Alle beoordelingen

MAKELAAR BERT

Amsterdam

Adresgegevens
Amsterdam
Jacob van Lennepkade 298
1053 NG
Tel: 0202613470
info@makelaarbert.nu



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
14 juli 2019
Door:
Jasper van Laar

Detailscore

Makelaar Bert is een uitstekende keuze! Altijd als we de makelaar spraken werden we blij. Ook als er extra inzet nodig is, dan levert deze makelaar dat. We zijn zeer tevreden en doen graag nogmaals zaken met Makelaar Bert.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
25 juni 2019
Door:
B. Marx

Detailscore

In een woord geweldig.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
19 juni 2019
Door:
Si Chen

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
16 juni 2019
Door:
Ivan

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
11 juni 2019
Door:
Koen Van Gansbeke

Detailscore

Een uitstekende makelaar! Ik was begeleid van het begin tot het einde door Kirsten. Met haar hulp heb ik zeer snel een appartment kunnen kopen in Amsterdam. Een echte aanrader!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
28 mei 2019
Door:
Volkan & Aydiner

Detailscore

Despite the difficult housing market, Kirsten helped not only us also our friends to find our dream homes. She has a great knowledge of the market and always listens to what the customer wants. The communication was very efficient, friendly and professional throughout the entire process. She is honest, responsive, professional, flexible, highly experienced, knows what you want as a house seeker and gives creative suggestions that you do not think about during a viewing and during the purchase [Meer]

Despite the difficult housing market, Kirsten helped not only us also our friends to find our dream homes. She has a great knowledge of the market and always listens to what the customer wants. The communication was very efficient, friendly and professional throughout the entire process. She is honest, responsive, professional, flexible, highly experienced, knows what you want as a house seeker and gives creative suggestions that you do not think about during a viewing and during the purchase itself. She also knows how to get things done and keep the relationship with the selling party good at various extra issues such as legal division, energy labels etc. with her know-how and professional attitude. She just goes the extra mile that you don’t generally expect from a broker! We can definitely recommend her to anyone looking for a home in Amsterdam.  Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
25 april 2019
Door:
Manuel en Noie

Detailscore

Wij hebben ons appartement met hulp van Bas te koop gezet. Makelaar Bert en hun team hebben ons door het hele proces geholpen en ervoor gezorgd dat het allemaal tot in de puntjes perfect gepresenteerd online werd gezet. Alle vooraf gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen en de bereikbaarheid van Bas hebben wij als zeer prettig ervaren. Zelfs was Bas goed bereikbaar in het weekend. De verkoop is erg vlot verlopen van begin tot eind en we kunnen niet anders zeggen [Meer]

Wij hebben ons appartement met hulp van Bas te koop gezet. Makelaar Bert en hun team hebben ons door het hele proces geholpen en ervoor gezorgd dat het allemaal tot in de puntjes perfect gepresenteerd online werd gezet. Alle vooraf gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen en de bereikbaarheid van Bas hebben wij als zeer prettig ervaren. Zelfs was Bas goed bereikbaar in het weekend. De verkoop is erg vlot verlopen van begin tot eind en we kunnen niet anders zeggen dat als wij ooit weer een makelaar nodig hebben, dat wij bij Makelaar Bert weer terugkomen. Veel dank aan Bas en het team van Makelaar Bert en wij raden hen zeker aan! Noie en Manuel Minder

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
17 april 2019
Door:
Gary Antonius

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
05 april 2019
Door:
Joanna

Detailscore

Probably the best real estate agent in Amsterdam. Always professional, customer focused and with a great attitude.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
04 april 2019
Door:
Elise

Detailscore

Ik heb de woning eerst via een andere makelaar in de verkoop gezet. Het lukte hem niet om de woning te verkopen. Daarna ben ik bij Kirsten terecht gekomen. Een ontzettend fijn mens en een top makelaar. Een enorme verademing. De woning was dan ook binnen een aantal dagen verkocht.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
04 april 2019
Door:
Alexander Gullon

Detailscore

Perfecte ervaring! Bas was altijd vrolijk, behulpzaam en kwam zijn afspraken na. Ik vond het geen probleem om Bas even te bellen als ik even zijn expertise nodig had.

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
03 april 2019
Door:
B.W. Hoes

Detailscore

Bert heeft ons ontzettend goed geholpen met de verkoop van ons appartement. Een makelaar met ontzettend veel kennis, betrokkenheid en erg prettig in de omgang. Altijd bereikbaar en zeker bereid om een stap extra te zetten. Ik raad Bert dan ook van harte aan!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
03 april 2019
Door:
Lisette de Vreeze

Detailscore

Bert is echt de beste makelaar die je kunt wensen. Professioneel, prettig en enthousiast. We hebben geen gemakkelijke verkoop gehad ivm een negatieve uitkomst van de bouwkundige keuring maar Bert heeft ons op een waanzinnige manier door het hele proces geloodst waarbij er door hem veelvuldig is geschakeld met de aankoopmakelaar. We hebben het huis hierdoor volgens planning kunnen verkopen en zonder Bert was dit niet gelukt. Ik raad Bert dan ook ten zeerste aan!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
25 februari 2019
Door:
Janis Scholz

Detailscore

Super. Kirsten heeft ons super snel en deskundig kunnen helpen. Top service!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
16 februari 2019
Door:
Kat Carson

Detailscore

Kirsten did a fantastic job- we came with quite a tall order, which was finding us a new apartment within 2 months, and she was able to get everything sorted in just over a month! On top of this, she was always friendly and helpful and overall was just amazing.

9 , 9
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
01 februari 2019
Door:
Koen

Detailscore

Zeer persoonlijk, duidelijk, direct en efficient!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
31 januari 2019
Door:
Tom Weijers

Detailscore

Bas is vanaf het eerste moment zeer behulpzaam, scherp en meedenkend geweest in het aankoopproces van ons huis in Amsterdam. Altijd bereikbaar en open en eerlijk! Zeker een aanrader.

Reactie makelaar
Datum:
2019-01-31 07:51:30
Reactie:
MAKELAAR BERT

Beste Tom, enorm bedankt voor de leuke beoordeling!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
30 januari 2019
Door:
wouter vink

Detailscore

Bert was extreem behulpzaam in het vinden van een huis in Amsterdam voor ons. In elke stap was Bert en zijn team helder in de uitleg, tactisch in de aanpak en effectief in de uitvoering en praktisch in de nasleep. Terwijl het team altijd bereikbaar was voor begeleiding. Dit heeft ervoor gezorgd dat we het huis hebben gevonden van onze dromen en daar zijn we extreem dankbaar voor!

Reactie makelaar
Datum:
2019-01-30 22:09:04
Reactie:
MAKELAAR BERT

Bedankt Wouter! Wat een mooie beoordeling, zijn we erg blij mee!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
31 december 2018
Door:
Louis Lafleur

Detailscore

Het kantoor is zeer proffesioneel en heeft goede adviezen gegeven. Het huis was in notime verkocht. Voorbereiding en presentatie super. Een echte aanrader. Toppertje.

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-31 20:50:50
Reactie:
MAKELAAR BERT

Bedankt Louis!!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
31 december 2018
Door:
Gavin McIntosh

Detailscore

Positive experience with Makelaar Bert. He’s very helpful, friendly and informative. Contact is easygoing. Bert is very knowledgeable and above all a nice guy. Top shelf. Highly recommended also for expats as he knows how to deal with the market in perfect English if needed.

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-31 20:42:01
Reactie:
MAKELAAR BERT

Thank you very much Gavin for the positive review! It was very nice to be able to help you!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
31 december 2018
Door:
Olga

Detailscore

Top makelaar, goed advies en het allerbelangrijkste; hij heeft ons droomhuis gevonden

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-31 13:53:58
Reactie:
MAKELAAR BERT

Bedankt Olga! Het was leuk jullie te mogen helpen!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
31 december 2018
Door:
Marjolein Weidema

Detailscore

Bert Jonker heeft ons enorm goed geholpen met de aankoop van ons eerste koophuis. Hoewel alle huizen snel en boven de vraagprijs verkocht worden, waren we bang dat ook dit huis aan onze neus voorbij zou gaan. Maar gelukkig niet! Onder de vraagprijs en sneller dan verwacht konden we dit mooie huis kopen. Super! Goed advies, klantvriendelijk, altijd goed bereikbaar en een goede onderhandelaar.

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-31 13:33:16
Reactie:
MAKELAAR BERT

Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat we jullie hebben mogen helpen en goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Veel geluk in jullie nieuwe huis!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
25 december 2018
Door:
Marcel Groothuismink

Detailscore

Uitstekende ervaring. Vakmensen met forward momentum, zeer effectieve en efficiënte communicatie. Verzoeken / opdrachten worden onmiddellijk pro actief opgepakt.

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-25 20:24:41
Reactie:
MAKELAAR BERT

Heel hartelijk bedankt Marcel voor de mooie beoordeling!

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
17 december 2018
Door:
Gráinne van Woensel

Detailscore

Zeer fijn persoon en daadkrachtig en professioneel geholpen. Hij helpt je verder en komt met goeie adviezen

10 , 0
Kantoor:
MAKELAAR BERT
Datum:
17 december 2018
Door:
M. Hermans

Detailscore

Wij hadden een super prettige ervaring met Bert en zijn collega's. Persoonlijk contact, meedenkend en altijd snel en uitgebreid antwoord op onze vragen. Mede dankzij de hulp van Makelaar Bert hebben we een heerlijk huis waar we ons nu (na 3 weken klussen en 2 dagen na de verhuizing) al helemaal thuis voelen. Bedankt!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.