Contactinformatie

Over Brigitte Kok-Dam


Makelaarskantoor

Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam

Amsterdam

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Meest recente beoordelingen

Sinds kort is het mogelijk om op individueel niveau te beoordelen. Dat hieronder mogelijk weinig beoordelingen staan komt doordat alle beoordelingen voorheen op naam van het kantoor stonden.

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Brigitte Kok-Dam
  Datum:
  2019-03-16 22:29:57
  Beoordelaar:
  Pieter Guldemond

  Brigitte heeft me geweldig geholpen om mijn droomwoning te vinden en de aankoop ...

  Brigitte heeft me geweldig geholpen om mijn droomwoning te vinden en de aankoop in goede banen te leiden. Doordat ze alles tot in de puntjes heeft uitgezocht is het proces soepel verlopen. Toen er na aankoop nog een hobbel genomen moest worden heeft ze dat vakkundig voor me opgelost. In de lastige Amsterdamse woningmarkt kan ik van harte aanbevelen om Brigitte in te schakelen!

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Brigitte Kok-Dam
  Datum:
  2018-12-13 19:52:52
  Beoordelaar:
  Niels

  Brigitte heeft mij prima geholpen. Ondanks de moeilijke woning markt in Amsterdam heb ...

  Brigitte heeft mij prima geholpen. Ondanks de moeilijke woning markt in Amsterdam heb ik binnen een paar maanden een woning gevonden. Dankzij haar advies hebben we de woning zelfs onder de vraagprijs kunnen krijgen, dit had ik van te voren niet verwacht en heeft dus ook nog eens geld bespaard!

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Brigitte Kok-Dam
  Datum:
  2018-04-26 13:58:34
  Beoordelaar:
  Frank

  Wauw! Brigitte is accuraat, scherp, en doet wat ze belooft. Daarnaast heeft ze ...

  Wauw! Brigitte is accuraat, scherp, en doet wat ze belooft. Daarnaast heeft ze zichzelf al direct terug verdient, in de onderhandelingen. Ook diverse extra zaken als juridische splitsing, energie labels etc. met haar kennis van zaken en professionele houding weet ze veel voor elkaar te krijgen en de relatie met de verkopende partij goed te houden! Zou zeker weer van haar diensten gebruiken mochten we weer een huis aankopen.

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Brigitte Kok-Dam
  Datum:
  2018-02-04 11:14:56
  Beoordelaar:
  Pieter

  Uitstekende ervaring. Samen met mijn vriendin zocht ik een woning in Amsterdam in ...

  Uitstekende ervaring. Samen met mijn vriendin zocht ik een woning in Amsterdam in een redelijk 'complexe' markt voor kopers. Zeker op de plek en met de oppervlakte die wij zochten. Brigitte heeft ons professioneel en deskundig geadviseerd. Het contact was prettig en voortvarend. De aanpak waarbij van een woning waarvoor wij interesse hadden een advies op schrift wordt gesteld was zeer helder en concreet en onderscheidend van eerdere ervaringen met makelaars. Voor de woning die wij uiteindelijk hebben verkregen was het advies over het bod en de strategie van Brigitte van doorslaggevend belang. Ook de verdere begeleiding bij de koop en levering was goed. Zo zijn wij verrassend dicht uitgekomen bij onze initiële woonwensen! De tariefstructuur was helder en in mijn ogen redelijk. Ik zou Brigitte en Mevrouw de Aankoopmakelaar van harte aanbevelen!

Contact-Makelaar-WIDBM

Contact-Makelaar WIDBM

Invalid Input
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.