Contactinformatie
Jacob van Lennepkade 298
1053 NG Amsterdam

Over Bert Jonker

‘Ik heb ruim 10 jaar ervaring in de Amsterdamse makelaardij. Ik werkte bij verschillende kantoren en vind het geweldig dat ik nu mijn ervaring en ideeën naar eigen inzicht in de praktijk kan brengen. Het makelaarsvak is fantastisch, maar het is ook een wereld waar ik niet helemaal in paste. Een makelaar diende iemand met aanzien te zijn, en de afstand tussen cliënt en makelaar werd bewust grootgehouden. Ik moest elke dag strak in pak, de service was vaak ver te zoeken en ik kreeg zelfs kritiek op het feit dat ik té persoonlijk betrokken zou zijn. Ik geloofde niet in deze ouderwetse manier van werken in de makelaardij, en ben in 2014 mijn eigen kantoor begonnen. Ik heb van mijn ‘zwakte’ mijn succes gemaakt. Tot mijn grote vreugde werd mijn kantoor een jaar later in 2015 uitgeroepen tot beste makelaar van Noord-Holland. Ik geloof dat dit komt doordat mijn stijl juist persoonlijk is, iedereen moet zich prettig bij mij voelen en het gevoel hebben dat ze me alles kunnen vragen of zeggen. Ik ben er altijd op gefocust om mijn klanten de beste service te bieden. Een informele en flexibele stijl kenmerkt mijn aanpak. Uiteraard ben ik volledig gecertificeerd, erkend als NWWI taxateur en aangesloten bij de NVM. Tot slot beschik ik over een groot netwerk, wat vaak zijn vruchten afwerpt bij de aan- en verkopen van een huis. Waar ik gelukkig van word? Als mijn klant met een brede lach de sleutels van zijn nieuwe huis in ontvangst neemt, of juist overdraagt. Daar krijg ik enorm veel energie van.’


Makelaarskantoor

MAKELAAR BERT

Amsterdam

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Meest recente beoordelingen

Sinds kort is het mogelijk om op individueel niveau te beoordelen. Dat hieronder mogelijk weinig beoordelingen staan komt doordat alle beoordelingen voorheen op naam van het kantoor stonden.

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Bert Jonker
  Datum:
  2018-10-19 09:15:36
  Beoordelaar:
  Arjen

  Heel positief, goede begeleiding en nazorg

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Bert Jonker
  Datum:
  2018-09-30 22:05:50
  Beoordelaar:
  Lennart ten Hove

  Bert heeft ons uitstekend geholpen met aan- en verkoop. Altijd bereikbaar, reageert snel, ...

  Bert heeft ons uitstekend geholpen met aan- en verkoop. Altijd bereikbaar, reageert snel, geeft uitstekende adviezen en heeft ons van begin tot eind goed begeleid. Wij zijn super blij met zijn dienstverlening!

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Bert Jonker
  Datum:
  2018-09-28 21:39:25
  Beoordelaar:
  Stephan van lammeren

  Bert heeft ons super goed geholpen bij de aanschaf van ons huis! In ...

  Bert heeft ons super goed geholpen bij de aanschaf van ons huis! In de huidige markt is het lastig een huis te krijgen, maar met de hulp van Bert hebben wij binnen 4 weken een huis kunnen kopen! Wij wisten heel weinig over het kopen van een huis voordat wij in contact kwame met bert. Hij heeft het ons zo goed uitgelegd dat wij zonder twijfel verder zijn gegaan. Topper!!

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Bert Jonker
  Datum:
  2018-07-09 13:41:40
  Beoordelaar:
  Thomas

  I highly recommend Makelaar Bert, they have a great knowledge about the market ...

  I highly recommend Makelaar Bert, they have a great knowledge about the market and a great network. What I like the most is that they didn't try to rush us, they carrefully listened to our criteria and always shared relevant feedbacks during visits to facilitate the Go/NoGo decision.

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Bert Jonker
  Datum:
  2018-06-20 22:44:45
  Beoordelaar:
  Vincent

  Bert is een top vent die bovenop de opdracht zit. Betrokken van vanaf ...

  Bert is een top vent die bovenop de opdracht zit. Betrokken van vanaf het moment dat je contact met hem legt. Hij doet grondig onderzoek, is goed bereikbaar, communiceert helder en kan zich goed aanpassen aan je wensen. Dank Bert!

Contact-Makelaar-WIDBM

Contact-Makelaar WIDBM

Invalid Input
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.