Alle beoordelingen

MAKELAAR BERT

Amsterdam

Adresgegevens
Amsterdam
Jacob van Lennepkade 298
1053 NG
Tel: 0202613470
info@makelaarbert.nu



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
19 november 2019
Door:
Roel Bennink

Detailscore

Kirsten heeft mij begeleid met zowel de aankoop van mijn nieuwe woning als de verkoop van mijn oude woning. Op een hele goede strategische wijze gaat Kirsten te werkt en ze weet precies wat ze doet. Communicatie verloopt heel soepel en pakt direct door. Ik zou Kirsten iedereen willen aanraden.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
19 november 2019
Door:
Pedro Sousa

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
24 oktober 2019
Door:
Yoji Landhuis

Detailscore

Duidelijke uitleg over het proces, altijd bereikbaar, zeer kundig en altijd vriendelijk. Zeker een aanrader!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
24 september 2019
Door:
Flavia & Isabel

Detailscore

Kirsten completely changed our perspective of what a real state is. Her very personal approach, combined with a solid knowledge of the market and enthusiasm made our experience of selling our house extremely positive. We were not only able to sell our house for a way better price than we expected (and faster), but we also had lots fun in a process that is commonly known for being stressful. She made our life so easy that we can only [Meer]

Kirsten completely changed our perspective of what a real state is. Her very personal approach, combined with a solid knowledge of the market and enthusiasm made our experience of selling our house extremely positive. We were not only able to sell our house for a way better price than we expected (and faster), but we also had lots fun in a process that is commonly known for being stressful. She made our life so easy that we can only be grateful for everything. Thank you for your help, energy and human approach, Kirsten. We will always recommend you and Makelaar Bert to anyone that wants to buy or sell their houses! Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
23 september 2019
Door:
Harm Vermeylen

Detailscore

Dit is de tweede keer dat ik Makelaar Bert (Bert zelf) heb aangetrokken bij een ver/aankoop van een woning. Bert denkt met je mee, waarschuwt je voor beren op de weg en communicatie verloopt erg soepel via belletjes en WhatsApp. Aanrader.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
19 september 2019
Door:
Tanja

Detailscore

Kim heeft mij supergoed geholpen! Het proces ging veel sneller dan gepland. Ik had nul verstand van een huis kopen en dus ook nog weinig voorbereid waardoor alles last minute geregeld moest worden. Mijn proces? Op dag 1 een leuk huis gezien op Funda (buiten mijn zoekprofiel in Amsterdam), dag 2 kijken en binnen 2 uur bieden, dag 3 bod geaccepteerd, en binnen een week het nodige papierwerk rond. Kim is altijd bereikbaar voor mijn vragen, afwegingen en het [Meer]

Kim heeft mij supergoed geholpen! Het proces ging veel sneller dan gepland. Ik had nul verstand van een huis kopen en dus ook nog weinig voorbereid waardoor alles last minute geregeld moest worden. Mijn proces? Op dag 1 een leuk huis gezien op Funda (buiten mijn zoekprofiel in Amsterdam), dag 2 kijken en binnen 2 uur bieden, dag 3 bod geaccepteerd, en binnen een week het nodige papierwerk rond. Kim is altijd bereikbaar voor mijn vragen, afwegingen en het doornemen van alle documenten. Per whatsapp, bellen of in persoon. Makelaar Bert staat bekend als de no-nonsense makelaar van Amsterdam en dat zijn ze ook! Met duidelijke stappen, simpele en grondige toelichting op documentatie, met je meedenken bij twijfels en er voor zorgen dat je tijdens het proces al kunt genieten van je aankoop. Dikke aanrader!! Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
17 september 2019
Door:
Arleta

Detailscore

Het hele proces verliep soepel, duidelijke taal en mijn woning is snel verkocht. Kirsten, je bent een topper!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
05 september 2019
Door:
E. Scholte

Detailscore

Bert werkt netjes en secuur. De professionele aanpak van de makelaar is zeer goed geweest waardoor de woning snel en goed is verkocht.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
02 september 2019
Door:
Tom Kral

Detailscore

Onze ervaring met Makelaar Bert is zeer goed. Bert zet zichzelf in de markt als de no-nonsense makelaar van Amsterdam en daar is geen woord aan gelogen. Dit was ook precies wat ons zo aansprak. Bert is zeer bekwaam, heeft een goede kennis van de markt en is goed in de communicatie en had ons appartement binnen no time verkocht. Ik kan Bert aan iedereen aanbevelen!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
17 augustus 2019
Door:
Eliza

Detailscore

Vriendelijk, kundig en doet meer dan nodig was, we hebben Bas gevraagd om ons te helpen met het zoeken van een huis en ja dat was snel en goed geregeld. Bas is top.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
17 augustus 2019
Door:
Mike Horsten

Detailscore

Zeer betrouwbáre en een persoon die zich voor meer dan 100% inzet voor zijn klanten

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
16 augustus 2019
Door:
Timothy

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
25 juli 2019
Door:
Francisco Morales

Detailscore

We had an excellent experience working with Bas Smit. It’s actually not the first time we work with him. We used them for the purchasing of a house and also renting. Communication was really good, he responded to our questions by email/phone very quickly, and also explained the steps clearly, he is very experienced and works with team that is also very responsive and experienced. Really good experience overall! We are an expat couple living in the Netherlands for 3 [Meer]

We had an excellent experience working with Bas Smit. It’s actually not the first time we work with him. We used them for the purchasing of a house and also renting. Communication was really good, he responded to our questions by email/phone very quickly, and also explained the steps clearly, he is very experienced and works with team that is also very responsive and experienced. Really good experience overall! We are an expat couple living in the Netherlands for 3 years already. Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
14 juli 2019
Door:
Jasper van Laar

Detailscore

Makelaar Bert is een uitstekende keuze! Altijd als we de makelaar spraken werden we blij. Ook als er extra inzet nodig is, dan levert deze makelaar dat. We zijn zeer tevreden en doen graag nogmaals zaken met Makelaar Bert.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
25 juni 2019
Door:
B. Marx

Detailscore

In een woord geweldig.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
19 juni 2019
Door:
Si Chen

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
16 juni 2019
Door:
Ivan

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
11 juni 2019
Door:
Koen Van Gansbeke

Detailscore

Een uitstekende makelaar! Ik was begeleid van het begin tot het einde door Kirsten. Met haar hulp heb ik zeer snel een appartment kunnen kopen in Amsterdam. Een echte aanrader!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
28 mei 2019
Door:
Volkan & Aydiner

Detailscore

Despite the difficult housing market, Kirsten helped not only us also our friends to find our dream homes. She has a great knowledge of the market and always listens to what the customer wants. The communication was very efficient, friendly and professional throughout the entire process. She is honest, responsive, professional, flexible, highly experienced, knows what you want as a house seeker and gives creative suggestions that you do not think about during a viewing and during the purchase [Meer]

Despite the difficult housing market, Kirsten helped not only us also our friends to find our dream homes. She has a great knowledge of the market and always listens to what the customer wants. The communication was very efficient, friendly and professional throughout the entire process. She is honest, responsive, professional, flexible, highly experienced, knows what you want as a house seeker and gives creative suggestions that you do not think about during a viewing and during the purchase itself. She also knows how to get things done and keep the relationship with the selling party good at various extra issues such as legal division, energy labels etc. with her know-how and professional attitude. She just goes the extra mile that you don’t generally expect from a broker! We can definitely recommend her to anyone looking for a home in Amsterdam.  Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
25 april 2019
Door:
Manuel en Noie

Detailscore

Wij hebben ons appartement met hulp van Bas te koop gezet. Makelaar Bert en hun team hebben ons door het hele proces geholpen en ervoor gezorgd dat het allemaal tot in de puntjes perfect gepresenteerd online werd gezet. Alle vooraf gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen en de bereikbaarheid van Bas hebben wij als zeer prettig ervaren. Zelfs was Bas goed bereikbaar in het weekend. De verkoop is erg vlot verlopen van begin tot eind en we kunnen niet anders zeggen [Meer]

Wij hebben ons appartement met hulp van Bas te koop gezet. Makelaar Bert en hun team hebben ons door het hele proces geholpen en ervoor gezorgd dat het allemaal tot in de puntjes perfect gepresenteerd online werd gezet. Alle vooraf gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen en de bereikbaarheid van Bas hebben wij als zeer prettig ervaren. Zelfs was Bas goed bereikbaar in het weekend. De verkoop is erg vlot verlopen van begin tot eind en we kunnen niet anders zeggen dat als wij ooit weer een makelaar nodig hebben, dat wij bij Makelaar Bert weer terugkomen. Veel dank aan Bas en het team van Makelaar Bert en wij raden hen zeker aan! Noie en Manuel Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
17 april 2019
Door:
Gary Antonius

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
05 april 2019
Door:
Joanna

Detailscore

Probably the best real estate agent in Amsterdam. Always professional, customer focused and with a great attitude.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
04 april 2019
Door:
Elise

Detailscore

Ik heb de woning eerst via een andere makelaar in de verkoop gezet. Het lukte hem niet om de woning te verkopen. Daarna ben ik bij Kirsten terecht gekomen. Een ontzettend fijn mens en een top makelaar. Een enorme verademing. De woning was dan ook binnen een aantal dagen verkocht.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
04 april 2019
Door:
Alexander Gullon

Detailscore

Perfecte ervaring! Bas was altijd vrolijk, behulpzaam en kwam zijn afspraken na. Ik vond het geen probleem om Bas even te bellen als ik even zijn expertise nodig had.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
03 april 2019
Door:
B.W. Hoes

Detailscore

Bert heeft ons ontzettend goed geholpen met de verkoop van ons appartement. Een makelaar met ontzettend veel kennis, betrokkenheid en erg prettig in de omgang. Altijd bereikbaar en zeker bereid om een stap extra te zetten. Ik raad Bert dan ook van harte aan!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.