Adresgegevens
Amsterdam
P/a Stade de Colombes 50

Tel: 06-37284104
Monique@mevrouwdeaankoopmakelaar.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam
Datum:
14 september 2018
Door:
Thomas

Detailscore

Monique heeft zeer goed ingeschat waar ik naar op zoek was, een hele mooie kans gezien om iets aan te kopen, en het aankoopproces daadkrachtig en nauwkeurig begeleidt. Daarbij ook prettig in de omgang. Letterlijk de beste investering ooit!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam
Datum:
26 april 2018
Door:
Frank

Detailscore

Wauw! Brigitte is accuraat, scherp, en doet wat ze belooft. Daarnaast heeft ze zichzelf al direct terug verdient, in de onderhandelingen. Ook diverse extra zaken als juridische splitsing, energie labels etc. met haar kennis van zaken en professionele houding weet ze veel voor elkaar te krijgen en de relatie met de verkopende partij goed te houden! Zou zeker weer van haar diensten gebruiken mochten we weer een huis aankopen.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam
Datum:
09 april 2018
Door:
Joyce van den Wijngaart

Detailscore

Monique is een zeer fijne makelaar om mee samen te werken. Ze is eerlijk, reageert snel, professioneel, flexibel, zeer ervaren, heeft goed door wat jij als huizenzoeker wilt en geeft creatieve suggesties waar je zelf niet aan denkt tijdens een bezichting en tijdens de aankoop zelf. De aankoop neemt ze volledig uit handen, ze denkt aan alles voor jou. Ik kan haar alleen maar aanraden bij iedereen die op zoek is naar een woning in Amsterdam. Echt een topper!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam
Datum:
20 februari 2018
Door:
Monique en Brand Kruithof

Detailscore

Monique Verhoef is allereerst een geweldige professional en daarnaast een fijn mens. Ze heeft ons fantastisch door het aankoopproces van onze woning in Amsterdam geloodst. Ze is to the point en snel, doet wat ze beloofd, ze is attent, heeft oog voor detail, luistert goed, stelt de goede vragen en 'goes the extra mile'.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam
Datum:
04 februari 2018
Door:
Pieter

Detailscore

Uitstekende ervaring. Samen met mijn vriendin zocht ik een woning in Amsterdam in een redelijk 'complexe' markt voor kopers. Zeker op de plek en met de oppervlakte die wij zochten. Brigitte heeft ons professioneel en deskundig geadviseerd. Het contact was prettig en voortvarend. De aanpak waarbij van een woning waarvoor wij interesse hadden een advies op schrift wordt gesteld was zeer helder en concreet en onderscheidend van eerdere ervaringen met makelaars. Voor de woning die wij uiteindelijk hebben verkregen [Meer]

Uitstekende ervaring. Samen met mijn vriendin zocht ik een woning in Amsterdam in een redelijk 'complexe' markt voor kopers. Zeker op de plek en met de oppervlakte die wij zochten. Brigitte heeft ons professioneel en deskundig geadviseerd. Het contact was prettig en voortvarend. De aanpak waarbij van een woning waarvoor wij interesse hadden een advies op schrift wordt gesteld was zeer helder en concreet en onderscheidend van eerdere ervaringen met makelaars. Voor de woning die wij uiteindelijk hebben verkregen was het advies over het bod en de strategie van Brigitte van doorslaggevend belang. Ook de verdere begeleiding bij de koop en levering was goed. Zo zijn wij verrassend dicht uitgekomen bij onze initiële woonwensen! De tariefstructuur was helder en in mijn ogen redelijk. Ik zou Brigitte en Mevrouw de Aankoopmakelaar van harte aanbevelen! Minder

9 , 6
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam
Datum:
16 januari 2018
Door:
Maarten

Detailscore

Brigitte heeft mij ontzettend goed geholpen met het kopen van mijn appartement in Amsterdam (april 2017). Ze is zeer professioneel, stipt en zorgvuldig.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam
Datum:
08 december 2017
Door:
Willem Lutje Hulsik

Detailscore

Monique heeft ons uitstekend geholpen met de aankoop van een pand in het centrum van Amsterdam. Niet alleen bij de onderhandelingen over het huis dat het uiteindelijk geworden is, maar ook met het langdurige en soms frustrerende proces dat ons langs vele appartementen in uiteenlopende stadsdelen geleid heeft. Zonder haar geduld, inlevingsvermogen, creativiteit, flexibiliteit en toen het erop aankwam doortastendheid en slagvaardigheid hadden we niet gehad wat we nu hebben. Ze is, naast een vakvrouw met een prima [Meer]

Monique heeft ons uitstekend geholpen met de aankoop van een pand in het centrum van Amsterdam. Niet alleen bij de onderhandelingen over het huis dat het uiteindelijk geworden is, maar ook met het langdurige en soms frustrerende proces dat ons langs vele appartementen in uiteenlopende stadsdelen geleid heeft. Zonder haar geduld, inlevingsvermogen, creativiteit, flexibiliteit en toen het erop aankwam doortastendheid en slagvaardigheid hadden we niet gehad wat we nu hebben. Ze is, naast een vakvrouw met een prima kennis van de markt, ook nog eens buitengewoon prettig in de omgang. En dat is mooi meegenomen. Soms soepel meebewegend met de af en toe irreële en emotionele moodswings van de klant, soms streng en kordaat als daardoor het proces in gevaar dreigde te komen. Maar nooit te beroerd voor een extra stap die vrijwel altijd in de goede richting bleek te zijn. Kortom: een lotje uit de loterij! Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam
Datum:
25 november 2017
Door:
Chris Derks

Detailscore

Top-aankoop-makelaar. Inmiddels al weer even geleden. Maar Monique heeft ons super begeleid en voor fouten behoed. Dit deed ze door ons nog eens te laten kijken naar wat we aan het doen waren in een overspannen markt. Uiteindelijk ketste de eerste koop dus af. Gelukkig maar want dat scheelde uiteindelijk 35000 euro! Top dus. Maar hierdoor wist ze wel wat we eigenlijk zochten. Het tweede huis zag zij als eerste en voordat het op het net verscheen. Op foto wist [Meer]

Top-aankoop-makelaar. Inmiddels al weer even geleden. Maar Monique heeft ons super begeleid en voor fouten behoed. Dit deed ze door ons nog eens te laten kijken naar wat we aan het doen waren in een overspannen markt. Uiteindelijk ketste de eerste koop dus af. Gelukkig maar want dat scheelde uiteindelijk 35000 euro! Top dus. Maar hierdoor wist ze wel wat we eigenlijk zochten. Het tweede huis zag zij als eerste en voordat het op het net verscheen. Op foto wist ik al meteen dat dit hem zou gaan worden. Ook hier bleef ze koel en verstandig, maandagochtend als eerste een bod en om half twaalf waren we de nieuwe eigenaar. Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam
Datum:
19 november 2017
Door:
Wybe Mebius

Detailscore

Ik ben echt super tevreden.

8 , 6
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam
Datum:
16 november 2017
Door:
Anne Marijke Spijkerboer

Detailscore

Brigitte Kok, was steeds makkelijk bereikbaar, deskundig en had een grote inzet.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam
Datum:
29 augustus 2017
Door:
Miranda Vollaard

Detailscore

Meteen had ik een klik met Brigitte Kok van Mevrouw de Aankoopmakelaar. En ze heeft het helemaal waar gemaakt. Ze begreep waar ik naar op zoek was en heeft hierin adequaat gehandeld en gehollpen mijn doel te bereiken. Ze is deskundig op vele terreinen, zeer communicatief en reageert snel. Als mens ook een prettig persoon om mee te sparren. Ik zou haar zeker aanbevelen als aankoopmakelaar.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam
Datum:
17 augustus 2017
Door:
Mattijs Kneppers

Detailscore

Perfect, dus een 10! Wij hadden al een huis op het oog, Monique van Mevrouw de Aankoopmakelaar was kundig, snel, goed bereikbaar en nam altijd rustig de tijd voor ons. Ze heeft ons ontzettend goed geholpen door slim gebruik te maken van alle aspecten van de situatie om een zo gunstig mogelijke koopsom te onderhandelen.

9 , 6
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam
Datum:
28 juni 2017
Door:
Olav

Detailscore

Zeer kundig aankoopmakelaar. Heeft nog zo'n 10% van de verkoopprijs af weten te onderhandelen van een woning midden in het centrum. Monique heeft ook nog goed geholpen met een probleem dat zich voordeed nadat het huis reeds in mijn bezit was. Zeker aan te raden om haar in te schakelen bij de aankoop van een huis.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam
Datum:
04 april 2017
Door:
Jeroen Schouten

Detailscore

In een meer dan hectische markt (2016/2017) heeft Brigitte van Mevrouw de Aankoopmakelaar op een meer dan professionele en gedreven manier ons geholpen om binnen een maand een geschikt appartement te vinden én te bemachtigen. Wat ons vooral heel erg aansprak was haar integriteit en professionaliteit als makelaar. Iets wat momenteel echt zeker niet van elke makelaar in A'dam gezegd kan worden...

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam
Datum:
30 maart 2017
Door:
Mike en Jussi

Detailscore

Met de hulp van Monique hebben wij binnen een maand een woning in Amsterdam aangekocht. Zij ging mee naar de bezichtigingen, vroeg alle benodigde stukken op en adviseerde ons over een goed bod en een goede strategie. Bij de bezichtigingen bracht zij alle plus- en minpunten in kaart en gaf daarbij altijd haar ongezouten mening; iets wat wij erg waardeerden. Niet onbelangrijk: ze is er prettig in de omgang wat het hele proces toch een stuk minder stressvol maakt. [Meer]

Met de hulp van Monique hebben wij binnen een maand een woning in Amsterdam aangekocht. Zij ging mee naar de bezichtigingen, vroeg alle benodigde stukken op en adviseerde ons over een goed bod en een goede strategie. Bij de bezichtigingen bracht zij alle plus- en minpunten in kaart en gaf daarbij altijd haar ongezouten mening; iets wat wij erg waardeerden. Niet onbelangrijk: ze is er prettig in de omgang wat het hele proces toch een stuk minder stressvol maakt. Wij hadden onze huizentocht niet zonder Monique kunnen voorstellen. Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam
Datum:
19 maart 2017
Door:
Co en Ankie

Detailscore

Monique heeft zeer goede kennis van de markt in Amsterdam. Dankzij haar zijn wij snel geslaagd. Zij denkt mee met je situatie en is zeer alert. We waren ook zeer tevreden over haar snelle reacties op vragen via de mail, ook buiten kantoortijden.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam
Datum:
13 februari 2017
Door:
John

Detailscore

Monique heeft een goede kennis van de markt, waardoor snel en tegen een mooi bod mijn, toch wel, droom appartement hebben kunnen kopen. Als je vragen hebt, komt de reactie heel snel en ze is zeer behulpzaam en creatief. Vooral het persoonlijke en directe contact is erg fijn. Een prettige sfeer om mee samen te werken.

9 , 6
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam
Datum:
19 oktober 2016
Door:
Saartje

Detailscore

Monique is een zeer ervaren makelaar, heel persoonlijk en met veel aandacht voor je wensen. Ze kent de woningmarkt in Amsterdam heel goed. Alles op de Amsterdamse woningmarkt gaat zo vlug en Monique reageerde zeer snel op informatie en vragen, wat ik heel geruststellend vond. Monique dacht met me mee en gaf een heel realistische beeld van wat ik kon verwachten doorheen het hele process, wat ik als alleenstaande, niet-Nederlandse en startende koper erg apprecieerde. Ze liet ook de [Meer]

Monique is een zeer ervaren makelaar, heel persoonlijk en met veel aandacht voor je wensen. Ze kent de woningmarkt in Amsterdam heel goed. Alles op de Amsterdamse woningmarkt gaat zo vlug en Monique reageerde zeer snel op informatie en vragen, wat ik heel geruststellend vond. Monique dacht met me mee en gaf een heel realistische beeld van wat ik kon verwachten doorheen het hele process, wat ik als alleenstaande, niet-Nederlandse en startende koper erg apprecieerde. Ze liet ook de ruimte om mijn twijfels te horen over de appartementen die we bekeken. En ik heb uiteindelijk met succes een appartement gevonden! Ik raad werken met Monique zeker aan. Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam
Datum:
22 juli 2016
Door:
Joachim

Detailscore

Monique heeft ons zeer goed geholpen: bij een eerdere poging heeft ze ons in ons enthousiasme voor een matig onderhouden huis een beetje geremd en zo behoed voor een miskoop. Bij een tweede huis, dat we zelf op internet hebben gevonden en dat we veruit het leukste vonden van alle huizen die we hebben bekeken, heeft ze door doortastend op te treden het huis voor ons in de wacht gesleept tegen een zeer gunstige prijs en daarmee heeft ze [Meer]

Monique heeft ons zeer goed geholpen: bij een eerdere poging heeft ze ons in ons enthousiasme voor een matig onderhouden huis een beetje geremd en zo behoed voor een miskoop. Bij een tweede huis, dat we zelf op internet hebben gevonden en dat we veruit het leukste vonden van alle huizen die we hebben bekeken, heeft ze door doortastend op te treden het huis voor ons in de wacht gesleept tegen een zeer gunstige prijs en daarmee heeft ze ons heel veel geld bespaard. Bijzonder is dat ze altijd tijd maakt om, desnoods tussen afspraken door, nog even zelf goed te onderzoeken of een huis aan de eisen voldoet en zeer helder uitlegt wat de plus- en minpunten zijn. Toen we het bod uitbrachten op het huis dat we nu hebben, had ze door familieomstandigheden eigenlijk hele andere dingen aan haar hoofd, maar zelfs toen heeft ze tijd vrij gemaakt voor overleg en het uibrengen van het bod nog voor de deadline. Kortom: wij vonden haar een geweldige makelaar en zijn heel gelukkig met wat ze voor ons gedaan heeft! Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam
Datum:
13 juni 2016
Door:
Rachel Elsinga

Detailscore

We worked with Monique to buy our first home. We just moved to Amsterdam, so everything was new for us. She explained the market, how the process works and the best way to get started, so that we understood everything. We found our first potential property and decided to place our first bid. Monique knew the market well and advised that this bid would not likely go through--she was right. The next day, we had another viewing, and it [Meer]

We worked with Monique to buy our first home. We just moved to Amsterdam, so everything was new for us. She explained the market, how the process works and the best way to get started, so that we understood everything. We found our first potential property and decided to place our first bid. Monique knew the market well and advised that this bid would not likely go through--she was right. The next day, we had another viewing, and it was our dream house right in the center of Amsterdam. We knew we needed to move quickly. Monique made time to see it the very next day. Right away she got to work contacting inspectors, getting municipal information and answering any questions we had. We were dealing with a very difficult seller, which involved a lot of negotiating. This time Monique advised our bid lower, and this one worked (and we saved money!). Monique thought strategically with us and advised every step of the way. She remained calm when the seller would push back and proposed thoughtful next steps. She responded to our e-mails and the seller even after 23:00 at night! Monique was a true partner in the process from the beginning to the end. Without her, we would not have our dream house. I highly recommend working with Monique whether you are an expat like me or a local. Thank you, Monique! Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam
Datum:
24 mei 2016
Door:
Familie Furumaya

Detailscore

Wij zochten een appartement voor onze studerende dochters in Amsterdam. Wij wisten al heel snel dat we daar wel wat hulp bij konden gebruiken en kwamen via de website bij Monique terecht. Al bij het eerste kennismakingsgesprek voelde dat goed. Onze eerste gevoel bleek te kloppen; Monique heeft ons ontzettend goed gesteund en geholpen. Wij zijn meerdere keren in onderhandeling geweest voor verschillende appartementen en Monique heeft iedere keer alle stukken doorgenomen en ons geadviseerd. Zij hield ons [Meer]

Wij zochten een appartement voor onze studerende dochters in Amsterdam. Wij wisten al heel snel dat we daar wel wat hulp bij konden gebruiken en kwamen via de website bij Monique terecht. Al bij het eerste kennismakingsgesprek voelde dat goed. Onze eerste gevoel bleek te kloppen; Monique heeft ons ontzettend goed gesteund en geholpen. Wij zijn meerdere keren in onderhandeling geweest voor verschillende appartementen en Monique heeft iedere keer alle stukken doorgenomen en ons geadviseerd. Zij hield ons (bijna) dagelijks op de hoogte, zelfs toen zij op vakantie was. Monique heeft ons ook gewezen op dingen die wij nooit zelf hadden kunnen bedenken, en is daarbij altijd eerlijk en realistisch geweest. Uiteindelijk hebben wij dankzij de oplettendheid en deskundigheid van Monique een beter appartement gevonden dan wij ooit hadden kunnen dromen! Minder

9 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam
Datum:
22 januari 2016
Door:
Arnoud en Petra

Detailscore

Omdat wij al wat ervaring met de woningmarkt hadden en graag zelf wilden zoeken, hebben wij Monique geen zoekopdracht gegeven. Wel hebben we haar gevraagd ons bij te staan en te bemiddelen met de aankoop van ons appartement. En dat pakte heel goed uit! Monique denkt goed mee, controleert alles en heeft voor ons een heel goede prijs onderhandeld. Een heel sterk punt van Monique is haar inlevingsvermogen en betrokkenheid. Als snel heb je het gevoel dat ze precies [Meer]

Omdat wij al wat ervaring met de woningmarkt hadden en graag zelf wilden zoeken, hebben wij Monique geen zoekopdracht gegeven. Wel hebben we haar gevraagd ons bij te staan en te bemiddelen met de aankoop van ons appartement. En dat pakte heel goed uit! Monique denkt goed mee, controleert alles en heeft voor ons een heel goede prijs onderhandeld. Een heel sterk punt van Monique is haar inlevingsvermogen en betrokkenheid. Als snel heb je het gevoel dat ze precies begrijpt wat je wil. Ze communiceert ook uitstekend. Een aanrader als je een woning wil kopen in Amsterdam! Minder

9 , 4
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam
Datum:
05 januari 2016
Door:
Sabrina

Detailscore

Op dit moment is het moeilijk, tijdrovend en uitdagend om in Amsterdam een huis te kopen, met Monqiue was deze taak boeiend! Ze werkt professioneel, heel nauwkeurig, denkt met je mee is eerlijk, en maakt altijd tijd voor je (zelfs in haar vakantie). Ze vindt het belangrijk dat jij op een goede plek terecht komt en daarom gaat ze ook enthousiast door zonder een spier te vertrekken om ook voor jouw het droomhuisje te vinden (ook is er na [Meer]

Op dit moment is het moeilijk, tijdrovend en uitdagend om in Amsterdam een huis te kopen, met Monqiue was deze taak boeiend! Ze werkt professioneel, heel nauwkeurig, denkt met je mee is eerlijk, en maakt altijd tijd voor je (zelfs in haar vakantie). Ze vindt het belangrijk dat jij op een goede plek terecht komt en daarom gaat ze ook enthousiast door zonder een spier te vertrekken om ook voor jouw het droomhuisje te vinden (ook is er na 10 biedingen nog steeds geen lichtpuntje). Ze is een aanrader voor iedereen die een huis wil kopen! Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam
Datum:
02 december 2015
Door:
Rozien Zijp

Detailscore

Monique is een enthousiaste makelaar met een realistische kritische kijk op de markt. Ze heeft mij uitstekend geholpen bij het vinden van een appartement in Amsterdam, wat op dit moment erg moeilijk is. We hebben een aantal keren een bod gedaan en als het niet lukte ging zij weer enthousiast verder. Ik zocht zelf, maar kreeg ook steeds weer appartementen van Monique aangeleverd. Zij had vrij snel door wat ik wilde en paste het aanbod daar zeer goed op aan. Als ik wat [Meer]

Monique is een enthousiaste makelaar met een realistische kritische kijk op de markt. Ze heeft mij uitstekend geholpen bij het vinden van een appartement in Amsterdam, wat op dit moment erg moeilijk is. We hebben een aantal keren een bod gedaan en als het niet lukte ging zij weer enthousiast verder. Ik zocht zelf, maar kreeg ook steeds weer appartementen van Monique aangeleverd. Zij had vrij snel door wat ik wilde en paste het aanbod daar zeer goed op aan. Als ik wat gevonden had ging zij direct alle stukken opvragen, zodat er snel een advies kon geven. Ook ging zij altijd mee met de 2e bezichtiging. Als ze er geen goed gevoel bij had, zei ze het ook. Door Monique's pro-actieve aanpak is het uiteindelijk gelukt om een fijn appartement te bemachtigen. Het vereiste snel handelen. Het appartement heeft maar 3 dagen te koop gestaan. Zij heeft dat deskundig gedaan. Het was fijn om met haar samen te werken. Minder

9 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam
Datum:
01 december 2015
Door:
Niek Snel

Detailscore

Zeer profesionele houding en leuk in de omgang

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.