Alle beoordelingen

MAKELAAR BERT

Amsterdam

Adresgegevens
Amsterdam
Jacob van Lennepkade 298
1053 NG
Tel: 0202613470
info@makelaarbert.nu



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
28 augustus 2018
Door:
Ruerd ruben

Detailscore

Kirsten was de perfecte makelaar! Gedreven, enthousiast, zeer attent en met een prima beoordelingsvermogen. Zij kent de markt en de mensen en brengt dat op haar eigen persoonlijke manier bij elkaar. TOP !

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
26 augustus 2018
Door:
Mark

Detailscore

Bas is gedreven, persoonlijk en ontzettend goed bereikbaar. Goed op de hoogte vd verkoopmogelijkheden. Denkt mee, goede terugkoppeling na bezichtiging en goede onderhandelingspartner. Hij ontzorgt je bij de verkoop v je woning.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
26 augustus 2018
Door:
Sietske

Detailscore

Fantastische begeleiding gehad van Bas Smit bij de verkoop van onze woning. Het tijdspad was erg krap ivm start nieuwe baan. Maar in minder dan een maand van start verkoop naar tekenen voorlopig koopcontract. Goede uitleg v mogelijkheden, perfecte verkoopfoto’s, Bas is erg goed bereikbaar telefonisch en per whatsapp, goede terukoppeling na bezichtiging en backoffice ook snel bereikbaar en op de hoogte v je dossier.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
28 juli 2018
Door:
Rosemary

Detailscore

Makelaar Bert was highly recommended to us by friends who recently purchased a flat with their help, and we are very happy we took the recommendation. The whole process of finding and purchasing a flat through Makelaar Bert has been wonderfully quick and easy. Kirsten has been completely professional, pleasant and easy to deal with in every way. She has explained everything to us very clearly and been highly energetic, knowledgable and proactive in advising us and negotiating on [Meer]

Makelaar Bert was highly recommended to us by friends who recently purchased a flat with their help, and we are very happy we took the recommendation. The whole process of finding and purchasing a flat through Makelaar Bert has been wonderfully quick and easy. Kirsten has been completely professional, pleasant and easy to deal with in every way. She has explained everything to us very clearly and been highly energetic, knowledgable and proactive in advising us and negotiating on our behalf. She has also helped us with finding a notary, translation service, mortgage adviser and technical surveyor, making recommendations based on her knowledge of different companies but making sure we had a variety of quotes and leaving the choice to us. She has been flexible, accommodating and transparent throughout. We (first-time buyers) have felt very safe and well-supported throughout the house-hunting and buying process, and we highly recommend Kirsten and Makelaar Bert to other buyers. Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
27 juli 2018
Door:
Hugh Mackay

Detailscore

Not only did Makelaar Bert itself find our ideal property, but Kirsten's enthusiasm, energy and good judgement got us to the point of sale far more quickly than we could have hoped. She's clearly a born property agent!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
26 juli 2018
Door:
Floor de Wit

Detailscore

Kirsten heeft ons super goed geholpen. Ze is een aanpakker en houdt de vaart erin! Nogal belangrijk in deze huizenmarkt. Zo is het haar gelukt om voor ons een huis met tuin te vinden.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
26 juli 2018
Door:
Sean de Hoon

Detailscore

We hadden ons geen betere makelaar kunnen wensen voor de aankoop van ons huis in Amsterdam. Kirsten heeft ons in slechts 3 maanden geholpen bij het vinden van ons huis met tuin.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
23 juli 2018
Door:
Nadine Nijman

Detailscore

Bert werd ons aangeraden door een kennis, en zij had helemaal gelijk! Bert is ontzettend vriendelijk, professioneel, betrouwbaar, helder qua advies en communicatie en het hele verkoopproces verliep uitermate snel en soepel. Binnen no-time was ons appartement voor een mooie prijs verkocht. Wij kijken terug op een hele fijne samenwerking en kunnen Makelaar Bert van harte aanraden!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
13 juli 2018
Door:
Lard Joordens

Detailscore

Via via kwamen wij bij Makelaar Bert terecht. Bas Smit heeft de verkoop vakkundig, duidelijk en op een prettige manier begeleid waardoor we onze woning binnen een week voor een goede prijs hebben verkocht. De zorgvuldig gekozen verkoopstrategie en de kwaliteit van de verkoopstukken heeft hier absoluut aan bijgedragen. Ook erg tevreden over de nazorg en de communicatie met Bas en collega's bij het opstellen van het koopcontract en controle van de definitieve verkoopstukken. Bas stond op elk moment [Meer]

Via via kwamen wij bij Makelaar Bert terecht. Bas Smit heeft de verkoop vakkundig, duidelijk en op een prettige manier begeleid waardoor we onze woning binnen een week voor een goede prijs hebben verkocht. De zorgvuldig gekozen verkoopstrategie en de kwaliteit van de verkoopstukken heeft hier absoluut aan bijgedragen. Ook erg tevreden over de nazorg en de communicatie met Bas en collega's bij het opstellen van het koopcontract en controle van de definitieve verkoopstukken. Bas stond op elk moment voor ons klaar en is een man van zijn woord kortom; ik kan Makelaar Bert (en Bas) van harte aanbevelen! Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
13 juli 2018
Door:
Renee Peeters

Detailscore

Bas is een super fijne no-nonsens makelaar. Tegenovergestelde van het stereotype, een verademing dus! Ons huis is in 1 week verkocht voor een top prijs. Bas was altijd op tijd en op ieder moment (ook in het weekend en avonduren) bereikbaar. Ik zou makelaar Bert en specifiek Bas aan iedereen aanraden!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
11 juli 2018
Door:
Claudio

Detailscore

I bought 2 houses and sold 1 with the help of Bas Smit and Bert of Makelaar Bert. Very good service!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
11 juli 2018
Door:
Susanne Koornstra

Detailscore

Ik heb zeer fijn samengewerkt met Bas. Wanneer ik een woning vond waarover ik meer informatie nodig had reageerde hij zeer snel. Bas gaf kundig advies, ook wanneer het niet in zijn voordeel was, door mij bijvoorbeeld af te raden op een woning te bieden wanneer deze te duur was. Bas heeft kennis van alle wijken in Amsterdam en gaf mij een realistisch idee van de vraagprijs en kundig advies over de staat van een woning. Makelaar Bert heeft [Meer]

Ik heb zeer fijn samengewerkt met Bas. Wanneer ik een woning vond waarover ik meer informatie nodig had reageerde hij zeer snel. Bas gaf kundig advies, ook wanneer het niet in zijn voordeel was, door mij bijvoorbeeld af te raden op een woning te bieden wanneer deze te duur was. Bas heeft kennis van alle wijken in Amsterdam en gaf mij een realistisch idee van de vraagprijs en kundig advies over de staat van een woning. Makelaar Bert heeft ons ook ondersteund bij de verkoop van mijn woning. Dit verliep super soepel, ondanks een probleem bij de kant van de koper. Bas heeft inmiddels mijn familie en vrienden ook aan een woning geholpen. Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
10 juli 2018
Door:
Arachne

Detailscore

Gewldige makelaar! Wist snel te schakelen, goed advies en echt altijd bereikbaar! Zeer aangenaam in contact en het belangrijkste... het is hem gelukt om ons droomhuis te bemachtigen! Bedankt Bas van Bert! Makelaar Bert, een jong, gedreven, professioneel en enthousiast team, een echte aanrader!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
09 juli 2018
Door:
Thomas

Detailscore

I highly recommend Makelaar Bert, they have a great knowledge about the market and a great network. What I like the most is that they didn't try to rush us, they carrefully listened to our criteria and always shared relevant feedbacks during visits to facilitate the Go/NoGo decision.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
04 juli 2018
Door:
Nienke en Kenny

Detailscore

Bert heeft ons in de zoektocht naar, en de uiteindeijke aankoop van ons huis perfect begeleid. Zijn kundigheid en kennis, maar ook die van zijn netwerk (financieel adviseur, bouwkundige) hebben ons veel werk en zorgen uit handen genomen. Bert en team, heel erg bedankt!!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
02 juli 2018
Door:
Marijn Schilling

Detailscore

Ik vond het heel prettig om Kirsten aan mijn zeide te hebben bij het kopen van mijn eerste huis. Ik kon vertrouwen op haar deskundigheid en eerlijke oordelen over de bezochte woningen en voelde me daardoor verzekerd bij het doen van biedingen. Dit heeft me heel veel twijfel en slapeloze nachten bespaard. Dus ik zou haar absoluut aanraden!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
29 juni 2018
Door:
pim meijers

Detailscore

Informeel wanneer het kon, deskundig als het moest en met de juiste vaart en accuratesse! Kirsten heeft mij met aankoop en verkoop van woonruimte buitengewoon goed ondersteund. Communicatie ook vlot en toegankelijk. Begeleiden in aankoop- en verkoopstrategie, begeleiden bij notaris, doornemen van bouwkundige aspecten: Kirsten doet het en goed. Je zou er bijna je huis voor te koop zetten (-:

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
27 juni 2018
Door:
Jaco

Detailscore

Kirsten is een topper. Ik had heel strict criteria, en toch is de koop binnen een paar weken geregeld.

9 , 7
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
25 juni 2018
Door:
Evert

Detailscore

Zeer prettig met Kirsten samengewerkt. Huis snel voor een goede prijs verkocht, correct en professioneel

9 , 9
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
25 juni 2018
Door:
Lizeth

Detailscore

Kirsten is een hele spontane, betrokken makelaar die altijd voor je klaarstaat. Ze heeft binnen een week ons huis verkocht voor een prachtige prijs!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
25 juni 2018
Door:
Kelly

Detailscore

Kirsten heeft ons binnen 3 maanden aan een top huis geholpen met alles er op en er aan wat we wilden. Super bedankt daarvoor! Zonder jou was dit niet gelukt. Ik zou haar aan mensen aanbevelen (al gedaan ook).

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
20 juni 2018
Door:
Vincent

Detailscore

Bert is een top vent die bovenop de opdracht zit. Betrokken van vanaf het moment dat je contact met hem legt. Hij doet grondig onderzoek, is goed bereikbaar, communiceert helder en kan zich goed aanpassen aan je wensen. Dank Bert!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
20 juni 2018
Door:
romy den dekker

Detailscore

Ondanks de gekte in Amsterdam hebben we met hulp van Bert een super woning gekocht! Bert doet van te voren goed onderzoek, is altijd bereikbaar en heeft ons goed verder begeleid in het proces van het kopen!

9 , 7
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
21 mei 2018
Door:
Rodrigo Ciaran

Detailscore

Bert helped me to buy an apartment in Amsterdam. The service level was amazing, going the extra mile. Bert performs a research every time to make sure you do not overbid and to advise you on the best price. After that he and his colleagues follow you in the whole process ensuring no lose ends and reviewing everything. All in all, they helped me speed up the process when I mostly needed it! Their work was great.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
07 mei 2018
Door:
Tjalle Hoekstra

Detailscore

Superfijne makelaar! Bert heeft ons eerlijk en soepel geholpen met de aankoop van ons huis. Hij heeft meegeholpen in het zoekproces en vervolgens tot en met sleuteloverdracht geassisteerd en meegedacht.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.