Alle beoordelingen

MAKELAAR BERT

Amsterdam

Adresgegevens
Amsterdam
Jacob van Lennepkade 298
1053 NG
Tel: 0202613470
info@makelaarbert.nu



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
30 maart 2020
Door:
Fenna Kamerbeek

Detailscore

Kirsten van Bert Makelaars is proactief, zorgvuldig en enthousiast. Ik heb mij vanaf het begin van de samenwerking nergens zorgen over gemaakt. Zelfs niet terwijl wij op vakantie waren toen de verkoop van ons appartement plaatsvond. Ik zou haar dan ook aan iedereen aanraden voor zowel aankoop als verkoop!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
16 maart 2020
Door:
Dilan Yildirim

Detailscore

Going into apartment buying in Amsterdam's hot housing market as a 27 year old expat, I was worried as I didn't understand the language or the system. This wasn't a problem while working with Kirsten. She always took her time, explained my options as well as how process would go and warned me if I was making a hasty/bad decision just because I was tired of looking and wanted to get it over with. I absolutely felt that we [Meer]

Going into apartment buying in Amsterdam's hot housing market as a 27 year old expat, I was worried as I didn't understand the language or the system. This wasn't a problem while working with Kirsten. She always took her time, explained my options as well as how process would go and warned me if I was making a hasty/bad decision just because I was tired of looking and wanted to get it over with. I absolutely felt that we were on the same team, which is very important to me. I was worried that if I was too indecisive my agent would get sick of it and would try to convince me into buying an apartment I wouldn't normally consider but it was the absolute opposite with Kirsten, she kept reminding me of my initial standards for an apartment and found the best possible one with me. Everything went smoothly and she always made time for my requests/specific needs as an expat. Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
12 maart 2020
Door:
irene riepma

Detailscore

Heel positief! Kirsten is een scherpe, slimme en zeer adequate makelaar die let op de details maar ook het grotere plaatje in het oog houdt. Streng als het moet ;) en relativerend en bovendien heel prettig, ontspannen en professioneel in het contact.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
07 maart 2020
Door:
Hanne

Detailscore

We zijn ontzettend goed geholpen door zowel Kirsten, als haar collega's! We kregen goed advies en goede begeleiding. We konden op elk moment met onze vragen terecht en het contact was professioneel maar gezellig. We hebben Makelaar Bert ingeschakeld voor zowel de verkoop van ons appartement als de aankoop van een ander huis, en we zijn erg tevreden. Zeker een makelaar om aan te raden!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
04 maart 2020
Door:
Riddhi Dhanak

Detailscore

My husband and I had the privilege to work with Kirsten to purchase our first home in The Netherlands. Kirsten is one of the finest real estate brokers we have come across. She is highly professional, swift, easy to approach, friendly and gave us the utmost honest advice in the buying process. She understood our requirements very well and was prompt in her responses. Kirsten is hard working, creative in her approach and did many negotiations for us to [Meer]

My husband and I had the privilege to work with Kirsten to purchase our first home in The Netherlands. Kirsten is one of the finest real estate brokers we have come across. She is highly professional, swift, easy to approach, friendly and gave us the utmost honest advice in the buying process. She understood our requirements very well and was prompt in her responses. Kirsten is hard working, creative in her approach and did many negotiations for us to make it possible in the best way for us to buy a house. She is intuitive yet thorough with her homework about the market and the price. She made us feel secure in our dealings. Even when she was on a long leave, she assured us that she is available for us, which goes to show her dedication to her work and commitment towards her clients. It was super smooth and an absolute delight to have Kirsten with us. We highly recommend her for any real estate requirements. Thank you Kirsten and wish you the very best :) Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
02 maart 2020
Door:
Thijs van Brussel

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
02 maart 2020
Door:
Rozan

Detailscore

Ik heb mijn appartement in Amsterdam verkocht via Makelaar Bert. Toen ik Bert voor het eerst ontmoette had ik er al snel een goed gevoel over, hij en zijn collega’s waren zeer behulpzaam, gaven duidelijke informatie over alle te nemen stappen en waren heel vriendelijk. Ik woonde tijdens het hele proces rondom de verkoop in het buitenland, maar ze vonden het geen probleem dat ik de meeste zaken op afstand regelde. Ze waren flexibel, reageerden direct op al mijn [Meer]

Ik heb mijn appartement in Amsterdam verkocht via Makelaar Bert. Toen ik Bert voor het eerst ontmoette had ik er al snel een goed gevoel over, hij en zijn collega’s waren zeer behulpzaam, gaven duidelijke informatie over alle te nemen stappen en waren heel vriendelijk. Ik woonde tijdens het hele proces rondom de verkoop in het buitenland, maar ze vonden het geen probleem dat ik de meeste zaken op afstand regelde. Ze waren flexibel, reageerden direct op al mijn vragen en het appartement was snel verkocht. Het resultaat was boven mijn verwachting. Makelaar Bert kan ik een ieder aanbevelen. Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
17 februari 2020
Door:
Rick Gerrits

Detailscore

Makelaar Bert, hier gaat no-nonsense hand in hand met expertise. Een huis vinden die aan je wensen voldoet is te doen. Aankopen met de juiste strategie vergt kennis en ervaring, vooral in Amsterdam. Hiervoor heb je een makelaar nodig die er niet omheen draait en meer waarde aan actie hecht dan aan mooie woorden. Wij hadden het genoegen om samen met Kirsten ons huis aan te kopen. Het proces was makkelijker dan verwacht. Voornamelijk haar grote netwerk en ‘no nonsense’ [Meer]

Makelaar Bert, hier gaat no-nonsense hand in hand met expertise. Een huis vinden die aan je wensen voldoet is te doen. Aankopen met de juiste strategie vergt kennis en ervaring, vooral in Amsterdam. Hiervoor heb je een makelaar nodig die er niet omheen draait en meer waarde aan actie hecht dan aan mooie woorden. Wij hadden het genoegen om samen met Kirsten ons huis aan te kopen. Het proces was makkelijker dan verwacht. Voornamelijk haar grote netwerk en ‘no nonsense’ reputatie en aanpak zorgt ervoor dat elke stap efficiënt en duidelijk is. Hun prijzen zijn markt conform (misschien zelfs goedkoop voor de kwaliteit die ze bieden). Ook hebben zij de juiste connecties om alle zaken rond te krijgen; van bieden met de juiste voorwaarden, taxatie, bouwkundige keuring tot aan de notaris. Ga vooral langs voor een kop koffie. Ik schat de kans groot dan je je makelaar dan gevonden hebt. - Rick Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
08 januari 2020
Door:
Chris Madder

Detailscore

Een huis verkopen is spannend, het gaat om veel geld en gepaard met emoties is dit voor sommige mensen een lastige periode vol onzekerheid. Bert neemt dit weg bewaard de rust en is reëel. Wij hebben ons huis erg goed verkocht en hebben een goede keuze gemaakt met deze makelaar! No nonsense, Makelaar Bert, Bedankt!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
06 december 2019
Door:
Jorgos en Eline

Detailscore

In twee maanden hebben wij een huis gevonden! Door Kirsten die goed onze wensen kon inschatten, vervolgens altijd bereikbaar was en toen het daadwerkelijke huis in beeld kwam: erg snel kon schakelen (door haar grote netwerk) en knopen door hakt.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
19 november 2019
Door:
Roel Bennink

Detailscore

Kirsten heeft mij begeleid met zowel de aankoop van mijn nieuwe woning als de verkoop van mijn oude woning. Op een hele goede strategische wijze gaat Kirsten te werkt en ze weet precies wat ze doet. Communicatie verloopt heel soepel en pakt direct door. Ik zou Kirsten iedereen willen aanraden.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
19 november 2019
Door:
Pedro Sousa

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
24 oktober 2019
Door:
Yoji Landhuis

Detailscore

Duidelijke uitleg over het proces, altijd bereikbaar, zeer kundig en altijd vriendelijk. Zeker een aanrader!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
24 september 2019
Door:
Flavia & Isabel

Detailscore

Kirsten completely changed our perspective of what a real state is. Her very personal approach, combined with a solid knowledge of the market and enthusiasm made our experience of selling our house extremely positive. We were not only able to sell our house for a way better price than we expected (and faster), but we also had lots fun in a process that is commonly known for being stressful. She made our life so easy that we can only [Meer]

Kirsten completely changed our perspective of what a real state is. Her very personal approach, combined with a solid knowledge of the market and enthusiasm made our experience of selling our house extremely positive. We were not only able to sell our house for a way better price than we expected (and faster), but we also had lots fun in a process that is commonly known for being stressful. She made our life so easy that we can only be grateful for everything. Thank you for your help, energy and human approach, Kirsten. We will always recommend you and Makelaar Bert to anyone that wants to buy or sell their houses! Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
23 september 2019
Door:
Harm Vermeylen

Detailscore

Dit is de tweede keer dat ik Makelaar Bert (Bert zelf) heb aangetrokken bij een ver/aankoop van een woning. Bert denkt met je mee, waarschuwt je voor beren op de weg en communicatie verloopt erg soepel via belletjes en WhatsApp. Aanrader.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
19 september 2019
Door:
Tanja

Detailscore

Kim heeft mij supergoed geholpen! Het proces ging veel sneller dan gepland. Ik had nul verstand van een huis kopen en dus ook nog weinig voorbereid waardoor alles last minute geregeld moest worden. Mijn proces? Op dag 1 een leuk huis gezien op Funda (buiten mijn zoekprofiel in Amsterdam), dag 2 kijken en binnen 2 uur bieden, dag 3 bod geaccepteerd, en binnen een week het nodige papierwerk rond. Kim is altijd bereikbaar voor mijn vragen, afwegingen en het [Meer]

Kim heeft mij supergoed geholpen! Het proces ging veel sneller dan gepland. Ik had nul verstand van een huis kopen en dus ook nog weinig voorbereid waardoor alles last minute geregeld moest worden. Mijn proces? Op dag 1 een leuk huis gezien op Funda (buiten mijn zoekprofiel in Amsterdam), dag 2 kijken en binnen 2 uur bieden, dag 3 bod geaccepteerd, en binnen een week het nodige papierwerk rond. Kim is altijd bereikbaar voor mijn vragen, afwegingen en het doornemen van alle documenten. Per whatsapp, bellen of in persoon. Makelaar Bert staat bekend als de no-nonsense makelaar van Amsterdam en dat zijn ze ook! Met duidelijke stappen, simpele en grondige toelichting op documentatie, met je meedenken bij twijfels en er voor zorgen dat je tijdens het proces al kunt genieten van je aankoop. Dikke aanrader!! Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
17 september 2019
Door:
Arleta

Detailscore

Het hele proces verliep soepel, duidelijke taal en mijn woning is snel verkocht. Kirsten, je bent een topper!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
05 september 2019
Door:
E. Scholte

Detailscore

Bert werkt netjes en secuur. De professionele aanpak van de makelaar is zeer goed geweest waardoor de woning snel en goed is verkocht.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
02 september 2019
Door:
Tom Kral

Detailscore

Onze ervaring met Makelaar Bert is zeer goed. Bert zet zichzelf in de markt als de no-nonsense makelaar van Amsterdam en daar is geen woord aan gelogen. Dit was ook precies wat ons zo aansprak. Bert is zeer bekwaam, heeft een goede kennis van de markt en is goed in de communicatie en had ons appartement binnen no time verkocht. Ik kan Bert aan iedereen aanbevelen!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
17 augustus 2019
Door:
Eliza

Detailscore

Vriendelijk, kundig en doet meer dan nodig was, we hebben Bas gevraagd om ons te helpen met het zoeken van een huis en ja dat was snel en goed geregeld. Bas is top.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
17 augustus 2019
Door:
Mike Horsten

Detailscore

Zeer betrouwbáre en een persoon die zich voor meer dan 100% inzet voor zijn klanten

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
16 augustus 2019
Door:
Timothy

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
25 juli 2019
Door:
Francisco Morales

Detailscore

We had an excellent experience working with Bas Smit. It’s actually not the first time we work with him. We used them for the purchasing of a house and also renting. Communication was really good, he responded to our questions by email/phone very quickly, and also explained the steps clearly, he is very experienced and works with team that is also very responsive and experienced. Really good experience overall! We are an expat couple living in the Netherlands for 3 [Meer]

We had an excellent experience working with Bas Smit. It’s actually not the first time we work with him. We used them for the purchasing of a house and also renting. Communication was really good, he responded to our questions by email/phone very quickly, and also explained the steps clearly, he is very experienced and works with team that is also very responsive and experienced. Really good experience overall! We are an expat couple living in the Netherlands for 3 years already. Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
14 juli 2019
Door:
Jasper van Laar

Detailscore

Makelaar Bert is een uitstekende keuze! Altijd als we de makelaar spraken werden we blij. Ook als er extra inzet nodig is, dan levert deze makelaar dat. We zijn zeer tevreden en doen graag nogmaals zaken met Makelaar Bert.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
25 juni 2019
Door:
B. Marx

Detailscore

In een woord geweldig.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.