telefoon. Alles kwam uit wat hij ons voorspelde. Behalve de tijd die het ons zou kosten om een huis te vinden. Dat ging namelijk vele malen sneller! We hebben precies het huis gevonden dat we wilden in Amsterdam. Zonder Bas was [Meer]

We zijn echt zo goed geholpen! Op een frisse, gezellige manier. Zonder de overbekende makelaarsbabbel maar juist lekker to the point zodat we meteen wisten waar we aan toe waren. We communiceerden snel met de app, mail en telefoon. Alles kwam uit wat hij ons voorspelde. Behalve de tijd die het ons zou kosten om een huis te vinden. Dat ging namelijk vele malen sneller! We hebben precies het huis gevonden dat we wilden in Amsterdam. Zonder Bas was dat echt niet gelukt! Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
10 december 2018
Door:
Reinder

Detailscore

Bert is een hele vriendelijke, deskundige en symptahieke aannemer. Hij heeft ons volledig ontzorgt en de juiste tactiek gehanteerd voor de verkoop van ons appartement. Super blij mee, zou hem iedereen aanbevelen!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
09 december 2018
Door:
Josie van der Mark

Detailscore

Fijn om met Kirsten samen te werken. Alles verliep heel vlot, goede communicatie. We zijn erg tevreden hoe Kirsten de verkoop van ons huis heeft aangepakt, en met de uitkomst.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
06 december 2018
Door:
Emre Kayan

Detailscore

I'm super happy that I was able to buy the apartment that I was looking for! Kirsten was super helpful, positive, transparent and knowledgable throughout the process; starting from the moment we started searching until we signed the contract. She is really patient, listening what you really want, giving advices and tips so on. Not only just searching the apartment, but she was also really on top of the things with paperwork. Makes you feel like entire process is [Meer]

I'm super happy that I was able to buy the apartment that I was looking for! Kirsten was super helpful, positive, transparent and knowledgable throughout the process; starting from the moment we started searching until we signed the contract. She is really patient, listening what you really want, giving advices and tips so on. Not only just searching the apartment, but she was also really on top of the things with paperwork. Makes you feel like entire process is under control. Absolutely recommended! Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
05 december 2018
Door:
Jack R

Detailscore

Bert and Kirsten were both fantastic Makelaars. They were both super friendly, approachable and very knowledgeable. They offer good, honest advice throughout the process (even telling you not to put bids in on properties if necessary), so you feel you can really trust their advice and opinion. Throughout the process, they are very professional and give you advice and tips along the way. From looking for a property to actually buying one, they are fantastic and I highly recommend [Meer]

Bert and Kirsten were both fantastic Makelaars. They were both super friendly, approachable and very knowledgeable. They offer good, honest advice throughout the process (even telling you not to put bids in on properties if necessary), so you feel you can really trust their advice and opinion. Throughout the process, they are very professional and give you advice and tips along the way. From looking for a property to actually buying one, they are fantastic and I highly recommend them. I have been recommending them to anyone looking to buy a property, and they are ideal for either expats or locals. They are highly rated for a reason, and very good! Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
04 december 2018
Door:
Joachim

Detailscore

Bas heeft mij ontzettend goed geholpen met de aankoop van mijn woning. Een makelaar met ontzettend veel kennis, betrokkenheid en bovenal erg relax in de omgang. Bas is altijd bereikbaar en bereid om een stapje extra te zetten. Super!

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-04 11:24:06
Reactie:
MAKELAAR BERT

Bedankt Joachim! Het was leuk om jou te mogen helpen met je zoektocht. Groet, Team Makelaar Bert

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
04 december 2018
Door:
Richard van LEEUWEN

Detailscore

De rust in een drukke markt en onderhandelingsvaardigheden van Bas waren uitmuntend!

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-04 06:40:49
Reactie:
MAKELAAR BERT

Bedankt Richard! Groet, Team Makelaar Bert

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
03 december 2018
Door:
Daan en Marieke

Detailscore

Een 10 voor Kirsten en het gehele team van Makelaar Bert! Wij zijn zeer te spreken over de hulp van Kirsten bij de aankoop van onze woning. Van begin tot eind zijn we goed begeleid. De communicatie verliep soepel, snel en duidelijk. Kirsten heeft veel kennis van de vastgoedmarkt, een groot netwerk, geeft een reëel beeld en schetst eerlijke verwachtingen. Niets overhaasts. Ze denkt met je mee, stelt je op je gemak en luistert goed naar je. Ze gaat [Meer]

Een 10 voor Kirsten en het gehele team van Makelaar Bert! Wij zijn zeer te spreken over de hulp van Kirsten bij de aankoop van onze woning. Van begin tot eind zijn we goed begeleid. De communicatie verliep soepel, snel en duidelijk. Kirsten heeft veel kennis van de vastgoedmarkt, een groot netwerk, geeft een reëel beeld en schetst eerlijke verwachtingen. Niets overhaasts. Ze denkt met je mee, stelt je op je gemak en luistert goed naar je. Ze gaat mee naar bezichtigingen, is een aanpakker, en betrokken. Toen Kirsten met vakantie was heeft een collega van Makelaar Bert meteen haar werkzaamheden overgenomen en net zoals Kirsten ons uitstekend geholpen. Wij zijn erg blij dat het samen met Makelaar Bert is gelukt om in deze tijden een huis te kopen! Minder

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-03 13:17:50
Reactie:
MAKELAAR BERT

Beste Daan en Marieke, Heel erg bedankt voor jullie mooie woorden! Super fijn dat jullie zo tevreden zijn. Groet, Team Makelaar Bert

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
21 november 2018
Door:
Patty Tabak

Detailscore

Kirsten heeft mijn eerste huis snel en zeer succesvol verkocht. Toen ik mijn tweede huis wilde verkopen twijfelde ik geen moment om haar hiervoor weer te benaderen. Ook deze verkoop heeft zij naar mijn volle tevredenheid voltooid. Haar betrokkenheid is enorm en haar handelswijze zeer adequaat. Bij een eventuele aankoop of verkoop van een huis zal ik zeker Kirsten hiervoor weer contacten.

Reactie makelaar
Datum:
2018-11-21 22:18:22
Reactie:
MAKELAAR BERT

Bedankt Patty voor je beoordeling! Groet Team Makelaar Bert

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
20 november 2018
Door:
Marit Van Kooij

Detailscore

Wij hadden aan Bert een hele goede voor de verkoop van ons appartement. Met wat goede tips en hele prettige en soepele communicatie, hebben wij op een hele goede en relaxte manier ons appartement verkocht.

Reactie makelaar
Datum:
2018-11-20 08:30:45
Reactie:
MAKELAAR BERT

Beste Marit, Bedankt voor de goede beoordeling! Fijn dat we je hebben mogen helpen met de verkoop van je woning! Groet, Makelaar Bert

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
26 oktober 2018
Door:
Alejandro Gomez

Detailscore

I first contacted Makelaar Bert because it was highly reviewed. I had the pleasure to talk to Kirsten. Then, talking to colleagues they mentioned that Kirsten was great, which confirmed my impression when I met her. That was the main reason to finally choose Makelaar Bert (on top of the other 4 makelaars with whom I was talking).

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
19 oktober 2018
Door:
Arjen

Detailscore

Heel positief, goede begeleiding en nazorg

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
16 oktober 2018
Door:
Joel Bennett

Detailscore

Bas heeft mij vanaf het begin tot het eind van het proces perfect geholpen. Zijn markt inzicht, briljante ideeën en sales technieken waren essentieel in de verkoop van mijn woning. Ben meer dan tevreden over zijn manier van werken en ik zou hem aan iedereen aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
15 oktober 2018
Door:
Jorge

Detailscore

Kirsten and the team are excellent, extremely proactive and supportive, great knowledge of the market. She helped me to find my apartment quickly and painlessly. They arranged for everything, resolved all matters, clarified any doubts. I felt very well taken care of and dealing with great professionals. I can only recommend to work with her and the team.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
15 oktober 2018
Door:
George

Detailscore

Bas surprised me with his knowledge and confidence. He knew exactly the price the house will be sold and everything went well during the negotiations with the seller. He was always available whenever I tried to make contact with him. He helped me a lot with what followed afterwards: the notary, the taxation report, the technical inspection. He recommended me to very good professionals. Overall, the interaction with him and the office of Makelaar Bert was very positive.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.