Contactinformatie
Jacob van Lennepkade 298
1053 NG Amsterdam

Over Bert Jonker

‘Ik heb ruim 10 jaar ervaring in de Amsterdamse makelaardij. Ik werkte bij verschillende kantoren en vind het geweldig dat ik nu mijn ervaring en ideeën naar eigen inzicht in de praktijk kan brengen. Het makelaarsvak is fantastisch, maar het is ook een wereld waar ik niet helemaal in paste. Een makelaar diende iemand met aanzien te zijn, en de afstand tussen cliënt en makelaar werd bewust grootgehouden. Ik moest elke dag strak in pak, de service was vaak ver te zoeken en ik kreeg zelfs kritiek op het feit dat ik té persoonlijk betrokken zou zijn. Ik geloofde niet in deze ouderwetse manier van werken in de makelaardij, en ben in 2014 mijn eigen kantoor begonnen. Ik heb van mijn ‘zwakte’ mijn succes gemaakt. Tot mijn grote vreugde werd mijn kantoor een jaar later in 2015 uitgeroepen tot beste makelaar van Noord-Holland. Ik geloof dat dit komt doordat mijn stijl juist persoonlijk is, iedereen moet zich prettig bij mij voelen en het gevoel hebben dat ze me alles kunnen vragen of zeggen. Ik ben er altijd op gefocust om mijn klanten de beste service te bieden. Een informele en flexibele stijl kenmerkt mijn aanpak. Uiteraard ben ik volledig gecertificeerd, erkend als NWWI taxateur en aangesloten bij de NVM. Tot slot beschik ik over een groot netwerk, wat vaak zijn vruchten afwerpt bij de aan- en verkopen van een huis. Waar ik gelukkig van word? Als mijn klant met een brede lach de sleutels van zijn nieuwe huis in ontvangst neemt, of juist overdraagt. Daar krijg ik enorm veel energie van.’


Makelaarskantoor

MAKELAAR BERT

Amsterdam

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Meest recente beoordelingen

Sinds kort is het mogelijk om op individueel niveau te beoordelen. Dat hieronder mogelijk weinig beoordelingen staan komt doordat alle beoordelingen voorheen op naam van het kantoor stonden.

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Bert Jonker
  Datum:
  2019-01-30 22:09:04
  Beoordelaar:
  wouter vink

  Bert was extreem behulpzaam in het vinden van een huis in Amsterdam voor ...

  Bert was extreem behulpzaam in het vinden van een huis in Amsterdam voor ons. In elke stap was Bert en zijn team helder in de uitleg, tactisch in de aanpak en effectief in de uitvoering en praktisch in de nasleep. Terwijl het team altijd bereikbaar was voor begeleiding. Dit heeft ervoor gezorgd dat we het huis hebben gevonden van onze dromen en daar zijn we extreem dankbaar voor!

  Bedankt Wouter! Wat een mooie beoordeling, zijn we erg blij mee!

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Bert Jonker
  Datum:
  2018-12-31 20:42:01
  Beoordelaar:
  Gavin McIntosh

  Positive experience with Makelaar Bert. He’s very helpful, friendly and informative. Contact is ...

  Positive experience with Makelaar Bert. He’s very helpful, friendly and informative. Contact is easygoing. Bert is very knowledgeable and above all a nice guy. Top shelf. Highly recommended also for expats as he knows how to deal with the market in perfect English if needed.

  Thank you very much Gavin for the positive review! It was very nice to be able to help you!

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Bert Jonker
  Datum:
  2018-12-31 13:53:58
  Beoordelaar:
  Olga

  Top makelaar, goed advies en het allerbelangrijkste; hij heeft ons droomhuis gevonden

  Bedankt Olga! Het was leuk jullie te mogen helpen!

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Bert Jonker
  Datum:
  2018-12-31 13:33:16
  Beoordelaar:
  Marjolein Weidema

  Bert Jonker heeft ons enorm goed geholpen met de aankoop van ons eerste ...

  Bert Jonker heeft ons enorm goed geholpen met de aankoop van ons eerste koophuis. Hoewel alle huizen snel en boven de vraagprijs verkocht worden, waren we bang dat ook dit huis aan onze neus voorbij zou gaan. Maar gelukkig niet! Onder de vraagprijs en sneller dan verwacht konden we dit mooie huis kopen. Super! Goed advies, klantvriendelijk, altijd goed bereikbaar en een goede onderhandelaar.

  Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat we jullie hebben mogen helpen en goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Veel geluk in jullie nieuwe huis!

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Bert Jonker
  Datum:
  2018-12-25 20:24:41
  Beoordelaar:
  Marcel Groothuismink

  Uitstekende ervaring. Vakmensen met forward momentum, zeer effectieve en efficiënte communicatie. Verzoeken / ...

  Uitstekende ervaring. Vakmensen met forward momentum, zeer effectieve en efficiënte communicatie. Verzoeken / opdrachten worden onmiddellijk pro actief opgepakt.

  Heel hartelijk bedankt Marcel voor de mooie beoordeling!

Contact-Makelaar-WIDBM

Contact-Makelaar WIDBM

Invalid Input
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.