Contactinformatie
Jacob van Lennepkade 298
1053 NG Amsterdam

Over Bas Smit

‘Al ruim 11 jaar lang werk ik met veel passie en gedrevenheid in de makelaardij. Eerder heb ik bij grotere makelaarskantoren in Amsterdam en Amstelveen veel kennis en ervaring opgedaan. Tot twee jaar geleden, toen heb ik bewust gekozen voor Makelaar Bert. Een jong en dynamisch kantoor met een groot netwerk, veel kennis, een optimale dienstverlening, flexibiliteit en bovenal een prettige samenwerking. Ik vind het een groot voordeel dat we een klein kantoor zijn, want daardoor is de betrokkenheid hoog. In elke fase van zowel de aan- als verkoop van een huis. Zo bereiken we samen het beste resultaat.’

‘Wat ik als makelaar belangrijk vind? Om de klant persoonlijk te begeleiden, en daarbij goed zijn of haar behoeftes te inventariseren. Door het veelzijdige klantcontact is de makelaardij een schitterend beroep met veel uitdagingen en kansen. Ik ben pas blij als de klant dat ook volledig is!’


Makelaarskantoor

MAKELAAR BERT

Amsterdam

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Meest recente beoordelingen

Sinds kort is het mogelijk om op individueel niveau te beoordelen. Dat hieronder mogelijk weinig beoordelingen staan komt doordat alle beoordelingen voorheen op naam van het kantoor stonden.

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Bas Smit
  Datum:
  2018-10-16 22:23:11
  Beoordelaar:
  Joel Bennett

  Bas heeft mij vanaf het begin tot het eind van het proces perfect ...

  Bas heeft mij vanaf het begin tot het eind van het proces perfect geholpen. Zijn markt inzicht, briljante ideeën en sales technieken waren essentieel in de verkoop van mijn woning. Ben meer dan tevreden over zijn manier van werken en ik zou hem aan iedereen aanbevelen.

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Bas Smit
  Datum:
  2018-10-15 15:14:41
  Beoordelaar:
  George

  Bas surprised me with his knowledge and confidence. He knew exactly the price ...

  Bas surprised me with his knowledge and confidence. He knew exactly the price the house will be sold and everything went well during the negotiations with the seller. He was always available whenever I tried to make contact with him. He helped me a lot with what followed afterwards: the notary, the taxation report, the technical inspection. He recommended me to very good professionals. Overall, the interaction with him and the office of Makelaar Bert was very positive.

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Bas Smit
  Datum:
  2018-08-26 09:32:48
  Beoordelaar:
  Mark

  Bas is gedreven, persoonlijk en ontzettend goed bereikbaar. Goed op de hoogte vd ...

  Bas is gedreven, persoonlijk en ontzettend goed bereikbaar. Goed op de hoogte vd verkoopmogelijkheden. Denkt mee, goede terugkoppeling na bezichtiging en goede onderhandelingspartner. Hij ontzorgt je bij de verkoop v je woning.

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Bas Smit
  Datum:
  2018-08-26 09:30:15
  Beoordelaar:
  Sietske

  Fantastische begeleiding gehad van Bas Smit bij de verkoop van onze woning. Het tijdspad ...

  Fantastische begeleiding gehad van Bas Smit bij de verkoop van onze woning. Het tijdspad was erg krap ivm start nieuwe baan. Maar in minder dan een maand van start verkoop naar tekenen voorlopig koopcontract. Goede uitleg v mogelijkheden, perfecte verkoopfoto’s, Bas is erg goed bereikbaar telefonisch en per whatsapp, goede terukoppeling na bezichtiging en backoffice ook snel bereikbaar en op de hoogte v je dossier.

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Bas Smit
  Datum:
  2018-07-13 14:43:54
  Beoordelaar:
  Lard Joordens

  Via via kwamen wij bij Makelaar Bert terecht. Bas Smit heeft de verkoop ...

  Via via kwamen wij bij Makelaar Bert terecht. Bas Smit heeft de verkoop vakkundig, duidelijk en op een prettige manier begeleid waardoor we onze woning binnen een week voor een goede prijs hebben verkocht. De zorgvuldig gekozen verkoopstrategie en de kwaliteit van de verkoopstukken heeft hier absoluut aan bijgedragen. Ook erg tevreden over de nazorg en de communicatie met Bas en collega's bij het opstellen van het koopcontract en controle van de definitieve verkoopstukken. Bas stond op elk moment voor ons klaar en is een man van zijn woord kortom; ik kan Makelaar Bert (en Bas) van harte aanbevelen!

Contact-Makelaar-WIDBM

Contact-Makelaar WIDBM

Invalid Input
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.