Alle beoordelingen

MAKELAAR BERT

Amsterdam

Adresgegevens
Amsterdam
Jacob van Lennepkade 298
1053 NG
Tel: 0202613470
info@makelaarbert.nu



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 7
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
21 mei 2018
Door:
Rodrigo Ciaran

Detailscore

Bert helped me to buy an apartment in Amsterdam. The service level was amazing, going the extra mile. Bert performs a research every time to make sure you do not overbid and to advise you on the best price. After that he and his colleagues follow you in the whole process ensuring no lose ends and reviewing everything. All in all, they helped me speed up the process when I mostly needed it! Their work was great.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
07 mei 2018
Door:
Tjalle Hoekstra

Detailscore

Superfijne makelaar! Bert heeft ons eerlijk en soepel geholpen met de aankoop van ons huis. Hij heeft meegeholpen in het zoekproces en vervolgens tot en met sleuteloverdracht geassisteerd en meegedacht.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
01 mei 2018
Door:
Guyon

Detailscore

Aan Bas Smit hebben we de aankoop van ons eerste huis te danken. Zonder hem was dit nooit zo vlekkeloos gegaan! Hartstikke bedankt!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
01 mei 2018
Door:
Marloes

Detailscore

Bas is een heel relaxte aankoopmakelaar die met beide benen op de grond staat. Hij heeft ons in een mum van tijd wegwijs gemaakt in de overspannen woningmarkt in Amsterdam. Ons eerst bod werd meteen geaccepteerd en nu hebben we een fantastisch huis! Ik kan hem oprecht van harte aanbevelen!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
16 april 2018
Door:
P. van den Hoek

Detailscore

Bert heeft ons hele professionele en persoonlijke begeleiding gegeven bij de verkoop van ons huis. Ook heeft hij in de onderhandelingen het verschil gemaakt. Wij zijn erg tevreden met zijn hulp.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
26 maart 2018
Door:
Kai Zonneveld

Detailscore

Makelaar Bert heeft ons erg goed geholpen met de aankoop van onze woning. Door hun deskundigheid en prettige communicatie is alles zeer vlot en aangenaam verlopen. Wij kunnen Makelaar Bert aan iedereen aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
18 maart 2018
Door:
karin van der Lem

Detailscore

Bas Smit heeft ons ontzettend goed geholpen bij de verkoop van ons appartement en een ander appartement van ons dat aan de huurder verkocht is. Vooral laatstgenoemde was een pittige onderhandeling waarbij Bas ons heel goed begeleidde en ons hielp het hoofd vooral koel te houden.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
18 maart 2018
Door:
Jeroen Koolen

Detailscore

Bas Smit van Makelaar Bert heeft mij de afgelopen tijd bijgestaan in de zoektocht naar een appartement in Amsterdam. Zijn hulp hierbij is fantastisch geweest; hij was altijd heel goed bereikbaar en reageerde binnen enkele uren op alle vragen die ik had (ook 's avonds en in de weekenden) . Hij kent de woningmarkt (en de woningen zelf) in de verschillende stadsdelen heel goed, kent de andere makelaars heel goed en heeft duidelijk veel ervaring in het aan- en [Meer]

Bas Smit van Makelaar Bert heeft mij de afgelopen tijd bijgestaan in de zoektocht naar een appartement in Amsterdam. Zijn hulp hierbij is fantastisch geweest; hij was altijd heel goed bereikbaar en reageerde binnen enkele uren op alle vragen die ik had (ook 's avonds en in de weekenden) . Hij kent de woningmarkt (en de woningen zelf) in de verschillende stadsdelen heel goed, kent de andere makelaars heel goed en heeft duidelijk veel ervaring in het aan- en verkopen. Erg klantgericht en onmisbaar geweest in mijn (succesvolle) zoektocht naar mijn eerste woning. In de verdere afhandeling van de koop helpt hij bovendien ook (bijv. regelen notaris en taxateur), wat veel werk en stress uit handen neemt. Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
09 maart 2018
Door:
Erwin

Detailscore

Mijn ervaring met Makelaar BERT (Karlijn) was zeer positief. Karlijn heeft mij in het eerste gesprek al overtuigd om voor haar te kiezen, vanwege haar laagdrempelige manier van zaken doen. Ik kreeg nooit het idee dat ik niet serieus genomen werd en ze legde alles goed uit voor de leek, i.p.v. overdreven met vakjargon rond te slingeren. Ze liet zien over veel kennis te beschikken en in Amsterdam is zij zeer bekend. Ik werd tijdens het verkoopproces volledig ontzorgd, [Meer]

Mijn ervaring met Makelaar BERT (Karlijn) was zeer positief. Karlijn heeft mij in het eerste gesprek al overtuigd om voor haar te kiezen, vanwege haar laagdrempelige manier van zaken doen. Ik kreeg nooit het idee dat ik niet serieus genomen werd en ze legde alles goed uit voor de leek, i.p.v. overdreven met vakjargon rond te slingeren. Ze liet zien over veel kennis te beschikken en in Amsterdam is zij zeer bekend. Ik werd tijdens het verkoopproces volledig ontzorgd, zelfs na levering van het appartement toen er wat stribbelingen waren met de koper, waarbij Karlijn met rasse spoed heeft geregeld dat het opgelost werd, ondanks een waarschijnlijk drukke agenda. Ik hoefde zelf echt weinig te regelen. Op deze manier in een persoonlijk drukke tijd heb ik nooit enkele reden gehad om te twijfelen aan de keus om een verkoopmakelaar in te schakelen. Ik heb mijn appartement verkocht voor een prijs waar ik erg tevreden mee ben. De aanpak vond ik ook prettig. Karlijn deed de bezichtigingen op twee momenten op basis van afspraak, i.p.v. een open huis. Deze manier vind ik prettiger, want voor een eventuele koper is het persoonlijker dan met 30 man in één huis staan. Zo kan een koper een goede indruk krijgen van het huis. Karlijn reageerde zeer adequaat en enthousiast op mail en telefoontjes en maakte het mij erg makkelijk in het gehele proces van het eerste gesprek tot na de levering. Ik kan Karlijn aanbevelen voor eenieder die een goede makelaar kan gebruiken. Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
05 maart 2018
Door:
Pier Woudstra

Detailscore

Vriendelijk, betrouwbare, enthousiaste en adequate begeleiding bij verkoop. Goede samenwerking voor het maken van het beeldmateriaal. Door het kiezen van de juiste prijsstelling en persoonlijke begeleiding tot een uitstekende en vlotte verkoop kunnen komen. Wij kunnen Makelaar Bert, en in het bijzonder Karlijn, iedereen aanraden!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
16 februari 2018
Door:
Micky

Detailscore

Snel, helder, transparant, klantgericht, enthousiast

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
16 februari 2018
Door:
Danny Brouwer

Detailscore

Makelaar Bert heeft mij ontzettend geholpen bij de aankoop van mijn eerste huis. Hij wist mij met zijn kundigheid wegwijs te maken binnen deze (met name Amsterdam) stressende markt. Vanaf het eerste moment van bezichtigen tot en met de notaris is hij altijd betrokken en bereikbaar geweest. Hij kwam met hele goede tips en ook door zijn creativiteit en dosis humor heb ik makelaar Bert als zeer prettig ervaren. Toppertje!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
24 januari 2018
Door:
Julia Serrano

Detailscore

<p>They supported very fast, always reacting immediately to requests and question. Appreciated a lot the honestly on the recommendation for the bids offers, they translated everything and being expat it's not easy, felt very supported all the way through the purchase. I could not be more happy with the services provided and the team ;)</p>

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
23 januari 2018
Door:
Ellis

Detailscore

Uiterst professionele en vakkundige makelaar. Karlijn heeft het verkoopproces van A tot Z gestructureerd en heeft op basis van inzicht en kennis van de markt onze woning in zeer korte tijd voor een mooie prijs weten te verkopen. Mede door haar efficiëntie waren wij vervolgens in staat om onze nieuwe droomwoning aan te kopen. Daarnaast hebben wij enkele bezichtigers gesproken en die waren erg enthousiast over de vriendelijke en professionele houding van Karlijn. Kortom een en al lof voor [Meer]

Uiterst professionele en vakkundige makelaar. Karlijn heeft het verkoopproces van A tot Z gestructureerd en heeft op basis van inzicht en kennis van de markt onze woning in zeer korte tijd voor een mooie prijs weten te verkopen. Mede door haar efficiëntie waren wij vervolgens in staat om onze nieuwe droomwoning aan te kopen. Daarnaast hebben wij enkele bezichtigers gesproken en die waren erg enthousiast over de vriendelijke en professionele houding van Karlijn. Kortom een en al lof voor het makelaarskantoor Bert. Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
22 januari 2018
Door:
Sanne

Detailscore

Ik ben heel erg tevreden over de service van Makelaar Bert en met name Karlijn Volgers. Haar kennis en expertise van de huidige woningmarkt in Amsterdam en haar enthousiasme waren voor mij de doorslaggevende factor om met Makelaar Bert in zee te gaan. Ze heeft me goed begeleid in de te nemen stappen en wat ik kon verwachten. Hierdoor was het voor mij ook geen probleem om haar mijn appartement toe te vertrouwen tijdens de bezichtigingen en de verdere [Meer]

Ik ben heel erg tevreden over de service van Makelaar Bert en met name Karlijn Volgers. Haar kennis en expertise van de huidige woningmarkt in Amsterdam en haar enthousiasme waren voor mij de doorslaggevende factor om met Makelaar Bert in zee te gaan. Ze heeft me goed begeleid in de te nemen stappen en wat ik kon verwachten. Hierdoor was het voor mij ook geen probleem om haar mijn appartement toe te vertrouwen tijdens de bezichtigingen en de verdere verkoop. Ik zal mijn vrienden en kennissen Karlijn van Makelaar Bert ook zeker aanraden! Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
16 januari 2018
Door:
Elza Matthijssen

Detailscore

Heel prettig. Deskundig en op een persoonlijke manier samengewerkt. Zeer markt bekwaam, professioneel met prettige accurate open communicatie.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
01 januari 2018
Door:
Isrid van Geuns

Detailscore

Bas doet voor de makelaardij wat ikzelf probeer te doen in recruitment. Beide beroepstakken roepen niet altijd een warm gevoel op maar Bas maakt het verschil door oprechte aandacht te geven aan zijn klanten en projecten. Zijn geduld en advies was voor mij van grote waarde, zeker ook omdat ik geen partner heb en de verkoop van een huis dan echt een 'big thing' is. Verder ook complimenten voor de backoffice van makelaar Bert, snel, leuk, accuraat. Tenslotte gewoon [Meer]

Bas doet voor de makelaardij wat ikzelf probeer te doen in recruitment. Beide beroepstakken roepen niet altijd een warm gevoel op maar Bas maakt het verschil door oprechte aandacht te geven aan zijn klanten en projecten. Zijn geduld en advies was voor mij van grote waarde, zeker ook omdat ik geen partner heb en de verkoop van een huis dan echt een 'big thing' is. Verder ook complimenten voor de backoffice van makelaar Bert, snel, leuk, accuraat. Tenslotte gewoon ook een goede huisstijl, relevant en eigentijdse mediakanalen gebruiken. Helemaal TOP! Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
28 december 2017
Door:
Marjolein

Detailscore

Makelaar Bert is een heel fijn makelaars kantoor waarbij persoonlijke aandacht zeer belangrijk is. Ze zijn betrouwbaar en erg professioneel, kijken naar persoonlijke wensen en zijn eerlijk in het geven van advies. Ik zou dit kantoor dan ook aan iedereen aanbevelen!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
28 december 2017
Door:
Derk-Jan Pape

Detailscore

- goed advies bij aankoop - goede strategie bij verkoop - snelle en leuke service - handig contact via Whatsapp - goede hulp bij notariele zaken kortom, een topper!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
28 december 2017
Door:
Guido Smit

Detailscore

Geweldig geholpen bij de aankoop van een appartement. In deze bizare markt wist makelaar Bert zelfs zo goed te onderhandelen dat wij het onder de vraag prijs hebben gekocht!! Zelfs tijdens zijn vakantie was hij gewoon beschikbaar voor ons!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
28 december 2017
Door:
Jef de Vries

Detailscore

Bert is kundig en heel relaxt om mee te werken. Ik heb binnen een maand een huis gevonden in Amsterdam.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
28 december 2017
Door:
Hans

Detailscore

Bert is een betrokken makelaar die er niet uit is op snel een deal te sluiten maar de tijd neemt om de juiste woning bij de opdrachtgever te vinden. Zijn manier van werken wijkt af van andere makelaars maar is verrassend effectief. De bereikbaarheid is goed en de over de feed back hebben wij niet te klagen gehad. Bert leidt je door het Amsterdamse vastgoedwoud. Tot aan de ondertekening bij de notaris is Bert betrokken! Een topper!

9 , 2
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
27 december 2017
Door:
K. van Lieshout

Detailscore

- persoonlijke aandacht - bereikbaarheid - snelle schakelen - oplossingsgericht - meedenken

9 , 6
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
25 december 2017
Door:
L. Kole

Detailscore

Bert is een leuke, vlotte, integere en betrouwbare kerel. Geen gladde makelaar met soepele praatjes. Bert is goed bereikbaar voor tips en adviezen en begeleidt je door het aankoopproces heen.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
25 december 2017
Door:
Marc

Detailscore

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Bas van Makelaar Bert. Bas was erg betrokken bij het aankoopprocess van ons huis, en was altijd beschikbaar voor vragen en advies. Juist bij de kleine dingen waar je zelf niet over nadenkt kon Bas snel inspringen. Een huis kopen doe je immers niet elke dag en dan is het fijn dat er een vakkundig persoon naast je staat om je te adviseren!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.