Contactinformatie
Jacob van Lennepkade 298
1053 NG Amsterdam

Over Bert Jonker

‘Ik heb ruim 10 jaar ervaring in de Amsterdamse makelaardij. Ik werkte bij verschillende kantoren en vind het geweldig dat ik nu mijn ervaring en ideeën naar eigen inzicht in de praktijk kan brengen. Het makelaarsvak is fantastisch, maar het is ook een wereld waar ik niet helemaal in paste. Een makelaar diende iemand met aanzien te zijn, en de afstand tussen cliënt en makelaar werd bewust grootgehouden. Ik moest elke dag strak in pak, de service was vaak ver te zoeken en ik kreeg zelfs kritiek op het feit dat ik té persoonlijk betrokken zou zijn. Ik geloofde niet in deze ouderwetse manier van werken in de makelaardij, en ben in 2014 mijn eigen kantoor begonnen. Ik heb van mijn ‘zwakte’ mijn succes gemaakt. Tot mijn grote vreugde werd mijn kantoor een jaar later in 2015 uitgeroepen tot beste makelaar van Noord-Holland. Ik geloof dat dit komt doordat mijn stijl juist persoonlijk is, iedereen moet zich prettig bij mij voelen en het gevoel hebben dat ze me alles kunnen vragen of zeggen. Ik ben er altijd op gefocust om mijn klanten de beste service te bieden. Een informele en flexibele stijl kenmerkt mijn aanpak. Uiteraard ben ik volledig gecertificeerd, erkend als NWWI taxateur en aangesloten bij de NVM. Tot slot beschik ik over een groot netwerk, wat vaak zijn vruchten afwerpt bij de aan- en verkopen van een huis. Waar ik gelukkig van word? Als mijn klant met een brede lach de sleutels van zijn nieuwe huis in ontvangst neemt, of juist overdraagt. Daar krijg ik enorm veel energie van.’


Makelaarskantoor

MAKELAAR BERT

Amsterdam

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Meest recente beoordelingen

Sinds kort is het mogelijk om op individueel niveau te beoordelen. Dat hieronder mogelijk weinig beoordelingen staan komt doordat alle beoordelingen voorheen op naam van het kantoor stonden.

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Bert Jonker
  Datum:
  2019-10-24 09:50:16
  Beoordelaar:
  Yoji Landhuis

  Duidelijke uitleg over het proces, altijd bereikbaar, zeer kundig en altijd vriendelijk. ...

  Duidelijke uitleg over het proces, altijd bereikbaar, zeer kundig en altijd vriendelijk. Zeker een aanrader!

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Bert Jonker
  Datum:
  2019-09-23 13:59:13
  Beoordelaar:
  Harm Vermeylen

  Dit is de tweede keer dat ik Makelaar Bert (Bert zelf) heb aangetrokken ...

  Dit is de tweede keer dat ik Makelaar Bert (Bert zelf) heb aangetrokken bij een ver/aankoop van een woning. Bert denkt met je mee, waarschuwt je voor beren op de weg en communicatie verloopt erg soepel via belletjes en WhatsApp. Aanrader.

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Bert Jonker
  Datum:
  2019-09-05 17:12:42
  Beoordelaar:
  E. Scholte

  Bert werkt netjes en secuur. De professionele aanpak van de makelaar is zeer ...

  Bert werkt netjes en secuur. De professionele aanpak van de makelaar is zeer goed geweest waardoor de woning snel en goed is verkocht.

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Bert Jonker
  Datum:
  2019-09-02 13:45:53
  Beoordelaar:
  Tom Kral

  Onze ervaring met Makelaar Bert is zeer goed. Bert zet zichzelf in de ...

  Onze ervaring met Makelaar Bert is zeer goed. Bert zet zichzelf in de markt als de no-nonsense makelaar van Amsterdam en daar is geen woord aan gelogen. Dit was ook precies wat ons zo aansprak. Bert is zeer bekwaam, heeft een goede kennis van de markt en is goed in de communicatie en had ons appartement binnen no time verkocht. Ik kan Bert aan iedereen aanbevelen!

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Bert Jonker
  Datum:
  2019-08-16 14:16:39
  Beoordelaar:
  Timothy

Contact-Makelaar-WIDBM

Contact-Makelaar WIDBM

Invalid Input
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.