Contactinformatie
Jacob van Lennepkade 298
1053 NG Amsterdam

Over Bert Jonker

‘Ik heb ruim 10 jaar ervaring in de Amsterdamse makelaardij. Ik werkte bij verschillende kantoren en vind het geweldig dat ik nu mijn ervaring en ideeën naar eigen inzicht in de praktijk kan brengen. Het makelaarsvak is fantastisch, maar het is ook een wereld waar ik niet helemaal in paste. Een makelaar diende iemand met aanzien te zijn, en de afstand tussen cliënt en makelaar werd bewust grootgehouden. Ik moest elke dag strak in pak, de service was vaak ver te zoeken en ik kreeg zelfs kritiek op het feit dat ik té persoonlijk betrokken zou zijn. Ik geloofde niet in deze ouderwetse manier van werken in de makelaardij, en ben in 2014 mijn eigen kantoor begonnen. Ik heb van mijn ‘zwakte’ mijn succes gemaakt. Tot mijn grote vreugde werd mijn kantoor een jaar later in 2015 uitgeroepen tot beste makelaar van Noord-Holland. Ik geloof dat dit komt doordat mijn stijl juist persoonlijk is, iedereen moet zich prettig bij mij voelen en het gevoel hebben dat ze me alles kunnen vragen of zeggen. Ik ben er altijd op gefocust om mijn klanten de beste service te bieden. Een informele en flexibele stijl kenmerkt mijn aanpak. Uiteraard ben ik volledig gecertificeerd, erkend als NWWI taxateur en aangesloten bij de NVM. Tot slot beschik ik over een groot netwerk, wat vaak zijn vruchten afwerpt bij de aan- en verkopen van een huis. Waar ik gelukkig van word? Als mijn klant met een brede lach de sleutels van zijn nieuwe huis in ontvangst neemt, of juist overdraagt. Daar krijg ik enorm veel energie van.’


Makelaarskantoor

MAKELAAR BERT

Amsterdam

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Meest recente beoordelingen

Sinds kort is het mogelijk om op individueel niveau te beoordelen. Dat hieronder mogelijk weinig beoordelingen staan komt doordat alle beoordelingen voorheen op naam van het kantoor stonden.

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Bert Jonker
  Datum:
  2019-06-16 21:27:25
  Beoordelaar:
  Ivan

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Bert Jonker
  Datum:
  2019-04-05 09:24:16
  Beoordelaar:
  Joanna

  Probably the best real estate agent in Amsterdam. Always professional, customer focused and ...

  Probably the best real estate agent in Amsterdam. Always professional, customer focused and with a great attitude.

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Bert Jonker
  Datum:
  2019-04-03 14:44:06
  Beoordelaar:
  B.W. Hoes

  Bert heeft ons ontzettend goed geholpen met de verkoop van ons appartement. Een ...

  Bert heeft ons ontzettend goed geholpen met de verkoop van ons appartement. Een makelaar met ontzettend veel kennis, betrokkenheid en erg prettig in de omgang. Altijd bereikbaar en zeker bereid om een stap extra te zetten. Ik raad Bert dan ook van harte aan!

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Bert Jonker
  Datum:
  2019-04-03 14:32:52
  Beoordelaar:
  Lisette de Vreeze

  Bert is echt de beste makelaar die je kunt wensen. Professioneel, prettig en ...

  Bert is echt de beste makelaar die je kunt wensen. Professioneel, prettig en enthousiast. We hebben geen gemakkelijke verkoop gehad ivm een negatieve uitkomst van de bouwkundige keuring maar Bert heeft ons op een waanzinnige manier door het hele proces geloodst waarbij er door hem veelvuldig is geschakeld met de aankoopmakelaar. We hebben het huis hierdoor volgens planning kunnen verkopen en zonder Bert was dit niet gelukt. Ik raad Bert dan ook ten zeerste aan!

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Bert Jonker
  Datum:
  2019-01-30 22:09:04
  Beoordelaar:
  wouter vink

  Bert was extreem behulpzaam in het vinden van een huis in Amsterdam voor ...

  Bert was extreem behulpzaam in het vinden van een huis in Amsterdam voor ons. In elke stap was Bert en zijn team helder in de uitleg, tactisch in de aanpak en effectief in de uitvoering en praktisch in de nasleep. Terwijl het team altijd bereikbaar was voor begeleiding. Dit heeft ervoor gezorgd dat we het huis hebben gevonden van onze dromen en daar zijn we extreem dankbaar voor!

  Bedankt Wouter! Wat een mooie beoordeling, zijn we erg blij mee!

Contact-Makelaar-WIDBM

Contact-Makelaar WIDBM

Invalid Input
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.