Alle beoordelingen

MAKELAAR BERT

Amsterdam

Adresgegevens
Amsterdam
Jacob van Lennepkade 298
1053 NG
Tel: 0202613470
info@makelaarbert.nu



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
17 september 2019
Door:
Arleta

Detailscore

Het hele proces verliep soepel, duidelijke taal en mijn woning is snel verkocht. Kirsten, je bent een topper!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
05 september 2019
Door:
E. Scholte

Detailscore

Bert werkt netjes en secuur. De professionele aanpak van de makelaar is zeer goed geweest waardoor de woning snel en goed is verkocht.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
02 september 2019
Door:
Tom Kral

Detailscore

Onze ervaring met Makelaar Bert is zeer goed. Bert zet zichzelf in de markt als de no-nonsense makelaar van Amsterdam en daar is geen woord aan gelogen. Dit was ook precies wat ons zo aansprak. Bert is zeer bekwaam, heeft een goede kennis van de markt en is goed in de communicatie en had ons appartement binnen no time verkocht. Ik kan Bert aan iedereen aanbevelen!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
17 augustus 2019
Door:
Eliza

Detailscore

Vriendelijk, kundig en doet meer dan nodig was, we hebben Bas gevraagd om ons te helpen met het zoeken van een huis en ja dat was snel en goed geregeld. Bas is top.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
17 augustus 2019
Door:
Mike Horsten

Detailscore

Zeer betrouwbáre en een persoon die zich voor meer dan 100% inzet voor zijn klanten

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
16 augustus 2019
Door:
Timothy

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
25 juli 2019
Door:
Francisco Morales

Detailscore

We had an excellent experience working with Bas Smit. It’s actually not the first time we work with him. We used them for the purchasing of a house and also renting. Communication was really good, he responded to our questions by email/phone very quickly, and also explained the steps clearly, he is very experienced and works with team that is also very responsive and experienced. Really good experience overall! We are an expat couple living in the Netherlands for 3 [Meer]

We had an excellent experience working with Bas Smit. It’s actually not the first time we work with him. We used them for the purchasing of a house and also renting. Communication was really good, he responded to our questions by email/phone very quickly, and also explained the steps clearly, he is very experienced and works with team that is also very responsive and experienced. Really good experience overall! We are an expat couple living in the Netherlands for 3 years already. Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
14 juli 2019
Door:
Jasper van Laar

Detailscore

Makelaar Bert is een uitstekende keuze! Altijd als we de makelaar spraken werden we blij. Ook als er extra inzet nodig is, dan levert deze makelaar dat. We zijn zeer tevreden en doen graag nogmaals zaken met Makelaar Bert.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
25 juni 2019
Door:
B. Marx

Detailscore

In een woord geweldig.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
19 juni 2019
Door:
Si Chen

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
16 juni 2019
Door:
Ivan

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
11 juni 2019
Door:
Koen Van Gansbeke

Detailscore

Een uitstekende makelaar! Ik was begeleid van het begin tot het einde door Kirsten. Met haar hulp heb ik zeer snel een appartment kunnen kopen in Amsterdam. Een echte aanrader!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
28 mei 2019
Door:
Volkan & Aydiner

Detailscore

Despite the difficult housing market, Kirsten helped not only us also our friends to find our dream homes. She has a great knowledge of the market and always listens to what the customer wants. The communication was very efficient, friendly and professional throughout the entire process. She is honest, responsive, professional, flexible, highly experienced, knows what you want as a house seeker and gives creative suggestions that you do not think about during a viewing and during the purchase [Meer]

Despite the difficult housing market, Kirsten helped not only us also our friends to find our dream homes. She has a great knowledge of the market and always listens to what the customer wants. The communication was very efficient, friendly and professional throughout the entire process. She is honest, responsive, professional, flexible, highly experienced, knows what you want as a house seeker and gives creative suggestions that you do not think about during a viewing and during the purchase itself. She also knows how to get things done and keep the relationship with the selling party good at various extra issues such as legal division, energy labels etc. with her know-how and professional attitude. She just goes the extra mile that you don’t generally expect from a broker! We can definitely recommend her to anyone looking for a home in Amsterdam.  Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
25 april 2019
Door:
Manuel en Noie

Detailscore

Wij hebben ons appartement met hulp van Bas te koop gezet. Makelaar Bert en hun team hebben ons door het hele proces geholpen en ervoor gezorgd dat het allemaal tot in de puntjes perfect gepresenteerd online werd gezet. Alle vooraf gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen en de bereikbaarheid van Bas hebben wij als zeer prettig ervaren. Zelfs was Bas goed bereikbaar in het weekend. De verkoop is erg vlot verlopen van begin tot eind en we kunnen niet anders zeggen [Meer]

Wij hebben ons appartement met hulp van Bas te koop gezet. Makelaar Bert en hun team hebben ons door het hele proces geholpen en ervoor gezorgd dat het allemaal tot in de puntjes perfect gepresenteerd online werd gezet. Alle vooraf gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen en de bereikbaarheid van Bas hebben wij als zeer prettig ervaren. Zelfs was Bas goed bereikbaar in het weekend. De verkoop is erg vlot verlopen van begin tot eind en we kunnen niet anders zeggen dat als wij ooit weer een makelaar nodig hebben, dat wij bij Makelaar Bert weer terugkomen. Veel dank aan Bas en het team van Makelaar Bert en wij raden hen zeker aan! Noie en Manuel Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
17 april 2019
Door:
Gary Antonius

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
05 april 2019
Door:
Joanna

Detailscore

Probably the best real estate agent in Amsterdam. Always professional, customer focused and with a great attitude.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
04 april 2019
Door:
Elise

Detailscore

Ik heb de woning eerst via een andere makelaar in de verkoop gezet. Het lukte hem niet om de woning te verkopen. Daarna ben ik bij Kirsten terecht gekomen. Een ontzettend fijn mens en een top makelaar. Een enorme verademing. De woning was dan ook binnen een aantal dagen verkocht.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
04 april 2019
Door:
Alexander Gullon

Detailscore

Perfecte ervaring! Bas was altijd vrolijk, behulpzaam en kwam zijn afspraken na. Ik vond het geen probleem om Bas even te bellen als ik even zijn expertise nodig had.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
03 april 2019
Door:
B.W. Hoes

Detailscore

Bert heeft ons ontzettend goed geholpen met de verkoop van ons appartement. Een makelaar met ontzettend veel kennis, betrokkenheid en erg prettig in de omgang. Altijd bereikbaar en zeker bereid om een stap extra te zetten. Ik raad Bert dan ook van harte aan!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
03 april 2019
Door:
Lisette de Vreeze

Detailscore

Bert is echt de beste makelaar die je kunt wensen. Professioneel, prettig en enthousiast. We hebben geen gemakkelijke verkoop gehad ivm een negatieve uitkomst van de bouwkundige keuring maar Bert heeft ons op een waanzinnige manier door het hele proces geloodst waarbij er door hem veelvuldig is geschakeld met de aankoopmakelaar. We hebben het huis hierdoor volgens planning kunnen verkopen en zonder Bert was dit niet gelukt. Ik raad Bert dan ook ten zeerste aan!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
25 februari 2019
Door:
Janis Scholz

Detailscore

Super. Kirsten heeft ons super snel en deskundig kunnen helpen. Top service!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
16 februari 2019
Door:
Kat Carson

Detailscore

Kirsten did a fantastic job- we came with quite a tall order, which was finding us a new apartment within 2 months, and she was able to get everything sorted in just over a month! On top of this, she was always friendly and helpful and overall was just amazing.

9 , 9
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
01 februari 2019
Door:
Koen

Detailscore

Zeer persoonlijk, duidelijk, direct en efficient!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
31 januari 2019
Door:
Tom Weijers

Detailscore

Bas is vanaf het eerste moment zeer behulpzaam, scherp en meedenkend geweest in het aankoopproces van ons huis in Amsterdam. Altijd bereikbaar en open en eerlijk! Zeker een aanrader.

Reactie makelaar
Datum:
2019-01-31 07:51:30
Reactie:
MAKELAAR BERT

Beste Tom, enorm bedankt voor de leuke beoordeling!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
30 januari 2019
Door:
wouter vink

Detailscore

Bert was extreem behulpzaam in het vinden van een huis in Amsterdam voor ons. In elke stap was Bert en zijn team helder in de uitleg, tactisch in de aanpak en effectief in de uitvoering en praktisch in de nasleep. Terwijl het team altijd bereikbaar was voor begeleiding. Dit heeft ervoor gezorgd dat we het huis hebben gevonden van onze dromen en daar zijn we extreem dankbaar voor!

Reactie makelaar
Datum:
2019-01-30 22:09:04
Reactie:
MAKELAAR BERT

Bedankt Wouter! Wat een mooie beoordeling, zijn we erg blij mee!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.